Revizuire HostGator

Iată-ne aici, o altă rundă de comentarii experte, bine informate, bine scrise, amuzant de amuzante despre webhost-uri din Australia, aduse cu drag de tine de echipa de aici, la Aussie Hosting.


Mai întâi, HostGator.

Haideți să scoatem un lucru din prima cale: HostGator has un nume cu adevărat prost.

Adică, sigur, aligatorii sunt australieni. Puncte complete pentru naționalism. Dar nici o companie tehnologică nu mai este numită „HostGator”. Și ce-i cu mascota aia albastră și galbenă? Se presupune că aligatorii sunt fericiți, nu înfiorați. De ce se ridică așa? De ce este albastru?

Este totul prea drăguț pentru mine. Îmi place companiile mele tehnologice să aibă nume precum „Optima” și să utilizeze exclusiv nuanțe de gust cu cremă. Branding-ul HostGator arată ca fiind blocat în 2005 și credeți că AskJeeves este destul de fain.

Brandul lor prostesc deoparte, Host Gator este de fapt o gazdă web foarte bună. Sunt rapide, fiabile și ale lor prețurile sunt super competitive, cel puțin pentru piața australiană. Cel mai bine, ei nu folosesc trucul normal al gazdelor web australiene cu buget: vă taxează suplimentar pentru chestii (cum ar fi SSL), care ar trebui să fie gratuit în 2017.

Ce privim

Ca toate recenziile noastre, acesta va fi bazat în mare parte pe numere. Poate că sună plictisitor, dar îți promit că analizarea datelor este de departe cea mai bună modalitate de a evalua gazdele web.

La urma urmei, dacă am bazat această recenzie doar pe sigla HostGator nu vor ieși foarte bine. ��

Iată ce voi face în această recenzie:

 • Aruncați o privire la timpul de funcționare, viteza și fiabilitatea HostGator. Pentru aceia dintre voi care abia așteaptă să apară numerele suculente, concluzia acestei secțiuni este că HostGator sunt de fapt destul de bune.
 • Apoi vom face alte numere, dar de data aceasta, pentru a analiza prețurile HostGator. Spolier: este unul dintre cele mai bune din Australia în acest moment.
 • La sfârșit, voi compara HostGator cu gazdele web pe care le folosim aici la Aussie Hosting (SiteGround, în principal) și voi vedea dacă face nota.

Dar mai intai …

Cum am colectat datele noastre

 • Ei bine, știm multe despre găzduire web. Aici la Aussie Gazduire, colaborăm cu gazdele web și colectăm date despre acestea de aproape 10 ani.

  În acel timp, am creat ceea ce ne place să credem că este cel mai bun (cu siguranță este cel mai mare) baza de date pe gazdele web din Australia. S-ar putea să crezi că este ciudat să te mândrești cu asta (baza mea de date este mai mare decât a ta!), dar suntem.

  Click aici pentru consultați urmărirea noastră în direct 24/7 de HostGatorMonitorizăm timpul de funcționare și timpul de oprire pe mai multe site-uri web pentru a obține o mai bună înțelegere a performanței. 


 • imaginea urmăririi în direct a timpului de funcționare și a perioadei de oprire a site-ului


Pentru această recenzie, tot ce am avut de făcut a fost să mă uit la baza de date. Ne bazăm toate recenziile pe aceste date, deoarece considerăm că este cel mai bun mod de a înțelege performanța și promisiunea.

Numerele

Acum pentru felul principal. Vă voi oferi doar voi, astfel încât cei care știu ce înseamnă să-și creeze propria minte.


 • Sydney
  • Optime – 98,6% 
  • Durata medie de încărcare – 1,912Ms 
 • Melbourne
  • Optime – 98,9% 
  • Durata medie de încărcare – 2,012Ms 
 • Canberra
  • Optime – 97,5% (ouch!) 
  • Durata medie de încărcare – 2,182Ms 
 • Adelaide
  • Optime – 98,09% 
  • Durata medie de încărcare – 1,658Ms 

Aceste numere sunt destul de frumoase. Canberra este puțin scăzută, desigur, dar atunci Canberra este puțin în urmă în toate. 

Fără delict Canberra. ��

Ce înseamnă aceste numere?

Oh, da, probabil ar trebui să explic că pentru aceia dintre voi care nu-și petreceți întreaga zi uitându-vă la statistici de găzduire web.

Uptime

imaginea vitezei site-ului web„Uptime” este explicativ. Acesta este procentul din timp în care o gazdă web este „în sus”. La fel ca în timp, intervalul de timp în care serverele lor sunt activate, funcționează și furnizează pagini web clienților tăi. Ca și în perioada de timp, site-ul dvs. este disponibil. Am înțeles?

un furnizor bun de găzduire web va avea o durată de funcționare mai mare de 98%Una proastă va oferi mai puțin de 97%. Când vine vorba de găzduire web, chiar și o diferență .1 poate crea o schimbare uriașă a cantității de vânzări pe care le generați prin intermediul site-ului dvs. web. Oamenii urăsc că site-urile sunt dezactivate și dacă site-ul dvs. este deconectat pentru prima dată când încearcă să viziteze, nu se mai întorc.

Puteți vedea mai sus acel scor HostGator destul de bine în această privință. Acestea sunt, de fapt, unele dintre cele mai bune statistici uptime pe care le-am întâlnit recent și indică faptul că HostGator l-a obținut împreună când vine vorba de menținerea serverelor lor.

Viteză

„Viteza” ar trebui să fie, de asemenea, destul de ușor de înțeles. Dar, din nou, atunci când comparăm gazdele web, mici diferențe de viteză contează cu adevărat. Cercetările sugerează că chiar și o întârziere de o secundă în încărcarea paginii va însemna că mulți clienți potențiali fac clic pe site-ul dvs..

Din nou, HostGator se numără printre cele mai bune gazde web din Australia când vine vorba de viteză. Dacă site-ul dvs. web este mare și doriți să includeți imagini de înaltă calitate în toată lumea, HostGator este o alegere excelentă.

Vedeți, numerele sunt de fapt distractive, odată ce le înțelegi!

Prețuri

Cât costă acel aligator prost pentru serviciile sale excelente de găzduire?

Ei bine, nu chiar atât. Bănuiesc că aligatorii nu au oricum nevoie de monedă grea. Aici este o defalcare a Prețul HostGator

prețuri de hostgator pentru Australia

Ugh. Vedeți că site-ul lor web folosește aceleași culori oribile ca aligatorul?

Dar, oricum, priviți peste designul clar și veți vedea că HostGator este într-adevăr destul de competitiv. Sigur că planul de bază nu vine cu SSL, dar 6 dolari pe lună pentru planul lor de afaceri este foarte bun.

Un lucru pe care l-aș remarca este că nu cred că merită să mergi pentru planul de bază cu HostGator. Este în regulă și veți primi în continuare un serviciu rapid și fiabil, însă numărul de funcții suplimentare incluse în celelalte planuri, cu doar câțiva dolari, le face să fie mult mai bune.

De fapt, când ne uităm la planurile Baby și de afaceri HostGator sunt pe locul doi doar la SiteGround în ceea ce privește valoarea. Ei bine.

In plus

Poate că cel mai bun lucru despre HostGator este acela că includ o serie întreagă de suplimente ca standard în toate planurile lor. Listarea lor toate aici ar dura pentru totdeauna, dar mergeți la http://www.hostgator.com/shared-compare și aruncă o privire.

Tabele de acest fel:

planuri hostgator australia

Sunt un semn minunat. Poate că nu știți ce este Perl (deși geek-ul meu interior vă îndeamnă să aflați), dar luați-l de la cei care știm: o gazdă web care acceptă atât de multe limbi este rară. Înseamnă, de asemenea, că HostGator se ia în serios și oferă servicii de găzduire web serioase pentru persoanele serioase.

Aceasta este ceea ce ar trebui să cauți.

SSL

imaginea site-ului web protejat SSL

Dacă ați citit câteva dintre recenziile noastre (chiar ar trebui, ele sunt grozave), veți observa că continuăm foarte mult despre SSL. Acest lucru se datorează faptului că există o problemă reală în Australia – unii ar numi-o con – când vine vorba de SSL.

Schema funcționează astfel. O gazdă web oferă o găzduire destul de medie la un preț super ieftin și atrage o mulțime de clienți pentru a se înscrie la contracte pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, planurile sunt atât de minime încât aceiași clienți ajung să plătească sute de dolari pe an în plus pentru a obține caracteristici care ar trebui să devină standard. Iar certificatele SSL sunt cele mai rele.

Cu toate acestea, sunt fericit să spun că nu există astfel de probleme cu HostGator. Toate planurile lor, în afară de cele mai de bază, vin cu standard SSL. Este bine, pentru că înseamnă că nu trebuie să merg pe rațiunea mea obișnuită despre acest subiect.

Vorbind cu suportul pentru Alligator Hostgator

imaginea suportului pentru chatul gatorului gazdelor
Unii alți oameni care vorbesc

Un ultim punct. Serviciul pentru clienți de la HostGator este de fapt foarte bun. Cred că acest lucru se datorează faptului că nu au prea multe de făcut.

Nu îi spun leneși, departe de asta. Dar pare să fie un tipar: gazdele cu uptime bune au departamente bune de servicii pentru clienți, pentru că nu sunt inundate de apeluri la fiecare câteva zile, deoarece serverul este redus.

Dacă știți cum să întrețineți serverele, acestea sunt mai puțin susceptibile de a coborî și aveți mai mult timp pentru a răspunde oamenilor. Acesta pare să fie cazul la Host Gator.

Îmi place să-mi imaginez că toată lumea din centrul de apel este îmbrăcată ca acel aligator albastru și galben. Însă, după anchete ample, pot confirma exclusiv faptul că de cele mai multe ori nu sunt.

imaginea suportului pentru chatul gatorului gazdelor
Unii alți oameni care vorbesc

Un ultim punct. Serviciul pentru clienți de la HostGator este de fapt foarte bun. Cred că acest lucru se datorează faptului că nu au prea multe de făcut.

Nu îi spun leneși, departe de asta. Dar pare să fie un tipar: gazdele cu uptime bune au departamente bune de servicii pentru clienți, deoarece nu sunt inundate de apeluri la fiecare câteva zile, deoarece serverul este redus.

Dacă știți cum să întrețineți serverele, acestea sunt mai puțin susceptibile de a coborî și aveți mai mult timp pentru a răspunde oamenilor. Acesta pare să fie cazul la Host Gator.

Îmi place să-mi imaginez că toată lumea din centrul de apel este îmbrăcată ca acel aligator albastru și galben. Însă, după anchete ample, pot confirma exclusiv faptul că de cele mai multe ori nu sunt.

Alternativele

Este un fapt trist că, în această secțiune a recenziei, cititorii sunt de cele mai multe ori disperați să știe care sunt alternativele pentru orice gazdă web neplăcută pe care o examinez. Nu cred că sunt deosebit de cinic, de fapt, doar că majoritatea gazdelor web din Australia sug.

Din fericire, HostGator nu. Există câteva gazde web alternative la fel de bune (și poate puțin mai bune) decât HostGator, dar dacă căutați o găzduire web rapidă, ieftină și fiabilă, aligatorul este calea de urmat..

Și dacă, după tot ce am spus, vă gândiți să schimbați din propria gazdă web, acum este momentul să o faceți. Nu vreau să lucrez la acest punct, dar obținerea unei gazde web bune vă poate îmbunătăți cu adevărat rata de vânzări, marja de profit, fericirea și potența dvs. sexuală (este nevoie de citare).

Vă va oferi, de asemenea, aceste lucruri:

În afară de asta, am observat și o îmbunătățire marcantă a unora dintre celelalte statistici ale acestora:

 1. O creștere a timpului petrecut de client navigând pe site (oamenilor le plac site-urile rapide)
 2. O clasare Google mai bună (Google îi place și site-urile web rapide)
 3. Mai bine Uptime și
 4. Timpuri de încărcare mai rapide

Și chiar dacă sunteți blocat într-un contract pe o perioadă de un an cu o gazdă care a căzut, oricum ar trebui să vă gândiți să vă mutați site-ul. Gazduirea web în Australia a parcurs un drum lung în ultimii ani și, dacă v-ați înscris la gazda web câțiva ani în urmă, probabil că puteți obține mult mai mulți pentru banii dvs. în zilele noastre.

HostGator este destul de bun, dar haideți să aruncăm o privire la unele alternative, doar în caz că voi într-adevăr nu pot să vă văd schema de culori de fiecare dată când vă conectați în partea din spate.

Într-adevăr, HostGator este atât de bun încât există într-adevăr o singură alternativă și este cea pe care o folosim:

Ei bine, de unde să începi? SiteGround reprezintă viitorul găzduirii web australiene, iar celelalte companii au un drum lung de parcurs înainte de a se ridica.

Pentru cei interesați de numere, SiteGround oferă cele mai bune statistici ale oricărei gazde web din țară. Ei nu sunt acea mult mai bine decât HostGators, dar sunt apropiați.

Și ca HostGator, SiteGround de asemenea ofera SSL gratuit, și o serie întreagă de funcții suplimentare care sunt utile dacă executați un site neobișnuit.

Singurul dezavantaj al SiteGround este că acestea sunt o mic mai scump decât HostGator. Diferența dintre cele două companii este totuși de aproximativ 1 dolar pe lună și dacă sunteți îngrijorat de faptul că compania dvs. ar putea avea nevoie de o schimbare mai drastică decât să vă actualizați gazda web.

Pe scurt, HostGator este o web gazdă excelentă și modernă, cu o mascotă stupidă și învechită.

Dacă sunteți în căutarea unei gazde web care să fie fiabile, rapide și care să ofere asistență clienților cu adevărat bună în rarele ocazii în care ceva nu merge bine, puteți face mult mai rău decât să mergeți cu HostGator.

În plus, îți imaginezi inginerii de server îmbrăcați ca aligatori, ceea ce va face ca ziua să zboare pe lângă.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map