Δημιουργία εταιρικών λογαριασμών email: Απλά βήματα για το δικό σας email @ Domain.com

Αφού αγοράσετε το όνομα τομέα σας, θα πρέπει να αναζητήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το όνομα τομέα σας. Και χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ίδιο όνομα με τον τομέα σας εκχωρεί μια ισχυρή εντύπωση ως επαγγελματίας. Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα για να καταλάβουμε ότι, στην επιχείρηση, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις κανέναν που έχει “[προστασία μέσω email]ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.


Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα email για τα μέλη της ομάδας για να εμφανίσετε το όνομα της εταιρείας! Αποθηκεύστε το γεγονός ότι το να έχετε το email σας domain.com είναι μια ελκυστική συμβουλή μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.

Συνιστάται ιδιαίτερα στους επιχειρηματικούς χρήστες να δημιουργούν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το όνομα τομέα σας και όχι με το Gmail, το οποίο το καθιστά περισσότερο για προσωπική χρήση.

Δείτε το παρακάτω παράδειγμα χρησιμοποιώντας ένα email με το όνομα τομέα σας:

Όνομα τομέα: www.closet.com

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: [προστασία μέσω email]

Για να το επιτύχουμε αυτό, είμαστε στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής διαδικασίας.

1. Καταχωρήστε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων

Για να αγοράσετε ένα όνομα τομέα, μπορείτε να ελέγξετε οποιονδήποτε καταχωρητή τομέα για να αποκτήσετε τον τομέα σας (π.χ.., Το GoDaddy είναι ένας μεγάλος καταχωρητής τομέα που προσφέρει και φιλοξενία). Αυτοί οι καταχωρητές θα προτείνουν επίσης κατάλληλα ονόματα τομέων για την επιχείρησή σας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ειδικά όταν δεν μπορείτε να έχετε πια το Amazon.com ή το eBay.com πια.!

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το όνομα τομέα σας με τον επιλεγμένο λογαριασμό φιλοξενίας ιστού για να προχωρήσετε στη δημιουργία λογαριασμών email για την επιχείρησή σας. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε το SiteGround για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας.

Μόλις συνδεθείτε τόσο ο καταχωρητής όσο και ο κεντρικός υπολογιστής, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο web hosting για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε email.

Επισκεφτείτε το SiteGround

2. Συνδεθείτε στο cPanel και δημιουργήστε τους λογαριασμούς email σας

Εάν χρησιμοποιείτε το SiteGround ως πάροχο φιλοξενίας, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του cPanel και θα δείτε την ενότητα “Αλληλογραφία”. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί email.

Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Κωδικός πρόσβασης
 • Επιβεβαίωση Κωδικού

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα όριο γραμματοκιβωτίου, μπορείτε να το κάνετε. Από προεπιλογή, το όριο ορίζεται στα 250MB, το οποίο δεν είναι κακό. Θυμηθείτε, μπορείτε να μειώσετε και να αυξήσετε τα όρια αλληλογραφίας, ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία λογαριασμού” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς email για το όνομα τομέα σας επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω βήματα. Αυτό είναι!

3. Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας

Αφού δημιουργήσετε τους λογαριασμούς email σας, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν κάνοντας κλικ στο Webmail.

Για πρόσβαση στο email σας, κάντε κλικ στο Σύνδεση στο Webmail.

Επιλέξτε μια προεπιλεγμένη εφαρμογή webmail και από εκεί μπορείτε να δείτε το γραμματοκιβώτιό σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή και λήψη email μέσω της εφαρμογής webmail.

Μπορείτε να συνδέσετε το email σας σε διαφορετικές συσκευές ρυθμίζοντας τα σενάρια διαμόρφωσης στην προτιμώμενη εφαρμογή ή τη συσκευή σας.

Ρυθμίστε τον λογαριασμό email σας με το G Suite

Αφού δημιουργήσετε τους λογαριασμούς email σας, μπορείτε να τους συνδέσετε με το G Suite από το Google Cloud. Είναι πιο εύκολο στη χρήση από τη χρήση μιας εφαρμογής webmail. Επίσης, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ιστού δεν προσφέρει άλλες εφαρμογές εκτός από την αποστολή και λήψη email μόνο. Ωστόσο, το G Suite παρέχει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές Google όπως το Gmail, τις Φωτογραφίες Google, τα Έγγραφα, το Drive κ.λπ..

Μπορείτε να έχετε πακέτο G Suite μόνο για $ 5 ανά χρήστη / μήνα και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις προσφερόμενες εφαρμογές και λειτουργίες.

Τρόπος εγγραφής του λογαριασμού email σας στο G Suite

Παω σε G Suite ιστοσελίδα και επιλέξτε το σχέδιο της επιλογής σας.

Μόλις επιλέξετε το σχέδιό σας, εισαγάγετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες της επιχείρησής σας για να συνεχίσετε.

Μετά από αυτό, θα ρωτήσουν εάν έχετε ήδη αγοράσει έναν τομέα. Εφόσον το έχετε κάνει νωρίτερα, ορίστε την επιλογή “Έχω τομέα” και μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Επόμενο”.

Εισαγάγετε το όνομα της επιχείρησής σας ή το όνομα τομέα σας. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό το όνομα χρήστη θα είναι το όνομα λογαριασμού για το email σας και θα επισυνάπτεται στο όνομα τομέα σας.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα “Επιτυχής”.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Μετάβαση στη ρύθμιση” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Στην οθόνη Ρύθμιση, ξεκινήστε να προσθέτετε τα μέλη της ομάδας σας για να δημιουργήσετε περισσότερους λογαριασμούς. Επιλέξτε την επιλογή «Πρόσθεσα όλες τις διευθύνσεις email χρήστη που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή [αυτόν τον τομέα]» και κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

Επαληθεύστε την ιδιοκτησία του τομέα σας αντιγράφοντας τη μετα-ετικέτα ή ανεβάστε ένα αρχείο HTML, στον λογαριασμό φιλοξενίας σας για επαλήθευση. Χρησιμοποιήστε μόνο μία από αυτές τις μεθόδους για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία τομέα.

Συνδεθείτε στον ιστότοπό σας και εγκαταστήστε το Εισαγωγή προσθήκης κεφαλίδων και υποσέλιδων.

Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, “Εισαγωγή κεφαλίδων και υποσέλιδου” και εισαγάγετε τη μετα-ετικέτα στην περιοχή κειμένου “Σενάρια σε κεφαλίδα”. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Μετά από όλες τις ρυθμίσεις, θα χρειαστείτε τις εγγραφές MX για το όνομα τομέα σας για να κάνετε το G Suite λειτουργικό για τους λογαριασμούς email σας.

Πώς να δημιουργήσετε εγγραφές MX:

Μεταβείτε στο cPanel και επισκεφθείτε την ενότητα αλληλογραφίας. Κάντε κλικ στο MX Entry. Σημειώστε ότι ορισμένοι όροι ή ενότητες διαφέρουν από άλλους παρόχους φιλοξενίας. Χρησιμοποιώ το SiteGround. Απλά πρέπει να καταλάβετε τι είναι αντίστοιχο ή παρόμοιο με αυτό.

Επιλέξτε το όνομα τομέα σας και κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός Google MX.

Για άλλους παρόχους φιλοξενίας, ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στον ιστότοπο του G Suite και να επιλέξετε “Έχω ανοίξει τον πίνακα ελέγχου για τον τομέα μου”. Δείτε τις εγγραφές MX που μπορείτε να αντιγράψετε από το Google στο cPanel σας. Επιστρέψτε στον λογαριασμό φιλοξενίας σας και εισαγάγετε τα MX Records. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη εγγραφής”

Μεταβείτε στον ιστότοπο του G Suite και επιλέξτε “” Δημιούργησα τις νέες εγγραφές MX “. Διαγράψτε τυχόν υπάρχουσες καταχωρήσεις MX Records που δείχνουν στο όνομα του τομέα σας. Αφού διαγράψετε όλες τις εγγραφές MX, αποθηκεύστε τις εγγραφές MX με μη αυτόματο τρόπο και επιλέξτε την επιλογή «Έχω αποθηκεύσει τις εγγραφές MX». Κάντε κλικ στο κουμπί “Επαλήθευση τομέα και ρύθμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Gmail ή στο G Suite ως διαχειριστής και μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε μέσω διαφορετικών συσκευών.

συμπέρασμα

Αν έχετε λογαριασμό επωνυμίας email, φαίνεται νόμιμος και επαγγελματικός. Ο παράγοντας εμπιστοσύνης σας στους πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες σας θα μεγεθυνθεί, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, όταν γνωρίζετε ότι δεν ασχολείστε με μια οντότητα fly-by-night.

Η απόκτηση ονόματος domain και email επιχείρησης είναι φθηνή και κάθε επιχείρηση που δεν μπορεί βασικά να κάνει αυτό δεν πρέπει να εγγυάται την εμπιστοσύνη κανενός. Καθώς οι επαφές σας μεγαλώνουν, μπορείτε χρησιμοποιήστε πρόσθετα για να δημιουργήσετε λίστες email ή ενισχύστε το μάρκετινγκ email με λογισμικό για να προωθήσετε το επιχειρηματικό σας όραμα.

Ξεκινήστε τώρα και δημιουργήστε το email της επιχείρησής σας για να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους πελάτες με μια δόση αξιοπιστίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map