Pregled mjesta mjesta

SiteGround je ostao jedan od naših najboljih izbora za web hosting posljednjih nekoliko godina.


Oni su jedna od rijetkih tvrtki nove generacije web hostinga koji kupca stavljaju na prvo i najvažnije mjesto.

To uključuje iznadprosječne performanse poslužitelja, besplatne nadogradnje i mnoštvo značajki koje upravlja domaćin.

Jedna od prvih stvari koju većina korisnika SG SG-a primijeti je luda podrška. 24/7 podrška spreman je u stanju pripravnosti da vam doslovno pomogne oko bilo čega što se tiče vašeg hostinga.

Nekim blogerima i vlasnicima tvrtki to znači da ćete uštedjeti vrijeme na pronalaženju tehničkih detalja kako izmijeniti određene elemente vašeg hostinga.

Cijene mudre SiteGround izlazi na 3,95 dolara mjesečno snižena cijena od tada uobičajene cijene od 11,95 USD. U odnosu na ostale domaćine ovo je puno.

U ovom ćemo priručniku pogledati neke od gore navedenih značajki.

Uskočimo u budale. ��

Kako smo prvi put saznali o mjestu na terenu

U 2013., bio sam na konferenciji u Tajlandu i razgovarao s nekoliko momaka. Ispostavilo se da ih je nekoliko radilo na Sitegroundu, nakon što smo neko vrijeme razgovarali o mojoj web agenciji i timu s Whitelabel-a koji sam stvorio, predložili su njihovu uslugu kao rješenje nekih problema s hostingom koji imam s lokalnim Domaćini sa sjedištem u Australiji.

Pričali su mi o njihovom ogromnom singapurskom datacentru koji su upravo uzeli u zakup.

Mjesec dana kasnije prešao sam preko 20 mjesta na Siteground i od tada se nisam osvrnuo.

Siteground nam je uštedio puno vremena, problema i pružio puno bolju uslugu. U sljedećih nekoliko odjeljaka I’objasnit ću neke tehničke aspekte zašto njihove usluge pobjeđuju konkurenciju.

Praćenje usluge SiteGround

Preporuke ne znače ništa s dobrim čvrstim podacima. Srećom, pomoću integriranog sustava koji koristimo za upravljanje svim našim hosting / klijentskim računima imamo i godine podataka o povremenim i prekidima. Možete vidjeti naše uživo praćenje SiteGround-a ovdje.

Možda ne znate što to znači, dopustite mi da objasnim …

Prekid vremena je vremenski prekid ili onemogućivanje vaše web stranice. To se obično događa zbog problema na poslužitelju.

Uptime je vrijeme koje web stranica radi i funkcionira bez pogreške. Više produženje rada je dobro.

Uptime web mjesta

U prosjeku radno vrijeme usluge SiteGround stavljamo u rad 99,92% što je kao što možete pogoditi…. suludo visoko.

Ovo se testira u njihovom centru za podatke u Singapuru. To je prilično dobro s obzirom na to da je u posljednja 24 mjeseca bilo samo 5 kvarova. To je stvarno malo s obzirom da je Panthur i Melbourne IT imao preko 173 (da, točno ste pročitali)

Dužine vremena odmora

 • 28.4.2015. – 154 sekunde
 • 10/4/2015 – 561 sekundu
 • 11/11/2016 – 431 sekunda
 • 2/3/2017 – 331 sekundi
 • 2/4 2017. – 430 sekundi

Evo nekoliko zapisa naših izvještaja o produženom radu za 2017. godinu. Možete vidjeti sve raspone od 100-99,9%.

Ovaj test je posebno iz Sydneya. Ovo je testirano 29.12.2016., Kao što vidite gore desno. Možete vidjeti da ovako produženje rada spuštanjem web stranice u osnovi nikada nije problem.

produženje rada u Sydneyu

Još jedna snimka zaslona koja prikazuje kako naša nadzorna ploča prati uvid u rad svake pojedine web lokacije / glavnog računala. Sve naše podatke moguće je povijesno pratiti. Prilično dobro?

slika produženja vremena na mjestu

Brzina mjesta na mjestu

O tome sam govorio u našem pregledu australskih domaćina vs prekomorskih podatkovnih centara, jedno od najčešćih pitanja koje postavljamo je zašto ne’Ako preporučite neke domaće domaćine, a razlozi su prilično jednostavni. Ispričavam se ako uvrijedim sve kolege iz Austrije koji rade u industriji web usluga.

slika koja pokazuje brzinu Interneta u Australiji

Australski podatkovni centri koriste nepouzdan, jeftin i zastarjeli softver. U kombinaciji s nedostatkom kabela optičkih vlakana koji nude Internet i imate recept za vrlo spor i nepouzdan Internet.

Australski podatkovni centri kontinuirano su rangirani na svjetskim testovima brzine interneta i performansi web stranice.

Možda mislite da brzina Interneta nema veze s web performansama, ali to nije’t točan. Datacentri šalju podatke posjetiteljima, pa ako taj centar podataka’Internet sam po sebi polako ide da biste dobili smanjene performanse sve oko sebe. Kliknite ovdje za više o tome kako loše Australski Internet je sranje. Godinu prije toga bili smo na # 56 ��

SiteGround’s podatkovni centri su brzi i dok je vaš davatelj internetskih usluga u Australiji spor, barem podaci brzo osvjetljavaju svoje centre podataka..

Evo nekih od naših rezultata ispitivanja Sydney i Melbourne.

slika brzine mjesta na mjestu

Možete li reći fasttttttt?

Ovo je bilo jedno od naših Web mjesto za e-trgovinu prije i poslije prebacivanja. Primijetite ogroman pad vremena učitavanja i ovo je korištenje a “premija” domaćin smješten u Sydneyu (pobijedili smo’t imena imena).

prebacivanje mjesta na mjestu s klijenta

U slučaju da nisi’Uvjeren sam da je ovo još nekoliko testnih vremena na 5 različitih mreža diljem Australije tijekom 2017. godine.

 • Prosječna brzina u srpnju: 314ms
 • Prosječna brzina u lipnju: 302ms
 • Prosječna brzina svibnja: 283ms
 • Prosječna brzina za travanj: 333ms
 • Prosječna brzina za ožujak: 312ms

Najbolja podrška bilo kojeg web domaćina

Siteground se ponosi podrškom. Samo ovo ih izdvaja daleko od mnogih drugih pružatelja usluga. Njihov tim brzo je upoznat s problemima koji se pojave.

Mnogi drugi domaćini zanemarili su svoje timove za podršku i prenijeli ga u druge zemlje u kojima je osoblje za podršku apatično i puno puta uopće ne razumije o čemu govorite. I Siteground i A2 jedini su domaćini koji osposobljavaju svoje osoblje za podršku kako bi odgovorili na vaša pitanja.


 • Opcije podrške za Siteground

  1. Live Chat (24/7)
  2. Sustav ulaznica (obično se odgovara 1 dan)

  Evo kratke slike prozora za njihov chat. Postoji samo 10-15 sekundi čekanja da započne razgovor. Možete čak i ocijeniti pomoćno osoblje ako niste zadovoljni.

 • slika koja prikazuje chat za podršku Sitegrounda

Oni ažuriraju vaše web mjesto

Jedna od najvećih sigurnosnih slabosti koju hakeri i drugi negativci iskorištavaju su starije verzije dodataka, tema ili WordPress sebe. Novije su vuneralnosti “skrpan” kako programeri ažuriraju i popravljaju te programe.

Ako nisi’Ne nadogradite svoju web lokaciju’glavna je meta hakera koji koriste botove za pretragu interneta na starijim web lokacijama. Razmislite o tome kao o sigurnosnom sustavu i ako jeste’tamo koristiš staru bravu’postoji dobra šansa da netko uđe.

Siteground automatski ažurira sve web stranice pomoću wordpressa (saznajte više o WordPress hostingu). To znači da se više ne morate brinuti kako biste ažurirali svoju web lokaciju.

Ako ti’Ako ste mala tvrtka, možete je doslovno postaviti i zaboraviti.

Siteca Supercachcer i CDN

Također nude potpuno besplatnu mogućnost optimizacije koja čini vašu web stranicu’korisničko iskustvo s još boljim brže vrijeme učitavanja. Mreža za distribuciju u oblaku ili CDN proširili su vaše datoteke na 34 lokacije širom svijeta kako bi ponudili brže vrijeme učitavanja, ovisno o tome odakle posjetiteljima pristupa vaš sadržaj.

To su značajke koje obično zahtijevaju plaćanje mjesečne naknade. CDN značajke dramatično povećavaju sigurnost u webu, iskustvo pregledavanja i brzinu.

  Besplatno SSL Cert (uštedite 70-100 $)

  slika web stranice zaštićene SSL-om

  Ponuda mjesta nudi potpuno besplatan SSL.  

  Ako niste sigurni što je SSL, to znači osigurani sloj utičnice. Ako ste ikada vidjeli zeleni http: // tekst na početku URL-a koji je SSL. Ideja koja stoji iza toga je da su preglednik vašeg posjetitelja i vaš domaćin stvorili šifrirani tunel za razmjenu informacija naprijed i nazad. Ovo naprijed i natrag omogućuje potpunu privatnost i sigurnost

  Ako planirate prodati bilo što na svojoj web stranici ili želite da se vaša web lokacija pojavi u Googleovom organskom pretraživanju, potreban vam je SSL. Srećom sa Sitegroundom je besplatna.

  Instalacija za novorođenče jednim klikom

  Siteground nudi jedinstvenu instalaciju WordPressa za jedan klik. Nakon što se prijavite, vidjet ćete opciju za instaliranje wordpressa ili bilo koju vrstu CMS-a za jedan klik.

  Postavite zaporku / prijavu i dobro je da krenete za nekoliko minuta. Svoju web lokaciju možete doslovno postaviti u roku od nekoliko minuta, a ako je to previše komplicirana podrška, to će učiniti za vas.

  Besplatni prijenosi web stranica

  Ako planirate premjestiti svoju web lokaciju s jednog domaćina na drugi, prebacivanje može ponekad biti velika gnjavaža. Želite biti sigurni da sve funkcionira u redu i da nema problema prilikom kopiranja datoteka.

  To se obično radi izradom sigurnosnih kopija i ili ručno radeći preko FTP-a i cPanela. Siteground to radi besplatno s bilo kojom novom prijavom, što znači ako imate postojeću web lokaciju, ona će je premjestiti u točno onako kako je u roku od 1-2 dana.

  Nisu potrebne dodatne naknade. 

  Odobrenje hostinga na terenu

  Većina domaćina oglašavat će se putem stvarno niske cijene poput 2-5 dolara, međutim, postoji blagi uvjet za to. Morat ćete se prijaviti za 2-3 godine.

  S Sitegroundom gledate istu stvar, iako oni imaju jednogodišnju prijavu. To je normalno jer nitko neće postavljati web mjesto samo 4 ili 5 mjeseci.

  Ne postoje skrivene naknade ili nadoknade za softver ili sigurnost s originalnim paketom za prijavu.

  Planovi hosting stranica na licu mjesta

  Različiti planovi mjesta

  Dijeljeni hosting

  S zajedničko hosting dijelite IP adresu s puno drugih web stranica. Logika koja stoji iza zajedničkog hostinga je da nijedna web lokacija ne zahtijeva sav dodijeljeni prostor na tvrdom disku ili propusnost. Dijeljeni domaćini nude najjeftiniju opciju za većinu web stranica.

   Plan pokretanja

   • Trošak – 3,95 $ / mjesečno
   • Jedna web stranica i 10 GB HD prostora
   • Izvrsno za web stranice s manje od 10k posjetitelja dnevno
   • Besplatne sigurnosne kopije i neki Addonovi
   Razviti veliki plan

   • Trošak – 5,95 $ / mjesečno
   • Više web stranica
   • 20GB
   • Do 25k dnevno posjetitelja
   • Besplatni SSL
   • Besplatne sigurnosne kopije
   GoGeek plan

   • Trošak – $ 11,95
   • 30 GB HD prostora
   • Do 100k svakodnevnih posjeta
   • Mnogo nadogradnji

   Najbolji plan za postizanje ako’tek počinješ i nemoj’nema 10k dnevnih posjetitelja je zajednički plan. Ovo također izvrsno odgovara za trgovinu e-trgovine i mali posao web stranice.

   Pa, to je to.

   Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, nemojte’ne stidi se i ostavi jednog ispod nas’odgovorit ćemo na to što je brže moguće.

   Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

   Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Adblock
    detector