А2 хостинг преглед

Шта се дешава свима?.


Овде сам да поделим своје искуство са А2 хостингом. А2 хостинг није толико познат аустралијским компанијама, али су популарни домаћин у САД-у и Канади. А2 ставља јак нагласак на квалитет и перформансе.

А2 се може сматрати готово премиум хостинг решењем испод неких скупих опција које ћете добити са премиум наменским хостом. Такође се хвале својим импресивним радним временом и подршком коју називају “гуруи”. Мало сираво тачно?

Тренутно имамо 13 локација на А2 хостингу, тако да ове тврдње можемо ставити на тест и видјети да ли заиста раде. У овом се тренутку можда питате колико брзо то ради из Аустралије. Приступили смо њиховим серверима из Сиднеја, Мелбурна, Аделаидеа, Перта, Бендига и Бризбејна.

Захтев за сајт А2

А2 има центре података у следећим областима:

 • САД – Мичиген
 • Европа – Амстердам
 • Азија – Сингапур (потпуно нови објекат)

У наше сврхе користили смо сингапурски центар података који је много бржи од било којег аустралијског центра. Ово се можда чини изненађујућим, али у целости то објашњавам топ водич за рецензију хостинга.

Кренимо на то, доле наведени резултати били су путем њихових заједничких планова за хостинг. Ако желите да сазнате више, пређите на А2.

Колико је брз А2?

То’брзо.

А2 тврдње од 20Кс брзина се повећава над неким момцима делује помало тешко победити. Идеја која стоји иза много бржих времена учитавања била је решити растућу потражњу за сулудо брзим Интернет резултатима широм света.

Просечни веб посетилац одлучује да ли ће остати на вашој веб локацији неколико секунди.

Ако њега’преспор или не’не учитајте их одмах. Можете мислити Гоогле АМП и Фацебоок за ово. Они’увећао сам стандард за већину веб локација и ако нису времена за учитавање’т ултра брзи људи ће улазити и излазити.

Огроман Веб локације за електронску трговину и већи брендови који троше милионе на оптимизацију својих веб локација знају да им је потребно да учитају своју веб страницу испод секунде. Све изнад 4 секунде може вас изгубити навише 50% промета.

Срећом А2 доноси велике брзине марке на свој блог или веб страница за мала предузећа.

То смо у просеку открили преко њиховог центра у Сингапуру просечно време утовара било је 222мс што их ставља близу врха свих домаћина које имамо’ве рецензирано.

Не само да су се њихове странице брзо учитавале, приметили смо прилично стабилну брзину у свим градовима, од Аделаиде-Пертх-а до Брисбане-а.

Добар посао момци!

Да бих га стварно убрзао и видео колико добро њихови сервери могу да обрађују неке веће датотеке, тестирао сам са 100Мб датотеком на неколико различитих локација. Испод је вријеме преузимања користећи обични ИСП који се налази у Сиднеиу. Тестирано је 26.1.2017.

Као што видите то’је прилично брзо. 1,7 секунди за датотеку од 100 МБ.

Како је А2 тако брз?

А2 приступа својим дељеним хостинг ресурсима на неколико различитих начина који их чине издвојенима од конкуренције.

Да објаснимо како ово раде.

 1. Ограничите дељене ресурсе хостинга
 2. Користите специфично кеширање локације као ЦДН

Већина дијељеног хостинга изгледа овако. Више рачунара користи исте ресурсе ИП-а или сервера. Идеја иза оваквог плана је да ниједној веб страници није потребно толико ресурса, већ они деле ресурсе.

Ограничавањем броја људи на ИП-у или хост већој брзини коју могу понудити купцима. Што више људи постављате захтеве на серверу, то ће бити спорије. А2 држи омјер сервера / броја купаца низак да би ствари брже одржале.

Мреже дистрибуције садржаја или кеширање

Ово функционише тако што чува информације о дистрибуираним серверима широм света. Тако да у зависности од тога где посетилац приступа вашим подацима, може да добије копију са сервера који им је ближи.

Сервери ближи посетиоцу ће омогућити знатно повећана времена учитавања. Ова друга метода један је од главних разлога зашто су услуге А2 много брже од конкуренције.

Ако прочитате нашу главну страницу са прегледом која покрива све наше препоручене аустралијске хостинг компаније можете видети да смо током последњих десет година прикупили мноштво података на веб локацијама ваших клијената. Анализом ових података можемо добити историјски поглед на то како хостинг компанија делује током времена.

Ово су просечна времена оптерећења за А2. Можете видети наше праћење домаћина уживо овде

Последњих 6 месеци учитавања 2017

  • Просечна мајска брзина: 209мс
  • Просечна брзина за април: 218мс
  • Просечна мартовска брзина: 199мс
  • Просечна фебруарска брзина: 211мс
  • Просечна брзина новембра: 224мс
  • Просечна децембар брзина: 276мс

А2 Хостинг Уптиме је прегледан

Дозволите ми да објасним мало шта ови појмови значе у случају да нисте сигурни.

 • Уптиме – Колико времена је вашој веб локацији доступно да би јој приступио спољни посетилац.
 • Центар града – Колико времена вашој веб локацији није доступно.

За већину људи ова два броја не представљају велику забринутост посебно за личне блогере, али када једном почнете да прихватате плаћања путем интернета или стварате страницу за електроничку трговину, то је нешто на што бисте желели обратити пажњу..

Ништа се не пише непрофесионално као веб локација којој се не може приступити или која успорава да ефикасно делује.

Запамтите, ово је 2017. година и људи имају стрпљења да сачекају да се веб локација учита.

Да ли би ти?

Користимо проценат да одлучимо колико ће се веб страница повећати или смањити. При тестирању преко 20 хостинг решења можемо видети да сервери А2 хостинга имају заиста високо време за рад које је измретио само Ситегроунд.

Наравно, ниједан сервер не може имати 100% продужење рада, али ништа изнад 99,5% је заиста добро.

Свеукупно је А2 хостинг имао 99,8% продужетка што је врло импресивно. 

За то добијају други …

Ево резултата из 2017.

 • Надоградња у мају: 99,9%
 • Април продужетак: 99,9%
 • Март продужетак: 99,98%
 • Време продужења у фебруару: 99,96%
 • Новембарски продужетак: 99,99%
 • Децембарски продужетак: 98,92%

Преглед подршке за А2

Техничка подршкаМного хостинг компаније су заостали у својој подршци. Неки од највећих домаћина не’Чак се и не трудите да обучавате своје особље и ослоните се на систем карата без подршке 24 сата дневно.

Понекад требате разговарати са стварним људским бићем, а не неким роботом. Огроман бонус је одговарање на питања на питања. ти’Биће у стању да брже откријемо проблеме него да се ослањамо на систем карата.

А2 понуде:

 • Ливе 24/7 Суппорт
 • Телефонска подршка
 • Систем за е-пошту / улазнице

Бесплатна безбедност и превенција хакова

А2 нуди неколико кул додатака за безбедност на мрежи. Највећа позадина коју већина хакера тражи је софтвер који се не ажурира. А2 одржава ваш софтвер, додатке и ВордПресс датотеке у врхунском облику са најновијим исправкама.

То је сјајна ствар јер је лако заборавити када сте последњи пут надоградили један од двадесетак додатака које имате.

Они такође надгледају свој ДНС због злонамјерних покушаја приступа вашој веб локацији или користите свој ИП у неугодне сврхе.

Бесплатне миграције сајтова

Бесплатне миграције веб страница огроман су бонус постојећем власнику веб локације који жели да своју локацију пренесе на другог провајдера.

Без бесплатног преноса у основи имате две могућности. Прво, учините то сами, што може довести до губитка података / страница ако се не изврше правилно путем цПанела и ФТП-а.

Друго је плаћање домаћина попут ХостГатор преко 50 долара само за једноставну миграцију веб локација. Дефинитивно не вреди

Бесплатни ССЛ (вредност од 70 до 100 долара)

слика веб локације заштићене ССЛ-ом

У случају да не’Не знам шта је ССЛ, то је адвокат сигурне утичнице. То’је зелено Хттпс: // видиш кад ти’поново на било ком законитом веб сајту.

ако ти’планирате ли да радите електронску трговину или покренете обичну обичну веб страницу, потребан вам је 100% ССЛ.

То’с новим стандардом за било коју веб локацију која се органски добро рангира на Гооглеу. Већина домаћина наплаћиваће вам годишњу накнаду од преко 70 долара, али са А2 то’је бесплатна инсталација помоћу њихове “Дозволити’с Шифрирај” опција.

Бесплатне сигурносне копије

смешна слика меме о сигурносној копији података

На неким вишим нивоима планова А2 нуди бесплатне сигурносне копије. Они су од суштинског значаја за било који хост базиран на вордпресс-у, где корисници могу да додају своје податке и по жељи га избришу. Новом власнику веб локације је лако да случајно оштети податке своје веб локације.

За то можете користити и неколико бесплатних додатака, али омогућавање да домаћин створи систематске копије свих својих података је одличан начин да све сачувате.

А ако сте један од оних људи који још увек не праве сигурносне копије својих веб података, ово је савршено решење за вас.

смешна слика меме о сигурносној копији података

На неким вишим нивоима планова А2 нуди бесплатне сигурносне копије. Они су неопходни за све вордпресс домаћин где корисници могу да додају своје податке и по жељи га избришу. То’с лакоћом да нови власник веб странице случајно оштети сопствену веб локацију’с подацима.

За то можете користити и неколико бесплатних додатака, али омогућавање да домаћин створи систематске копије свих својих података је одличан начин да све сачувате. И ако ти’ти си један од оних људи који још увек не’Не израдите сигурносну копију њихових веб података, ово је савршено рјешење за вас.

Пакети А2 – који је најбољи?

У овом тренутку можете видети да А2 нуди много услуга које већина домаћина нуди’т. Од заштите ИП адреса од стотина налога до чувања веб странице’сигурност и сигурносне копије дефинитивно пружају велику вриједност.

Из тог разлога, верујемо да су њихове мало веће цене добро оправдане.

Ево’њихове цене.

слика која приказује цене А2 Хост-а

Различити планови

Као што сам већ напоменуо, мислим да је Заједничко гостовање више него довољно за било коју веб локацију. Дакле, осим ако не остварујете више од 10.000 дневног промета него што плаћате са Схаред.

 • Лите план

  Почиње са 3,92 УСД месечно. Једно име домена и 5 поддомена. 25 Е-маил налога.

 • Свифт план

  Почиње од 4,90 УСД месечно. Неограничено име домена и налога е-поште.

 • Турбо план

  9,31 УСД / месец. Неограничено домена и е-поште. ХТТП / 2 и СПДИ су такође функционални.

А2 Предности

 • Супер брза пријава
 • Опција вишеструког плаћања – кредитна картица, Паипал, новчани налог, банковни трансфер и пиратско злато.
 • Нема скривених накнада
 • Нема упселлс
 • 1-кликом Инсталлс
 • Једноставан за употребу ЦМС-а

Која је наша коначна мисао о А2?

Ми волимо.

Просто и једноставно. А2 је једна од оних компанија која се држала својих идеала и пружила квалитетне услуге по приступачној цени. Нису ишли главном методом и покушавали су да привуку што више купаца.

Квалитетна подршка. Глупи рад и брзи сервери, мислимо да је ово одличан избор за Аустралијанца, чак и ако живите у Аделаиди, Сиднеју, Мелбурну или Перту.

Ако неко има било каквих питања, пошаљите му доле и одмах ћу одговорити.

Хвала ��

Дајемо све од себе да самостално истражујемо производе како бисмо боље помогли нашим читаоцима да доносе одлуке. Кад се каже, такође желимо да чујемо ваша мишљења. Прихватамо појединачне рецензије које су информативне и не промотивне. Молимо испуните доњи образац и објавићемо вашу рецензију. Рекламне прегледе самих компанија неће бити објављене. Хвала!

Кликом на дугме испод потврђујем да сам прочитао и прихватио Услови коришћења.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map