Ξεκινήστε έναν ιστότοπο WordPress ενός προϊόντος

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν σήμερα να αγοράζουν τα προϊόντα τους μέσω του Διαδικτύου αντί να επισκέπτονται ένα τοπικό κατάστημα. Στις ΗΠΑ, το 2016, περίπου το 80% του πληθυσμού που αγοράστηκε στο διαδίκτυο. Εάν σκοπεύετε να εισέλθετε στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο για να παρουσιάσετε το προϊόν σας. Αυτό σίγουρα θα αυξήσει την πιθανότητα να προσεγγίσετε περισσότερο το κοινό-στόχο σας και να τα μετατρέψετε σε πωλήσεις.


Ακόμα και αν πουλάτε το προϊόν σας στο Amazon και το eBay, η διαφορά ενός επίσημου ιστότοπου κάνει τη διαφορά. Σε μεγαλύτερο βαθμό, εάν έχετε μόνο ένα προϊόν, διορθώστε αμέσως το προσκήνιο και βάλτε ένα «δαχτυλίδι» σε αυτό κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι ένας ιστότοπος ενός προϊόντος και πώς λειτουργεί?

Προφανώς, ένας ιστότοπος ενός προϊόντος είναι ένας ιστότοπος που πωλεί μόνο ένα προϊόν. Και δεν υπάρχει σκιά αμφιβολία ότι είναι πάρα πολύ απαραιτήτως η δημιουργία ενός ιστότοπου με ένα προϊόν σε σύγκριση με αυτόν που καλύπτει εκατοντάδες προϊόντα.

Ναι, όσο περισσότερα προϊόντα έχετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα μετατροπής. Έτσι, το κλειδί εδώ είναι να βρείτε ένα προϊόν που μπορεί να σας κερδίσει πολλά χρήματα. Σκεφτείτε το Dropbox, το Uber, το Asana και το Evernote. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ιστότοπους ενός προϊόντος που κερδίζουν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεμονωμένο κατάστημα προϊόντων σε όλες τις περιπτώσεις. Εάν έχετε ψηφιακό προϊόν, τότε το να έχετε ένα μοναδικό κατάστημα προϊόντων είναι ευχαρίστηση γιατί δεν απαιτεί κόστος αποστολής ή κατασκευής. Ένα άλλο θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν με ισχυρή επωνυμία ή ένα προϊόν που στοχεύει μια συγκεκριμένη θέση.

Και, φυσικά, εάν θέλετε να αυξήσετε τη μετατροπή και τις πωλήσεις, ο ιστότοπός σας για ένα προϊόν πρέπει να έχει ένα συμπαγές αντίγραφο, εικόνες υψηλής ποιότητας και μια σαφή παρότρυνση για δράση.

Βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου ενός προϊόντος

Λοιπόν, τι δημιουργεί έναν ιστότοπο ενός προϊόντος?

Περίληψη προϊόντων πάνω από το πτυσσόμενο

Το πιο σημαντικό μέρος ενός ιστότοπου είναι το επάνω μέρος ή το πάνω μισό του ιστότοπού σας. Αυτό είναι όπου οι επισκέπτες περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου περιήγησής τους, περίπου 80%. Επομένως, πρέπει να τραβήξετε αμέσως την προσοχή του επισκέπτη σας συνοψίζοντας το προϊόν σας στο επάνω μέρος.

Απαντήστε στο γιατί

Εάν το προϊόν σας δεν είναι τόσο μοναδικό από κάθε άποψη και γνωρίζετε ότι έχετε πολλούς ανταγωνιστές, τότε πρέπει να είστε ξεκάθαροι για το γιατί αξίζει να αγοράσετε το προϊόν σας σε σύγκριση με άλλες μάρκες.

Μην κατακλύζετε

Διατηρήστε την αρχική σας σελίδα απλή και μην κατακλύζετε τους επισκέπτες με πάρα πολλές πληροφορίες. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί στο “Μάθετε περισσότερα” και να τα ανακατευθύνετε στη σελίδα δυνατοτήτων.

Επιλογές αγοράς προσφοράς

Εάν πουλάτε το προϊόν σας σε άλλες πλατφόρμες όπως το Amazon ή το eBay, προχωρήστε και προσθέστε τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Αυτό δίνει στους αγοραστές σας τη δυνατότητα να ελέγξετε το προϊόν σας.

Βήματα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress ενός προϊόντος

1. Αποφασίστε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού και εγκαταστήστε το WordPress

Εάν δεν διαθέτετε πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, επιλέξτε έναν που παρέχει εξαιρετικά καλή απόδοση και υποστήριξη πελατών. Θα συνιστούσα το SiteGround καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας, γρήγορες και ασφαλείς λύσεις φιλοξενίας. Δημοσιεύσαμε επίσης μια λίστα με προμηθευτός φιλοξενεί εδώ.

Το SiteGround προσφέρει τρία σχέδια που ξεκινούν από 3,95 $ το μήνα για έναν μόνο ιστότοπο με 10 GB χώρο στο Web, 5,95 $ το μήνα για απεριόριστους ιστότοπους με 20 GB χώρο στο Web και 11,95 $ το μήνα για απεριόριστους ιστότοπους με το χώρο web 30 GB.

Όλα αυτά τα σχέδια έρχονται με ένα δωρεάν κλικ και εγκατάσταση του WordPress όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μη αυτόματη εγκατάσταση του WordPress στον ιστότοπό σας. Το SiteGround το φροντίζει ήδη.

Επισκεφτείτε το SiteGround

2. Επιλέξτε ένα Θέμα WordPress

Όταν επιλέγετε το τέλειο θέμα για τον ιστότοπό σας για ένα προϊόν, σκεφτείτε ένα που είναι γρήγορο, ελαφρύ και εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Το Astra Theme συνιστάται ιδιαίτερα, δεδομένου ότι πάνω από 300.000 ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτό το θέμα.

Εκτός από το ότι είναι γρήγορο και ελαφρύ, το Astra διαθέτει ισχυρές επιλογές σχεδίασης που μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται πιο ελκυστικός. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα κοντέινερ του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλίδας, των αναρτήσεων, των μεμονωμένων σελίδων και των ιστολογίων.

Επιπλέον, είναι απολύτως συμβατό με το WooCommerce, καθώς και με τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων όπως οι Elementor, Brizy, Beaver Builder, Thrive Architect, Divi και Gutenberg.

Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές σχεδίασης και δυνατότητες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro που ξεκινά από 59 $.

Ίσως θέλετε επίσης να επιλέξετε από έναν έτοιμο για εισαγωγή ιστότοπο εγκαθιστώντας Ιστότοποι εκκίνησης Astra. Υπάρχουν πρότυπα διαθέσιμα και έτοιμα για προσαρμογή με τους Elementor, Beaver Builder, Gutenberg και Brizy.

Επισκεφθείτε το Astra

3. Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων

Εάν δεν σας ενδιαφέρει η κωδικοποίηση και μόνο ένας αρχάριος που δημιουργεί έναν ιστότοπο, τότε Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση ενός εργαλείου δημιουργίας σελίδων όπως το Elementor. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε κάθε στοιχείο του ιστότοπού σας και να τα σχεδιάζετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ή την επωνυμία σας.

Διαθέτει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να κάνετε ενσωματωμένη επεξεργασία και ζωντανό σχεδιασμό. Είναι γρήγορο και διαισθητικό. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε από περισσότερα από εκατό προ-σχεδιασμένα πρότυπα και μπλοκ.

Το Elementor είναι ένα δωρεάν πρόσθετο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες δυνατότητες σχεδίασης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκδοση Pro που ξεκινά από 49 $ ετησίως για έναν μόνο ιστότοπο.

Επισκεφτείτε το Elementor

4. Εγκαταστήστε και ρυθμίστε το WooCommerce

Η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι συσκευασμένη στις εγγενείς λειτουργίες του WordPress. Έτσι, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το WooCommerce εάν θέλετε να διαχειριστείτε τις λειτουργίες του προϊόντος σας και να διεκπεραιώσετε τις πληρωμές.

Το WooCommerce είναι μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε λίγα μόνο λεπτά. Με το WooCommerce, μπορείτε να επεξεργαστείτε πληρωμές μέσω PayPal, Stripe, πιστωτικής κάρτας και άλλων εναλλακτικών λύσεων.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το WooCommerce με το MailChimp ως την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Google Analytics και το Facebook. Διαθέτει επίσης έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου καταστήματος όπου μπορείτε να ελέγξετε τις βασικές μετρήσεις, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας και πολλά άλλα.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το WooCommerce, μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τον οδηγό εγκατάστασης. Με αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε το κατάστημά σας, μεταβλητές ρυθμίσεις προϊόντος, ρυθμίσεις πύλης πληρωμής, επιλογές αποστολής και άλλες προτεινόμενες λειτουργίες.

Επισκεφτείτε το WooCommerce

5. Προσθέστε το προϊόν σας

Μεταβείτε στα Προϊόντα και, στη συνέχεια, Προσθήκη νέου. Ξεκινήστε να συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας. Δεδομένου ότι είναι ένα μεμονωμένο προϊόν, φροντίστε να το κάνετε πιο ελκυστικό για να δημιουργήσετε περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία για τους επισκέπτες σας. Ίσως θέλετε να ανεβάσετε εικόνες υψηλής ποιότητας προϊόντων από διαφορετικές οπτικές γωνίες και παραλλαγές.

Η ενότητα δεδομένων προϊόντος κάτω από τη σελίδα προϊόντος σάς επιτρέπει να καθορίσετε τις τιμές, τα στοιχεία αποστολής, το απόθεμα και άλλες επιλογές. Όσο το δυνατόν περισσότερο, κάντε το πιο λεπτομερές και κάντε σαφές το αντίγραφο του προϊόντος σας για τους πελάτες-στόχους σας.

Ίσως θέλετε να προσαρμόσετε τη σελίδα του προϊόντος σας ώστε να φαίνεται υπέροχη και να δοκιμάσετε διαφορετικές παραλλαγές περιεχομένου και σχεδιασμού.

6. Ρύθμιση του CartFlows

Τώρα, για να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα το προϊόν σας, πρέπει να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων. Οι διοχετεύσεις σάς βοηθούν να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε αγοραστές και να αυξήσετε τις πωλήσεις. Έτσι, το WooCommerce μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν αρκεί να το αφήσουμε σε αυτό. Χρειάζεστε ένα πρόσθετο για βοήθεια δημιουργήστε μια διοχέτευση πωλήσεων με ασφαλή ολοκλήρωση αγοράς, παραγγελίες, upsell και downsells.

Λοιπόν, τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο; Φυσικά, Καλάθι ροών! Μαζί με τον Sujay Pawar της Brainstorm Force, την εταιρεία πίσω από το Astra Theme, έχω δημιουργήσει το CartFlows για να αφαιρέσω τις απογοητεύσεις με την πώληση προϊόντων σε ιστότοπους WordPress.

Με το CartFlows, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα πληρωμής χωρίς τριβές και να μειώσετε την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών. Μπορείτε επίσης να επιδείξετε προσφορές παραγγελιών, upsell / downsells ή προσφορές με έκπτωση πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία. Και, για να δείξετε την εκτίμηση στους πελάτες σας, μπορείτε να σχεδιάσετε μια σελίδα ευχαριστιών που ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το CartFlows είναι ότι υπάρχουν έτοιμα πρότυπα για το αγαπημένο σας πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, είτε πρόκειται για Elementor, Divi, Thrive Architect ή Beaver Builder.

Επιπλέον, είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερες επιλογές στυλ ολοκλήρωσης αγοράς, πρότυπα, έλεγχος πεδίου ολοκλήρωσης αγοράς, παροχές παραγγελιών και άλλα, μπορείτε να αγοράσετε την επαγγελματική έκδοση που κοστίζει 299 $ ετησίως.

Επισκεφτείτε το CartFlows

συμπέρασμα

Η επιτυχία ενός διαδικτυακού καταστήματος δεν είναι άμεσα ανάλογη με τον αριθμό των προϊόντων που πουλάτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα προϊόν και να κερδίσετε πολλά χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι στρατηγικός σχεδιασμός. Συνδυάστε το με τη χρήση των σωστών εργαλείων, τη σύνταξη ενός συναρπαστικού αντιγράφου, εικόνες υψηλής ποιότητας και σαφή παρότρυνση για δράση.

Επομένως, εάν η θέση σας είναι πετρόχτιστη και είστε νεκροί σε αυτό το μεμονωμένο προϊόν, δημιουργήστε τώρα τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου και ξεκινήστε να κερδίζετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map