Per què cal tenir molta cura amb massa plugins

Els complements són sorprenents. L’extensibilitat i la funcionalitat que proporcionen són una de les millors funcions de WordPress i d’altres llocs web. Els propietaris de llocs web només poden instal·lar un complement per optimitzar les imatges, fer el seguiment del trànsit, donar opcions d’accés als visitants i fins i tot augmentar la seguretat.


Tanmateix, hi ha problemes a considerar quan instal·leu massa plugins. Un nombre elevat de plugins pot afectar el rendiment del lloc, causen retards amb els temps de càrrega de la pàgina i, fins i tot, poden introduir vulnerabilitats de seguretat al vostre lloc.

A continuació, es mostren alguns dels millors arguments per evitar la sobrecàrrega dels plugins.

La seguretat es pot comprometre

Si instal·leu plugins, confieu en codi de tercers per estar lliure de vulnerabilitats de seguretat. Aquesta és una de les solucions amb una funcionalitat avançada només mitjançant la instal·lació de plugins.

Segons el lloc de seguretat de WordPress Wordfence, Prop de la meitat dels atacs de llocs web provenen de scripts de llocs web (també coneguts com a XSS).

Els pirates informàtics afegeixen scripts maliciosos directament al codi d’un complement desfasat o insegur. Una vegada que els scripts proporcionin als pirates informàtics l’accés al lloc es veu compromès.

Problemes de bloqueig i rendiment del lloc

És ben sabut que els visitants sortiran d’un lloc web si una pàgina triga més de tres segons a carregar-se. Segons Neil Patel, comercialitzador d’internet famós, disminuint el temps de càrrega de la pàgina pot augmentar dràsticament les conversions d’un lloc.

Tot i que l’objectiu del vostre lloc no són les conversions, les càrregues de pàgines ràpides també mantenen els visitants compromesos i impedeixen sortir massa aviat. Les altes taxes de rebot (els visitants que surten d’un lloc ràpidament) poden ser una indicació de problemes de rendiment.

Tots els complements que s’instal·len afegeixen línies de codi al navegador i triguen temps a processar-se. Com menys codi, millors velocitats de càrrega de pàgines seran. Coses bastant simples.

Massa plugins que don’El fet de malmetre’s bé amb els altres o el rendiment d’impacte pot retardar notablement el temps de càrrega de pàgines i fins i tot crear xocs al lloc. Aquest és un altre argument per triar els vostres complements de manera sàvia.

Problemes de l’espai de fitxers i bases de dades

espai de base de dadesCom en qualsevol codi, els plugins ocupen espai. Alguns plugins ocupen més espai que d’altres, i fins i tot podrien recopilar moltes dades que també ocuparien un espai de fitxers i bases de dades per al vostre lloc web. Multipliqueu aquest impost sobre fitxers i base de dades per un nombre elevat de connectors instal·lats i podreu veure on pot arribar a ser un problema.

La investigació sobre els requisits del sistema i l’espai d’emmagatzematge s’hauria de fer abans d’instal·lar qualsevol plugin (o programari per a aquest tema).

Continuar amb les actualitzacions i els complements inactius

Els hackers poden utilitzar complements inactius o desfasats per accedir a un lloc web. Es recomana que inicieu la sessió amb freqüència al lloc web’al tauler de control i feu clic a “Connectors” secció A partir d’aquí, hauria d’haver una secció per a “Inactiu” plugins. Els plugins inactius han de ser desactivats i suprimits.

Si la funcionalitat que buscàveu amb el complement suprimit continua essent necessària per mantenir el lloc en funcionament tal i com estava previst, busqueu un altre complement com a substitució.

A més, els complements sovint requereixen actualitzacions freqüents que poden incloure pedaços per a actualitzacions de seguretat essencials. En no estar al dia de les actualitzacions, el lloc web podria estar exposat al risc. Hi ha massa plugins i podreu trobar un repte amb totes les actualitzacions.

Conflictes de connectors

plugins del lloc webEls programadors escriuen codi per als complements. Aquest codi pot estar en conflicte directe amb el codi escrit per un altre complement per un altre enginyer. Introduïu tots dos complements al vostre lloc web i pot tenir conseqüències greus i fins i tot arribar a corrompre dades.

Els complements es poden constituir per milers de línies de codi i, tot i que hi ha estàndards de codificació per a plugins, els enginyers encara cometen errors. Aquests errors també poden afectar altres complements o el rendiment general d’un lloc web.

Com més connectors hagi instal·lat, més probabilitats tingueu de tenir problemes relacionats. Reduir el nombre de complements redueix la possibilitat de conflictes i problemes amb el codi del connector.

Ara que ja sabem els impactes potencials de tenir massa plugins, aquí’s com procedir.

Com apropar-se a les opcions dels plugins

disseny web

 1. Determineu la necessitat del connector’s Funcionalitat – Hi ha una necessitat evident de complements específics com ara seguretat, optimització de pàgines, SEO, màrqueting, etc. Tots els altres complements haurien de ser avaluats en funció dels possibles riscos descrits anteriorment.
 2. Assegureu-vos que l’obteniu d’una font de confiança – no tots els complements es creen iguals. És temptador tirar endavant i instal·lar plugins, sobretot si són gratuïts. Tanmateix, recordar el que pot succeir us ha de conduir a realitzar investigacions i llegir comentaris abans d’instal·lar res al vostre lloc web. Seguiu amb propòsit i precaució.
 1. Prova la compatibilitat dels connectors amb les altres aplicacions / complements – fins i tot un complement procedent d’una font de confiança pot no funcionar bé amb altres complements. Fins i tot un bon codi pot presentar conflictes. El millor és supervisar un lloc’s actuació després d’instal·lar un complement per assegurar-vos que no hi hagi cap problema.

Quants complements és massa

No hi ha cap ciència exacta ni una resposta directa a la pregunta de quants plugins és massa. La resposta depèn dels detalls d’un lloc web i de la combinació única de plugins i codi. Tot i que sembli contrari, seria millor instal·lar un connector per supervisar el rendiment dels altres complements. Això us pot ajudar a identificar el complement infractor i us avisarà de problemes amb el vostre lloc web.

A més d’un complement que supervisa els altres complements, el millor és estar atent al rendiment general del lloc i als complements desactualitzats o inactius, alhora que realitzes auditories rutinàries dels components d’un lloc web i la necessitat de complements actius. Aquests passos poden reduir significativament el risc funcionant en pop de tenir massa plugins.

Lliçó del dia: alenteu els connectors

Un lloc web piratejat o amb un mal funcionament pot destruir la reputació d’una marca i fins i tot pot comportar pèrdues financeres importants. Si bé la facilitat d’instal·lació i la llibertat d’haver d’autoritzar el vostre propi codi per a un lloc és temptador, és important recordar que els plugins presenten una sèrie de riscos tal com s’explica més amunt. El programari afegit a un lloc web hauria de triar-se amb prudència.

Un excel·lent procés a seguir per avaluar els complements és intentar determinar la necessitat real. Si un complement no és necessari i no avança els objectius del vostre lloc, no l’instal·leu. A més, assegureu-vos de desinstal·lar plugins que estiguin inactius o que no utilitzeu. Proveu els complements per assegurar-vos d’evitar problemes abans d’iniciar-los.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map