Οδηγοί για τον υπέροχο κόσμο της φιλοξενίας

φιλοξενία ιστοσελίδωνσολ’ημέρα και καλώς ήλθατε στους οδηγούς φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ευχαριστώ που σταματήσατε και συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα. Κρατήστε λοιπόν τα καπέλα σας και επιτρέψτε μου να εξηγήσω τον καλύτερο τρόπο για να το χρησιμοποιήσω!


Το πάνω μέρος αυτής της σελίδας είναι οι προτεινόμενοι οδηγοί μας. Αυτά θα σας βοηθήσουν να βρείτε κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού που πιστεύουμε ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν νέα φιλοξενία ή αναβάθμιση. Παρακάτω είναι μια μεγάλη λίστα με τους οικοδεσπότες που ΔΕΝ’Συνιστώ.

Σε οποιοδήποτε σημείο αυτής της διαδικασίας εάν αισθάνεστε σαν να μην το κάνετε’Για να καταλάβετε ή να θέλετε μερικές πιο λεπτομερείς πληροφορίες πατήστε την καρτέλα επαφών στην κορυφή και εγώ’Θα χαρούμε να απαντήσω στις ερωτήσεις σας ξεχωριστά. Λόγω του όγκου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δώστε μου λίγες μέρες για να τα ξεπεράσω! Ευχαριστώ!

Προτεινόμενοι οικοδεσπότες που αγαπάμε & # x2665;

λογότυπο sitegroundSiteground ★★★★★ – Η SG είναι ο κορυφαίος οικοδεσπότης μας τα τελευταία δύο χρόνια και συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με την αδιάκοπη δέσμευσή τους για ποιοτική υποστήριξη και φιλοξενία.

Φιλοξενία A2 ★★★★ – Ένας άλλος ισχυρός υποψήφιος για τον τίτλο της καλύτερης φιλοξενίας στη γη. Το A2 είναι ένας ποιοτικός οικοδεσπότης που προσφέρει μερικά υπέροχα πακέτα σε καλή τιμή.

λογότυπο bluehostΜπλε οικοδεσπότης ★★★ – Το Blue Host υπήρχε όσο το Διαδίκτυο είχε μιμίδια (τι αστείο αστείο). Τέλος πάντων, είναι παλιά και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και αξίας. Διαβάστε τον οδηγό μας για να βρείτε ποιο σχέδιο είναι το καλύτερο για εσάς.

HostGator ★★★ – Το HG είναι μια άλλη συνιστώμενη επιλογή για φιλοξενία ιστοσελίδων, αν και προέκυψαν’το καλύτερο ανά λόγο. Διαβάστε την κριτική μας για να μάθετε την αλήθεια πίσω από τις τιμές τους.


Προτεινόμενα άρθρα για να γίνετε οδηγός WordPress και Blogger

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog (Πλήρης οδηγός Kickass) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έναρξη ενός ιστολογίου. Θα κρατήσω κυριολεκτικά το χέρι σας και θα σας καθοδηγήσω σε κάθε βήμα της διαδικασίας δημιουργίας του δικού σας ιστότοπου με εικόνες για κάθε βήμα του τρόπου. ��

8 βήματα για τη δομή του ιστολογίου σας – Υπάρχουν μερικά σημαντικά βήματα για τον σχεδιασμό ενός επιτυχημένου ιστολογίου και την ανάπτυξή του. Καλύψαμε μερικά από τα μεγαλύτερα στοιχεία για να το κάνουμε αυτό και σας παρέχουμε ένα πλαίσιο για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου.

22 τρόποι για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή – Χάκερ, χάκερ και περισσότεροι χάκερ. ασφάλεια ιστότοπουΑυτοί οι κακοί προσπαθούν να μπουν στους ιστότοπους WP σας νύχτα και μέρα. Αυτή η ανάρτηση καλύπτει 22 εύκολους στην εφαρμογή τρόπους για να τους σταματήσει.

Τα κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Έχουμε χρησιμοποιήσει σχεδόν κάθε εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω και σε αυτήν την ανάρτηση καλύπτουμε ποια είναι τα αγαπημένα μας.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη φιλοξενίας – Η γνώση των διαφορετικών προγραμμάτων φιλοξενίας είναι απαραίτητη για την επιλογή ενός που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Κορυφαίοι οικοδεσπότες στη Νέα Ζηλανδία – Αυτό το άρθρο είναι για όλους τους ανθρώπους της Νέας Ζηλανδίας. Συγκρίνει τους κορυφαίους οικοδεσπότες στο NZ και μοιράζεται τις κορυφαίες επιλογές μας.

Καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων – Οι δημιουργοί ιστότοπων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν πραγματικά εύκολο στη χρήση και διαισθητικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης. Εστιάσαμε στους ευκολότερους συντάκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν την ανάρτηση.

Καλύτερη φιλοξενία στη Σιγκαπούρη – Γράψαμε αυτήν την κριτική για τους φίλους μας στη Σιγκαπούρη καθώς έχουμε ασχοληθεί με μερικές επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί. Αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τους διαφορετικούς οικοδεσπότες της Σιγκαπούρης και να βρείτε έναν που προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα.

Κορυφαίοι Ινδοί οικοδεσπότες – Μπορεί να είμαστε οι καλύτεροι στην Αυστραλία σε κριτικές φιλοξενίας ιστού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στην ινδική αγορά το κάνει!

Καλύτερα VPN – Περάσαμε από τους 15 κορυφαίους παρόχους VPN σε όλο τον κόσμο για να προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλύτερο για τη δουλειά.

Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση – Για όσους σκέφτονται πώς να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στο διαδίκτυο και θέλουν να μάθουν ότι αυτός είναι ο οδηγός για εσάς.

SSL – Τι είναι το SSL και γιατί πρέπει να γνωρίζετε πώς να το ρυθμίσετε αποτελεσματικά.


Ειδικές κριτικές για το σχέδιο φιλοξενίας

Συνειδητοποιούμε ότι ορισμένοι άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν αναζήτηση ανά κατηγορίες φιλοξενίας ή διαφορετικούς τύπους. Σας καλύψαμε! Εμείς’έχετε περάσει από μερικούς από τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας για κάθε περιοχή και μοιράστηκα ορισμένα από τα δεδομένα μας τα τελευταία χρόνια για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για το ποια να επιλέξετε.

Hosts WordPress – Το WP ή το WordPress είναι μία από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες φιλοξενίας ή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS για συντομία). Αυτά είναι πανταχού παρόντα στον κόσμο της φιλοξενίας και προσφέρουν εκπληκτική ευελιξία. Το WP μπορεί να είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε στην αρχή αλλά’είναι εξαιρετικά εύκολο να μάθει.

Κεντρικοί υπολογιστές VPS – Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές είναι μια πιο προηγμένη επιλογή φιλοξενίας που είναι καλή για άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν πολλούς ιστότοπους ή να εκτελούν διαδικτυακές εφαρμογές διαδικτυακά.φιλοξενία vps

Hosts ηλεκτρονικού εμπορίου – Είτε εσύ’ξεκινώντας εκ νέου έναν ιστότοπο Shopify ή τη δική σας επωνυμία Ecom, η κριτική μας καλύπτει μερικές από τις κορυφαίες επιλογές εκεί έξω με βάση την εμπειρία μας από τη δημιουργία περισσότερων από 15+ ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Φτηνές οικοδεσπότες – Όσον αφορά τη φθηνή φιλοξενία, υπάρχουν πολλά σκουπίδια εκεί έξω. Εσείς’Θέλω να μείνω μακριά από το πραγματικά τρομερό όσον αφορά τη φθηνή φιλοξενία και να αναζητήσω προσφορές σε premium οικοδεσπότες. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Μικροί οικοδεσπότες – Οι ΜΜΕ απαιτούν ιστότοπους που προωθούν μια επαγγελματική εικόνα της επιχείρησης που εκπροσωπούν. Μπορείς’Δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας και να τον βρείτε’δεν λειτουργεί ή είναι πολύ αργό. Η επιλογή του σωστού κεντρικού υπολογιστή θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα

Φιλοξενία Drupal – Το Drupal είναι ένα άλλο CMS, όπως το WordPress που προσφέρει μια σειρά από επιλογές και λειτουργίες που είναι αρκετά εύχρηστες. Αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να βρείτε κεντρικούς υπολογιστές που είναι προσαρμοσμένοι σε ιστότοπους που βασίζονται στο Drupal.

Κεντρικοί υπολογιστές email – Οι οικοδεσπότες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που θέλουν απλώς να έχουν κορυφαίες υπηρεσίες email για τους υπαλλήλους τους ή για τους ίδιους. Ελέγξαμε τα 4 κορυφαία παιδιά στο χώρο και επικεντρώσαμε την προσοχή μας στην ασφάλεια και το απόρρητο.

Φιλοξενία Cloud – Παρόμοια με ένα VPS, ένας υπολογιστής cloud σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα πάντα στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλά από την πλευρά του διακομιστή. Ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση που καλύπτει ποιες είναι οι καλύτερες.


2ος βαθμός καλός αλλά όχι εξαιρετικός οικοδεσπότης

HostPapa – Όχι άσχημα, αλλά σίγουρα θα έλεγε ότι ο Host Papa έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια. λογότυπο hostpapaΉταν μια από τις αρχικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά δεν μπορούμε να τις προτείνουμε τώρα με καμία αξιοπιστία.

Φιλοξενία InMotion (Σύντομα διαθέσιμο) – Αν και ένας ποιοτικός οικοδεσπότης από πολλές απόψεις, το In Motion είναι πολύ μέτριο στην καλύτερη περίπτωση και δεν πληροί κανένα από τα υψηλά πρότυπα που προτείνουμε για τους προτεινόμενους οικοδεσπότες μας.

Φιλοξενία iPage – Μου άρεσε πολύ το iPage έως ότου άρχισαν να κατακλύζουν τους διακομιστές τους με πάρα πολλούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας και η ποιότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών τους έπεσαν πραγματικά.

DreamHost – Το Dreamhost προβάλλεται ως λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλής τεχνολογίας, ωστόσο, θα έλεγα ότι μπορείτε να πάρετε τα ίδια πακέτα φιλοξενίας ποιότητας για ένα κλάσμα της τιμής από την SG.


Host που δεν μπορούμε να προτείνουμε – Aka – Οι οικοδεσπότες μας “Μείνετε μακριά από”

Έχετε προειδοποιηθεί και ναι, συνειδητοποιώ ότι το 90% αυτών είναι Αυστραλοί. Τα δεδομένα δεν ψεύδονται.

Web City – Υψηλές τιμές, χαμηλές ώρες λειτουργίας και κακή εξυπηρέτηση. Δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτά τα παιδιά.

Κρίσιμη φιλοξενία (Ερχομαι συντομα) – Αδυναμία τα πάντα. Η Crucial είναι μια παλαιότερη εταιρεία που ουσιαστικά μεταπωλεί τις υπηρεσίες της για πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Καθαρό μητρώο – Παρόλο που δεν είναι τρομερό, σίγουρα δεν πληρούν τα πρότυπα για να θεωρηθούν «καλά». Θα αποφεύγω αυτήν την εταιρεία φιλοξενίας.

Ψηφιακός Ειρηνικός – Το Digital Pacific δεν είναι ένας προτεινόμενος κεντρικός υπολογιστής για διάφορους λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική για να μάθετε περισσότερα.

Πανθούρ  – Το μόνο πράγμα στο οποίο η Panthur είναι θήραμα είναι η πιστωτική σας κάρτα. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στις απόψεις μας.

VentraIP – Για την αγάπη των γρήγορων ιστότοπων, μείνετε μακριά.

Τρελός τομέας  – Εάν το όνομα τρελός τομέας δεν ήταν προειδοποιητικό σήμα ότι αυτοί οι τύποι είναι ικανοί οικοδεσπότες, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα ήταν.

Zuver – Μέσος όρος, εκτός από τις τιμές εξόδων.


Ασφάλεια Διαδικτύου 101

Με περισσότερους ανθρώπους να αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, ο όγκος των πληροφοριών που μοιραζόμαστε και λαμβάνουμε αυξάνεται ραγδαία. Με αυτό έρχονται κάποιες σοβαρές ανησυχίες για το απόρρητο. Ακολουθούν ορισμένοι εξαιρετικοί οδηγοί σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Απόρρητο Αυστραλία (VPN / Online Security Review) – Ο φίλος μας Ryan Sperry έχει δημιουργήσει μια τεράστια λίστα με τους κορυφαίους δωρεάν και πληρωμένους παρόχους VPN για οποιονδήποτε πελάτη εντός ή γύρω από την Αυστραλία. Έχει επίσης πολλές άλλες εξαιρετικές πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector