Paras Web-hosting 2020

Contents

VERTAILU JA ARVOSTELUT

Testasimme yli 30 isäntäpalvelujen tarjoajaa ja ristikokeilimme sitä 10 vuoden tietojen avulla isännöimällä satojen asiakkaidemme verkkosivustoja auttaaksemme sinua löytämään parhaan isäntän Australiassa.


Kuva

VERTAILU JA ARVOSTELUT

Testasimme yli 30 isäntäpalvelujen tarjoajaa ja ristikokeilimme sitä 10 vuoden tietojen avulla isännöimällä satojen asiakkaidemme verkkosivustoja auttaaksemme sinua löytämään parhaan isäntän Australiassa.


Kuva


isäntävektoriViimeisen kuudentoista kuukauden aikana olemme ostaneet ja kokeilleet kaikkia tärkeimpiä hosting-yrityksiä.

Tähän sisältyy paljon suuria merkkejä, kuten BlueHost, Hostgator ja lukuisia muita isäntiä.

Tämä sivusto perustuu paljon tietoon, mukaan lukien kymmenen parhaan isännän live-testaus (Katso alempaa). Tarkastelemme monia tekijöitä, kuten hinnoittelu, tekniset tiedot, nopeus ja turvallisuus.

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua online-matkalla. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä, älä ota meihin yhteyttä.

Onnea kaikille! ��

VERKOSIVUHINTALATAUSAIKARATING
1. HostPapa $ 2,95 / kk475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0.80 / mo389ms★★★★★
3. Siteground$ 3,95 / kk475ms★★★★★
4. HostGator$ 2,75 / kk657ms★★★★

Keitä olemme?

Ennen kuin aloitat ihmetellä, kuka tämä vastenmielinen kelluva pää on oikealla. Annan esitellä ryhmän.

Olemme kolmen miehen tiimi, joka johtaa täyden palvelun markkinointivirastoa.

Nathan on toiminut täyden palvelun web-suunnittelutoimistoa viimeisten 15 vuoden aikana. Vitsimme usein, että hän on ollut lähellä Internetin alkamisesta lähtien (älä anna vauvan kohdata sinua). Laadukas web-kehityspalvelu johtaa usein myös asiakkaiden verkkosivustojen hallintaan.

Kun kyse on isännöinnistä, Nathan tietää hänen tavaransa. hän on isännöi ja hallinnoi yli 700 verkkosivustoa Australian ja Yhdysvaltojen kautta. Hän on nähnyt palveluntarjoajien tulevan ja menevän.

Lisätietoja meistä tehtävässivullamme. 

Tutkimus- ja seurantaprosessimme

kuva verkkosivuston käytettävyyden ja seisokkien seurannastaPyrimme auttamaan lukijaitamme tekemään tietoon perustuvia tietopohjaisia ​​näkemyksiä siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Tätä varten olemme seuranneet muutamia eri tekijöitä usean viime vuoden ajan.

Mitä seuraamme:

 • seisokkeja – kuinka monta kertaa verkkosivustosi ei ole käytettävissä & # x274c;
 • Käyttöaste – kuinka kauan se on valmis ja toimii & # x2705;
 • Latausaika – nopeus vie sivustosi lataamiseen & # x231b;

** nähdä live-aikamme seuranta täällä seuraamme 10 tarkistettua hosting-ratkaisuamme **

Muut tekijät, joita tarkastelemme mukaan

 • Suojaus – SSL, Vulernability Tests & # x1f46e;
 • Tuki – 24/7? Hyötyä? Ystävällinen? & # X1f642;
 • Siirtyminen – auttavatko ne nykyisten sivustojen siirtämistä? & # X1f4bc;
 • Website Builder – toimitetaanko se ilmaiseksi? & # X1f477;
 • Tekniset tiedot – mitkä ovat niiden datakeskukset, kuten & # x1f5a5; & # xfe0f;

Kuinka käyttää tätä opasta

Asioiden yksinkertaistamiseksi ja satojen valintojen hukkumisen välttämiseksi olemme järjestäneet suositellut isäntämme numerojärjestykseen.

Ensimmäinen arvostelu on suositelluin. Kun pääset kolmen parhaan joukon ohi, emme välttämättä suosittele isäntäkokeita testiemme perusteella. 

Paras hosting Australia – 2020 arvostelut

1. HostPapa (2,95 dollaria / kk) parhaiten suoriutuva isäntä

HostPapa tarjoaa Aussie-hosting-lukijoille 67% alennuksen + ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

hostpapa -logo

Latausaika: 475 Ms
Käyttöaste: 99,95%
Kustannukset: 2,95 dollaria / kuukausi (Säännöllinen 13,99 dollaria / kuukausi)
TukiLive Chat

Hanki HostPapa-alennusKuva

Arvostelumme keskittyvät pääasiassa kolmeen S-ryhmään, joista tulee hyvä isäntä: turvallisuus, skaalautuvuus ja tuki. Vaikka jotkut käyttämistämme kriteereistä osoittavat vähäisiä eroja isäntäalustojen välillä monilla rintamilla, katsomme, että HostPapa erottuu monella tavalla. Aluksi heidän aloituspaketti sisältää kaikki ominaisuudet, joita monet muut isännöintipalvelut veloittavat pääsymaksulta.

Heidän tagline on “hanki kaikki tarvitsemasi menestyäksesi,“ja he tekevät parhaansa toimittaakseen. Perustasoisimmalla palvelutasolla saat kaksi ilmaista verkkosivustoa ja verkkotunnuksen rekisteröinnin, 100 gigatavua SSD-tallennustilaa, joka on luotettavan hosting-tekniikan nykyinen kultastandardi, mittaamaton kaistanleveys ja taattu käyttöaika 99,9 prosenttia. ��

Sinä myös hanki ilmainen verkkotunnus rekisteröitymällä perustarjous jaetusta isännöintisuunnitelmasta. HostPapa on myös ollut tarpeeksi ystävällinen antamalla lukijoillemme massiivisen 67%: n alennuksen perussuunnitelmiinsa ja yli 50%: n alennukseen muihin suunnitelmiinsa.. Tarkista heidän tarjouksensa täältä.

⬆️ Käytä tätä linkkiä ⬆️ nuoli osoittaa hostpapa-alennuslinkkiä saada alennuksen uusista isäntäpaketeista.

Se riittää varmistamaan nopeuden ja luotettavuuden, että useimpien verkkosivustojen on pysyttävä kilpailukykyisinä, mutta se ei ole kaikki mitä saat.

verkkosivusto-ominaisuudetAloitettu suunnitelma heittää myös “kaikki olennaiset piirteet”. Näitä ovat ilmainen verkkosivustojen rakentaja LetsEncrypt SSL ja ilmaiset siirrot, jos haluat siirtää nykyisen verkkosivustosi heidän alustalleen. Tämä tarkoittaa myös, että niillä on laaja-alaiset tukitoiminnot, jotka on suunniteltu antamaan sinulle joustavuutta käyttää sinulle parhaiten sopivia ohjelmistoja, PHP: tä ja käyttöjärjestelmiä ilman, että huoli yhteensopivuudesta.

Ensiluokkaiselle Business Pro -suunnitelmalle siirtyminen ei nosta hintaa liian paljon, jotta SMB hyötyisi siitä, ja se antaa sinulle tason toiminnallisuuden, joka virittää jopa suurimman yritysverkon. Se sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten rajaton määrän sähköposteja ja SQL-tietokantoja, suorituskyvyn parannuksia, kuten 300 prosentin suorituskyvyn lisäys ja rajoittamaton määrä verkkosivuja, sekä edistyneitä tietoturvaratkaisuja, kuten SiteLock, WildCard SSL, ja parannettua yksityisyyttä.

HostPapa kokonaisuudessaan toimittaa

Entä hyvä maine ja parhaat tulokset ammattilaisten verkkosivustojen arvosteluista, kuten omamme, ja todellisten käyttäjien kokemukset? HostPapan keskimääräinen tyytyväisyyspiste on 9/10 tähteä luokissa, kuten luotettavuus, hinnoittelu ja ominaisuudet. Heidän korkein pistemäärä, 9,2 10: stä, on tukiryhmässä. Tämä ei ole yritys, joka kirjaa sinut sisään ja katoaa sitten. Ne tarjoavat 24/7-apua, video-oppaita ja laajan tietokannan muun muassa.

HostPapa myös tarjoaa 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun ja 30 päivän ilmaisen kokeilun.

2. Hostinger – paras alennus hosting (0,99 dollaria / kuukausi)

hostinger

Latausaika: 841 Ms
Uptime: 99,3
Kustannukset: 0,99 dollaria kuukaudessa
TukiLive Chat

Käy osoitteessa Hostinger.com


hostgator

Miksi Hostinger on paras valinta halvalle isännöinnille? Ensinnäkin se tarjoaa sinulle joitain samoja toimintoja ja turvallisuutta kuin huippuluokan isännöintiympäristöt, joissa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa voit tehdä laskutuksen muutoksia, seurata sähköpostejasi ja hallita kaikkia verkkotunnuksiasi. Kaikki tämä liittyy budjettiystävälliseen hinnoitteluun.

Tarkastellaan syvemmin sitä, mikä tekee Hostingeristä parhaan halvan hosting-palvelun, joka on tällä hetkellä markkinoilla.

Lue koko Hostinger-arvostelu

Maine ja luotettavuus

Hostinger on todistanut olevansa luotettava verkko, jonka asiakkaat voivat luottaa olevansa siellä pitkään. Ne tarjoavat joustavia hosting-paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeita tai budjettia. Keskimääräisen käyttöajan ollessa 99,88 prosenttia voit siirtää tämän luotettavuuden ilman luotettavasti omille kävijöillesi.

hinnoittelu

Täällä päästämme typerään. Siellä on paljon ilmaisia ​​hosting-suunnitelmia, jotka tarjoavat halvemman vaihtoehdon, mutta vähän enemmän. Hostinger-suunnitelmat alkavat vain 0,99 dollaria kuukaudessa tavalliselle jaetulle suunnitelmalle, jolla on yksi toimialue, ja niiden paras VPS-hosting-ratkaisu alkaa vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Toisin kuin muut halvat palvelut, ei ole piilotettuja kustannuksia tai äkillisiä hinnankorotuksia. Itse asiassa hinnat eivät edes nouse, ennen kuin olet ollut heidän palveluksessaan vähintään neljä vuotta.

ominaisuudet

Mistä muualta löydät edullisen vaihtoehdon, joka antaa sinulle haluamasi ominaisuudet luopumatta nopeudesta, jota nykyiset käyttäjät odottavat? Käytettävissä olevat ominaisuudet ovat kustannustehokkaita, mutta Hostinger tarjoaa myös lisäarvon, joka ylittää perustason. Hostinger tukee myös useimpia käyttöjärjestelmiä, MySQL- ja FTP-tiedostoja, ja se on optimoitu WordPressille.

Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy ilmainen verkkotunnus ja verkkosivustojen rakentaja nimeltä Zyro, joille ei tarvita koodausta tai suunnittelutaitoja. Mukana tulee ilmainen SSL-varmenne verkkotunnuksesi todentamiseksi, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys sekä ilmaiset kuvat, joita voit käyttää verkkosivustomme suunnitteluun. Tämän avulla voit skaalata ylös tai alas liikenteen ja laajentumisnopeuden mukaan maksamatta enemmän. Jopa heidän jaettu perussuunnitelma sisältää 100 Mt kaistanleveyttä ja 10 Gt tallennustilaa, mikä riittää kaikille aloittelijoille.

Lopuksi, Zyron avulla voit luoda ammattimaisen logon sekunneissa. Hyödynnä luovuuttasi Hostingerin avulla’Uusi ominaisuus, jonka avulla voit luoda logoja brändillesi nopeasti ja ilman suunnittelijan tarvetta’apua. Ja se’s soitetaan kätevästi Logonvalmistaja. Sinä pystyt’kaipaan sitä.

Huolestunut turvallisuudesta? Sitten arvostat sitä tosiasiaa, että Hostinger asettaa tiedon eheyden etusijalle. Heidän VPS-suunnitelmansa ansiosta voit nauttia huipputeknisestä salauksesta, ja kaikki suunnitelmat sisältävät päivittäiset varmuuskopiot.

Asiakaspalvelu

He eivät sekoita halpoistaan, mutta se ei tarkoita, että heidän palvelunsa olisi huonompaa. Hostinger tietää, että yrityksen palvelu on vain yhtä hyvä kuin tuki, jota he tarjoavat uskollisille asiakkailleen. Sähköpostiviesteihin vastataan vain muutamassa tunnissa. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa heihin yhteyttä live-chatissa tai integroidulla sisäpuhelimella 24/7/365. Voit käyttää laajaa tietokantaa ja oppaita heti heidän verkkosivustoltaan.

On syytä, että tätä yritystä rakastaa 29 000 000 virkailijaa ja laskee. Hostinger ei jauhaa sanoja. He sanovat mitä he tarkoittavat, ja he tarkoittavat mitä he sanovat. Kun valitset tämän isäntäalustan, saat luotettavan ja halvan isäntä, johon voit luottaa.

3. Sivustokartta – paras tuki ja siirto (3,95 dollaria kuukaudessa)

Paras yleinen hosting-hinta / nopeus / käyttöaika ja lyömätön tuki

Latausaika: 475 Ms
Käyttöaste: 99.95
Kustannus: $ 3,95 / kk
TukiLive Chat

Käy sivustossa SiteGround.com


Siteground

Ylivoimaisesti suosikki. Lähes kaikki henkilökohtaiset verkkosivustomme ja uudet asiakassivustomme käyttävät Sitegroundia. Tullen siitä hieman korkeampaan hintaan kuin kaksi muuta kaveria, laatu on kuitenkin vertaansa vailla.

Lue koko Siteground-arvostelu.

Lyömätön tuki

Tukipalvelu, joka voi vastata kaikenlaisiin teknisiin kysymyksiin. Siteground Support on voittanut palkinnot korkeasti koulutetusta henkilökunnastaan. Et löydä mitään sellaista.

Suuri nopeus ja käyttöaika

Sivustoalueella on nopein nopeus, kun datakeskukset sijaitsevat kaikkialla maailmassa.

Asennukset yhdellä napsautuksella ja ilmainen SSL

Voit asentaa uuden WordPress-sivustosi kirjaimellisesti yhdellä napsautuksella. Ne tarjoavat myös ilmaisen SSL: n, joka on ehdottoman välttämätön jokaiselle, joka ottaa rahaa sivustoilleen. Tämä säästää 150-200 dollaria vuodessa verrattuna muihin isäntiin.

Paras valinta aloittelijoille

Jos olet uusi blogin kirjoittaminen tai oman sivustosi perustaminen, siteground on ehdottomasti paras valinta aloittelijoille. Sitä on helppo käyttää helposti navigoitavan käyttöliittymän avulla.

4. Hostgator Cloud Hosting – Toinen sija (vain 2,99 dollaria / kuukausi)

HostGator

Latausaika: 657Ms
Käyttöaste: 99,4
Kustannus: $ 2,99 / kk
TukiLive Chat

Käy HostGator.com-sivustossa


hostgator

Sisältää: ilmainen sähköposti, päivittäiset varmuuskopiot, ilmainen SSL (erittäin arvokas), sivuston siirto, ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Hostgator on ollut luotettava isäntäratkaisu jo pitkään. Tuhannet yritykset ja bloggaajat luottavat hostgatoriin tarjoamaan web-hosting kaikille liiketoiminnan tasoille.

Lue koko HostGator-arvostelu

Suuri tuki

Hostgator yhdistää laadun käyttöajan ja erinomaisen palvelun. Se on myös hinnoiteltu erittäin kohtuulliseen hintaan ja tarjoaa joustavia suunnitelmia yrityksesi / liikenteen kasvaessa.

Kilpailukykyiset hinnat

Host Gator tarjoaa todella alennettuja hintoja uusille verkkosivustoille ja myös joustavia suunnitelmia kaikkiin erilaisiin tarpeisiin.

5. A2-hosting – nopea ja latausaika (3,92 dollaria / kuukausi)

HostGator
Latausaika: 601 Ms
Käyttöaste: 99,1
Kustannus: $ 3,92 / kk
TukiLive Chat

Käy A2Hosting.com-sivustossa


a2-hosting

A2 on toinen laadukas isäntä, joka ylpeilee hyvästä tuesta ja luotettavuudesta. Olemme käyttäneet A2: ta monissa isäntäpaketteissamme sekä australialaisille että amerikkalaisille / kanadalaisille asiakkaillemme. Toimii hyvin kaikista Australian kaupungeista.

Lue koko A2Hosting-arvostelu

Muut kaverit – aiheet epäonnistuivat NopeusKäyttöaste Tai Tuki

Jäljellä olevat arvostelut ovat kaikki muut kaverit, joita olemme seuranneet viime kuukausien ajan. Vaikka nämä eivät ole mitenkään huonoja, ne eivät pääse kolmen parhaan joukkoon. Muista kriteerimme, jotka meillä oli kokeillemme, alla olevat sivustot epäonnistuivat jollain tavalla ainakin yhdestä parhaista kriteereistä.

Täällä ne ovat kunnossa tai suositeltavia vähiten.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99,74

Keskimääräinen latausaika: Keskimääräinen aika 1.765Ms (testattu Australian kaupungeista)

Käy Bluehost.com-sivustossa


a2-hosting

Jos sinulla on onni koskaan edetä kohti Bluehostia, tiedät, että heidän hienostuneen Facebook-uudelleenkohdistuksen ansiosta Bluehost-mainokset kummittelevat sinua nyt ikuisesti..  Suurin osa näistä mainoksista kehuu, kuinka Bluehost on paras online-ratkaisu.

Vaikka se on hyvä valinta, se ei ehdottomasti ole paras.

Totuus on, että Bluehost oli aiemmin yksi johtavista verkkopalvelimista, mutta vuosien mittaan he ovat jatkuvasti viivästyneet suorituskyvyssään.  Heidän sivunopeus on jatkuvasti vähentynyt, ja tietojemme perusteella voimme nähdä suuntauksia sivun latausaikojen lisääntymiseen ja hitaampaan suorituskykyyn kaikilla Bluehost-pohjaisilla sivustoillamme.

Jos olet bloggaaja ja etsit henkilökohtaista sivustoa, jota en suosittelisi Bluehostia, he yrittävät puristaa jokaisen pennin pois sinusta. Jos olet yritys, älä ehdi valita Bluehostia. Olisin kiinni suosituimmasta sivustomme käytöstä.

Lue koko Bluehost-arvostelu

7. Arvixe – www.arvixe.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99,71
Keskimääräinen latausaika: 2.654 Ms

Joten Arvixe on kunnollinen isäntä, paitsi että palvelimet ovat erittäin hitaita, etenkin Aussie-markkinoille. Heidän käyttöaika on oikeastaan ​​melko pieni verrattuna myös muihin kavereihin.

Palvelu on keskimääräistä. Jotkut heidän edustajistaan ​​eivät ole yhtä teknisesti päteviä ja vastaavat skripteihin perustuviin kysymyksiin, joten sinusta tuntuu, ettet puhu oikean ihmisen kanssa.

Suurin asia Arvixessa on hitaat sivulataukset, jotka voivat vaikuttaa käyttökokemukseen ja SEO: si.

8. iPage – www.ipage.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99,84
Keskimääräinen latausaika: 994Ms

iPage on ehdottomasti kustannustehokas valinta. Minulla ei oikeastaan ​​ole suuria valituksia heidän kanssaan, mutta ei myöskään ole mitään vaikuttavaa heidän sivunopeudestaan, käytettävyydestä ja palvelusta.

iPage on kuin ostamalla 7-11 hotdog. Kyllä, se täyttää sinut ja et ole nälkäinen. Työ tehty. On kuitenkin paljon parempia vaihtoehtoja, kun kyse on isännöinnistä suunnilleen samaan hintaan.

Palvelu osuu tai kaipataan. Se todella riippuu edustajasta. Minulla on ollut muutamia tapauksia, joissa hoitajat olivat melko avuliaita, ja muutama edustaja, jotka näyttivät juuri aloittaneen työn edellisenä päivänä.

9. Inmotion-hosting – www.inmotionhosting.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99.87
Keskimääräinen latausaika: 1020 Ms


Käy InMotion Hosting -sivustolla

InMotion-hosting on erittäin suosittu valinta monille yhdysvaltalaisille yrityksille. Heillä on kunnollinen palvelu, hinnoittelu ja tuki. Suurin ongelma on, että niiden sivun latausajat ovat viiveitä verrattuna muihin isännöintiyrityksiin.

Suurin osa heidän asiakkaistaan ​​asuu Yhdysvalloissa, ja niiden keskukset eivät ole’t asennus hyvin australialaisille yrityksille.

InMotion olisi ehdottomasti korkeampi luettelossamme, jos sitä ei olisi’t niiden hieman viivästyneille sivujen latausaikoille.
Lue miksi arvioimme Inmotion-hosting-sijoituksen 7. sijalle arvosteluistamme

10. FatCow – www.fatcow.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika:  Keskimäärin näimme 99.83
Keskimääräinen latausaika: Keskimääräinen latausaika oli 1432Ms alkaen Sydney / Brisbane yhdistettynä.

InMotion-hosting on erittäin suosittu valinta monille yhdysvaltalaisille yrityksille. Heillä on kunnollinen palvelu, hinnoittelu ja tuki. Suurin ongelma on, että niiden sivun latausajat ovat viiveitä verrattuna muihin isännöintiyrityksiin.

Koska suurin osa heidän asiakkaistaan ​​sijaitsee Yhdysvalloissa, heidän datakeskuksiaan ei ole asetettu hyvin australialaisille yrityksille.

InMotion olisi ehdottomasti korkeampi luettelossamme, ellei niiden sivujen latausajat olisivat hiukan viiveitä.

11. Web-hosting-alusta – www.webhostingpad.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: Näimme karkeasti 96,63
Keskimääräinen latausaika: 1,821Ms Sydneystä, Brisbanesta ja Canberrasta.

Älä käytä tätä isäntää. Heidän käyttöaika on liian matala suositellaan. Epäilen, että he käyttävät vanhentuneita palvelimia, jotka eivät pysty pysymään yllä.

Ei ole syytä maksaa säännöllisiä hintoja tällaisesta kuormanopeudesta.

Asiakastuki on myös kauhistuttavaa. He eivät vastaa edes puoli kertaa. Muut myyjät ovat myös maininneet rajoittavat käyttöehdot.

Web Hosting Pad tarjoaa todella alhaisia ​​hintoja, mutta se ei vain ole sen arvoista.

12. Web Hosting Buzz – www.webhostingbuzz.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 96,73
Keskimääräinen latausaika: 1,734Ms

Jälleen kerran, tämä ei ole meidän paras valinta. Tuki oli tosiasiallisesti melko hyvä ja heidän hinnat olivat kohtuulliset, mutta emme pääse yli heidän kuormituksestaan ​​/ seisokkeista. Kun sivunopeudet kasvavat yhä viiveellä, se on meille vain vähän liikaa.

Ei suositeltu.

13. Host Monster – www.hostmonster.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99,63
Keskimääräinen latausaika: 1,004Ms

Keskimääräiset sivunopeudet, latausajat ja tuki. Host Monsterista ei ole mitään hienoa tai liian kauhea sanottavaa. Uskomme kuitenkin, että saat entistä paremman laadun Sitegroundilla tai yhdellä kolmesta parhaimmasta valintamme samasta hinnasta.

Host Monsterilla ei ole myös Aussie-markkinoille optimoituja tietokeskuksia.

14. Isäntämetro – www.hostmetro.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99.63
Keskimääräinen latausaika: 1,424Ms

Host Metro saa paljon uusia asiakkaita aggressiivisella verkkomainonnalla ja heidän ”hinnalukko” -tarjouksellaan, joka auttaa kääntämään suuren osan potentiaalisista ostajista.

Huolimatta siitä arvosta, jota he yrittävät laittaa eteenpäin, heidän olisi pitänyt käyttää se asianmukaisen palvelimen hankkimiseen, koska heidän latausaika on naurettava. Latausaikojen, kuten kokemme mukaan, sinun ei tarvitse vain saada sivustosi kävijät odottamaan sitä, se vaikuttaa myös verkkomarkkinointisi suorituskykyyn ja jopa SEO.

Ei suositeltu.

15. Hosting 24 – www.hosting24.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99,78
Keskimääräinen latausaika: 1,655Ms

Luulen, että voit nähdä kuvion täällä.

Sivustot missä tahansa sijainnista 1-5 ovat nämä kaverit, joiden latausajat ovat paljon hitaammat. Hosting 24 on kaukana taaksepäin latausaikojen suhteen.

On melkein kuin heidän palvelimillaan olisi Siperiassa vain yksi tietokeskus.

Jos ylläpidät verkkokauppasivustoa ja ajattelet tämän palveluntarjoajan käyttöä…. juosta.

16. Just Host – www.justhost.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 98.48
Keskimääräinen latausaika: 1 055 Ms

Joten Just Host ei ollut niin paha, kun oli kyse käytettävyydestä ja sivujen lataamisesta, mutta heidän tuki on mielettömän huono. En ole varma kuinka yritys voisi toimia jopa vuonna 2019 hyödyntäen niin heikosti koulutettua tukihenkilöstöä.

Toinen huomautus: heillä on porrastettu hinnoittelujärjestelmä, mikä tarkoittaa, että kun skaalaat haluamaasi palvelua, haluat maksaa saman hinnan kuin ylimmän tason palvelu.

17. Sivusto5 – www.site5.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 98.11
Keskimääräinen latausaika: 1 155 Ms

Minulla ei ole paljon pahaa sanottavaa sivustosta 5. Jotkut laillisista asiakkaistamme ovat käyttäneet sitä jo jonkin aikaa ja näyttävät nauttivan palvelusta.

Sanoisin, että kaikki sivustosta 5 on parhaimmillaan keskimääräistä. Se on kuin tavallinen kinkku ja juustovoileipä. Se täyttää sinut, mutta se ei jätä sinua vaikuttuneeksi.

18. Isäntä yhdeksän – www.hostnine.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 99.11
Keskimääräinen latausaika: 851 Ms

Host Nine on jättiläisen miljardin dollarin yritys EIG-niminen veljensä. Odotimme kuitenkin tältä hosting-palveluntarjoajalta paljon parempaa kuin melko keskimääräiset tulokset, jotka saimme.

Tuki oli kunnollista. Sivunopeus oli ok ja käyttöaika hieno, mutta koska heidän palvelunsa taloudellinen tuki oli mielestämme odotettavissa heiltä hieman enemmän.

Toinen huomautemme ongelma on, että heidän tukihenkilöstönsä ei ilmoittanut meille lainkaan, kun testisivustomme laskivat.

19. Host Rocket – www.hostrocket.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 97.11
Keskimääräinen latausaika: 757 Ms

Jälleen keskimääräinen kautta linjan. Olisimme nostaneet Host Rocket korkeammalle listalle, jos se ei olisi aiheuttanut heidän suhteellisen korkeita asennuskustannuksiaan (he veloittavat sinulta maksun).

Samaa arvoa varten käy yhden kolmesta isäntästämme.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 98.11
Keskimääräinen latausaika: 1 240 Ms


Käy GreenGeeksissä

Kreikan Geeks on ympäristöystävällinen verkkopalvelu, ja sillä on melko mahtava tuki, latausajat ja käyttöaika – ainakin Yhdysvalloissa.

Kuitenkin sen datakeskukset vain voivat’t hoitaa Australian liikennettä niin hyvin’siksi se näkyy paikalla numero 18.

Jos olisit yhdysvaltalainen asiakas, ehdottaisin Green Geeksiä varmasti. Niiden hinnat ovat kohtuulliset ja he jopa heittävät ilmaisen verkkotunnuksen.

21 Keskivaihe – www.midphase.com


Kuva

Keskimääräinen käyttöaika: 95.81
Keskimääräinen latausaika: 1,543Ms

Älä vain käytä keskivaihetta. Kamala kaikki.

Yhdistä tämä heidän rahaton-politiikkaansa ja se saa ajattelemaan yrittävätkö he tarkoituksella epäonnistua?

Isäntäosto-opas

Ellet ole yritys, joka saa yli 500 000 näyttökertaa kuukaudessa, jokin alla selitetyistä isännöintiyrityksistä on loistava valinta.

Muista, että kaikkien isäntäyritysten avulla voit mitoittaa, kun liikenteen tai palvelun vaatimukset kasvavat.

Päällä / Luotettavuus

korkealaatuinen kuva verkkopalvelimesta, joka lataa sen tiedot

Ajattele tätä periaatteessa kuinka usein verkkosivustosi putoaa. Suurelle yritykselle tämä voi olla tuhoisa. Menetät asiakkaat ja varmasti menetät luottamuksesi tuotemerkkiisi.

Laatuisäntä ei melkein koskaan mene alas ja kun se tapahtuu suunnitellusti. Suurimman osan ajasta saat ilmoituksen siitä, että suunniteltu huoltokorjaus tai jokin muu tekninen ongelma ilmenee. Laadukkaat isännät suunnittelevat tämän tilanteen ympärille ja menevät alas vain nukkiessasi.

Joillakin testatuilla sivustoilla oli yli 1800 seisokkeja. ��

korkealaatuinen kuva verkkopalvelimesta, joka lataa sen tiedot

Ajattele tätä periaatteessa kuinka usein verkkosivustosi putoaa. Suurelle yritykselle tämä voi olla tuhoisa. Menetät asiakkaat ja varmasti menetät luottamuksesi tuotemerkkiisi.

Laatuisäntä ei melkein koskaan mene alas ja kun se tapahtuu suunnitellusti. Suurimman osan ajasta saat ilmoituksen siitä, että suunniteltu huoltokorjaus tai jokin muu tekninen ongelma ilmenee. Laadukkaat isännät suunnittelevat tämän tilanteen ympärille ja menevät alas vain nukkiessasi.

Joillakin testatuilla sivustoilla oli yli 1800 seisokkeja. ��

Sivuston nopeus

SITE SPEED -kuvake

Me kaikki haluamme nopean verkkosivuston, joka ei toimi’t viive. Nykyaikainen asiakas on pilaantunut ja mikä tahansa yli 5 sekuntia on aivan liian pitkä. Mobiili kiihdytetyillä sivuilla on entistä tärkeämpää.

Viimeisen kymmenen vuoden paluumuuttujamme ansiosta voimme vertailla kaikkien Australian tärkeimpien kaupunkien keskimääräisiä latausaikoja, kuten Sydney, Brisbane, Adelaide.

Vertaisimme näitä tuloksia Yhdysvaltojen keskimääräisiin nopeuksiin seurataksesi latausaikoja. Suurimmat rekisteröidyt latausajat olivat 226ms ja absoluuttinen pahin oli selvästi yli 2850 ms (noin 11,5x hitaampi).

Asiakaspalvelu

hauska asiakastuen meme

Asiakastuki on iso tekijä. Joillakin on hyvä palvelu, jossa kysymyksiisi vastataan muutamassa sekunnissa, kun taas toiset odottavat sinua odottavan koko päivän. Olemme tehneet yhteistyötä joidenkin palveluntarjoajien kanssa, jotka eivät edes tarjoa livekeskustelua, vaan käyttävät sen sijaan vanhentunutta lippujärjestelmää.

Totta puhuen. Haluat palveluntarjoajan, joka on sinulle 24 tuntia vuorokaudessa. ��

Voin lopullisesti sanoa, että kolme suosittua hosting-yritystämme ovat parhaita isännöintituen suhteen. Suosituin valintamme on todella voittanut palkinnot mielenkiintoisesta hyvästä asiakaspalvelustaan.

Meidän ei tarvinnut testata asiakaspalvelua, koska olemme käyttäneet heitä jo jonkin aikaa.


  Tärkein lausunto laadun web-hosting-palvelun löytämisessä

  Oletko valmis siihen? “Vältä halpaa verkkoisäntää. ” 

  En voi korostaa tätä tarpeeksi, koska viime vuosina olemme olleet tekemisissä satojen yritysten kanssa, jotka haluavat joko siirtää nykyisen isännöintinsä toiselle palveluntarjoajalle, lisätä uusia ominaisuuksia tai tehdä teknisiä ongelmia vianetsinnässä..

  On tärkeää ymmärtää, että web-hosting-teollisuus on täynnä huijauksia ja ihmisiä, jotka yrittävät ansaita valtavia summia aloittelijoilta (puhumme miljoonia dollareita). Nämä isännät käyttävät erittäin heikkolaatuisia palvelimia, jotka ovat alttiita tietoturvaloukkauksille, eivätkä ehdottomasti anna hullua asiakastaan.

  Jos mietit ketkä? Nimeämme joitain nimiä:

  • Godaddy on valmiina veloittamaan 5X normaalihinnat.
  • Verkkoratkaisut. En kirjaimellisesti löydä tarpeeksi pahoja asioita sanottavaa tästä yrityksestä.

  Asia maksaa halvalla isännöinnillä, kun siirryt toiselle palveluntarjoajalle aika-ajoin, ja kun käytät halvempaa palveluntarjoajaa, joudut maksamaan 3-4X lisämaksuista ja lisäosista.

  Ymmärrän, että uusien yritysomistajien tai bloggaajien säästäminen muutamalla dollarilla alussa on elintärkeää, mutta älä huolestu verkkosivustollasi.

  Kysymyksiä halpojen tarjoajien kanssa tärkeysjärjestyksessä:

  1. Vakavat tietoturvaloukkaukset (13 miljoonaa varastettua salasanaa suurelta alennus isäntältä)
  2. Kaikissa valtavat lisäykset. 70-80 dollaria SSL: ltä, 20-30 dollaria yksityisyyden suoja, 20-30 dollaria verkkotunnuksen rekisteröinti =Ylimääräinen 150-200 / vuosi :( :(
  3. Huonot IP-alueet tekevät verkkosivustostasi vaikeuden sijoittua parhaiten 1-5 (Tarkista IP-naapurustosi)

  Australian isännät = huono
  Singaporen hosting = Hyvä

  Kyllä, vähän jumalanpilkkaa kaikille kuoleville koville aussille. Australialainen isäntä imee. Se on aina imetty. Don’usko minua täällä’s joitain tietoja.

  kuva, joka näyttää Australian Internet-nopeuden

  Kyllä, numero 46. Kolme pistettä Thaimaasta. ��

  Syy tähän kauhistuttavaan tulokseen, jota ei todellakaan ole’t parantunut viime vuosina on kaksinkertainen.

  • ☑️Etäisyys – En tiedä’Tätä ei tarvitse selittää sinulle. Jokainen, joka on ottanut lentokoneen missä tahansa, tietää, että olemme melko kaukana muusta maailmasta.
  • ☑️ Australialaisyrityksiltä puuttuu innovaatio – Minä’Olen työskennellyt alalla jo jonkin aikaa ja tavannut henkilökohtaisesti joitain suurimmista Internet-palveluntarjoajista tai isännöintiyritysten toimitusjohtajista. He kieltäytyvät innovoimasta ja tuntevat olonsa melko mukavaksi hallita suurta osaa australialaisesta isännöinnistä ja vaativat kohtuuttomia hintoja On kuitenkin olemassa ratkaisu……

  Katso Indigon sukellusvenekaapeli.

  kuva indigon vedenalaisesta kaapelistaTämä lanka oli SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo ja Singtel. esittämä aloite Australian yhdistämiseksi Singaporeen. Lanka on oikeastaan ​​kaksi kuituoptiikkaa, joiden erinomainen kapasiteetti on 20 terabittiä sekunnissa.

  Vaikka saatat ajatella, että tällä ei ole mitään tekemistä isännöinnin kanssa, se tekee. Nopeamman nopeuden ansiosta vierailijat pääsevät sekä Australiaan että sen ulkopuolelle pääsemään tietoihin paljon tehokkaammin.

  Siksi suosituin isäntäni käyttää valtavaa aivan uutta tietokeskusta, joka sijaitsee Singaporessa….
  ×


  Tyypit hosting selitetty

  tyypit web-hostingKun aloitat lukemisen erilaisista hosting-vaihtoehdoista, se voi olla hiukan ylivoimainen. Jokaisella isännöintipalvelulla näyttää olevan loputtomia valintoja, jotka lupaavat heidän olevan “paras” tarpeitasi varten. Hintapisteet tekevät siitä vielä epäselvämmän.

  Jotkut palveluntarjoajat pyrkivät tarjoamaan sinulle halvimman hinnan, joka on inhimillisesti saatavana, mikä tuntuu järjetöntä halvalla hinnalla, joka on 1-2 dollaria kuukaudessa. Muut tarjoavat jopa hosting-palvelun ilmaiseksi. Näistä aloittelijoista huolimatta usein valitaan liian tehokkaita hosting-paketteja, joita he eivät tarvitse.

  Yksinkertainen nyrkkisääntö, johon pidämme kiinni, on – hanki yksinkertainen isäntäratkaisu ja kasva sitten korkeamman luokan paketeiksi.

  Esimerkiksi palveluntarjoajat, kuten SiteGround, tarjoavat erittäin joustavia suunnitelmia, jotka antavat sivustoille mahdollisuuden laajentaa isännöintiä liikenteen kasvaessa.

  Mikä sopii sinulle?

  Suurin osa hosting-suunnitelmista voidaan luokitella viiteen päätyyppiin: Jaettu, VPS, Pilvi, Omistettu ja Jälleenmyyjä. Katsotaanpa näitä kaikkia.

  Jaettu hosting

  Kun kyse on halvimmista uusien sivustojen suunnitelmista, jaettu hosting on se. Ajattele sitä asunnon vuokraamisesta suuressa tungosta. Mitä parempi laatu jaettu isäntä, sitä enemmän tilaa sinulla on huoneistossasi, mutta sinulla ei ole koskaan omaa omaisuutta per sanonta.

  Halvemmat jaetut isännät vievät paljon ihmisiä paitsi samaan rakennukseen, mutta jopa samaan huoneeseen.

  Asunto olisi verkkosivustosi IP-osoite. Jaetun isäntä-ajatuksen tarkoituksena on, että useimmat verkkosivustot eivät saa paljon liikennettä, joten mikään ei ole syy sille, että niille olisi osoitettava merkittäviä palvelinresursseja. Sen sijaan he voivat jakaa nämä resurssit suuren joukon muiden sivustojen kanssa.

  Useimmille pienille yrityksille ja bloggaajille jaettu hosting on halvin käytettävissä oleva web-hosting-vaihtoehto. Kun käytät jaettua hosting-palvelua, varmista, että valitset tietokeskuksen, joka sijaitsee lähempänä potentiaalisia verkkosivustosi vierailijoita.

  VPS

  VPS-hostingKun olet ylittänyt jaetun isännöinnin tarjoamat mahdollisuudet, monet ihmiset valitsevat vaihtoehdon virtuaalinen yksityinen palvelin tai VPS. Nämä verkot tarjoavat sinulle laajennetun virran joutumatta maksamaan erillisestä palvelimesta. Voit odottaa suurempaa virtaa VPS: ltä, koska harvemmat ihmiset käyvät palvelimellasi.

  VPS: n käytön plus on myös se, että sinulla on palvelimen täysi hallinta. Se’Periaatteessa kuin sinulla olisi oma talosi. Sitä ei tarvitse jakaa kenenkään muun kanssa.

  Pilvi

  Pilvimahdollisuuksista on tullut melko suosittuja viime aikoina, kun Cloudflare-palveluita käytetään kaikkialla Yhdysvalloissa. Se toimii kuin VPS, mutta fyysistä osoitetta ei ole, vaan palvelin on jaettu useisiin satoihin tietokoneisiin. Tämä johtaa nopeampaan latausaikaan ja on erittäin skaalautuva ratkaisu.

  Yksi parhaimmista osista pilvipohjaisen isännöinnin käyttämisessä on toinen, jonka haluat nopeuttaa kaikkia, mitä tarvitset, on nopea pyyntö isännöintiyritykselle. Voit myös parantaa prosessorin käyttöä ja levytilaa helposti.

  Jos käytettävyys ja kyky skaalata nopeasti, ovat yrityksesi huolenaihe, sinun tulee vakavasti harkita pilvipohjaista isännöintiä. Kaikki arvostelut tarjoavat myös pilvipohjaisia ​​ratkaisuja.

  Pilvipalvelun avulla pääset useisiin palvelimiin, joiden avulla voit käyttää erilaisia ​​datakeskuksia ja pitää tietosi myös yksityisinä ja turvallisina.

  omistettu

  Huippuluokan vaihtoehto on omistettu isännöinti. Tämä tarkoittaa periaatteessa, että sinulla on koko palvelin, joka toimii itseäsi ja joka on sitoutunut verkkosivustosi suorituskykyyn.

  Nämä ovat hienoja, jos olet tekemässä useita taloudellisia tapahtumia verkkosivustollasi tai olet huolissasi ylösalaisin. Ne tarjoavat myös korkeimman tason turvallisuuden.

  Jälleenmyyjäpohjainen hosting

  jälleenmyyjä-hostingAjattele jälleenmyyjien ylläpitoa, kuten white label -majoitusta. Periaatteessa henkilö A ylläpitäisi palvelinta, kun taas henkilö B myy hosting-palvelua ikään kuin se olisi itse palveluntarjoaja.

  Jälleenmyyjän isäntätilan avulla voit käyttää mitä tahansa edellä mainituista isännöintimuodoista: omistettu, VPS, pilvi ja jaettu.

  Jälleenmyyjät ostavat pääsyn mainframeihin tai suuren kapasiteetin palvelimiin irtotavarana ja jakavat sen sitten eri osat eri verkkosivustoille. Tämän tyyppinen isännöinti vaatii myös paljon suurempaa teknistä tietämystä cPanelista ja muista isännöintinäkökohdista.

  Eri hosting CMS

  CMS tai sisällönhallintajärjestelmä antaa käyttäjän lisätä uutta sisältöä tai muokata vanhaa sisältöä verkkosivustollaan. Periaatteessa se on käyttöliittymä, jota hän käyttää. Eri CMS: t toimivat eri isännöintisuunnitelmien kanssa ja jotkut sopivat paremmin erilaisiin tarkoituksiin.

  WordPress-hosting

  76% verkkosivustoista käyttää WordPressiä, ja se on ylivoimaisesti suosituin CMS-verkko. Vuonna 2003 avatusta versiosta on tullut paras valinta useimmille bloggaajille tai pienille yrityksille. WordPress tarjoaa laajan valikoiman mukautettuja ominaisuuksia ja työkaluja. Lue yksityiskohtainen artikkeli Australian parhaista WordPress-isäntäkohdista.

  Se asentuu nopeasti ja on erittäin turvallinen. Tukea on myös paljon helpompaa löytää, kun käytetään WordPressiä. Jos et ole määrittänyt verkkosivustoa aikaisemmin, suosittelen WordPressin käyttöä. Kestää jonkin aikaa tottua, mutta se on online-maailman leipää ja voita.

  PHP-hosting

  PHP-hostingPHP on vanhan koulukieli, joka käyttää palvelinpuolen komentosarjojen koodia / kieltä. Termi PHP viittasi alun perin termiin “Henkilökohtainen kotisivu”.

  Aina kun käytät WordPressiä, Joomlaa tai Drupalia’s käytännössä PHP-skriptiä komentojen ja lisäysten tekemiseen. WordPress CMS antaa käyttäjälle ystävällisen UX: n ja paljon monipuolisuutta. Jos sinulla on erityisiä toimintoja ja sovelluksia, jotka haluat asentaa sivustollesi I’ ehdottaa PHP-kehittäjän hankkimista.

  Java-pohjaiset verkkosivustot

  Javaa käytetään ensisijaisesti web-sovelluksiin. Jokainen verkkosivusto, jolla on hienoja grafiikoita ja visioita, käyttää JavaScriptiä jollain tavalla.

  Vuosien mittaan se on menettänyt suosionsa bloggaajien ja pienyritysten keskuudessa. Suurten e-com-sivustojen, kuten Ebay tai Amazon, se on kuitenkin kaikki javascript. Jos etsit huippuluokan ominaisuuksia, tarvitset javascriptin.

  Joomla

  Joomla on toinen CMS, kuten WordPress. Se on luultavasti toiseksi suosituin CMS-alusta. Sitä ei todellakaan ole niin helppo käyttää kuin WordPress. En henkilökohtaisesti halua käyttää Joomlaa ja suosittelen kaikille asiakkaillemme WordPressin käyttöä, koska pidän sitä SEO-ystävällisemmänä.

  Windows- tai Linux-pohjaiset koneet

  Muista ennen, kun puhuimme omistetuista palvelimista?

  Jokainen palvelin vaatii käyttöjärjestelmän (käyttöjärjestelmä). Tämä tarkoittaa, että isännöinti on helpompaa linux- tai Windows-pohjaista. Katsotaanpa eroja.

  Windows

  Windows-logoWindows on Microsoftin lippulaiva. Windows-pohjaisen isännän valitseminen antaa sinun ajaa Window’s tietokannat / sovellukset ja monimutkaisempia ohjelmointikomentosarjoja, kuten ASP.Net. Windows tarjoaa enemmän joustavuutta kuin tavalliset skriptit, voit myös käyttää PHP: tä tai jopa MySQL: tä ilman mitään ongelmia. Useimmissa tapauksissa Windows-pohjainen isäntä maksaa vähän enemmän kuin Linux-isäntä. Windows-järjestelmän kaatumiset ovat myös hiukan yleisempiä.

  Linux-koneet

  Suurin osa maailman palvelimista toimii Linuxilla. Se on alan standardi ja hyvästä syystä. Linux-palvelimet ovat luotettavia ja pystyvät käsittelemään melkein kaikkia nykyaikaisia ​​ohjelmointikomentosarjoja ja kieliä. Useimmat sovellukset voivat myös toimia Linuxissa ilman ongelmia. Linux-järjestelmiin viitataan joskus nimellä LAMP, mikä tarkoittaa Linuxia, Apachea, My SQL: tä ja PHP: tä (kaikki web-hosting-ohjelmointikomentosarjat).

  Mitä tekemistä rajoittamattomalla isännöinnillä??

  Kuulet, että monet palveluntarjoajat mainitsevat jotain rajattomista suunnitelmista. Joko kaistanleveyden, tallennustilan tai sähköpostin muodossa. On kuitenkin tärkeää lukea hieno painatus!

  Pohjimmiltaan se tarkoittaa yksinkertaistetussa selityksessä sitä, että he eivät ole asettaneet erityisiä rajoituksia resursseillesi. Jos siirryt TOS: ään (Yleiset käyttöehdot), voit yleensä selvittää, mitä ne oikeasti tarkoittavat. Rajoittamaton tarjous asetetaan kohtuullisissa olosuhteissa. Keskimääräinen jaetun palvelun palvelu ei saa 500 000 käyntiä kuukaudessa tai lähettämään 10 000 sähköpostia päivässä.

  Rajoittamaton tarjous on yleensä enemmän jalka ovelta -tekniikkaa kuin mitään. Joten älä ole liian innostunut rajoittamattomasta tarjouksesta, mikä tärkeämpää on latausnopeus. Palvelin voi antaa sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta millä nopeudella?

  Se on se meidän arviointia varten. Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alle ja vastaan ​​mielelläni kaikkiin esiin nouseviin kysymyksiin. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map