Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων του 2020

Οι οικοδόμοι ιστοτόπων έχουν διανύσει πολύ δρόμο από τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου. Όσοι από εσάς είστε εξοικειωμένοι με τα ονόματα Dreamweaver ή Frontpage ξέρετε τι εγώ’μιλώ για. Αυτά τα δύο ιδιόκτητα πακέτα λογισμικού ήταν οι πρώτες δημοφιλείς προσπάθειες στο What You See Is What You Get (WYSIWYG) μεταφορά και απόθεση ιστότοπου.


Το Dreamweaver αγοράστηκε τελικά από την Adobe και παραμένει ένας δημοφιλής κατασκευαστής για έμπειρους προγραμματιστές που δεν το κάνουν’Προσοχή στην απότομη καμπύλη μάθησης, ενώ το Frontpage, που συμπεριλαμβανόταν στη Microsoft’s Office suite, διακόπηκε γύρω στο 2003 επειδή δεν του άρεσε κανένας.

Σοβαρά. Κανείς. Μου άρεσε. Το. Συγγνώμη Micosoft ��‍♂️��‍♂️

Ευτυχώς για διαδικτυακούς επιχειρηματίες παντού, η βιομηχανία δημιουργίας ιστότοπων εξακολούθησε να εξελίσσεται επειδή οι μάζες 1) δεν ήθελαν να μάθουν πώς να κωδικοποιούν και 2) η πληρωμή ενός νόμιμου προγραμματιστή ιστού για την κατασκευή του ιστότοπού σας είναι αρκετά φοβερή’ ακριβός (περίπου 2000 $).

Τα τελευταία χρόνια είδαμε μια έκρηξη τόσο στην επιλογή όσο και στη λειτουργικότητα των drag-and-droppers, αν και υπάρχει μια τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ του καλύτερου από τα καλύτερα και του τι μπορεί να βρείτε στο pick-up rest.

Το πρόβλημα προκύπτει ότι ένας απλός – ίσως όπως αυτοί που διαβάζουν αυτό το άρθρο – δεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι με το φάσμα των κατασκευαστών ιστότοπων για να είναι σε θέση να πει με μια ματιά ποια προϊόντα ποιότητας και που δεν αξίζουν τον χρόνο που χρειάζεται για να ανοίξετε λογαριασμό.

Η αποστολή μας με τις ακόλουθες κριτικές είναι να βοηθήστε να ανακαλύψετε τους ύπουλους καλούς κατασκευαστές και να αποφύγετε αυτούς που είναι σχεδόν εγγυημένοι για να προκαλέσουν θλίψη σε περίπτωση που είσαι αρκετά ατυχής για να παγιδευτείς στην κόλαση της ανάπτυξης ιστοσελίδων DIY.

Αλλά πρώτα, εγώ’Είμαι σίγουρος ότι θέλετε να μου κάνετε μια ερώτηση, οπότε προχωρήστε…

Contents

Αλλά πρώτα – Τι γίνεται με τους προγραμματιστές Ιστού?

Καλύτερα? Μπορεί. Και πάλι, ίσως όχι.

Εκεί’Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας εξειδικευμένος προγραμματιστής ιστού μπορεί να ξεπεράσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Εκεί’Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πληρώσετε οπουδήποτε από 2.000 $ και άνω, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Εάν έχετε περισσότερα χρήματα από το χρόνο, με κάθε τρόπο πληρώστε έναν επαγγελματία για να χτίσετε την παρουσία σας στον ιστό, αλλά μην’να μην χάσετε την πραγματικότητα που πιθανότατα θα πληρώνετε ξανά και ξανά για συντήρηση και ενημερώσεις περιεχομένου, ανεξάρτητα από την ωριαία τιμή, η οποία θα μπορούσε εύκολα να Εύρος 50 έως 100 $ / ώρα.

Τώρα πριν από μια ορδή από σχεδιαστές / προγραμματιστές ιστοσελίδων να πάρουν τα εσώρουχά τους σε ένα σωρό, εγώ’Θα είμαι ο πρώτος που θα πει ότι παρέχουν μια απαραίτητη υπηρεσία και προφανώς μια τέτοια που εκτιμάται αρκετά ώστε μια ολόκληρη βιομηχανία να ξεφυτρώνει γύρω από την ιδέα. Το τεκμήριο θα ήταν ότι εάν κάποιοι μάγκα ή dudette χρεώνουν 5.000 $ για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο, εκεί’Είναι μια αγορά ανθρώπων από την άλλη πλευρά που είναι πρόθυμοι να το πληρώσουν.

Η συχνά παραβλεπόμενη άλλη πλευρά της εξίσωσης είναι αυτή ένας ποιοτικός κατασκευαστής ιστοτόπων DIY μπορεί να σας δώσει το ίδιο τελικό αποτέλεσμα – έναν επαγγελματικό ιστότοπο – για λιγότερο από δεκαπέντε δολάρια το μήνα (γενικά), και θα μπορούσατε να ενημερώσετε το πράγμα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος. Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε τον σύγχρονο δημιουργό ιστότοπων. ��

Ποιοι είναι Κατασκευαστές Ιστοσελίδων?

Εάν έχετε παλμό και είστε άνω των δύο ετών, εκεί’είναι μια καλή πιθανότητα να έχετε όλη την απαραίτητη συνειδητότητα και συντονισμό χεριών / ματιών για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης Σοβαρά, εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε έναν υπολογιστή και να πλοηγηθείτε προς οποιονδήποτε ιστότοπο, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων DIY θα πρέπει να βρίσκεται εντός του skillet σας. Στην πραγματικότητα, πολλοί επιχειρηματίες στους ακόλουθους τομείς έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τους κατασκευαστές ιστότοπων:

 • Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων
 • Καλλιτέχνες
 • Φωτογράφοι
 • Λογιστές
 • Συγγραφείς
 • Μουσικοί
 • Περιποίηση κατοικίδιων ζώων
 • Μελβούρνη Χίπστερς

Παίρνετε την ιδέα…

Θα μπορούσα να σπαταλήσω περισσότερα εικονοστοιχεία με ακόμη μεγαλύτερη λίστα, αλλά στοιχηματίζω ότι βλέπετε πού είμαι’πηγαίνω. Δεν το κάνει’Δεν έχει σημασία αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα απλό προσωπικό blog, πλήρης ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, ή κάτι ενδιάμεσο? Το καλό λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων μπορεί να σας οδηγήσει από ιδέα έως εκτέλεση σε σύντομη σειρά.

Η διαδικασία αναθεώρησής μας

Πώς αξιολόγησα όλους αυτούς τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στην Αυστραλία; Εγώ, εσύ’είμαι γεμάτος ερωτήσεις σήμερα, αλλά δεν το κάνω’μυαλό. Εδώ είναι η διαδικασία που εφαρμόζεται με κάθε οικοδόμο στη λίστα.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμές μας, δείτε μας ζωντανή παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας εδώ.

 1. Περιορίσαμε τους στόχους μου σε 10, μελετώντας νόμιμους ιστότοπους όπως το PCMag.com
 2. Άνοιξε έναν λογαριασμό με πραγματικά χρήματα. (χρησιμοποιημένοι δωρεάν λογαριασμοί για Wix / Squarespace)
 3. Δημιούργησε έναν γρήγορο ιστότοπο για να βάλει τον οικοδόμο με τους ρυθμούς του
 4. Παρακολούθησε (σε εξέλιξη) κάθε ιστότοπο δοκιμών’ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας – μερικά είναι εντελώς τρομερά.
 5. Έλεγξε κάθε πρόγραμμα δημιουργίας’Πραγματικό κόστος – όχι μόνο οι διαφημιστικές ανοησίες

Σχετικά με αυτό το τελευταίο σημείο, η βιομηχανία δημιουργίας ιστοσελίδων, όπως κάθε άλλη βιομηχανία στον κόσμο, αγαπά να αναφέρει μια τιμή γυμνών οστών που είναι τεχνικά εφικτή, αλλά σας αφήνει να μην έχετε πολλές κρίσιμες επιλογές και χαρακτηριστικά. Η ανάλυσή μου περιλαμβάνει το πραγματικό κόστος για την απόκτηση διαδικτυακού ιστότοπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Λάβετε υπόψη μου’Δεν είμαι εδώ για να φωνάξω από τα δοκάρια ότι κάθε οικοδόμος είναι γεμάτος τσαρτάν. Το αποκαλούν επιχείρηση γιατί τελικά πρέπει να κερδίσουν χρήματα. Δεν χρεώνεται τέλος για την υπηρεσία’να τους κάνεις κακούς? Θέλω απλώς να γνωρίζετε το κόστος που συνεπάγεται η ολοκλήρωση και η μεταφόρτωση ενός ιστότοπου που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε.

✅ Ας δούμε τις κριτικές για να βρούμε τον καλύτερο ιστότοπο στην Αυστραλία. ✅


1. Wix (Καλύτερο συνολικό / ευκολότερο στη χρήση)


Βασικά χαρακτηριστικά

 • 300+ πρότυπα ποιότητας
 • Τεράστιο αρχείο βάσεων γνώσεων
 • Γρήγορη εγγραφή και ενεργοποίηση
 • Καταπληκτική υποστήριξη
 • Απίστευτα εύκολο στη χρήση
  Πλεονεκτήματα
  • Ίσως η καλύτερη εμπειρία εγγραφής από όλες τις εναλλακτικές λύσεις – γρήγορη και ανώδυνη
  Μειονεκτήματα
  • Οι ιστότοποι φαίνονται υπέροχοι, αλλά οι τιμές του πρόσθετου θα μπορούσαν να σας σκοτώσουν, ειδικά email 5 $ / μήνα

  Δεν είναι πλέον καινοτομία μεταξύ των ποιοτικών Αυστραλιανών κατασκευαστών ιστότοπων, το Wix έχει εξελιχθεί πέρα ​​από την παιδική χαρά σε ένα μέρος όπου πραγματικοί, πραγματικοί ιστότοποι που προορίζονται για πραγματική χρήση παράγονται καθημερινά. Ο συντάκτης είναι εύκολο να το καταλάβω και υπάρχουν επιλογές προσαρμογής από το wazoo. Ένα πραγματικά καλό μέρος για να φτιάξετε τον ιστότοπό σας φθηνά.

  2. Squarespace (Όχι υπέροχο, όχι κακό)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • 40 πολύ μοντέρνα πρότυπα
  • Ιδανικό για οπτικές επιχειρήσεις
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email
  • ΔΩΡΕΑΝ ρυθμίσεις τομέα και απορρήτου
  Πλεονεκτήματα
  • Εξαιρετική ταχύτητα λειτουργίας και φόρτωσης. γρήγορη ενεργοποίηση λογαριασμού.
  Μειονεκτήματα
  • Η καμπύλη εκμάθησης του οικοδόμου μπορεί να είναι προκλητική

  Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το SquareSpace είναι πιθανότατα κατάλληλο για εικαστικούς καλλιτέχνες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δημογραφικό. Τα πρότυπα είναι καλά, αλλά θα χρειαστείτε πρόσβαση σε μια σταθερή προσφορά εικόνων υψηλής ανάλυσης για καλύτερα αποτελέσματα. Όπως και το Wix, θα χρειαστεί να χτυπήσετε επιπλέον $ 5 / μήνα για email. Τρέχει ένας πλήρως φορτωμένος ιστότοπος 18 $ / μήνα, που είναι υψηλότερο από τα περισσότερα σε αυτήν τη λίστα.

  3. Siteground (Ένας από τους καλούς τύπους)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Καλή ταχύτητα φόρτωσης χρόνου λειτουργίας και σελίδας
  • ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμός domain και email
  • 1.200 πρότυπα
  • Εύκολη λειτουργικότητα blog
  Πλεονεκτήματα
  • 80 $ / έτος είναι μια καλή τιμή
  Μειονεκτήματα
  • Η αργή ενεργοποίηση λογαριασμού το σαββατοκύριακο (3 ώρες) ήταν λίγο ενοχλητική

  Ας ξεφύγουμε από την αγωνία. Siteground είναι ο κορυφαίος σκύλος των κατασκευαστών ιστότοπων IMHO. Δεν θέλουν να σας κυλήσουν και να σας ξεχάσουν. Η εταιρεία συνειδητοποιεί ότι δεν πετυχαίνει, εκτός εάν το κάνουν οι πελάτες τους, και αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται στη διαισθητική φύση του κατασκευαστή και του σωρός o » πολλά ποιοτικά πρότυπα.

  4. Boldgrid (Φτηνές αλλά με μια απότομη καμπύλη εκμάθησης)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δημιουργήστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τύπο ιστότοπου
  • Επιλέξτε από 3.000 θέματα WordPress
  • Πολύ χαμηλό κόστος (4,17 $ / μήνα)
  • ΔΩΡΕΑΝ τομέας, email, ηλεκτρονικό εμπόριο
  Πλεονεκτήματα
  • Χάρη στο WordPress, οι επιλογές σχεδίασης φαίνονται ατελείωτες
  Μειονεκτήματα
  • Για να επαναλάβω, η καμπύλη μάθησης μπορεί να είναι απογοητευτική

  Το ΠΟΛΥ ενδιαφέρον πράγμα για αυτό το οικοδόμο είναι ότι τρέχει στο Πλαίσιο WordPress, που του δίνει πολλές μυαλές που είναι εγγενείς σε αυτήν την μαζικά δημοφιλή πλατφόρμα CMS. Ιδανικό για κάθε είδους ιστότοπο – διαδικτυακό κατάστημα, ιστότοπο ή μόνο ένα blog. Πολύ ενθουσιασμένος που βλέπει πώς θα εξελιχθεί αυτό στο μέλλον.

  5. Weebly (πρέπει να είναι καλύτερο από ό, τι είναι)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • ΔΩΡΕΑΝ email
  • Άμεση εγγραφή και ενεργοποίηση
  • Πολλαπλές μέθοδοι υποστήριξης
  • Συγκριτικά χαμηλό κόστος
  Πλεονεκτήματα
  • Νεκρός απλός συντάκτης για να ευχαριστήσει τους τεχνοφόρους
  Μειονεκτήματα
  • Με 25 $ / μήνα μόλις ξεπεράσετε τα 25 προϊόντα, το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου αφήνει στο στόμα μου μια ακριβή γεύση

  Χάρη στο θαύμα του μάρκετινγκ, Weebly απολαμβάνει υψηλή αναγνώριση ονόματος, αλλά ο συντάκτης έρχεται σύντομα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες. Χάρη σε αυτούς τους περιορισμούς, μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος που να μαζεύει τους ανθρώπους. Με 12 $ / μήνα, η τιμή είναι καλή. Δεν μπορώ να πάω με μια λαμπερή πρόταση, αλλά μπορώ να πω ότι θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα!

  6. Jimdo (Πολύ αραιή επιλογή θέματος)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Γρήγορη φόρτωση σελίδας και χρόνος λειτουργίας
  • Καθαρή διεπαφή οικοδόμου
  • Περιλαμβάνονται email και eCommerce
  • 7,50 $ / μήνα τιμή
  Πλεονεκτήματα
  • Ο καλύτερος χρόνος λειτουργίας (99,96%) οποιουδήποτε δημιουργού ιστότοπων στη λίστα
  Μειονεκτήματα
  • Το βασικό πρόγραμμα υποστηρίζει μόνο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα 15 προϊόντων – περισσότερο από αυτό απαιτεί το πακέτο 20 $ / μήνα

  Ο Jimdo έχει 17 θέματα να επιλέξεις απο. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Σε έναν κόσμο όπου άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες, δεν εντυπωσιάζομαι υπερβολικά με αυτήν την λεπτή επιλογή. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, τα θέματα που περιλαμβάνονται είναι βασικά και δύσκολα επεξεργασμένα, γεγονός που υπονομεύει πλήρως την πραγματικότητα ότι ο συντάκτης δεν είναι πολύ κακός. Για οτιδήποτε άλλο εκτός από έναν βασικό ιστότοπο, αυτό δεν συνιστάται.

  7. Doodlekit (Όνομα διασκέδασης – Όχι πολύ άλλο)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • 170 θέματα
  • ΔΩΡΕΑΝ τομέας και απεριόριστο email
  • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου
  • 10 $ / μήνα
  Πλεονεκτήματα
  • Τιμή = Πραγματικότητα
  Μειονεκτήματα
  • Υπήρχε μια αναμονή δύο ημερών για ενεργοποίηση λογαριασμού

  Νόμιζα ότι είχα προσγειωθεί το 1995 όταν άρχισα να κοιτάζω τα θέματα. Ναι, είναι τόσο άσχημα. Επιπλέον, το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι τόσο διαισθητικό ένα κομμάτι λογισμικού όπως είναι πιθανό να βρείτε. Τα παντα αισθάνεται παλιά, μούχλα, ξεπερασμένη και ξεχασμένη. Δεν με πιστεύεις; Επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και πείτε μου ότι δεν συμφωνείτε.

  8. Ιστότοποι (ακριβό και αναποτελεσματικό)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • 500 θέματα για να διαλέξετε
  • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου
  • ΔΩΡΕΑΝ τομέας και 3 λογαριασμοί email
  • 10% ετήσια έκπτωση από τη διαφημιζόμενη τιμή
  Πλεονεκτήματα
  • Το premium πρόγραμμα σας προσφέρει 24ωρη υποστήριξη, την οποία πιθανώς θα χρειαστείτε
  Μειονεκτήματα
  • Η ταχύτητα φόρτωσης κάνει μια νωθρότητα να φαίνεται θετικά γρήγορη

  Ένα άλλο ταξίδι στις ομίχλες της προϊστορίας. Τα 500 θέματα που προσφέρονται από τους Ιστότοπους είναι βάναυσα εντυπωσιακά. Τίποτα για αυτόν τον συντάκτη δεν τράβηξε την προσοχή μου με καλό τρόπο. Αν και τα χαρακτηριστικά αφθονούν, κανένα από αυτά δεν είναι κάτι που κάποιος θα ήθελε πραγματικά να χρησιμοποιήσει. Για να αυξήσετε το ηλεκτρονικό εμπόριο σε οτιδήποτε άνω των 25 στοιχείων κοστίζει 22,99 $ / μήνα.

  9. Γιόλα (Μια άλλη φρικτή επιλογή)


  Βασικά χαρακτηριστικά

  • 215 πρότυπα
  • Άμεση εγγραφή και ενεργοποίηση λογαριασμού
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία και σεμινάρια
  • Η τιμή των 8,33 $ / μήνα βρίσκεται στην χαμηλή πλευρά του μέσου όρου
  Πλεονεκτήματα
  • Τουλάχιστον δεν είναι το # 10
  Μειονεκτήματα
  • Τα πρόσθετα και οι πωλήσεις δεν σταματούν ποτέ

  Η δοκιμή των δημιουργών ιστότοπων έχει γίνει καθαρά βασανιστήρια σε αυτό το σημείο, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα. Καθώς συνεχίζουμε στο κάτω μέρος της λίστας, τα θέματα συνεχίζουν να φαίνονται ομοιόμορφα άσχημα. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα λογισμικό όπου είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε εκ νέου ολόκληρο το έργο παρά να κάνετε μια αλλαγή; Αυτός είναι ο Γιόλα.

  10. Ιστός (τόσο κακό όσο παίρνει)


  Προς το συμφέρον της απόλυτης τιμιότητας, δεν το έκανα’δοκιμάζω πραγματικά το Web μετά από λίγη προκαταρκτική έρευνα. Φοβόμουν ότι θα ήταν σαν να ανάβω τα χρήματά μου στη φωτιά ή απλά να τα δώσω. Αντί μιας κριτικής, ας’το ονομάζετε Ανακοίνωση Δημόσιας Υπηρεσίας. Ο Ιστός είναι φρικτός. Εδώ είναι τα στοιχεία μου.

  1. Οι δυστυχισμένες ιστορίες πελατών είναι παντού διαδικτυακές. ‘Ο Nuff είπε.
  2. Πρέπει να καλέσετε για να ακυρώσετε έναν λογαριασμό. Ο NOBODY το ​​κάνει πια.
  3. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προγράμματος στον ιστότοπό τους. Δεν έχετε ιδέα τι εσείς’παίρνω.
  4. 2.500 θέματα φαίνεται να έχουν κλαπεί από αποτυχημένα έργα τέχνης νηπιαγωγείου.
  5. Ανέφερα ότι πρέπει ΚΛΗΣΗ για ακύρωση?!

  Συμπέρασμα: Εσείς’Καλύτερα να εξαργυρώσετε το πρόγραμμα συνταξιοδότησής σας και να αφήσετε όλα να ταξιδέψουν στο Βέγκας προτού δώσετε στον Ιστό μια δεκάρα.

  Προς το συμφέρον της απόλυτης ειλικρίνειας, δεν έχω δοκιμάσει τον Ιστό μετά από λίγη προκαταρκτική έρευνα. Φοβόμουν ότι θα ήταν σαν να ανάβω τα χρήματά μου στη φωτιά ή απλά να τα δώσω. Αντί μιας κριτικής, ας το ονομάσουμε Ανακοίνωση Δημόσιας Υπηρεσίας. Ο Ιστός είναι φρικτός. Εδώ είναι τα στοιχεία μου.

  1. Οι δυστυχισμένες ιστορίες πελατών είναι παντού διαδικτυακές. «Ο Nuff είπε.
  2. Πρέπει να καλέσετε για να ακυρώσετε έναν λογαριασμό. Ο NOBODY το ​​κάνει πια.
  3. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προγράμματος στον ιστότοπό τους. Δεν έχετε ιδέα τι παίρνετε.
  4. 2.500 θέματα φαίνεται να έχουν κλαπεί από αποτυχημένα έργα τέχνης νηπιαγωγείου.
  5. Ανέφερα ότι πρέπει ΚΛΗΣΗ για ακύρωση?!

  Συμπέρασμα: Θα ήταν καλύτερα να εξαργυρώσετε το πρόγραμμα συνταξιοδότησής σας και να τα αφήσετε όλα να ταξιδέψουν στο Βέγκας προτού δώσετε στον Ιστό μια δεκάρα.

  Ας συνοψίσουμε όλα αυτά…

  Από τη μία πλευρά, το SiteBuilder είναι μια σταθερή επιλογή αν θέλετε καλή εμπειρία σε λογικές τιμές. Από την άλλη πλευρά, τρέξτε όσο πιο μακριά από το Yola και το Web μπορείτε. Οι άλλοι στη μέση έχουν τα καλά και τα κακά τους. Πολλά εξαρτώνται από το είδος του ιστότοπου που εσείς’στην αγορά για. Για παράδειγμα, Wix είναι μια καλή επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ το SquareSpace μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας εάν εσείς’εκ νέου στον οπτικό σχεδιασμό.

  Εκεί το έχεις. Τα μυστήρια των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων της Αυστραλίας αποκάλυψαν για την προσοχή σας. Καλή τύχη!

  Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

  Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map