Revisió Hostinger

Hostinger és una empresa d’allotjament web que és propietat dels seus empleats. Va ser fundada el 2004 i originalment tenia el nom de Media Hosting.


Tanmateix, el 2011, un cop la companyia va assolir la fita de tenir un milió d’usuaris, el seu nom es va canviar per Hostinger. El 2007, Hostinger era una filial de 000webhost.

L’objectiu era proporcionar allotjament web gratuït a tot el món. Avui, Hostinger en té més de 25 milions d’usuaris a tot el món, amb filials que es troben en més de 178 països. És la companyia matriu de 000webhost, Weblink i Niagahoster.

Es calcula que 20.000 nous clients s’inscriuen en aquest servei cada dia. Hostinger presumeix que són capaços de permetre als seus clients crear un lloc web amb total llibertat. En aquesta revisió, veurem algunes d’aquestes afirmacions amb l’objectiu de veure si aquest amfitrió europeu és bo.

Què és conegut per Hostinger?

Quan es parla d’ell mateix, Hostinger és directe i detallat. Donen’No utilitzeu termes brillants per descriure el seu servei. En canvi, diuen que ho són tot allotjament web barat.

Deixar’Comencen amb els seus plans de preus i allotjament.

Hostinger ofereix tres plans bàsics:

 • S’allarga un servei d’allotjament compartit individual amb descomptes 1,45 dòlars al mes
 • S’allarga un servei d’allotjament compartit Premium amb descomptes 2,15 dòlars al mes
 • Allotjament compartit amb negocis amb descomptes 3,45 dòlars al mes

Actualment, s’estan duent a terme un acord que redueix a 0,80 dòlars el preu del seu pla d’allotjament compartit en parella.

Amb els seus plans d’allotjament web de negocis i Premium s’inclouen dominis personals gratuïts. Deixar’aprofiteu per examinar cadascun dels seus paquets bàsics.

Allotjament compartit individual (el millor per a principiants)

Comparació del pla de hostingerAquest és el pla menys costós disponible. Pageu 1,45 dòlars cada mes durant els primers quatre anys. Si continueu utilitzant el servei després dels primers quatre anys, el preu del servei arriba a 7,99 dòlars mensuals.

Aquest pla us ofereix:

 • Amplada de banda de 100 GB
 • Un compte de correu electrònic
 • Un instal·lador automàtic
 • 10 GB d’espai de disc
 • Fàcil creador de llocs web
 • Una base de dades MySQL
 • Un lloc web

Es tracta d’Hostinger’s pla d’entrada. No està dissenyat per tenir totes les funcions que veureu en alguns dels altres plans que revisarem. Tanmateix, quan pagueu només 1,45 dòlars cada mes o menys amb descomptes, realment no us podeu queixar de les funcions que s’ofereixen..

El pla només permet allotjar un lloc web. Això es reflecteix en els recursos que se us destinen. Deu GB d’espai de disc i 100 GB d’ample de banda són suficients per crear una vista impressionant. El paquet general és relativament nu. Però si només teniu un lloc web i voleu executar el lloc sense massa campanes i xiulets, aquesta és una bona opció.

Un dels problemes que alguns tenien amb aquest paquet és que només ofereix un correu electrònic. Ell’No és inusual per a petites empreses només tenen un lloc web, però solen tenir un parell d’adreces de correu electrònic que utilitzen. Si aquest és un tret de sortida per a vosaltres, consulteu el Pla d’allotjament Premium compartit.

Allotjament compartit de Premium

Aquest és el pla de nivell mitjà. Durant els primers 48 mesos, pagareu 2,15 dòlars al mes. Després d’això, el preu augmenta fins als 11,95 dòlars al mes.

Aquest pla ofereix:

 • Nombre il·limitat de llocs web
 • Usuaris FTP il·limitats
 • Espai de disc SSD il·limitat
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Nom de domini gratuït
 • Base de dades MySQL il·limitada
 • Fàcil creador de llocs web

Amb aquest pla, bàsicament pagueu el doble que pagaves amb el pla anterior. Tanmateix, esteu buscant un paquet completament diferent. Aquest pla us permet accedir a gairebé tota la funcionalitat i el poder que ofereix Hostinger.

Això ha estat Creat per a persones que tenen diversos llocs i que es preocupen per la velocitat. Amb aquest paquet, podeu tenir tants llocs web com vulgueu, utilitzar l’espai de disc que necessiteu i obtenir una quantitat il·limitada d’ample de banda. No hi ha cap limitació al nombre de bases de dades MySQL que pugueu tenir i podeu crear un nombre infinit de comptes FTP si trieu.

El més bo d’aquest pla és que s’ha optimitzat per a WordPress. Com a resultat, si feu servir el pla Premium per al vostre lloc de WordPress, aconseguireu tres vegades la velocitat que els que queden bloquejats amb el pla bàsic..

Amb aquest paquet, també obtindreu un nom de domini inclòs. No hi ha cap quota anual de renovació. També obteniu de franc Certificat SSL. Això ajuda a protegir les persones que visiten el vostre lloc de l’home en atacs intermedis. Crea una experiència de navegació global més segura.

Allotjament web de negocis

Aquest és el pla de primera línia que ofereixen. Durant els primers 48 mesos, invertireu 3,45 dòlars al mes. Després d’això, el preu augmenta fins als 15,95 dòlars mensuals.

Aquest pla ofereix totes les avantatges de l’allotjament premium més:

 • 5X velocitat optimitzada de WordPress
 • Còpies de seguretat diàries
 • Potència de processament i memòria 2X
 • Certificat SSL gratuït
 • Suport vital de luxe

Per només un parell de dòlars més, podeu gaudir dels avantatges del paquet d’allotjament de negocis compartits. Aquest és el servei més complet que ofereixen. Tot el que vam revisar al pla Premium s’inclou al pla de negocis.

La diferència principal que veureu és l’assignació de RAM i CPU. Tots dos es doblen en el pla de negoci. Això tindrà un impacte important en el rendiment del vostre lloc. El pla Premium ja és ràpid. Doblant la velocitat amb el pla de negoci, el vostre servei és tan ràpid que no podeu deixar de sorprendre.

Si utilitzeu el vostre lloc a WordPress, les coses resulten més interessants. En lloc d’un augment de velocitat 3X, obtindreu un 5 millores de velocitat. Això vol dir que, a menys que el vostre lloc rebi milers de visitants cada dia, sempre corre ràpid.

Una altra cosa que ens agrada del pla de negocis és que inclou la funcionalitat de còpia de seguretat automatitzada. Probablement sabreu que la còpia de seguretat manual és un procés avorrit, llarg i repetitiu. Aquí és on molta gent deixa de fer-ho al cap d’un temps i després se’n penedeix.

Un avantatge addicional del pla de negocis és que teniu accés prioritari a l’equip d’assistència tècnica d’Hostinger. D’aquesta manera, quan us connecteu a l’assistència tecnològica, aneu per davant de tots els que no utilitzem el pla de negocis. Quan el vostre lloc web té problemes, aquesta característica solament mereix la pena augmentar el preu.

Hosting VPS

Volem comentar breument el tema Allotjament VPS paquets que Hostinger ofereix. Hostinger’El pla VPS permet fer que un administrador web el faci obté bones velocitats, fiabilitat i un preu raonable. Els seus plans VPS comencen al voltant de 4,95 dòlars al mes i pugen fins a 75 dòlars al mes.

Les especificacions de cada pla varien, però ofereixen entre un GB i vuit GB de RAM. L’interval de la CPU és entre 2,4 GHz i 14 GHz.

Són generosos amb l’espai d’emmagatzematge. El pla VPS més baix té 20 GB d’emmagatzematge SSD. El pla d’alt nivell ofereix 160 GB d’espai SSD. L’ample de banda per al paquet més baix és d’uns 1.000 GB i puja a 6.000 GB per al pla més car.

Quan vam fer una ullada objectiva a Hostinger’Els plans de preus i el que ofereixen pel preu, ens vam allunyar amb la impressió que es tractava d’un allotjament barat empresa que ofereix un servei premium. Tot i això, és una cosa oferir serveis a un preu barat. Però que bo és el servei que ofereixen?

Horaris i temps de càrrega

Molt poques coses poden fer que la sang bulli com intentar accedir a un lloc web i esperar pacientment que es carregui. Tot i que el temps de càrrega del lloc és probablement només un parell de segons, en aquest món on estem acostumats a apropar-nos a moments de resposta instantanis quan naveguem per la xarxa, esperar un o dos segons perquè es carregui una pàgina pot semblar una eternitat. En la majoria dels casos, l’empresa d’acollida té la culpa si la velocitat és lenta.

Hem estat fent un seguiment d’Hostinger durant l’últim any. Pots veure el nostre seguiment en directe aquí.

Com es plantegen Hostinger?

Temps de càrrega de 385ms

Hostinger compta amb servidors als Estats Units, Àsia i Europa. Tots els servidors estan connectats a una línia de connexió de 1.000 Mbps. Aquests asseguren el màxim rendiment i l’estabilitat. Quan observeu una mitjana de càrregues de càrrega d’Hostinger al llarg de 10 mesos, a partir de desembre de 2017 i a finals de setembre de 2018, té una mitjana de 385 m. Per dir-ho en perspectiva, és aproximadament la quantitat de temps que triguen a parpellejar.

Puntuació d’activitat

El temps de treball és un altre factor a tenir en compte a l’hora de determinar si un host web val la pena o no. Un amfitrió web podria oferir els seus serveis durant cinc cèntims al mes. Però si el seu servei està constantment a la baixa, no pagueu absolutament res. Penseu-hi així, quantes vegades faríeu una revisió d’un lloc web nou si les tres primeres vegades que vau intentar el lloc fossin disminuïdes? Probablement mai no retrocedireu perquè hi ha un lloc que’s constantment a baix diu moltes coses negatives sobre el propietari del lloc.

Quan vam mirar Hostinger al llarg de deu mesos, vam veure que actuaven admirablement. Encara aquí’hi ha molt marge per millorar. Al llarg de 10 mesos, ells va tenir un temps de vida del 99,88 per cent. Això es redueix a una hora d’aturada al llarg d’un mes.

Això no és fantàstic. Amazon va tenir una hora d’aturada durant Amazon Prime Day el 2018. En només una hora, potser han perdut més de 100 milions de dòlars en vendes. Segur, la vostra empresa no és Amazon. Tot i així, perdre una hora cada mes pot tenir un impacte negatiu en la línia de fons.

Això vol dir que no recomanem Hostinger a causa dels seus temps d’inactivitat? No gens ni mica. Només volem donar una opinió objectiva. Fins i tot amb un 99,88 per cent de vida, Hostinger encara és més ràpid, gairebé un 80 per cent més ràpid que la mitjana de la indústria, que se situa al voltant de 890 ms..

Deixar’triguem uns minuts i aprofundeix en algunes altres funcions que Hostinger ofereix als seus clients.

Funcions de Hostinger

Un d’Hostinger’Els principals punts de venda són l’abundància de funcions que ofereix als usuaris. Si totes aquestes funcions us seran o no útils, dependrà del que pretengueu fer amb el servei.

Creador de llocs web gratuït i nom de domini gratuït

Si has llegit el nostre millor creador de llocs web revisi que sabràs que eren grans fans dels creadors de llocs.

Hostinger ve amb una creador de llocs web gratuït, anomenat Zyro. El creador de llocs web té molt bones funcions. Ofereix una sèrie de plantilles populars que permeten que el vostre lloc web funcioni molt ràpidament. Si busqueu un creador de llocs web amb moltes funcions clau, com ara un certificat SSL gratuït, emmagatzematge SSD il·limitat i amplada de banda, aquest és el lloc adequat.

També hi trobareu funcions com Zyro AI Content Generator i Logo Maker, tots dos força innovadors i us permetran centrar-vos en el creixement del vostre negoci.

Per ser sincer, el creador de llocs web té moltes funcionalitats, però no s’acosta a alguns dels constructors de llocs web més populars disponibles.

Després de seleccionar la plantilla, podeu personalitzar tota la pàgina web des de Hostinger. També obteniu un nom de domini gratuït en comprar el paquet d’allotjament web Premium o Business. N’hi ha cap quota anual de renovació. Tot això inclou el preu que pagueu pel servei mensual. Si voleu tenir més d’un nom de domini, haureu de pagar una mica més.

Allotjament web gratuït

Com esmentàvem al principi, 000Webhost és propietat d’Hostinger. 000Webhost ofereix un pla bàsic d’allotjament web gratuït. Tot i això, volem remarcar que obté el que paga. El pla d’allotjament és gratuït, però també és lent i poc fiable. Si el projecte que esteu treballant és important per a vosaltres

, aleshores, aquesta característica no és una cosa que voldreu. Tanmateix, si només voleu embolicar-vos una mica, l’opció gratuïta és agradable.

Informació anticipada sobre els seus preus

És una pràctica estàndard en el sector que les empreses d’acollida utilitzin alguns trucs de preus. Hostinger no és diferent, però són sincers sobre el que fan. Per exemple, el seu paquet bàsic d’allotjament compartit és d’1,45 dòlars al mes. Tanmateix, per obtenir aquest preu, us heu de registrar durant quatre anys. Un cop transcorreguts els quatre anys, haureu de pagar 7,99 dòlars al mes. Si no teniu cap problema a utilitzar la mateixa empresa d’allotjament durant quatre anys, ara és fantàstic. Si no, potser us resultarà una mica decebedor.

Facilitat d’ús

Hostinger’s La interfície d’usuari ha estat dissenyada per ser fàcil d’utilitzar. Hauríeu de trobar tot el que necessiteu en una sola ubicació. Això vol dir que podeu fer coses com:

 • Actualitzeu la informació de facturació
 • Gestionar dominis
 • Supervisar els correus electrònics

Hostinger no utilitza cPanel tradicional. Tot i això, té icones fàcils d’entendre que deixen clar on es pot trobar el que necessita. Per a aquells que estiguin acostumats a cPanel, no utilitzar-lo pot trigar una mica. Tanmateix, si sou un principiant, el quadre de control que ofereix Hostinger és més que suficient per mantenir el vostre lloc en funcionament.

Assistència

imatge que mostra suport hostinger

Comptar amb un bon servei d’atenció al client és imprescindible un amfitrió web. Si el vostre lloc s’ha desactivat i no podeu contactar immediatament amb les persones responsables de l’assistència al client, podríeu perdre diners. L’assistència al client amb un servei com Hostinger és encara més important. Com ja hem comentat, per obtenir els seus preus més barats, heu de bloquejar-vos per a un acord de quatre anys.

Ens complau dir que Hostinger fa una feina increïble en aquest àmbit. Arriben a totes les bases quan es tracta d’atenció al client. Tenen un xat en viu i un intercomunicador integrat. Podeu enviar-los per correu electrònic i obtenir respostes a les vostres preguntes de la manera correcta. Una altra cosa exclusiva sobre Hostinger és això ofereixen atenció al client en diversos idiomes.

Us trobareu esperant al voltant d’un minut per connectar-vos a un agent d’assistència de xat. En funció de la dificultat del problema que tracteu, haureu d’esperar una resposta ràpida. A més d’interactuar directament amb un agent de suport de tecnologia, podeu utilitzar la seva enorme base de coneixements i tutorials per ajudar-vos. Trobareu guies i informació que us ajudaran a respondre moltes de les preguntes que teniu pel vostre compte.

Si hi hagués alguna cosa que voldríem millorar pel que fa a l’aspecte d’atenció al client, seria que no ofereixen assistència per telèfon.

Conclusió

Hem intentat presentar una visió imparcial d’Hostinger. Com passa amb totes les empreses d’allotjament, hi ha algunes coses que voldríem veure com milloren. Tot i això, pel que hem vist, el seu servei global és força bo, sobretot pel preu que ofereixen. En el passat, ha estat la nostra experiència que quan es tracta d’empreses d’acollida que es concentren a oferir un servei barat, et deixis brossa. malgrat això, Hostinger ofereix un servei premium a un preu barat.

No us direm que Hostinger té el servei més ràpid per aquí. Com hem comentat a la nostra ressenya, donen’t. No us direm que Hostinger té el millor rècord de funcionament perquè és donat’t. Tanmateix, la velocitat de càrrega que ofereixen i el seu registre de funcionament estableixen que són iguals amb diverses empreses d’allotjament web que cobren molt més.

Parella amb l’espai i l’ample de banda que’està disponible en els seus plans de Premium i de negocis i Hostinger es converteix en una empresa que val la pena tenir en compte. Si busqueu un amfitrió web eficaç i econòmic, aquesta és l’empresa per a vostès. Ofereixen un servei premium que no sacrifica la qualitat pel preu.

Heu utilitzat Hostinger en el passat? Actualment les utilitzeu? Informeu-vos de la vostra experiència a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map