Examinare gazduire A2

Ce mai faceți.


Sunt aici pentru a împărtăși experiența noastră cu A2 Hosting. A2 Gazduire nu este la fel de cunoscut companiilor australiene, dar sunt o gazdă populară în SUA și Canada. A2 pune un accent puternic pe calitate și performanță.

A2 poate fi considerată o soluție de găzduire aproape premium sub unele dintre opțiunile scumpe pe care le veți obține cu o gazdă dedicată premium. De asemenea, se laudă cu timpul uptim impresionant și sprijinul pe care îl numesc “guru ai”. Mică cheesy Așa?

În prezent, avem 13 site-uri pe A2 Hosting, astfel încât să putem pune aceste afirmații la test și să vedem dacă de fapt au performanțe. În acest moment s-ar putea să vă întrebați cât de repede funcționează din Australia. Am accesat serverele lor din Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Bendigo și Brisbane.

A2 Revendicarea site-ului

A2 are centre de date în următoarele zone:

 • SUA – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Asia – Singapore (noua facilitate)

În scopurile noastre, am folosit centrul de date din Singapore, care este mult mai rapid decât oricare dintre centrele australiene. Acest lucru poate părea surprinzător, dar îl explic în întregul nostru Ghid de recenzie de gazduire de top.

Să trecem la asta, rezultatele de mai jos au fost prin planurile lor de găzduire partajate. Dacă doriți să aflați mai multe, mergeți la A2.

Cât de repede este A2?

Aceasta’se repede.

A2 revendicări de Viteza 20X crește peste unii dintre băieți pare puțin greu de învins. Ideea din spatele unor perioade de încărcare mult mai rapide a fost să abordeze cererea din ce în ce mai mare de rezultate Internet nesăbuit de rapide la nivel mondial.

Vizitatorul mediu decide dacă va rămâne pe site-ul dvs. web câteva secunde.

Daca’e prea lent sau nu’Nu se încarcă instantaneu, au dispărut. Puteți crede Google AMP și Facebook pentru asta. ei’ai îmbunătățit standardul pentru majoritatea site-urilor web și dacă nu există timpi de încărcare’Oamenii ultra rapide vor face clic pentru a intra și ieși.

Imens Site-uri de comerț electronic iar mărcile mai mari care cheltuiesc milioane de ani pentru a-și optimiza site-urile știu că trebuie să-și încarce pagina web sub o secundă. Orice peste 4 secunde vă poate pierde în sus 50% trafic.

Din fericire, A2 aduce viteze mari ale brandului pe propriul blog sau site web pentru afaceri mici.

În medie, am descoperit că prin centrul de date din Singapore timpul mediu de încărcare a fost de 222ms ceea ce le pune în apropierea vârfului tuturor gazdelor pe care le avem’am revizuit.

Nu numai că paginile lor s-au încărcat super rapid, am observat o viteză destul de stabilă în toate orașele, din Adelaide spre Perth și Brisbane.

Buna treaba baieti!

Pentru a-l îmbunătăți cu adevărat și a vedea cât de bine ar putea gestiona serverele lor unele fișiere mai mari, am testat cu un fișier 100Mb prin mai multe locații diferite. Mai jos este timpul de descărcare folosind un ISP obișnuit situat în Sydney. Testat acest lucru pe 26.01.2017.

După cum puteți vedea asta’e destul de repede. 1,7 secunde pentru un fișier de 100 Mb.

Cum este A2 atât de rapid?

A2 abordează resursele de găzduire partajate în câteva moduri diferite care îi fac să se diferențieze de concurența lor.

Să explicăm cum fac acestea.

 1. Limitați resursele de gazduire partajate
 2. Utilizați cache-ul pentru locații specifice ca un CDN

Majoritatea găzduirilor partajate arată astfel. Mai multe calculatoare folosesc aceleași resurse IP sau server. Ideea din spatele acestui tip de plan este că niciun site web nu necesită multe resurse, ci în schimb să le comunice.

Prin limitarea numărului de persoane pe un IP sau gazdă, viteza pe care o pot oferi clienților. Cu cât ai mai multe persoane pe care le faci solicitări pe un server, cu atât va fi mai lent. A2 își menține raportul server / # de clienți scăzut pentru a menține lucrurile mai repede.

Rețelele de distribuție de conținut sau de memorie în cache

Acest lucru funcționează prin păstrarea informațiilor pe serverele distribuite în întreaga lume. Deci, în funcție de locul în care un vizitator vă accesează informațiile, acesta poate primi o copie a acestuia de la un server care este mai aproape de ei.

Serverele mai aproape de un vizitator vor permite timpii de încărcare mult mai mari. Această a doua metodă este unul dintre principalele motive pentru care serviciile A2 sunt mult mai rapide decât concurența.

Dacă citiți pagina noastră principală de recenzie care acoperă toate recomandă companiile de găzduire australiene puteți vedea că în ultimii zece ani am adunat tone de date pe site-urile clienților dvs. Analizând aceste date putem obține o privire istorică asupra performanței unei companii de hosting în timp.

Acestea sunt timpul mediu de încărcare pentru A2. Poti sa vezi urmărirea live a gazdelor noastre aici

Ultimele 6 luni ale timpului de încărcare 2017

  • Viteza medie poate: 209ms
  • Viteza medie a lunii aprilie: 218ms
  • Viteza medie a lunii martie: 199ms
  • Viteza medie a lunii februarie: 211ms
  • Viteza medie a lunii noiembrie: 224ms
  • Viteza medie a lunii decembrie: 276ms

A2 Gazduire Uptime Revizuit

Permiteți-mi să explic puțin ce înseamnă acești termeni în caz că nu sunteți sigur.

 • Uptime – cantitatea de timp pe care site-ul dvs. web este disponibil pentru a fi accesat de un vizitator extern.
 • Centrul orasului – cantitatea de timp pentru care site-ul dvs. web este inaccesibil pentru a fi accesat.

Pentru majoritatea oamenilor, aceste două probleme nu reprezintă o preocupare deosebită în special pentru bloggerii personali, dar odată ce începeți să acceptați plățile online sau să construiți un site de comerț electronic, atunci veți dori să acordați atenție.

Nimic nu vrăjește neprofesional, precum un site web care nu poate fi accesat sau este lent să funcționeze eficient.

Amintiți-vă, acesta este 2017 și oamenii au răbdare să aștepte să se încarce un site.

Ai vrea??

Folosim un procent pentru a decide cât timp este un site web în sus sau în jos. În testarea a peste 20 de soluții de găzduire, putem vedea că serverele de găzduire A2 au un timp de funcționare cu adevărat ridicat, rivalizat doar de Siteground.

Desigur, niciun server nu poate avea un timp de funcționare de 100%, dar orice este peste 99,5% este foarte bun.

În general, A2 Gazduirea a avut o durată de utilizare de 99,8%, ceea ce este foarte impresionant. 

Pentru asta primesc un al doilea …

Iată rezultatele din 2017.

 • Durata de utilizare mai mare: 99.9%
 • Timpul de funcționare al lunii aprilie: 99,9%
 • Timpul de funcționare al lunii martie: 99.98%
 • Optime de februarie: 99.96%
 • Optime pentru noiembrie: 99,99%
 • Optime de decembrie: 98.92%

Revizuirea suportului de găzduire A2

suport tehnicMult companii de găzduire au căzut cu adevărat în urmă cu sprijinul lor. Unele dintre cele mai mari gazde don’chiar nu vă deranjează să-și antrenați personalul și să se bazeze pe un sistem de bilete fără sprijin 24/7.

Uneori trebuie doar să vorbești cu o ființă umană reală și nu cu un robot. Răspunsurile la întrebări live sunt un bonus uriaș. Tu’Voi putea să-ți dau seama de probleme mult mai repede decât să te bazezi pe un sistem de bilete.

A2 oferte:

 • Suport live 24/7
 • Asistență telefonică
 • Sistem de e-mail / bilete

Prevenirea gratuită a securității și hack-urilor

A2 oferă câteva complement-uri interesante pentru securitatea web. Cel mai mare backdoor pe care îl caută majoritatea hackerilor este software-ul care nu este actualizat. A2 păstrează software-ul, pluginurile și fișierele WordPress în formă de vârf cu cele mai recente actualizări.

Acesta este un lucru minunat pentru că este ușor de uitat când ați actualizat ultima dată unul dintre cele douăzeci de plugin-uri pe care le executați.

ei de asemenea, monitorizați-le DNS pentru încercări rău intenționate de acces la site-ul dvs. web sau utilizați IP-ul dvs. în scopuri nefaste.

Migrații gratuite ale site-ului

Migrațiile site-urilor gratuite reprezintă un bonus uriaș pentru un proprietar de site-uri web care caută să-și transfere site-ul către un alt furnizor.

Fără transfer gratuit sunteți practic blocat cu două opțiuni. Primul, faceți-vă singuri, ceea ce poate implica pierderea datelor / paginilor dvs. dacă nu este făcută corect prin cPanel și FTP.

Al doilea plătește o gazdă ca. HostGator peste 50 de dolari doar pentru o simplă migrare a site-ului web. Categoric nu merită

SSL gratuit (valoare 70-100 USD)

imaginea site-ului web protejat SSL

În caz că nu’Nu știu ce este SSL, înseamnă un avocat cu priză sigură. Aceasta’e verde Https: // vezi când tu’re la orice site web legitim.

daca tu’reînnoiești să faci comerț electronic sau doar să rulezi un simplu site web obișnuit, ai 100% nevoie de SSL.

Aceasta’este noul standard pentru orice site web care dorește să se plaseze bine pe Google în mod organic. Majoritatea gazdelor vă vor percepe o taxă anuală de peste 70 USD, dar cu A2’e o instalare gratuită cu ajutorul lor “Lăsa’s criptați” opțiune.

Copii de rezervă gratuite

imagine amuzantă a unui meme despre backup de date

Pe unele dintre planurile de nivel superior, A2 oferă backup-uri gratuite. Acestea sunt esențiale pentru orice gazdă bazată pe wordpress unde utilizatorii își pot adăuga propriile date și le pot șterge după bunul plac. Este ușor pentru un nou proprietar de site să deterioreze accidental datele propriului site.

Puteți utiliza și câteva plugin-uri gratuite pentru a face acest lucru, dar faptul că gazda dvs. creează copii de rezervă sistematice ale tuturor informațiilor dvs. este un mod excelent de a păstra totul în siguranță.

Și dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu își rezervă încă datele web bine, aceasta este soluția perfectă pentru dvs..

imagine amuzantă a unui meme despre backup de date

Pe unele dintre planurile de nivel superior, A2 oferă backup-uri gratuite. Acestea sunt esențiale pentru orice gazdă bazată pe wordpress unde utilizatorii își pot adăuga propriile date și le pot șterge după bunul plac. Aceasta’este ușor pentru un nou proprietar de site să-și deterioreze accidental propriul site’date.

Puteți utiliza și câteva plugin-uri gratuite pentru a face acest lucru, dar faptul că gazda dvs. creează copii de rezervă sistematice ale tuturor informațiilor dvs. este un mod minunat de a păstra totul în siguranță. Și dacă tu’e unul dintre acei oameni care încă nu donează’Pentru a-și face backup datele web, aceasta este soluția perfectă pentru dvs..

Pachete A2 – Care este cel mai bun?

În acest moment puteți vedea că A2 oferă o mulțime de servicii pe care majoritatea gazdelor nu le oferă’T. De la păstrarea IP-urilor la sute de conturi până la babysitting site-ul dvs. web’securitatea și copiile de rezervă, acestea furnizează cu siguranță multă valoare.

Din acest motiv, considerăm că prețurile lor ușor mai mari sunt bine justificate.

Aici’prețurile lor.

imagine care arată prețul gazdă A2

Diferite planuri

Așa cum am menționat înainte, cred că Hosting-ul Partajat este mai mult decât suficient pentru orice site web. Deci, dacă nu primiți mai mult de 10.000 de trafic zilnic decât amenda dvs. cu Shared.

 • Plan Lite

  Începe de la 3,92 USD / lună. Un nume de domeniu și 5 subdomenii. 25 conturi de e-mail.

 • Plan rapid

  Începe de la 4,90 USD / lună. Nume nelimitate de domenii și conturi de e-mail.

 • Planul Turbo

  $ 9,31, / luna. Domenii și emailuri nelimitate. HTTP / 2, precum și SPDY sunt, de asemenea, funcționale.

A2 Avantaje

 • Înregistrare super rapidă
 • Opțiune de plată multiplă – Card de credit, Paypal, ordin banal, transfer bancar și pirat aur.
 • Fără taxe ascunse
 • Fără Upsells
 • 1-Faceți clic pe Instalări
 • CMS ușor de utilizat

Care este gândul nostru final pe A2?

Nouă ne place asta.

Pur si simplu. A2 este una dintre acele companii care s-a conformat idealurilor sale și a oferit servicii de calitate la un preț accesibil. Nu au mers metoda principală și nu au încercat să obțină cât mai mulți clienți.

Suport de calitate. Uptime neplăcute și servere rapide, credem că aceasta este o alegere excelentă pentru un australian, chiar dacă locuiți în Adelaide, Sydney, Melbourne sau Perth.

Dacă cineva are întrebări, vă rugăm să postați mai jos și voi răspunde imediat.

Mulțumiri ��

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map