Paras Web-hosting pienyrityksille

web-hosting pienyrityksille 1Valitsemallasi pienyritysten web-hosting-sivustolla on paljon enemmän kuin luulisi. Se ei ole vain alusta verkkokauppasivustosi avaamiseksi, isäntävalintasi vaikuttaa myös verkkosivuston suorituskyvyn luotettavuuteen ja turvallisuuteen.


Haluat varmistaa, että se tarjoaa riittävästi resursseja liikenteellesi ja sisältötyypillesi, että on olemassa luotettavaa tukea, johon pääsee tarvittaessa, ja että se on kustannustehokas käytöllesi.

Jos yrityksesi on vasta käynnistyvä tai sinulla ei ole paljon kokemusta web-hosting-palvelusta, voi olla joitain asioita, joita et tiedä.

Yksi on käyttöaika- / seisokkikysymys. Tämä on välttämätöntä verkkosivustosi luotettavuudelle. Jos asiakkaat eivät pääse käyttämään sisältöäsi, kun he tarvitsevat apua, tietoja tai tilausta varten, he lähtevät ja löytävät yrityksen, joka voi antaa heille tarvitsemansa.

Käytettävyys ei vain vaikuta poistumisprosentteihisi, se voi myös vaikuttaa talouteen ja hakukoneiden sijoituksiin. Tutkimukset osoittavat sen seisokit maksavat keskimääräiselle yrityksen verkkosivustolle noin 7 908 dollaria minuutissa. Uptime / seisokit ilmaistaan ​​yleensä prosentteina.

Ylläpitoyritykset, jotka lupaavat käyttöajan olevan 99,8 prosenttia, eivät kerro, että se tarkoittaa keskimäärin 18 tuntia vuodessa.

Jopa pieni osa prosenttiosuudesta muuttaa yhtälöä rajusti; käyttöaika 99,999 prosenttia kuukaudessa – jota kutsutaan 5-9 sekunniksi, vähentää seisokkien määrää hallittavissa olevaan 5 minuuttiin ja 15,6 sekuntiin vuodessa.

Yritysten omistajat, jotka etsivät luotettavia ja kohtuuhintaisia ​​web-hosting-palveluita pienyritysten palveluille, ovat oikealla sivulla. Meillä on täällä neljä parasta yrityspalveluita. Vaikka kaikki ovatkin hienoja liiketoiminnan isännöintiin, kumpikin etenee jollakin tavalla “parasta” -kategorioissaan.

Arvostelumme kattavat hinnan, käytettävyyden, helppokäyttöisyyden ja tuen. Kerromme sinulle myös, mitä etsiä hosting-palvelusta ja vertaa kunkin palveluntarjoajan tärkeimpiä ominaisuuksia.

Suosituimmat yritysmajoitukset

verkkokauppayritys

Nyt pääsemme katsauksen lihaan, itse yritykset. Olemme testanneet ja tarkistaneet monia monien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle parhaan parhaan joukon neljässä kategoriassa: Paras ympäri, Paras huippuluokan palveluntarjoaja, Paras hallinnoitu isännöinti ja Paras budjettivaihtoehto. Se antaa jokaiselle jotakin, jota kaikki voivat harkita.

merkintä: Kaikki nämä tiedot olivat tarkkoja ja tarkistettiin kaksinkertaisesti tämän kirjoituksen tekohetkellä. Hinnoittelussa tai ehdoissa tapahtuvat muutokset ovat yksittäisten yritysten vastuulla. Katso liittyväParhaat australialaiset Web-palvelimet ja Paras halpa isännöinti.

Yrityksesi on ainutlaatuinen, jopa muiden toimialalla. Siksi otamme mukaan syvällisen keskustelun siitä, mistä tulee valita yrityksesi tyypille sopiva palveluntarjoaja.

Yrityksen isännöintipalvelua valittaessa on otettava huomioon useita kysymyksiä.

Tekninen taito

Jos olet täydellinen aloittelija, tarvitset palvelua, joka tarjoaa enemmän teknistä tukea kuin jos sinulla on paljon teknisiä taitoja ja tietoja. Sinun tulisi harkita joko hallittua hosting-palvelua tai hyvin yksinkertaista palvelua, jos sinulla on paljon staattista sisältöä tai vähemmän liikennettä.

Mikä on budjettisi?

Ammattimainen verkkosivusto ainoalle ammattilaiselle tai pienemmälle käynnistykselle, jossa on vähän työntekijöitä, voi tehdä halvemman suunnitelman kuin iso yritys, jolla on enemmän sisältöä ja suuri liikennemäärä. Jaetut suunnitelmat voivat tarjota sinulle tarvitsemiasi resursseja ja tukea auttaessasi pysymään budjetin rajoissa.

Suuremmat yritykset tarvitsevat todennäköisesti erillisen palvelun tai yksityisen palvelimen, joka on tehty yrityksille. Nämä voivat maksaa korkeintaan 1 000 dollaria kuukaudessa ylimmälle palvelutasolle.

Kuinka paljon liikennettä odotat?

Jos odotat suurta liikennemäärää, äkilliset liikenteen huiput kausiluonteisen myynnin aikana tai nopea kasvu, tarvitset paremman isännöintipalvelun, jolla on enemmän resursseja ja kyky skaalata nopeasti tai nopeasti.

Niille, joiden markkinointi on erittäin aggressiivista ja jotka odottavat jatkuvampaa liikennettä, hyötyisivät myös omistetun tai pilvipalveluiden korkeammasta turvallisuudesta ja käytettävissä olevista resursseista.

Monet hosting-yritykset tarjoavat ilmaisen kokeilu- tai pay-as-you-go-palvelun, joten voit aina kokeilla ennen ostamista ja vaihtaa tarvittaessa ennen sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen.

1. Kinsta – paras huippuluokan suorituskyky

Avainominaisuudet
 • HTTP / 2
 • PHP 7.3
 • SSH
 • CDN
 • MariaDB
 • Antaa’s Salaa SSL
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Haittaohjelmien poisto
Plussat
 • Lavastusalueen saatavuus
 • Valitse palvelimen sijainti
 • Laaja tietokanta
 • Vapaa muutto
Haittoja
 • Ei hallintatoimintoja kojetaulussa
 • Kalliita verrattuna muihin isännöintipalveluihin
 • Tukee vain WordPress-verkkosivustoja
 • Tuki on saatavana vain chatbotin kautta

Tällä hosting-palvelulla on ero sillä, että se on ainoa täysin hallinnoitu WordPress-yksinoikeudellinen isäntäalusta. Se luotiin yhteistyössä Google Cloud Servicesin (GCS) kanssa, ja yrityksen sisäinen tekniikka- ja tukitiimi ovat kaikki kokeneita WordPress-kehittäjiä.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on joitain asiantuntijatukea ja erikoisominaisuuksia WP eCom-verkkosivustollesi riippumatta siitä, kuinka suuri tai monimutkainen.

Yleiskatsaus

Online-liikenteenTätä pidetään huippuluokan valintana, koska sillä on korkea hinta ja korkealaatuiset ominaisuudet. Ajatuksena oli luoda WordPress-sivuston ihmeille omistettu alusta, jolla on paras alusta, ominaisuudet ja tekninen joukkue.

Tärkein syy siihen, ettei sitä valittu parhaaksi WP-hosting-alustaksi, on se, että se on hintalupaa pienille yrityksille, joilla on vähemmän rahaa isännöintiin.

kuitenkin, jos sinulla on suuri WP- tai WooCommerce-verkkosivusto, paljon liikennettä ja suuri budjetti, tämä on erittäin hyvä hallittu hosting-vaihtoehto. Itse asiassa he tarkistavat jokaisen verkkosivuston käyttöajan 720 kertaa päivässä, mikä on lähes 100 prosenttia.

ominaisuudet

Tämä yritys tarjoaa sinulle paljon premium-ominaisuuksia ja joitain uusinta tekniikkaa pyrkiessään tarjoamaan lopullisen WP-hosting-kokemuksen.

Heidän GC-palvelimet on sijoitettu strategisesti 20 eri paikkaan ympäri maailmaa ja niitä valvotaan ympäri vuorokauden. Korkeimman palvelutasonsa ansiosta jokainen verkkosivusto on koottu LXD: llä erottaaksesi ne ja ne ja mahdollistaa automaattisen skaalauksen liikenteen äkillisten piikkien varalta.

Joten, millaisia ​​ominaisuuksia Kinsta tarjoaa?

Yhden napsautuksen siirtämisen, asennuksen ja vaiheittamisen lisäksi turvallisuuteen ja parannettuun suorituskykyyn kuuluu paljon rakkautta.

Tuki

Kinsta-tuki on saatavilla 24/7/365, ja WordPress-asiantuntijat ovat sitä vastanneet. Voit tavoittaa yrityksen yksinomaan online-chatbotin kautta.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Yhtiö tarjoaa neljä palvelutasoa ja useita alatasoja niille, jotka tarvitsevat räätälöityä palvelutasoa. Kaikki perussuunnitelmat sisältävät ainakin yhden asennuksen, OHO-työntekijät, tallennustilan ja suuren kaistanleveyden. Hinnoittelu ja vakioominaisuudet jakautuvat näin:

Käynnistin: Tämä suunnitelma alkaa 30 dollaria kuukaudessa, ja saat yhden WordPress-asennuksen, 20 000 käyntiä kuukaudessa, kaksi PHP-työntekijää, 5 Gt tallennustilaa ja 50 Gt CDN-kaistanleveyttä..

Pro: Pro-suunnitelma alkaa 60 dollaria kuukaudessa. Saat edelleen kaksi PHP-työntekijää, mutta muut perusominaisuudet kohoavat jopa kahteen asennukseen, 40 000 kuukausivierailua, 10 Gt tallennustilaa ja 100 Gt CDN-kaistanleveyttä.

Business: Maksat 200 dollaria kuukaudessa ensimmäisestä liiketoimintasuunnitelman tasosta, joka on ihanteellinen WooCommerce-kauppaan, joka on PHP-raskas. Tästä summasta saat 20 asennusta, neljä PHP-työntekijää, 20 Gt tallennustilaa, 300 Gt CDN-kaistanleveyttä ja 250 000 käyntiä. Lue koko Kinsta-arvostelu tässä.

Laitos: Jos olet merkittävä toimija monilla verkkosivustoilla, jotka houkuttelevat paljon liikennettä ja tapahtumia, yrityssuunnitelma voi olla sinulle edullisempi hinta, joka on 1 500 dollaria kuukaudessa. Tämä antaa sinulle 150 asennusta, kolme miljoonaa käyntiä kuukaudessa, 16 erillistä PHP-työntekijää, 250 Gt tallennustilaa ja 1 000 Gt CDN-kaistanleveyttä.

Tutustu muihin WP-tilan vaihtoehtoihin – lue oppaamme parhaat WordPress-isännät.

2. HostGator – Paras ympäri

Avainominaisuudet
 • Valaisu nopeasti
 • Paljon ilmaisia ​​päivityksiä
 • Isäntä useita sivustoja
 • 24/7/365 tuki
 • Ilmainen SSL
Plussat
 • Uptime of 99,99%
 • Laadukas isännöinti
 • Paljon ominaisuuksia
Haittoja
 • Käyttöliittymä on vähän päivätty
 • Verkkotunnus on ilmainen vain ensimmäisen vuoden

HostGator on paras valinta parhaan palveluntarjoajan joukosta. Sitä pidetään yleensä parhaaksi arvostelijoillemme ja käyttäjillemme useista syistä. Alusta on todella käyttäjäystävällinen, etenkin aloittelijoille, monilla ominaisuuksilla, korkealla taatulla käyttöajalla sekä verrattomalla nopeudella ja suorituskyvyllä.

Yleiskatsaus

Suosituksemme HostGatorista parhaaksi isännöintipalveluna johtuu siitä, että se on vertailututkimuksen huipputasolla, joka arvioi sen kokonaismääräksi 92 prosenttia.

Sillä on edullinen hinta, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jolla on matala oppimiskäyrä, ja vaihtoehtoja. Kaikkien tämän foorumin avulla – myös uskomattoman asiakastuen kanssa – on hienoa, että HostGatorissa on yli kahdeksan miljoonaa verkkotunnusta.

ominaisuudet

KäyttöasteKahdeksan lepakkoa, HostGator takaa käytettävyyden 99,9 prosenttia osana palvelutasosopimustasi. Tämä tarkoittaa, että joudut käsittelemään alle tunnin seisokkeja.

Se on sellaista luotettavuutta, jonka yritykset tarvitsevat tarjotakseen hyvää palvelua asiakkailleen. Itse asiassa takuu sisältyy jopa yhden kuukauden palvelumaksun palautukseen, jos he koskaan rikkovat lupauksen. Ei monet alustoista aio varmuuskopioida lupauksiaan siinä määrin.

Nyt HostGatorin käytön haittapuolia. CPanel-käyttöliittymä näyttää hieman viime vuosisadalta, vaikka se on helppo oppia ja käyttää, kun tottut ruuhkaan kojelautaan..

Yhtiö ei myöskään anna sinulle ilmaisia ​​verkkotunnuksia, joten sinun on ostettava ja rekisteröitävä niiden tai muun rekisterinpitäjän kautta. WordPress-käyttäjien ei kuitenkaan tarvitse huolehtia pääsystä cPaneliin.

Secure Socket Layer (SSL) -sertifikaatti on 100 dollarin arvo ja suojaa verkkosivustosi kautta kulkevia tietoja. Tämä on vakuuttavaa asiakkaillesi, varsinkin jos sinulla on verkkosivusto, joka tarjoaa rahoituspalveluita tai suorittaa paljon taloudellisia tapahtumia. Tämän sertifikaatin saaminen tuottaa vihreän riippulukon verkkosivustosi URL-osoitteeseen. kerro kävijöille, että he voivat luottaa sinuun.

Jokainen suunnitelma sisältää myös rajoittamattoman määrän sähköposteja, mikä on harvinaista isännöintipalveluiden, WordPress- ja Drupal-verkkosivustojen yhden napsautuksen asennuksen ja mittaamattoman kaistanleveyden suhteen. Hinnoittelu on erittäin kohtuullinen sille, mitä saat paketeilla, ja suurille yrityksille on tarjolla edistyneitä palveluita ja verkkosivustoja, joilla on erityisiä teknisiä tai turvallisuusvaatimuksia..

Tuki

Tämä palvelu tarjoaa erittäin reagoivan tuen, joka on käytettävissä 24/7/365 online-chatin tai maksuttoman puhelun kautta. Heidän ohjesivulla on myös tietopohja, joka auttaa sinua löytämään vastauksia moniin kysymyksiin.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Valittavissa on paljon, kun kirjaudut HostGatoriin. Ne tarjoavat kolme yhteistä suunnitelmaa, jotka ovat hyödyllisiä pienemmille verkkosivustoille, ammatinharjoittajille ja aloittelijoille.

Kolme jaettua pakettia ovat:

poikanen Alkaa 2,75 dollaria kuukaudessa. Se on lähtötason valinta, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Vauva Alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa enemmän tukea kasvavalle liiketoiminnalle.

liiketoiminta Tämä alkaa 5,95 dollarista kuukaudessa ja tarjoaa tarvittavat resurssit sellaisen verkkosivuston tukemiseen, jonka kasvun ja liikenteen odotukset ovat korkeat. Kun olet siirtynyt tälle tasolle, avaa muita ominaisuuksia, kuten:

 • SSL-varmenteet
 • Omistettu IP-osoite
 • VoIP-puhelinpalvelu

Jos haluat aloittaa iso tai yrityksesi ylittää kolme jaettua perussuunnitelmaa, HostGator tarjoaa VPS-hosting, WordPress ja omistettu isäntäpaketit. Tässä on erittely siitä, mitä saat.

Dedikoidut palvelinsuunnitelmat: Tämä on hyvä vaihtoehto keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän resursseja ja ominaisuuksia. Se alkaa hinnasta 79 dollaria kuukaudessa, ja saat kaiken tarvitsemasi laitteiston korkean liikennemäärän käsittelemiseksi. Suunnitelmiin sisältyy viikoittainen varmuuskopiointi, mikä on hieno tietoturvaominaisuus, mutta laitteisto, ohjelmisto ja päivitykset sinun on pidettävä yllä itse. Hyvä niille, joilla on jonkin verran teknistä tietämystä ja tarve hallita paremmin alustaa.

VPS-suunnitelmat: Hinnat vaihtelevat Snappy 2000 -suunnitelman 19,95 dollarista kuukaudessa Snappy 8000: n hintaan 29,95 dollaria kuukaudessa. Kun yrityksesi laajenee, saat enemmän kaistanleveyttä, levytilaa, prosessoria ja RAM-muistia. Kaksi viimeksi mainittua ominaisuutta on tarkoitettu lisäämään tehoa ja nopeutta verkkosivustollesi, joten ne ovat hienoja, jos sinulla on paljon mediasisältöä.

Kaiken kaikkiaan olemme sitä mieltä, että tämä on paras hosting-palvelu kaikenlaisille yrityssivustoille.

Lue koko Hostgator-arvostelu tässä.

3. SiteGround – Paras WordPress-isännöintiin / hallintaan

Key Ominaisuudet
 • Yhden napsautuksen asennukset Joomlalle ja Drupalille
 • Raahaa ja pudota
 • Ilmainen SSL
 • Päivittäiset varmuuskopiot
Plussat
 • Uptime of 99,98%
 • Superior WordPress -majoitus
Haittoja
 • Kalliimpaa kuin muut palvelut
 • VPS-majoitusta ei ole saatavana

SiteGround ei ehkä ole halvin vaihtoehto, mutta siinä on paljon positiivisia seikkoja, jotka saattavat tehdä siitä kannattamisen. Sillä on monipuolisuus ohjata useita sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), ja voit asentaa suurimman osan yhdellä napsautuksella.

Yhtiö tarjoaa myös useita sähköpostiosoitteita ja päivittäisiä varmuuskopioita. Nämä lisäominaisuudet antavat sinulle vähän ylimääräistä vastinetta rahallesi, ja tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon useiden verkkosivustojen tai yritysten omistajille, jotka voivat hallita.

Yleiskatsaus

Kun yliopistolakien isännöintipalvelu on kaikkialla, SiteGround ylpeilee nyt yli kahden miljoonan verkkosivuston asiakasluettelo. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bulgariassa, ja sitä pidetään nyt yhtenä maailman parhaista isännöintipalveluista.

Katsotaanpa mitä SiteGround tarjoaa.

ominaisuudet

Verkkosivuilla rakentaja pyöristettyOn vain kolme palveluntarjoajaa, joita suositellaan erityisesti WordPress-isännöintiin. Koska WordPress käyttää enemmän kuin kolmannesta kaikista Internet-sivustoista, se on valtava suositus. Se ei ole vain hieno Wp-isännöintiin.

Se mahdollistaa myös yhden napsautuksen asennuksen muille sisällönhallintajärjestelmille, kuten Joomla ja Drupal, ja siellä on oma WooCommerce-isäntä WordPressin verkkokauppasivustoille..

Niille, jotka rakentavat tyhjästä, SiteGroundilla on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on vetämällä ja pudottamalla -toiminnot. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ostaa verkkotunnus. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL-sertifiointi ja päivittäiset varmuuskopiot, ja ne takaavat 99,98 prosentin käytettävyyden. Se tarkoittaa alle tunnin seisokkeja koko vuodeksi.

Kaikesta huolimatta, tämä alusta on erittäin kallis verrattuna muihin isännöintipalveluihin, erityisesti omistettuun isännöintiin. Se säästyy parhaiten valtaville yrityksille ja valtion organisaatioille, joilla on suurempi budjetti ja tiukemmat resursseja ja turvallisuutta koskevat vaatimukset.

On kuitenkin joitain etuja ja alennuksia. Se on todella halpaa WordPress-isännöinnille, ja se on hieno DIY-verkkosivustojen rakentajille. Yksi esimerkki on SiteGroundin Enterprise Hosting. Tämän avulla voit suunnitella yksilöllisesti, ja se tarjoaa räätälöityä hinnoittelua yksittäisille ominaisuuksille ja toiminnoille; ota yhteyttä SiteGroundiin saadaksesi tarjouksen. Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Tuki

SiteGround-tuki on saatavana live-chatin, puhelimen ja asiakaspalvelulipun kautta.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Jaettu hosting: Vaihtelee 3,95 – 34,95 dollaria kuukaudessa

Pilvipalvelu: Vaihtelee välillä 80–240 dollaria kuukaudessa

Dedicated hosting: Vaihtelee välillä 269–739 dollaria kuukaudessa

WordPress-hosting: Vaihtelee 3,95 – 34,95 dollaria kuukaudessa

Lue koko SiteGround-arvostelu tässä.

4. Hostinger – paras budjettivaihtoehto

Avainominaisuudet
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • OpenResty nginx + lua
 • Access Manager
 • CloudLinux
 • Muokattu hPanel
 • CloudFlare- ja LetsEncrypt -integraatio
 • Automatisoidut palvelinten käyttöönotot

Kun etsit budjettiystävällistä valintaa, joka ei riitä suorituskykyyn tai palveluun, harkitse Hostingeriä.

Tämä eurooppalainen isännöintipalvelu kasvoi tuntemattomasta ilmaisesta palvelusta täysivaltaiseksi kilpailijaksi, jonka platformilla oli yli 29 miljoonaa verkkosivustoa hieman yli vuosikymmenen aikana. Vaikka kasvu onkin ollut mahdollista, he ovat onnistuneet pitämään palvelunsa kohtuuttoman edullisena.

Plussat
 • Monikielinen chat-tuki
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja verkkotunnus
 • Alle 1 dollaria kuukaudessa aloittaaksesi
 • Uskomattoman nopea ja luotettava
Haittoja
 • Jotkut piilotetut maksut
 • 80 sentin kuukausittainen hinta saatavana vain nelivuotisella sopimuksella
 • Ei cPanelia
 • Sinun on maksettava ylimääräisistä verkkotunnuksista

Yleiskatsaus

Budjettiystävällisen lähtöhintansa lisäksi Hostinger on laaja-alainen verkkokaupan isäntä tukee WordPress, Joomla, Drupal, PrestShop ja OpenCart.

Toisin kuin monet käytännössä ilmainen isäntä alustoilla, sinulla ei ole ongelmia korkean seisokkien kanssa tai nopeuden ja turvallisuuden puuttumisen kanssa. Itse asiassa testauksemme kellotetut latausajat olivat keskimäärin 369 ms. Yrityksellä on palvelimia Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja kukin niistä saa verkkoa, jolla on 1000 Mbit / s yhteydet.

Hostinger’s Verkkosivun rakentaja: Zyro

verkkosivujen rakentajaZyro on verkkosivustojen rakentaja, jolla on paljon klassisia ominaisuuksia, mutta myös pari uutta. Ilmainen SSL-sertifikaatti, rajoittamaton SSD-tallennustila ja kaistanleveys ovat vain yksi monista sen tarjoamista ominaisuuksista.

Muutamia uusia, joista tunsimme meidän tarvitsevan puhua, ovat valtava kirjasto ilmaisia ​​kuvia, joita voit käyttää verkkosivustollesi lisäämiseen. Ja vielä yksi rohkeampi – Logo Maker, tämän ominaisuuden avulla voit suunnitella logosi uudelleen helposti. Suunnittelijaa ei tarvita eikä myöskään koodausta. Tee se itse silmänräpäyksessä.

Mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin epäilemättä AI Writer. Zyro’s AI-sisältögeneraattori analysoi kunkin toimialan käsin poimitut kopiot. Sitten se luo kopion, joka seuraa parhaita online-copywriting- ja SEO-käytäntöjä. Se tekee kovan työn antaa sinun keskittyä kasvattamaan yritystäsi.

Tuki

Tuki on saatavana verkossa ympäri vuorokauden, chatbotin kautta, ja sitä tarjotaan useilla kielillä. Valitettavasti sinun on oltava kirjautuneena sisään Hostinger-tiliisi livekeskustelua varten.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Tämä yritys tarjoaa neljä palvelutasoa, sopimukset vaihtelevat kuukausittain maksettavasta palvelusta 48 kuukauden sopimuksiin. Mitä enemmän sitoudut, sitä parempi hinta.

Uusiminen tapahtuu kuitenkin kuukausittain maksettavana, kun alkuperäisen sopimuksen voimassaoloaika päättyy. Kuukausittainen palvelu on 7,99 dollaria kuukaudessa, 90 päivän suunnitelmat alkavat 2,15 dollarista, yhden vuoden sopimukset alkavat 1,95 dollarista, kaksivuotiset sopimukset alkavat 1,45 dollarista ja nelivuotiset sopimukset ovat 0,80 dollaria. He tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue koko Hostinger arvostelu tässä.

Mitä saat Hostinger-suunnitelmasta?

Kaikki suunnitelmat antavat sinulle yhden ilmaisen siirron ja verkkotunnuksen osana suunnitelmaa. Paketit sisältävät:

Yksi jaettu isäntä:

 • Yksi verkkosivusto
 • 10 Gt levytilaa
 • 100 Gt kaistanleveys
 • Yksi MySQL-tietokanta
 • Yksi FTP-käyttäjä
 • Yksi sähköpostitili
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja
 • Automaattinen asennusohjelma

Ensisijainen jaettu isäntä:

Tämä antaa sinulle kaiken, mitä yksi jaettu suunnitelma tarjoaa, plus:

 • Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
 • Rajoittamaton SSD-levytila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Rajoittamaton FTP-käyttäjien määrä
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja
 • 3X WordPress optimoitu nopeus
 • Ilmainen verkkotunnus (vuosisuunnitelmalla)

Yrityksen isännöinti:

Tämä sisältää kaiken, mitä saat muiden suunnitelmien kanssa, plus:

 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Deluxe-live-tuki
 • Tuplaa käsittelyteho ja muisti
 • Ilmainen SSL-varmenne

Usein kysytyt kysymykset pienyritysten web-hosting-palveluista

Bloggausalustojen vertailun on tarkoitus antaa sinulle yksityiskohtainen analyysi blogisi parhaista alustoista. Tällä tavalla voit tehdä tietoisen päätöksen. Niille teistä, jotka haluavat vain muutaman lyhyen vastauksen yleisimpiin kysymyksiin blogging-alustoista, tässä on usein kysytyt kysymykset.

Kuinka paljon pienyritysten web-hosting maksaa?

web-hosting pienyrityksille

Ylläpito vaihtelee kuukausittaisesta pay-as-you-go-palvelusta vuotuisen, kahden vuoden ja kolmen vuoden sopimuksiin. Monet tarjoavat ilmainen kokeilu ja / tai 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuukausipalvelun edut ovat, että et ole lukittu pitkäaikaiseen sopimukseen. Pienyritykset yleensä käyttävät yhteisiä suunnitelmia, jotka ovat edullisimpia suunnitelmatyypistä riippumatta.

Monilla on erittäin alhaiset promo-hinnat ja korkeammat hinnat uusinnan yhteydessä. Muista tietää tästä ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Mitkä ovat tärkeimmät pienyritysten ominaisuuksien Web-hosting-palvelut?

Sinkku tärkein ominaisuus on taattu käyttöaika. Sen lisäksi haluat reagoivan asiakastuen, asennuksen napsautuksella ja yhden suojausominaisuuden.

Muut kuin ominaisuudet ja erilaiset suunnitelmat omistamasi verkkosivuston koosta ja tyypistä sekä budjetistasi riippuen.

Mikä on ero jaetun, VPS: n, pilvipalvelun ja omistetun isännöinnin välillä?

pilvipalvelu

Jaettua hosting-palvelua käytetään, kun jaat palvelimen ja resurssit muiden verkkosivustojen kanssa. Omistetun avulla sinulla on oma palvelin ja enemmän hallintaa.

Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) on virtualisoitu palvelin, joka toimii samalla tavalla kuin erillinen palvelin. Se tarjoaa kuitenkin mukavan keskitie, koska se isännöidään jaetussa fyysisessä palvelimessa.

Cloud hosting on virtuaalipalvelin, joka on olemassa vain kyberavaruudessa. Se tarjoaa parhaan skaalautuvuuden ja käytännöllisesti katsoen rajattomat resurssit.

Mikä on halvin tapa isännöidä yrityksen verkkosivustoa?

Maksuvaihtoehtoja on yleensä kaksi: kuukausittain tai vuosittain. Pitkäaikaisen sopimuksen valitseminen tarkoittaa vähemmän maksaa kuukaudessa, mutta monet ovat laskutettavissa alhaisemmalla hinnalla edessä. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, olet lukittu sisään tällä nopeudella.

Kuukausittainen laskutus on kalliimpaa, mutta et ole sitoutunut yli 30 päivää kerrallaan.

Lopulliset ajatukset

On tärkeää valita oikeat työkalut mihin tahansa työhön. Loppujen lopuksi se on henkilökohtaisten mieltymystesi ja vaatimustenne mukainen. Muista vain, että online-yrityksesi ansaita rahaa, tarvitset korkealaatuista isäntää.

Olemme antaneet sinulle paljon harkinnanvaraista ruokaa ja toivottavasti antaneet sinulle ohjeet, joita tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen. harkitse huolellisesti verkkosivustotyyppiäsi, odotettavissa olevaa kasvua ja liikennettä sekä sitä, kuinka paljon teknistä tukea tarvitset tarjotaksesi asiakkaillesi ansaitsemansa luotettavan palvelun.

Yleisesti ottaen HostGator tarjoaa kuitenkin kattavimman kokonaisuuden. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja sillä pitäisi olla runsaasti resursseja käsitellä sivustoasi kasvaessasi pienestä yrityksestä suureksi imperiumiksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map