Revisió Beaver Builder 2020

Si heu estat buscant un creador de pàgines de WordPress, és possible que trobeu Beaver Builder. Ha esdevingut un dels creadors de pàgines amb més confiança des que es va publicar el 2014 per la seva fiabilitat, la seva interfície fàcil d’utilitzar i el seu suport més notori..


Pàgina d'inici de Beaver Builder

He utilitzat personalment aquest creador de pàgines cada dia des de fa anys, així que tinc moltes coses a dir sobre aquest complement, tant bones com no tan bones. Així que si voleu una revisió honesta i extreta d’experiència, esteu al lloc adequat.

Aquí hi ha un desglossament del que tractarem:

 1. Castor Constructor: Com funciona
 2. Característiques del constructor de Beaver: Free / Lite vs Pro
 3. Resposta mòbil
 4. Beaver Builder Pro: preus
 5. Beaver Builder: el que més m’agrada al respecte
 6. Beaver Builder: el que no m’agrada al respecte
 7. Beaver Builder: Pensaments finals

Comencem!


Castor Constructor: Com funciona

Beaver Builder és un complement de WordPress que ajuda als usuaris a construir una pàgina web arrossegant i deixant anar elements com textos, imatges, icones o vídeos..

Un cop entreu al creador, veureu una interfície neta i sense embussos que us proporciona espai per explorar i veure com funciona. Aquí teniu el que sembla el constructor de Beaver:

Interfície del Beaver Builder

En aquest exemple, faig servir el tema Astra que crec que és el millor tema per a qualsevol creador de pàgines, inclòs Beaver Builder. La barra lateral està desactivada per a un llenç completament en blanc.

Per començar a afegir elements a la pàgina, feu clic a Icona més blau a la cantonada superior dreta de la pantalla. Podeu començar afegint una o mòdul o fila.

Una fila pot tenir més d’una columna i cada columna pot tenir un mòdul o element com una foto, text o vídeo.

Diguem que vull afegir una fila a la meva pàgina. Arrossegaré i deixo anar una fila a l’àrea de contingut i continuaré per afegir fotos a les columnes. Aquí teniu un funcionament:

afegir files i mòduls

Quan deixeu anar la fila o el mòdul, veureu un pop-up que mostra la configuració general, l’estil i la configuració avançada del mòdul.

Una bona cosa d’aquest pop-up és que podeu moure’l lliurement per la pantalla perquè no bloquegi el mòdul que esteu editant. A mesura que l’avances cap a l’esquerra o a la dreta, notaràs que apareixen línies blaves, cosa que significa que es pot acostar a la part esquerra o dreta de la pantalla per aconseguir que quedi completament fora del camí..

desplaçant l'editor emergent

També podeu accedir a aquest pop-up fent passar el ratolí sobre el mòdul o fila que voleu editar i feu clic a la icona de la clau:

icona de la clau

Si feu clic a la tecla fletxa desplegable a la part superior esquerra de la pantalla, podreu veure més eines que us ajudaran a construir la pàgina i a racionalitzar el vostre procés. Més endavant parlarem d’algunes d’aquestes eines.

Trobareu opcions per desar la plantilla, duplicar la disposició, previsualitzar el disseny, editar en modes responsius, veure les revisions de pàgina, afegir CSS i Javascript de disseny, canviar la brillantor de la interfície d’usuari (hi ha un mode fosc) i molt més. El que veieu aquí dependrà de la versió que en tingueu. Per exemple, la versió Lite no tindrà l’opció de desar una plantilla.

eines del constructor

Una de les coses que més agrada a la gent és tenir àrees de contingut d’amplada completa. El que vull dir amb això és una àrea de contingut que abasta els dos extrems de la pàgina així:

àrea de contingut d'amplada completa

Tot i que Beaver Builder té l’opció de convertir l’àrea de contingut a tota l’amplada, de seguida no em va funcionar. Vaig haver de fer algunes configuracions amb el meu tema abans que funcionés l’amplada completa.

Perquè funcioni per a Astra, vaig personalitzar la disposició del tema i vaig configurar el contenidor Amplada completa / Estret.

configureu el contenidor a l'amplada completa / estès en el tema d'Astra

Després vaig tornar al creador de pàgines, vaig anar a Configuració global, i configureu el botó amplada de fila per defecte i amplada de contingut de fila predeterminada a Amplada completa.

configuració global: amplada de fila per defecte i amplada de contingut de fila per defecte

Fer això va fer el truc. Però crec que això és una cosa que ha de millorar Beaver Builder, ja que és bastant una característica estàndard en altres constructors de pàgines per poder definir una fila a l’amplada completa dins del creador de pàgines sense necessitat de configuracions addicionals de temes..

A banda de la forma lleugerament inconvenient d’establir una fila a tota amplada, el creador de pàgines en si mateix és fàcil d’aprendre i utilitzar. No haureu de recórrer un munt d’articles pràctics per fer que funcioni alguna cosa. La interfície neta també us permet explorar tot al vostre ritme sense atabalar-vos.

Analitzem ara les funcions de la versió Pro de Beaver Builder Lite i Pro.


Característiques del constructor de Beaver: Free / Lite Vs. Pro

Beaver Builder té una versió Lite / Free i una versió premium que s’ofereixen en 3 paquets. En aquesta secció, explicarem la diferència de les funcions en aquestes versions.

La versió Lite / Free està disponible al repo del complement WordPress. Tot i que definitivament podeu crear una pàgina web senzilla amb la versió Lite / Free, es descarreguen de totes les funcions potents de la versió professional, de manera que només és bo per a una demostració si voleu donar-vos a conèixer el funcionament de Beaver Builder en general. Però si us preocupa de crear un lloc web que pugui obtenir resultats per al vostre negoci, l’actualització a les versions premium és el camí a seguir..

Mòduls bàsics (Free Vs. Pro)

Una de les limitacions de Beaver Builder Lite són els pocs mòduls bàsics inclosos. Lite només disposa de 5 mòduls bàsics, mentre que la versió Pro inclou 8 mòduls bàsics, incloent botons, separador i encapçalament:

Mòduls Lite vs Pro

El no poder afegir cap botó a un lloc web treu el punt de crear-lo. Realment no m’imagino un lloc web sense un sol botó. És com tenir una porta sense botó!

Per tant, com he dit abans, la versió gratuïta no és suficient per crear un lloc web seriós.

Mòduls avançats (versió Pro)

A part dels mòduls bàsics, la versió Pro també disposa de mòduls avançats que aporten encara més funcionalitat al vostre lloc web. Els mòduls avançats inclouen un control lliscant de contingut, mapa, icones, presentació de diapositives, galeria, formulari de contacte, trucada a l’acció, trucada, botons socials, compte enrere i molt més.

mòduls avançats de la versió Pro

Plantilles (versió Pro)

Una altra cosa que manca de la versió Lite són les plantilles predefinides incloses a la versió Pro. Tot i que personalment no sóc un fan d’aquestes plantilles, poden ajudar-vos a inspirar-vos en el disseny i en algun lloc per començar, si començar amb un llenç en blanc és massa intimidatori.

Les plantilles es classifiquen en pàgines de destinació i pàgines de contingut:

plantilles predefinides: pàgina de destinació i pàgina de contingut

Creació i desa de les pròpies plantilles (versió Pro)

Quan creeu un disseny amb el qual us complau i voldríeu utilitzar en altres pàgines del vostre lloc web, no voldreu passar hores copiant cada mòdul i files. Això seria una enorme pèrdua de temps!

La versió Pro us permet guardar qualsevol plantilla que creeu per poder-la reutilitzar en altres pàgines.

Per desar una plantilla, només cal que aneu a Eines i feu clic Desa la plantilla:

desar una plantilla

Podeu trobar les plantilles desades juntament amb les plantilles prèviament fetes:

plantilles desades

Estalvi de files, columnes i mòduls

També podeu desar les files, columnes i mòduls individuals per poder-los reutilitzar a les altres pàgines. Per fer-ho, feu clic a la icona de la clau de l’element que voleu desar i feu clic Guardar com a la part inferior.

Posa-li un nom i aquí tindràs l’opció de fer-ho Global. Un element global apareix en diverses pàgines del vostre lloc però es pot editar en un mateix lloc. Més endavant examinarem aquesta funció. Podeu trobar les vostres files, columnes i mòduls fent clic a la tecla Icona més blau juntament amb els mòduls, files i plantilles del constructor.

guardant una fila

Línies globals (versió Pro)

Com he dit anteriorment, en desar una fila i fins i tot un mòdul, tindreu l’opció de convertir-la en global. Vosaltres sabreu que per la taronja hi ha alguna cosa global Global etiqueta al seu costat:

els elements globals tenen etiquetes de color taronja

Quan editeu un element global, el primer que us adonareu és que la línia que l’envolta ara serà la taronja en lloc la blava. A més, quan feu clic a la icona de la clau, també ho serà obert a una nova finestra on fareu tota l’edició.

Un cop hàgiu acabat d’editar l’element global, premeu Publicar, i tots els canvis que hagueu fet es reflectiran a l’element global de totes les pàgines.

edició d’un element global

Característica d’importació / exportació (versió Pro)

Imagineu-vos que creeu una plantilla tan bonica que vulgueu utilitzar-la també als vostres altres llocs web. La versió Pro fa que sigui fàcil de fer, ja que podeu crear les vostres pròpies plantilles i exportar-les / importar-les a un altre lloc web.

Per exportar una plantilla, al quadre de comandament de WordPress, aneu a Eines > Exporta i seleccioneu Plantilles. Al menú desplegable que hi ha a sota, tria si voleu exportar totes les plantilles o només algunes específiques.

Un cop hàgiu seleccionat què voleu exportar, toqueu Descarregueu Exportar fitxer. Baixareu un fitxer XML.

exportació d’una plantilla

Per importar una plantilla, aneu a Eines > Importa > WordPress. Si es tracta de la primera vegada que importa, ho dirà Instal · lar ara, però si no, dirà Executeu importador. Executeu l’importador i seleccioneu el fitxer XML que voleu importar.

importació d’una plantilla

Totes les plantilles importades es trobaran al document Plantilles desades dins del constructor Beaver.

Opcions de fons (Free Vs. Pro)

Tant en versions gratuïtes com en pagues, podeu canviar el fons de qualsevol fila. La versió gratuïta us permetrà utilitzar un fons de color, degradat, foto o vídeo. Amb la versió de pagament, podreu fer totes les dues opcions de fons més avançades: la paralaje i la presentació de diapositives.

Opcions de fons de Lite vs. Pro

Control de pàgina complet (versió Pro amb Beaver Themer)

Normalment, els creadors de pàgines no poden editar àrees específiques d’una pàgina web com ara capçaleres, peus de pàgina i barres laterals, ni tampoc de pàgines generades per WordPress com publicacions d’un mateix bloc, pàgines d’arxiu i 404 pàgines. Però els constructors de pàgines superiors han trobat solucions solucionades per a aquests i han inclòs funcions a les seves versions de pagament que permetran als usuaris editar aquestes àrees anteriorment intocables.

També podeu fer-ho amb Beaver Builder amb el seu complement anomenat Beaver Themer. Amb aquest complement, podreu crear totes les parts del vostre lloc web amb Beaver Builder. Podreu dissenyar les vostres capçaleres, peus de pàgina, publicacions de graella, pàgines d’arxiu, àrea de contingut dinàmic i molt més.

És bastant impressionant, però el que haureu de capturar serà de 199 dòlars addicionals anuals per poder fer-ho.

Accés i restricció d’usuari (Free Vs. Pro)

Una característica molt útil és la Accés d’Usuari on podeu concedir o restringir l’accés a certs aspectes del creador a diversos rols de pàgina. Això us resultarà útil si voleu bloquejar el disseny i només permetre que una persona, com un escriptor de contingut, pugui editar contingut..

La configuració per a l’accés dels usuaris a la versió Lite és limitada en comparació amb la versió premium. Amb la versió Lite, només podreu restringir-ne l’accés només de contingut o contingut i disseny.

Però amb la versió de pagament, podeu permetre l’edició de determinats rols de pàgina files, columnes i mòduls globals. També podeu permetre que alguns rols accedeixin a la secció menú d’administració del creador i la eina exportadora de plantilles.

Configuració d’accés de l’usuari de Beaver Builder Lite

configuració d'accés d'usuari de Beaver Builder Lite

Configuració d’accés dels usuaris de Beaver Builder Pro

configuració d'accés dels usuaris de Beaver Builder Pro

Suport prioritari (versió gratuïta contra la versió professional)

Els clients premium reben una assistència prioritària de l’equip de Beaver Builder, però això només s’espera d’una empresa d’un model freemium. Tota la meva experiència passada en obtenir ajuda amb alguna cosa ha estat agradable i ràpida. Els seus suports tecnològics coneixen realment els seus productes i sempre semblen arreglar qualsevol problema que tingués en un curt període de temps.

També està disponible per a tothom Base de coneixements on trobareu respostes a preguntes previ a la venda i qualsevol cosa relacionada amb com utilitzar Beaver Builder i resoldre problemes comuns amb el creador de pàgines.


Resposta mòbil

Pel que fa al meu vídeo de ressenyes, vaig fer algunes observacions sobre la resposta mòbil de Beaver Builder, però poc després de publicar el vídeo es van resoldre ràpidament..

Com he dit al meu vídeo, solia odiar l’edició de mòbils a Beaver Builder. Va ser un desastre absolut, ja que les previsualitzacions per a mòbils no mostraven exactament el que es veu a la pàgina en diferents dispositius.

Però, per sort, l’equip de Beaver va escoltar i millorar els assumptes de seguida. Ara l’experiència d’edició de mòbils al constructor és molt millor. Podeu veure una imatge exacta de com es veu la pàgina tant en la tauleta com en el telèfon mòbil i en podeu editar quan sigui necessari.

Per canviar d’edició d’escriptori a mòbil, només cal fer clic a fletxa desplegable a la part superior esquerra de la pantalla i feu clic a Edició responsiva.

edició de resposta

A continuació, podreu veure com es veu la vostra pàgina a la tauleta i al telèfon mòbil si feu clic a les icones corresponents a la part superior de la pàgina:

edició responsiva: tauleta i telèfon mòbil

Beaver Builder Pro: preus

Beaver Builder Pro inclou tres paquets, el paquet Standard, Pro i Agency.

Preu de Beaver Builder Pro

Cada paquet us permet utilitzar Beaver Builder en un nombre il·limitat de llocs, us qualifica per assistència prioritària durant un any fins que caduqui la llicència i us permet accedir a mòduls i plantilles premium..

La principal diferència entre els tres és que només tindreu accés al tema Beaver Builder amb el paquet Pro i Agència.

I què és? Tema del constructor castor?

Alguns temes no funcionen bé amb Beaver Builder. Hi ha alguns paràmetres incompatibles que dificulten l’execució de la visió creativa de la pàgina.

El tema Beaver Builder és un tema marc integrat amb el complement Beaver Builder, de manera que no tindreu cap problema de compatibilitat ni de res. En altres paraules, amb el paquet Pro i Agència, obtindreu un creador de pàgines I un tema totalment compatible.

Finalment, només el paquet Agència ofereix etiquetes blanques, que és on els usuaris poden eliminar el nom de Beaver Builder normalment al peu de pàgina i substituir-lo per la seva pròpia marca. Els desenvolupadors web que creen llocs web per a clients solen necessitar aquesta característica, ja que cada vegada són més les empreses que volen veure els seus propis noms de marca en lloc d’alguna empresa de creació de pàgines..

Relació per preu

Hauria de ser sincer i dir que, tot i que Beaver Builder és un creador de pàgines increïble i fiable, hi ha moltes eines similars que poden fer el que fa amb un cost inferior.

El paquet Pro no difereix gaire del paquet estàndard, excepte el tema i la funció multisituals, que per a mi personalment no són necessaris, ja que freqüentment utilitzo el tema Astra per a qualsevol lloc web que construeixo, i realment no utilitzo multisitu..

Així que suposo que depèn realment del que necessiteu com a usuari. Si sou un desenvolupador o una agència que necessita un tema marc garantit per treballar amb Beaver Builder i si necessiteu la funció multisectorial i / o l’etiquetatge blanc, obtindreu els paquets més alts, val la pena..

Política de devolució

Si voleu poder provar primer un producte abans de decidir si s’adapta bé, podeu avançar i comprar un paquet i demanar un reembossament en el termini de 30 dies després de la compra si es troba que el constructor no ho fa. no compleixi les vostres expectatives.

Renovació de la llicència

Pel que fa a la llicència, caduca al cap d’un any i es renova automàticament per defecte. Si no renoveu la llicència, podreu accedir al vostre contingut, però s’haurà desactivat. Podeu renovar la llicència amb un 40% de descompte.


Beaver Builder: el que més m’agrada al respecte

 • Beaver Builder està elaborat per una empresa de bona reputació, que es mantindrà durant molt de temps, garantint actualitzacions periòdiques i atenció al client.
 • És un creador amable per als desenvolupadors amb codis nets i actualitzacions fiables.
 • Van implementar tantes millores en el passat basades en queixes dels usuaris i que és un signe que les opinions dels usuaris no cauen sobre les orelles sordes.
 • L’edició de resposta mòbil ara funciona molt bé.
 • Podeu confiar en aquest creador de pàgines per obtenir actualitzacions que no trencaran el vostre lloc web i que donen resposta ràpida a problemes. Perfecte per a agències i desenvolupadors web que necessitin una fiabilitat del 100% per a projectes d’alt nivell.
 • Beaver Builder té poques coses que faciliten la vida dels usuaris que altres constructors de pàgines no tenen. Per exemple, dins del creador de pàgines, hi ha un enllaç directe al tauler de control de WordPress o al personalitzador de temes que s’obre en una pestanya nova de manera que podreu romandre al creador de pàgines..
 • El seu suport és realment de nivell mundial amb una resposta ràpida i solucions que funcionen.

Beaver Builder: el que no m’agrada al respecte

 • El desenvolupament pot ser bastant lent, ja que triga més temps a afegir noves funcions. Per tant, si voleu crear un estil més avançat o dissenys cridaners, haureu d’utilitzar complements de tercers. El problema d’alguns d’aquests complements és que, a part que costen addicionals, algunes de les seves actualitzacions provocaran problemes a causa d’una incompatibilitat ja sigui amb el propi Beaver Builder o WordPress. Fa que les coses siguin més complicades, ja que ara heu de tractar i comunicar-vos amb dues empreses separades per solucionar problemes.
 • Les seves plantilles premium són paleses en comparació amb les plantilles d’altres constructors de pàgines premium.
 • No es desfa / torna a fer! Això pot ser més molest del que creieu.
 • Per habilitar l’amplada completa per a les àrees de contingut, vaig haver de personalitzar el tema Astra fora de Beaver Builder, mentre que en altres constructors de pàgines els usuaris poden habilitar el contingut d’amplada completa per a gairebé qualsevol tema dins del constructor..

Revisió Beaver Builder: Pensaments finals

Malgrat les seves limitacions, Beaver Builder no deixa de ser un complement fàcil i fàcil d’utilitzar del creador de pàgines de WordPress que personalment he utilitzat per crear llocs web d’aspecte sorprenent. El seu codi net, funcions pròpies per als desenvolupadors, actualitzacions fiables i un gran suport el converteixen en un dels millors constructors de pàgines del mercat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map