Best Dedicated Hosting

εικόνα διακομιστή φιλοξενίας ιστοσελίδωνΗ αποκλειστική φιλοξενία απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την απόδοση και την ασφάλεια. Η κοινή φιλοξενία δεν θα το κόψει όταν προσπαθείτε να κάνετε bootstrap σε έναν νέο επιχειρηματικό ιστότοπο ή να αντιμετωπίσετε επιθετική αύξηση της επισκεψιμότητας.


Ανεξάρτητα από το τι σας λένε πολλές κοινές εταιρείες φιλοξενίας, ένας κοινόχρηστος οικοδεσπότης δεν μπορεί να αξιοποιήσει αξιόπιστα μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας. Κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που μπορούν να διαχειριστούν 100.000 επισκέψεις το μήνα? ��

Η μετάβαση σε ειδική φιλοξενία σάς προσφέρει έναν ολόκληρο διακομιστή για τη στέγαση του ιστότοπου και του τρόπου σας γρηγορότεροι χρόνοι φόρτωσης, περισσότεροι πόροι διακομιστή και ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές αφιερωμένες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά πώς ξέρετε ότι δεν είναι μόνο μεταπωλητές μεταμφιέζεται πίσω από ενοικιασμένο Διακομιστές VPS?

Σε αυτόν τον οδηγό θα προτείνουμε μερικούς από τους κορυφαίους αφιερωμένους οικοδεσπότες μας που χρησιμοποιήσαμε για να φιλοξενήσουμε τις δικές μας επιχειρήσεις ή τους πελάτες μας. Δεν έχουμε συμπεριλάβει μεταπωλητές σε αυτήν τη λίστα και δοκιμάσαμε όλες τις υπηρεσίες.

Ας μπει σε αυτό.

Contents

Τι ψάχναμε στον καλύτερο αφιερωμένο οικοδεσπότη

Εντάξει παιδιά εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που ψάχνω όταν πρόκειται για ειδική φιλοξενία. Όλες οι υπηρεσίες που εξετάσαμε έχουν αυτές τις δυνατότητες.

Εδώ δεν είναι σε καμία περίπτωση:

 1. Πόροι Πόροι και περισσότεροι πόροι – όσο περισσότερο παίρνετε τόσο καλύτερα θα λειτουργεί ο διακομιστής σας. Απλούστατο. ��
 2. Ασφάλεια – Η προστασία DNS, η σάρωση κακόβουλου λογισμικού και οι οθόνες κεντρικού υπολογιστή είναι όλα τα χαρακτηριστικά μιας ποιοτικής υπηρεσίας ��
 3. Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας – η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας αρκετές φορές την ημέρα μέσω αντιγράφων ασφαλείας στο cloud είναι απαραίτητη με ειδική φιλοξενία ✅
 4. Υποστήριξη – Η 24ωρη εγγενής αγγλική υποστήριξη για τους διακομιστές σας είναι εξαιρετική όταν προσθέτετε δυνατότητες ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες ✅
 5. Δωρεάν αναβαθμίσεις – Δωρεάν SSL, Cloudflare, αναβαθμίσεις ασφαλείας και δωρεάν μετεγκαταστάσεις είναι αυτό που αναζητάμε ✅
 6. Τιμολόγηση – ξέρουμε τι αφιερωμένο κόστος φιλοξενίας και δεν θέλουμε να πληρώσουμε ένα χέρι και ένα σκέλος it
 7. Κέντρα δεδομένων –  Μας αρέσει να αναπτύσσουμε κοντά σε τοποθεσίες πελατών. Οι διακομιστές χρησιμοποιούν το AWS ή το Google Cloud; ��️

Με αυτά που έχουμε κατά νου, ας περάσουμε στις κορυφαίες επιλογές μας. Αν θέλετε να δείτε κάποια από αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις, δείτε την κύρια μας καλύτερη αναθεώρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων ή ελέγξτε το 24/7 live μας παρακολούθηση κεντρικών υπολογιστών εδώ.

Κορυφαίες επιλογές για αποκλειστική φιλοξενία

Η διεξοδική αναθεώρησή μας για δεκάδες οικοδεσπότες κατέληξε στον ακόλουθο κατάλογο τεσσάρων από τους καλύτερα αφοσιωμένους οικοδεσπότες Ιστού. Βεβαίως, αυτή είναι μια επιλεκτική λίστα, αλλά πιστεύουμε ότι κάθε ένας αξίζει τον κόπο σας.

1. Kinsta – Premium Service (Google Cloud Servers)

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Πλατφόρμα Google Cloud
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Ισχυρό ταμπλό
 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων
 • Ιστοσελίδα σταδιοποίησης
 • Δωρεάν SSL


Εικόνα

Χρόνος φόρτωσης: 320Μ

Λειτουργία: 99,9%

Κόστος: 60,00 $ / μήνα

Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το Kinsta.com

Η Kinsta είναι η πρώτη μας επιλογή για την αποκλειστική φιλοξενία ιστοσελίδων. Συνιστάται ιδιαίτερα για σοβαρούς επιχειρηματίες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός τους έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο λειτουργίας 100%.

Ενώ το Kinsta είναι γενικά πιο ακριβό από τους άλλους οικοδεσπότες ιστού στη λίστα μας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κόστος για αυτήν την υπηρεσία είναι δικαιολογημένο. Η Kinsta είναι πραγματικά τόσο καλή.

Λειτουργεί καλύτερα με το WordPress

Φυσικά, βοηθά να ξέρουμε ότι η Κίνστα είναι πλήρως προσανατολισμένη Φιλοξενία WordPress. Δεδομένου ότι τόσες πολλές ιστοσελίδες έχουν δημιουργηθεί στο WordPress αυτές τις μέρες, αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα μεγάλο μειονέκτημα.

Πιο συγκεκριμένα, το Kinsta είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας Ιστοσελίδες WordPress. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε λεπτομερείς τεχνικές γνώσεις για να χρησιμοποιήσετε το Kinsta, επειδή όλα αυτά καλύπτονται για εσάς.

Κίνστα λειτουργεί στο Google Cloud Platform, η οποία θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες υποδομές ιστότοπων στον κόσμο. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων σας για να εγγυηθείτε τους χαμηλότερους αριθμούς λανθάνοντος χρόνου.

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο που θέλετε να μεταβείτε σε έναν νέο οικοδεσπότη, είστε τυχεροί με την Kinsta. Η υπηρεσία παρέχει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου που είναι ένα γρήγορο στη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί και λειτουργεί γρήγορα με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Το βασικό πακέτο στο Kinsta περιλαμβάνει πράγματα όπως αποθήκευση SSD 5 GB και εύρος ζώνης διακομιστή 50 GB. Επιτρέπονται απεριόριστοι επισκέπτες και προβολές σελίδας και η Kinsta πραγματοποιεί 1.440 ελέγχους uptime σε κάθε ιστότοπο κάθε μέρα. Οι πελάτες της Kinsta λαμβάνουν επίσης όλα τα είδη εργαλείων που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως πιστοποιητικό SSL, Force HTTPS και Clear Site Cache.

Αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Οι χρήστες λατρεύουν τον ιστότοπο σκηνοθέτησης, ο οποίος τους επιτρέπει να πειραματίζονται με αλλαγές προτού ξεκινήσουν ζωντανά μαζί τους. Το Kinsta έχει ακόμη και αυτοματοποιημένο καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας για να διασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων σας. Εξίσου χρήσιμο, το σύστημα υποστήριξης πελατών τους είναι γρήγορο, ανταποκρίνεται και είναι πραγματικά χρήσιμο.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν δύσκολο να πάει στραβά με την Kinsta. Βεβαίως, το πιο βασικό πακέτο τους κοστίζει $ 30 ανά μήνα, το οποίο μπορεί να είναι πάρα πολύ για ορισμένους. Οι επιχειρηματικοί πελάτες θα εκτιμήσουν το ευρύ φάσμα των πακέτων που διατίθενται κυμαίνονται σε τιμή από 100 $ έως 1.500 $ ανά μήνα για χρήστες με πολλούς ιστότοπους. Το πακέτο των 100 $ είναι πιθανώς πολύ μικρό για τις περισσότερες επιχειρήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να πληρώνετε 200 $ ανά μήνα ή παραπάνω.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Kinsta εδώ.

2. HostGator – Μεγάλη ταχύτητα / υποστήριξη / επιπλέον χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετικά γρήγορο
 • Τόνοι δωρεάν αναβαθμίσεων
 • Φιλοξενήστε πολλούς ιστότοπους
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Δωρεάν SSL


Εικόνα

Χρόνος φόρτωσης: 417 χιλ

Λειτουργία: 99,99%

Κόστος: 119,00 $ / μήνα

Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το Hostgator.com

Αν σας αρέσει η ιδέα του Kinsta, αλλά γνωρίζετε ότι η τιμή δεν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, τότε ίσως θέλετε να επιλέξετε HostGator.

Το HostGator είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο web hosting. Παρέχουν μια ποικιλία υπηρεσιών όπως ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία για WordPress και ειδική φιλοξενία. Οι τιμές τους είναι προσιτές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες.

φιλοξενούμενος

Κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας προσφέρει πολλές δυνατότητες και ακόμη και νέοι webmaster δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να περιηγηθούν στη διεπαφή του HostGator. Ο χρόνος λειτουργίας με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή είναι εξαιρετικός και έχει επίσης κάποια πραγματικά αξιόπιστη υποστήριξη πελατών.

Τα πακέτα για αποκλειστική φιλοξενία ξεκινούν μόλις 119 $ ανά μήνα. Για αυτήν την τιμή, η υπηρεσία είναι προσαρμόσιμη με όσο ένα TB αποθήκευσης SSD και 32 GB μνήμης RAM. Οι μηνιαίες μεταφορές δεδομένων είναι απεριόριστες, πράγμα που σημαίνει ότι το επαρκές εύρος ζώνης δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα.

Οι πελάτες του HostGator μπορούν να εγγραφούν στο Mojo Marketplace για πρόσβαση σε μια ποικιλία εργαλείων μάρκετινγκ όπως το DaDa Mail. Με εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας και εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας, είναι δύσκολο να πάει στραβά με το HostGator, ειδικά αν έχετε προϋπολογισμό. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου 24/7 ή να χρησιμοποιήσετε τη βολική διαδικτυακή συνομιλία μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση HostGator εδώ.

3. A2 Hosting – Καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Ευρεία γκάμα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δωρεάν SSL & SSD
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Ταιριάζει καλύτερα στο WordPress


Εικόνα

Χρόνος φόρτωσης: 470 χιλ

Λειτουργία: 99,99%

Κόστος: 99,59 $ / μήνα

Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το A2Hosting.com

Το A2 Hosting είναι μια άλλη εξαιρετική είσοδος στο πεδίο του αποκλειστικού διακομιστή. Είναι ιδιαίτερα καλά προσαρμοσμένα στο χειρισμό Ιστοσελίδες WordPress, αλλά αυτό δεν είναι το αποκλειστικό τους επίκεντρο. Στην πραγματικότητα, το A2 διαθέτει πακέτα για κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία VPS και φιλοξενία μεταπωλητών.

Οι αποκλειστικές επιλογές φιλοξενίας του A2 περιλαμβάνουν κεντρικούς διακομιστές που παρέχουν στους πελάτες διαχειριζόμενο διακομιστή και πρόσβαση root ή διαχειριζόμενους διακομιστές χωρίς πρόσβαση root. Τέλος, οι αποκλειστικές επιλογές περιλαμβάνουν επίσης μη διαχειριζόμενους διακομιστές για πελάτες που θέλουν να ακολουθήσουν μια πραγματικά πρακτική προσέγγιση με τον ιστότοπό τους.

Οι τιμές για αυτά τα ειδικά πακέτα διακομιστών είναι αρκετά ποικίλες. Τα διάφορα πακέτα βασικών διακομιστών κυμαίνονται από 140 $ έως 290 $ ανά μήνα, ενώ οι διαχειριζόμενοι διακομιστές έχουν παρόμοιες τιμές. Τα μη διαχειριζόμενα πακέτα διακομιστών είναι τα πιο προσιτά, από 100 $ έως 250 $ ανά μήνα.

Τα περισσότερα από αυτά τα πακέτα έχουν τουλάχιστον οκτώ GB μνήμης RAM και 10 TB μηνιαίων μεταφορών δεδομένων. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον δύο σκληρούς δίσκους 500 GB και δύο πυρήνες CPU.

Πακέτα που βασίζονται σε Linux

Όλα αυτά τα πακέτα βασίζονται σε Linux, το οποίο αφήνει κυρίως τα Windows στο κρύο. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη χρήση του A2 Hosting. Διαφορετικά, το 99,9% uptime είναι αξιοθαύμαστο και η 24/7/365 υποστήριξη πελατών είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Οι επιχειρήσεις που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τη φιλοξενία Α2 για την πώληση προϊόντων θα έχουν μια σειρά εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου από τα οποία θα επιλέξουν. Τα OpenCart, AbanteCart και PrestaShop αντιπροσωπεύονται όλα όπως και άλλοι. Επιπλέον, η γνωστή εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου Magento είναι διαθέσιμη μέσω του A2.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των συναλλαγών. Αυτό σημαίνει προσθήκη πιστοποιητικού SSL για κρυπτογράφηση δεδομένων. Το A2 θα σας πουλήσει ένα SSL για μόλις 50 $ ετησίως που παρέχει κρυπτογράφηση 256-bit. Απλώς θυμηθείτε ότι ένα πιστοποιητικό SSL περιλαμβάνεται στο πακέτο από άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση φιλοξενίας Α2 εδώ.

4. SiteGround – ακριβό για ποιότητα

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Φανταστικό χρόνο λειτουργίας
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν SSL
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Πολλές τοποθεσίες διακομιστή


Εικόνα

Χρόνος φόρτωσης: 475 χιλ

Λειτουργία: 99,99%

Κόστος: 269,00 $ / μήνα

Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Επισκεφτείτε το SiteGround.com

Το SiteGround έχει πολλά να προσφέρει στους ανθρώπους, αλλά έχει επίσης αρκετά σοβαρά μειονεκτήματα. Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να υπερηφανεύεται εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας, σταθερή υποστήριξη πελατών και δωρεάν πιστοποιητικό SSL με όλα τα πακέτα. Στο μειονέκτημα, το SiteGround είναι αρκετά ακριβό. Πιθανότατα να θέλετε να πάτε με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού μόνο εάν είστε βέβαιοι για την επιτυχία του ιστότοπού σας.

Διατίθενται τρία αποκλειστικά πακέτα διακομιστών. Με το πακέτο Entry Server, οι πελάτες πληρώνουν 269 $ το μήνα για τέσσερις πυρήνες CPU, μια μνήμη cache οκτώ MB και 16 GB μνήμης RAM. Το μεγαλύτερο πακέτο Power Server τρέχει 349 $ ανά μήνα και παρέχει αναβαθμισμένες ταχύτητες ρολογιού CPU, διπλάσια μνήμη RAM και 960 GB SSD. Ο διακομιστής Super Power είναι το μεγαλύτερο πακέτο με 729 $ ανά μήνα. Αυτή η εξαιρετικά μεγάλη προσφορά κλιμακώνεται για τους μεγαλύτερους οργανισμούς.

Όλοι οι διακομιστές βασίζονται σε Linux και οι αποθήκες αποθήκευσης είναι απογοητευτικά μικρές. Ωστόσο, το SiteGround προσφέρει καλά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου και αξιόπιστες δυνατότητες ασφάλειας, καθώς και χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση SiteGround εδώ.

Τι είναι ένας αποκλειστικός οικοδεσπότης Ιστού?

Ο οικοδεσπότης Ιστού ουσιαστικά είναι μια εταιρεία που σας παρέχει την τεχνολογία που χρειάζεστε για να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο. Η “φιλοξενία” ενός ιστότοπου μπορεί επίσης να αναφέρεται ως “αποθήκευση”. Ουσιαστικά, ο κεντρικός υπολογιστής αποθηκεύει τον ιστότοπό σας σε έναν εξειδικευμένο υπολογιστή που ονομάζεται διακομιστής.

Όταν ένα άτομο πληκτρολογεί τη διεύθυνση ή τον τομέα σας, ο υπολογιστής του αναζητά και συνδέεται με τον διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο ιστότοπός σας παραδίδεται στον χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησής του.

Κατά συνέπεια, ο οικοδεσπότης Ιστού σας είναι βασικά στο κέντρο της διαδικτυακής σας παρουσίας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε έναν κεντρικό υπολογιστή που είναι γρήγορος, αξιόπιστος και δεν θα σας απογοητεύσει όταν ο ιστότοπός σας χρειάζεται μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Οι περισσότεροι αξιόπιστοι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες. Πιθανότατα θα απαιτήσουν να έχετε ένα τομέα, που μπορείτε να αγοράσετε από τρίτο μέρος. Εναλλακτικά, ο οικοδεσπότης Ιστού σας μπορεί να σας βοηθήσει με αυτήν τη διαδικασία. Μόλις επιλέξετε έναν τομέα και έναν κεντρικό υπολογιστή, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς email. Οι οικοδεσπότες Ιστού σάς παρέχουν επίσης πρόσβαση στο FTP, ώστε να μπορείτε εύκολα να ανεβάζετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στον διακομιστή ιστού σας. Επειδή το WordPress χρησιμοποιείται ευρέως, πολλοί οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν επιπλέον συγκεκριμένη υποστήριξη WordPress.

Επιπλέον, μπορεί να περιμένετε από έναν οικοδεσπότη Ιστού να έχει εσωτερικούς τεχνικούς, των οποίων η δουλειά είναι να διασφαλίζει ότι όλοι οι διακομιστές λειτουργούν κάθε ώρα κάθε μέρα. Οι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν συνήθως πλήρη υποστήριξη πελατών, έτσι ώστε αν αντιμετωπίσετε ποτέ κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε γρήγορα και εύκολα τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Τα οφέλη της Αφιερωμένης Φιλοξενίας

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού, ένας από τους κύριους προβληματισμούς σας είναι αν θα επιλέξετε κοινή ή αποκλειστική φιλοξενία. Πρώτον, πρέπει να κατανοήσετε τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των δύο τύπων υπηρεσιών.

Η κοινή φιλοξενία είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Ο ιστότοπός σας αποθηκεύεται σε διακομιστή με πολλούς άλλους ιστότοπους. Θεωρητικά, θα μπορούσαν να υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι που μοιράζονται χώρο με τη δική σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε εκχωρηθεί μόνο ένα συγκεκριμένο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Ξεπεράστε οποιοδήποτε από αυτά τα όρια και θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι διαφορετική. Ο ιστότοπός σας είναι ο μόνος που καταλαμβάνει τον συγκεκριμένο διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι όλο το εύρος ζώνης και ο χώρος στο δίσκο που σχετίζονται με αυτόν τον διακομιστή ανήκουν αποκλειστικά στον ιστότοπό σας.

Και οι δύο τύποι φιλοξενίας έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Πολλοί παράγοντες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιος τύπος είναι κατάλληλος για τον ιστότοπό σας.

Κοινή φιλοξενία λιγότερο δαπανηρή

Η κοινή φιλοξενία τείνει να είναι μια πιο προσιτή επιλογή. Είναι επίσης πολύ απλούστερη και πιο απλή από την ειδική φιλοξενία. Αυτό συμβαίνει επειδή το προσωπικό του web host φροντίζει για θέματα διαχείρισης και ασφάλειας, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε. Τα άτομα και οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν μια κοινή υπηρεσία κεντρικού υπολογιστή διατηρούν την πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, αλλά δεν είναι υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση πολλών από τις πιο τεχνικές παραμέτρους.

Αυτό ακούγεται σαν μια πολύ καλή συμφωνία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα στην κοινή χρήση ενός διακομιστή. Δεν θα έχετε κάτι σαν την ευελιξία που θα έχετε αν πήγατε με έναν ειδικό οικοδεσπότη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κεντρικός υπολογιστής θα διαχειρίζεται τους πόρους και όλη την εγκατάσταση λογισμικού.

Κίνδυνοι ασφαλείας με κοινή χρήση φιλοξενίας

Η κοινή χρήση χώρου διακομιστή μπορεί επίσης να σημαίνει κοινή χρήση κινδύνων ασφαλείας. Εάν ένας ιστότοπος στον διακομιστή έχει παραβιαστεί, όλοι οι άλλοι είναι ξαφνικά ευάλωτοι. Επιπλέον, ορισμένοι ιστότοποι που καταλαμβάνουν τον ίδιο διακομιστή ενδέχεται να μην έχουν ηθικό σκοπό. Αυτό θα μπορούσε να κάνει μαύρη λίστα IP, παρόλο που ο ιστότοπός σας δεν έκανε τίποτα λάθος.

Οι ιστότοποι που βρίσκονται σε κοινόχρηστο διακομιστή ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα με αργή απόδοση λόγω περιορισμών στο εύρος ζώνης και στο χώρο του δίσκου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η κοινή φιλοξενία είναι απαραιτήτως κακό. Πολλοί αρχικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν αρκετά καλά έναν κοινόχρηστο διακομιστή. Τα άτομα που δημιουργούν έναν προσωπικό ιστότοπο που είναι πιθανό να επισκέπτονται μόνο φίλοι και συγγενείς μπορεί να βρουν ότι η κοινή φιλοξενία είναι μια ιδανική λύση.

Εάν είστε νέοι στην κοινή χρήση φιλοξενίας ή απλώς στη δημιουργία ιστότοπων γενικά, θα σας συνιστούσα να ξεκινήσετε να παίζετε με ένα δωρεάν δημιουργός ιστότοπων πρώτα ή χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού.

Αφιερωμένη Φιλοξενία Ας χρησιμοποιήσουμε όλο τον χώρο από εσάς

Σε αντίθεση με την κοινή φιλοξενία, ένας αποκλειστικός κεντρικός υπολογιστής δεν απαιτεί να διαιρέσετε το εύρος ζώνης και το χώρο στο δίσκο με πολλούς άλλους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι όλη η μνήμη είναι δική σας και ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να χειριστεί πολύ περισσότερη κίνηση.εξειδικευμένη φιλοξενία εξήγησε

Ένα άλλο κύριο πλεονέκτημα της αφοσιωμένης φιλοξενίας είναι ότι διατηρεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο ξεχωριστή από όλους τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι η IP σας είναι λιγότερο πιθανό να λάβει μαύρη λίστα, και μπορεί επίσης να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ασφάλεια από χάκερ και κακόβουλα προγράμματα.

Πολλοί οργανισμοί εκτιμούν ότι έχουν έναν αποκλειστικό διακομιστή επειδή παρέχει το περιθώριο για την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού απαιτείται για να ταιριάζει με τις ανάγκες της ιστοσελίδας. Επιπλέον, τους αρέσει να διαχειρίζονται περισσότερους από έναν ιστότοπους και διάφορους τομείς με λεπτομερή ακρίβεια.

Πιο αξιόπιστη απόδοση

Οι ταχύτητες φόρτωσης τείνουν να είναι πιο σταθερές, γρηγορότερες και πιο αξιόπιστες με έναν ειδικό κεντρικό υπολογιστή από ό, τι με έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή. Αυτές είναι κρίσιμες μετρήσεις καθώς διασφαλίζουν μια καλύτερη, πιο ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Πιθανότατα θα παραμείνουν στον ιστότοπό σας περισσότερο και είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν μια αγορά όταν εμπιστεύονται ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί και λειτουργεί ανά πάσα στιγμή.

Εάν υπάρχει ένα μειονέκτημα στην ειδική φιλοξενία, μπορεί να είναι σχετικά ακριβό. Αυτό είναι μια τεράστια ανησυχία για νέους οργανισμούς που μπορεί να μην έχουν πολλά χρήματα για να επενδύσουν. Ίσως είναι σκόπιμο να ξεκινήσετε με έναν κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας και, στη συνέχεια, να μετακινηθείτε σε έναν ειδικό κεντρικό υπολογιστή αργότερα όταν η ταμειακή ροή έχει βελτιωθεί.

Το άλλο πιθανό μειονέκτημα στην ειδική φιλοξενία είναι ότι τείνει να απαιτεί περισσότερες τεχνικές γνώσεις από ό, τι η κοινή φιλοξενία. Ορισμένοι οργανισμοί αφήνουν αυτές τις ανησυχίες στην ομάδα IT τους, αλλά τι θα συμβεί αν δεν έχετε ομάδα IT; Μπορεί να αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με την αφοσιωμένη φιλοξενία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας που μπορεί να χειριστεί πολλές από τις τεχνικές πτυχές, ώστε να μην χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε το όφελος από έναν ειδικό κεντρικό υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να αποκτήσετε όλες τις τεχνικές γνώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για την αποκλειστική φιλοξενία

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Shared Hosting και Dedicated Hosting?

Η κοινή φιλοξενία είναι μια οικονομική προσέγγιση στην οποία ο ιστότοπός σας φιλοξενείται στον ίδιο διακομιστή με πολλούς άλλους. Πρόκειται για μια απολύτως αποδεκτή πλατφόρμα για πολλούς ιστότοπους, ειδικά εκείνους που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι και δεν αναμένουν μεγάλη κίνηση. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια που συνδέονται με την κοινή χρήση φιλοξενίας και μεγαλύτεροι ιστότοποι με πολλή κίνηση ενδέχεται να υπερβούν σύντομα τους μηνιαίους διανομές τους.

Η αποκλειστική φιλοξενία παρέχει έναν αποκλειστικό διακομιστή για έναν μόνο ιστότοπο. Αυτό τείνει να διασφαλίζει καλύτερη αξιοπιστία, ταχύτητα και ασφάλεια. Ενώ είναι η πιο ακριβή εναλλακτική λύση, πολλοί πολυάσχολοι, επεκτεινόμενοι ιστότοποι απαιτούν τους πόρους που μπορούν να λάβουν μόνο από έναν ειδικό διακομιστή.

Μια ερώτηση που παίρνουμε αρκετά συχνά είναι φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Εάν ψάχνετε για έναν κεντρικό υπολογιστή έκπτωσης αλλά θέλετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, ψάχνετε σε λάθος μέρος.

Ποιος πρέπει να επιλέξει Αφιερωμένη φιλοξενία?

Συνιστάται η χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή για εξελιγμένους webmaster που είναι άνετοι να κάνουν τη συντήρηση τους. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις και άλλοι οργανισμοί τείνουν να είναι καλύτερα σε θέση να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες και, σε πολλές περιπτώσεις, απαιτούν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από έναν ειδικό διακομιστή. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία μπορεί να επιτρέψει σε άτομα με λιγότερες τεχνικές γνώσεις να συνεχίσουν να επωφελούνται από την ειδική φιλοξενία.

Εάν διαθέτετε ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας ή χρησιμοποιείτε εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, ενδέχεται να είναι επιτακτική η βελτιωμένη ασφάλεια, η ικανότητα και η αξιοπιστία ενός αποκλειστικού κεντρικού υπολογιστή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Αφιερωμένης Φιλοξενίας?

Εάν ο ιστότοπός σας είναι μεγάλος και έχει πολλή κίνηση, τότε θα δείτε πλεονεκτήματα για την αποκλειστική φιλοξενία. Η βελτιωμένη ασφάλεια είναι ένα από τα κύρια οφέλη. Τα δεδομένα σας δεν θα διατρέχουν κίνδυνο επειδή ένας άλλος ιστότοπος παραβιάζεται.

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται σε αποκλειστικούς διακομιστές τείνουν να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο λειτουργίας. Κατά συνέπεια, οι επισκέπτες σας μπορούν να εμπιστεύονται ότι ο ιστότοπός σας θα είναι εκεί όποτε το αναζητούν.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα ενός αποκλειστικού διακομιστή είναι ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να προσαρμοστεί για να εξυπηρετήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Είστε σίγουροι για τη βέλτιστη λειτουργικότητα ανά πάσα στιγμή.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector