Recenzie Hostinger

Hostinger este o companie de găzduire web care este deținută de angajații săi. A fost fondată în 2004 și a avut inițial numele Hosting Media.


Cu toate acestea, în 2011, odată ce compania a atins punctul de reper de a avea un milion de utilizatori, numele său a fost schimbat în Hostinger. În 2007, Hostinger a fost o filială a 000webhost.

Scopul a fost furnizarea de găzduire web gratuită în întreaga lume. Astăzi, Hostinger are peste 25 de milioane de utilizatori din întreaga lume, cu filiale care sunt în mai mult de 178 de țări. Acesta servește ca companie-mamă de 000webhost, Weblink și Niagahoster.

Se estimează că 20.000 de clienți noi se înscriu pentru acest serviciu în fiecare zi. Hostinger se laudă că sunt capabili să le permită clienților să creeze un site web cu o libertate deplină. În această recenzie, vom analiza unele dintre aceste afirmații cu scopul de a vedea dacă această gazdă europeană este bună.

Pentru ce este cunoscut Hostinger?

Când vorbim despre sine, Hostinger este direct și la obiect. Ei nu’nu folosiți termeni lucioși pentru a descrie serviciul lor. În schimb, ei spun că sunt aproape găzduire web ieftină.

Lăsa’încep cu planurile de stabilire a prețurilor și de găzduire.

Hostinger oferă trei planuri de bază:

 • Gazdă unică în comun, cu reduceri, se desfășoară 1,45 USD lunar
 • Găzduirea în comun Premium cu reduceri este difuzată 2,15 USD lunar
 • Găzduirea partajată de afaceri cu reduceri se desfășoară 3,45 USD lunar

În prezent, derulează o tranzacție care duce la scăderea prețului planului lor de găzduire unitară în valoare de $ 80 pe lună.

Cu planurile lor de găzduire web Business și Premium, sunt incluse domenii gratuite personale. Lăsa’arunc o privire mai atentă la fiecare dintre pachetele lor de bază.

Gazduire unică în comun (cel mai bun pentru începători)

compararea planului de gazdăAcesta este cel mai puțin scump plan disponibil. Plătiți 1,45 USD în fiecare lună pentru primii patru ani. Dacă continuați să utilizați serviciul după primii patru ani, prețul serviciului sare la 7,99 dolari pe lună.

Acest plan vă oferă:

 • Lățime de bandă de 100 GB
 • Un cont de e-mail
 • Un instalator auto
 • 10 GB spațiu pe disc
 • Creator de site-uri ușor
 • Baza de date MySQL
 • Un site Web

Acesta este Hostinger’s plan de nivel de intrare. Nu este proiectat să aibă toate caracteristicile pe care le veți vedea în unele dintre celelalte planuri pe care le vom examina. Cu toate acestea, atunci când plătești doar 1,45 USD în fiecare lună sau chiar mai puțin cu reduceri, nu poți cu adevărat să te plângi de funcțiile oferite..

Planul vă permite să găzduiți doar un site web. Aceasta se reflectă în resursele care vă sunt alocate. Zece GB de spațiu pe disc și 100 GB lățime de bandă sunt suficiente pentru a crea o priveliște impresionantă. Pachetul general este cu oase relativ goale. Dar dacă aveți doar un singur site și căutați să rulați site-ul fără prea multe clopote și fluiere, aceasta este o opțiune frumoasă.

O problemă pe care unii au avut-o cu acest pachet este aceea că oferă doar un e-mail. Aceasta’nu este neobișnuit pentru a treburi mărunte să aibă un singur site web, dar au de obicei câteva adrese de e-mail pe care le folosesc. Dacă acesta este un kicker pentru dvs., consultați Planul de găzduire partajat Premium.

Găzduire partajată premium

Acesta este planul intermediar. Pentru primele 48 de luni, veți plăti 2,15 USD pe lună. După aceea, prețul crește la 11,95 USD pe lună.

Acest plan oferă:

 • Număr nelimitat de site-uri web
 • Utilizatori FTP nelimitați
 • Spațiu de disc SSD nelimitat
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Numele de domeniu gratuit
 • Baza de date MySQL nelimitată
 • Creator de site-uri ușor

Cu acest plan, plătiți de două ori mai mult decât plătiți cu planul anterior. Cu toate acestea, te uiți la un pachet complet diferit. Acest plan vă oferă acces la aproape toate funcționalitățile și puterea pe care o oferă Hostinger.

Asta a fost creată pentru persoanele care au mai multe site-uri și care sunt preocupate de viteză. Cu acest pachet, puteți avea atât de multe site-uri web, doriți să utilizați cât mai mult spațiu pe disc, și să mestecați o cantitate nelimitată de lățime de bandă. Nu există nicio limitare la numărul de baze de date MySQL pe care le puteți avea și puteți crea un număr nesfârșit de conturi FTP dacă alegeți să.

Lucrul frumos despre acest plan este că a fost optimizat pentru WordPress. Drept urmare, dacă utilizați planul Premium pentru site-ul dvs. WordPress, veți obține de trei ori viteza decât cei care sunt blocați cu planul de bază.

Cu acest pachet, veți obține, de asemenea, un nume de domeniu inclus. Nu există nicio taxă anuală de reînnoire. De asemenea, primiți gratuit Certificat SSL. Acest lucru ajută la protejarea persoanelor care îți vizitează site-ul împotriva omului în atacurile de mijloc. Creează o experiență de navigare mai sigură.

Gazduire web de afaceri

Acesta este planul de top pe care îl oferă. Pentru primele 48 de luni, veți cheltui 3,45 USD pe lună. După aceea, prețul crește la 15,95 USD pe lună.

Acest plan oferă toate avantajele de hosting premium plus:

 • Viteză optimizată 5X WordPress
 • Copii de rezervă zilnice
 • Putere de procesare și memorie 2X
 • Certificat SSL gratuit
 • Suport de viață de lux

Pentru doar câțiva dolari mai mult, vă puteți bucura de avantajele pachetului de găzduire Business Shared. Acesta este cel mai cuprinzător serviciu pe care îl oferă. Tot ceea ce am revizuit în planul Premium este inclus în planul de afaceri.

Principala diferență pe care o veți vedea este alocarea RAM și a procesorului. Ambele sunt dublate în planul de afaceri. Acest lucru va avea un impact major asupra performanței site-ului dvs. Planul Premium este deja rapid. Prin dublarea vitezei cu planul de afaceri, serviciul dvs. este atât de rapid încât nu vă puteți abține.

Dacă executați site-ul dvs. pe WordPress, atunci lucrurile devin mai interesante. În loc de o creștere a vitezei 3X, obțineți un Viteze de viteză 5X. Aceasta înseamnă că, dacă site-ul dvs. nu primește mii de vizitatori în fiecare zi, acesta va rula întotdeauna rapid.

Altceva care ne place în ceea ce privește planul de afaceri este acela include funcționalitate automată de rezervă. Probabil știi că o copie de rezervă manuală este un proces plictisitor, lung și repetitiv. De aici, mulți oameni au renunțat să o facă după un timp și apoi regretă mai târziu.

Un avantaj suplimentar al planului de afaceri este că vi se oferă acces prioritar la echipa de suport tehnic a lui Hostinger. Asta înseamnă că atunci când vă conectați la asistență tehnologică, săriți înaintea tuturor celor care nu utilizează planul de afaceri. Atunci când site-ul dvs. are probleme, această caracteristică face ca această creștere a prețului să o merite.

Gazduire VPS

Vrem să discutăm pe scurt Gazduire VPS pachete oferite de Hostinger. Hostinger’Planul VPS face posibilă realizarea unui webmaster obțineți viteze bune, fiabilitate și un preț rezonabil. Planurile VPS încep cu aproximativ 4,95 USD pe lună și ajung la 75 USD pe lună.

Specificațiile pentru fiecare plan diferă, dar oferă între un GB și opt GB RAM. Intervalul procesorului este cuprins între 2,4 GHz și 14 GHz.

Sunt generoși cu spațiul de depozitare. Cel mai mic plan VPS are 20 GB stocare SSD. Planul de cel mai înalt nivel oferă 160 GB spațiu SSD. Lățimea de bandă pentru cel mai mic pachet este de aproximativ 1.000 GB și merge până la 6.000 GB pentru cel mai scump plan.

Când am aruncat o privire obiectivă la Hostinger’planurile de prețuri și ce oferă ele pentru preț, ne-am îndepărtat cu impresia că aceasta este o găzduire ieftină companie care oferă un serviciu premium. Cu toate acestea, este un lucru să oferim servicii la un preț ieftin. Dar cât de bun este serviciul pe care îl oferă?

Timp de funcționare și încărcare

Foarte puține lucruri pot face sângele să fiarbă, cum ar fi să încerci să accesezi un site web și să aștepți cu răbdare să se încarce. Deși timpul de încărcare a site-ului este probabil doar câteva secunde, în această lume în care suntem obișnuiți să ne apropiem de timpi de răspuns instantaneu când navigăm pe web, așteptarea unei sau două secunde pentru a se încărca o pagină poate părea o eternitate. În majoritatea cazurilor, compania de găzduire este de vină dacă viteza este lentă.

Urmărim Hostinger pentru ultimul an. Poti sa vezi urmărirea noastră live aici.

Cum se ridică Hostinger?

Timp de încărcare 385ms

Hostinger are servere în Statele Unite, Asia și Europa. Toate serverele lor sunt conectate la o linie de conexiune de 1.000 Mbps. Acestea asigură performanțe maxime, precum și stabilitate. Când te uiți la o medie a timpului de încărcare a lui Hostinger peste 10 luni, începând din decembrie 2017 și sfârșind în septembrie 2018, se ridică în medie la 385 ms. Pentru a pune asta în perspectivă, este aproximativ timpul necesar pentru a clipi ochii.

Scor Uptime

Uptime este un alt factor de luat în considerare atunci când se stabilește dacă o gazdă web valorează sau nu. O gazdă web și-ar putea oferi serviciile timp de cinci cenți pe lună. Dar dacă serviciul lor este în continuă scădere, plătiți absolut nimic. Gândiți-vă în acest fel, de câte ori ați revizui un nou site web dacă primele trei ori în care ați încercat site-ul ar fi scăzut? Probabil nu te-ai întoarce niciodată, deoarece un site care’s constant jos spune multe lucruri negative despre proprietarul site-ului.

Când ne-am uitat la Hostinger pe parcursul a 10 luni, am văzut că au jucat admirabil. Totuși, acolo’este mult spațiu pentru îmbunătățiri. Pe parcursul a 10 luni, ei a avut o durată de utilizare de 99,88 la sută. Aceasta se reduce la aproximativ o oră de oprire pe parcursul unei luni.

Nu este minunat. Amazon a avut o oră de oprire în timpul primei zile a Amazonului în 2018. În doar o oră, s-ar putea să fi pierdut peste 100 de milioane de dolari din vânzări. Sigur, afacerea dvs. nu este Amazon. Totuși, pierderea unei ore în fiecare lună poate avea un impact negativ asupra liniei de jos.

Înseamnă acest lucru că nu recomandăm Hostinger din cauza perioadei de dezactivare a acestora? Nu deloc. Vrem doar să dăm o opinie obiectivă. Chiar și cu 99,88 la sută uptime, Hostinger este încă mai rapid, cu aproape 80 la sută mai rapid decât media industriei, care este în jur de 890 ms.

Lăsa’ia câteva minute și aprofundează câteva alte funcții pe care Hostinger le oferă clienților săi.

Caracteristicile Hostinger

Unul dintre Hostinger’punctele cheie de vânzare este abundența de caracteristici pe care le oferă utilizatorilor. Dacă toate aceste funcții vor fi sau nu utile pentru dvs., va depinde de ceea ce intenționați să faceți cu serviciul.

Constructor de site-uri gratuit și nume de domeniu gratuit

Dacă ne citiți cel mai bun constructor de site-uri web recenzie veți ști că au fost mari fani ai constructorilor de site-uri.

Hostinger vine cu un constructor web gratuit, numit Zyro. Constructorul de site-uri web are o mulțime de caracteristici frumoase. Este livrat cu o serie de șabloane populare care vă permit să vă lansați site-ul și să funcționați foarte repede. Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri cu o mulțime de caracteristici cheie precum un certificat SSL gratuit, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă, acesta este locul potrivit.

Veți găsi, de asemenea, caracteristici precum: Zyro AI Content Generator și Logo Maker, ambele sunt destul de inovatoare și vă vor permite să vă concentrați pe creșterea afacerii dvs..

Pentru a fi sincer, constructorul de site-uri web are o mulțime de funcționalități, dar nu se apropie de unii dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri disponibile.

După ce selectați șablonul, puteți personaliza întreaga pagină web chiar de la Hostinger. De asemenea, primiți un nume de domeniu gratuit atunci când achiziționați pachetul de găzduire web Premium sau Business. Există fără comision anual de reînnoire. Toate acestea sunt incluse în prețul pe care îl plătiți pentru serviciul lunar. Dacă doriți să aveți mai multe nume de domeniu, va trebui să plătiți un pic în plus.

Găzduire web gratuită

Așa cum am menționat la început, 000Webhost este deținut de Hostinger. 000Webhost oferă un plan de bază gratuit de găzduire web gratuit. Cu toate acestea, vrem să subliniem că obțineți ceea ce plătiți. Planul de găzduire este gratuit, dar este, de asemenea, lent și nesigur. Dacă proiectul la care lucrați este important pentru dumneavoastră

, atunci această caracteristică nu este ceva pe care ți-l dorești. Cu toate acestea, dacă doriți doar să vă încurcați puțin, opțiunea gratuită este drăguță.

În avans despre prețurile sale

Este o practică standard în industrie pentru companiile de găzduire să folosească câteva trucuri de preț. Hostinger nu este diferit, dar sunt sinceri în ceea ce fac. De exemplu, pachetul lor de bază pentru găzduire partajată este de 1,45 USD pe lună. Cu toate acestea, pentru a obține acest preț, trebuie să vă înscrieți timp de patru ani. Odată ce cei patru ani au trecut, va trebui să plătiți 7,99 USD pe lună. Dacă nu aveți nicio problemă să folosiți aceeași companie de hosting timp de patru ani, atunci acest lucru este excelent. Dacă nu, s-ar putea să-ți fie un pic dezamăgitor.

Ușurință în utilizare

Hostinger’s Interfața de utilizator a fost proiectată pentru a fi ușor de utilizat. Ar trebui să poți găsi tot ce ai nevoie într-o singură locație. Aceasta înseamnă că puteți face lucruri precum:

 • Actualizați informațiile de facturare
 • Gestionarea domeniilor
 • Monitorizați e-mailurile

Hostinger nu folosește cPanel tradițional. Cu toate acestea, are icoane ușor de înțeles care fac clar unde puteți găsi ceea ce aveți nevoie. Pentru cei obișnuiți cu cPanel, nefolosirea lui poate fi obișnuită. Cu toate acestea, dacă sunteți începători, panoul de control oferit de Hostinger este mai mult decât suficient pentru a menține site-ul în funcțiune.

A sustine

imagine care prezintă suport hostinger

O asistență bună pentru clienți este o necesitate pentru o gazdă web. Dacă site-ul dvs. este redus și nu puteți contacta imediat persoanele responsabile de asistența clienților, puteți pierde o grămadă de bani. Asistența clienților cu un serviciu precum Hostinger este și mai importantă. După cum am discutat, pentru a obține prețurile lor mai ieftine, trebuie să fiți blocat la o afacere de patru ani.

Suntem încântați să spunem că în acest domeniu Hostinger face o treabă uimitoare. Au lovit toate bazele atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Au un chat live și un interfon integrat. Puteți să le trimiteți prin e-mail și să primiți răspunsuri la întrebările dvs. în mod corect. Altceva care este unic în ceea ce privește Hostinger este acela ei oferă asistență clienților în mai multe limbi.

Vă veți aștepta în jur de un minut pentru a vă conecta la un agent de asistență pentru chat. În funcție de dificultatea problemei pe care o adresați, trebuie să vă așteptați la un răspuns rapid. Pe lângă interacționarea directă cu un agent de asistență tehnică, puteți utiliza baza lor de cunoștințe uriașe și tutorialele care vă pot ajuta. Veți găsi ghiduri și informații care vă vor ajuta să răspundeți la o mulțime de întrebări pe care le aveți pe cont propriu.

Dacă ar fi ceva ce am vrea să îmbunătățim în ceea ce privește aspectul serviciului pentru clienți, ar fi faptul că acestea nu oferă asistență telefonică.

Concluzie

Am încercat să prezentăm o părere imparțială despre Hostinger. La fel ca în cazul tuturor companiilor de găzduire, există câteva lucruri pe care am dori să le vedem îmbunătățite. Totuși, din ceea ce am văzut, serviciul lor general este destul de bun, mai ales pentru prețul pe care îl oferă. În trecut, experiența noastră a fost că atunci când aveți de-a face cu companii de găzduire care se concentrează pe oferirea unui serviciu ieftin, vă veți descurca. in orice caz, Hostinger oferă un serviciu premium la un preț ieftin.

Nu vom spune că Hostinger are cel mai rapid serviciu acolo. După cum am menționat în recenzia noastră, ei nu’T. Nu vom spune că Hostinger are cel mai bun record uptime pentru că nu’T. Cu toate acestea, viteza de încărcare pe care o oferă și înregistrarea lor de funcționare le pun la egalitate cu o serie de companii de găzduire web care încasează mult mai mult.

Împerechează asta cu spațiul și lățimea de bandă care’sunt disponibile în planurile lor Premium și de afaceri, iar Hostinger devine o companie care merită luată în considerare. Dacă sunteți în căutarea unei gazde web eficiente și ieftine, aceasta este compania pentru dumneavoastră. Acestea oferă un serviciu premium care nu sacrifică calitatea pentru preț.

Ați folosit Hostinger în trecut? Le folosești în prezent? Spuneți-ne despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map