Sådan oprettes et online e-handelswebsted med WordPress

E-handel er red hot, fordi det gør det utroligt nemt at tjene 6 tal om måneden uden at etablere en mursten og mørtelvirksomhed med sindssygt høje faste omkostninger.


Men problemet for mange er de dyre månedlige gebyrer for de fleste e-handelsplatforme som Shopify. Hvis du lige er startet, vil du have en mere overkommelig løsning, så du kan bruge mere på ting som markedsføring og reklame.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at betale høje månedlige gebyrer med Shopify for at kunne sælge produkter online. Hvis du leder efter et Shopify-alternativ eller et eBay-alternativ, vil denne trin for trin-tutorial give dig en fantastisk online shop gratis.

Alt hvad du behøver er en web-hosting-konto og en lille smule indsats, og du vil være i stand til at oprette en e-handelswebsted på kort tid.


Lad os komme igang!

Ting du har brug for:

 • Hosting. Jeg anbefaler SiteGround.
 • EN domænenavn.
 • WordPress-tema. Til denne tutorial bruger vi det gratis Astra-tema.
 • WordPress Page Builder. Til dette bruger vi den gratis Elementor-sidebygger.
 • WooCommerce, den bedste WordPress-plugin til e-handel.

Trin 1. Køb en webhosting og domænenavn.

Hvis du er ny i hele denne websidebyggende virksomhed, så lad mig først afklare, hvad en webhosting og domænenavn er, og hvorfor du har brug for dem.

Hvad er et hosting- og domænenavn?

En webhosting er et sted på internettet, hvor dit websted vil bo. Det er som et fysisk hus, hvor dine ting kan findes. Domænenavnet er på den anden side adressen på dit websted. Det er som din adresse, som du giver folk, så de kan komme til at besøge dig derhjemme. “Facebook.com”, “Google.com” og “WordPress.com” er alle eksempler på domænenavne.

Du kan købe et domænenavn på næsten alle websteder, der sælger domænenavne. Du skal bare kigge efter den bedste pris. Men hvad angår hosting af webstedet, er det absolut vigtigt at kun få hosting fra en pålidelig virksomhed. For hvis din hosting er langsom eller upålidelig, vil dit websteds hastighed og oppetid lide, og det vil i sidste ende skade din e-handelsvirksomhed.

Siteground, Min foretrukne webhostingstjeneste

Du kan bruge en hvilken som helst webhostetjeneste af høj kvalitet til at oprette et websted for e-handel, men i denne tutorial vil vi bruge Siteground.

SiteGround er en stærkt anbefalet webhost online, fordi de har taget højde for WordPress-brugere og alligevel stadig har overkommelig pris. De er mest kendt for deres hurtige ydeevne og lige så hurtige support.

Her er SiteGrounds vigtigste funktioner:

 • Gratis SSL-certifikat
 • HURTIG Knowledgable support
 • WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Gratis webstedsmigrationer
 • 30 dage med sikkerhedskopier

SiteGround er et solidt valg til dine webhosting behov. De henvender sig til WordPress-websteder og tilbyder færre ressourcer end deres konkurrenter, men højere pålidelighed.

Jeg har lavet en fantastisk aftale med dem for at give 70% rabat til alle, der tilmelder sig ved hjælp af dette link. Så hvis du vil spare penge på din hosting, Klik på dette link og køb din hosting nu.

Når du lander på deres startside, ser du fire forskellige typer af hosting:

vælg en siteground-plan

Vælg WordPress-hosting, og klik på Kom igang. Derefter vil du se tre prisplaner:

siteground wordpress hosting prissætning

Vælg en i henhold til dine behov og budget. Du kan også tjekke deres sammenligning af hver hostingplan for at få en bedre idé om, hvilken plan der bedst passer til dine behov.

Når du har besluttet en plan, skal du klikke på Få plan. Derefter føres du til en side, hvor du bliver nødt til at vælge et domæne. Hvis du allerede har købt et domænenavn, skal du vælge “Jeg har allerede et domæne”. Men hvis du ikke har et, skal du vælge “Registrer et nyt domæne” for at købe et domæne lige inde i Siteground.

vælg et domæne

Når du har et domænenavn, som du kan lide og er tilgængeligt, skal du klikke på Fortsæt. Det næste trin er at give dine personlige oplysninger og faktureringsoplysninger for at fuldføre købet. Angiv dine detaljer nøjagtigt, og klik Betal nu. Du har nu en pålidelig webhosting og domænenavn.

Trin to. Installer WordPress.

WordPress er et open source, gratis værktøj, der giver dig mulighed for at bygge websteder, selvom du ikke har et fingerpeg om kodning. Det er det nemmeste og mest kraftfulde webstedsindholdsstyringssystem til dato. Der er masser af ting, jeg elsker ved WordPress, og hvis du læser mere af mine tutorials eller ser mine videoer, vil du finde ud af mere om, hvorfor jeg synes WordPress er det bedste værktøj til at oprette websteder til ikke-teknikere.

Siteground leveres faktisk med et enkelt klik på WordPress-installation, der gør alt det hårde arbejde med at installere og opsætte WordPress til dig.

Når du har afsluttet dit hostingkøb, ser du en skærm med et link, der siger “Fortsæt til kundeområdet”. Klik på det, så føres du til en side, hvor du kan konfigurere din nye hosting-konto. Under Opsæt dit websted, Vælg Start et nyt websted.

Du vil derefter se en liste over software, som du kan installere. Vælg WordPress.

installere wordpress

Du bliver derefter nødt til at angive admin-login-detaljer for dit nye websted som din e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Sørg for at sikre disse detaljer, fordi du bruger disse til at logge ind på dit websted.

Når det er gjort, skal du klikke på Bekræfte > Komplet installation. Og du har nu et live, selvhost WordPress-websted.

For at begynde at tilpasse dit websted skal du logge ind på WordPress-backend. For at gøre det skal du gå til dit Siteground-betjeningspanel og skifte til Mine konti fane. Klik på Installation fanen, og her vil du se det domænenavn, du har registreret. På tværs af det er en grøn Gå til Admin Portal knap. Klik på denne knap for at gå til din WordPress login-side.

gå til wordpress admin dashboard

WordPress login sider har normalt disse formater: yourdomain.com/wp-admin og yourdomain.com/wp-login. Husk din URL til login-siden, så næste gang du har adgang til den ved direkte at skrive URL’en i din adresselinje og uden at skulle logge ind på Siteground længere.

WordPress-login-side ser sådan ud:

wordpress login side

Indtast dit brugernavn og din adgangskode her for at logge ind på dit websted for første gang.

Trin 3. Installer Astra-temaer og Astra-websteder.

Astra Theme er det tema, vi bruger til at få vores e-handelswebsted til at se fantastisk og professionelt ud så hurtigt som muligt. Du kan bruge andre temaer, hvis du foretrækker det, men til denne tutorial følger vi med Astra Theme.

Astra er et gratis WordPress-tema, der har fremragende hastighed og enkelhed. Par det med Astra Sites (gratis plugin), og enhver kan have et smukt websted med et par museklik. Der er også en Pro-version tilgængelig, der gør Astra til det perfekte tema.

Her er de funktioner, som jeg elsker mest om Astra:

 • Et af de hurtigste tilgængelige temaer
 • Over 100 startwebsteder (de fleste er 100% gratis)
 • Fleksibel Mega Menu-funktion
 • Kraftig tilføjelsespakke
 • Omfattende WooCommerce support

Astra Theme er et fremragende valg til ethvert WordPress-webdesignprojekt. Faktisk er det det tema, jeg bruger på dette websted og alle mine webstedsprojekter.

Jeg har fuld tillid til udvikleren og er meget imponeret over hvor godt kodet temaet er.

Men mere end det er temaet så enkelt at bruge på grund af al den omhu og tanke, der er gået ind i det. I de fleste situationer konfigurerer det sig selv baseret på de værktøjer, du bruger.

Gå til for at installere Astra Udseende > Tema > Tilføj ny. Søg efter Astra, klik Installere, og Aktiver.

installation af astra-tema

En anden ting, jeg elsker Astra, er det faktum, at det har et plugin, der hedder Astra Starter Sites med et bibliotek med forudbyggede gratis og premium skabeloner. Du kan bruge disse skabeloner til dit eget websted med få klik. Vi bruger en Astra Site-skabelon til at skære vores websteds oprettelsestid til halvdelen.

Når du har installeret Astra, ser du denne meddelelse på dit betjeningspanel:

Astra-sider kommer i gang

Klik Kom igang. Dette installerer Astra Starter Sites for dig.

Valg af din sidebygger

Du bliver derefter spurgt, hvilken sidebygger du foretrækker, og i denne tutorial bruger jeg Elementor. Elementor er en WordPress-sidebygger, der har taget WordPress-webdesign med storm. Det havde det dybeste funktion, men er alligevel meget let at bruge og beherske. Elementor er den mest fulde funktion gratis sidebygger. Der er også en Pro-tilføjelse til at tilføje yderligere udviklerfunktioner.

Nøgleelementfunktioner:

 • Live Front End Page Editor
 • Funktioner til tilpasning af webstedet
 • Skabelon og blokering af bibliotek
 • Omfattende mobile responsive indstillinger
 • Mest kraftfulde pop-up-builder
 • PRO: Opret tilpassede overskrifter / sidefødder
 • PRO: Opret layout af posttype

Elementor er den stærkeste sidebygger, der i øjeblikket er tilgængelig. De frigiver konsekvent nye funktioner, der er i tråd med den aktuelle designtrend. Dette betyder, at du kan holde dit websted relevant. Hvis du undervejs vil have adgang til avancerede funktioner, kan du opgradere til Elementor Pro, som jeg synes er en utrolig værdi i betragtning af alle de ekstra moduler og strømfunktioner, det inkluderer.

Valg af dit Astra-stedstema

Når du har valgt din sidebygger, føres du til biblioteket med Astra Sites-skabeloner. Der er et væld af smukke skabeloner, som du kan bruge. Tag dig tid i at vælge den skabelon, du ønsker. Og bemærk, at disse skabeloner er fuldt redigerbare med den sidebygger, du har valgt, hvilket betyder, at du vil være i stand til at tilpasse hver del og element på webstedet som overskriften, billeder, farver, logo osv..

Til denne tutorial vil jeg bruge den tilpassede udskrivningsskabelon, fordi den ser fantastisk ud og meget e-handelsorienteret.

For at installere et tema skal du bare klikke på det for at blive taget til forhåndsvisningen. Hvis du kan lide det, du ser, skal du klikke på Importtema og sørg for, at alle felter er markeret.

Hvis du bemærker det, er der en boks, der siger “Installer krævede plugins”. Når du markerer dette felt, installeres alle de nødvendige plugins til temaet for at se nøjagtigt ud som det er. Til tilpasset udskrivningstema installerer det Elementor, WooCommerce og WPForms. Dette sparer mig så meget tid, fordi jeg ikke behøver at installere disse plugins en efter en mere. Alt er gjort for mig.

importerer astra site tema

Det kan tage et stykke tid at importere temaet. Luk ikke din browser eller tryk på Opdater. Vent ud, og når det er gjort, ser du en blå Se side knap. Klik på den knap for at blive sendt til dit websted, som nu har det tema, du lige har importeret.

Trin 4. Tilpas dit websted.

Dit websted ser nu fantastisk ud, men du vil gøre det til dit eget. Den første ting, du vil gøre, er at vælge din farvepalet. Hvis du allerede har din mærkefarve, vil dette blive lettere.

Valg af en farvepalet

Et websted har normalt et sæt på 3 farver: den primære, accent og pop farve. Den primære farve er den dominerende farve på dit websted og sandsynligvis din brandfarve. Accentfarven bruges normalt på overskrifter eller posttitler, hvis du vil have dem til at se lidt anderledes ud og trække øjnene mod dem. Til sidst skal popfarve kontrastere resten af ​​farverne for at gøre vigtige elementer på webstedets fremtrædende position, såsom opfordring til handling-knapper.

For at vælge en webstedets farvepalet bruger jeg to værktøjer. Den første er Coolors.co hvor du kan gennemse forskellige farvepaletter og vælge, hvad du vil bruge på dit websted.

køleres hjemmeside

Hvis du ser en palet, du kan lide, skal du holde musen hen over den og klikke på Udsigt, og du vil blive ført til et nyt vindue, hvor du kan se hex-koder for hver farve.

farvepalet med hex-kode

Disse Hex-koder er det, du har brug for for at bruge disse farver på dit websted. Senere vil jeg vise dig, hvordan du bruger disse Hex-koder på WordPress-backend.

Et andet cool værktøj er Colorzilla, en Google Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at få Hex-koden for enhver farve, du ser på ethvert websted, så du kan bruge den på egen hånd. Hvis du vil have Colorzilla-udvidelsen, Klik her. Klik derefter på Føj til Chrome.

ColorZilla

Det kan tage et stykke tid, men når det er gjort, ser du dette ikon på din værktøjslinje:

colorzilla ikon

Så nu, hvis du ser en farve på et websted, du vil prøve og bruge på dit eget websted, skal du bare klikke på dette ikon og klikke på den farve, du vil kopiere. Hex-koden kopieres derefter automatisk, som du kan indsætte på bagsiden af ​​dit websted. Det er så let. Dette er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at bruge fantastiske farver med et enkelt klik.

Tilpasning af typografi

Du vil også bruge din egen typografi til at få dit websted til at skille sig ud. Websteder har normalt 2-3 skrifttyper. Du har en skrifttype til overskrifter eller menu, en skrifttype til kroppen og en ekstra “pop-font”. Ligesom farver kan du ikke bruge nogen font. Du skal sørge for, at de ser godt sammen og sender den rigtige besked om dit brand.

Jeg kan godt lide at bruge Fontpair.co som er et websted, der viser dig, hvordan to forskellige skrifttyper ser ud sammen.

ved hjælp af fontpairs.co

Hvis du ser noget, du kan lide, skal du bare bemærke, hvad det hedder, så du kan gå til WordPress og tilføje det direkte der.

Jeg kan også godt lide at bruge WhatFont, en Google Chrome-udvidelse, der fortæller dig, hvilken skrifttype der bruges på ethvert websted. Sådan installeres WhatFont, Klik her klik derefter på Føj til Chrome. Så ser du dette ikon på din værktøjslinje:

whatfont ikon

Hvis du vil vide navnet på en skrifttype, skal du bare klikke på dette ikon og holde musen hen over teksten. WhatFont vil fortælle dig navnet på denne skrifttype, og hvis du klikker på den, ser du også skrifttype, farve, familie, stil, vægt og mere.

ved hjælp af whatfont

Du har også brug for et mærkelogo for at adskille dit websted og etablere dit brandidentitet. Der er en række måder at gå rundt med at få et logo på. Du kan prøve og gøre det selv ved hjælp af et fantastisk designværktøj kaldet Canva. Det er ret populært, da det gør design virkelig let, selv for begyndere.

Canva kommer med en masse logo-skabeloner, som du kan ændre for at lave dine egne. Bemærk dog, at hvis du vil eksportere logoet med en gennemsigtig baggrund, skal du opgradere til Pro (som har en prøveperiode på en måned). Du kan altid gå i Photoshop eller Photopea for at fjerne baggrunden, men det tilføjer bare et ekstra trin til processen.

canva logoer

Hvis du vil spare tid, kan du bare leje en freelance-logo-designer til at gøre det for dig. Du kan prøve websteder som Fiverr.com eller 99design, men du skal være forsigtig med at vælge en kunstner baseret på deres stil, track record, anmeldelser, ratings og mere.

Tilpasning af dit websted

Nu er det tid til at bruge disse farver, skrifttyper og logoer på dit websted. Hvis du er i WordPress-backend-betjeningspanelet, skal du gå til Udseende > Tilpas for at åbne tematilpasseren.

tilpas tema

Hvis du er på fronten af ​​dit websted, og der er en sort bjælke øverst, kan du klikke på Tilpas for at åbne tilpasseren.

tilpas tema

Sådan ser tematilpasseren ud:

tema tilpasning

Her kan du uploade dit logo, ændre webstedsfarver og typografi, tilpasse knapper og mange flere. De ændringer, du foretager her, vises i realtid på dit websted, så du straks kan se, hvordan det ser ud. Hvert tema har også forskellige tilpasningsmuligheder, så hvis du bruger et andet tema end Astra, kan du se forskellige indstillinger her.

Gå til for at ændre dit webstedsfarver i Astra Farver & baggrund. Du har mulighed for at ændre basefarver, brødkrummere, header og sidefodstangsfarver.

farve baggrundseditor

Basisfarverne er dit websteds tema, link, tekst og linkshavefarve. Hvis du f.eks. Vil ændre temafarve, skal du klikke på Vælg farve. Du kan se to måder at vælge en farve på. Først kan du indsætte en Hex-kode i en boks. Så hvis du fandt en farve i Coolors.co eller andre steder, kan du indsætte Hex-koden her. Du kan også vælge en farve i et indbygget markeringsværktøj.

base farve editor

Hvis du vil ændre din stedstypografi, skal du gå tilbage til hovedmenuen i tilpasseren og klikke på Typografi. Du kan ændre base-, brød-, indholds- og blogtypografi.

typografi tilpasning

Dernæst tilføjer du dit logo. Gå til for at uploade dit logo Layout > Header > Webstedsidentitet. Klik på knappen under Logo-afsnittet Skift logo knappen og upload dit logo.

upload logo

Med Astra kan du også justere din logobredde, så du kan ændre, hvor stor eller lille du ønsker, at det skal vises. Hvis du ruller ned, er du også i stand til at ændre dit webstitstitel, tilføje en webstedstagline og et webstedsikon eller favicon.

Du kan gøre meget mere i tilpasningsområdet for Astra som at ændre dit websteds indholdsbredde, ændre blogindlægsstrukturen, tilpasse din sidefod og header og mere. Udforsk dine muligheder her for at se, hvad du bedst kan lide på dit websted.

Når du er færdig med at tilpasse, skal du ikke glemme at klikke på Offentliggøre for at få dine ændringer til at blive live på dit websted.

Trin 5. Tilpasning af dit websted med Elementor.

På dette tidspunkt er du nødt til at tilpasse grundlæggende tilpasning som at ændre webstedets farve, typografi, tilføje et logo og alt det der. Nu er det tid til at komme ned på de små-grotte detaljer og begynde at bruge Elementor (eller en hvilken som helst sidebygger, du foretrækker) for fuldstændigt at ændre, hvordan dit websted ser ud.

Som jeg nævnte før, bruger jeg Elementor i denne tutorial, fordi jeg simpelthen synes, det er det bedste, men du kan bruge enhver sidebygger, som du er tilpas med.

Inde i Elementor kan du gøre stort set alt med dit websted uden at kode eller ansætte en webudvikler. Tilføjelse af elementer er en simpel træk og slip-proces.

Der er to måder at redigere en side med Elementor på. Klik først på, hvis du er i WordPress-backend sider og du skal se en liste over alle sider på dit websted inklusive de sider, der automatisk blev oprettet med Astra Site-skabelonen. Sider, der er lavet med en bestemt sidebygger (f.eks. Elementor), mærkes som sådan:

sider

Hvis du vil redigere en side med din sidebygger, skal du holde musen hen over den og klikke på Rediger med (sidebygger). I mit tilfælde vil det være det Rediger med Elementor.

rediger med elementor

Når du klikker på det, bliver du taget inde i Elementor.

En anden måde er, hvis du er på fronten af ​​dit websted, gå til den side, du vil redigere, og klik på Rediger med elementor på den sorte bjælke øverst:

rediger med elementor

En af disse får dig inden i Elementor. Når du er inde i Elementor, kan du bruge forskellige billeder til din overskrift, ændre tekster, ændre ikoner med mere. Du kan starte med at ændre tekster og billede i overskriften, der passer til din virksomhed. Her er et par ting, du kan gøre med tekster i Elementor:

redigering af tekster i elementor

Som du kan se, kan du ændre teksten til højre i indholdsredigeringsområdet, ændre størrelse, vægt, farve og typografifamilie. Du kan også tilføje animationer som simple fades, zoom og mere. Der er masser af ting, du kan gøre her for at tilføje krydderi til dit websted.

Du ønsker også at ændre dit websteds billeder for at matche arten af ​​din virksomhed. Det er meget nemt at ændre billederne på Elementor. Du skal bare klikke på billedet, og indstillingerne vises på venstre sidepanel. Du kan uploade et nyt billede, ændre dets størrelse, tilføje en kant eller skygge, tilføje en animation med mere.

redigering af billeder i elementor

Inde i Elementor kan du også ændre knappetekster, tilpasse udtalelsesområdet, tilføje flere elementer / blokke som tekster, billeder, knapper, videoer og mere.

Elementor Pro kommer med en masse flere funktioner som muligheden for at tilføje formularer (som normalt kræver et tredjeparts plugin), muligheden for at uploade dine egne skrifttyper, tilføje skyder, tilføje prisborde og prislister, tilpasse dine headers og sidefødder ( hvilket er uden for grænserne for de fleste sidebygere), og så meget mere.

Hvis du vil købe Elementor Pro og samtidig få gratis adgang til mine Elementor Pro-kurser, skal du klikke på dette link her.

Trin 5. Konfigurer WooCommerce.

Det er nu tid til at oprette WooCommerce, som er WordPress-plugin, der gør ethvert websted til en online butik. Det giver dig mulighed for at tilføje produkter, acceptere online betalinger, oprette kuponer, angive forsendelse og beskatning og meget mere.

WooCommerce blev allerede installeret for mig af temaet Custom Print Astra Site, så nu skal jeg gå ind og konfigurere det. Hvis du ikke har installeret WooCommerce endnu, skal du bare gå til plugins > Tilføj ny og søg efter WooCommerce.

Den første ting, vi skal gøre, er at gå til WooCommerce > Indstillinger. Du vil se 7 faner: Generelt, Produkter, forsendelse, betalinger, konti & privatliv, e-mails og avanceret.

Lad os først se på Generel fane. På denne fane kan du indstille din butiksadresse, i hvilke lande du vil sælge og sende, og aktivere skattesatser.

woocommerce generelle indstillinger

Hvis du ruller ned, ser du også muligheder for at aktivere kuponer og tilpasse, hvordan priserne vises på dit websted inklusive valutaen, hvor den vises osv..

Næste er Produkter fane, hvor du kan indstille produktrelaterede indstillinger. Du kan indstille, hvilken side der skal være din Shop-side, hvad der sker, når besøgende tilføjer et produkt til indkøbskurven, indstiller produktdimensioner, aktiverer og konfigurerer kundeanmeldelser og aktiverer stjernevurderinger.

produktindstillinger for woocommerce

I den øverste del af dette afsnit har du også muligheder for Beholdning og Produkter, der kan downloades. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ved siden af ​​i fortegnelsen Aktivér lagerstyring, ser du en liste over indstillinger, der kan hjælpe dig med at administrere din beholdning. For eksempel kan du indstille den lave lagerbeholdningstærskel, så når du når dit lager, får du en meddelelse. Du kan også vælge at skjule lagervarer fra dit websted.

lagerindstillinger woocommerce

hvad angår Produkter, der kan downloades sektion, er dette kun relevant, hvis du sælger downloadbart indhold på dit websted, så hvis du sælger rent fysiske produkter, kan du springe dette over. Du har mulighed for at kræve, at købere logger på, før de kan hente dine produkter. Du kan også give adgang til downloads efter betaling.

produktindstillinger, der kan downloades

Den næste fane er Forsendelse. Dette er kun relevant, hvis du sælger fysiske produkter, der sendes ud til købere. Inde i denne fane er tre underafsnit: Forsendelseszoner, forsendelsesmuligheder og forsendelsesklasser.

I forsendelseszoner skal du tilføje forsendelseszoner og tildele tilgængelige forsendelsesmetoder til disse zoner. Dette vil tage et stykke tid, hvis du sender til flere lande.

forsendelseszoner

Hvis du har brug for mere hjælp til forsendelseszoner, kan du tjekke WooCommerces forsendelseszone dokumentation.

Næste er Forsendelsesmuligheder afsnit. I dette afsnit kan du kontrollere, hvordan forsendelsespriser vises på dit websted og indstille en standard eller den påkrævede forsendelsesdestination.

forsendelsesmuligheder

Den sidste sektion i forsendelse er Forsendelse klasser. Med forsendelsesklasser kan du tildele forskellige forsendelsespriser til en gruppe produkter, for eksempel tungere produkter, der har brug for mere porto.

forsendelse klasser

Gå til for at indstille dine forsendelsespriser Forsendelseszoner og oprette eller redigere en eksisterende forsendelsesmetode som “Fast pris”.

tilføj en forsendelsesomkostninger

Når du klikker på Redigere, et popup-vindue vises. Her vil du være i stand til at tilføje den faste forsendelsesrate og de ekstra omkostninger for den forsendelsesklasse, du lige har oprettet.

forsendelsesomkostninger for en forsendelsesklasse

Hvis du har brug for mere hjælp til at konfigurere dine forsendelsesindstillinger, kan du tjekke WooCommerce’s dokumentation for forsendelse.

Lad os nu gå videre til Betalinger. På denne fane kan du aktivere eller deaktivere betalingsgateways som PayPal, direkte bankoverførsel, kontant ved levering og mere. Når du har aktiveret en metode, skal du klikke på Opsætning for at linke dine konti og begynde at acceptere betalinger.

betalingsmetoder

Hvis du vil være i stand til at acceptere Stripe-betalinger, kan du installere et kaldet plugin WooCommerce Stripe Payment Gateway. Bare gå til plugins > Tilføj ny og søg efter plugin. Installation og aktivering af dette plugin aktiverer Stripe-betalingsmetode i WooCommerce, men du skal gå ind på WooCommerce > Indstillinger > Betalinger at opsætte det.

I Konti og privatliv fanen, vil du være i stand til at konfigurere indstillinger, der er relateret til oprettelse af konto og brugernes privatliv. Du kan vælge at give gæster mulighed for at købe uden at oprette en konto, indstille din side om privatliv og politik og vælge, hvor længe brugerdata skal opbevares.

konti og privatliv

Næste er E-mails fanen, hvor du vil se en liste over e-mails, som WooCommerce automatisk sender baseret på visse betingelser. For eksempel kan en e-mail sendes til en e-mail-adresse efter eget valg, når der foretages en ny ordre. Du kan også se e-mails med opdateringer om kunders ordrer, såsom refunderede eller afsluttede ordrer.

e-mail-meddelelser

Endelig Fremskreden fanen, der erstattede fanen API, giver dig mulighed for at konfigurere flere tekniske detaljer som sideopsætninger, hvor du kan fortælle WooCommerce, hvilken side der skal fungere som din indkøbsvogn eller kasseside.

sideopsætning woocommerce

Hvis du ruller ned, vil du være i stand til at ændre, hvad WooCommerce kalder som slutpunkter, som er vedhæftede filer til URL’en, der giver dem mulighed for at vise andet indhold uden behov for en ny side.

Trin 6. Tilføj produkter.

Når du er færdig med de grundlæggende WooCommerce-indstillinger, er det nu tid til at tilføje produkter. Astra Site-temaet, som vi brugte i denne tutorial, leveres allerede med eksempelprodukter, og sådan ser en produktside ud på fronten:

produktside

Lad os nu se på, hvordan vi kan ændre dette og tilføje vores egne produkter på backend.

For at tilføje et nyt produkt eller redigere et eksisterende produkt skal du blot klikke på menuindstillingen Produkter på venstre sidefelt i WordPress-betjeningspanelet. Derefter får du vist en liste over alle de produkter, du har. Alternativt, hvis du er på fronten af ​​en produktside, kan du klikke på Rediger produkt på den sorte bjælke øverst på siden. Dette tager dig direkte i produkteditoren.

produkteditor

Det er her du kan ændre produkttitlen og produktbeskrivelsen. Hvis du ruller ned, ser du et afsnit kaldet Produktdata. Det er her du vil tilbringe det meste af din tid. Her kan du vælge produkttypen, og derfra kan du konfigurere andre produktindstillinger.

Med WooCommerce kan du tilføje disse typer produkter:

 • Fysisk, downloadbart, virtuelt. Et virtuelt produkt behøver ikke nødvendigvis downloades. Et eksempel er en aftale eller en-til-en coaching session.
 • Enkelt produkt. Dette er et enkelt produkt.
 • Grupperet produkt. Dette er et bundt af forskellige produkter.
 • Eksternt produkt. Produkter, der købes uden for dit websted som et tilknyttet link.
 • Variabelt produkt. Et variabelt produkt har variationer som farver og størrelser.
produkttyper

Hver gang du opretter et nyt produkt, er det første skridt at vælge dens type. Hver type leveres med et andet sæt indstillinger. For eksempel har et downloadbart produkt disse muligheder:

produktindstillinger, der kan downloades

På venstre side af dette afsnit kan du se flere muligheder for lager, forsendelse, tilknyttede produkter med mere.

I Beholdning, kan du tilføje SKU, angive et specifikt antal lagre til netop dette produkt, indstille lagerstatus og mere.

I Forsendelse, Du kan angive produktets vægt og dimensioner samt tildele en forsendelsesklasse, som vi oprettede i det forrige trin.

forsendelse i produktdata

I Tilknyttede produkter, du kan tildele en vare, der sælges og krydssælges til et produkt. En opsalg er et produkt, som du anbefaler i stedet for det aktuelle produkt, fordi det har en højere pris. Krydsalg er produkter, du vil anbefale i indkøbskurven baseret på det aktuelle produkt. Hvis du vil tilføje en opsalg eller krydssalg, skal du skrive navnet på produktet i de tilsvarende felter.

forbundne produkter

Du kan også tilføje attributter til dine produkter i Egenskaber afsnit. Det kan være størrelse, farve, vægt osv. Hvis du opretter et variabelt produkt, skal du først tilføje en attribut her. Hvis du vil lære mere om, hvordan du opretter et variabelt produkt, skal du tjekke ud WooCommerce’s guide her.

Hvis du ruller ned ad Produktdata , ser du et område, hvor du kan tilføje en kort produktbeskrivelse. Denne beskrivelse vises ved siden af ​​dit produkt og i nærheden af ​​prisen. Hold den kort og sød. Du kan tilføje et produktbillede til højre. Hvis du har flere produktbilleder, kan du tilføje dem i Produktgalleri afsnit.

kort beskrivelse og produktbillede

Det er også vigtigt at indstille katalogets synlighed, som kan findes øverst på siden under Offentliggøre. I nogle tilfælde kan det være en god idé at skjule visse produkter, fordi du måske tilbyder det som krydssalg til en eksklusiv rabatpris. Det er her du kan gøre det.

katalogets synlighed

Når du er færdig med alt her, skal du klikke på Opdatering for at gemme alle dine ændringer.

Hvis du vil lære mere om de forskellige produkttyper, og hvordan du korrekt kan oprette dem, er dette WooCommerce guide er et godt sted at starte. Fortsæt med at tilføje flere produkter til dit websted med nøjagtigt de samme trin, som jeg viste dig her, indtil du opbygger dine produktoversigter.

Trin 7. Tilpas dine kasser.

WooCommerce er et fantastisk plugin, som du har set hidtil, men en almindelig klage over det er manglen på checkout-muligheder. Du kan ikke ændre, hvordan kassesiderne ser ud, og du kan ikke oprette en salgstragt med det. En salgstragt er en fantastisk måde at øge en kundes købsværdi, så hvis du ikke har den på dit websted, overlader du virkelig penge på bordet.

Hvis du vil oprette en salgstragt til dit websted for e-handel, er det bedste plugin, der kan hjælpe, CartFlows. Det er en tragtbygger WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette smukke og yderst effektive tragte lige inde i WordPress.

cartflows

Hvis du vil lære mere om, hvordan man opretter en salgstragt med CartFlows, kan du tjekke denne tutorial, som jeg lavede.

Trin 8. Bliv på toppen af ​​vognforladelse.

Inden jeg afslutter denne tutorial, lad mig bare tilføje en ting til om afvisning af vogn. Det er en kendsgerning inden for e-handel, at mange kunder vil opgive deres vogne uden at gennemføre købet.

Dette kan være på grund af mange grunde. De var måske blevet distraherede, strømmen eller forbindelsen sluk, noget presserende opstod. Uanset hvad det er, er mange af disse forladte vogne tabt salg, hvis du ikke gør noget ved det.

Heldigvis kaldes der et plugin Gendannelse af WooCommerce indkøbsvogn plugin, der holder styr på og automatisk sender opfølgende e-mails til kunder med forladte vogne – alt GRATIS!

Hvis du brugte Astra Site-temaet, som jeg brugte her, ville dette plugin allerede være installeret til dig. Men hvis ikke, kan du installere det ved at gå til plugins > Tilføj ny og søg efter plugin.

Det opretter en ny mulighed under WooCommerce kaldet Forladelse af indkøbsvogn. Hvis du klikker på dette, kan du se en oversigt over, hvor mange forladte vogne du har, hvor mange der er fundet, og hvor mange der er tabt.

tilbagebetalt ordrer indkøb afskaffelse

Du kan også tilpasse de opfølgende e-mails, som WooCommerce sender ud ved at skifte til Opfølgende e-mails fane, hold musen hen over den e-mail, du vil redigere, og klik på Redigere.

opfølgende e-mails

Derefter føres du til e-mail-editoren:

tilpasning af opfølgende e-mails

Afslutter

Oprettelse af en e-handel WordPress-webside kan virke kompliceret og overvældende, men jeg håber, at jeg kaster lys over det og viste, hvordan du kan gøre det hele selv med lidt hjælp. Jeg er glade for at høre om dine succeshistorier, og hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte mig i kommentarfeltet nedenfor.

SiteGround

SiteGround er en stærkt anbefalet webhost online, fordi de har taget højde for WordPress-brugere og alligevel stadig har overkommelig pris. De er mest kendt for deres hurtige ydeevne og lige så hurtige support.

De vigtigste SiteGround-funktioner:

 • Gratis SSL-certifikat
 • HURTIG Knowledgable support
 • WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Gratis webstedsmigrationer
 • Daglige sikkerhedskopier

SiteGround er et solidt valg til dine webhosting behov. De henvender sig til WordPress-websteder og tilbyder færre ressourcer end deres konkurrenter, men højere pålidelighed.

Tjek SiteGround

Astra tema

Astra er et gratis WordPress-tema, der er fokuseret på hastighed. Valgfrit kan du købe Pro-versionen til $ 59, som tilføjer nogle yderligere indstillinger og muligheder.

Key Astra Theme-funktioner:

 • Ikke Fastes-temaet, men det er ingen slouch
 • Masser af gratis demosider
 • Fleksibel Mega Menu-funktion
 • Indstillinger for brugerdefinerede layout
 • WooCommerce Support
 • LearnDash Support

Astra Theme er et rimeligt valg til ethvert WordPress-webdesignprojekt. Jeg antager, at det største spørgsmål er, hvis du endda har brug for at købe et tema i disse dage, da sidebyggerne gør alle de samme ting, som du har brug for et tema til. For eksempel har Elementor det gratis Hello-tema, der lader din sidebygger gøre alt det arbejde.

Der er stadig nogle gode grunde til at købe et pro-tema, men for de fleste mennesker vil det sandsynligvis være fint med et gratis tema.

For mig synes jeg Astra Theme ikke har holdt trit med de nuværende tendenser, og jeg anbefaler ikke længere det.

Der er meget bedre moderne temaer tilgængelige, der tilbyder indbyggede header- og footerbuildere vs at være begrænset til 3 layouts plus mere fleksible side- og postlayouts.

Tjek Astra-tema

Elementor

Elementor er en WordPress-sidebygger, der har taget WordPress-webdesign med storm. Det har det dybeste funktion, men er alligevel meget let at bruge og beherske. Elementor er den mest fulde funktion gratis sidebygger. Der er også en Pro-tilføjelse til at tilføje yderligere udviklerfunktioner.

Nøgleelementfunktioner:

 • Live Front End Page Editor
 • Funktioner på webstedets personalisering
 • Skabelon og blokering af bibliotek
 • Omfattende mobile responsive indstillinger
 • Mest kraftfulde pop-up-builder
 • PRO Opret tilpassede overskrifter / sidefødder
 • PRO Opret indstillinger for posttype

Elementor er den stærkeste sidebygger, der i øjeblikket er tilgængelig. De frigiver konsekvent nye funktioner, der er i tråd med den aktuelle designtrend. Dette betyder, at du kan holde dit websted relevant.

Elementor Pro er en utrolig værdi i betragtning af alle de ekstra moduler og strømfunktioner, det inkluderer.

Hvis jeg begyndte på et nyt webstedsprojekt i dag, ville Elementor være den sidebygger, som jeg ville vælge. Jeg betragter det som et must have WordPress-sidebygger, som det er en fornøjelse at bruge.

Tjek Elementor

CartFlows

CartFlows er en salgstragtbygger til WordPress. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opbygge salgstragt ved hjælp af den valgte sidebygger.

Key CartFlows Funktioner:

 • Professionelt designede skabeloner
 • 5 Placeringsordrebumpe
 • One Click Upsells
 • Brug din foretrukne sidebygger
 • Kan udvides i modsætning til kliktragt
 • Nedtællingstimere og split-test

Hvis du vil have en salgstragtbygger til WordPress og har det godt med at være vært for dig selv, eller ved hjælp af administreret WordPress-hosting, så er CartFlows, hvis en god mulighed, fordi det er super let at bruge, men alligevel meget kraftfuldt.

Check Out CartFlows

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map