5 Πρόσθετα για να ανεβείτε στη λίστα email σας

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι νεκρό. Δεν! Δεν έχει σημασία τι θέση βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, εάν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία της λίστας email σας.


Εάν θέλετε η διαδικτυακή επιχείρησή σας να είναι επιτυχής, η δημιουργία της λίστας email σας είναι ο σωστός τρόπος, επειδή το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους καλύτερους και πρακτικούς τρόπους για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας και να αυξήσετε τις μετατροπές σας.

Εάν έχετε μια ελκυστική λίστα email, μπορεί εύκολα να είναι πιο κερδοφόρα από τα αποτελέσματα που έχετε από κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ή το Twitter. Απλώς κάντε τη συνδρομή εξαιρετικά εύκολη για τους αναγνώστες σας.

Μπορείτε να προσθέσετε φόρμες optin στις βασικές τοποθεσίες του ιστότοπού σας, όπως η πλευρική γραμμή και κάτω από την περιοχή περιεχομένου. Ορισμένες προσθήκες μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό εύκολα.

1. Αναδυόμενα παράθυρα Elementor Pro

Μπορείτε να σχεδιάσετε εξαιρετικά όμορφα και προσεκτικά αναδυόμενα παράθυρα με ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας σελίδων Elementor και τη λειτουργία δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων.

Αποκτήστε τους δυνητικούς πελάτες σας και αυξήστε το ποσοστό μετατροπών σας σχεδιάζοντας έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα που προσελκύουν τους αναγνώστες σας να επιλέξουν. Το Elementor Popups χρησιμοποιεί την ίδια διεπαφή με το Elementor, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις ίδιες επιλογές στυλ στα αναδυόμενα παράθυρά σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από περισσότερα από εκατό όμορφα πρότυπα. Μπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένη optin σε μια συγκεκριμένη σελίδα WordPress.

Άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, εκτός από τη λήψη μολύβδου:

 • Ενσωματώστε εύκολα τις φόρμες σας στον πάροχο υπηρεσιών μάρκετινγκ email για να αναπτύξετε τη λίστα συνδρομητών σας.
 • Δημιουργήστε αναδυόμενο παράθυρο εξόδου για να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες σας να παραμείνουν στον ιστότοπό σας ή να αγοράσουν το προϊόν σας ακριβώς όταν πρόκειται να φύγουν.
 • Δημιουργήστε όμορφες φόρμες σύνδεσης για τους χρήστες σας.
 • Αποκαλύψτε το premium περιεχόμενο μόνο σε εκείνους τους χρήστες που έχουν επιλέξει.
 • Δημιουργήστε ένα αναδυόμενο παράθυρο χαιρετισμού για να καλωσορίσετε τους χρήστες σας τη στιγμή που προσγειώνονται στον ιστότοπό σας.
 • Εκτελέστε την προώθηση και την πώληση σας μέσα σε ένα αναδυόμενο παράθυρο διαφημίσεων.

Ωστόσο, το Elementor Popups δεν διαθέτει δοκιμές A / B και ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία. Και είναι διαθέσιμο μόνο όταν βρίσκεστε στο Elementor Pro.

Το Elementor Pro ξεκινά από 49 $ ετησίως για έναν μόνο ιστότοπο.

Επισκεφτείτε το Elementor

2. Μετατροπή Pro

Το Convert Pro είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο email optin και lead lead που δημιουργήθηκε από την Brainstorm Force, τους δημιουργούς του Astra Theme και του Schema Pro plugin. Με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε φιλικές προς το κινητό φόρμες και υψηλής μετατροπής μορφές optin.

Μπορείτε να ρυθμίσετε κανόνες ενεργοποίησης για να στοχεύσετε τους επισκέπτες σας με το σωστό μήνυμα και την κατάλληλη στιγμή. Αυτό σημαίνει αύξηση του ποσοστού μετατροπών και δημιουργία μιας λίστας email με υψηλή τμηματοποίηση.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε την προσθήκη με σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ email, όπως ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse και πολλά άλλα.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Convert Pro είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τις φόρμες σας που στοχεύουν μόνο σε συγκεκριμένες χώρες, ή σε χώρες εκτός ΕΕ ή σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις φόρμες σας ώστε να εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές.

Ένα πράγμα που θεωρώ ότι λείπει από το Convert Pro είναι η περιορισμένη επιλογή προτύπων για ορισμένους από τους τύπους φόρμας optin. Αλλά, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε από το μηδέν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε ακόμη και να εκτελέσετε βαριά προσαρμογή με τα υπάρχοντα πρότυπα.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης Convert Pro ξεκινά από 99 $ ετησίως ή 399 $ για μια συνδρομή διάρκειας ζωής.

Επισκεφτείτε το Convert Pro

3. OptinMonster

Εάν είστε χρήστης εκτός WordPress, το OptinMonster είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενίσχυση των δυνητικών πελατών σας και την αύξηση των εσόδων σας.

Πώς λειτουργεί?

Απλώς επιλέξτε από ένα προ-ενσωματωμένο πρότυπο που προσφέρει και προσαρμόστε όσο θέλετε με το εύχρηστο drag and drop builder. Διαμορφώστε τους κανόνες ενεργοποίησης με την ισχυρή δυνατότητα στόχευσης και τμηματοποίησης. Και, στη συνέχεια, λάβετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για τη βελτίωση της στρατηγικής δημιουργίας δυνητικών πελατών.

Το OptinMonster διαθέτει επίσης λειτουργίες split split για να καθορίσει ποια μέθοδο λειτουργεί καλύτερα για την αύξηση των μετατροπών σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τίτλους, διατάξεις και περιεχόμενο για να δείτε ποια μορφή optin έχει το υψηλότερο ποσοστό μετατροπών.

Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τους επισκέπτες σας να εγκαταλείψουν τη σελίδα σας προσθέτοντας ένα αναδυόμενο παράθυρο πριν κλείσουν τη σελίδα σας. Μπορείτε να τους προσφέρετε έναν μαγνήτη μολύβδου με δυνατότητα λήψης, ή να προσφέρετε έκπτωση, ή να τους προσκαλέσετε να συνομιλήσουν με τεχνική υποστήριξη και οποιοδήποτε άλλο πράγμα που βοηθά στην ανάπτυξη της λίστας email σας. Μην χάσετε την αναθεώρηση βίντεο και το Walkpoint του OptinMonster 2.

Το OptinMonster κυμαίνεται μεταξύ 9 $ ανά μήνα και 49 $ ανά μήνα, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβό από όλες τις εναλλακτικές.

Επισκεφτείτε το OptinMonster

4. WPFusion

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να προσθέσετε λειτουργικότητα μέλους και να αξιοποιήσετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας και τα δεδομένα CRM, τότε το WPFusion μπορεί να είναι αυτό για εσάς.

Το WPFusion χρησιμοποιεί ετικέτες και ενσωματώνει δεκάδες πρόσθετα WordPress στο CRM σας. Ενώ το CRM σας παρέχει δέσμευση κλικ από συνδέσμους στα email σας, το WPFusion παρέχει αφοσίωση κλικ από συνδέσμους στον ιστότοπό σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε αυτοματοποιημένους κανόνες ετικέτας για τις καμπάνιες email σας με βάση τη δραστηριότητα των χρηστών σε επίπεδο ιστότοπου. Το WPFusion σάς επιτρέπει να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα με έξυπνο τρόπο.

Το WPFusion έχει μια λειτουργικότητα ενός πρόσθετου μέλους όπου μπορείτε να ελέγξετε ποιο περιεχόμενο εμφανίζεται από έναν συγκεκριμένο χρήστη βάσει ετικετών στο CRM σας. Έτσι, εάν θέλετε ο μαγνήτης μολύβδου με δυνατότητα λήψης να εμφανίζεται μόνο από έναν συγκεκριμένο τύπο πελάτη, μπορείτε να το κάνετε.

Το WPFusion διαθέτει δωρεάν έκδοση. Όμως, η επαγγελματική έκδοση ξεκινά από 247 $ ετησίως.

Επισκεφτείτε το WPFusion

5. Μετατροπή

Εάν είστε blogger, ή podcaster ή άλλες επιχειρήσεις που δημιουργούν κοινό, τότε το ConvertKit είναι ο πάροχος υπηρεσιών email που χρειάζεστε.

Μετατρέψτε τους περιστασιακούς αναγνώστες σε συνδρομητές σχεδιάζοντας και ενσωματώνοντας φόρμες στον ιστότοπό σας για να αρχίσετε να αναπτύσσετε τη λίστα email σας. Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τους συνδρομητές σας επισημαίνοντάς τους με βάση τη δραστηριότητα, τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα.

Με αυτές τις ετικέτες, μπορείτε να τμηματοποιήσετε το κοινό σας και, στη συνέχεια, να τους στείλετε το σωστό μήνυμα την κατάλληλη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι τους αποστέλλετε ένα πιο εξατομικευμένο email που συλλαμβάνει το συναίσθημα του αναγνώστη σας και τελικά τα μετατρέπει σε πελάτη σας.

Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό του ConvertKit είναι ότι μπορείτε να στείλετε ξανά το email μετάδοσης στα άτομα που δεν το άνοιξαν την πρώτη φορά που το στείλατε. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να αλλάξετε τη γραμμή θέματος.

Ωστόσο, το ConvertKit έχει περιορισμένο σύνολο ενεργοποιήσεων και ενεργειών για προηγμένο αυτοματισμό. Και, μπορείτε να διαχωρίσετε μόνο τις γραμμές δοκιμαστικών θεμάτων και όχι το περιεχόμενο, τον αυτοματισμό και τον χρόνο παράδοσης. Επίσης, προσφέρει πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά πρέπει να έχετε γνώσεις HTML / CSS. Έτσι, εάν είστε μη τεχνικός, αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Συνολικά, το ConvertKit είναι ένα ισχυρό λογισμικό μάρκετινγκ email σχεδιασμένο ειδικά για δημιουργούς περιεχομένου και bloggers.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης του ConvertKit ξεκινά από 24 $ ανά μήνα για 0 ​​- 1.000 συνδρομητές. Καθώς μεγαλώνετε τους συνδρομητές σας, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας.

Επισκεφτείτε το ConvertKit

συμπέρασμα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τη λίστα email σας με επιτυχία, πρέπει να γνωρίζετε ποιες προσθήκες είναι οι καλύτερες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αυτά που έχω αναφέρει παραπάνω είναι μεταξύ των καλύτερων εργαλείων για να ανεβείτε στη λίστα email σας.

Χρειάζεστε έναν πάροχο υπηρεσιών email. Χρειάζεστε ένα εργαλείο για να καταγράψετε τους δυνητικούς πελάτες σας. Χρειάζεστε ένα εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ.

Η δημιουργία της λίστας email σας δεν χρειάζεται να είναι κουραστική. Με τα σωστά εργαλεία, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη λίστα συνδρομητών σας, όπως η πυρκαγιά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map