SendinBlue Review: sähköpostimarkkinointipalvelu budjetilla

Useimmat startupit eivät ymmärrä sähköpostimarkkinointipalvelun arvoa. Mutta piste-tyhjä alue, kuka tahansa verkkokaupan asiantuntija on yhtä mieltä siitä, että se on hyvin öljytty kone, joka on yhteydessä näkymiin ja kerää johtoja. Se antaa sinulle alustan puhua suoraan asiakkaillesi heidän postilaatikonsa kautta. Ei ole väliä onko he potentiaalisia, läsnä tai edes aiempien asiakkaiden kanssa, sähköpostimarkkinoinnin arvo riippuu suhteiden rakentamisesta milloin tahansa, mikä on heille sopiva.


Epäilemättä sähköpostimarkkinointipalvelu on yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa uusia asiakkaita ja olemassa olevia ostajia. Sähköpostien käyttö on myös halvin tapa mainostaa profiilisi ja tuotteita.

Aloittelijana haluat kohtuuhintaisia ​​sähköpostimarkkinointipalveluita tai jopa ilmaisia, jos mahdollista?

Oletko koskaan kuullut SendinBluesta? Jos ei, tarkastelen sen ominaisuuksia, hinnoittelua ja tukea saadakseni tietää, auttavatko ne sinua luomaan ainutlaatuisen sähköpostimarkkinointistrategian kohtuuhintaan.

Mikä on SendinBlue?

SendinBlue on suosittu työkalu, joka tarjoaa sähköpostimarkkinointipalveluita. Se on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, missä se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia aloittelijoille.

SendinBlue on suunniteltu auttamaan yrittäjiä luomaan yksinkertainen mutta tehokas viestintätapa myyjän ja asiakkaiden välillä sähköpostin avulla.

Se tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka on täydellinen aloittelijoille keskittyä liiketoimintaansa ja säästää sijoituksia tärkeämpiin asioihin profiilin parantamiseksi..

SendinBlue tarjoaa myös tekstiviestikampanjoita myyjän viestin toimittamiseksi asiakkailleen ilman viimeistä voimassaolopäivää.

SendinBlue parhaat ominaisuudet

1. Vedä ja pudota sähköpostisuunnittelija

Tämän työkalun avulla sinun ei tarvitse huolehtia ainutlaatuisen sähköpostisuunnittelun luomisesta. Se on erittäin käyttäjäystävällinen työkalu, jolla voit luoda sähköpostikampanjasi huolehtimatta teknisistä monimutkaisuuksista.

Mukauta muutamalla napsautuksella vedä ja pudota -työkalua käyttämällä sähköpostikampanjasi valitsemasi asettelun mukaan. Siinä on myös rikas tekstieditori, ja voit käyttää HTML-koodeja ensisijaisesti.

Sen avulla voit myös valita esisuunnitelluista sähköpostiasetteluista. Vedä ja pudota -editorilla voit järjestää värit, sisällytettävät tekstit, lisätä valokuvia ja logoja henkilökohtaisella kosketuksella.

SendinBlue tarjoaa paljon erilaisia ​​malleja, joista voit valita parantamaan sähköpostimarkkinointistrategiaasi ja tekemään siitä tarttuvan kohde vastaanottajillesi.

2. Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automatisointitoiminto on saatavana myös ilmaisessa tilaustilissä. Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää päivityksiä uusiin tuotteisiisi, tarjouksiin ja ostettuihin tuotteisiin, muihin viestisarjoihin mukautettuun yhteystietoluetteloosi..

Tämän työkalun avulla voit myös seurata sivusi kävijöitä ja kohdistaa tiettyyn sähköpostiosoitteeseen ja lähettää sen suoraan sivun katsojille.

SendinBlue antaa sinun valita olemassa olevan esiasetetun markkinointi-automaation joukosta tai voit luoda sähköpostistrategian tarpeitasi mukaan. Markkinoinnin automaation luominen on myös käyttäjäystävällinen työkalu, jota SendinBlue tarjoaa. Se tarjoaa käyttäjille askel askeleelta prosessin, jolla he voivat nopeasti tutustua markkinointi-automaation rakentamiseen.

Tämän markkinoinnin automatisointityökalujen oppiminen ja käyttäminen antaa sinun pitää yhteyttä asiakkaisiin ja pitää heidät ajan tasalla uuden tuotteesi suhteen. Myyjälle on myös hyötyä seuraamalla heidän profiilinsa katsojia ja lähettämällä heille automaattisesti sähköpostiviesti..

3. Transactional Email ominaisuudet

SendinBlue-sähköpostiominaisuus on erittäin kätevä sekä myyjälle että ostajalle. Se hyödyttää molempia osapuolia, koska myyjä voi asettaa automaattisesti sähköpostimarkkinointipalvelun jokaiselle ostajansa ostolle.

Sitä voidaan käyttää myös lähetyksen tilan seuraamiseen, missä ostaja voi lähettää sähköpostitse vahvistuksen tilauksen seurannasta. Kätevä myös ostajille, eikö? He voivat jäljittää kaikki verkkokaupassasi suoritetut tapahtumat.

Siinä on myös yhteystietojen hallintaominaisuuksia, A / B-testausta, kontaktien segmentointia ja monia muita, joita voi myös tarjota ilmaiseksi!

hinnoittelu

Voit käyttää SendinBluea ilmaiseksi, ja voit myös nauttia ja maksimoida sähköpostimarkkinointistrategiasi ilmaisominaisuuksineen. Sen avulla voit tallentaa rajoittamattomia yhteystietoja, mutta voit lähettää enintään 300 sähköpostia päivässä, mikä ei ole huono aloittelijoille.

SendinBlue tarjoaa viisi erilaista suunnitelmaa, joista voit valita vain 0 dollaria / kk – 66 dollaria / kk!

Se on ilmainen, Lite, Essential, Premium ja Enterprise aikoo tarjota. Jos haluat lähettää päivittäin rajoittamattoman sähköpostin, se on jo saatavana sen Lite-suunnitelmaan, joka ei maksa paljon uusille yritysomistajille.

Jos haluat saada pääsyn SendinBlue: n hallitseviin ominaisuuksiin, voit käyttää sen Premium- tai Enterprise-suunnitelmaa, jossa sillä on rajaton automatisoinnin työnkulku, aloitussivun rakentaja ja lähettää ajan optimointiominaisuuksia..

SendinBlue-tilaukset antavat sinun päivittää heti tarpeitasi mukaan, eivätkä heiltä puuttu tietystä suunnitelmasta. Voit alentaa suunnitelmaasi milloin tahansa.

Tuki

SendinBlue tarjoaa laajennetun tukijärjestelmän käyttäjille. Jos käytät sen yrityssuunnitelmaa, sinulla voi olla tukitilin päällikkö, joka voi auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia sähköposti-ilmoituksia ja strategioita, joilla saadaan lisää asiakkaita, kampanjamittarit ja monet muut.

Jokaiselle tilille se tarjoaa tukea kaikilla käyttämilläsi suunnitelmilla. Ilmaiseksi saat 60 päivän puhelin- ja chat-tuen 60 päivän ajan sekä Lite-suunnitelman käyttäjien kanssa. Rajoittamatonta puhelin- ja chat-tukea voidaan käyttää kolmen muun mainitun suunnitelman kanssa.

Sillä on myös verkkosivuja, joilla voit käydä oppaissa ja blogeissa, jotka voivat auttaa sinua visuaalien luomisessa.

OptinMonster + SendinBlue

Myyjänä haluat kasvattaa sähköpostilistasi mahdollisimman helppoa, eikö niin? Jos kyllä, kannattaa ehkä yrittää käyttää OptinMonster- ja SendinBlue-ohjelmia yhdessä.

OptinMonsterin avulla voit luoda ainutlaatuisia ponnahdusikkunoitasi. Se tarjoaa myös paljon ponnahdusmalleja, joita voit käyttää tarpeistasi riippuen.

OptinMonster on suunnitellut erityiset mallit, jotka ovat hyödyllisiä kassalle, kuponkeille, alennuksille, lomakampanjoille ja monelle muulle. Voit myös luoda räätälöityä ponnahdusikkunaasi ja hallita sitä täysin.

SendinBlue tarjoaa ponnahdusikkunoiden rakennustyökalun, jossa voit myös suunnitella ponnahdusikkunasi. Mutta OptinMonsterin avulla voit parantaa ponnahdusikkunoitasi ja laajentaa sähköpostiluetteloa.

Upea OptinMonsterin ominaisuus on, että siinä on poistumistarkoitus, jossa sivusi kävijät voivat palata takaisin verkkosivustollesi. Poistumistarkoituksessa olevat ponnahdusikkunat seuraavat mainiosti sivustosi kävijöitä, kun he aikoivat poistua sivustostasi, ja lähettävät heille kohdennetun ponnahdusikkunan tarkkaan aikaan..

johtopäätös

SendinBlue on erinomainen työkalu sähköpostimarkkinointiin, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten omistajille. Se tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia ilmaiseksi, ja sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kustannuksista kampanjoidesi parantamiseen mainostaaksesi yritystäsi.

SendinBlue antaa sinun keskittyä liiketoiminnan kasvuun antamalla sen parhaat ominaisuudet käyttäjille. Voit päivittää tilisi helposti saadaksesi käyttöösi muita uskomattomia ominaisuuksia, kun yrityksesi on valmis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map