Yritysten sähköpostitilien luominen: Yksinkertaiset vaiheet omaan @ Domain.com-sähköpostiisi

Kun olet ostanut verkkotunnuksesi, sinun pitäisi etsiä verkkotunnukseesi liittyvää sähköpostiosoitetta. Ja samalla nimellä toimivan sähköpostiosoitteen käyttäminen verkkotunnuksessasi antaa vahvan vaikutelman ammattilaisena. Ei tarvitse nero selvittää, että liike-elämässä sinun ei pitäisi olla tekemisissä kenenkään kanssa, jolla on[Email protected]‘heidän sähköpostiosoitteenaan.


Vielä sensaatiomainen on, että voit luoda sähköpostin joukkueen jäsenille yrityksen nimen näyttämiseksi! Säästä se tosiasia, että verkkotunnuksesi verkkotunnus.com on houkutteleva markkinoinnin vihje myös brändillesi.

Liiketoiminnan käyttäjille on erittäin suositeltavaa luoda verkkotunnukseen liittyvä sähköposti Gmailin sijasta, mikä tekee siitä enemmän henkilökohtaisen käytön..

Katso alla oleva esimerkki käyttämällä verkkotunnuksesi sähköpostiosoitetta:

Verkkotunnus: www.closet.com

Sähköpostisi: [Email protected]

Tämän saavuttamiseksi olemme tekemisissänne ja kutsumme opastamaan sinua läpi koko prosessin sisältä.

1. Rekisteröi verkkotunnus ja Web-hosting

Jos haluat ostaa verkkotunnuksen, voit tarkistaa minkä tahansa verkkotunnuksen rekisteröijän saadaksesi verkkotunnuksesi (esim., GoDaddy on suuri verkkotunnusten rekisteröijä, joka tarjoaa myös hosting-palveluita). Nämä rekisterinpitäjät ehdottavat yrityksellesi sopivia verkkotunnuksia, joista voit valita, varsinkin kun et voi enää koskaan omistaa Amazon.com tai eBay.com!

Seuraavaksi sinun on kytkettävä verkkotunnuksesi nimi valittuun web-hosting-tiliisi, jotta voit jatkaa sähköpostitilien luomista yrityksellesi. Suosittelen käyttämään SiteGroundia verkkosivustosi isännöintiin.

Kun sekä rekisteröijä että isäntä ovat yhteydessä, kirjaudu Web-hosting-tilillesi aloittaaksesi sähköpostien luomisen.

Käy SiteGround

2. Kirjaudu sisään cPaneliin ja luo sähköpostitilisi

Jos käytät SiteGround-palvelinta palveluntarjoajana, kirjaudu sisään cPanel-hallintapaneeliin ja näet ”Mail” -kohdan. Napsauta sähköpostitilejä.

Täytä seuraavat kentät:

 • Sähköposti
 • Salasana
 • Vahvista salasana

Jos haluat lisätä postilaatikkokvoodin, voit tehdä sen. Oletuksena kiintiöksi on asetettu 250 Mt, mikä ei ole huono. Muista, että voit vähentää ja lisätä postirajoituksia hosting-suunnitelmasi mukaan.

Viimeistele prosessi napsauttamalla Luo tili -painiketta. Voit luoda useita sähköpostitilejä verkkotunnuksellesi toistamalla yllä olevat vaiheet. Se siitä!

3. Käytä sähköpostitiliäsi

Kun olet luonut sähköpostitilisi, voit nyt käyttää sitä napsauttamalla Webmail.

Päästäksesi sähköpostiosoitteeseesi napsauta Kirjaudu sisään verkkopostiin.

Valitse oletusverkkosovellus ja näet sieltä postilaatikkosi.

Voit aloittaa sähköpostien lähettämisen ja vastaanottamisen web-sähköpostisovelluksen kautta.

Voit yhdistää sähköpostisi eri laitteilla määrittämällä konfigurointikomennot haluamallesi sovellukselle tai laitteelle.

Asenna sähköpostitilisi G Suite -sovelluksella

Kun olet luonut sähköpostitilisi, voit yhdistää ne Google Cloud -sovelluksen G Suite -sovellukseen. Sitä on helpompaa käyttää kuin käyttää web-sähköpostisovellusta. Webmail ei myöskään tarjoa muita sovelluksia paitsi vain sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. G Suite tarjoaa kuitenkin kaikki suositut Google-sovellukset, kuten Gmail, Google Photos, Docs, Drive jne..

G Suite -suunnitelmalla voi olla vain 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja voit käyttää kaikkia sen tarjoamia sovelluksia ja ominaisuuksia.

Sähköpostitilisi rekisteröiminen G Suite -sovelluksessa

Mene G-sviitti verkkosivustolla ja valitse valitsemasi suunnitelma.

Kun olet valinnut suunnitelmasi, kirjoita tarvittavat tiedot yrityksestäsi jatkaaksesi.

Tämän jälkeen he kysyvät, oletko jo ostanut verkkotunnuksen. Koska olet tehnyt sen aiemmin, valitse vaihtoehto “Minulla on verkkotunnus” ja voit napsauttaa Seuraava.

Kirjoita yrityksesi tai verkkotunnuksesi nimi. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.

Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi. Tämä käyttäjänimi on sähköpostisi tilinimi, ja se liitetään verkkotunnukseesi.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, ‘onnistunut’ -viesti tulee näkyviin.

Napsauta “Siirry asennukseen” -painiketta suorittaaksesi asennusprosessin loppuun.

Aloita määritysnäytössä tiimisi jäsenten luominen luomaan lisää tilejä. Valitse ‘Lisäsin kaikki käyttäjän sähköpostiosoitteet, jotka tällä hetkellä käyttävät [tätä verkkotunnusta]’ -vaihtoehto ja napsauta Seuraava-painiketta.

Varmista verkkotunnuksesi omistajuus kopioimalla metatunniste tai lähettämällä HTML-tiedosto hosting-tilillesi vahvistusta varten. Käytä vain yhtä näistä menetelmistä vahvistaaksesi verkkotunnuksen omistajuuden.

Kirjaudu sisään verkkosivustollesi ja asenna Aseta otsikot ja alatunniste-laajennus.

Kun olet asentanut, siirry kohtaan Asetukset ja sitten Lisää otsikot ja alatunniste ja kirjoita metatunniste otsikkorivit -kenttään. Napsauta Tallenna-painiketta.

Kaikkien asetusten jälkeen tarvitset MX-tietueita verkkotunnuksellesi, jotta G Suite toimisi sähköpostitileissäsi..

Kuinka luoda MX-tietueita:

Mene cPaneliin ja käy Mail-osiossa. Napsauta MX Entry. Huomaa, että jotkut ehdot tai osiot eroavat muista isännöintipalveluntarjoajista. Käytän SiteGroundia. Sinun täytyy vain selvittää, mikä sitä vastaavaa tai samanlaista.

Valitse verkkotunnuksesi ja napsauta Aseta Google MX.

Muiden palveluntarjoajien osalta sinun on ehkä palattava G Suite -verkkosivustolle ja tarkistettava “Olen avannut verkkotunnukseni ohjauspaneeli” -vaihtoehdon. Katso MX-tietueet, jotka voit kopioida Googlelta cPaneliin. Palaa hosting-tilillesi ja kirjoita MX Records. Napsauta “Lisää tietue”

Siirry G Suite -sivustolle ja valitse ” Loin uudet MX-tietueet ‘-vaihtoehdon. Poista kaikki olemassa olevat MX Records -merkinnät, jotka osoittavat verkkotunnuksellesi. Kun olet poistanut kaikki MX-tietueet, tallenna MX-tietueet manuaalisesti ja tarkista ‘Tallensin MX-tietueet’ -vaihtoehdon. Napsauta “Vahvista verkkotunnus ja määritä sähköposti” -painiketta, ja prosessi on valmis.

Voit nyt kirjautua sisään Gmail- tai G Suite -tiliisi järjestelmänvalvojana ja käyttää sitä helposti eri laitteiden kautta.

johtopäätös

Jos sinulla on merkkituotteiden sähköpostitili, se näyttää oikealta ja ammattimaiselta. Luottamustekijäsi potentiaalisille ja olemassa oleville asiakkaillesi korostuu, koska se on hieno tapa kommunikoida yritystoimintaan liittyvissä asioissa, kun tiedät, että et ole tekemisissä lentokoneiden kanssa.

Verkkotunnuksen ja yrityssähköpostin hankkiminen on halpaa, ja minkään yrityksen, joka ei periaatteessa pysty siihen, ei pitäisi taata kenenkään luottamusta. Yhteystietojesi kasvaessa voit käytä laajennuksia sähköpostilistojen luomiseen tai monistaa sähköpostimarkkinointia ohjelmistolla liiketoiminta visioosi.

Aloita nyt ja luo yrityksesi sähköpostiosoite kehittääksesi asiakassuhteita uskottavuudella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map