Què és l’allotjament a prova de vinyetes?

Mentre que el terme “a prova de bala” podria semblar una bona cosa, en realitat no. Els usuaris de seguretat de la indústria web utilitzen el nom per referir-se a serveis d’allotjament que són poc concrets quan es tracta de què permeten als seus clients carregar i distribuir als seus llocs web..


Els proveïdors d’allotjament web més creïbles normalment tenen unes directrius estrictes i una llarga llista de regles que regeixen el que els seus clients poden i no poden posar als seus llocs.

A més, la majoria de les empreses d’allotjament web no acollirien conscientment els pirates informàtics i les organitzacions malintencionades que tenen intenció de trencar les lleis o robar tant dades com diners. Amfitrions a prova de bala, tanmateix, s’enorgulleixen de proporcionar un refugi a aquests tipus de delinqüents.

Què passa als servidors amfitrions a prova de bala?

Aquests amfitrions web a prova de bala són freqüents es troba a països amb més exigència amb les forces de l’ordre de ciberdelictes. Això proporciona un terreny fèrtil per a organitzacions ombrívoles i pirates informàtics quan saben que “don’no pregunto, don’no ho dic” l’enfocament de l’amfitrió els permet operar impunement i lliures de persecucions per robatori de dades, suborn, tràfic il·legal i extorsió.

Font: informe McAfee / CSIS 2018

L’objectiu principal d’un amfitrió a prova de bala és romandre en línia i mantenir el seu client’Les dades i les credencials són segures fins i tot si les agències policiades han aprovat. En realitat és aquí el terme “a prova de bala” ve de que es presenten com a indestructibles.

Vostè’Probablement heu sentit a parlar d’atacs de bot, ransomware, programari maliciós i atacs de pesca. Allò que potser no sabreu si hi ha una xarxa subterrània que admet, facilita i allotja aquests pirates informàtics. La configuració d’aquests amfitrions a prova de bala es configura de manera similar a les empreses legítimes d’allotjament, però són molt indulgents amb el que permeten allotjar-se als servidors.

Els amfitrions a prova de vinyetes aprofiten les lleis laxes en diferents països per disminuir el sistema i aprofitar-se de les activitats subjacents i il·lícites dels hackers que acullen.

Aquestes organitzacions nefastes, amb les seves regles laxes i la seva suposada protecció contra les forces de l’ordre, constitueixen un lloc de cultiu per a tot el que és lleig sobre Internet. Allotgen pirates informàtics, criminals i contingut il·lícit. Aquí’no és més que el que podeu trobar en un amfitrió a prova de bala’servidors s.

Programari maliciós

Els pirates informàtics necessiten una llar per obtenir les eines més rendibles, i el més important és el programari maliciós que els ajuda a atacar ordinadors i llocs web. Els pirates informàtics utilitzen programari maliciós per a dades danyades, fer-se càrrec de màquines d’usuari, generar rescat i llocs de pirates mitjançant vulnerabilitats del programari. El phishing és un excel·lent exemple d’una tècnica de pirateria informàtica que ajuda el programari maliciós a entrar a un ordinador.

Llocs web del Mercat Negre

Qualsevol lloc web que promogui un comportament il·legal o tràfic il·lícit de dades, contraban o mercaderies robades és susceptible de ser allotjat per un servidor a prova de bala. Aquests llocs acullen jocs il·legals, pornografia infantil, xarxes de tràfic de persones, terroristes, recursos de pirateria, dades de targetes de crèdit robades, drogues, passaports falsos i molts altres materials i activitats del mercat negre. Si podeu anomenar una activitat il·legal o il·lícita, és probable que tingui lloc en un d’aquests llocs.

Xarxes de bot

Els bots són una altra eina de pirates informàtics que es fan servir per atacar servidors web en esquemes de denegació de servei (DDoS) on centenars, milers o fins i tot milions de computadors remots que han estat compromesos i que, essencialment, s’han convertit en un “bot” per programari maliciós s’utilitzen per bloquejar llocs. Aquesta és una altra eina preferida dels pirates informàtics que sovint cauen llocs web i costen comerciants, empreses i organitzacions a milions d’ingressos o trànsit perduts.

El coneixement és poder

Tot i que pot ser prou fàcil evitar l’ús d’un servei d’allotjament a prova de bala només escollint un lloc d’allotjament conegut i ben revisat, que no elimina ni alleuja la necessitat de mesures de seguretat millorades. Tampoc vol dir que els pirates informàtics que es tractin d’amfitrions a prova de bala desapareixeran. Fer mesures i les mesures de seguretat ajudaran a reforçar la seguretat i a mantenir els llocs web en seguretat en un dia i una edat en què sembli que els atacs venen de tots els costats.

La millor manera de combatre els pirates informàtics i l’allotjament a prova de bales és eliminar el vostre lloc web com a objectiu i fer-lo el més segur possible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map