Sådan oprettes et forretningswebsted ved hjælp af WordPress & Elementor

Lær hvordan du opretter et websted til din virksomhed ved hjælp af WordPress, Elementor og Astra. Dette er alle 100% gratis værktøjer, som jeg personligt bruger.


I denne måde, hvordan man laver en webside til 2019-tutorial, vil jeg vise dig mere end bare hvordan man opretter et websted, jeg vil også lære dig, hvordan man SEO optimerer dit websted, og hvordan man genererer kundeemner fra det.

Denne tutorial er omfattende, min længste hvordan man bygger en webside tutorial. jeg håber at du nyder det.

Ting du har brug for:

 • Hosting. Jeg anbefaler SiteGround.
 • EN domænenavn.
 • WordPress-tema. Til denne tutorial bruger vi det gratis Astra-tema.
 • WordPress Page Builder. Til dette bruger vi den gratis Elementor-sidebygger.

Lad os komme igang!

Trin 1: Køb en webhosting og domænenavn.

Den vigtigste del af din virksomhedswebsted er hosting. Hosting vil bestemme, hvor hurtigt dit websted indlæses, hvilket er en meget vigtig faktor, der påvirker blygenerering og konvertering. Google foretrækker også hurtigere websteder med lave afvisningsrater, så et hurtigere websted øger dine chancer for placering på Google.

En ting, jeg gerne vil påpege, er at undgå EIG- og GoDaddy-virksomheder så meget som muligt. EIG står for Endurance International Group, og det kontrollerer over 60 hostingfirmaer. Det fyrer deres interne supportmedarbejdere og konsoliderer alt under én paraply. Hvad der sker er kundesupport, hosting af kvalitet og den generelle service af kvalitet.

Her er nogle af de kendte EIG-virksomheder:

 • Hostgator
 • Bluehost
 • iPage
 • Arvixe
 • Fede ko
 • HostMonster Lille orange

GoDaddy har også en masse dårlige anmeldelser med hensyn til kvalitet og kundeservice, og de websteder, de er vært for, indlæses virkelig langsomt.

Du vil også ønske at undgå “mor og pop” -værter, fordi de mangler ressourcer til at bruge avancerede hostingteknologier, der giver dit websted en fordel.

Du vil også vælge en hosting, der leverer gratis SSL-certifikater. Uden et SSL-certifikat vil dit websted have denne grimme “Ikke sikre” etiket øverst:

ikke sikker

Hvis du er en virksomhed, kan du praktisk taget sige farvel til potentielle kunder med den etiket. Hvis din hosting ikke leverer SSL-certifikater gratis, kan et SSL-certifikat koste dig $ 50- $ 100 pr. År pr. websted.

Du vil også have en service, der giver dig mulighed for at opgradere til noget, der hedder PHP7, hvilket vil gøre dit websted meget hurtigere.

Siteground, Min foretrukne webhostingstjeneste

En hosting-service, som jeg fandt, der opfylder alle disse kriterier, er SiteGround. SiteGround tilbyder gratis SSL-certifikat, giver dig mulighed for at opgradere til PHP7, har kvalitetshosting og fantastisk kundesupport. Det er virkelig det bedste derude.

Her er SiteGrounds vigtigste funktioner:

 • Gratis SSL-certifikat
 • HURTIG Knowledgable support
 • WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Gratis webstedsmigrationer
 • 30 dage med sikkerhedskopier

Jeg har lavet en fantastisk aftale med dem for at give 70% rabat til alle, der tilmelder sig ved hjælp af dette link. Så hvis du vil spare penge på din hosting, Klik på dette link og køb din hosting nu.

For at købe din hosting fra SiteGround, Klik på dette link. Når du lander på deres startside, ser du fire forskellige typer af hosting:

vælg en siteground-plan

Vælg WordPress-hosting, og klik på Kom igang. Derefter vil du se tre prisplaner:

siteground wordpress hosting prissætning

Vælg en i henhold til dine behov og budget. Du kan også tjekke deres sammenligning af hver hostingplan for at kunne beslutte, hvilken der passer til dine forretningsbehov.

Når du har valgt en plan, skal du klikke på Få plan. Derefter føres du til det næste trin, der vælger et domæne. Hvis du allerede har et domænenavn, skal du vælge “Jeg har allerede et domæne”. Men hvis du ikke har en, skal du vælge “Registrer et nyt domæne” så du kan købe et domæne lige inde i SiteGround. Dette koster $ 15,95 pr. År.

vælg et domæne

Husk, at hvis det domænenavn, du vil købe, ikke længere er tilgængeligt, giver SiteGround dig besked, og du bliver nødt til at vælge et andet. Når du har et domænenavn, skal du klikke på Fortsæt.

Det næste trin til at gennemføre dit køb er at give dine nøjagtige personlige oplysninger og faktureringsoplysninger. Når det er gjort, skal du klikke på Betal nu. Du har nu en pålidelig webhosting og domænenavn.

Trin 2: Installer WordPress.

WordPress er det webstedsoprettelsesværktøj, som vi vil bruge til at oprette dit forretningswebsted. Det er helt gratis, meget let at bruge og alligevel meget kraftfuld. Det leveres med tusinder af plugins og temaer, der giver dig mulighed for at gøre, hvad du vil med dit websted.

SiteGround leveres faktisk med et klik med WordPress-installation, der hurtigt installerer WordPress for dig.

Når du har afsluttet dit hostingkøb, ser du en skærm med et link, der siger “Fortsæt til kundeområdet”. Klik på det, så føres du til en side, hvor du kan konfigurere din nye hosting-konto. Under Opsæt dit websted, Vælg Start et nyt websted.

Du vil derefter se en liste over software, som du kan installere. Vælg WordPress.

installere wordpress

For at afslutte processen skal du angive administrator-loginoplysninger (e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode) til dit websted. Dette er de detaljer, du bruger til at få adgang til backend på dit websted, så sørg for at holde dem sikre.

Når det er gjort, skal du klikke på Bekræfte > Komplet installation. Og du har nu et live, selvhost WordPress-websted.

Trin 3: Installer SSL-certifikat.

Før jeg gør noget andet, vil jeg først vise dig, hvordan du installerer et SSL-certifikat for at slippe af med det ikke sikre mærke, jeg viste dig før. Under Mine konti, klik Gå til cPanel.

gå til cpanel

CPanel er hvor du kan installere forskellige software og værktøjer til dit websted. Hvis du ruller helt ned, skal du se et afsnit kaldet Sikkerhed. Klik på under dette afsnit Lad os kryptere.

lader kryptere

Vælg det domæne, du vil installere SSL-certifikatet på, vælg Lad os kryptere SSL, og klik Installere.

Nu er det tid til at logge ind på dit nye websted. Klik Mine konti igen øverst og klik på installationer fane. Her ser du det domænenavn, du har registreret. På tværs af det er en grøn Gå til Admin Portal knap. Klik på denne knap for at gå til din WordPress login-side.

gå til wordpress admin dashboard

WordPress login sider følger normalt disse formater: yourdomain.com/wp-admin og yourdomain.com/wp-login. Din kan være anderledes. Men du skal huske eller bemærke din login-URL-adresse, så du næste gang kan få adgang til den ved direkte at skrive URL’en i din adresselinje og uden at skulle logge ind på Siteground længere.

WordPress-login-side ser sådan ud:

wordpress login side

Indtast dit brugernavn og din adgangskode her for at logge ind på dit websted for første gang.

Når du først er inde, er den første ting, du skal gøre, at fortælle WordPress, at du har et SSL-certifikat. Dette er ganske enkelt at gøre.

Gå til venstre sidepanel Indstillinger > Generel. På skærmen ser du to felter med dit domænenavn: WordPress-adresse (URL) og webstedsadresse (URL). Du skal indtaste bogstavet “s” efter “http” og før kolonet “:” for begge felter.

tilføje ssl-certifikat i wordpress

Når du er færdig, skal du klikke på Gem ændringer. Dit websted skal nu have et hængelåsikon lige ved siden af ​​domænenavnet:

sikret websted med https

Det sidste, vi skal gøre for SSL-certifikatet, er nu at sørge for, at folk, der skriver “http” i deres adresse, bliver omdirigeret til din “https” URL. Vi har brug for et plugin for at gøre det.

Gå til for at installere et plugin plugins > Tilføj ny. Søg på plugin i søgefeltet øverst til højre Virkelig enkel SSL. Installer og aktiver det.

installere virkelig enkel ssl

Du vil derefter se denne pop-up-meddelelse på dit dashboard:

aktiver virkelig simpel ssl

Klik på det blå Gå videre, aktiver SSL! knap. Du bliver logget ud, og når du først logger ind, er Really Simple SSL-plugin i fuld virkning.

Trin 4: Installer Astra-temaer og Astra-websteder.

På et forretningswebsted ønsker du et tema, der har en ren kode og fleksible funktioner, der gør tilpasning så let og hurtig som muligt. Der er en masse kvalitet WordPress-temaer derude, men det tema, vi skal bruge her, er Astra Theme.

Astra Theme er et gratis WordPress-tema, der har fremragende hastighed og enkelhed. Hvad jeg mest kan lide ved det, er at det konfigurerer sig selv baseret på de værktøjer, du har brug for, og det gør tingene lettere på din ende. Der er også en Pro-version, hvis du vil have adgang til premium-funktioner.

astra tema

Her er de funktioner, som jeg elsker mest om Astra:

 • Et af de hurtigste tilgængelige temaer
 • Over 100 startwebsteder (de fleste er 100% gratis)
 • Fleksibel Mega Menu-funktion
 • Kraftig tilføjelsespakke
 • Omfattende WooCommerce support

Gå til for at installere Astra Udseende > Tema > Tilføj ny. Søg efter Astra, klik Installere, og Aktiver.

installation af astra

En anden fantastisk ting ved Astra er det faktum, at det har et plugin, der hedder Astra Starter Sites. Dette plugin har et bibliotek med forudbyggede gratis og premium skabeloner, som du kan bruge på dit eget websted med bare et par klik. Vi bruger en Astra Site-skabelon til at skære vores websteds oprettelsestid til halvdelen.

Når du har installeret Astra, ser du denne meddelelse på dit betjeningspanel:

kom i gang med astra site

Klik Kom igang. Dette installerer Astra Starter Sites for dig. Du kan også installere Astra Sites ved at gå til plugins > Tilføj ny. Søge efter Astra-websteder og installer og aktiver det. Gå til Astra-websteder optrædener >Astra Starter Sites.

Valg af din sidebygger

Når Astra Sites er installeret, bliver du spurgt, hvilken sidebygger du foretrækker: Gutenberg, Elementor, Beaver Builder eller Brizy. I denne tutorial vil jeg bruge Elementor.

Elementor er en WordPress-sidebygger, der tog sidebygning til et nyt niveau. Det har et dybt funktionssæt, men det er meget nemt at bruge og beherske. Den gratis version er tilstrækkelig til at opbygge en anstændig webside, men hvis du vil have mere avancerede funktioner som at kunne tilføje kontaktformularer, skydere, prisborde med mere, kan du opgradere til Pro-versionen.

Valg af dit Astra-stedstema

Når du har valgt din sidebygger, føres du til biblioteket med Astra Sites-skabeloner. Der er mange slanke, professionelle udseende skabeloner – både gratis og premium – som du kan vælge imellem. Skabelonerne er organiseret efter følgende kategorier: Blog, Business, e-handel, Gratis og andet. Da du opretter et forretningswebsted, er det bedst at søge i Forretning afsnit.

Tag dig god tid til at vælge, hvilken skabelon du føler, der passer bedst sammen med dit brand. Disse skabeloner er fuldt redigerbare med den sidebygger, du valgte, hvilket betyder, at du nemt kan ændre tekst, billeder, layout, knapper og dybest set alt på siden.

Til denne tutorial vil jeg bruge Revisor skabelon, fordi det ser fantastisk og let ud på øjnene.

For at installere et tema skal du bare klikke på det for at blive taget til forhåndsvisningen. Hvis du kan lide det, du ser, skal du klikke på Importtema og sørg for, at alle felter er markeret.

bokse astra sites tema

Hvis du bemærker det, er der en boks der siger “Installer påkrævede plugins”. Når du markerer dette felt, installeres alle de nødvendige plugins til temaet for at se nøjagtigt ud som det er. Til dette tema installerede det WPForms Lite, et plugin, der giver dig mulighed for at oprette enkle kontaktformularer, og Elementor, den sidebygger, jeg vil bruge. Du kan klikke på det lille spørgsmålstegn ved siden af ​​det for at se, hvilke plugins der skal installeres.

WPForms er et plugin, der kan hjælpe dig med at få kvalitetsledere til din virksomhed gennem effektive former. Du kan tjekke min WPForms-gennemgang for at vide mere om det. Hvis du vil bruge et andet formular-plugin, kan du bare deaktivere / slette WPForms i plugins > Installerede plugins og installer din foretrukne formbygger.

installation af astra site tema

Det kan tage et stykke tid at importere temaet. Luk ikke din browser eller tryk på Opdater. Vent ud, og når det er gjort, ser du en blå Se side knap. Klik på den knap for at blive sendt til dit websted, som nu har det tema, du lige har importeret.

Trin 5. Valg af designelementer.

Dit websted ser nu fantastisk ud, men du vil gøre det til dit eget. For at gøre det har du brug for dit eget farveskema, typografi og logo.

Lad os starte med din farvepalet. Hvis du allerede har din mærkefarve, vil dette blive lettere.

Valg af en farvepalet

Et websted har normalt et sæt på 2-3 farver: den primære, accent og pop farve. Det primær farve er den dominerende farve på dit websted og sandsynligvis din brandfarve. Dette er den farve, du vil have, at folk skal huske dit brand med.

Når du vælger din primære farve, skal du undersøge farvepsykologi eller hvordan farver påvirker folks opfattelse eller opførsel. Visse farver får folk til at føle noget, f.eks. rød får dem til at føle sig bekymrede, så du skal overveje disse ting, når du vælger din primære farve.

Det accentfarve bruges normalt til at få bestemte elementer til at skille sig ud end resten som overskrifter eller posttitler.

Til sidst pop farve kontrasterer med resten af ​​farverne for at få vigtige elementer på webstedet til at skille sig ud, f.eks. opfordring til handling-knapper eller blygenereringsformularer.

Der er to værktøjer, som jeg kan lide at bruge til at vælge en farvepalet. Den første er Coolors.co, et websted, hvor du kan gennemse forskellige farvepaletter for at få ideer eller inspiration. Hvis du ser noget, du kan lide, kan du hurtigt kopiere Hex-koden for at bruge den på WordPress.

Hvis du klikker Udforske på overskriften, vil du se denne enorme samling af paletter:

kølere farvepaletter

Hvis du ser en palet, du kan lide, skal du holde musen hen over den og klikke på Udsigt, og du vil blive ført til et nyt vindue, hvor du kan se hex-koder for hver farve.

hex-koder for farvepaletter

Disse Hex-koder er det, du har brug for for at bruge disse farver på dit websted. Senere vil jeg vise dig, hvordan du bruger disse Hex-koder på WordPress-backend.

Et andet cool værktøj er Colorzilla. Dette er en Google Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at få Hex-koden i enhver farve, du ser på ethvert websted, bare ved at klikke på den.

Hvis du vil have Colorzilla-udvidelsen, Klik her. Klik derefter på Føj til Chrome.

ColorZilla

Du kan derefter se dette ikon på din værktøjslinje:

colorzilla ikon

Så nu, hvis du vil kende Hex-koden for en farve, du så på et websted, skal du bare klikke på dette ikon og derefter klikke på den farve, du vil kopiere. Hex-koden kopieres derefter automatisk. Du kan indsætte denne Hex-kode i specifikke områder i WordPress.

Tilpasning af typografi

Du vil også bruge din egen typografi, der matcher din brandidentitet og hjælper dit websted med at skille sig ud. Websteder har normalt 2-3 skrifttyper. Ligesom med farver, har du en primær skrifttype som er skrifttyper til overskrifter eller menu. Du har også brug for en body font til afsnit af tekster og også en ekstra “pop font”For at hjælpe nogle tekster med at skille sig ud.

Ligesom farver har du brug for typografi, der forbliver tro mod dit brand, ser behageligt ud for øjnene og sender den rigtige besked om dit brand.

Et af mine yndlingsværktøjer, når jeg vælger typografi, er Fontpair.co. Dette er et websted, der viser dig, hvordan to forskellige skrifttyper ser sammen.

fontpair.co

Hvis du ser noget, du kan lide, skal du bemærke, hvad det hedder, så du kan søge efter det i WordPress og bruge det på dit websted.

Jeg kan også godt lide at bruge WhatFont, en Google Chrome-udvidelse, der fortæller dig, hvilken skrifttype der bruges på ethvert websted bare ved at holde musen hen over den.

Sådan installeres WhatFont, Klik her klik derefter på Føj til Chrome. Så ser du dette ikon på din værktøjslinje:

whatfont

For at kende navnet på en skrifttype skal du klikke på dette ikon og holde musen hen over teksten. WhatFont vil fortælle dig navnet på denne skrifttype, og hvis du klikker på den, ser du også skrifttype, farve, familie, stil, vægt og mere.

ved hjælp af whatfont

Til sidst har din virksomhed brug for et smukt logo, der taler om, hvad dit brand handler om. Du kan gå med tre forskellige ruter her. Du kan oprette dit logo selv ved hjælp af et gratis værktøj kaldet Canva, et populært designværktøj, der gør design virkelig let, selv for begyndere.

Du vil blive overrasket over, hvor mange logo-skabeloner Canva har, og de ser alle fantastiske ud. Du kan ændre disse skabeloner for at gøre dem til dine egne.

Du skal dog vide, at du skal opgradere til Pro, hvis du vil eksportere logoet med en gennemsigtig baggrund. Der er dog en gratis prøveperiode på en måned, så hvad du kan gøre er at opgradere til Pro, eksportere dit gennemsigtige logo og annullere inden prøveperioden slutter.

canva logoer

Du kan også leje en logo-designer til at gøre det for dig. Du kan prøve websteder som Fiverr.com eller 99design, men du skal være forsigtig med at vælge en kunstner baseret på deres stil, track record, anmeldelser, ratings og mere.

Den tredje rute, og sandsynligvis en god ide, hvis du vil have et stærkt brandlogo, er at ansætte en designstrateg / konsulent. Mennesker som disse er fagfolk, der tager sig tid til at forstå, hvad dit brand handler om, hvor din virksomhed skal hen, og hvad dine kerneværdier er, så de kan integrere det i logoet.

Trin 6. Tilpas dit websted.

Når du først har en farvepalet, skrifttyper og logo til dit websted, er det nu tid til at bruge dem på dit websted. Hvis du er i WordPress-backend-betjeningspanelet, skal du gå til Udseende > Tilpas for at åbne tematilpasseren.

tilpas tema

Du kan også gå her, hvis du er foran på dit websted. Der skal være en sort bjælke øverst på din skærm, som kun er synlig for dem, der er logget ind på dit websted. Klik Tilpas for at åbne tematilpasseren.

tilpas tema frontend

Når du er inde i tematilpasseren, kan du tilføje dit logo, ændre farver, ændre webstedets layout og meget mere.

tema tilpasning

På venstre sidepanel ser du forskellige muligheder for at ændre dit websted. Hvert tema har forskellige tilpasningsmuligheder, så hvis du bruger et andet tema, kan det, du ser her, være lidt anderledes end mit. Alle de ændringer, du foretager her, vises i realtid på dit websted.

Gå til for at ændre dit webstedsfarver i dette tema Farver & baggrund. Du har mulighed for at ændre basefarver, brødskrum, overskrift og sidefod.

farve baggrundseditor

Basisfarverne er temafarve, linkfarve, tekstfarve og link hoverfarve på dit websted. Klik på for at ændre basisfarver Basisfarver. Inde kan du se knapper der siger Vælg farve. Klik på disse knapper for at ændre en bestemt farve.

For at ændre temafarve skal du f.eks. Klikke på Vælg farve ved siden af. Derefter får du se to måder at vælge en farve på. Først kan du indsætte en Hex-kode i en boks. Hvis du husker, hvad vi talte om angående Hex-koder i det forrige trin, er det i felter som disse, at du kan indtaste disse Hex-koder.

Så hvis du fandt en farve i Coolors.co eller andre steder, kan du indsætte Hex-koden her. Du kan også vælge en farve i et indbygget værktøj til valg af farve.

base farve editor

Derefter ændrer du din typografi. Gå tilbage til brugerdefineret ved at klikke på tilbagepilen øverst på sidebjælken og klikke på Typografi. Du kan ændre base-, brød-, indholds- og blogtypografi.

typografi

Til sidst, for at uploade dit logo, gå til Layout > Header > Webstedsidentitet. Klik på knappen under Logo-afsnittet Skift logo knappen og upload dit logo.

ændre logo

Med Astra kan du også bruge et andet logo til netværk eller enheder i høj opløsning samt til mobile enheder. Du kan også justere bredden på logoet. Hvis du ruller ned, er du også i stand til at ændre dit webstitstitel, tilføje en webstedstagline og et webstedsikon eller favicon.

Jeg foreslår, at du udforsker tematilpasseren for at se de forskellige ting, du kan gøre her. Med Astra Theme kan du gøre mere for at ændre layout af din sidehoved og sidefod, ændre blogindlægsstruktur, ændre, hvor bredt dit websted bliver, og mange flere.

Når du er færdig med at tilpasse, skal du ikke glemme at klikke på Offentliggøre for at få dine ændringer til at blive live på dit websted.

Trin 7. Tilpasning af dit websted med Elementor.

Nu hvor dit websteds farver, typografi og logo er indstillet, er det tid til at hoppe ind i Elementor og ændre, hvordan webstedet ser ud til, at det matcher dit brand. Vi vil ændre billeder, tekster, knapper, layout og meget mere.

Der er to måder at redigere en side med Elementor på. Først, hvis du er i bagenden, skal du gå til sider og du skal se en liste over alle sider på dit websted. Dette inkluderer de sider, som Astra Site automatisk oprettede. Sider, der er lavet med en bestemt sidebygger (f.eks. Elementor), mærkes som sådan:

sider

Hold musen hen over den side, du vil redigere med Elementor, og klik på Rediger med Elementor.

redigere med elementor backend

Det vil tage dig inde i Elementor.

Hvis du er på fronten af ​​dit websted, kan du gå ind i Elementor ved at gå til den side, du vil redigere, og klikke på Rediger med Elementor på den sorte bjælke øverst:

rediger med elementor frontend

Elementor-grænsefladen er enkel at forstå og vænne sig til, fordi den er temmelig ligner tematilpasseren. Størstedelen af ​​skærmen viser den side, du redigerer, mens du er til venstre, er en sidebjælke med kontrollerne og indstillingerne.

elementor

Hvis du har bemærket det, kan overskriften ikke ses i Elementor. Årsagen er, at den gratis version af Elementor ikke er i stand til at redigere overskrifter og sidefødder. Denne funktion er kun tilgængelig for Elementor Pro.

På venstre sidepanel kan du finde den elementer som du kan tilføje til din side. Som du kan se, kan du tilføje en overskrift, billede, video, knap, divider og mere. Du kan tilføje disse elementer ved at trække og slippe dem i det ønskede område.

Elementor tillader også inline tekstredigering, hvilket betyder, at du kan ændre teksten på selve indholdsområdet. Her er nogle af de ting, du kan gøre med tekster i Elementor:

redigering af tekst i elementor

Som du kan se, kan du redigere eller slette teksten lige på indholdsområdet, hvilket gør det så meget lettere. Du finder flere tilpasningsmuligheder på sidebjælken, f.eks. Ændring af størrelse, farve, vægt, typografifamilie og skygge. Du kan også tilføje animationer som simple fades, zoom, bouncing og mere.

Du ønsker også at bruge dine egne billeder til fuldt ud at gøre dette websted til dit eget. Du kan nemt udskifte eller fjerne et billede, hvis det er det, du ønsker. For at tilpasse et billede skal du bare klikke på det, så indstillingerne vises på venstre sidefelt. Du kan uploade et nyt billede, ændre dets størrelse, tilføje en kant eller skygge, tilføje en animation med mere.

redigering af billede i elementor

På min hjemmeside vil jeg fjerne dette billede helt og bruge bare et andet baggrundsbillede. For at slette et billede skal du holde musen hen over det og højreklikke på blå penikon i øverste højre hjørne. En pop-up-menu vises. Klik Slet for at fjerne billedet.

at slette et billede i elementor

Hvis du vil tilpasse overskriften, skal du holde musen hen over den og klikke på det prikkede ikon øverst:

tilpasning af overskrift i elementor

Tilpasningsmulighederne for overskriften vises derefter på venstre sidepanel. Klik på for at ændre baggrundsbilledet på din overskrift Stil og gå til Baggrund. Det er her du kan uploade en ny baggrund.

tilpasning af overskriften

Som du kan se, justerede jeg baggrundsoverlejringen efter upload af billedet for at sikre, at billedet ses tydeligt. Jeg gjorde det ved at gå til Baggrund overlay og justering af opaciteten.

Jeg justerede også farven på teksten for at sikre, at den kan ses, og jeg justerede bredden på teksten, så den ikke overlapper hinanden med billedet. Jeg gjorde det ved at gå til Fremskreden > Tilpasset placering og vælge Brugerdefinerede for bredden.

At opbygge en fantastisk webside er så let med Elementor. Der er lige så mange muligheder tilgængelige, så det er bare et spørgsmål om at udforske hver eneste krik og narre. Du kan udforske det i dit eget tempo, og hvis der er noget, du ikke forstår, kan du nå ud til mig via kommentarsektionen nedenfor eller endda søge i Elementors omfattende videnbase.

Jeg har også en Elementor-tutorial, hvor jeg viser dig, hvordan du kommer hurtigt i gang med Elementor. Du kan se det her.

Trin 8. Sikre dit websted.

Det er også vigtigt, at et forretningswebsted er så sikkert som muligt mod mulige hacking- og identitetstyveri-ordninger. Faktum er, at nogle af jer er sårbare over for cyberattacks på grund af svage adgangskoder, plugin-sårbarheder og forældet software. Disse ting efterlader et hul på din hjemmeside, og du skal finde en måde at blokere disse huller på.

Det bedste WordPress-plugin, jeg hidtil har fundet, og som gør det, er iThemes Security. Den gratis version af dette plugin tilbyder dig allerede stærke sikkerhedsfunktioner, og du kan aktivere det med kun et klik.

Gå over til for at installere iThemes Security plugins > Tilføj ny derefter søg efter iThemes sikkerhed.

installere ithemes

Når den er aktiveret, ser du en ny mulighed i den kaldte sidepanel Sikkerhed. Gå til Sikkerhed > Indstillinger og du skal se en meddelelse om de forskellige funktioner, som iThemes kan gøre for dig.

sikre site ithemes

Aktivering af alle disse funktioner tager kun et enkelt klik på det blå Sikker side knap. Når du klikker på den knap, vil du se denne meddelelse:

aktiver netværk brute force beskyttelse

Network Brute Force Protection er en funktion, hvor brugere, der prøvede at bryde ind på andre sider, der er medlemmer af dette netværk, automatisk får forbud mod at bryde ind i dit. Dette er en temmelig god funktion, som kun iThemes har, så for at aktivere denne skal du bare oplyse din e-mail-adresse og klikke Aktivér Netværk Brute Force Protection.

Med bare et par klik er dit websted nu sikkert. Du kan gøre så meget mere med dette plugin, og hvis du vil lære mere om det, kan du se min iThemes Security gennemgang og installationsvejledning her.

Trin 9. Sikkerhedskopi dit websted.

Du skal også tage en sikkerhedskopi af dit websted for at redde dig selv fra den mulige uheldige begivenhed, hvis du mister nogen af ​​dine data. Til dette vil vi bruge UpdraftPlus-sikkerhedskopi.

Gå til for at installere dette plugin plugins > Tilføj ny og søg efter UpdraftPlus-sikkerhedskopi. Installer og aktiver det.

installer updraftplus

Når den er aktiveret, opretter den en ny mulighed under Indstillinger hedder UpdraftPlus-sikkerhedskopier. Klik på det for at begynde at konfigurere dine backupindstillinger.

updraftplus sikkerhedskopier i indstillinger

Når du er inde, skal du klikke på Indstillinger. Her vil vi konfigurere det, så der automatisk foretages offsite-sikkerhedskopier regelmæssigt. For Arkiver backup-plan, Jeg anbefaler at indstille den til ugentlig og fastholde en backup. Filer ændres ikke ofte, så det er godt nok.

hvad angår Database backup plan, da dette ofte ændres, skal du indstille det til daglige og opbevar 7 sikkerhedskopier.

Når du har indstillet tidsplanerne, skal du rulle ned og trykke på Gem ændringer. Rul derefter tilbage igen for at vælge, hvor du vil gemme dine sikkerhedskopier. Jeg anbefaler normalt Dropbox, fordi det er meget nemt at bruge, men du kan bruge hvad som helst og så mange som du vil.

opsætning af updraftplus-sikkerhedskopier

Klik på dit foretrukne fjernlager, og klik på Gem ændringer igen. Du vil derefter se denne meddelelse:

ekstern lagring godkendelse

Du skal klikke på dette link for at autorisere UpdraftPlus-sikkerhedskopier til at gemme sikkerhedskopier på det valgte lager. I dette eksempel fører jeg mig til Dropbox-login-siden, da jeg valgte Dropbox, ved at klikke på dette link. Når jeg logger ind, ser jeg denne meddelelse:

komplet opsætning af updraftsplus-sikkerhedskopier

Jeg skal bare klikke Komplet opsætning, og jeg vil blive ført tilbage til UpdraftsPlus-backend i WordPress med denne bekræftelsesmeddelelse øverst:

godkendelse komplet updraftplus

Hvis jeg ønskede at lave en sikkerhedskopi, skal jeg bare klikke på det blå Backup nu knap. UpdraftPlus opretter også sikkerhedskopier i henhold til den plan, jeg har lavet tidligere, og skubber dem ind i DropBox.

Hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi, skal du bare klikke på Eksisterende sikkerhedskopier og klik på Gendan.

Trin 10. Optimer dit websted.

Vi er nede til det sidste trin, og i dette trin vil vi se, hvordan du optimerer dit websted til søgemaskiner som Google. Jeg er sikker på, at de fleste af jer allerede har hørt om SEO eller søgemaskineoptimering. Kort sagt er det praksis at sikre, at dit websted er optimeret på den rigtige måde for at gøre det lettere for søgemaskiner at finde dine sider og vise dig på resultatsiderne.

SEO har et aspekt kaldet on-side SEO, og dette er praksis, som du kan implementere på dit websted lige inde i WordPress for klart at kommunikere med søgemaskiner, hvad dit websted og indhold handler om.

Dette er nogle af de bedste SEO-fremgangsmåder på siden, som du har brug for at implementere:

 • Skriv en metatitel og metabeskrivelse for hver side og indlæg.
 • Tilføj nøgleord eller nøglefraser, og brug dem i hele indholdet.
 • Tilføj ALT TXT for hvert billede på din side / indlæg.

Hvis du ikke er bekendt med, hvad disse ting er, er det okay. De er ret nemme at lære. Metatitlen er den titel, der vises på Google Resultater, og metabeskrivelsen er den korte beskrivelse under titlen. Her er et eksempel:

google-søgeresultateksempel

Nøgleordet er, hvad brugere skriver i søgemaskinen for at søge efter noget. Metatittelen er titlen på resultatet, og metabeskrivelsen er den korte beskrivelse nedenfor. Dette er vigtige detaljer, fordi de fortæller Google, hvad siden handler om, og at det er relevant for nøglefrasen “salon new York”.

Dette er en kort liste med SEO-teknikker på siden, fordi der bogstaveligt talt er så meget, du gør her. Men indtil videre vil vi fokusere på disse.

For at gøre disse ting har vi brug for et plugin. Et af de bedste SEO WordPress-plugins på siden er Yoast SEO, og det vil vi bruge i denne tutorial. For at installere dette plugin skal du bare gå til plugins > Tilføj ny og søg efter Yoast SEO. Klik Installer nu og Aktiver.

installer yoast seo

Når du går til en side eller indlæg, vil du se denne nye boks under redigeringsområdet:

yoast seo-boks

Det er her du kan tilføje din metatitel, metabeskrivelse og nøgleord. For at tilføje et nøgleord skal du indtaste det i boksen nedenfor Fokus keyphrase:

tilføj et nøgleord

For at tilføje en metatitel og beskrivelse skal du klikke på Rediger uddrag knap.

rediger uddrag

Under SEO-titel er det, hvor du skal tilføje din metatitel. Det er en god praksis at medtage din fokusnøglefrase her. I metabeskrivelsesfeltet skal du give en klar idé om, hvad siden handler om, og også medtage nøglefrasen her.

Når du skriver noget i SEO-titlen og metabeskrivelsesfeltet, vil du se en orange statuslinje, der kører under den. Dette betyder, at teksten stadig er for kort. Når den først bliver grøn, betyder det, at længden på din tekst er helt rigtig. Hvis det bliver rødt, er det for langt, og du skal forkorte det. Længde titler og beskrivelser bliver afskåret i resultater, så det er bedre at forblive i det grønne område.

En anden ting, du vil gøre, er at sikre dig, at dit sitemap er aktiveret og faktisk fungerer. For at gøre det, gå til Yoast SEO > Generel > Funktioner. Rul ned, indtil du ser XML-sitemaps. Sørg for, at dette er aktiveret, og klik derefter på det blå spørgsmålstegn ikon. Derefter vil du se et link, der siger Se XML-sitemap. Klik på dette for at se dit sitemap.

aktiverer sitemaps

For mange af jer kan dette føre dig til en 404 side. Men kæmp ikke. Rettelsen er ganske enkel. Alt hvad du skal gøre er at gå til Indstillinger > permalinks. Vælg Postnavn og ramte Gem ændringer.

postalm-permalink

Når du prøver at få adgang til XML-sitemap igen, ser du noget lignende:

xml sitemap

Afslutter

Og det pakker op denne tutorial om, hvordan man opretter en forretningswebsted med WordPress. Jeg vil gerne give dig et tryk på skuldrene, fordi du har gjort så meget og opnået så meget ved at følge denne tutorial. Hvis du har spørgsmål, skal du bare slippe dem nedenfor i kommentarfeltet, så hjælper jeg gerne.

SiteGround

SiteGround er en stærkt anbefalet webhost online, fordi de har taget højde for WordPress-brugere og alligevel stadig har overkommelig pris. De er mest kendt for deres hurtige ydeevne og lige så hurtige support.

De vigtigste SiteGround-funktioner:

 • Gratis SSL-certifikat
 • HURTIG Knowledgable support
 • WordPress iscenesættelsesmiljø
 • Gratis webstedsmigrationer
 • Daglige sikkerhedskopier

SiteGround er et solidt valg til dine webhosting behov. De henvender sig til WordPress-websteder og tilbyder færre ressourcer end deres konkurrenter, men højere pålidelighed.

Tjek SiteGround

Astra tema

Astra er et gratis WordPress-tema, der er fokuseret på hastighed. Valgfrit kan du købe Pro-versionen til $ 59, som tilføjer nogle yderligere indstillinger og muligheder.

Key Astra Theme-funktioner:

 • Ikke Fastes-temaet, men det er ingen slouch
 • Masser af gratis demosider
 • Fleksibel Mega Menu-funktion
 • Indstillinger for brugerdefinerede layout
 • WooCommerce Support
 • LearnDash Support

Astra Theme er et rimeligt valg til ethvert WordPress-webdesignprojekt. Jeg antager, at det største spørgsmål er, hvis du endda har brug for at købe et tema i disse dage, da sidebyggerne gør alle de samme ting, som du har brug for et tema til. For eksempel har Elementor det gratis Hello-tema, der lader din sidebygger gøre alt det arbejde.

Der er stadig nogle gode grunde til at købe et pro-tema, men for de fleste mennesker vil det sandsynligvis være fint med et gratis tema.

For mig synes jeg Astra Theme ikke har holdt trit med de nuværende tendenser, og jeg anbefaler ikke længere det.

Der er meget bedre moderne temaer tilgængelige, der tilbyder indbyggede header- og footerbuildere vs at være begrænset til 3 layouts plus mere fleksible side- og postlayouts.

Tjek Astra-tema

Elementor

Elementor er en WordPress-sidebygger, der har taget WordPress-webdesign med storm. Det har det dybeste funktion, men er alligevel meget let at bruge og beherske. Elementor er den mest fulde funktion gratis sidebygger. Der er også en Pro-tilføjelse til at tilføje yderligere udviklerfunktioner.

Nøgleelementfunktioner:

 • Live Front End Page Editor
 • Funktioner på webstedets personalisering
 • Skabelon og blokering af bibliotek
 • Omfattende mobile responsive indstillinger
 • Mest kraftfulde pop-up-builder
 • PRO Opret tilpassede overskrifter / sidefødder
 • PRO Opret indstillinger for posttype

Elementor er den stærkeste sidebygger, der i øjeblikket er tilgængelig. De frigiver konsekvent nye funktioner, der er i tråd med den aktuelle designtrend. Dette betyder, at du kan holde dit websted relevant.

Elementor Pro er en utrolig værdi i betragtning af alle de ekstra moduler og strømfunktioner, det inkluderer.

Hvis jeg begyndte på et nyt webstedsprojekt i dag, ville Elementor være den sidebygger, som jeg ville vælge. Jeg betragter det som et must have WordPress-sidebygger, som det er en fornøjelse at bruge.

Tjek Elementor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map