Преглед на SendinBlue: Маркетинг услуга по имейл на бюджет

Повечето стартиращи компании не осъзнават стойността на услугата за имейл маркетинг. Но при празна точка всеки експерт в областта на електронната търговия ще се съгласи, че е добре смазана машина за свързване с потенциални клиенти и събиране на потенциални клиенти. Дава ви платформа да говорите директно с вашите клиенти, чрез тяхната кутия. Няма значение дали те са потенциални, присъстващи или дори с минали клиенти, стойността на маркетинговия маркетинг по електронната поща за изграждане на взаимоотношения, по всяко време, което е удобно за тях.


Без съмнение услугата за маркетинг по имейл служи като един от най-ефективните начини да достигнете до новите си клиенти и съществуващите купувачи. Използването на имейли е и най-евтиният начин за рекламиране на вашия профил и продукти.

Като начинаещ, вие искате достъпна услуга за имейл маркетинг или дори безплатно, ако е възможно, нали?

Чували ли сте някога за SendinBlue? Ако не, ще разгледам неговите функции, цени и поддръжка, за да знам дали биха могли да ви помогнат при създаването на уникална стратегия за имейл маркетинг при достъпен подход.

Какво е SendinBlue?

SendinBlue е популярен инструмент, който предлага маркетингови услуги по имейл. Той е специално създаден за малки и средни предприятия, където предоставя полезни функции за начинаещи.

SendinBlue е предназначен да помогне на предприемачите да създадат прост, но ефективен начин за комуникация между продавача и клиентите чрез използването на имейл.

Той предлага безплатен план, който е идеален за начинаещите да се съсредоточат върху бизнеса си и да спестят инвестициите си в някои по-важни неща, за да подобрят своя профил.

SendinBlue също предлага SMS кампании, за да достави съобщението на продавача до своите клиенти без дата на изтичане.

SendinBlue Най-добрите функции

1. Плъзнете и пуснете имейл дизайнер

С този инструмент не е нужно да се притеснявате за създаването на уникален дизайн на имейл. Това е много удобен за употреба инструмент, в който можете да създавате своите имейл кампании, без да се притеснявате за техническите сложности.

Използвайки инструмента за плъзгане и пускане, с няколко кликвания можете да персонализирате своите имейл кампании в зависимост от избраното от вас оформление. Той също има богат текстов редактор и можете да използвате HTML кодовете си като предпочитание.

Също така ви позволява да избирате от предварително проектираните му оформления на имейли. С помощта на редактора за плъзгане и пускане можете да пренаредите цветовете, текстовете, които искате да включите, добавяйки снимки, лога с вашето лично докосване.

SendinBlue има много различни шаблони, от които можете да избирате, за да подобрите стратегията си за маркетинг по имейл и да я направите привлекателна за целевите получатели.

2. Маркетингова автоматизация

Функцията за маркетинг автоматизация е достъпна дори и в безплатен абонаментен акаунт. Тази функция ви позволява да изпращате актуализации на новите си продукти, промоции и закупени артикули, всяка друга серия съобщения до вашия персонализиран списък с контакти.

Този инструмент също така ви позволява да проследявате посетителите на вашата страница и да насочвате към конкретен имейл и директно да го изпращате на своите зрители.

SendinBlue ви позволява да избирате от съществуващата си предварително направена маркетингова автоматизация или можете да създадете своя имейл стратегия в зависимост от вашите нужди. Създаването на маркетингова автоматизация също е удобен за употреба инструмент, който SendinBlue може да предложи. Той предоставя стъпка по стъпка процес на своите потребители, за да се запознаят бързо при изграждането на своята маркетингова автоматизация.

Обучението и използването на тези инструменти за автоматизация на маркетинга ви позволява да поддържате връзка с клиентите си и да ги информирате за новия си продукт, а също така е от полза за продавача при проследяване на зрителите на техния профил и автоматично изпраща имейл до тях.

3. Функции за транзакционен имейл

Функцията за електронна поща на SendinBlue е много удобна както за продавача, така и за купувача. Тя облагодетелства и двете страни, тъй като продавачът може автоматично да зададе услуга за маркетинг по имейл при всяка покупка на техния купувач.

Може да се използва и за проследяване на състоянието на пратката, където купувачът може да изпрати потвърждение по имейл за проследяване на поръчката. Удобно и за вашите купувачи, нали? Те могат да проследят всички транзакции във вашия онлайн магазин.

Той също така има функции за управление на контакти, тестване на A / B, сегментиране на контакти и много други, които също могат да се предлагат безплатно!

Ценообразуване

Можете да се възползвате от SendinBlue безплатно, а също така можете да се насладите и максимизирате маркетинговата си стратегия за електронна поща с нейните безплатни функции. Тя ви позволява да запазвате неограничени контакти, но можете да изпращате само 300 имейла на ден, което не е лошо за начинаещите.

SendinBlue предлага 5 различни планове, за да изберете от кои варира от $ 0 / месец до $ 66 / месец!

Той предлага безплатни, Lite, Essential, Premium и Enterprise планове. Ако искате да изпращате ежедневно неограничен имейл, той вече е на разположение в своя Lite план, който не струва много за новите собственици на бизнес.

Ако искате да имате достъп до доминиращи функции на SendinBlue, можете да се възползвате от неговия план Premium или Enterprise, където има неограничен работен процес за автоматизация, създател на целеви страници и изпращане на функции за оптимизация на времето.

Абонаментите за SendinBlue ви позволяват да надстроите веднага в зависимост от вашите нужди и не ви липсва в определен план. Можете да понижите плана си, ако искате, по всяко време.

поддържа

SendinBlue предлага разширена система за поддръжка за своите потребители. Ако се възползвате от неговия Enterprise план, можете да имате своя мениджър на акаунти за поддръжка, който да ви помогне да създадете уникална имейл реклама и стратегии за привличане на повече клиенти, показатели на кампанията и много други.

За всеки акаунт той предлага поддръжка при всички планове, които се възползвате. За безплатните можете да получите 60 дни поддръжка за телефон и чат за 60 дни, както и с потребителите на плана Lite. Неограничена поддръжка за телефон и чат може да бъде използвана с останалите три споменати планове.

Освен това има уеб страници, на които можете да посещавате уроците и блоговете, които могат да ви помогнат при създаването на вашите визуализации.

OptinMonster + SendinBlue

Като продавач искате да разширите списъка си с имейли възможно най-лесно, нали? Ако отговорът е „да“, може да помислите да опитате да използвате OptinMonster и SendinBlue заедно.

С помощта на OptinMonster можете да създадете вашите уникални изскачащи прозорци. Той също така предлага много изскачащи шаблони, които можете да използвате, в зависимост от вашите нужди.

OptinMonster създаде конкретни шаблони, полезни за каси, купони, отстъпки, ваканционни промоции и много други. Можете също така да създадете потребителско проектирано изскачащо меню и да имате пълен контрол върху вашия дизайн.

SendinBlue предлага програма за създаване на изскачащи форми, където можете също да проектирате изскачащи прозорци. Но със съдействието на OptinMonster можете да подобрите изскачащите си менюта и да разширите списъка си с имейли.

Отлична характеристика на OptinMonster е, че той има изходно намерение, където посетителите на вашата страница могат да се върнат на вашия уебсайт. Изскачащите намерения за излизане са чудесни за проследяване на посетителите на вашия сайт, когато те са напуснали да напуснат сайта ви и да ги изпращат целево изскачащо меню в точното време.

заключение

SendinBlue е отличен инструмент за имейл маркетинг, особено за собственици на малък и среден бизнес. Той предлага отлични функции безплатно и не би трябвало да се притеснявате да изразходвате разходите си за подобряване на кампаниите си, за да рекламирате бизнеса си..

SendinBlue ви позволява да се съсредоточите върху растежа на вашия бизнес, като давате най-добрите му характеристики на своите потребители. Можете лесно да надстроите акаунта си, за да получите достъп до други невероятни функции, когато бизнесът ви е готов.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map