6 най-добрите приставки за членство в WordPress за изграждане на процъфтяваща общност

Планирате ли да създадете първокласно съдържание на вашия уебсайт WordPress и да го направите достъпно само за вашите регистрирани членове? Ако е така, ще ви е необходим плъгин за членство в сайта, който ви позволява да създавате членства и да ограничите вашето изключително съдържание само до вашите членове. В тази статия ще споделя с вас шест най-добри приставки за членство за вашия уебсайт WordPress.


Изборът на подходящ плъгин за членство е едно от най-важните съображения при изграждането на процъфтяваща общност за вашия бизнес, независимо дали продавате онлайн курс или съставяте списък на вашите абонати.

Какви ползи можете да получите от сайта за членство?

Първо, нека да поговорим за това, което е полезно за вас, когато изграждате сайт за членство.

 • Създайте списък с имейли, който има висока степен на ангажираност. Можете да създадете библиотека със съдържанието си и да позволите достъп до нея само от вашите регистрирани потребители. По този начин ще можете да създадете силно ангажиращ списък с абонати.
 • Изградете своя авторитет. Когато създавате ценно съдържание за членовете си, това ви предоставя възможност да изградите своя авторитет в своята ниша. Също така ви позволява да изградите основа за вашата лоялна клиентска база.
 • Печелете повтарящ се доход. Ако имате възможност да подтикнете членовете си да плащат за абонамента им, възможностите за печелене са безкрайни.

Какво да търсите в плъгин на сайта за членство?

Позволете ми да споделя с вас забележителни функции, за които наистина трябва да помислите, когато избирате подходящия плъгин за членство за вашия уебсайт.

Лесно използване

Ако не сте техен човек и не искате да наемете програмист, който да създаде вашия членски сайт, тогава изберете приставка, лесна за използване. Можете да закупите лек плъгин, който има всички основни функции, от които се нуждаете, и ако имате нужда от по-разширени функции, тогава можете да отидете за пълнофункционален плъгин или да инсталирате добавките.

Съвместимост

Тествайте първо приставката в локалната си инсталация на WordPress, преди да я инсталирате на уебсайта си за производство. Това помага да се гарантира, че вашата приставка е съвместима с вашата тема и други инсталирани в момента приставки.

Дизайн и функции

Може да искате да разгледате и неговите специфични функции, като например функциите за управление на абонамента, функцията за капково съдържание и поддръжката на шлюзове за плащане. Има много плъгини за членство, но те имат различни функции и не всички имат специфичните функции, които биха ви били необходими за вашия членски сайт.

Така че сега, нека да разгледаме нашите най-популярни плъгини за членство в WordPress.

1. MemberPress

MemberPress е един от най-популярните плъгини за членство за уебсайтове на WordPress. Това вероятно е един от най-пълните плъгини за членство с всички негови функции, които ще са ви необходими за мощен, пълнофункционален сайт за членство.

Кои са основните предимства на MemberPress?

 • Настройването му е много лесно и лесно. Можете автоматично да настроите страници за вход, цени, акаунт и благодарствени страници за вашите членове.
 • Той има мощен контрол на достъпа, при който можете да ограничите достъпа до вашите публикации, страници, категории, маркери и документи и медийни файлове.
 • Ако продавате онлайн курсове, можете да капете емисиите си, което означава, че те могат да бъдат прегледани от членовете ви след определено време.
 • Лесно се интегрира с различни имейл маркетингови услуги като MailChimp, AWeber, GetResponse и MadMimi. Ако сте подкастинг, MemberPress също се интегрира с BluBrry и Amazon Web Services.
 • Той също има вградена поддръжка за Stripe, PayPal и Authorize.net.
 • Той също така предлага създаването на страници с динамично ценообразуване със своите предварително изградени шаблони.
 • Той също така ви позволява да контролирате датите на валидност на вашите купони и кои продукти важат за тях. Можете също да изберете процент на отстъпка или фиксирана сума.

Сред неговите ограничения обаче е, че се ограничава само до поддръжката на трите най-популярни шлюза за плащане. Така че, ако сте в страна без тези шлюзове за плащане, ще трябва да помислите за друг плъгин за членство. Също така, той все още се нуждае от повече интеграции с други популярни услуги. Въпреки това, можете да наемете програмист, който да интегрира услуга на трети страни.

MemberPress започва от $ 258 годишно на редовна цена.

Посетете MemberPress

2. Членство в WooCommerce

WooCommerce Memberships ви позволява да изградите система за членство, интегрирана във вашия онлайн магазин. Можете да ограничите съдържанието си и да го капете на членовете си.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че това е добавка за WooCommerce, което означава, че първо трябва да инсталирате приставката за WooCommerce, преди да можете да използвате членството в WooCommerce. Плюс това, ако планирате да приемате повтарящи се плащания, тогава имате нужда и от приставката за абонаменти за WooCommerce.

Какво може да направи WooCommerce членствата за вашия бизнес?

 • Основното предимство на този плъгин е, че можете да настроите продуктите си да бъдат достъпни само от вашите членове и да им предоставите отстъпки за целия сайт..
 • Можете да планирате кога съдържанието ви ще бъде видимо за вашите членове.
 • Този плъгин ви позволява да настроите опции за безплатна доставка за вашите членове и купони за нечленуващи.
 • Вашите членове могат лесно да се придвижват до таблото за членство.
 • Можете да импортирате или експортирате членове във CSV файл.
 • Той има зона за членски бележки, за да следи информацията за клиентите и справка за лесна комуникация с вашите членове.

Едно нещо, което не харесвам в този плъгин, е, че плащанията не са вградени. Така че, вие също трябва да инсталирате WooCommerce Gateways за плащане в допълнителна цена.

Членството в WooCommerce започва от $ 149 на година за един сайт.

Посетете WooCommerce Memberships

3. Ограничете съдържание Pro

Ограничете Content Pro е друг плъгин за членство, който трябва да разгледате, тъй като ви позволява лесно да изградите пълнофункционален сайт за членство. Това е мощен претендент в областта на плъгина за членство, тъй като е създаден от същия екип, който създаде AffiliateWP и Easy Digital Downloads плъгин.

Нека да разгледаме какво може да направи за вашия сайт за членство в WordPress.

 • Интегрира се лесно с вашия сайт WordPress.
 • Той има вградени интеграции с различни шлюзове за плащания като PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe и Authorize.net.
 • Можете да създадете кодове за отстъпки колкото искате и да предложите фиксирана сума или процент от отстъпки.
 • Друго хубаво нещо с този плъгин е, че със своята функционалност за отчитане ще можете да проследявате работата на вашето членство.
 • Можете също да експортирате данните си в CSV файл.
 • Можете също така да изпращате автоматично имейли за добре дошли на новите си членове, потвърждение за плащане по имейл и напомняния за изтичане на акаунта.

В сравнение с други плъгини за членство ще видите, че той има по-малко интеграции с други услуги на трети страни като доставчика на имейл услуги. Мисля, че това е нещо, което трябва да се подобри.

Ценообразуването за ограничаване на съдържание Pro започва от $ 99 на година и може да стигне до $ 499 годишно, в зависимост от броя на включените добавки и броя сайтове, на които е разрешено да се инсталира.

Посетете Ограничете съдържанието Pro

4. Платен членство Pro

Платеното членство Pro е подходящо за уебсайт, който предоставя премиум съдържание, асоциации, бюлетини, абонаментни продукти и много други. Най-хубавото в него е, че можете да го използвате безплатно.

Нека да разгледаме какво можете да направите с платеното членство Pro.

 • Можете да давате име и да контролирате достъпа на членовете си до съдържанието ви. Например, можете да категоризирате членовете си като златен, сребърен или бронзов член.
 • Той се интегрира с най-добрите шлюзове за плащане като Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource и 2Checkout. Вашият уебсайт се нуждае от SSL сертификат, за да направи процеса на касата безопасен и сигурен.
 • Можете да зададете уникална информация за цените за всяко ниво на членство.
 • Можете да контролирате достъпа до съдържание за всяко ниво на членство.
 • Можете да генерирате подробни отчети за представянето на вашето членство.
 • Можете да разрешите на търсачките да индексират вашето първокласно съдържание, така че вашият сайт все още да може да класира за търсене по ключови думи.
 • Можете да персонализирате известия по имейл.
 • Платеното членство Pro е чудесно за обикновен уебсайт. Ако обаче имате сложен уебсайт, трябва да помислите как да разгледате наличните добавки, ако отговарят на нуждите на вашия уебсайт.

Въпреки че можете да го използвате безплатно, не получавате премиум поддръжка и актуализации, както и други добавки, от които може да се нуждаете. Така че, проверете цените им, които започват с $ 297 годишно.

Посетете Платено членство Pro

5. S2Member

S2Member е друг безплатен плъгин за членство в WordPress, който можете да използвате за вашия уебсайт. Той се предлага с много изчерпателни функции, което го прави един от най-пълните плъгини.

Нека да видим какви са основните характеристики на този плъгин.

 • Той е безплатен и можете да го изпробвате дали е най-добре за вашия уебсайт. Въпреки че функциите са ограничени, това е добро начало за вашия членски сайт.
 • Можете да планирате освобождаването на съдържанието си на членовете си.
 • Той поддържа PayPal с безплатната си версия, а Stripe и Authorize.net с премиум версията си.
 • Той се интегрира добре с плъгини на общността като BuddyPress и bbPress.

Въпреки това, тъй като предлага много функции, може да има стръмна крива на учене в това да се наложи да ги измислите, особено ако току-що започвате.

Тъй като безплатната версия има ограничени функции, може да искате допълнителните функции на нейната премиум версия, която започва с еднократна такса от $ 89.

Посетете S2Member

6. aMember Pro

aMember Pro е друга гъвкава и удобна за потребителя приставка. Все пак да ви кажа веднага, че това не е естествена приставка за WordPress. Това е PHP изграден софтуер, който може да бъде интегриран с WordPress.

Ето някои от нещата, които може да направи за вашия уебсайт за членство:

 • Тя ви позволява да създавате неограничени нива на членове и елементи.
 • Тя ви позволява да доставяте съдържанието си постепенно.
 • Той е интегриран с различни шлюзове за плащане като PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio и много други.
 • Можете лесно да управлявате вашите клиенти и техните абонаменти.
 • Можете да генерирате подробни отчети за вашите клиенти и ефективността на членството.
 • Предлагат се езикови преводи за испански, френски, немски, руски, китайски и гръцки.

Едно нещо, което евентуално можете да срещнете с този плъгин, са проблеми със съвместимостта с други WordPress плъгини на вашия уебсайт. Така че, бъдете много предпазливи за това.

Можете да получите този плъгин при еднократно плащане от $ 179.95 редовна цена.

Посетете aMember Pro

заключение

Ако имате нужда от по-прост и лек плъгин за членство за вашия уебсайт, тогава проверете Ограничаване на съдържание Pro. Но ако имате нужда от по-изчерпателен, опитайте да използвате MemberPress.

Не забравяйте, че е най-добре да изпробвате първо в местния си WordPress или в етапна среда, за да сте сигурни, че предоставяте най-добрата услуга на членовете си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector