Rishikimi BlueHost

Në 1996, Matt Heaton së pari filloi të mendojë për kompaninë pritëse që përfundimisht do të bëhej Bluehost.


Gjatë rrugës, Matt krijoi dy kompani të tjera të mbajtjes së faqeve në internet para se të bënte një realitet në Bluehost në vitin 2003. Bluehost përcaktoi dhe pastaj ripërcaktoi se çfarë do të thoshte të ishte një kompani pritëse.

Iteracioni i parë i Bluehost ishte 0catch.com. Kjo ishte një shërbim falas hosting që shpejt u bë popullor. Kishte një kufi në numrin e tipareve që kompania mund të ofronte klientëve të saj. Në vitin 2003, kompania mori përsipër monikerin Bluehost dhe prej andej filloi t’u sigurojë klientëve plane të përbashkëta pritjeje.

Bluehost u bë i popullarizuar shpejt pjesërisht për shkak të aftësia e saj për të ofruar plane të përballueshme. Ata ofruan paketat e tyre të pritjes me mbështetjen e sistemit të menaxhimit të përmbajtjes. Një nga karakteristikat më të njohura të Bluehost ishte aftësia për të instaluar WordPress me vetëm një klik.

Bluehost ngriti një sistem përmes të cilit ata ishin në gjendje të ofrojnë plane të përbashkëta pritëse duke përdorur pika të ndryshme çmimesh. Kjo ishte unike sepse pavarësisht nëse do të ishit një individ që hapni një blog ose një kompani të madhe që kishte më shumë nevojë për burime, kishte një plan që ishte në dispozicion për t’iu përshtatur nevojave dhe buxhetit tuaj.

Bluehost drejtoi rrugën në ndryshimin e asaj që nënkuptuan ndërmarrjet pritëse kur ata tregtonin ruajtjen e tyre ose gjerësinë e tyre të bandës si të pakufizuar. Në realitet, shërbimet që ata ofrojnë janë të kufizuara, me termin “i pakufizuar” duke u përdorur për t’iu referuar sasisë së hapësirës ose gjerësisë së bandës që një përdorues konvencional do të duhej nëse ata po funksiononin një faqe interneti tipike.

i përgjithshëm ne mendojmë se Bluehost është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Ata ofrojnë një pritje me cilësi të lartë në internet me çmime të arsyeshme dhe ofrojnë mbështetje të fortë për regjistrime të reja.

Le të bëjmë një përmbledhje për të kuptuar më mirë çmimet dhe planet e tyre. ��

Një histori e Vogël Bluehost

Bluehost u bë i njohur për të duke ofruar klientëve të tyre ruajtje të pakufizuar. Megjithatë, nëse një person “abuzuar” ky privilegj duke ruajtur sasi të mëdha të të dhënave që nuk kishin asnjë lidhje me faqen e tyre të internetit, atëherë do të vendoset një kufi mbi to.

E njëjta gjë është e vërtetë për ata që e përdorën uebfaqen e tyre si një pajisje për dërgimin masiv ose ata që e përdorën faqen e tyre si një mënyrë për të ngarkuar ose shkarkuar sasi të mëdha të skedarëve audio ose video.

Ideja që qëndron pas këtyre kapakëve fleksibël ishte mbajtja e një përdoruesi në një server të përbashkët nga përdorimi i aq burimeve, sa ishte i dëmshëm për përdoruesit e tjerë në të njëjtin server.

Në vitin 2009, Bluehost ndryshoi edhe njëherë lojën kur bëhet fjalë për mënyrën se si bashkëveprojnë kompanitë pritëse me klientët e tyre. Në këtë vit ata vendosën të fillojnë përdorimin e CPU për disa prej përdoruesve të tyre.

Kjo u bë sepse disa përdorues po vinin një kërkesë të lartë në burimet e CPU dhe duke ndikuar negativisht në përvojën e përdoruesve të tjerë në server. Në mënyrë të pashmangshme, kur u bë hulumtim, u bë e qartë se shumica e faqeve të internetit të mbytjeve ngarkonin ose shkarkonin informacione që nuk duhet të jenë në një llogari të përbashkët pritëse.

Blerë nga Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë

Në vitin 2010, Bluehost u ble nga Endurance International Group. Ky grup u themelua në 1997. Selia e tij ndodhet në Burlington, Massachusetts.

Endurance International Group ka blerë një numër biznesesh pritëse. Ata kanë praktikën që të lejojnë kompanitë që kanë fituar të vazhdojnë të operojnë nën emrin e tyre.

Kjo do të thotë që kur po zgjidhni midis blerjes së një shërbimi nga Bluehost në krahasim me një kompani tjetër pritëse, mund të zgjidhni midis dy ndërmarrjeve që janë në pronësi të së njëjtës kompani mëmë.

Bluehost është akoma i pavarur

Bluehost administrohet nga Endurance International Group. Sidoqoftë, ato akoma funksionojnë në mënyrë të pavarur. Kur blini një shërbim nga Bluehost, po merrni diçka që është unike nga ajo kompani.Shërbimet e ofruara pasqyrojnë rekordin e gjatë të Bluehost për të qenë të besueshëm, duke ofruar shërbim yjor të klientit, duke ofruar çmime të ulëta, dhe duke ofruar një larmi opsionesh pritëse, përfshirë pritja e përbashkët, VPS, dhe pritja e dedikuar.

Tani që kemi pak histori për kompaninë, le’merrni disa minuta dhe zhyteni në disa nga specifikat në lidhje me shërbimet që ata ofrojnë dhe nëse shërbimet e tyre janë apo jo të drejta për ju.

Gjërat që na pëlqejnë në lidhje me Bluehost

Kur bashkojmë këto rishikime në web hosting, qëllimi ynë është t’ju japim një raport të paanshëm.

Ne përpiqemi të transmetojmë informacionin që pasqyron përvojën tonë personale dhe përvojat personale të kolegëve tanë në bashkëveprimin me këtë kompani. Ne jemi shumë të interesuar të shqyrtojmë të dhënat statistikore dhe të paraqesim metrikë të matshme kur përcaktojmë cilësinë e një hosti në internet.

Ti mund te shohesh ndjekja jonë live e Bluehost këtu. Statistikat azhurnohen 15-20 herë në ditë. Për më shumë informacion, shikoni udhëzuesin tonë për të web më i mirë që pret Australinë.

99.9 Përqindja e Përgjithshme

uptime

Jo shumë kohë më parë, Bluehost bëri një riparim të madh në serverët e tyre. Një nga rezultatet e dukshme nga serverët e tyre është e tyre përmirësuar kohën. Kjo është pothuajse e përsosur. Shtë më e madhe se 99,99 përqind.

Gjatë 10 muajve, Bluehost arritur të ketë vetëm pesë ndërprerjet. Kjo do të thoshte që gjatë 7,296 orëve të shërbimit, kishte vetëm nëntë minuta pa ndërprerje. Nja dy vjet më parë, ata u goditën me një sulm DDOS që preku kohën e tyre.

Sidoqoftë, nëse shikoni shërbimin e tyre nga mes dhjetorit 2017 dhe shtator 2018, ju shihni se ata kishin vetëm dy muaj ku shërbimi i tyre nuk ishte ngritur 100 përqind të kohës. Gjatë atyre dhjetë muajve, shërbimi i tyre ishte rritur 99.99 përqind e kohës.

Faqet e tyre ngarkohen shpejt

Nëse do të shikonit shërbimet e Bluehost në pjesën e hershme të vitit 2016, do të shihni se shpejtësitë e tyre ishin të pasakta. Shpejtësia e tyre mesatare ishte afro 1500 ms. Kjo do të thoshte që ata nuk renditeshin midis 10 ngarkuesve të faqeve më të shpejtë.

Shko përpara në vitin 2020 dhe shihni një përmirësim fenomenal në kohën e ngarkesës së tyre. Tani, Bluehost ka një kohë mesatare e ngarkesës prej 424 ms. Kjo i vendos ata në pesë hostet më të shpejtë që kemi shqyrtuar.

Kur u pyetën se çfarë çoi në këtë ndryshim, përfaqësuesit e Bluehost thanë se kjo ishte pjesë e shtytjes së tyre për të përmirësuar përvojën e klientit. Për të realizuar këtë qëllim ata i kushtuan para dhe investuan në parkun e serverëve të tyre BlueRock. Rezultatet kanë folur për veten e tyre. Gjatë një periudhe 10 mujore, shpejtësia e tyre mesatare më e shpejtë ishte 399 ms dhe shpejtësia mesatare e tyre më e ngadaltë ishte 467 ms. Me çdo llogari, këto janë shpejtësi të mahnitshme.

Mimi i ulët hyrës

Para disa vitesh, shumë njerëz menduan dy herë për përdorimin e Bluehost. Ata mendonin se shërbimi ishte shumë e shtrenjtë dhe se ajo didn’Keni diçka shtesë që e bëri çmimin të vlefshëm.

Sidoqoftë, në vitin 2020, Bluehost vazhdon të na bëjë përshtypje. Ata kane herë mbresëlënëse ngarkese dhe periudha mbresëlënëse. Në të njëjtën kohë, ata ofrojnë shërbimin e tyre me një çmim të arsyeshëm. Shtë e drejtë të thuhet se ato janë një nga hostet më pak të shtrenjtë në internet.

Ata ofrojnë një çmim hyrës po aq të ulët sa 2.95 dollarë në muaj, në varësi të marrëveshjeve promovuese që keni mundësi të gjeni. Shtë e vërtetë që do të keni mundësi të gjeni mundësi më pak të shtrenjta të hostimit. Sidoqoftë, kur shikoni çmimin, serverët e tyre të përmirësuar dhe shërbimin e tyre ndaj klientit, ne ndiejmë se ata ia vlejnë vlera.

BH nuk është e keqe për vlerën tuaj, por definitivisht nuk e bën listën tonë nikoqirët më të mirë të lirë.

Shumë karakteristika të sigurisë së lirë

Lajmet janë plot me raporte për sulme të mëdha në internet dhe shkelje të të dhënave. Kjo është arsyeja pse ne ishim të lumtur për të parë që Bluehost ka një koleksion të mirë të opsioneve të sigurisë. Ata kanë një numër mjetesh që janë krijuar posaçërisht për të adresuar sulmet dhe rreziqet e zakonshme.

Për shembull, ju mund të luftoni duke përdorur spam Ekspertët e Spam-it, Spam Hammer, dhe SpamAssassin (emra mjaft të mrekullueshëm).

Cloudflare mund t’ju shpëtojë nga një mohim i drejtuar i sulmit të shërbimit.

Nëse keni ndonjë përmbajtje cilësore në faqen tuaj, shanset janë që dikush do të përpiqet ta vjedhë atë nga ju. Kjo është arsyeja pse Bluehost ofron mbrojtje të linjës lidhëse që e bën të pamundur që njerëzit të vjedhin imazhet dhe përmbajtjen tuaj duke përdorur hotlinking. Ka filtra që mund të përdorni për të bllokuar llogaritë specifike të postës elektronike, dhe Bluehost ju ofron mundësinë për të bllokuar adresat IP.

Ju jeni në gjendje të mbroni drejtoritë me fjalëkalim, të krijoni listat e zeza për adresat IP, të mundësoni vërtetimin me dy faktorë, të përdorni vlerësimin e shenjave dhe të përdorni një mori të tërë karakteristikash të tjera të vlefshme të sigurisë. Bluehost është në gjendje t’ju mbajë të sigurt dhe vizitorët në faqen tuaj të internetit.

Një gjë për tu mbajtur në mend është se BH do t’ju ngarkojë për mbrojtje të intimitetit ndërsa kompanitë si Namecheap nuk do. Kjo mund të ju ndihmojë të kurseni 20-50 dollarë dollarë çdo vit. Shikoni udhëzuesin tonë për regjistruesit më të mirë të domain për më shumë.

Politika e rimbursimit

Bluehost ka një 30 ditë garanci për kthimin e parave. Nëse anulloni planin tuaj brenda 30 ditëve të para, do të merrni një rimbursim falas. Një fjalë kujdes, nëse nuk anuloni brenda 30 ditëve të para, nuk do të merrni një rimbursim të prurur për kohën kur nuk e keni përdorur atë. Gjithashtu, mbani mend se tarifat e domain janë të pakthyeshme.

Lehtë për t’u përdorur

Bluehost ka dalë nga rruga e tij për të bërë krijimin e faqes tuaj të internetit dhe menaxhimin e tij të lehtë për ju. Ndërfaqja e tyre e përmirësuar cPanel është aq e thjeshtë për t’u përdorur sa mund të jetë. Duke klikuar thjesht në ikonën e duhur, ju jeni në gjendje të arrini atje ku duhet të shkoni.

Nga cPanel, mund të kujdeseni për gjëra të tilla si adresat e postës elektronike dhe elementët në faqen tuaj të internetit nga një vendndodhje qendrore. Ju jeni në gjendje të rregulloni paraqitjen e panelit të kontrollit për të përmbushur nevojat tuaja. Ju mund të modifikoni gjërat në mënyrë që tiparet që përdorni më së shpeshti janë ato që janë më të spikatur.

Rekomanduar nga WordPress.org

Kur zgjidhni një host për faqen tuaj të internetit, duhet të merrni pak kohë për të mësuar faktet dhe shifrat në lidhje me të. E thënë kështu, WordPress.org është CMS më e madhe në planet. Ajo drejton miliona faqe interneti. Nëse WordPress rekomandon një ofrues pritës, zakonisht është diçka për të cilën duhet t’i kushtoni vëmendje.

WordPress së fundmi bëri një listë të tre ofruesve të tyre të preferuar të pritjes. Bluehost u paraqit dukshëm në atë listë.

Këto ishin vetëm disa nga gjërat që ne jemi dashur të dashurojmë në lidhje me Bluehost. Një detaj tjetër që vlen të përmendet është tiparet e tyre të tregtisë elektronike, të cilat e bëjnë të thjeshtë krijimin e një dyqani në internet me Bluehost.

Për më shumë mirësi të WordPress, lexoni udhëzuesin tonë për të nikoqirët më të mirë të WordPress.

Ajo që nuk na pëlqen në lidhje me Bluehost

Ne duam të paraqesim sa më të sinqertë për një pamje të Bluehost sa mundemi. Për këtë qëllim, ne do të diskutojmë disa nga gjërat që nuk na pëlqejnë në lidhje me këtë shërbim pritës.

Shërbimi ndaj klientit

imazh i mbështetjes bluehostBluehost bën shumë gjëra mirë, dhe ne’shihet një prirje rritëse në cilësinë e shërbimeve që ata ofrojnë. Sidoqoftë, nëse keni një problem dhe duhet të kontaktoni me shërbimin e tyre për klientët, nuk ka asnjë garanci se çfarë do të merrni.

Disa klientë e quajnë shërbimin ndaj klientit dhe marrin ndihmë fenomenale. Ata kanë përvoja pozitive. Sidoqoftë, ka disa ankesa. Bluehost inkurajon klientët e tyre që t’i kontaktojnë ata në telefon. Sidoqoftë, shumë njerëz kanë pasur probleme në të vërtetë, edhe nëse ato’e thirri disa herë.

Kjo duke u thënë kur e krahason Bluehost me disa nga tjetra hoste të lirë në internet shpejt do të shihni që mbështetja e tyre është larg nga më e keqja. Thjesht ka pak hapësirë ​​për tu përmirësuar.

Nëse mbështetja mbajtëse është ajo që ju po kërkoni, unë do të thoja se shkop Siteground.

Ju duhet të paguani për migrimet në sit

Një pjesë e mirë e ofruesve hosting që kemi shikuar në vullnetin për fat të mirë ju lëvizin faqe nga vendndodhja e tij aktuale në serverin e tyre. Për ta, është një procedurë relativisht e thjeshtë, dhe do të thotë që ju do të jeni klienti i tyre për vitet e ardhshme.

Për disa arsye, Bluehost nuk i sheh gjërat në këtë mënyrë. Ata ngarkojnë 150 dollarë për të bërë diçka në shërbimin e tyre që shumica e shërbimeve të tjera bëjnë falas. Dhe nëse kjo’Nuk janë frustruese sa duhet, ato do të transferojnë vetëm një maksimum prej pesë siteve dhe 20 llogari emaili.

Nëse kjo grumbullim parash nuk është e mjaftueshme, ata ju paguajnë $ 80 për një minutë prezantuese prej 45 minutash të shërbimeve të tyre. Shumica e ofruesve hosting për fat të mirë do të ju jap një lirë shëtitje-nëpërmjet të shërbimit të tyre.

Shpjegimi i çmimeve Bluehost

Bluehost ofron pesë plane të ndryshme pritëse. Ato përfshijnë:

 • Pritja e përbashkët
 • Pritja e përkushtuar
 • Host WordPress
 • Host VPS
 • Faqet e reve

Për shumicën e njerëzve, plani i përbashkët i pritjes është më se i mjaftueshëm. Kur filloni së pari, nuk e dini se sa trafik do të tërheqë faqja juaj në internet. Pritja e përkushtuar në thelb është marrja me qira e një serveri fizik. WordPress hosting po pret që është optimizuar për WordPress.

Këtu keni një ndarje të planeve të çmimeve për secilin.

Ndarja e përbashkët (zgjedhja më e mirë fillestare)

 • “themelor” plani fillon me 2,95 dollarë në muaj. Pastaj shkon deri në 7.99 dollarë në muaj pasi të ketë mbaruar periudha hyrëse. (më e mira për pronarët e rinj të faqes në internet)
 • “Plus” plani është 10,99 dollarë në muaj. (më e mira për faqet ose bloget afatgjata)
 • “Zgjedhja Plus” do të kandidojë ju $ 23.99 në muaj. (më së miri nëse doni të fitoni para me faqen tuaj të internetit)

Këto çmime janë mjaft të mira, por Bluehost ofron një numër marrëveshjesh promovuese që ju lejojnë të merrni një çmim edhe më të mirë. Me “themelor“plan, ju merrni një faqe në internet, një bandë e pakufizuar dhe 50 GB hapësirë. Ju jepet një domen i lirë, me pesë fusha të parkuar, si dhe 25 nën-fusha. Do të merrni gjithashtu 100 MB hapësirë ​​në secilën nga pesë llogaritë tuaja të postës elektronike.

“Plus” dhe “Zgjedhja Plus” planet ju japin faqe interneti të pakufizuara, hapësirë ​​të pakufizuar dhe bandë të pakufizuar. ju’jeni dhënë një domain me nën-domains pakufizuar dhe fusha parkuar. Llogaritë e postës elektronike kanë një depo të pakufizuar dhe disa përfitime të sigurisë.

Bluehost ofron një “Pro biznesi” plan. Isshtë pak e kushtueshme për përdoruesin mesatar, por ofron një numër përfitimesh shtesë, duke përfshirë një SSL premium, privacy domain dhe një adresë IP të dedikuar.

VPS Hosting (Për më shumë Burime / Siguri)

 • Paketa “Standard” fillon me 18,99 dollarë në muaj. Përfundimisht hidhen deri në 29,99 dollarë në muaj.
 • Paketa “Enhanced” fillon me 29,99 dollarë në muaj dhe përfundimisht hidhet në 59,99 dollarë në muaj.
 • Paketa “Ultimate” fillon me 59,99 dollarë në muaj, duke u hedhur përfundimisht deri në 119,99 dollarë në muaj.

Nga sa kemi parë, këto çmime janë goxha ato që duhet të prisni të paguani Host VPS. dy plane e para kanë një shpejtësi prej dy cores CPU. Dy planet e fundit kanë një shpejtësi përkatësisht tre ose katër bërthamë. Ju merrni 30 GB depozitë në shkallën më të ulët dhe 120 GB ruajtje për shkallën më të lartë.VPS Hosting

RAM është dy GB për shkallën më të ulët dhe tetë GB për nivelin e lartë. Ju merrni një terabyte të brezit kur blini paketën standarde, dhe kjo hidhet në tre terabajt të brezit me nivelin përfundimtar.

Me çdo shkallë, ju merrni një domain. Me paketën standarde, ju’u është dhënë një adresë IP. Paketat e përmirësuara dhe ato përfundimtare vijnë me dy adresë IP. Të gjitha planet kanë Mbështetje 24/7 dhe një garanci për 30 ditë kthim parash.

Hosting i përkushtuar (për bizneset)

 • “standard” kushtimi i paketës së pritjes do të fillojë me 79,99 $ në muaj dhe përfundimisht do të shkojë në 119,99 $ në muaj.
 • “Enhanced” paketa do të fillojë me 99,99 $ në muaj. Përfundimisht do të shkojë në 159,99 dollarë në muaj.
 • “prim” paketa fillon 119 dollarë në muaj dhe përfundimisht do të bëhet 209 dollarë në muaj.

Si “Plani Standard” ashtu edhe Plani “Enhanced” vjen me CPU 4 × 2.5 GHz. Me planin “Premium”, ju merrni CPU me 4 × 3,3 GHz. Magazinimit varion nga 500 GB me planin më të ulët në një terabyte pasqyruar me planin më të lartë. RAM për planin më të ulët është katër GB me nivelin “Premium” që jep 16 GB.

Me rreshtin “Standard”, ju merrni pesë TB Bandwidth, dhe 15 TB të bandwidth në nivelin e “Premium”. Secili plan vjen me një fushë. Plani “Standard” vjen me tre adresa IP, plani “Enhanced” vjen me katër, dhe plani “Premium” vjen me pesë. Ashtu si me të gjitha planet që Bluehost ofron, edhe këta përfitojnë nga mbështetja 24/7 dhe nga një garanci për kthimin e parave.

Shih lidhur – nikoqirët më të mirë të dedikuar

WordPress Hosting (Më e mira për BlogS)

 • Paketa “Basic” fillon me 2,95 dollarë në muaj nëse merrni një abonim 36 muajsh.
 • Paketa “Plus” fillon me 5,45 dollarë në muaj nëse merrni një abonim 36 muajsh.
 • Paketa “Choice Plus” fillon me 5,45 dollarë në muaj nëse merrni një abonim 36 muajsh.

Planet e hostimit të WordPress ofrojnë të njëjtat teknologji si planet e përbashkëta të pritjes që kemi shqyrtuar më lart. Lexoni më shumë rreth hosteve më të mirë të wordpress këtu.

Mbështetje Bluehost

Siç e përmendëm në pjesën tonë të mirat dhe të këqijat, mbështetja e Bluehost është një çantë e përzier. Duket se varet shumë nga dita kur telefononi dhe me kë përfundoni bashkëvepruar.

Ndonjëherë do të merrni përgjigjen menjëherë në telefon, dhe do të gjeni veten duke bashkëvepruar me një asistent të klientit për njohuri të teknologjisë.

Në raste të tjera, thirrjet tuaja telefonike mund të mos marrin përgjigje ose mund të ndjehen sikur individët që bashkëveprojnë me ju kanë më pak të dhëna për atë që’po ndodh sesa ju.

burimet mbështetëse

Përveç mbështetjes telefonike, Bluehost ofron një ton burimesh mbështetëse. Kjo përfshin një bazë të njohurive që ka artikuj, udhëzues, si udhëzime dhe përgjigje për pyetjet e tyre më të shpeshta. Kjo është një bazë e njohurive e mbështetur mirë, kështu që ekziston një shans i mirë që ju të jeni në gjendje të gjeni përgjigjet e pyetjeve që keni.

Burimi i arsimit” është një mënyrë e madhe për përdoruesit për të bërë të njohur me aspekte të ndryshme të faqen e tyre, duke përfshirë log në menaxhimin, emrat e domain, email, WordPress, etj.

Nëse keni pyetje për ndonjë gjë tjetër që nuk mund të gjeni në bazën e njohurive, ata ftojnë klientët e tyre të telefononi ata duke përdorur linjën e tyre të ndihmës 24/7.

Aktgjykimi – Ne si Bluehost

Bluehost është perfekt për këdo që po fillon. Ata janë një nga hostet më të vjetër në internet dhe kanë përvojë shumë vjeçare dhe një reputacion të mirë pas tyre. Ata ofrojnë çmime më të lira ndërsa njëkohësisht siguroni cilësi të lartë. Ata kanë një numër të burimeve në internet që janë krijuar për të bërë të lehtë procesin e konfigurimit.

Ekzistojnë një numër karakteristikash tërheqëse dhe shtesa të ofruara për klientët, pavarësisht nga pika e çmimit. Larmia e planeve në dispozicion ju lehtëson të gjeni paketën që plotëson buxhetin dhe nevojat tuaja.

Për pjesën më të madhe, përshtypja jonë e Bluehost është një pamje popullore. Do të ishte mirë nëse ata do të migronin faqen tuaj falas dhe nëse shërbimi i tyre për klientët do të ishte më pak i goditur dhe i humbur. Sidoqoftë, ne mendojmë se Bluehost është një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbajtjen në internet dhe lehtësisht e bën atë në listën tonë të hosteve më të mirë të uebit.

Faleminderit për ndalimin nga djemtë. Ju lutemi mos ngurroni të lini një përmbledhje më poshtë. 

Ne bëjmë çmos që të kërkojmë në mënyrë të pavarur produktet për t’i ndihmuar lexuesit tanë të marrin vendime. Duke u thënë kështu, ne gjithashtu duam të dëgjojmë mendimet tuaja. Ne pranojmë rishikime individuale që janë informuese dhe jo promovuese. Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe ne do të botojmë vlerësimin tuaj. Shqyrtimet promovuese nga vetë kompanitë nuk do të publikohen. Faleminderit!

Duke klikuar butonin më poshtë, pranoj që kam lexuar dhe pranuar Kushtet e përdorimit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map