Comprendre les ubicacions del centre de dades (per què és millor)

Quants llocs web hi ha al món? Us sorprendrà saber que hi ha una mica més de mil milions de llocs web? Això vol dir que hi ha un lloc web per a cada vuit persones.


Per descomptat, això no vol dir que tots aquests llocs web estiguin actius. Ell’S’estima que només s’utilitzen activament prop de 200 milions. Entre aquests es troben centenars de milions de noms d’amfitrió existents.

Si hi ha centenars de milions de llocs web, tots necessiten un proveïdor d’allotjament. Es calcula que actualment hi ha centenars i, depenent a qui demaneu, milers de proveïdors i servidors d’allotjament a tot el planeta.

Els propietaris i les petites empreses que tenen els seus propis llocs web porten anys utilitzant aquests proveïdors d’allotjament. Per a aquests individus, la molèstia de configurar el seu propi allotjament no val la pena. L’allotjament fora del lloc és on els convé.

La situació és diferent amb les empreses més grans. Moltes empreses més grans han decidit mantenir el seu lloc web’Els servidors del lloc. O poden utilitzar centres de dades privats. Molts ho són migren la seva informàtica al núvol. Això ha provocat una explosió en la quantitat de centres de dades que hi ha arreu del món. Cada nou centre de dades és més gran que el que l’ha precedit.

Actualment, hi ha prop de 500 centres de dades d’hipercalació a tot el món. S’inclouen centres de dades utilitzats per Facebook, Amazon, Google, Alibaba i Baidu.

A més, hi ha centres de dades de diferents mides superiors als 8,6 milions.

En el moment d’escriure aquest document, els grans centres de dades representen més del 70 per cent de la construcció de centres de dades del proveïdor de serveis quan es tracta d’espai de tot el món.

Aquests centres de dades tenen un impacte massiu en la vida de la gent quotidiana. Per això, és comprensible que molts hagin preguntat on es troben aquests grans centres de dades.

On estan situats els grans centres de dades del món?

Pot ser difícil comparar la mida de diferents centres de dades de tot el món. Això és degut a que alguns centres de dades són només edificis que hi ha una munió de servidors. Altres tenen comoditats, incloent espais per a convencions, oficines i fins i tot espais per viure.

Quan seguiu les notícies sobre centres de dades, sembla que cada mes hi ha un nou projecte que s’està anunciant. Sembla que les empreses estan en una competència per superar-se les unes amb les altres creant centres de dades més grans i millors que els que tenien abans. Quan observeu els centres de dades que figuren en un mapa, veieu clarament la quantitat d’esforç i recursos financers que s’estan invertint en la seva creació.

Competir per ser el més gran

Si ens fixem en els plans d’alguns dels centres de dades que es posaran en línia en els pròxims anys, no podeu deixar de quedar impressionat de com aquests nous centres nanaran els mega centres que s’han construït durant els darrers anys..

Hi va haver un moment en què instal·lacions com The Lakeside Technology Center es trobaven a Chicago, Illinois o Switch’Les instal·lacions SUPERNAP de Las Vegas es consideraven com els centres de dades més grans del món, amb una superfície que té al voltant de 1.000.000 m 2..

Els competidors més propers eren centres de dades que comprenien entre 400.000 peus quadrats i 600.000 peus quadrats. Deixar’No ens cridem nosaltres mateixos, quan es van obrir aquests centres de dades, també van ser considerats bohemoths. Com han canviat les coses. Ara, un centre de dades que compta amb 1.000.000 peus quadrats gairebé no és una cosa clara al mapa. Els projectes de centres de dades que s’estan construint actualment inclouen campus de múltiples edificis amb milions de metres quadrats. Han estat dissenyats tenint en compte la flexibilitat. L’objectiu és poder continuar creixent el centre de dades en funció de la demanda actual.

Només cal pensar en el Centre de dades de telecomunicacions de la Xina. El centre es troba al Parc d’Informació de Mongòlia Interior. En el moment d’escriure aquest document, aquest és el centre de dades més gran del món. Cobreix una impressionant superfície de 10.700.000 peus quadrats. És la llar d’un centre de cites d’ordinadors, centres de trucada, oficines, sales d’estar per al personal i magatzems. Aquest és un centre de dades car. Es creu que hauria costat més de 3.000 milions de dòlars a la construcció. Així que agafeu aquest centre tecnològic Lakeside.

El vòrtex del Centre de dades del món

El carreró del centre de dades al comtat de Loudoun, VA es considera un Data Ctr., Vortex. Hi ha diversos factors que han contribuït a això, com ara la infraestructura de la zona, la ubicació de la zona i els incentius plantejats pels funcionaris del govern.

centre de dades mundial

Parlant de la rellevància del seu comtat, l’Oficina de Desenvolupament Econòmic de Loudoun va declarar que a l’altura del 70 per cent del tràfic d’Internet circula a través de Loudoun’s centres de dades cada dia.

Quan ho escolteu per primera vegada, pot semblar una mica exagerat fins que us adoneu que els consumidors de dades hiper-mega, inclosos Facebook, Amazon i Microsoft, posseeixen o lloguen béns immobles a la zona. A més d’aquests bohemoth, hi ha altres 3.000 empreses tecnològiques que lloguen o posseeixen l’espai en aquesta zona.

El centre corporatiu DuPont Fabros Ashburn i el Campus Digital Realty Ashburn són un parell de grans instal·lacions que anomenen casa del comtat de Loudoun. Hi ha més de 60 instal·lacions a la zona, ocupant milions de metres quadrats d’espai. Aquest nombre creix cada dia.

Alguna cosa similar està passant a Mongòlia interior. La Xina està aprofitant el clima fresc, les precipitacions abundants i altres propietats úniques d’aquesta zona per crear mega centres de milions de peus quadrats.

Per descomptat, com passa amb el China Telecom Data Center esmentat anteriorment, no tot l’espai d’aquests centres de dades s’utilitza per a servidors. Una part de l’espai s’utilitza per a habitatges, oficines, guardamobles, serveis per a empreses i gairebé qualsevol cosa que puguin fer els ordinadors. La Xina queda al segon lloc, però té molt camí per recórrer abans que s’acosti als Estats Units.

Actualment, els Estats Units acull la meitat del món’s 100.000 llocs web més visitats. Xina i Alemanya acullen al voltant de 5.000 dels llocs més importants. Phoenix, Arizona és la ciutat més popular per als llocs web més populars. Un dels motius d’això és el fet que el gegant d’allotjament web GoDaddy, juntament amb Cyrus One i Digital Realty Trust, fan la seva casa a Phoenix, Arizona.

Tot tracta sobre la ubicació

Els grans centres de dades són costosos de construir i costosos de mantenir. Generen molta energia i calor, per la qual cosa necessiten sistemes de refrigeració complicats i sistemes complicats de xarxa. Molts centres de dades utilitzen la mateixa quantitat de potència que necessita una ciutat de mida mitjana.

Evidentment, a causa de la gran quantitat de dades segures que tenen aquests centres de dades, han de ser segurs i fiables. Al mateix temps, han de ser prou flexibles per canviar amb les necessitats dels seus clients. A l’hora de seleccionar la ubicació adequada per a un gran centre de dades, les empreses han de tenir en compte el cost de l’electricitat, quant costarà la terra i fins a quin punt hauran de viatjar les seves dades per arribar on cal arribar..

A l’hora de pensar en les velocitats de transferència de dades i la ubicació d’un centre de dades, les empreses han de tenir en compte els usuaris a qui prestaran servei. Per exemple, la Borsa de Nova York requereix velocitats de transferència de dades en sub-milisegons. Per tal de prestar aquest servei, el centre de dades ha d’estar el més a prop possible de les persones que presta servei. En el cas de la Borsa de Nova York, ha d’estar a menys de 50 quilòmetres.

La gent normal no requereix la velocitat de transferència de dades en cap lloc proper. La majoria de les persones es fan bé amb les velocitats de transferència de dades mesurades per fraccions de segons. Per exemple, quan parlem de la instal·lació Supernap de Switch a Las Vegas, estem parlant d’una instal·lació situada a 270 milles de Las Vegas. Les dades són capaces de transferir del centre de dades a Las Vegas en set ms.

Facebook ha fet un nou enfocament construint un centre de dades a la vora del cercle àrtic pel nord de Suècia. Aquesta ubicació permet a Facebook aprofitar els generadors hidroelèctrics per alimentar els seus servidors. Poden utilitzar l’aire de l’Àrtic per refredar els seus servidors. Això fa que el servidor de Facebook al cercle àrtic sigui eficient en l’energia.

Altres desenvolupadors de centres de dades segueixen el mateix. Estan buscant maneres d’utilitzar l’energia verda per reduir l’impacte dels seus centres de dades sobre el medi ambient alhora que redueixen el cost de la seva gestió..

El creixement meteorològic d’Internet

Si llegeixes a una velocitat mitjana, des del moment en què vas començar a llegir aquest article, s’han creat més de 1.200 llocs web. Això remarca el gran impacte que està tenint el World Wide Web. Properament, els centres de dades que tinguin 2.000.000 m 2 no seran inclosos en els centres de dades més grans del món. Probablement veurem més èmfasi en la infraestructura com a servei, i també en la plataforma com a servei. Aquestes dues tecnologies, juntament amb Programari com a servei, fan que els centres de dades siguin el nucli de vida del negoci.

El mercat del concert també té un paper important en aquest sentit. Hi ha tanta gent que està guanyant diners fora d’Internet. Ara és més important que mai que pugueu identificar el millor amfitrió del lloc web, conèixer el funcionament de la seva infraestructura i assegurar-vos que s’ajusten a les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector