Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία

εικόνα ενός κέντρου δεδομένων έκπτωσηςΌταν ξεκίνησα την πρώτη μου ιστοσελίδα, θυμάμαι να πληρώνω σχεδόν 40 $ για τυπική κοινή φιλοξενία. Η βιομηχανία φιλοξενίας έχει προχωρήσει πολύ από τότε.


Όταν μιλάμε για φιλοξενία αυτό που πραγματικά μιλάμε είναι κέντρα δεδομένων. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι πραγματικά σκέφτεται ένα κέντρο δεδομένων για την αγαπημένη σας ταινία Sci-Fi με σειρές σε σειρές υπολογιστών. Ταξινόμηση σαν αυτήν την εικόνα στα δεξιά.

Εταιρείες όπως η Amazon έχουν ξεκινήσει Amazon Web Services που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά cloud computing. Το αποτέλεσμα είναι τεράστιες οικονομίες κλίμακας για εταιρείες φιλοξενίας που μπορούν πλέον να νοικιάσουν χώρο διακομιστή για ένα κλάσμα από αυτό που πληρώνουν.

Η σύγχρονη φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων παρέχει την ταχύτητα, την απόδοση και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ακριβά πακέτα φιλοξενίας παλαιού τύπου για ένα κλάσμα της τιμής.

Όσον αφορά τη φθηνή φιλοξενία, ο κανόνας είναι ότι όσο περισσότεροι πόροι διακομιστή τόσο φθηνότερο θα είναι το σχέδιό σας. Για αυτόν τον λόγο, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, πηγαίνετε με τους μεγαλύτερους οικοδεσπότες σε σχέση με τις τοπικές εταιρείες είναι ο τρόπος να πάτε.

Επαγγελματική συμβουλήΑυτό το παλιό πρόγραμμα φιλοξενίας για το οποίο ενδέχεται να πληρώνετε ήδη 20-40 $ / μήνα μπορεί να αγοραστεί με λιγότερο από ένα δολάριο. Εάν αγοράζετε από μια τοπική εταιρεία φιλοξενίας της Αυστραλίας, σίγουρα πληρώνετε υπερβολικά.

Σε αυτήν την κριτική συνιστούμε μόνο τρεις εταιρείες. Η πρώτη επιλογή είναι μακράν η φθηνότερη και διατηρεί επίσης εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, απόδοση και πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Οι άλλες δύο είναι κορυφαίες επιλογές για όσους αναζητούν λίγο περισσότερη ευελιξία και απόδοση.

Εάν είστε περίεργοι για το πώς δοκιμάζουμε το χρόνο λειτουργίας, ρίξτε μια ματιά η παρακολούθηση του ιστότοπού μας εδώ.

Contents

1. Hostinger – Καλύτερο συνολικά

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Τα φτηνότερα Host Host Down
 • Μεγάλη ταχύτητα
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Πολιτική επιστροφής 30 ημερών
Πλεονεκτήματα
 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης
 • Μία από τις υψηλότερες ώρες λειτουργίας
 • Μεγάλα συμβόλαια προσφοράς
Μειονεκτήματα
 • Χωρίς δωρεάν τομέα και SSL στο χαμηλότερο επίπεδο

Εντάξει, ψάχνετε για φτηνή φιλοξενία. Λοιπόν, το βρήκες. Πιθανότατα σκέφτεστε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε ένα σωρό για να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία φιλοξενίας που είναι φθηνότερη από δύο δολάρια. Εκεί κάνεις λάθος.

Ήμασταν ελαφρώς σκεπτικοί όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τον Hostinger. Τη στιγμή που η τιμή τους ήταν στα 0,80 $. Ήταν εύκολο να τα διαγράψετε ως άλλη υπηρεσία φιλοξενίας υπο-δολαρίων. Τότε τα δοκιμάσαμε. Οι ταχύτητες που δημοσίευσαν φυσούσαν σχεδόν κάθε άλλη υπηρεσία έξω από το νερό και οι ώρες λειτουργίας τους είναι πολύ κοντά στο 100%.

Πώς ήταν δυνατό αυτό ;! Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Ταχύτητα και ώρες λειτουργίας

Ας δούμε μερικές μετρήσεις.

Οτιδήποτε κάτω από τα 2000Ms είναι ένας καλός χρόνος φόρτωσης. Αυτό σημαίνει ότι η φόρτωση μιας ιστοσελίδας διαρκεί δύο δευτερόλεπτα.

Ο Hostinger δημοσίευσε ένα Χρόνος φόρτωσης 389Ms. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες τους φορτώστε αρκετά γρήγορα. Το Hostinger δίνει προτεραιότητα στις ταχύτητες του διακομιστή τους περισσότερο από τις περισσότερες και αυτό δείχνει πραγματικά.

Οι ώρες λειτουργίας του Hostinger είναι εξίσου γελοία καλές. Οποιοσδήποτε χρόνος λειτουργίας άνω του 98% θεωρείται καλός. Στο 99,90%, η Hostinger παρακολουθεί μία από τις υψηλότερες ώρες λειτουργίας στον κλάδο.

Τιμολόγηση

Οι φτηνές πρακτικές τιμολόγησης φιλοξενίας ιστοσελίδων αποτελούν ειλικρινά πρόβλημα. Σας δελεάζουν με μια εξαιρετικά φθηνή τιμή προσφοράς και, στη συνέχεια, όταν η προσφορά σας μαζί τους τελειώνει, διπλασιάζουν ή τριπλασιάζουν την τιμή.

Ειλικρινά, ο Hostinger δεν διαφέρει. Ωστόσο, μπορείτε να κλειδώσετε την τιμή προσφοράς για τέσσερα χρόνια. Ναι, τέσσερα χρόνια. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί αρνητικό για μερικούς ανθρώπους, αλλά για άλλους που σας γνωρίζουν’Θα έχω φθηνή και αξιόπιστη φιλοξενία για πολύ καιρό είναι ένα πλεονέκτημα.

Υπάρχουν προβλήματα στη χαμηλότερη βαθμίδα. Δεν το κάνεις’δεν λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα και δεν το κάνετε’να λάβετε δωρεάν SSL. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα ελαφρώς πιο ακριβό πακέτο με 3,95 $ το μήνα (όχι ακριβώς ακριβό) και να λάβετε τον τομέα, SSL, καθώς και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Προσοχή στον αγοραστή, η σήμανση μετά την προωθητική τιμή για το Hostinger είναι πιο απότομη από πολλά άλλα μέρη. Μπορείτε να κλειδώσετε το 1,45 $ το μήνα για τέσσερα χρόνια, αλλά μετά από αυτό, θα κοιτάζετε 7,99 $ το μήνα. Το πρόγραμμα 2,95 $ ανά μήνα θα φτάσει τα 11,95 $ το μήνα και το πρόγραμμα 3,95 $ το μήνα θα φτάσει τα 15,95 $. Το Hostinger isn’να παίζω με αυτές τις τιμές.

Όπως κάθε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας σε αυτό το εύρος τιμών, το Hostinger αρέσει να σας ξεκινάει χαμηλά και, στη συνέχεια, να αυξάνει την τιμή. Δίνουν εξαιρετικά μακρά διαφημιστικά συμβόλαια που σημαίνει ότι αυτή η πρακτική μπορεί να αξιοποιηθεί από τον πελάτη (δηλαδή εσείς).

Δωρεάν Κατασκευή Ιστοσελίδων – Zyro

Hostinger’Ο δημιουργός ιστότοπων ονομάζεται Zyro και πρόσφατα αναθεωρήθηκε πλήρως. Χάρη στην πληθώρα των νέων δυνατοτήτων που έλαβε, τώρα πηγαίνει από τα δάχτυλα με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω.

προσαρμογή hostinger

Ζύρο συνοδεύεται από ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και αρκετά χαρακτηριστικά όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL για έλεγχο ταυτότητας του τομέα σας, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που βρήκαμε αρκετά χρήσιμο ήταν μια τεράστια βιβλιοθήκη δωρεάν εικόνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με όποιο τρόπο κρίνετε κατάλληλο.

Εάν έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το λογότυπό σας ή να το βελτιώσετε, μπορείτε να το κάνετε και εδώ. Ζύρο’Το Logo Maker καθιστά την επωνυμία σας πιο προσιτή στο κοινό. Μπορείτε να σχεδιάσετε το λογότυπό σας σε χρόνο χωρίς κανείς’βοήθεια.

Ένα μεγάλο μπόνους τόσο για τον κατασκευαστή όσο και για τον κατασκευαστή λογότυπων είναι ότι δεν απαιτείται να έχει εμπειρία σχεδιασμού ή κωδικοποίησης.

Εγγυήσεις

Αγαπάμε τις εγγυήσεις εδώ στο Best Web Hosting Australia. Μας δείχνουν ότι μια εταιρεία είναι σίγουρη για τις προσφορές της. Η Hostinger προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, καθώς και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Εάν ο χρόνος λειτουργίας είναι χαμηλότερος, έχετε την ευκαιρία να πάρετε λίγα χρήματα πίσω.

Μειονέκτημα

Αγγίξαμε μερικά από τα μειονεκτήματα στην ενότητα τιμολόγησης. Δεν υπάρχει δωρεάν SSL. Ωστόσο, μπορείτε να το επιλύσετε. Η χρήση ενός δωρεάν SSL μπορεί να είναι πολύ εύκολη, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το WordPress. Ακολουθούν δύο επιλογές SSL όταν χρησιμοποιείτε το χαμηλότερο επίπεδο του Hostinger.

 1. Ας κρυπτογραφήσουμε – Διατίθεται μέσω όλων των cPanels. Είναι ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για οποιονδήποτε ιστότοπο. Ναι!
 2. Πραγματικά απλό SSL – Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που αναγκάζει το SSL στον ιστότοπό σας. Έρχεται επίσης με έναν τόνο χαρακτηριστικών για προσαρμογή.

Ένα άλλο μειονέκτημα δεν είναι η τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας δεν την προσφέρουν ούτως ή άλλως. Εάν είστε συνδεδεμένοι με τη διεπαφή cPanel, θα είστε επίσης bummed για να μάθετε ότι το Hostinger χρησιμοποιεί το δικό του πάνελ. Είναι διαισθητικό στη χρήση, αλλά οι βετεράνοι του ιστότοπου θα διαπιστώσουν ότι θα χάσουν αυτό που έχουν συνηθίσει.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Hostinger εδώ.

2. HostGator – Καλύτερη επιλογή Premium

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δημιουργία ιστότοπου
 • Υπέροχη παράσταση
 • 99,9% ώρα λειτουργίας
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Πλεονεκτήματα
 • Συνεπείς ώρες λειτουργίας
 • Υποστήριξη πελατών 24/7
 • Απλή τιμολόγηση
Μειονεκτήματα
 • Πιο ακριβός από τον Hostinger

Το προσωπικό μου αγαπημένο πράγμα για το HostGator είναι οι διαφημίσεις τους στο Instagram. Για κάποιο λόγο, η εικόνα τους είναι μια εξαιρετικά στενή εικόνα της μασκότ τους. Είναι τρομακτικό.

σε βλέπω!

Εντάξει, εκτός από το γεγονός ότι οι διαφημίσεις τους είναι λίγο πολύ κοντά, το HostGator είναι μια κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας. Έχουν μια αστρική φήμη και είναι μια φανταστική επιλογή για φθηνότερη κοινή φιλοξενία.

Ταχύτητα και ώρες λειτουργίας

Το καλύτερο πράγμα για το HostGator’Η ταχύτητα και οι ώρες λειτουργίας είναι το συνοχή από αυτούς. Άρχισαν’το γρηγορότερο, και δεν το κάνουν’Έχω τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας, αλλά θα είναι σταθερά στο ανώτερο επίπεδο και των δύο αυτών κατηγοριών.

Οτιδήποτε πάνω από το 98% θεωρείται καλό χρόνο λειτουργίας και το HostGator κάθεται πάντα ακριβώς πάνω από αυτό το σημάδι.

Ενώ είστε ακριβώς κάτω των 2000 κας isn’Φυσώντας κανέναν από το νερό, έχουμε καταφύγιο’Έχω δει πολλές παραλλαγές από αυτόν τον αριθμό, ανεξάρτητα από το πού δοκιμάστηκε η ταχύτητα στον κόσμο. Αυτό μιλάει στο HostGator’αριθμός διακομιστών και δέσμευση για συνέπεια.

Τιμολόγηση

Η διάταξη τιμολόγησης του HostGator είναι απλή. Έχουν προωθητικές τιμές με 2,75 $ ανά μήνα, 2,95 $ ανά μήνα και 5,95 $ ανά μήνα. Αυτές οι προωθητικές τιμές καθεμία βασικά διπλασιάζονται όταν τελειώσουν οι περίοδοι, αλλά μπορείτε να κλειδώσετε αυτές τις τιμές για τρία χρόνια.

Οπως βλέπεις Οι αναβαθμίσεις σας επιτρέπουν βασικά να έχετε περισσότερους τομείς και να ξεκλειδώσετε μερικά ακόμη εργαλεία. Το σπουδαίο πράγμα για το HostGator είναι ότι σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα βασικά με το σχέδιο εκκόλαψης.

Χαρακτηριστικά

Ένα πράγμα που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το HostGator έχει τηλεφωνική υποστήριξη. Εχουν επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών γενικά.

Το μη μετρημένο εύρος ζώνης και ο χώρος στο δίσκο για να ταιριάζουν με το δωρεάν SSL κάνουν το HostGator’Τα γυμνά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν. Κάθε υπηρεσία φιλοξενίας θα πρέπει να προσφέρει ένα δωρεάν SSL και το HostGator κάνει καλό στη φήμη τους, ανεβαίνοντας σε αυτό το θέμα.

Ένα άλλο υπέροχο πρόσθετο με τα προγράμματα HostGator είναι ότι προσφέρουν επίσης πίστωση 100 $ για το Google AdWords. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε οτιδήποτε με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας ή θέλετε απλώς περισσότερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε δωρεάν.

Μειονεκτήματα

Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στη χρήση του HostGator είναι το γεγονός ότι δεν είναι τόσο φθηνό όσο το Hostinger και δεν προσφέρει το ίδιο ανάποδο με το SiteGround. Είναι όμως το καλύτερο μεσαίο έδαφος.

Διαβάστε την πλήρη κριτική HostGator εδώ.

3. SiteGround – Καλύτερη επιλογή 2ου Προγράμματος

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Φωτισμός γρήγορα
 • Πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις
 • Φιλοξενήστε πολλούς ιστότοπους
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Δωρεάν SSL
Πλεονεκτήματα
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
 • Φανταστικό χρόνο λειτουργίας
 • Δωρεάν CDN
Μειονεκτήματα
 • Η τιμή πηγαίνει λίγο υψηλότερη μετά το πρώτο πλάνο

Όσον αφορά τη φιλοξενία, δεν μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά το SiteGround, εκτός εάν μεταβείτε στα ανώτερα κλιμάκια της φιλοξενίας, κάτι που θα σας κοστίσει μια πολύ δεκάρα. Έχουμε έναν τόνο ιστότοπων πελατών που εκτελούνται στους διακομιστές του SiteGround και θα δούμε αυτόν τον αριθμό να αυξάνεται στο μέλλον. Το Siteground προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Δωρεάν SSL

Το δωρεάν SSL πρέπει να είναι στάνταρ με οποιαδήποτε υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οποιοσδήποτε ιστότοπος που πωλεί ψηφιακά ή φυσικά προϊόντα στο διαδίκτυο χρειάζεται πιστοποιητικό SSL. Οποιοσδήποτε ιστότοπος με επίκεντρο το SEO χρειάζεται επίσης, εάν θέλετε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις Google. Εάν μια υπηρεσία φιλοξενίας δεν προσφέρει SSL δωρεάν, τότε ακολουθήστε το αντίθετο.

Φανταστική υποστήριξη πελατών

Το Hostinger και το HostGator έχουν πολύ φοβερή υποστήριξη πελατών. Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας εξυπηρέτησης πελατών είναι κυριολεκτικά σκουπίδια που καλύπτονται από vegemite. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτονται ότι ακούγεται καλό. Επίσης, έχει παντού πουλί – συγγνώμη.

Το SiteGround έχει η καλύτερη υποστήριξη πελατών. Το’Είναι ανατριχιαστικό πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται στα μηνύματα.

Οι πράκτορες υποστήριξης πελατών στο SiteGround είναι όλοι γνώστες και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Αυτό περιλαμβάνει τεχνικά ζητήματα και γενική αντιμετώπιση προβλημάτων. Όπως είπα, το SiteGround έχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών σε αυτήν τη λίστα – It’είναι σαν να προσλαμβάνεις έναν άλλο υπάλληλο για να διορθώσεις πράγματα για εσένα με το πόσο θέλουν να βοηθήσουν.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η υποστήριξη πελατών βασίζεται σε συνομιλίες. Δεν παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά το σύστημα συνομιλίας είναι διαθέσιμο 24/7. Διατίθεται επίσης σύστημα εισιτηρίων με απαντήσεις εντός 24 ωρών.

Υπέροχο χρόνο λειτουργίας

Φανταστείτε έναν επισκέπτη υψηλής επίδρασης να μεταβεί στον ιστότοπό σας και να τον βρει’Το φορτίο θα σας δώσει κρύες εφιδρώσεις. Εσείς’Σπάνια θα έχω έναν ιστότοπο που δεν λειτουργεί με το SiteGround. Λειτουργία άνω του 99,9% με πολύ μικρό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Οτιδήποτε πάνω από 98% θεωρείται καλό. Είναι σαφές ότι το να είσαι κοντά στο 100% σημαίνει’πίσω στο ανώτερο κλιμάκιο των ωρών λειτουργίας.

Δωρεάν CDN

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο SiteGround είναι το δωρεάν CDN. Τα Δίκτυα Διανομής Cloud (CDN) διαδίδουν τα αρχεία του ιστότοπού σας σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως, οπότε η απόσταση από έναν διακομιστή δεν αποτελεί πρόβλημα για έναν επισκέπτη ιστότοπου.

Αυτό σημαίνει ότι στο SiteGround, όπου κι αν ένας χρήστης έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό σας, θα λαμβάνει συγκρίσιμες ταχύτητες με κάποιον σε ολόκληρο τον κόσμο. Ναι, ακόμη και εδώ στην Αυστραλία.

Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων

Ίσως έχετε ήδη έναν ιστότοπο που θέλετε να μεταφερθεί σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας για διάφορους λόγους. Η μη αυτόματη μεταφορά της ιστοσελίδας σας είναι σαν να κάνετε το στήθος σας κερωμένο – επώδυνο.

Οι καλοί μας φίλοι στο SiteGround το φροντίζουν για εσάς. Το κάνουν ακόμη και μέσα σε δύο ημέρες. Είναι σαν να θέλουν να τους αρέσουν ή κάτι τέτοιο.

Μειονέκτημα του SiteGround

Όπως και με οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο, το SiteGround έχει μειονέκτημα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο το SiteGround δεν είναι πρώτο είναι ότι τα σχέδιά τους μπορούν να είναι δαπανηρά.

Σας φέρνουν 3,95 $ το μήνα, αλλά αφού τελειώσει το πρώτο σας σχέδιο, σας χρεώνουν περισσότερα χρήματα. Το να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε ένα πρόγραμμα 3 ετών δεν είναι πάντα ιδανικό, αλλά είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές για.

Διαβάστε την πλήρη κριτική SiteGround εδώ.

Γιατί δεν μας αρέσουν οι δωρεάν οικοδεσπότες

Αφήνω’Πηγαίνετε γιατί οι περισσότεροι μισοί δολάρια ανά μήνα φιλοξενούν οικοδεσπότες.

 • Εύκολη παραβίαση
 • Επισφαλής
 • Κακή γειτονιά IP
 • Το Google θα σας μισήσει
 • Εξαιρετικά Downtime
 • Κακή υποστήριξη

Υπάρχουν μερικούς λόγους για την αποφυγή αυτού του είδους φτηνών οικοδεσπότων Ιστού κάτω από ένα δολάριο.

 1. Αυτές οι επιλογές χρησιμοποιούν συνήθως κοινόχρηστο IP που είναι εξαιρετικά εύκολο να χακαριστεί και έχει μεγάλη πιθανότητα να παραβιαστεί διαφορετικά.
 2. Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται στους ίδιους διακομιστές με πολλά ανεπιθύμητα ιστολόγια που η Google γενικά βλέπει.
 3. Αν και αυτά μπορεί να είναι φθηνά, θα είναι αργά με μεγάλες διακοπές λειτουργίας και κακή υποστήριξη πελατών.

Πολλοί φτηνοί οικοδεσπότες Ιστού θα έχουν φοβερό χρόνο λειτουργίας και άσχημο χρόνο διακοπής – συχνά είναι εκτός λειτουργίας για λίγα λεπτά ή ακόμα και ώρες κάθε φορά. Εάν η αξιοπιστία, η ποιότητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι πράγματα που είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας ή το προσωπικό σας blog (spoiler: είναι), τότε θα σας προτρέψω σίγουρα να μείνετε μακριά από κάθε είδους εξαιρετικά φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αφήνω’ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους διαφορετικούς τύπους απόσπασης στο Διαδίκτυο και τι παρέχουν.

Διαφορετικά είδη φιλοξενίας αξίας

Δεν υπάρχει κανένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλες τις προσεγγίσεις όσον αφορά τη φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Αν ψάχνετε για φτηνή ανάρτηση στο Διαδίκτυο για ένα προσωπικό blog ή έργο, θα ψάχνετε διαφορετικά κριτήρια από τα φθηνά κατά την ανάρτηση για μια μικρή επιχείρηση.

Κοινή φιλοξενία

Σκεφτείτε την κοινή φιλοξενία, όπως να ζείτε σε ένα διαμέρισμα με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Ως διαμέρισμα, εννοώ πραγματικά IP που σημαίνει Internet Protocol. Ένας κοινόχρηστος οικοδεσπότης χρησιμοποιεί μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί διαφορετικοί ιστότοποι δημοσιεύονται στην ίδια IP. Η λογική πίσω από την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ότι καμία μικρή επιχείρηση δεν απαιτεί τους πόρους ενός ολόκληρου διακομιστή μόνοι τους, ειδικά εάν χρησιμοποιούν ένα αρκετά απαιτητικό CMS όπως Ιστοσελίδα WordPress.

Χρησιμοποιώντας μια κοινόχρηστη ομάδα πόρων, πολλές επιχειρήσεις μπορούν να μοιραστούν έναν αποκλειστικό IP ή διακομιστή για να καλύψουν τις ανάγκες κίνησης. Ωστόσο, η λύση παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόβλημα.

Δεν έχετε πρόσβαση στους άλλους ιστότοπους που φιλοξενούνται στη συγκεκριμένη IP. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι σίγουρα η φθηνότερη μορφή φιλοξενίας και η πλειονότητα των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν πραγματικά κοινόχρηστη φιλοξενία.

Οι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες διαφέρουν στην ποιότητα των υπηρεσιών και το πιο σημαντικό – στην τιμολόγηση τους. Ενώ είναι δυνατό να βρείτε εξαιρετικά φθηνή κοινή φιλοξενία για κάτω από ένα δολάριο, αυτό συνήθως αναφέρεται ως SEO φιλοξενία.

Η φιλοξενία SEO έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί και να διατηρεί πολλούς ιστότοπους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για σκοπούς SEO ή δημιουργίας συνδέσμων. Αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν συχνά με την αρχή της στροφής και της καύσης που επιτρέπει σε αυτούς τους οικοδεσπότες να δημιουργούν έσοδα και, στη συνέχεια, να εγκαταλείπουν τους πελάτες τους.

Αφιερωμένο

αποκλειστική φιλοξενίαΑφιερωμένη φιλοξενία είναι το αντίθετο της κοινής φιλοξενίας. Σε έναν ειδικό οικοδεσπότη, υπάρχει μία IP που έχει εκχωρηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπό σας.

Ένας αποκλειστικός κεντρικός υπολογιστής είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος με την ενοικίαση φυσικού χώρου σε έναν διακομιστή που βρίσκεται σε ένα κέντρο δεδομένων.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι σίγουρα η πιο ακριβή επιλογή και δεν είναι μια φθηνή επιλογή για τους περισσότερους ιστότοπους. Θα συνιστούσα αποκλειστική φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις ή όποιον θέλει εξαιρετικά αξιόπιστη φιλοξενία ανά πάσα στιγμή.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι σίγουρα η πιο ακριβή επιλογή και δεν είναι μια φθηνή επιλογή για τους περισσότερους ιστότοπους. Θα συνιστούσα αποκλειστική φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις ή όποιον θέλει εξαιρετικά αξιόπιστη φιλοξενία ανά πάσα στιγμή.

Φιλοξενία VPS

φιλοξενία vpsΦιλοξενία VPS ή Φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή είναι ένας συνδυασμός μεταξύ αποκλειστικής φιλοξενίας και κοινής φιλοξενίας. Σε VPS νοικιάζετε ένα τμήμα του διακομιστή τους ή IP που σας επιτρέπει να χειρίζεστε έναν αποκλειστικό διακομιστή στο cloud.

Αυτό επιτρέπει πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες και πολύ περισσότερο εύρος ζώνης. Οι διακομιστές VPS χρησιμοποιούν σταγονίδια για να δημιουργήσουν μια μοναδική IP σε έναν υπολογιστή cloud.

Οι διακομιστές VPS είναι εξαιρετικές επιλογές για όποιον θέλει να φιλοξενήσει εργαλεία ιστού ή άλλα προγράμματα που βασίζονται σε JavaScript στον ιστότοπό του.

Ένα CDN ή ένα δίκτυο διανομής περιεχομένου λειτουργεί προωθώντας το IP των ιστότοπών σας στη δική τους μοναδική IP, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται από χιλιάδες διαφορετικούς ιστότοπους. Δεδομένου ότι αυτή η IP χρησιμοποιείται από τόσους ιστότοπους’εμπιστεύεται η Google.

Ένα CDN σάς επιτρέπει επίσης να διανέμετε το περιεχόμενό σας σε όλο το Διαδίκτυο και να αποφεύγετε την υποβολή πολλαπλών αιτημάτων από την πλευρά του διακομιστή για πληροφορίες. CDN’είναι δωρεάν και εύκολα στην εγκατάσταση.

Αν εσύ’ψάχνω να χρησιμοποιήσω ένα CDN, θα πρότεινα πρώτα να αποκτήσω ένα απλό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και στη συνέχεια να προσθέσω το cloud flair σε αυτό. Αυτό θα επιτρέψει μεγαλύτερη ταχύτητα ασφάλειας και επίσης ανωνυμία.

Οι διακομιστές VPS είναι εξαιρετικές επιλογές για όποιον θέλει να φιλοξενήσει εργαλεία ιστού ή άλλα προγράμματα που βασίζονται σε JavaScript στον ιστότοπό του.

Ένα CDN ή ένα δίκτυο διανομής περιεχομένου λειτουργεί προωθώντας το IP των ιστότοπών σας στη δική τους μοναδική IP, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται από χιλιάδες διαφορετικούς ιστότοπους. Δεδομένου ότι αυτή η IP χρησιμοποιείται από τόσους ιστότοπους, εμπιστεύεται η Google.

Ένα CDN σάς επιτρέπει επίσης να διανέμετε το περιεχόμενό σας σε όλο το Διαδίκτυο και να αποφεύγετε την υποβολή πολλαπλών αιτημάτων από την πλευρά του διακομιστή για πληροφορίες. Τα CDN είναι δωρεάν και εύκολα στην εγκατάσταση.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα CDN, θα πρότεινα πρώτα να αποκτήσετε ένα απλό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε το cloud flair σε αυτό. Αυτό θα επιτρέψει μεγαλύτερη ταχύτητα ασφάλειας και επίσης ανωνυμία.

Οδηγός αγοράς για φτηνές φιλοξενίες

φιλοξενία ιστοσελίδωνΑν εσύ’είμαι blogger ψάχνοντας να φτιάξετε τον δικό σας απλό ιστότοπο τότε θα πρότεινα κοινόχρηστη φιλοξενία. Η κοινή φιλοξενία σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε χρήματα και να αυξάνετε καθώς το ιστολόγιό σας αυξάνεται στην κίνηση και τις πωλήσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη δέσμευσης σε έναν ακριβότερο ειδικό διακομιστή όταν οι πόροι σε έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή είναι περισσότερο από επαρκείς.

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν επίσης μερικές από τις ίδιες απαιτήσεις με τους bloggers. Η πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων δεν’λαμβάνω πραγματικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο Διαδίκτυο. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν δημιουργηθεί περισσότερο για αναφορά και τους συγκεκριμένους χρήστες τους.

Για αυτούς τους λόγους, τα κοινόχρηστα σχέδια είναι περισσότερο από αρκετά για κάθε μικρή επιχείρηση. Αν εσύ’είναι μια μικρή επιχείρηση διστάσετε να δείτε το δικό μας οδηγός μικρών επιχειρήσεων για τη φιλοξενία.

Εάν ο ιστότοπός σας λαμβάνει οπουδήποτε λιγότερους από 3.000 έως 4.000 επισκέπτες ανά μήνα, οποιοδήποτε ποιοτικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Και πάλι, καθώς ο ιστότοπός σας αυξάνεται στην κίνηση και τις πωλήσεις, θα πρέπει να μεταβείτε από ένα κοινό σχέδιο σε ένα ειδικό πρόγραμμα.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές θα σας χρεώσουν για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων ή θα χρεώσουν ένα χέρι και ένα σκέλος για λειτουργίες όπως SSL ή αντίγραφα ασφαλείας. Η επιλογή του σωστού οικοδεσπότη μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα στο μέλλον. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η επιλογή του απόλυτου φθηνότερου οικοδεσπότη.

Αυτό που συμβαίνει είναι να εξοικονομήσετε χρήματα αρχικά, αλλά στο μέλλον, καθώς προσπαθείτε να προσθέσετε διαφορετικές δυνατότητες στον ιστότοπό σας ή να το μετακινήσετε σε έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή, οι ίδιοι πάροχοι υπηρεσιών σας χρεώνουν πολλαπλά τέλη υπηρεσιών και προσθέτουν επιπλέον πληρωμένες δυνατότητες.

Μέχρι τη στιγμή που εσείς’Η εκ νέου πληρωμή για όλα αυτά μαζί θα καταλήξει πραγματικά να ξοδέψει 3 έως 4 φορές την τιμή του αρχικού προγράμματος φιλοξενίας ποιότητας.

Άρα το ηθικό της ιστορίας είναι don’t φθηνά στο web hosting και προσπαθήστε να πάρετε για το χαμηλότερο κόστος πρόγραμμα. Εάν ξοδεύετε περισσότερα από δύο δολάρια το μήνα, εσείς’Θα πάρω κάτι τέτοιο’είναι πολύ υψηλότερη στην ποιότητα.

Συνιστώμενη φτηνή φιλοξενία για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Αν εσύ’είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλει να ξεκινήσει έναν νέο ιστότοπο, να μείνει μακριά από την κοινή φιλοξενία και να επιλέξει ένα ειδικό πρόγραμμα. Οι ιστότοποι του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι γεμάτοι γραφικά, πολυμέσα, βίντεο και άλλες διαδραστικές λειτουργίες.

Αυτά απαιτούν περισσότερους πόρους και ανανεωμένο χρόνο από ό, τι μπορούν να παρέχουν κοινά σχέδια. Ενώ μπορεί να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια το μήνα για τη φιλοξενία, εσείς’Σίγουρα θα χάσω πολύ περισσότερα από αυτά σε πιθανές πωλήσεις και έσοδα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε ο οδηγός μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι άνθρωποι είναι χαλασμένοι. Οποιοσδήποτε χρόνος φόρτωσης μεγαλύτερος από 12 δευτερόλεπτα θα κάνει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας σχεδόν αμέσως. Σημασία του SSL

Σημασία του SSL

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η προστασία SSL. SSL ή Ασφαλής προστασία Socket Layer δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σήραγγα από τον χρήστη σας’s υπολογιστή στους διακομιστές Ιστού. Αυτό προστατεύει τις πληροφορίες τους από χάκερ και άλλες κακόβουλες δυνάμεις.

Έχει γίνει απαίτηση για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή στο διαδίκτυο, καθώς και για οποιονδήποτε επεξεργαστή πληρωμών αξίζει να χρησιμοποιηθεί. Αυτοί οι επεξεργαστές θα απορρίψουν κάθε ιστότοπο που δεν το κάνουν’Έχω SSL. Το πρόβλημα με τις φτηνές αναρτήσεις είναι ότι συχνά χρεώνουν πάνω από 60 $ για την εγκατάσταση SSL σε ετήσια βάση.

Ενώ το βασικό τους σχέδιο μπορεί να είναι μόνο ένα έως δύο δολάρια’θα ξοδέψετε πάνω από $ 50- $ 60 μόνο για το SSL σας.

Σε αυτό το σημείο, το μήνυμα είναι σαφές. Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Ωστόσο, αν προσπαθήσετε να πάρετε πολύ φθηνά με τη φιλοξενία σας, θα καταλήξετε να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Το θέμα της έναρξης ενός ιστότοπου είναι ότι δεν το κάνετε’να ξέρω πού θα πάει και πώς θα μεγαλώσει.

Συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία με έκπτωση

Ποια είναι η καλύτερη δωρεάν φιλοξενία ιστότοπων?

Δεν υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να φιλοξενήσετε τεχνικά δωρεάν στα Wix, WordPress.com και Weebly. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα τομέα.

Μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Ναι, αλλά θα λάβετε πολύ χειρότερη υπηρεσία από ό, τι εάν πληρώνετε μερικά δολάρια το μήνα για τη φιλοξενία.

Είναι το GoDaddy ένα καλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Πάμε μπαμπά’Η δημιουργία ιστοσελίδων δεν είναι πολύ καλή. Άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων όπως WordPress, Wix, και Squarespace είναι καλύτερα.

Είναι το WordPress ένα καλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων?

Το WordPress είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά έχει μια μεγάλη καμπύλη μάθησης και πρέπει να πληρώσετε για τη φιλοξενία.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Η χρήση του WordPress κατά τη φιλοξενία του ιστότοπού σας σε φιλοξενία τρίτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Μπορείς δημιουργήστε έναν ιστότοπο δωρεάν στο Wix αλλά δεν θα έχετε όνομα τομέα.

Τυλίγοντας το

Με τα πάντα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με οποιαδήποτε από τις τρεις επιλογές που περιγράφονται εδώ. Το Hostinger παρέχει παράλογη αξία στα 0,80 $ ανά μήνα και είναι η καλύτερη επιλογή αν προσπαθείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Hostgator και το SiteGround παρέχουν επίσης φανταστική αξία, αλλά θα βρείτε τον εαυτό σας να πληρώνει λίγο περισσότερα χρήματα.

Λοιπόν, αυτό είναι.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, μην ντρέπεστε και αφήστε ένα παρακάτω, θα το απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map