Καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ηλεκτρονικό εμπόριο-πλατφόρμες-αγοράΈχετε κουραστεί από το καθημερινό άλεσμα; Ίσως ονειρεύεστε να μπορέσετε τελικά να μετατρέψετε το μυστικό σας πάθος σε καριέρα.


Είναι ταυτόχρονα μια συναρπαστική και τρομακτική προοπτική, αλλά οι πιθανές ανταμοιβές αξίζουν τον κόπο. Επιπλέον, με το Διαδίκτυο, η έναρξη μιας επιχείρησης μπορεί να είναι ευκολότερη και πιο προσιτή από ό, τι φαντάζεστε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης δεν είναι δύσκολη ή ότι δεν συνεπάγεται κάθε είδους τρομακτικές προκλήσεις. Το κάνει, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης είναι τόσο απίστευτα ικανοποιητική.

Εάν είναι το όνειρό σας να πουλήσετε τα μοναδικά προϊόντα σας στο διαδίκτυο, τότε θα χρειαστείτε έναν φανταστικό ιστότοπο που προσελκύει την προσοχή. Θα χρειαστείτε επίσης ένα αξιόπιστος οικοδεσπότης με τον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόν τον ιστότοπο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Εάν δεν είστε καν σίγουροι τι είναι η «πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου», τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Δεν θα ορίσουμε μόνο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά θα αποκαλύψουμε τις επιλογές μας για τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες εκεί έξω.

Contents

Τι είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου?

Βασικά, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το λογισμικό που ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι σε θέση να πωλεί προϊόντα σε πελάτες. Σκεφτείτε το ως μια βιτρίνα που περιλαμβάνει δυνατότητες περιήγησης στα είδη, τοποθέτηση σε καλάθι αγορών και πληρωμή. Όλα αυτά απαιτούν μια ευρεία επιλογή λειτουργιών και ολόκληρη η συναλλαγή πρέπει να είναι ασφαλής από την αρχή έως το τέλος.

Αντί να κάνει έναν webmaster πρέπει να συγκεντρώσει όλα αυτά τα μεμονωμένα στοιχεία από μόνο του, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχει μια συμφωνία πακέτου. Αυτό απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία και μια πραγματικά καλή πλατφόρμα επιτρέπει ακόμη πολλές προσαρμογές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια φανταστική ταυτότητα επωνυμίας στον ιστότοπό σας.

Αυτό που θέλετε είναι μια πλατφόρμα και όχι ένας οικοδεσπότης ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν το τελευταίο είναι αυτό που θέλετε, διαβάστε την κριτική μας για οι καλύτεροι οικοδεσπότες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πώς αποφασίσαμε

Η ακόλουθη λίστα με πέντε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το αποτέλεσμα διεξοδικής έρευνας. Επειδή έχουμε δοκιμάσει διεξοδικά το καθένα, μπορούμε να τους προτείνουμε με εμπιστοσύνη στους αναγνώστες μας.

Στην ολοκληρωμένη επισκόπησή μας, εξετάσαμε δεκάδες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Πολλά από αυτά απλώς δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε για μια πλατφόρμα είναι η ευρωστία του λογισμικού τρίτων.

Τρίτο μέρος Τι; ��

Αυτό που κάνει το App Store ή το Android τόσο καλό?

Είναι τα εκατομμύρια εφαρμογών και υπηρεσιών που έχουν δημιουργηθεί μόνο για αυτήν την υπηρεσία. Χωρίς αυτό δεν θα είχαμε πουθενά κοντά στην προαιρετικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ορισμένες πλατφόρμες ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές τρίτων να κάνουν εξαιρετικά πρόσθετα που δημιουργούν πολύ καλύτερη εμπειρία τόσο για λιανικές πωλήσεις όσο και για πελάτες.

Αφού κοσκινίσουμε όλες τις επιλογές, βρήκαμε πέντε φιναλίστ, οποιονδήποτε από τους οποίους αισθανόμαστε σίγουροι ότι θα προτείνουμε στους αναγνώστες μας.

Σκέψεις τιμολόγησης ��

Η κριτική μας εξέτασε κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με βάση διάφορες μετρήσεις. Εξετάσαμε τα σχέδια τιμολόγησης και τους τρόπους πληρωμής, επειδή γνωρίζουμε ότι το κόστος έχει σημασία όταν πρόκειται για τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Η τιμή θα είναι πάντα μια τεράστια εκτίμηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυριαρχεί σε όλες τις άλλες εκτιμήσεις.

Κινητό = Πρέπει ��

Μια άλλη κρίσιμη μέτρηση είναι εάν έχει ή όχι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ενσωματωμένες δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή άλλες κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου να βελτιστοποιηθεί για προβολή σε αυτές τις μορφές. Η μη εξασφάλιση αυτής της βελτιστοποίησης μπορεί να σημαίνει ότι οι δυνητικοί πελάτες σας καταλήγουν να ανταγωνίζονται τον ανταγωνισμό σας.

Θέματα ασφάλειας ��

Η ασφάλεια αποτελούσε μείζονα ανησυχία καθ ‘όλη την κριτική μας. Σε τελική ανάλυση, οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο κατανοητοί και δεν θέλουν να δώσουν τον αριθμό της πιστωτικής τους κάρτας σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Κατά συνέπεια, όλες οι κορυφαίες επιλογές μας έπρεπε να υποστηρίξουν τα πιστοποιητικά HTTPS και SSL για να διασφαλίσουν ασφαλείς δυνατότητες ολοκλήρωσης αγοράς. Επαληθεύσαμε επίσης ότι οι πλατφόρμες που επιλέξαμε ήταν συμβατές με τη βιομηχανία καρτών πληρωμής.

Καθώς πραγματοποιήσαμε την κριτική μας, δεν παραμελήσαμε τις δυνατότητες SEO. Αυτό παραμένει μια κορυφαία μέτρηση για να καταστήσει έναν ιστότοπο εμφανή στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, οπότε κανένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν μπορεί να αγνοήσει το SEO. Οι κορυφαίες επιλογές μας έχουν εξαιρετικές δυνατότητες SEO, όπως η δυνατότητα προσθήκης ιστολογίου στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιήστε το δικό σας όνομα τομέα και την ικανότητα των πελατών να αφήνουν σχόλια.

Επαγγελματική συμβουλήΕπιλέγοντας λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει την πώληση πολλαπλών πλατφορμών είναι η έξυπνη κίνηση. Πλατφόρμες όπως το Shopify σάς επιτρέπουν να πουλάτε σε Amazon, Etsy και άλλες αγορές που αυξάνουν μαζικά την ικανότητά σας να δημιουργείτε πωλήσεις.

Κορυφαίες επιλογές για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

1. Shopify – Καλύτερο παντού

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 100+ θέματα
 • Πλήρης πλατφόρμα blogging
 • Εμπόριο για κινητά έτοιμο
 • Το δικό σας όνομα τομέα
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • 70 πύλες πληρωμής
Πλεονεκτήματα
 • Απλή οργάνωση και επεξεργασία
 • Ιδανικό για αρχάριους χρήστες
 • Συμβατότητα εφαρμογών
Μειονεκτήματα
 • Λίγο πιο ακριβό

Χωρίς αμφιβολία, το Shopify είναι η καλύτερη διαθέσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα. Η εταιρεία πέτυχε αυτό το καθεστώς εστιάζοντας σε ένα πράγμα και κάνοντας το καλά. Αυτή η επιτυχία προέρχεται από την καταγωγή του Shopify, η οποία περιλαμβάνει μια ομάδα τριών καινοτόμων που δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που ήταν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή.

Απλοποιεί τα πράγματα για εσάς

Το Shopify έχει πολλά πλεονεκτήματα για να το προτείνει. Μεταξύ των πιο ζωτικών από αυτά είναι το σύστημα απογραφής. Είναι αλήθεια απλοποιεί τη διαδικασία οργάνωσης και επεξεργασία προϊόντων στον ιστότοπό σας. Εάν πρέπει να προσθέσετε ένα νέο προϊόν ή να διαγράψετε ένα προϊόν που έχει διακοπεί, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το κάνετε με αυτό το σύστημα.

Το σύστημα απογραφής βελτιστοποιεί ακόμη και τη διαδικασία της ύπαρξης πολλαπλών κέντρων εκπλήρωσης. Μπορείτε να οργανώσετε προϊόντα ανά ομάδες, καθιστώντας πολύ εύκολο να δημιουργήσετε κατηγορίες που είναι διαισθητικές για εσάς και τους πελάτες σας.

Ένα από τα άλλα πράγματα που εκτιμούμε πραγματικά για το Shopify είναι ότι σας επιτρέπει να πουλάτε μέσω πολλών καναλιών. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα επειδή η πλειονότητα των καταναλωτών επισκέπτεται αγορές όπως η Amazon ή η Etsy όταν αρχίζουν να αναζητούν ένα προϊόν. Με το Shopify, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε την παρουσία σας σε αγορές με τον ιστότοπό σας.

Εύχρηστος

Το Shopify είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση ακόμη και για άτομα που δεν έχουν διαχειριστεί ποτέ έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ουσιαστικά, το Shopify παρέχει στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος. Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους προσαρμογές για να φτάσετε σε ένα τελικό προϊόν που είναι μια τέλεια βιτρίνα για τα προϊόντα σας.

Διάφορα ελκυστικά πρότυπα είναι διαθέσιμα εάν δεν θέλετε να κάνετε πολλά με τον τρόπο προσαρμογής. Κάθε πρότυπο έχει βελτιστοποιηθεί για προβολή σε κινητές συσκευές, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να κάνουν αγορές όποτε και όπου κι αν βρίσκονται. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος των επιλογών για κινητά. Το Shopify έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κάθε είδους τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητής συσκευής. Με τον τρόπο ζωής σας εν κινήσει, δεν υπάρχει λόγος να διευθετήσετε κάτι λιγότερο.

Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να πληρώσουν για ένα θέμα είναι τυχεροί. Προσφορές Shopify σχεδόν δώδεκα δωρεάν θέμαμικρό όλα προσανατολίζονται προς πώληση ορισμένων προϊόντων ή υπηρεσιών. Οι επιχειρηματίες που αναζητούν ένα πιο πολυτελές ή εξατομικευμένο θέμα μπορούν να επιλέξουν από πολλά άλλα πρότυπα επί πληρωμή.

Εάν θέλετε λίγη βοήθεια για τη δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος, το Shopify το καθιστά διαθέσιμο σε εσάς. Ζητήστε τη βοήθεια ενός εγκεκριμένου από την Shopify προγραμματιστή που μπορεί να κάνει τις τελευταίες τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας για να τον κάνει τέλειο.

Συμβατό με πολλές εφαρμογές

Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει πραγματικά το Shopify από τον ανταγωνισμό είναι ο αριθμός των εφαρμογών με τις οποίες είναι συμβατό. Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 2.000 εφαρμογές από το οποίο να διαλέξετε. Αυτά θα βελτιώσουν πραγματικά τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας και θα σας επιτρέψουν να προσφέρετε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Φυσικά, είναι επίσης ζωτικής σημασίας να έχετε άριστη εξυπηρέτηση από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, και αυτό ακριβώς παρέχει το Shopify. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Επιπλέον, μπορείτε να βασιστείτε σε μια κοινότητα με μεγάλη συμμετοχή για να σας παρέχουμε ακόμη περισσότερες λύσεις.

Το Shopify προσφέρει το βασικό πακέτο του σε προσιτό κόστος 29 $ ανά μήνα. Από εκεί, οι τιμές αυξάνονται στα 79 $ και 299 $ το μήνα, με κάθε διαδοχική βαθμίδα να περιλαμβάνει περισσότερους λογαριασμούς προσωπικού, μειωμένες αποστολές, δωροκάρτες, μειωμένα τέλη πληρωμής και άλλα. Τα μηνιαία κόστη σας ενδέχεται να αυξηθούν ανάλογα με τη χρήση των πληρωμένων θεμάτων, προσθηκών και πρόσθετων.

Συνολικά, είμαστε σίγουροι ότι ο καθένας θα είναι ευχαριστημένος από τη λειτουργικότητα, την υπηρεσία και την υποστήριξη που προσφέρει το Shopify.

Διαβάστε τα πλήρη μας Κριτική Shopify εδώ.

2. WooCommerce – 100% δωρεάν

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Μοντέρνο και καθαρό περιβάλλον εργασίας
 • Ενσωμάτωση περιεχομένου WordPress
 • Προεγκατεστημένες πύλες πληρωμής
 • Πλήρης έλεγχος της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς
 • Ορισμός προεπιλεγμένου νομίσματος
 • Υποστήριξη γεωγραφικής τοποθεσίας
 • Υποστήριξη / φιλοξενία
Πλεονεκτήματα
 • Οι προγραμματιστές το λατρεύουν
 • Είναι δωρεάν
 • Ενσωμάτωση WordPress
Μειονεκτήματα
 • Ίσως χρειαστείτε βοήθεια από προγραμματιστές

Το WooCommerce προσφέρει πλήρη προσαρμογή, ωστόσο, εάν είστε νεότεροι στην κωδικοποίηση ή στο WordPress, τότε θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ο οποίος μπορεί να κοστίσει μια όμορφη πένα.

Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου δεν συνιστάται τόσο πολύ όσο το Shopify, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα είναι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους. Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη χρήση του WooCommerce είναι ότι προορίζεται πραγματικά για χρήση με το WordPress. Αντίστοιχα, εάν είστε λάτρης αυτού του CMS, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι το WooCommerce σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε και θέλετε. Αν WordPress δεν είναι δικό σου, θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού.

Επιλογή προγραμματιστών

Το γεγονός είναι ότι πολλοί προγραμματιστές ορκίζονται από το WooCommerce. Εάν οι επαγγελματίες που σχεδιάζουν ιστοσελίδες για τα προς το ζην μπορούν να αντέξουν αυτό το προϊόν, είναι και αυτό που μπορείτε.

Η προσθήκη στην έλξη του WooCommerce είναι αυτό είναι δωρεάν. Αυτό είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα χωρίς κόστος. Για όσους από εσάς αρχίζετε μια επιχείρηση και δεν έχετε πολλά κεφάλαια, αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Φυσικά, σας κλειδώνει στη χρήση του WordPress, αλλά πολλοί άνθρωποι είναι ευτυχείς να χρησιμοποιούν αυτό το δημοφιλές CMS έτσι κι αλλιώς.

Το WooCommerce φαίνεται να αναγνωρίζει ότι πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις ξεκινούν ως ιστολόγια. Κατά συνέπεια, το καταφέρνουν εύκολο να ενσωματώσετε τις πωλήσεις με ένα blog αν αυτές οι πωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω συνεργατών ή πωλήσεων απευθείας στο ίδιο το blog.

Άψογη ενσωμάτωση WordPress

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του WooCommerce είναι ότι είναι έτσι πλήρως ενσωματωμένο στο WordPress. Εάν έχετε ήδη ένα blog WordPress και θέλετε να ξεκινήσετε την πώληση, τότε η προσθήκη του WooCommerce στο μείγμα θα είναι απίστευτα εύκολη. Καταλαβαίνετε ήδη πώς λειτουργεί το WordPress και το WooCommerce λειτουργεί σύμφωνα με τις ίδιες αρχές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χτυπήσετε το έδαφος τρέχοντας.

Δυστυχώς, το WooCommerce δεν είναι τέλειο. Η καμπύλη μάθησης μπορεί να είναι πραγματικά απότομη, ειδικά αν είστε καινούργιος στο WordPress. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με το WordPress θα έχουν ευκολότερο χρόνο, αλλά αν θέλουν να κάνουν κάτι πιο εξελιγμένο από το να προσφέρουν απλώς μια χούφτα προϊόντα, τότε ίσως χρειαστεί να βρουν να μάθουν περισσότερα κώδικα.

Αυτό φέρνει ένα από τα άλλα μειονεκτήματα του WooCommerce: Είναι χρονοβόρο. Το WooCommerce είναι σε θέση να δημιουργήσει τις πιο εξατομικευμένες, εξαιρετικά προσαρμοσμένες βιτρίνες από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις δυνατότητες, θα κάνετε μια τεράστια επένδυση χρόνου.

Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε τη βοήθεια ενός προγραμματιστή καθώς δημιουργείτε τη βιτρίνα σας. Αυτό μπορεί να γίνει ακριβό και μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κάποιον άλλον για να βοηθήσετε στην περιοδική συντήρηση έως ότου φτάσετε στην ταχύτητα.

Μεγάλη επιλογή θεμάτων

Όσον αφορά τα θέματα, το WordPress έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές. Μερικά από αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση με το WooCommerce. Υπάρχουν πολλά δωρεάν θέματα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες άλλους εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγα χρήματα. Σχεδόν οποιοδήποτε θέμα WordPress μπορεί να βελτιωθεί με κώδικα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο εάν είστε ικανοποιημένοι με την εξωσυμβατική λειτουργικότητα του θέματος που επιλέγετε.

Ορισμένα από αυτά τα θέματα έχουν δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνουν το σχεδιασμό της βιτρίνας σας από ποτέ. Άλλοι θα απαιτήσουν πιο εντατική, πρακτική εργασία. Το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία εξαρτάται πραγματικά από το απόλυτο όραμά σας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το WooCommerce ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθιστώντας όλες τις περισσότερες από 50.000 προσθήκες και εφαρμογές του WordPress διαθέσιμες. Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε το απόθεμα είτε να βελτιώσετε το μάρκετινγκ, θα βρείτε μια εφαρμογή για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν λογισμικό και η υποστήριξη για αυτό μπορεί να είναι επιτυχημένο. Στέλνετε ένα αίτημα στην ομάδα υποστήριξης και περιμένετε μια απάντηση. Εναλλακτικά, μπορεί να μπορείτε να ρωτήσετε την ομάδα υποστήριξης του WordPress. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε πολλές επιλογές για επικοινωνία με την υποστήριξη.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, μία από τις μεγάλες επιτυχίες του WooCommerce είναι ότι είναι δωρεάν. Η εταιρεία κερδίζει έσοδα από την πώληση προσθηκών, οπότε αν το κόστος είναι ένα από τα κύρια ζητήματά σας, αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

3. Squarespace – Καλύτερο για το Ecom

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Υψηλής ποιότητας, ειδικά για τη βιομηχανία πρότυπα
 • Φουτουριστικό σχέδιο
 • Διατάξεις πλέγματος και κύλιση 3D
 • 100+ δωρεάν και premium σχέδια
 • Περιλαμβάνεται η φιλοξενία
 • Τροφοδοσίες RSS και τμήματα σχολίων
Πλεονεκτήματα
 • Επιλογή προτύπου
 • Απλό στη χρήση
Μειονεκτήματα
 • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν αναζητάτε προσαρμογή

Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική πλατφόρμα για μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση που έχει μόνο λίγα προϊόντα για πώληση. Η ρύθμιση είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή. Σίγουρα δεν χρειάζεται να έχετε μια βαθιά τεχνική κατανόηση της δημιουργίας ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που φαίνεται υπέροχος.

Το Squarespace είναι γεμάτο πολλά ελκυστικά πρότυπα. Δεδομένου ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, έχετε έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης που ακόμη και ένας συνολικός αρχάριος θα είναι εύκολο στη χρήση. Παρ ‘όλα αυτά, πιθανότατα θα είστε ευχαριστημένοι από το πόσο στιλβωμένο και επαγγελματικό φαίνεται ο ιστότοπός σας.

Όχι το καλύτερο για προσαρμογή

Λάβετε υπόψη ότι το Squarespace είναι καλύτερο για άτομα που δεν αναζητούν πολλή προσαρμογή. Αυτό είναι πραγματικά απλή, απλή πλατφόρμα που δεν προσφέρεται απαραίτητα για εξατομίκευση πέρα ​​από τη χρήση του δικού σας αντιγράφου και εικόνων. Στην πραγματικότητα, το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για φωτογράφους. Το λογισμικό τους υπερέχει στην προβολή εικόνες υψηλής ποιότητας.

Δυστυχώς, το Squarespace δεν είναι η πιο ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρουν την κατασκευή ιστοσελίδων. Οι δυνατότητές τους για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι περισσότερο ένα πρόσθετο με περιορισμένη λειτουργικότητα. Εάν περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας θα αναπτυχθεί εκθετικά, το Squarespace θα δυσκολευτεί να κάνει το δικό σας.

Στη χάρη του Squarespace, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Τα πρότυπα είναι διαισθητικά και ανταποκρίνονται. Με μια τόσο απλή λειτουργία, είναι σπάνιο να χρειαστεί υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, αυτό είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας.

Τα επιχειρηματικά πακέτα του Squarespace διαθέτουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης Ασφάλεια SSL. Οι μηνιαίες τιμές κυμαίνονται από $ 18 έως $ 40, όλα προσιτά. Φυσικά, αυτό το χαμηλό κόστος συνοδεύεται από χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς κόκαλα.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Squarespace εδώ.

4. Wix – Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Εξατομικευμένες γκαλερί εικόνων
 • Σύνδεσμοι βίντεο και εικόνας
 • Ενημερωμένα πρότυπα
 • Ισχυρά εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων
 • Περισσότερα από 100 σχέδια
Πλεονεκτήματα
 • Φιλικό για αρχάριους
 • Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού
 • Ανταγωνιστικές τιμές
Μειονεκτήματα
 • Δεν έχει δημιουργηθεί με γνώμονα το ηλεκτρονικό εμπόριο

Όπως το Squarespace, το Wix είναι κυρίως ένα οικοδόμος ιστότοπου παρά μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Στην πραγματικότητα, όσον αφορά τους κατασκευαστές ιστότοπων, το Wix είναι στην πραγματικότητα η πιο ισχυρή εναλλακτική λύση. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σχεδόν ισοδύναμα με το Squarespace. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε μόνο ως πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, εάν περιμένετε ότι το κατάστημά σας θα πουλήσει μόνο μερικά προϊόντα.

Το Wix είναι ένα εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που δεν έχουν πολλές τεχνικές γνώσεις. Ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης είναι φανταστικός και κάθε πρότυπο είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένο.

Ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι το κύριο επίκεντρο του Wix, έχουν αρκετά εργαλεία για να χτίσουν ένα εξαιρετικό κατάστημα. Καλλιτέχνες και φωτογράφοι προσελκύονται ιδιαίτερα σε αυτήν την πλατφόρμα. Το Wix είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Εάν χρειάζεστε ένα αισθητικό χαρακτηριστικό ή μια λειτουργικότητα, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Wix είναι το Artificial Design Intelligence. Εάν δεν θέλετε να εξετάσετε όλα τα θέματα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, αφήστε το λογισμικό να το κάνει για εσάς. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε στοιχεία πάνω από αυτά που σχεδιάζει το λογισμικό.

Το μειονέκτημα της χρήσης του Wix είναι ότι δεν διαθέτει τις πιο ισχυρές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με το Shopify. Επιπλέον, ορισμένοι πιστεύουν ότι το Wix έχει σχεδόν πάρα πολλές επιλογές. Συγκλονίζονται όταν προσπαθούν να επιλέξουν πρότυπα και πρόσθετα. Ωστόσο, ο αριθμός των διαθέσιμων προσθηκών δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένος.

Η Wix προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών και οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές. Οι μηνιαίες τιμές κυμαίνονται μεταξύ 20 $ και 35 $ ανά μήνα. Ενώ το κόστος είναι ελκυστικό, λάβετε υπόψη ότι δεν έχετε μεγάλο βάθος λειτουργικότητας ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό προορίζεται μόνο για επιχειρήσεις που πωλούν ένα ή δύο προϊόντα.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Wix εδώ.

5. BigCommerce

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστα προϊόντα, αποθηκευτικός χώρος και εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί προσωπικού
 • Το eBay και το Amazon συνδέονται
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών καναλιών
 • Ενσωματωμένο ιστολόγιο
 • Πορτοφόλι για κινητά (Amazon Pay και Apple Pay)
 • Αποκριτικοί ιστότοποι
 • Δωρεάν HTTPS σε ιστότοπο και αποκλειστικό SSL
Πλεονεκτήματα
 • Καταπληκτικά εργαλεία διαχείρισης
Μειονεκτήματα
 • Όχι τόσο καλό όσο το Shopify

Με πολλούς τρόπους, το BigCommerce είναι σαν το Shopify. Ωστόσο, δεν έχει σχεδόν τόσες δυνατότητες. Το BigCommerce παραμένει ανταγωνιστικό με το Shopify παρέχοντας εξαιρετικά εργαλεία διαχείρισης που σας βοηθούν να χειριστείτε αναλυτικά στοιχεία και αναφορές, εκτός από προϊόντα και παραγγελίες.

Το BigCommerce επίσης αποδίδει καλά σε σχέση με τα εργαλεία μάρκετινγκ. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κουπόνια ή να ενισχύσετε το SEO σας, θα βρείτε πρόσθετα και πρόσθετα να βοηθήσω. Οι χρήστες εκτιμούν περαιτέρω την επεκτασιμότητα του BigCommerce. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας για να καλύψετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Όχι τόσο απλό όσο το Shopify

Ωστόσο, το BigCommerce δεν είναι τέλειο. Δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το Shopify. Μπορεί να αισθάνεστε πολλές φορές σαν να χρειάζεστε έναν προγραμματιστή που συνεργάζεται μαζί σας καθώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά. Εάν δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο γραφείο σας, αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Ένα άλλο μειονέκτημα στη χρήση του BigCommerce είναι ότι έχετε μόνο επτά δωρεάν πρότυπα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Φυσικά, χρειάζεστε μόνο ένα, αλλά αν θέλετε πραγματικά ο ιστότοπός σας να ξεχωρίζει από το πλήθος, θα έχετε δυσκολίες.

Κάθε ένα από αυτά τα δωρεάν πρότυπα μοιάζει με τα άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρότυπο, αλλά αυτά είναι σχετικά δαπανηρά, από 150 έως 250 $. Οι μηνιαίες χρεώσεις μπορεί να είναι και ακριβές. Ξεκινούν με μόλις 29,95 $ αλλά αυξάνουν γρήγορα στα 249,95 $. Τα συστήματα τιμολόγησης του BigCommerce βασίζονται στο ποσό των πωλήσεών σας. Εφόσον οι πωλήσεις σας είναι μικρότερες από 150.000 $ ετησίως, μπορείτε να διατηρήσετε το κόστος σας χαμηλό, αλλά θα λάβετε επίσης λιγότερη υποστήριξη.

Συνήθεις ερωτήσεις για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη μικρή μου επιχείρηση?

Η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το Shopify. Είναι εύκολο στη χρήση, διαθέτει στιβαρά χαρακτηριστικά και είναι επεκτάσιμο για ανάπτυξη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, διαβάστε τον οδηγό μου για τους καλύτερους οικοδεσπότες μικρών επιχειρήσεων.

Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν?

Το Wix είναι η μόνη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αξιοπρεπές ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να επιβαρύνετε κανένα κόστος. Θα έχετε ένα ελκυστικό θέμα και επαρκή λειτουργικότητα για την πώληση μιας χούφτας προϊόντων. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πλατφόρμες εάν η επιχείρησή σας επεκταθεί καθώς το Wix δεν είναι ιδιαίτερα επεκτάσιμο.

Αν ψάχνετε να πάρετε τη δωρεάν διαδρομή, τότε ίσως η φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε.

Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καλύτερη για το WordPress?

Εάν διαθέτετε ιστότοπο WordPress, τότε το WooCommerce είναι η φυσική επιλογή για την πλατφόρμα του καταστήματός σας. Το WooCommerce είναι πλήρως ενσωματωμένο στις δυνατότητες του WordPress και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας μια εύκολη μετάβαση.

Για κάποιες άλλες εύχρηστες επιλογές, ανατρέξτε στον κύριο οδηγό για τους κορυφαίους 10 διαδικτυακούς οικοδεσπότες Ιστού της Αυστραλίας.

Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει το καλύτερο SEO?

Το WooCommerce είναι η πλατφόρμα που είναι σαφέστερα βελτιστοποιημένη για SEO, επειδή λειτουργεί στο WordPress. Εναλλακτικές λύσεις όπως το Shopify και το BigCommerce διαθέτουν πολλά πρόσθετα για βοήθεια με το SEO.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map