Sådan oprettes et online kursuswebsted med LearnDash

I de sidste 4 år har jeg emballeret min viden og solgt den via kurser her på dette websted. Bogstaveligt talt kan enhver gøre det!


Nogle mennesker vælger at gå med en SaaS-baseret løsning som Teachable, Podia eller Kajabi, som alle er gode tjenester, men med en høj månedlig prislapp.

Det er dog ganske nemt at oprette en online kursuswebsted, hvor du kan sælge og levere din viden på en smuk måde.

Til denne tutorial har du brug for et par ting:

 • Webstedshosting. Jeg anbefaler Siteground
 • WordPress (selvfølgelig), Det er gratis
 • WordPress Theme, Astra det er også gratis
 • LearnDash, det branchen førende læringsstyringssystem til WordPress

I denne tutorial vil vi dække, hvordan man opretter et online kursuswebsted fra start til slut, herunder følgende:

 • Ting, du har brug for for at oprette et online kursuswebsted
 • Trin 1. Indkøb af webstedshosting og domænenavn.
 • Trin 2. Installer og opsæt LearnDash.
 • Trin 3. Installer dit WordPress-tema og sidebygger.
 • Trin 4. Opret dit første kursus med LearnDash.
 • Trin 5. Føj sektioner og lektioner til dit kursus.
 • Trin 6. Opdel dine lektioner i mindre emner.
 • Trin 7. Tilføjelse af quizzer til dit kursus.
 • Trin 8. Tilføjelse af opgaver til dine lektioner
 • Trin 9. Tilslut et kursus til en salgstragt
 • Afslutter

Ting, du har brug for for at oprette et online kursuswebsted

For at oprette et smukt online kursuswebsted har du brug for en håndfuld værktøjer. Nogle af disse er gratis, andre er ikke. Men prisen er minimal sammenlignet med hvad du kan tjene på at sælge din viden gennem dine kurser.

1. Et godt webstedshosting og domænenavn.

Da du er vært for dine kurser på dit eget websted, bliver du nødt til at købe en god webstedshosting, der er pålidelig, hurtig og tilbyder stor support. Du har også brug for et domænenavn, der dybest set er dit websteds adresse.

Der er ganske mange hosting derude, men for mig er den bedste Siteground. I mine års brug af det har det været hurtigt, pålideligt, og kundesupporten er fantastisk. Mine websteder, der er vært på Siteground, er altid i gang. Og hvis jeg støder på noget, er deres team hurtigt til at hjælpe. Så i denne tutorial vil vi bruge Siteground.

Hvis du vil spare 70% på din hosting med Siteground, skal du klikke her for at gemme ��

2. WordPress.

Temmelig indlysende, da du trods alt skal bygge din hjemmeside gennem WordPress. Den største fordel ved at bruge WordPress i forhold til andre SaaS-baserede løsninger er, at du får fuld kontrol over dine data og design.

WordPress har et stort samfund af plugins og temaer, der tilføjer den ønskede funktionalitet. Hvis du kan tænke det, er der et plugin til det. Og næsten hverdagslige udviklere ruller nye plugins og temaer, så der er virkelig ingen grænser for, hvad du kan gøre med WordPress.

WordPress er virkelig let at installere og konfigurere. Siteground leveres med et enkelt-klik-WordPress-installationsprogram, som vi skal tale om senere.

3. Et WordPress-tema og en sidebygger.

Du har også brug for et WordPress-tema, der er let at arbejde med. Jeg kan virkelig godt lide at bruge Astra, da det er gratis, godt kodet og fungerer godt med de fleste plugins som sidebygere og kursusbyggere.

Sidebygere er WordPress-plugins, der lader dig bygge websider ved blot at trække og slippe elementer som billeder og tekster. De er super nemme at bruge og eliminerer behovet for at ansætte dyre webudviklere til at oprette fantastiske websteder.

Med henblik på denne vejledning vil vi bruge Elementor Pro som sidebyggeren. Personligt har Elementor Pro overskredet mine forventninger, når det kommer til sidebygere. Det er intuitivt, meget nemt at bruge og pakker en masse avancerede funktioner, der virkelig tilføjer smag til dit websted.

4. Et plugin til læringsstyringssystem til at omdanne dit websted til et online kursuswebsted.

Til sidst har du brug for et stærkt WordPress-plugin (LMS) til at administrere dit websted til at omdanne dit websted til et smukt kursuswebsted, hvor du kan sælge dit indhold, holde styr på studerendes fremskridt, tildele certifikater og mere.

Langt den førende LMS-plugin i WordPress er LearnDash. Det er hænderne ned den mest kraftfulde, banebrydende kursusbygger-software, jeg har stødt på, og jeg skifter faktisk til LearnDash fra en anden LMS på grund af dens nylige opdateringer, der bare er svære at ignorere.

lærndash hjemmeside

Med den nyligt frigivne LearnDash 3.0 er der masser af nye funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen og generelt bare får kursuswebsteder til at se bedre ud og føle sig mere professionelle.

LearnDash bruges af tusinder af universiteter, velrenommerede online marketingbureauer og organisationer, hvilket er meget at sige om dets pålidelighed.

Jeg kan varmt anbefale, at du prøver LearnDash lige nu. Det er næsten ret overkommelig også overkommelig for alle de funktioner, du får. Hvis du ikke er tilfreds med det af en eller anden grund, kan du bruge deres 30-dages moneyback-garanti.Trin 1. Indkøb af webstedshosting og domænenavn.

Det første trin er at købe en webstedshosting og domænenavn. Hvis du er ny til at oprette websteder og ikke rigtig kender branchebranchen, er webstedshostingen ligesom dit websted. Det er et rum på internettet, hvor dit websted er bosiddende.

Domænenavnet er på den anden side adressen. Det er hvad folk skriver i søgefeltet for at se efter dit websted. Eksempler på domænenavne er WPCrafter.com, Facebook.com, Wikipedia.org og så videre. “.Com” og “.org” er slags domæneudvidelser.

Der er masser af andre domæneudvidelser som .gov, .net, .us, .co osv., Og hvad du vælger afhænger af din præference og typen af ​​din organisation. Hvis du er en privat virksomhed, skal .com fungere. For de fleste uddannelsesinstitutioner er .org den foretrukne domæneudvidelse.

Som jeg sagde før, kan jeg varmt anbefale at bruge Siteground, da det giver hosting i høj kvalitet og fantastisk support. For at købe hosting fra Siteground med 70% rabat, skal du besøge Siteground ved at klikke på dette link.

På hjemmesiden skal du se forskellige former for hosting. WordPress-hosting er en god en, så klik på Kom igang lige under det.

vælg en siteground-plan

Derefter føres du til en side med prisplanerne for WordPress-hosting af Siteground.

siteground wordpress hosting prissætning

Vælg den plan, du foretrækker, afhængigt af dine behov. GrowBig er en fantastisk plan, fordi du vil være vært for et ubegrænset antal websteder og også få nogle premium-funktioner. En af disse funktioner er muligheden for at teste nye koder og funktioner på et testwebsted og skubbe de endelige ændringer på dit live websted med et enkelt klik. Det leveres også med et avanceret cache-plugin udviklet af det samme team og en gratis webstedsoverførsel til et websted.

I denne tutorial vil jeg gå videre og købe GrowBig. Du kan vælge din egen plan og klikke på Få plan.

Derefter føres du til det næste trin, der vælger dit domænenavn. Det er lettere at købe dit domænenavn lige inde i Siteground, men hvis du allerede har et, kan du bare vælge “Jeg har allerede et domæne” og indtaste det i domænenavnefeltet. Du kan også købe dit domænenavn på et separat websted, men det vil tage ekstra skridt for at integrere med dit hosting på Siteground.

vælg et domæne

Når du har fået det ønskede domænenavn, skal du klikke på Fortsæt og fuldfør din kasse.

Når du har foretaget dit køb, ser du en skærm med et link, der siger “Fortsæt til kundeområdet”. Klik på det, så føres du til en side, hvor du kan konfigurere din nye hosting-konto. Under Opsæt dit websted, Vælg Start et nyt websted.

Du vil derefter se en liste over software, som du kan installere. Vælg WordPress.

installere wordpress

Derefter bliver du bedt om at give administrator-loginoplysninger som dit brugernavn og din adgangskode. Dette er dine websteds sikkerhedsoplysninger, så sørg for at bruge detaljer, der ikke er nemme at gætte.

Når det er gjort, skal du klikke på Bekræfte > Komplet installation. Og du har nu et live, selvhost WordPress-websted.

For at tilpasse dit websted skal du logge ind på WordPress. For at gøre det skal du gå til dit Siteground-betjeningspanel og skifte til Mine konti fane. Klik på Installation fanen, og her vil du se det domænenavn, du har registreret. På tværs af det er en grøn Gå til Admin Portal knap. Klik på denne knap for at gå til din WordPress login-side.

gå til wordpress admin dashboard

WordPress-login-side ser sådan ud:

wordpress login side

Indtast dit brugernavn og din adgangskode her for at logge ind på dit websted for første gang.

Trin 2. Installer og opsæt LearnDash.

Når du er inde i WordPress, er det tid til at installere LearnDash. Når du køber LearnDash, får du adgang til installationsprogrammet (en .zip-fil) og licensnøglen. Hvis du vil installere LearnDash, skal du uploade .zip-installationsprogrammet til WordPress ved at gå til Udseende > plugins > Tilføj ny > Upload plugin.

installation af learndash

Når det er færdig med installationen, skal du klikke på Aktiver.

Nu har du LearnDash installeret og aktiveret på WordPress. Den første ting du skal gøre er at aktivere licensen ved at gå til LearnDash > Indstillinger. Skift til fanen LMS-licens for at indtaste din e-mail-adresse og licensnøgle. Når du har indtastet detaljerne, skal du klikke på Opdater licens.

aktivering af licens for learndash

Derefter skal du konfigurere dine betalingsindstillinger, hvis du vil modtage online betalinger til dit kursus. Klik på PayPal-indstillinger fane og indtast din PayPal-e-mail-adresse, valuta, land osv. Klik Gemme når du er færdig.

PayPal-indstillinger i learndash

LearnDash 3.0

En anden ting, du skal gøre, er at sikre dig, at du bruger LearnDash 3.0 i stedet for Legacy. For at gøre dette skal du skifte til Generel fane. Her ser du muligheden for at vælge en Aktiv skabelon. Sørg for at LearnDash 3.0 vælges i stedet for Legacy for at få adgang til avancerede funktioner som fokustilstand.

Fokusfunktionen anvendes overalt og giver dine elever en distraktionsfri oplevelse ved at fjerne unødvendige elementer på en side som sidebjælker og andre widgets. Dette gør det også lettere for dig at oprette et smukt, professionelt udseende kursuswebsted uden at skulle gå ind og redigere dine sider en efter en.

Sådan ændres et websted, når Fokustilstand er aktiveret:

aktiverer fokustilstand

Trin 3. Installer dit WordPress-tema og sidebygger.

Efter installation af LearnDash kan du fortsætte med at oprette et kursus, men i denne tutorial vil jeg vise dig en lidt anden måde at gøre ting på, som gør det endnu hurtigere og lettere for dig at oprette et smukt online kursuswebsted.

Til det har vi brug for Astra-temaet og elementoren.

Gå til for at installere Elementor Plugin > Tilføj nyt og søge efter Elementor. Klik på Installer og aktiver.

installation af elementær eller gratis version

Gå til for at installere Astra Theme Udseende > Tema > Tilføj ny. Søg efter Astra, klik Installere, og Aktiver.

installation af astra-tema

Når Astra er aktiveret, ser du en meddelelse som denne på dit betjeningspanel:

Astra startsted

Astra har en samling færdige webstedsskabeloner, som du kan bruge på dit websted med bare et par klik. Klik på for at se disse skabeloner Kom igang. Du bliver bedt om at vælge en sidebygger, og jeg anbefaler, at du vælger Elementor til dette, men du kan bruge enhver anden sidebygger, du foretrækker. Når du klikker Næste, ser du en liste over gratis skabeloner til websteder og premium, som du kan bruge til dit eget websted.

Der er en bestemt skabelon, som jeg kan lide at bruge med LearnDash, fordi den er designet til et online kursuswebsted. Hvis du ruller ned ad skabelonerne, vil du gøre det LearnDash Academy skabelon. Selvfølgelig kan du bruge andre skabeloner end dette, men til denne tutorial vil jeg bruge denne skabelon.

lærndash akademisk skabelon

Ved at klikke på den vil jeg komme til en forhåndsvisning af skabelonen, og i den ser jeg, at skabelonen kræver to plugins: LearnDash Course Grid og LearnDash WooCommerce Integration. Dette er GRATIS LearnDash-tilføjelser, som du hurtigt kan installere ved at gå til LearnDash > Addons.

installation af lærndash-tilføjelser

Se efter LearnDash Course Grid og LearnDash WooCommerce, og installer og aktiver hver.

Du kan nu gå tilbage til forhåndsvisning af Astra-skabelonen og ramme opdatering. Dette skal du se:

learndash akademi-forhåndsvisning

Det er et rigtig smukt websted, der er specielt lavet til at tilbyde onlinekurser. Klik Importer websted at bruge denne skabelon på dit websted.

Denne skabelon er fuldt redigerbar i Elementor, så du kan redigere farver, tekster, typografi, billeder og ikoner, så de matcher dit brand.

Hvis du ikke er bekendt med at bruge Elementor, kan du se denne selvstudie om, hvordan du bruger Elementor.

Trin 4. Opret dit første kursus med LearnDash.

Nu hvor fronten på dit websted ser fantastisk ud, er det tid til at tilføje dit indhold eller kurser. Nogle af jer tænker måske, at at oprette kurser med LearnDash skal være hårdt og kompliceret, fordi det er sådan med de fleste LMS derude.

Men LearnDash skubbede for nylig ud en fantastisk kursusbygger, der gør oprettelsen af ​​kurser så enkel som at trække og droppe lektioner og emner. LearnDash Academy-skabelonen, som vi brugte til dette websted, importerer også prøvekurser, der vises på Alle kurser side. Sådan ser de ud:

lærndash akademi alle kurser

Du vil se, at hvert kursus har et fremhævet billede, en titel, en kort beskrivelse, en statuslinje og procentdel og en indskrevet etiket. Alle disse kan konfigureres i LearnDash.

Hvis du går til LearnDash > Kurser, ser du en liste over alle kurser på dit websted. Du kan redigere de importerede kurser ved at klikke på deres titler, eller du kan oprette et nyt kursus fra bunden. Klik på for at oprette et nyt kursus Tilføj ny.

tilføj et nyt kursus i learndash

Derefter bliver du taget inden for kursusredaktøren. Giv dit kursus en titel, og tilføj en kort beskrivelse. Du kan også tilføje et fremhævet billede.

Skift derefter til Indstillinger fane for at konfigurere kursets indstillinger. På denne fane kan du tilføje kursusmateriale, tildele et kursuscertifikat, tildele kursusforudsætninger osv.

kursusindstillinger

Hvis du ruller ned, kan du også angive, hvem der får adgang til dit kursus. Det kan være åbent for alle, også ikke-registrerede brugere på dit websted, det kan være frit tilgængeligt for registrerede medlemmer, eller det kan købes mod et engangsgebyr eller tilbagevendende gebyr med mere.

indstillinger for kursusadgang

Hvis du klikker Køb nu, kan du indstille kursusprisen. hvad angår Tilbagevendende mulighed, kan du indstille kursusprisen såvel som faktureringscyklussen. Det Lukket er bedst brugt, når du ønsker, at dit kursus skal være tilgængeligt i en tilpasset salgstragt, som vi vil tale om senere.

Trin 5. Føj sektioner og lektioner til dit kursus.

Når du er færdig med at konfigurere kurset, skal du skifte til Bygger fanen øverst for at begynde at oprette en kontur for dit kursus. Hvis alt hvad du har, er en oversigt, er det fint, fordi du kan gå tilbage senere og tilføje indhold til dine lektioner.

Du kan starte med at tilføje sektionsoverskrifter ved at klikke på Ny overskrift på sektionen. Du kan ikke tilføje indhold til sektionen, da de bare er en måde at organisere strømmen af ​​dit kursus på, ligesom en kapitletitel i en bog.

Derefter kan du tilføje en ny lektion ved at klikke på Ny lektion. Du kan tilføje så mange lektioner, du vil, og omarranger dem ved at trække og droppe eller ved at klikke på de små op- og ned-knapper på siden.

tilføje sektionsoverskrifter og lektioner

En anden metode til at oprette en ny lektion går til LearnDash > Erfaringer > Tilføj ny.

Det næste trin ville være at tilføje indhold til hver lektion. Når du er inde i kursusbyggeren, kan du gøre dette ved at holde musen musen hen over lektionen, du vil redigere og klikke på Redigere.

Du bliver taget med i lektionseditoren, hvor du kan tilføje tekst, billeder, videoer og mere. Du kan tilpasse lektionssiden, uanset hvor du vil, og tilføje så meget indhold, som du vil.

Når du er færdig med indholdet, skal du klikke på Indstillinger øverst for yderligere at tilpasse din lektion. Her kan du tilføje lektionsmateriale, aktivere videoprogression (hvis dine kurser er i videoformat), give eleverne mulighed for at uploade opgaver, tildele lektionen til et specifikt kursus og også konfigurere indstillingerne for lektionsadgang.

lektionsindstillinger

Hvis du ruller ned ad siden, ser du indstillinger for lektionsadgang, hvor du kan knytte din lektion til et specifikt kursus.

Du kan også bruge LearnDashs drop-feed-funktion, hvor du kan kontrollere, hvornår dine lektioner skal være tilgængelige for dine studerende. Hvis du vælger Tilmelding-baserede valgmulighed, kan du indstille et specifikt antal dage efter tilmelding, når lektionen vil være tilgængelig for dine studerende.

indstillinger for lektionsadgang

Alt gøres lige inden i LearnDashs kursusbygger, så du bare kan fokusere på at skabe kurser, der tilføjer værdi til dit publikum.

Trin 6. Opdel dine lektioner i mindre emner.

Hvis din lektion dækker flere emner, så den bliver for lang, er det at opdele det til mindre emner en god måde at undgå overbelastning af oplysninger for dine studerende.

Gå til til at tilføje emner til en lektion LearnDash > Emner > Tilføj dit første emne. Hvis det ikke er dit første emne, skal du klikke på Tilføj ny.

tilføj et nyt emne

Ligesom hvordan du redigerer lektioner, kan du redigere emner ved at tilføje en titel, et fremhævet billede og alt andet indhold som tekst, billeder, indlejret video og andre medier.

klikker Indstillinger fører dig til indstillingssiden for emnet. Her kan du tildele emnemateriale og aktivere indstillinger som videoprogression, upload af tildelingen og timer.

Du kan også tildele emnet til et kursus og en lektion under Indstillinger for emneadgang.

emneindstillinger

Trin 7. Tilføjelse af quizzer til dit kursus.

Som kursusskaber ønsker du måske at måle dine studerendes fremskridt gennem quizzer og opgaver. LearnDash gør processen med at oprette quizzer og opgaver så enkel, men alligevel komplet med avancerede funktioner, der hjælper dig med at maksimere hver quiz og opgave, du opretter.

Gå til for at tilføje en ny quiz LearnDash > Quizzer > Tilføj ny. Ligesom med lektioner og emner, giver din quiz en titel og en kort beskrivelse. Klik derefter på Indstillinger fanen for at konfigurere dens indstillinger.

Under Indstillinger til quizadgang, du kan knytte quizzen til et kursus og en lektion, tildele quiz-forudsætninger og begrænse adgangen til registrerede medlemmer.

indstillinger til quizadgang

Rul ned, så ser du det Quizprogression og begrænsning sektion, hvor du kan indstille den bestående score, tildele et quizcertifikat, begrænse gentagelse af quiz, kræve, at alle spørgsmål skal udfyldes, og endda angive en tidsbegrænsning.

quizprogression og begrænsningsindstillinger

Rulning ned vil afsløre endnu flere indstillinger som aktivering af quizmateriale, aktivering af quizen til at starte automatisk, vælge, hvordan spørgsmål vises, og så videre. Disse indstillinger er temmelig avancerede og giver dig virkelig mulighed for at vurdere dine studerende bedst muligt. Når du er færdig, skal du klikke på Opdatering.

Nu er det tid til at tilføje spørgsmål til din quiz. For at gøre det, gå til LearnDash > Quizzer. Hold musen hen over den quiz, du vil tilføje spørgsmål til, og klik på spørgsmål.

tilføj spørgsmål til en quiz

Derefter bliver du taget her:

tilføj spørgsmål til quizzer

Klik på en af Tilføj spørgsmål knapper, og du vil blive ført til spørgsmåleditoren. Inde i spørgsmåleditoren kan du tilføje det faktiske spørgsmål, tildele antallet af point, det er ækvivalent med, tildele meddelelser, der skal vises, hvis eleven korrekt eller forkert besvarer spørgsmålet osv..

Du vil også være i stand til at vælge besvarelsestypen, uanset om det er et enkelt valg, multiple choice, essay, udfylde emner osv. Klik på en svartype åbner en dropdown med yderligere indstillinger, der er specifikke for den svartype.

svarstyper

Trin 8. Tilføjelse af opgaver til dine lektioner.

Du kan også tilføje opgaver til specifikke lektioner ved at gå til LearnDash > Erfaringer og redigering af lektionen, du vil føje en opgave til. Når du er inde i lektionseditoren, skal du klikke på Indstillinger fanen.

Du kan se under Indstillinger for skærm og indhold en mulighed for at aktivere Opgaver uploads. Aktivér denne indstilling. Derefter får du vist yderligere indstillinger som tilladte filformater, filstørrelsesgrænse, tildeling af antallet af point for tildelingen, og om det vil blive klassificeret automatisk eller manuelt.

upload af opgaver

Glem ikke at give instruktioner til opgaven i din lektion. Klik Opdatering for at gemme dine ændringer.

I slutningen af ​​lektionen vil eleverne se en mulighed for at uploade deres opgaver:

studerende kan uploade opgaver

På backend kan du se indsendte opgaver ved at gå til LearnDash > Afleveringer.

hvor man kan se indsendte opgaver

Trin 9. Tilslut et kursus til en salgstragt.

Tidligere så vi, at vi kan indstille Kursets adgang Indstillinger til Lukket, som bedst bruges, når et kursus er tilgængeligt i en tilpasset salgstragt.

For at forbinde et kursus til en tilpasset salgstragt, skal vi have følgende plugins installeret:

 • CartFlows
 • WooCommerce
 • LearnDash WooCommerce Integration

Alle disse plugins er gratis. Mens CartFlows har en premium-version, er den gratis version nok til at forbinde et kursus med en salgstragt.

Hvis du har installeret LearnDash Academy-skabelonen, vil alle disse plugins allerede være installeret på din WordPress. Men du skal sørge for, at de aktiveres ved at gå til plugins.

Den første ting, vi skal gøre, er at køre WooCommerce-installationsguiden. Da Woocommerce blev installeret, har du måske bemærket, at denne meddelelse vises:

start opsætningsguiden til indkøbstrømme

Klik Kør installationsguiden for at åbne installationsguiden. Sådan fungerer installationsguiden:

inde i woocommerce-installationsguiden

Når det er gjort, skal du gå tilbage til WordPress-betjeningspanelet og tilføje et nyt produkt ved at gå til Produkter > Tilføj ny. Navngiv dit produkt det samme som det kursus, du vil linke til en salgstragt.

Hvis du ruller ned, ser du en mulighed for at vælge Produktdata. Vælg Rute, og i Generel fanen, vælg det kursus, du vil forbinde det til i Relaterede kurser.

tilføj et nyt produktkursus

Når det er gjort, er det nu tid til at oprette en brugerdefineret salgstragt. Dette er, hvad CartFlows er til. Det er et plugin, der giver dig mulighed for at oprette salgstragt lige inde i WordPress for at forbedre kundernes checkout-oplevelse og i sidste ende øge din indtægt.

Gå til for at oprette en salgstragt CartFlows > strømme. LearnDash Academy-skabelonen leveres allerede med en færdiggjort tragt / flow. Du kan vælge at bruge det, eller du kan oprette en strøm fra bunden.

Hvis du vil oprette en flow, skal du klikke på Tilføj ny. Der vil du se et bibliotek med tragtskabeloner, der er klar til brug og fuldt redigerbare i Elementor. Vælg en, du kan lide, og klik på Importere.

skabe en ny strøm

Derefter bliver du taget inde i floweditoren, hvor du kan give flowet et navn og omarrangere trinnene ved simpelt træk og slip.

Dernæst skal du linke det produkt, du lige har lavet, til kassen siden. Rediger kassesiden ved at holde musen hen over den og klikke Redigere. Rul ned og i Checkout-layout sektion, klik Vælg et produkt. Skriv navnet på produktet i boksen, og vælg det.

Du kan også lege med de andre checkout-indstillinger som design, layout, farve og mere. Glem ikke at klikke Opdatering for at gemme alle dine ændringer.

tilføj et produkt til kassen siden

Når det er gjort, skal du kopiere URL’en til kassesiden og derefter gå til LearnDash > Kurser. Rediger det kursus, du vil oprette forbindelse til den salgstragt, du lige har oprettet og gå til Indstillinger. Rul ned til Adgangstilstand sektion og vælg Lukket. Indtast kursusprisen og URL’en til kassen siden. Hit Opdatering.

indsæt kassen side url

Når studerende nu køber dette kursus, føres de til den tilpassede kasseside, du oprettede.

tilpasset kasseside

Afslutter

Nu hvor du har set, hvor let det er at oprette en online kursuswebsted i WordPress, håber jeg, at du vil tage handling og lægge dit indhold derude. LearnDash giver alle, også ikke-teknikere, mulighed for at oprette smukke kursuswebsteder på få timer.

Jeg er så glade for at høre dine succeshistorier, og jeg er her for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map