Преглед на HostGator

И така, ето ни, още един кръг от експертни, добре информирани, добре написани, смешно забавни отзиви за уебхости в Австралия, с любов, донесени ви от екипа тук на Aussie Hosting.


Първо нагоре, HostGator.

Нека първо да извадим едно нещо: HostGator хас наистина глупаво име.

Искам да кажа, че алигаторите са австралийски. Пълни точки за национализъм. Но никоя технологична компания вече не се нарича неща като „HostGator“. И какво е с този глупаво син и жълт талисман? Предполага се, че алигаторите са свирепи, а не гушкащи. Защо се изправя така? Защо е син?

За мен всичко е твърде сладко Харесва ми, че моите технологични компании имат име като „Optima“ и да използват изключително вкусни нюанси на крема. Брандирането на HostGator изглежда така, сякаш са останали през 2005 г., и мислят, че AskJeeves е доста готин.

Тяхната глупава марка настрана, Домакин Gator всъщност е наистина добър уеб-домакин. Те са бързи, надеждни и техните ценообразуването е супер конкурентно, поне за австралийския пазар. Най-хубавото е, че те не използват обичайния трик на бюджетни австралийски уеб хостове: таксуват ви допълнително за неща (като SSL), които трябва да бъдат безплатни през 2017 г..

Какво гледаме

Както всички наши прегледи, и този ще се основава най-вече на числа. Може би това звучи скучно, но ви обещавам, че разглеждането на данните далеч е най-добрият начин за оценка на уеб хостовете.

В крайна сметка, ако основах този преглед просто на логото на HostGator, те няма да излязат много добре. ��

Ето какво ще направя в този преглед:

 • Разгледайте продължителността, скоростта и надеждността на HostGator. За тези от вас, които просто не могат да чакат появата на сочните номера, заключението на този раздел е, че HostGator всъщност са доста добри.
 • Тогава ще направим още няколко номера, но този път да разгледаме цените на HostGator. Сполиер: това е едно от най-добрите в Австралия в момента.
 • Накрая ще сравня HostGator с уеб хостовете, които използваме тук на Aussie Hosting (предимно SiteGround) и ще видя дали прави оценката.

Но първо …

Как събрахме данните си

 • Хм, добре … ние знаем много за уеб хостинг. Тук на Aussie хостинг, ние работим с уеб хостове и събираме данни за тях вече почти 10 години.

  По това време създадохме онова, което обичаме да смятаме за най-доброто (тя със сигурност е най-голямата) база данни за уеб хостове в Австралия. Може да мислите, че е странно да се гордеем с това (моята база данни е по-голяма от вашата!), но ние сме.

  Кликнете тук, за да вижте нашето денонощно проследяване на HostGatorНие следим продължителността на работа и престоя в множество уебсайтове, за да постигнем по-добро разбиране на производителността. 


 • изображение на проследяване на живо на време и време на престой на уебсайта


За този преглед трябваше само да разгледам базата данни. Ние основаваме всички свои отзиви на тези данни, тъй като установяваме, че това е най-добрият начин да разберем ефективността срещу обещанието.

Числата

Сега за основното ястие. Просто ще им ги дам, така че тези, които знаят какво означават, могат да решат сами.


 • Сидни
  • Време за изпълнение – 98,6% 
  • Средно време за натоварване – 1,912Ms 
 • Мелбърн
  • Време за изпълнение – 98,9% 
  • Средно време за натоварване – 2,012Ms 
 • Канбера
  • Време за изпълнение – 97,5% (о! 
  • Средно време за натоварване – 2,182Ms 
 • Аделаида
  • Време за изпълнение – 98,09% 
  • Средно време за натоварване – 1,658Ms 

Тези числа са доста хубави. Канбера е малко ниска, разбира се, но тогава Канбера малко изостава във всичко. 

Без обида Канбера. ��

Какво означават тези числа?

О, да, трябва да обясня, че за тези от вас, които не прекарват цял ​​ден, гледайки статистики за уеб хостинг.

Uptime

изображение на скоростта на уебсайта„Uptime“ е обясняващ себе си. Това е процентът от времето, през което уеб хостът е „нагоре“. Както в, времето, през което сървърите им са включени, работят и предоставят уеб страници на вашите клиенти. Както и в периода от време, когато сайтът ви е достъпен. Схванах го?

А добрият уеб хостинг доставчик ще има време за работа над 98%Лошият ще предложи по-малко от 97%. Когато става въпрос за уеб хостинг, дори разлика .1 може да създаде огромна промяна в размера на продажбите, които генерирате чрез уебсайта си. Хората мразят сайтовете да бъдат прекъснати и ако първият ви сайт е офлайн при първия опит за посещение, те няма да се върнат.

По-горе можете да видите, че резултатът на HostGator е доста добър в това отношение. Това са всъщност едни от най-добрите статистики за ъптайм, на които попаднах наскоро, и те показват, че HostGator са го събрали, когато става въпрос за поддържане на сървърите им.

скорост

“Скоростта” също трябва да бъде доста лесна за разбиране. Но отново, когато сравняваме уеб хостове, малките разлики в скоростта наистина имат значение. Изследванията показват, че дори забавяне с 1 секунда при зареждането на страниците ще означава, че много потенциални клиенти се отклоняват от вашия сайт.

Отново HostGator са сред най-добрите уеб хостове в Австралия, що се отнася до скоростта. Ако уебсайтът ви е голям и искате да включите фантастични снимки с висока резолюция навсякъде, HostGator са чудесен избор.

Виждате ли, числата всъщност са забавни, щом ги разберете!

Ценообразуване

Колко струва този глупав алигатор за отличните му хостинг услуги?

Е, не чак толкова. Предполагам, че алигаторите така или иначе нямат много нужда от твърда валута. Ето разбивка на Цените на HostGator

ценообразуване на хостватор за Австралия

Уф. Виждате, че уебсайтът им използва същите ужасни цветове като алигатора?

Но както и да е, погледнете покрай страхотния дизайн и ще видите, че HostGator наистина са доста конкурентни. Сигурно основният план не идва с SSL, но 6 долара на месец за техния бизнес план е наистина добър.

Едно нещо, което искам да отбележа, е, че не мисля, че си струва да ходите на основния план с HostGator. Всичко е наред и пак ще получите надеждна и бърза услуга, но броят допълнителни функции, включени в другите планове, само за няколко долара повече, ги прави много по-добра стойност.

Всъщност, когато разглеждаме плановете за бебета и бизнес, HostGator са на второ място само по SiteGround по стойност. Добре ги направи.

Екстри

Може би най-доброто нещо за HostGator е, че те включват цяло количество екстри като стандарт във всичките си планове. Изброяването им всички тук ще отнеме завинаги, но отидете на http://www.hostgator.com/shared-compare и погледнете.

Таблици като тази:

планове за хостинг австралия

Страхотен знак. Може да не знаете какво е Perl (макар че вътрешният ми маниер ви подтиква да разберете), но го вземете от онези от нас, които знаят: уеб хост, поддържащ толкова много езици, е рядкост. Това също означава, че HostGator се отнасят сериозно към себе си и предлагат сериозен уеб хостинг за сериозни хора.

Това е, което трябва да търсите.

SSL

изображение на защитен от SSL уебсайт

Ако сте прочели няколко от нашите отзиви (наистина би трябвало, те са страхотни), ще забележите, че продължаваме много по SSL. Това е така, защото в Австралия има реален проблем – някои биха го нарекли уловка – що се отнася до SSL.

Схемата работи така. Уеб хостът предлага доста среден хостинг на супер евтина цена и привлича множество клиенти, които да се регистрират за дългогодишни договори. Плановете обаче са толкова минимални, че същите тези клиенти в крайна сметка плащат стотици долари годишно допълнително, за да получат функции, които трябва да се предлагат като стандарт. А SSL сертификатите са най-лошите.

Радвам се да кажа обаче, че няма такива проблеми с HostGator. Всичките им планове, освен най-основните, идват със SSL като стандарт. Това е добре, защото това означава, че не е нужно да продължавам да обичам тази тема.

Разговор с поддръжката на Hostgator Alligator

изображение на поддръжка за чат на хост gator
Някои други хора в чат

Една последна точка. Обслужването на клиенти в HostGator всъщност е наистина добро. Мисля, че това е така, защото те нямат много работа.

Не ги наричам мързеливи, далеч от това. Но изглежда, че това е модел: хостовете с добри периоди на работа имат добри отдели за обслужване на клиенти, тъй като те не са затрупани с повиквания на всеки няколко дни, защото сървърът е изчезнал.

Ако знаете как да поддържате сървъри, по-малко вероятно е те да намалят и имате повече време да реагирате на хората. Това изглежда е случаят с домакин Gator.

Обичам да си представям, че всички в техния кол център са облечени като онзи син и жълт алигатор. Но след задълбочени проучвания, мога изключително да потвърдя, че повечето пъти не са.

изображение на поддръжка за чат на хост gator
Някои други хора в чат

Една последна точка. Обслужването на клиенти в HostGator всъщност е наистина добро. Мисля, че това е така, защото те нямат много работа.

Не ги наричам мързеливи, далеч от това. Но изглежда, че това е модел: хостовете с добри периоди на работа имат добри отдели за обслужване на клиенти, тъй като те не са затрупани с повиквания на всеки няколко дни, защото сървърът е изчезнал.

Ако знаете как да поддържате сървъри, по-малко вероятно е те да намалят и имате повече време да реагирате на хората. Това изглежда е случаят с домакин Gator.

Обичам да си представям, че всички в техния кол център са облечени като онзи син и жълт алигатор. Но след задълбочени проучвания, мога изключително да потвърдя, че повечето пъти не са.

Алтернативите

Тъжен е фактът, че в този раздел на рецензията, повечето от читателите отчаяно знаят какви са алтернативите на какъвто и да е глупав уеб хост, който разглеждам. Не мисля, че съм особено циничен, всъщност просто повечето от уеб хостовете в Австралия сучат.

За щастие, HostGator не го правят. Има няколко алтернативни уеб хостове, които са също толкова добри (и може би малко по-добри) от HostGator, но ако търсите бърз, евтин, надежден уеб хостинг, алигаторът е начинът да вървите.

И ако след всичко, което казахте, мислите за размяна от собствения си уеб хост, сега е моментът да го направите. Не искам да се занимавам с това, но получаването на добър уеб-домакин наистина може да подобри продажните ви проценти, маржа на печалбата, щастието и сексуалната ви потентност (необходимо е цитиране).

Също така ще ви даде следните неща:

Но освен това видяхме и значително подобрение в някои от техните други статистически данни:

 1. Увеличение на времето, прекарано от клиента за сърфиране в сайта (хора като бързи уебсайтове)
 2. По-добро класиране на Google (Google също харесва бързи уебсайтове)
 3. По-добро време и
 4. По-бързо време за зареждане

И дори и да сте заседнали в едногодишен договор с удачен хост, все пак трябва да помислите за преместване на сайта си. Уеб хостингът в Австралия измина дълъг път през последните години и ако сте се регистрирали на своя уеб хост преди няколко години, вероятно можете да получите много повече за парите си в наши дни.

HostGator са доста добри, но нека разгледаме някои алтернативи, за всеки случай наистина ли не може стомахът да вижда тази цветова схема всеки път, когато влезете в задния си край.

В интерес на истината, HostGator са толкова добри, че наистина има само една алтернатива и тази, която използваме:

Е, откъде да започна? SiteGround представляват бъдещето на австралийския уеб хостинг, а останалите компании изминават дълъг път, преди да настигнат.

За тези от вас, които се интересуват от номерата, SiteGround предлагат най-добрите статистики на всеки уеб хост в страната. Те не са че много по-добри от HostGators, но те са близо.

И като HostGator, също и SiteGround предлагат безплатни SSL, и куп допълнителни функции, които са полезни, ако използвате необичаен сайт.

Единственият недостатък на SiteGround е, че те са a малко по-скъп от HostGator. Разликата между двете компании обаче е около $ 1 на месец и ако се притеснявате, че вашата компания може да се нуждае от по-драстична промяна, отколкото от просто актуализиране на вашия уеб хост.

Накратко, HostGator са отличен, модерен уеб-домакин с глупав, остарял талисман.

Ако търсите надежден, бърз и надежден уеб хост, който предлага наистина добра поддръжка на клиенти в редкия случай, когато нещо се обърка, можете да направите много по-лошо, отколкото да ходите с HostGator.

Плюс това можете да си представите вашите сървърни инженери, облечени като алигатори, което ще накара деня просто да отлети.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector