21 Trucs per millorar la velocitat del vostre lloc web

càrrega lentaLa velocitat del vostre lloc web pot tenir un gran impacte en el trànsit, les conversions i els ingressos. Com a mètrica del rendiment, no s’ha de subestimar la velocitat. Segons Akami, gairebé la meitat de tots els usuaris d’Internet esperen que es carregui una pàgina web en dos segons i un 40% dels usuaris faran clic a la pàgina web si triguen tres segons a carregar-se.


Dins “Per què és important el rendiment web: els vostres llocs web condueixen els clients?”, Un estudi de Gomez del 2010 que va enquestar a 1.500 compradors en línia sobre com el rendiment del lloc web afecta el seu comportament en línia, aprenem el següent:

 • “Un augment en el temps de càrrega del lloc web de 2 a 10 segons va augmentar el 38% la taxa d’abandonament de pàgines.”
 • “Durant els períodes màxims de trànsit, més del 75% dels consumidors van marxar cap a un competidor’lloc web en lloc de patir un retard.”

Per emfasitzar encara més l’impacte que té la velocitat del lloc web en el comportament dels consumidors, segons l’estudi realitza a continuació Grup Aberdeen revela que un simple retard en el temps de càrrega produeix una disminució del 7% en les conversions de llocs web. A més, les visualitzacions de pàgines disminueixen un 11% i la satisfacció del client cau un 16%. Com si això no ho fos’No n’hi ha prou per arribar a casa i fer-nos competir per optimitzar el temps de càrrega del nostre lloc web, els propietaris també han de ser conscients que Google utilitza la velocitat del lloc web com a factor per classificar el lloc a la pàgina de resultats de cerca..

En resum, un lloc web lent tindrà com a resultat:

 • Menys trànsit i visualitzacions de pàgines
 • Disminució de les conversions
 • Baixades de vendes
 • Una imatge de marca amb impacte negatiu

Com a recurs principal per crear un lloc web amb èxit, HostingFacts.com presenta els següents consells i trucs per millorar la velocitat del vostre lloc web..

La velocitat del vostre lloc web pot tenir un gran impacte en el trànsit, les conversions i els ingressos. Com a mètrica del rendiment, no s’ha de subestimar la velocitat. Segons Akami, gairebé la meitat de tots els usuaris d’Internet esperen que es carregui una pàgina web en dos segons i un 40% dels usuaris faran clic a la pàgina web si triguen tres segons a carregar-se.

A “Per què qüestions de rendiment web: el vostre lloc és el client a propòsit?”, Un estudi realitzat per Gomez del 2010 que va enquestar a 1.500 compradors en línia sobre com afecta el rendiment del lloc web en el seu comportament en línia.

 • “Un augment en el temps de càrrega del lloc web de 2 a 10 segons va augmentar el 38% la taxa d’abandonament de pàgines.”
 • “Durant els períodes màxims de trànsit, més del 75% dels consumidors van marxar al lloc web d’un competidor en lloc de patir un retard.”

Per emfasitzar encara més l’impacte que té la velocitat del lloc web en el comportament dels consumidors, segons l’estudi realitza a continuació Grup Aberdeen revela que amb només un segon retard en el temps de càrrega es produeix una disminució del 7% en les conversions de llocs web. A més, les visualitzacions de pàgines disminueixen un 11% i la satisfacció del client cau un 16%. Com si això no fos suficient per arribar a casa i fer-nos competir per optimitzar el temps de càrrega del nostre lloc web, els propietaris també haurien de ser conscients que Google utilitza la velocitat del lloc web com a factor per classificar el lloc a la pàgina de resultats de la cerca..

En resum, un lloc web lent tindrà com a resultat:

 • Menys trànsit i visualitzacions de pàgines
 • Disminució de les conversions
 • Baixades de vendes
 • Una imatge de marca amb impacte negatiu

Com a recurs principal sobre com crear un lloc web amb èxit, HostingFacts.com presenta els següents consells i trucs per millorar la velocitat del vostre lloc web. En aquesta guia, tocarem els següents punts:

Pas 1: elimineu complements i complements innecessaris

Penseu en l’estudi de cas de Mike, en el qual va analitzar la seva velocitat del lloc web i la va optimitzar de manera que va passar d’un temps de càrrega de 4,23 segons a un temps de càrrega de només 1,33 segons. Per què el seu lloc web era tan lent? Una paraula. Connectors.

uninstall-pluginEls complements i complements no necessaris poden afectar de forma espectacular la velocitat del vostre lloc web. En Mike’El cas, va trobar que un sorprenent 86% del temps de càrrega del seu lloc web es va deure a plugins. Si utilitzeu CMS com WordPress (els usuaris poden desitjar instal·lar-los P3 o Perfil de rendiment de connectors, que explorarà els vostres complements de WordPress per localitzar colls d’ampolla i generarà un informe sobre com cada complement afecti el rendiment del vostre lloc web), Drupal o Joomla, és important que presteu atenció als complements i complements que podrien alentir el vostre lloc web..

Per resoldre aquest problema, és crucial no només centrar-se en el nombre de connectors que heu instal·lat, sinó també qualitat d’aquests plugins. Fixeu-vos en connectors que carreguen scripts i estils excessius. També elimineu els complements que realitzen moltes sol·licituds remotes, així com els complements que augmenten el nombre de consultes de bases de dades a cada pàgina del vostre lloc web..

Bottom line: utilitzeu plugins que només són absolutament necessaris per millorar la funcionalitat del vostre lloc web. Descarta la resta.

Considereu el cas de l’estudi de Mike, en què analitzava la velocitat del seu lloc web i l’optimitzava de manera que passés d’un temps de càrrega de 4,23 segons a només un temps de càrrega de 1,33 segons. Per què el seu lloc web era tan lent? Una paraula. Connectors.

Els complements i complements no necessaris poden afectar de forma espectacular la velocitat del vostre lloc web. En el cas de Mike, va comprovar que un 86% increïble del temps de càrrega del seu lloc web era degut a plugins. Si utilitzeu CMS com WordPress (els usuaris poden desitjar instal·lar-los P3 o Perfil de rendiment de connectors, que explorarà els vostres complements de WordPress per localitzar colls d’ampolla i generarà un informe sobre com cada complement afecti el rendiment del vostre lloc web), Drupal o Joomla, és important que presteu atenció als complements i complements que podrien alentir el vostre lloc web..

Per resoldre aquest problema, és crucial no només centrar-se en el nombre de connectors que heu instal·lat, sinó també qualitat d’aquests plugins. Fixeu-vos en connectors que carreguen scripts i estils excessius. També elimineu els complements que realitzen moltes sol·licituds remotes, així com els complements que augmenten el nombre de consultes de bases de dades a cada pàgina del vostre lloc web..

Bottom line: utilitzeu plugins que només són absolutament necessaris per millorar la funcionalitat del vostre lloc web. Descarta la resta.

Pas 2: Reduïu o elimineu la quantitat de botons de compartició social del vostre lloc web

reduir els botons de compartirNo us oblideu amb la idea errònia que una infinitat de botons de compartició social al vostre lloc web sempre és una bona cosa. No ho és’t. Hi ha pocs, si hi ha estudis, que demostrin un augment significatiu del trànsit de llocs web a causa de tenir botons de compartició social. Tot el que fa és confondre els vostres visitants.

Atès que la majoria de botons de compartició social funcionen amb JavaScript, tenir massa botons poden crear problemes de rendiment del lloc web. Quan un lloc de xarxes socials té una interrupció, pot haver-hi importants ramificacions per a llocs web amb aquest botó instal·lat.

En lloc de tenir una varietat de botons, editeu-los a les imprescindibles, o bé configureu-los perquè es carreguin de manera asíncrona de manera que les interrupcions no afectin negativament la velocitat del vostre lloc web..

No us oblideu amb la idea errònia que una infinitat de botons de compartició social al vostre lloc web sempre és una bona cosa. No ho és. Hi ha pocs, si hi ha estudis, que demostrin un augment significatiu del trànsit de llocs web a causa de tenir botons de compartició social. Tot el que fa és confondre els vostres visitants.

Atès que la majoria de botons de compartició social funcionen amb JavaScript, tenir massa botons poden crear problemes de rendiment del lloc web. Quan un lloc de xarxes socials té una interrupció, pot haver-hi importants ramificacions per a llocs web amb aquest botó instal·lat.

En lloc de tenir una varietat de botons, editeu-los a les imprescindibles, o bé configureu-los perquè es carreguin de manera asíncrona de manera que les interrupcions no afectin negativament la velocitat del vostre lloc web..

Pas 3: configureu tots els codis de seguiment d’Analytics i codis de xarxes d’anuncis per carregar-los de manera asíncrona

Codis de seguiment d’Analytics i xarxes d’anuncis’ codis poden alentir el vostre lloc web. De vegades els servidors remots són lents o baixen, i el resultat és un llarg temps de càrrega per al vostre lloc web. analítica de llocs

Tanmateix, si configureu els codis per a Lliurament asíncron, podeu assegurar-vos que guanyi un servidor lent o lent’no afecta negativament la velocitat del vostre lloc web.

Pas 4: Utilitzeu caduca de capçaleres

capçalera del llocCom ja sabeu, la velocitat del servidor és un contribuent clau per a la velocitat del vostre lloc web. Més sol·licituds de servidor suposen un lloc web més lent. Per solucionar aquest problema, utilitzeu les capçaleres de caducitat.

Caduca Les capçaleres disminueixen el temps de càrrega per retornar els visitants dient al seu navegador quan sol·liciten fitxers del servidor o quan es carreguen el fitxer des de la memòria cau del navegador. Per exemple, podeu configurar la capçalera de caducitat només per sol·licitar un determinat fitxer una vegada cada mes, i fins aleshores, el fitxer es guardarà i es carregarà des de la memòria cau.

El vostre lloc web es beneficiarà de l’ús de les capçaleres de caducitat de dues maneres. Primer, reduirà el nombre de peticions HTTP al servidor. En segon lloc, com que no es demana el mateix fitxer una vegada i una altra, la càrrega al vostre servidor serà menor.

Per utilitzar les cadenes de caducitat del vostre lloc web, seguiu aquest tutorial de GTmetrix.

Com ja sabeu, la velocitat del servidor és un contribuent clau per a la velocitat del vostre lloc web. Més sol·licituds de servidor suposen un lloc web més lent. Per solucionar aquest problema, utilitzeu les capçaleres de caducitat.

Caduca Les capçaleres disminueixen el temps de càrrega per retornar els visitants dient al seu navegador quan sol·liciten fitxers del servidor o quan es carreguen el fitxer des de la memòria cau del navegador. Per exemple, podeu configurar la capçalera de caducitat només per sol·licitar un determinat fitxer una vegada cada mes, i fins aleshores, el fitxer es guardarà i es carregarà des de la memòria cau.

El vostre lloc web es beneficiarà de l’ús de les capçaleres de caducitat de dues maneres. Primer, reduirà el nombre de peticions HTTP al servidor. En segon lloc, com que no es demana el mateix fitxer una vegada i una altra, la càrrega al vostre servidor serà menor.

Per utilitzar les cadenes de caducitat del vostre lloc web, seguiu aquest tutorial de GTmetrix.

Pas 5: Activa la memòria cau del lloc web

Cache del lloc webLa memòria cau redueix considerablement el temps de càrrega del vostre lloc emmagatzemant una versió del vostre lloc web al visitant’S navega i carrega aquesta versió cada vegada que torna. A continuació, s’emmagatzema i s’utilitza la memòria cau fins que s’actualitzi el lloc web o l’actualitzis.

Segons la investigació, l’ús d’una memòria cau completa per a un lloc web té un impacte impressionant en el temps de càrrega: des dels 2,4 segons fins als 0,9 segons!

Per habilitar la memòria cau, primer heu de determinar quina plataforma utilitzeu. Podeu instal·lar els complements a continuació si feu servir WordPress:

Un dels millors plugins avançats d’optimització de caché i optimització de rendiment que hi ha al mercat ara mateix és Coet WP. Cal una inversió, però els resultats valen la pena. Si utilitzeu Drupal com a plataforma, seguiu-la guia sobre tècniques d’optimització.

Per obtenir més informació sobre com habilitar la memòria cau, seguiu aquests excel·lents tutorials:

La memòria cau redueix considerablement el temps de càrrega del vostre lloc emmagatzemant una versió del vostre lloc web al navegador del visitant i carregant-la cada vegada que tornen. A continuació, s’emmagatzema i s’utilitza la memòria cau fins que s’actualitzi el lloc web o l’actualitzis.

Segons la investigació, l’ús d’una memòria cau completa per a un lloc web té un impacte impressionant en el temps de càrrega: des dels 2,4 segons fins als 0,9 segons!

Per habilitar la memòria cau, primer heu de determinar quina plataforma utilitzeu. Podeu instal·lar els complements a continuació si feu servir WordPress:

Un dels millors plugins avançats d’optimització de caché i optimització de rendiment que hi ha al mercat ara mateix és Coet WP.  Cal una inversió, però els resultats valen la pena. Si utilitzeu Drupal com a plataforma, seguiu-la guia sobre tècniques d’optimització.

Per obtenir més informació sobre com habilitar la memòria cau, seguiu aquests excel·lents tutorials:

Pas 6: Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Els llocs web que s’allotgen als servidors dels EUA es carregaran més ràpidament per als usuaris dels Estats Units (o per als visitants amb un servei VPN dels EUA). Tanmateix, els usuaris d’altres parts del món experimentaran un lloc web més lent. Per resoldre aquest problema, utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut o CDN, que redistribuirà els fitxers del vostre lloc web a través d’una xarxa de servidors ubicada en diferents parts del món. Això accelerarà considerablement el lloc web per als usuaris d’altres països.

En una estudi de cas de Matthew Woodward, l’ús d’un CDN va augmentar la velocitat d’un lloc web fins a un 60%.

A continuació, es mostren dues de les millors opcions de CDN disponibles:

Els llocs web que s’allotgen als servidors dels EUA es carregaran més ràpidament per als usuaris dels Estats Units (o per als visitants amb un servei VPN dels EUA). Tanmateix, els usuaris d’altres parts del món experimentaran un lloc web més lent. Per resoldre aquest problema, utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut o CDN, que redistribuirà els fitxers del vostre lloc web a través d’una xarxa de servidors ubicada en diferents parts del món. Això accelerarà considerablement el lloc web per als usuaris d’altres països.

En una estudi de cas de Matthew Woodward, l’ús d’un CDN va augmentar la velocitat d’un lloc web fins a un 60%.

A continuació, es mostren dues de les millors opcions de CDN disponibles:

Pas 7: Vés a la propietat web per obtenir-ne un de millor

escolliu allotjament webCal dir que de vegades només cal anar amb un millor host web. Si heu estat treballant molt per aconseguir que el vostre lloc web sigui més ràpid i hagi exhaurit totes les altres possibilitats, però encara experimenteu un temps de càrrega lent, potser és hora de canviar el vostre host web.

Marcus Taylor, a la revista Smashing, va comentar com dos dels seus clients, que tenien llocs web similars, utilitzaven proveïdors d’allotjament diferents i estaven experimentant diferències dràstiques en els temps de resposta del lloc web..

El client que utilitzava un servidor dedicat fiable per allotjar el seu lloc tenia un temps de resposta DNS de 7 milisegunds i el client que utilitzava un servidor barat experimentava un temps de resposta DNS de 250 milisegunds. Els complements i els ajustos només obtindran fins ara sense un host web de qualitat.

Per la importància de escollint un bon host web, es recomana llegir les ressenyes d’allotjament per determinar quin host web servirà millor al vostre lloc web’les necessitats. També heu de comparar els amfitrions web perquè pugueu prendre la decisió més informada.

Aquí a HostingFacts.com, hem fet els deures i hem trobat els tres millors proveïdors de hosting per obtenir un temps de càrrega inferior a 500 mil·lisegons:

 1. A2 Hosting – aproximadament 300 mil·lisegons
 2. SiteGround – aproximadament 400 mil·lisegons
 3. HostGator Cloud – aproximadament 500 mil·lisegons

L’ús de constructors com Wix elimina la necessitat de trobar un host web de qualitat, però per a la resta de nosaltres és important fer els deures per trobar la millor opció.

Cal dir que de vegades només cal anar amb un allotjament web millor. Si heu estat treballant molt per aconseguir que el vostre lloc web sigui més ràpid i hagi exhaurit totes les altres possibilitats, però encara experimenteu un temps de càrrega lent, potser és hora de canviar el vostre host web.

Marcus Taylor, a la revista Smashing, va comentar com dos dels seus clients, que tenien llocs web similars, utilitzaven proveïdors d’allotjament diferents i estaven experimentant diferències dràstiques en els temps de resposta del lloc web. El client que utilitzava un servidor dedicat fiable per allotjar el seu lloc va experimentar un temps de resposta DNS de 7 mil·lisegons i el client que utilitzava un servidor barat vivia un temps de resposta DNS de 250 mil·lisegunds. Els complements i els ajustos només obtindran fins ara sense un host web de qualitat.

Per la importància de triar un bon host web, es recomana llegir-ne comentaris d’allotjament per determinar quina màquina d’atenció web satisfarà millor les necessitats del vostre lloc web. També ho heu de fer Compareu els amfitrions web així podreu prendre la decisió més informada.

Aquí a HostingFacts.com, hem fet els deures i hem trobat els tres millors proveïdors de hosting per obtenir un temps de càrrega inferior a 500 mil·lisegons:

 1. A2 Hosting – aproximadament 300 mil·lisegons
 2. SiteGround – aproximadament 400 mil·lisegons
 3. HostGator Cloud – aproximadament 500 mil·lisegons

Utilitzant constructors com Wix elimina la necessitat de trobar un host web de qualitat, però per a la resta de nosaltres és important fer els deures per trobar la millor opció.

Pas 8: canvia el tema del lloc web

El tema d’un lloc web pot afectar molt la velocitat d’aquest lloc. El codi inflable o un codi massa llarg i mal escrit, disminuirà el rendiment del vostre lloc web. Per obtenir un exemple de la diferència del tema d’un lloc web en la seva velocitat, llegiu l’estudi de cas de Julian Fernandes, en el qual va poder reduir el seu temps de càrrega de 630ms a 172ms simplement canviant el seu tema a un millor escrit. un.

Resum: no us centreu només en l’aspecte d’un tema a l’hora d’escollir-ne un per al vostre lloc web; plantegeu com aquest tema afectarà la velocitat del vostre lloc web.

Pas 9: Feu ús de Google Pagespeed

PageSpeed ​​és un mòdul de servidor de codi obert que millora la velocitat del vostre lloc web mitjançant canvis i ajustaments al servidor i fitxers segons les millors pràctiques.

Instal·lació Pàgina de velocitat tu mateix necessita una mica d’estalvi tecnològic, però es pot fer. D’altra banda, sempre haureu de demanar al vostre host / desenvolupadors web que facin la instal·lació.

PageSpeed ​​és un mòdul de servidor de codi obert que millora la velocitat del vostre lloc web mitjançant canvis i ajustaments al servidor i fitxers segons les millors pràctiques.

Instal·lació Pàgina de velocitat tu mateix necessita una mica d’estalvi tecnològic, però es pot fer. D’altra banda, sempre haureu de demanar al vostre host / desenvolupadors web que facin la instal·lació.

Pas 10: utilitzeu fitxers d’imatges més petits

Les mides d’imatges grans (1mb o més) resulten en lligar els recursos del servidor i triguen més temps a carregar-se. Utilitzeu les següents eines per optimitzar els fitxers d’imatges del vostre lloc web per reduir-los, alhora que us assegureu que la qualitat de la imatge no sigui compromesa:

Pas 11: comprimiu els fitxers del lloc web mitjançant Gzip

Els fitxers de mida més petita produeixen un temps de càrrega més ràpid. De forma similar a la compressió d’arxius ordinadors ordinaris, Gzip redueix la mida dels fitxers del vostre lloc web comprimint-los en fitxers zip.

La revista Smashing destaca el cas d’un lloc web que va de 68KB a 13KB habilitant Gzip.

Usa aixó guia de GTmetrix per habilitar Gzip al vostre lloc web.

Pas 12: netegeu la base de dades de manera regular

Neteja de bases de dadesAlguns CMS com WordPress, i també plugins, emmagatzemen dades a la vostra base de dades, que al seu torn alenteix el pas del lloc web amb el pas del temps.

Les funcions de WordPress, com ara l’habilitació de revisions de publicacions, pingbacks i trackbacks es basen molt en la vostra base de dades per emmagatzemar-la. A més, aneu amb compte amb els plugins que estalvien dades i registres estadístics i d’usuaris.

Per solucionar-ho, netegeu la base de dades de forma regular mitjançant els complements automatitzats com Optimització del WP (per a WordPress) Si teniu qualsevol altra plataforma, utilitzeu-la aquest recurs per netejar la base de dades manualment. Els propietaris de llocs web solen passar per alt aquestes mesures, però poden tenir un impacte enorme en augmentar la velocitat del vostre lloc web.

Alguns CMS com WordPress, i també plugins, emmagatzemen dades a la vostra base de dades, que al seu torn alenteix el pas del lloc web amb el pas del temps. Les funcions de WordPress, com ara l’habilitació de revisions de publicacions, pingbacks i trackbacks es basen molt en la vostra base de dades per emmagatzemar-la. A més, aneu amb compte amb els plugins que estalvien dades i registres estadístics i d’usuaris.

Per solucionar-ho, netegeu la base de dades de forma regular mitjançant els complements automatitzats com Optimització del WP (per a WordPress) Si teniu qualsevol altra plataforma, utilitzeu-la aquest recurs per netejar la base de dades manualment. Els propietaris de llocs web solen passar per alt aquestes mesures, però poden tenir un impacte enorme en augmentar la velocitat del vostre lloc web.

Pas 13: Reduïu el nombre de fitxers Javascript i CSS del vostre lloc web

El navegador d’un visitant pot tractar tots els fitxers JavaScript i CSS del vostre lloc web com a fitxers individuals. Al seu torn, produeix diverses sol·licituds, cosa que redueix el temps de càrrega del vostre lloc web. Podeu reduir el nombre d’aquests fitxers individuals o minificar-los, posant-los en un sol lloc.

Pas 14: elimina diverses imatges de fons

En tenir diverses imatges de fons es tradueixen múltiples sol·licituds al vostre servidor per carregar-les. Més sol·licituds tenen com a resultat un temps de càrrega més lent. Podeu arreglar-ho combinant les imatges de fons en un sol fitxer. Utilitzeu sprites d’imatge per assegurar-vos que els navegadors només han de fer una sol·licitud per carregar la imatge de fons.

Moltes plantilles de lloc web es componen de diverses imatges de fons diferents. Quan els combines en un, aconsegueixes tres coses. Primer, minimitzeu el nombre de sol·licituds que feu al vostre servidor. També reduïu el nombre d’octets que ha de descarregar el navegador. Per últim, reduïu els retards d’anada i tornada causats quan el servidor s’ha de descarregar des d’altres llocs.

Relleu el vostre lloc web amb més rapidesa SpriteMe. Això Article de la revista Smashing també fa bons suggeriments.

En tenir diverses imatges de fons es tradueixen múltiples sol·licituds al vostre servidor per carregar-les. Més sol·licituds tenen com a resultat un temps de càrrega més lent. Podeu arreglar-ho combinant les imatges de fons en un sol fitxer. Utilitzeu sprites d’imatge per assegurar-vos que els navegadors només han de fer una sol·licitud per carregar la imatge de fons.

Moltes plantilles de lloc web es componen de diverses imatges de fons diferents. Quan els combines en un, aconsegueixes tres coses. Primer, minimitzeu el nombre de sol·licituds que feu al vostre servidor. També reduïu el nombre d’octets que ha de descarregar el navegador. Per últim, reduïu els retards d’anada i tornada causats quan el servidor s’ha de descarregar des d’altres llocs.

Relleu el vostre lloc web amb més rapidesa SpriteMe.  Això Article de la revista Smashing també fa bons suggeriments.

Pas 15: utilitzeu una única connexió oberta per fer sol·licituds del servidor

utilitzar-httpNormalment, les sol·licituds de fitxers de servidor es realitzen de forma individual. S’obre una connexió, el fitxer és agafat, la connexió es tanca i s’obre una nova connexió per al següent fitxer. Això és ineficient i es tradueix en un major ús de la memòria i un temps de càrrega web més lent.

Utilitzeu el manteniment en viu de HTTP per tenir totes les sol·licituds de fitxers mitjançant una connexió oberta. El procés és prou senzill. Només heu de copiar i enganxar el codi següent al fitxer .htaccess:

Conjunt de capçalera La connexió és viva

Segons el vostre servidor, també podeu seguir els passos aquí o aquí per permetre mantenir-se viu.

Normalment, les sol·licituds de fitxers de servidor es realitzen de forma individual. S’obre una connexió, el fitxer és agafat, la connexió es tanca i s’obre una nova connexió per al següent fitxer. Això és ineficient i es tradueix en un major ús de la memòria i un temps de càrrega web més lent.

Utilitzeu el manteniment en viu de HTTP per tenir totes les sol·licituds de fitxers mitjançant una connexió oberta. El procés és prou senzill. Només heu de copiar i enganxar el codi següent al fitxer .htaccess:

Conjunt de capçalera La connexió és viva

Segons el vostre servidor, també podeu seguir els passos aquí o aquí per permetre mantenir-se viu.

Pas 16: busqueu enllaços trencats als URL de JavaScript, CSS i imatge

Si heu trencat enllaços al vostre URL, JavaScript, CSS o URL de la imatge, el vostre lloc web podria experimentar temps de càrrega frustrant. Heu d’anar a buscar aquests enllaços trencats i resoldre’ls per oferir als vostres visitants una millor experiència de navegació. Mentre hi esteu, busqueu tots els altres enllaços trencats, que no afectin necessàriament la velocitat del vostre lloc web, però afecten negativament l’experiència de l’usuari..

Pas 17: allotgeu totes les imatges del vostre propi lloc web

Línia directa de la imatge o “enllaç en línia” és quan eviteu carregar imatges al vostre propi servidor amb només enllaçar amb una imatge en un altre lloc web. Teòricament, això us estalvia amplada de banda, però en realitat pot reduir la velocitat del vostre lloc web, sobretot si aquest lloc web d’allotjament d’imatges s’ha reduït o es carrega lentament.

Una bona regla general és allotjar les imatges al vostre propi lloc web abans d’enllaçar-les.

Pas 18: amuntegueu tants fitxers al vostre propi servidor com sigui possible

És gairebé inevitable que el vostre lloc web es basi en altres llocs web per a fitxers, com ara vídeos incrustats i altres suports multimèdia. Tanmateix, si hi ha massa peticions externes o si sol·liciteu llocs web lents, la velocitat del vostre lloc web es veurà afectada negativament.

Limiteu aquesta possibilitat allotjant el màxim nombre d’arxius possibles al vostre propi servidor. Assegureu-vos de verificar la fiabilitat dels llocs web que sol·liciteu.

Pas 19: comproveu la qualitat del vostre CMS

Com a marc de tot el vostre lloc web, un CMS pot afectar la velocitat del vostre lloc web. Els CMS reputats, com WordPress i Drupal, així com els HTML simples, s’adapten perfectament per optimitzar el temps de càrrega del vostre lloc web. Els CMS menys reputats posen en risc el vostre lloc web per a un temps de càrrega més lent. És fonamental que realitzeu proves i que realitzeu els deures per assegurar-vos que el vostre CMS és millor per optimitzar la velocitat del vostre lloc web.

Com a marc de tot el vostre lloc web, un CMS pot afectar la velocitat del vostre lloc web. Els CMS reputats, com WordPress i Drupal, així com els HTML simples, s’adapten perfectament per optimitzar el temps de càrrega del vostre lloc web. Els CMS menys reputats posen en risc el vostre lloc web per a un temps de càrrega més lent. És fonamental que realitzeu proves i que realitzeu els deures per assegurar-vos que el vostre CMS és millor per optimitzar la velocitat del vostre lloc web.

Pas 20: estigueu atents a si els vostres fitxers PHP es redueixen al vostre lloc web

Si bé PHP elimina la necessitat d’introduir la mateixa informació al vostre lloc web una vegada i una altra, també pot alentir el vostre lloc web. Podeu fer una de les dues coses per posar remei a això: substituir els fitxers PHP per fitxers HTML estàtics, o si podeu’No puc fer això, utilitzeu un accelerador de PHP.

Els acceleradors PHP són útils per a llocs que han de confiar molt en PHP. Això Article de Viquipèdia és útil per enumerar uns quants bons acceleradors PHP que podeu utilitzar.

Si bé PHP elimina la necessitat d’introduir la mateixa informació al vostre lloc web una vegada i una altra, també pot alentir el vostre lloc web. Podeu fer una de les dues coses per posar remei a això: substituir els fitxers PHP per fitxers HTML estàtics, o si no ho podeu fer, feu servir un accelerador de PHP..

Els acceleradors PHP són útils per a llocs que han de confiar molt en PHP. Això Article de Viquipèdia és útil per enumerar uns quants bons acceleradors PHP que podeu utilitzar.

Pas 21: Desactiveu l’enllaç directe d’externes de les vostres pròpies imatges

Quan els altres llocs web enllacen a les vostres imatges, es produeixen essencialment l’amplada de banda. Cada vegada que un dels seus visitants intenta visualitzar les imatges, es fa una sol·licitud al vostre servidor. Desactiva l’aplicació directa per evitar que això passi!

Seguiu els consells que es donen en aquest sentit article sobre Hong Kong per evitar la connexió directa de les imatges. A més, això eina us permet generar un fitxer .htaccess per evitar l’enllaç directe de les vostres imatges.

Quan els altres llocs web enllacen a les vostres imatges, es produeixen essencialment l’amplada de banda. Cada vegada que un dels seus visitants intenta visualitzar les imatges, es fa una sol·licitud al vostre servidor. Desactiva l’aplicació directa per evitar que això passi!

Seguiu els consells que es donen en aquest sentit article sobre Hong Kong per evitar la connexió directa de les imatges. A més, això eina us permet generar un fitxer .htaccess per evitar l’enllaç directe de les vostres imatges.

Comenceu ara provant la velocitat del vostre lloc web!

Ara que heu seguit els consells i trucs anteriors per millorar la velocitat i el rendiment del vostre lloc web, trigueu un moment a provar la velocitat del vostre lloc web per veure l’impacte que hem fet. Assegureu-vos de deixar un comentari a continuació si us hem ajudat a optimitzar i millorar la qualitat de la vostra experiència al lloc web.

Aquestes són les meves eines preferides per avaluar la velocitat del vostre lloc web:

Prova de velocitat del lloc web Pingdom: Aquesta eina us permet centrar-vos en minimitzar el temps de càrrega del vostre lloc web i reduir el nombre de peticions del servidor que es fan. A més, ofereix una eina de comparació que us permet veure com funciona el vostre lloc web amb altres llocs web.

GTMetrix: Aquí se li dóna una qualificació d’A a F després de les anàlisis de Google Pagespeed Insights i Yslow. Es proporcionen suggeriments per optimitzar.

Analitzador de pàgines web: Utilitzeu aquesta eina per obtenir informació sobre la mida de la pàgina i el temps de descàrrega. Es proporcionen suggeriments de millora.

Google Pagespeed Insights: Aquí rebeu una puntuació de fins a 100. Una característica fantàstica és que aquesta eina us permet provar la velocitat del mòbil.

Yslow: Aquesta eina per avaluar la velocitat del lloc web està fora de les regles de Yahoo! Per al rendiment del lloc web.

Prova de la pàgina web: Aquí s’avalua la velocitat del vostre lloc web en una escala que arriba fins als 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map