Преглед на сайта

SiteGround остава един от нашите най-добри избори за уеб хостинг през последните няколко години.


Те са една от малкото компании в новото поколение уеб хостинг, които поставят клиента на първо място.

Това включва над средната производителност на сървъра, безплатни надстройки и много функции, управлявани от хост.

Едно от първите неща, които повечето потребители на SG за първи път забелязват, е безумната подкрепа. 24/7 поддръжка е готов в готовност, за да ви помогне буквално с всичко, свързано с вашия хостинг.

За някои блогъри и собственици на бизнес това означава, че ще спестите часове време, измисляйки технически подробности как да модифицирате определени елементи от вашия хостинг.

Цени разумно SiteGround излиза до $ 3,95 на месец намалена цена над редовната цена от 11,95 долара. В сравнение с други домакини това е много.

В това ръководство ще разгледаме някои от горепосочените функции.

Да скочим в нелепите момчета. ��

Как за първи път научихме за Siteground

Още през 2013 г. аз присъствах на конференция в Тайланд и разговарях с няколко момчета. Оказа се, че няколко от тях са работили за Siteground, след като разговаряхме известно време за моята уеб агенция и екипа на Whitelabel, който бях изградил, те предложиха тяхната услуга като коригиране на някои от проблемите с хостинга, които имах с местните Домакини от Австралия.

Разказаха ми за техния масивен център за данни в Сингапур, който току-що бяха взели под наем.

Месец по-късно бях прехвърлил над 20 обекта към Siteground и оттогава никога не съм поглеждал назад.

Siteground ни спести много време, проблеми и осигури много по-добро обслужване. В следващите няколко раздела I’Ще обясня някои технически аспекти защо техните услуги побеждават конкуренцията.

Проследяване на услугата SiteGround

Препоръките не означават нищо с добри солидни данни. За щастие, използвайки нашата интегрирана система, която използваме за управление на всички наши хостинг / клиентски акаунти, ние също имаме години данни за периоди и времена на престой. Можете да видите нашите проследяване на живо на SiteGround тук.

Може да не знаете какво означава това, нека да ви обясня …

Времето на престой е времето, през което уебсайтът ви е прекъснат или не може да бъде достъпен. Обикновено това се дължи на проблем на сървъра.

Uptime е времето, през което уебсайтът работи и функционира без грешка. По-високото време за работа е добро.

SiteGround Uptime

Средно поставяме време за работа на SiteGround 99,92% което е както можете да се досетите…. безумно високо.

Това се тества чрез техния център в Сингапур. Това е доста добре, като се има предвид, че през последните 24 месеца имаше само 5 прекъсвания. Това е наистина малко, като се има предвид, че Пантър и Мелбърн ИТ са имали над 173 (да, прочетохте правилно)

Дължини на престой

 • 4/28/2015 – 154 секунди
 • 4.10.2015 г. – 561 секунди
 • 11/11/2016 – 431 секунди
 • 2/3/2017 – 331 секунди
 • 2/4 2017 – 430 секунди

Ето някои записи от нашите доклади за актуализация за 2017 г. Можете да видите всички диапазони от 100-99,9%.

Този тест е специално от Сидни. Това беше тествано на 29.12.2016 г., както можете да видите горе вдясно. Можете да видите, че с подобен работен ден, като това спускането на сайта ви, всъщност никога не е проблем.

ъптайм в Сидни

Друг екран, показващ как нашето табло проследява продължителността на всеки отделен сайт / хост. Всички наши данни могат да бъдат проследени в исторически план. Доста добре нали?

изображение на продължителността на площадката

Скорост на площадката на сайта

Говорих за това в нашия преглед на австралийските домакини срещу в чужбина центрове за данни, един от по-често срещаните въпроси, които получаваме е защо не’t препоръчате някои местни домакини и причините са доста прости. Извинявам се, ако обидя някой колега австралийски, който работи в индустрията на уеб услугите.

изображение, показващо скорост на интернет в Австралия

Австралийските центрове за данни използват ненадежден, евтин и остарял софтуер. В комбинация с липсата на оптични кабели, осигуряващи интернет и имате рецепта за много бавен и ненадежден Интернет.

Австралийските центрове за данни непрекъснато се класират доста лошо на световни тестове за скорост на интернет и производителност на уебсайтове.

Може да си мислите, че скоростта на интернет няма връзка с производителността в мрежата, но това не е така’t точен. Центровете за данни изпращат информация на посетителите, така че ако този център за данни’s Интернет сами по себе си бавно ще получите намалена производителност навсякъде. Кликнете тук за повече информация колко е зле Австралийският интернет гадно. Годината преди това бяхме на # 56 ��

SiteGround’s центровете за данни са бързи и докато вашият австралийски доставчик на интернет може да е бавен, поне данните се осветяват бързо чрез техните центрове.

Ето някои от резултатите от нашите тестове от Сидни и Мелбърн.

изображение на скоростта на площадката на сайта

Можете ли да кажете fasttttttt?

Това беше едно от нашите Уебсайт за електронна търговия преди и след превключване. Забележете огромния спад на времето за зареждане и това е използването на a “премия” домакин, разположен в Сидни (спечелихме’имена имена).

превключване на сайта на място от клиента

В случай, че не сте’Убеден съм, че има още няколко тестови пътища през 5 различни мрежи в цяла Австралия през 2017 г..

 • Средна юли скорост: 314ms
 • Средна скорост за юни: 302ms
 • Средна скорост за май: 283ms
 • Средна скорост за април: 333ms
 • Средна скорост за март: 312ms

Най-добрата поддръжка на всеки уеб-домакин

Siteground се гордее с подкрепата си. Само това ги кара да стоят далеч от много други доставчици. Екипът им наистина знае бързо, за да ви помогне с възникнали проблеми.

Много други домакини в мрежата са пренебрегнали екипите си за поддръжка и са го възложили на други страни, където обслужващият персонал е апатичен и много пъти дори не разбират за какво говорите. Както Siteground, така и A2 са единствените домакини, които обучават техния помощен персонал да отговаря на вашите въпроси.


 • Опции за поддръжка на Siteground

  1. Чат на живо (24/7)
  2. Билетна система (отговаря се обикновено за 1 ден)

  Ето бърза снимка на прозореца им за чат. Има само 10-15 секунди изчакване чатът да започне. Можете дори да оцените вашия персонал за поддръжка, ако не сте доволни.

 • изображение, показващо чат за поддръжка на Siteground

Те поддържат вашия сайт актуален

Една от най-големите слабости в сигурността, която хакерите и други лоши хора използват, са по-старите версии на плъгини, теми или WordPress себе си. По-нови са вунелабилностите “кръпка” тъй като тези програми се актуализират и фиксират от разработчиците.

Ако не сте’не надстройте вашия сайт’са основна цел за хакери, които използват ботове, за да търсят в интернет по-стари уеб сайтове, за да проникнат. Мислете за това като за система за сигурност и ако искате’използваш стара ключалка там’е добър шанс някой да влезе.

Siteground автоматично актуализира всички сайтове, използвайки wordpress (разберете повече за хостинга на WordPress). Това означава, че вече не трябва да се притеснявате за поддържането на актуализацията на Вашия сайт.

Ако ти’отново малък бизнес можете буквално да го настроите и да го забравите.

Siteca Supercachcer и CDN

Те също предлагат напълно безплатна функция за оптимизация, която прави вашия сайт’потребителското изживяване още по-добре с по-бързо зареждане. Облачна мрежа за разпространение или CDN разпространяват вашите файлове в 34 места по целия свят, за да предложат по-бързо време за зареждане в зависимост от това, откъде посетителите имат достъп до съдържанието ви от.

Това са функции, които обикновено изискват заплащане на месечна такса. Функциите на CDN драстично повишават сигурността в мрежата, преживяването и бързината при сърфиране.

  Безплатен SSL Cert (спестете $ 70-100)

  изображение на защитен от SSL уебсайт

  Siteground предлагат напълно безплатен SSL.  

  Ако не сте сигурни какъв е SSL, това означава защитен сокет слой. Ако някога сте виждали зеления http: // текст в началото на URL адрес, който е SSL. Идеята зад него е, че браузърът на вашия посетител и хостът ви създават криптиран тунел, за да търгуват информация напред и назад. Това напред и назад позволява пълна поверителност и сигурност

  Ако планирате да продавате нещо на уебсайта си или искате сайтът ви да се показва в органичното търсене на Google, тогава имате нужда от SSL. За щастие с Siteground е безплатно.

  Инсталиране с едно щракване за начинаещи

  Siteground предлага уникална инсталация на WordPress с едно кликване. След като влезете, ще видите опцията за инсталиране на wordpress с един клик или какъвто и да е вид CMS, който искате да използвате.

  Задайте вашата парола / вход и е добре да отидете в рамките на няколко минути. Можете буквално да настроите вашия сайт в рамките на няколко минути и ако това е твърде сложна поддръжка, ще го направи вместо вас.

  Безплатни преводи на уебсайтове

  Ако планирате да преместите сайта си от един хост към друг превключването понякога може да бъде голяма кавга. Искате да сте сигурни, че всичко работи добре и няма проблеми при копирането на вашите файлове.

  Обикновено това става чрез създаване на резервни копия и ръчно извършване чрез FTP и cPanel. Siteground го прави безплатно с всяка нова регистрация, което означава, че ако имате съществуващ сайт, той ще го прехвърли точно както е в рамките на 1-2 дни.

  Не се изискват допълнителни такси. 

  Недостатък на хостинг на сайта

  Повечето домакини ще рекламират, като използват наистина ниска цена като $ 2-5 долара, но има малка уговорка за това. Ще трябва да се регистрирате за 2-3 години.

  С Siteground гледате едно и също нещо, въпреки че те имат едногодишна регистрация. Това е нормално, тъй като никой няма да настрои уебсайт само за 4 или 5 месеца.

  Няма скрити такси или продажби на софтуер или сигурност с оригиналния пакет за регистрация.

  Хостинг планове на сайта

  Различни планове на площадката

  Споделен хостинг

  с споделен хостинг споделяте IP адрес с много други уебсайтове. Логиката на споделения хостинг е, че никой сайт не изисква цялото определено пространство на твърдия диск или честотна лента. Споделените хостове предлагат най-евтината опция за повечето уебсайтове.

   План за стартиране

   • Цена – $ 3.95 / месец
   • Един уебсайт и 10GB HD пространство
   • Страхотно за сайтове с по-малко от 10 000 посетители на ден
   • Безплатни архиви и някои добавки
   Израснете Голям план

   • Цена – $ 5.95 / месец
   • Множество уебсайтове
   • 20GB
   • До 25 000 посетители на ден
   • Безплатен SSL
   • Безплатни архиви
   План на GoGeek

   • Цена – $ 11.95
   • 30 GB HD пространство
   • До 100 000 ежедневни посещения
   • Много ъпгрейди

   Най-добрият план да получите, ако сте’тъкмо започваш и дон’нямате 10 000 посетители на ден е споделеният план. Това също работи чудесно за магазина за електронна търговия и малък бизнес уебсайтове.

   Е, това е.

   Ако имате въпроси или коментари, не’не бъдете срамежливи и оставете един под нас’Ще му отговоря възможно най-бързо.

   Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

   С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map