30+ Increïbles estadístiques de WordPress

hosting de wordpressAmb més d’un terç de tots els llocs web alimentats per WordPress (WP), no hi ha dubte que és el sistema de gestió de continguts més popular i àmpliament utilitzat al voltant. [1] És la CMS que hi ha més llocs web que les dues plataformes següents. Segons Keyword.com, “WordPress” és googled 34 milions de vegades al mes.


Però, aquesta xifra és només la punta de l’iceberg quan es tracta d’ús del WP, tant bo com dolent. És el més conegut com a plataforma de blocs, però la majoria dels llocs web de la plataforma són aparadors de comerç electrònic, una gran part dels quals pertanyen a empreses de Fortune 500 com Fortune.com, CNN i New York Post o gegants tecnològics com Microsoft i Facebook News. . És fins i tot la plataforma darrere del lloc web oficial del govern de Whitehouse.gov i Suècia. [2]

Tant si teniu en compte WP per primera vegada com si teniu curiositat sobre qui utilitza la plataforma i com l’utilitzen, tenim els números i les històries que hi ha al darrere.

Què fa de WordPress un gran creador de pàgines web?

desenvolupament de wordpressNomés, aquesta capçalera podria causar certa controvèrsia. A Internet hi ha un debat descarat sobre si es tracta d’un creador de pàgines o simplement de la millor plataforma per gestionar la creació i publicació de contingut.

La resposta breu és que els dos.

És un CMS amb extensos temes i extensions de creació de pàgines, com ara Beaver Builder i Divi.

Les versions 5.0 i posteriors també tenen un editor predeterminat integrat, anomenat Gutenberg, que s’assembla més a la funcionalitat arrosseguada i creativa dels constructors de llocs web tradicionals que la seva antiga plataforma d’edició de paraules, que s’assembla a MS Word. Tots els complements i temes han de ser compatibles amb Gutenberg, de manera que no hi ha cap problema per la compatibilitat.

Quan WordPress es diferencia de molts creadors de llocs web i de pàgines, és que altres plataformes ofereixen allotjament, però no us permeten triar el vostre nom de domini únic i, en realitat, no teniu el contingut que creeu. Si voleu migrar a una altra plataforma d’allotjament, és poc probable que pugueu portar qualsevol contingut del vostre lloc web amb vosaltres. No tindreu aquest problema amb WordPress.

Dues versions diferents de WordPress

WordPress té dues versions, wordpress.com i wordpress.org. La versió dot com és una plataforma que s’allotja per si mateix que us ofereix un lloc web bàsic gratuït, però pot arribar a tenir fins a 5.000 dòlars l’any per una solució empresarial; això també us permet el problema de propietat de contingut i la manca d’un nom de domini únic. WordPress.org és completament lliure d’utilitzar. Tot el que heu de fer és seleccionar i registrar un nom de domini i trobar una solució d’allotjament que suporta la tecnologia WP.

Tot i que WordPress pot semblar una mica intimidatori al principi, si no sou experimentats en la tecnologia, té una corba d’aprenentatge molt superficial. La codificació està integrada en els complements i temes, però els codificadors experimentats poden alterar i personalitzar qualsevol codi segons les seves especificacions.

D’altra banda, els novells poden aprendre ràpidament com personalitzar WordPress sense cap coneixement de codificació i crear un lloc web de qualitat. Això la converteix en una gran plataforma per a principiants i experts en tecnologia.

Plugins i temes

Una de les millors coses sobre WordPress és la tecnologia i els marcs que admeten CMS i que afegeixen la funcionalitat del lloc web. Estem parlant dels molt enaltits i, a vegades, els plugins WP i els temes.

Com que WordPress és una plataforma de codi obert, hi ha centenars de temes i plugins gratuïts disponibles per instal·lar des del web Lloc web de WordPress. De fet, actualment n’hi ha 55.094 complements a la biblioteca WP. Els desenvolupadors de tot el món també han creat un complement i temes de primes per a gairebé totes les funcions, objectius i preferències.

Què fan?

Els temes són marcs de gamma frontal que s’instal·len sobre el codi de fons WP. Els temes inclouen mòduls integrats i funcions de creació de pàgines que determinen la disposició i l’aspecte del lloc web WP.

Abundància de temes gratuïts i premium

Hi ha temes creats per crear llocs web per a indústries específiques, com ara béns immobles, periodisme i comerç digital, i podeu utilitzar un dels centenars de temes gratuïts del lloc web o comprar temes premium personalitzats d’empreses com Theme Forest, que compta amb més d’11.000 temes de WP disponibles. per cent dels propietaris de llocs web de WordPress utilitzen temes premium i el cost mitjà d’una llicència per a un tema premium és de 40 dòlars. [3] [4]

Quan compreu temes a un desenvolupador de bona reputació, teniu l’avantatge de proporcionar assistència, actualitzacions i pedaços de seguretat. Tampoc us heu de preocupar de l’escalabilitat amb temes. Es poden augmentar o reduir a mesura que la vostra empresa creix sense pagar més com ho faríeu amb els constructors de llocs web.

No us heu de preocupar tant dels temes gratuïts sempre que els descarregueu del lloc web de WordPress. Aquests són àmpliament provat i revisat per donar suport a la codificació HTML i CSS de qualitat i comprovar els estàndards de seguretat i privadesa. Assegureu-vos de mantenir-los actualitzats i de suprimir temes o complements antics que ja no utilitzeu.

Els complements són complements que ofereixen funcionalitat als vostres llocs web de WordPress. També es divideixen entre milers de complements gratuïts i de tercers i complements premium. Sigui quina sigui la funció o funció que necessiteu per millorar l’experiència de l’usuari, hi ha almenys una dotzena de plugins o widgets. Van des de plugins que gestionen el correu electrònic fins a aquells que reforcen la seguretat i tot el que hi ha entremig. Fins i tot podeu instal·lar un complement de Google Analytics i integrar el vostre ID de Google amb el vostre tauler de control.

Ara que teniu una mica de fons sobre què és WordPress i què fa, mirem algunes estadístiques més darrere de la plataforma.

Ús de WordPress

ús de wpLes estadístiques sobre el percentatge de llocs web alimentats per WordPress no expliquen la amplitud que té a nivell mundial. Aquests punts inclouen estadístiques i fets globals i específics sobre l’ús de WordPress.

 • Es calcula que WordPress és la força darrere del 59,9 per cent de tots els sistemes de gestió de contingut. [5]
 • El CMS està disponible en 162 localitats de diferents idiomes del món. [6]
 • El 71 per cent de tots els blocs de WordPress són en anglès; el següent idioma més comú és el castellà, amb un 4,7 per cent del mercat. [7]
 • El 2014, les descàrregues de versions no angleses de WordPress van passar per primera vegada a les de les versions en anglès. [8]
 • És la plataforma de creació de llocs web més popular a l’Índia, que obté el 47 per cent de la quota de mercat de CMS. [9]
 • Prop de 3.000 dels 10.000 principals llocs web estan gestionats per WordPress. [10]
 • Només al 2016, hi va haver prop de 117.913.148.357 paraules publicades als blocs WP. Tribunal d’Allotjament
 • S’afegeixen 17 publicacions noves a un lloc web de WP cada segon. [11]
 • Cada dia es llancen 805 nous llocs web del WP. [12]

Comunitat i assistència de WordPress

Li preocupa la falta de suport amb una plataforma de codi obert lliure? Aquestes estadístiques haurien de posar-se en ment.

 • WordPress no té cap CEO; està dirigit íntegrament per voluntaris de la comunitat de codi obert. [13]
 • Els fundadors de WordPress, Matt Mullenweg i Mike Little, van crear la plataforma el 2003 com a cafelog B2B. Va formar una fundació sense ànim de lucre anomenada WordPress Foundation per protegir el projecte de codi obert i garantir que sempre roman lliure. [14]
 • Hi ha 175 als Estats Units i més de 185 WordCamps fora dels Estats Units. [15] [16]
 • Actualment, en podeu trobar 840 Grups MeetUp amb un total de 511.000 membres actius i en creixement.
 • WordPress és conegut pels seus comunitat dedicada de desenvolupadors i usuaris. Al darrer recompte, hi va haver més de 2.030.000 temes oberts al fòrum WP.
 • N’hi ha 70 desenvolupadors de l’equip de desenvolupament principal del WP, i han escrit més de 430.000 línies de codi per crear el nucli de la plataforma.
 • Molts desenvolupadors que contribueixen al creixement del WP són voluntaris, però el salari mitjà per a un desenvolupador del WP és de 49.185 dòlars anuals.

Creixement de WordPress

El WP no només dóna suport al creixement empresarial, sinó que la plataforma mateixa està creixent i evoluciona cada dia. A continuació, es detallen alguns fets.

 • L’última versió de WordPress és 5.2. Es diu Jaco, i s’ha descarregat 27.360.583 vegades, 300 des que vaig escriure aquesta frase. Podeu veure el comptador de descàrregues en temps real aquí.
 • Entre els millors milions de llocs web d’Alexa, n’hi ha 74 versions de WP que s’executen.

Consell professional: Només El 27,9% dels usuaris tenen instal·lada la darrera versió de WordPress. Assegureu-vos d’actualitzar o instal·lar la versió WP més actual. Inclou el nou editor predeterminat i és menys vulnerable a la pirateria.

Compromís de mitjans socials

Una de les maneres més bàsiques d’augmentar el trànsit del vostre lloc web i la presència general al web és a través de les xarxes socials. WordPress també pot ajudar en l’àmbit de la participació social.

Plugins i temes WordPress

Els límits de la funcionalitat del vostre lloc web WP només estan restringits pels plugins que instal·leu. A continuació, es mostren algunes estadístiques sobre desenvolupament i ús de complements.

 • El Plugin WP superior és el paquet SEO Tot en Un, amb més de 25 versions actives i 13 milions de descàrregues. Completen els 5 primers llocs: Akismet, mapes de mapes de Google XML, formulari de contacte 7 i galeria NextGEN. Tribunal d’Hostatge; L’acismet i el formulari de contacte 7 són gratuïts.
 • Un dels complements premium més populars és Visual Composer, amb més de 2.300 unitats venudes cada setmana.
 • Akismet és el plugin més descarregat de tots els temps, amb més de 82 milions de descàrregues.
 • Altres principals plugins gratuïts són Yoast SEO i JetPack, que és el kit bàsic d’inici per als principiants del WP. Tenen més de 5 milions de descàrregues cadascuna.
 • Akismet Anti-Spam ha bloquejat més d’un bilió de comentaris de correu brossa i ha aturat més de 23 mil milions d’intents de pirateria. Tribunal d’Allotjament
 • WordFence va bloquejar més de 4.952.346.301 atacs a llocs web del WP només al març del 2019. Repeleix 90.000 atacs cada 60 segons.
 • El Complement WooCommerce alimenta el 23 per cent de tots els llocs web de comerç electrònic i s’ha descarregat més de 30 milions de vegades.
 • El plugin de creador de pàgines més popular és Elementor, amb prop de 4.30.000 descàrregues setmanals.
 • Hi ha una novetat Tema predeterminat del WP llançat anualment.
 • N’hi ha prop de 6.000 temes gratuïts al directori WP.
 • El els dos principals temes gratuïts són Divi i Genesis, amb un 10 per cent del total de llocs web WP cadascun.
 • El tema més premium de tots els temps és Avada per bosc temàtic; té més de 450.000 compres.

Consell professional: Una de les majors vulnerabilitats dels llocs web de WP és l’ús de plugins i complements obsolets. Actualitzeu els vostres complements, assegureu-vos d’instal·lar immediatament els pegats de seguretat i desinstal·leu completament els complements antics, obsolets, no utilitzats i no compatibles. Desactivar-los no els fa més segurs.

Consell professional: Utilitzeu només plugins de desenvolupadors de renom que hagin estat provats i revisats.

WordPress Security

Tot i que no us dediqueu al comerç electrònic, la seguretat en línia continua essent important. Aquests són els números que hi ha darrere de la seguretat del lloc web WP, bons i dolents.

 • La popularitat et converteix en un blanc. En un estudi realitzat per Sucuri, més del 70% de tots els llocs web infectats avaluats eren alimentats per WP.
 • El vuit dels llocs web piratejats eren infiltrat amb la porta principal a causa de contrasenyes febles.
 • Els principals noms d’usuari piratejats eren administrador, test, administrador, root
 • Un dels majors riscos està executant versions obsoletes del programari principal WP.
 • Menys d’1 / 3 dels propietaris de llocs de WordPress utilitzen la versió més recent. Això planteja una greu risc de seguretat.
 • El 41 per cent de les explotacions van ser permès per defectes de seguretat en plataformes d’allotjament.
 • El desglossament de la vulnerabilitat de seguretat sembla:
  • Un 52 per cent de plugins antics o poc fiables
  • 37% del nucli wp
  • 11 per cent de temes
 • N’hi ha més de 90.000 atacs a llocs web del WP per minut.
 • Un plugin de WordPress defectuós va ser el responsable de la major filtració periodística de tots els temps, la Papers de Panamà. Aquesta filtració va comportar una exposició de 4,8 milions de correus electrònics.
 • El les explotacions més comunes del WP són portes posteriors, descàrregues impulsades, hacks farmacèutics i redireccions malicioses.

Consell professional: No utilitzeu mai la contrasenya per defecte en cap plataforma.

Elecció d’una plataforma d’allotjament de WordPress

La popularitat de WordPress no rau només en la seva escalabilitat i versatilitat, sinó en el fet que sigui fàcil i fàcil d’integrar en diversos entorns. Els únics costos derivats de l’ús del WP són la compra de temes i complements, el registre de dominis i l’allotjament. Això pot tenir una durada mínima de 50 dòlars anuals. [30]

Molts paquets d’allotjament us donaran el registre de domini com a part del servei i, fins i tot, us enviaran adreces de correu electrònic específiques del domini. Si només teniu un lloc web, haureu d’elegir el mateix registre d’amfitrió i domini. Però, si utilitzeu un lloc web d’alt volum o diversos dominis, potser seria millor mantenir separats el registre i la plataforma d’allotjament.

Quan busqueu el millor solució d’allotjament per al vostre lloc web WP, tingui en compte el següent:

 • Requisits mínims. Qualsevol plataforma d’allotjament ha de ser compatible amb els requisits mínims de WP de la versió PHP 7.3 o superior, la versió 5.6 o superior de MySQL o la versió 10.1 de MariaDB i posteriors i tenir suport HTML..
 • Escalabilitat. Voleu la màxima velocitat i amplada de banda possibles disponibles, i que altres recursos siguin suficients per al vostre tipus de lloc web, el trànsit previst i el creixement.
 • Assistència. L’assistència al client hauria d’estar accessible les 24 hores del dia amb diversos mètodes.
 • Horaris. Molts serveis d’allotjament garanteixen un cert percentatge de temps de funcionament; El 99% per cent és estàndard, però assegureu-vos d’obtenir aquesta garantia per escrit.

Si utilitzeu el vostre lloc web des d’un equip amb un sistema operatiu Linux, és compatible amb PHP i MySQL. Les plataformes d’allotjament que admeten el sistema operatiu Windows són compatibles amb ASP, .NET, Microsoft Access i Microsoft SQL (MSSQL).

Pensaments finals

Ara que teniu alguns fets per fer una còpia de seguretat del que molts ja sabem sobre els avantatges de WordPress, podeu començar avui a crear el lloc web ideal per publicar el vostre bloc, entretenir el vostre públic o fer créixer el vostre negoci en línia. Només heu d’assegurar-vos que també heu tingut en compte les advertències sobre seguretat i SEO per garantir que els vostres llocs web i el trànsit estiguin protegits de les amenaces cibernètiques habituals i que tingueu el vostre WP configurat i maximitzat per millorar la vostra classificació i distribució de contingut..

[1] https://kinsta.com/wordpress-market-share/
[2] WinningWP
[3] https://themeforest.net/
[4] https://winithemes.com/blog/infographic-the-current-capacity-of-wordpress/
[5] https://w3techs.com/technologies/details/cm-wordpress/all/all
[6] https://digital.com/blog/wordpress-stats/
[7] https://99firms.com/blog/wordpress-statistics/
[8] http://www.wpblogington.com/data/wordpress-2015.php
[9] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[10] http://trends.builtwith.com/cms
[11] http://torquemag.io/13-surprising-wordpress-statistics/
[12] https://w3techs.com
[13] https://www.isitwp.com/interesting-wordpress-stats-facts/
[14] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[15] https://central.wordcamp.org/news/2016/03/30/wordcamps-in-2015/
[16] https://www.codeinwp.com/blog/mesmerizing-wordpress-stats/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map