Πώς να προσαρμόσετε το WordPress

ανάπτυξη wordpressΤο WordPress είναι η κυρίαρχη πλατφόρμα ιστότοπου, και για καλό λόγο. Το’Είναι εύκολο στη χρήση, απίστευτα προσαρμόσιμο και είναι περιλαμβάνονται στα περισσότερα ποιοτικούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τους ιστότοπους WordPress αφού αφαιρέσετε τον χώρο φιλοξενίας σας.

Ρυθμίσεις πρώτα

Μόλις εγκατασταθεί το WordPress και θέλετε να αρχίσετε να το προσαρμόζετε για τις ανάγκες σας, αυτό’είναι καλό να ξεκινήσετε με τα βασικά. Η προσαρμογή των ρυθμίσεων και των στοιχείων ελέγχου σας θα σας δώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις που κάνετε και θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τον υπόλοιπο ιστότοπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η αρχική σας σελίδα WordPress θα έχει “καλως ΗΡΘΑΤΕ” και ένα “προσαρμόστε τον ιστότοπό σας” κουμπί. Αγνοήστε αυτό. αντι αυτου, Κάνε κλικ στο “επιλογές οθόνης” καρτέλα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτό το μέρος εμφανίζει μια συλλογή από πλαίσια ελέγχου που σας δείχνουν ό, τι βλέπετε στην οθόνη σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποεπιλέξετε αυτά τα απαραίτητα εάν το κάνετε’δεν νοιάζομαι για μερικά από αυτά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε τα πλαίσια που θέλετε να διατηρήσετε στην οθόνη σας με βάση την προτίμησή σας ή πόσο συχνά πιστεύετε ότι’Θα χρησιμοποιώ τα κουτιά. Για παράδειγμα, το Quick Draft μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν βρίσκεστε συχνά με σημειώσεις ή πρόχειρα σχέδια για αναρτήσεις ιστολογίου. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι άνθρωποι κέρδισαν’να ενδιαφέρεστε για εκδηλώσεις και ειδήσεις στο WordPress, εκτός εάν εσείς’είμαι προγραμματιστής.

Μετά από αυτό, κατευθυνθείτε προς το Κουμπί ρυθμίσεων WordPress, που βρίσκεται στο αριστερό μενού. Αυτά πρέπει να ρυθμιστούν αρκετά καλά για τους περισσότερους χρήστες αμέσως, αλλά βοηθάει να περάσουμε και να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό είναι επίσης το μέρος στο οποίο θα προσαρμόσετε πολλές σημαντικές πτυχές του ιστότοπού σας, όπως τον τίτλο σας.

Ρυθμίσεις WordPress

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε ξανά ότι η διεύθυνση του ιστότοπου και η διεύθυνση WordPress ταιριάζουν μεταξύ τους. εσύ δεν’Δεν θέλω να χαθούν οι επισκέπτες στο δρόμο σας στον ιστότοπό σας!

Εδώ, μπορείτε επίσης να το κάνετε έτσι ώστε η αρχική σας σελίδα να είναι αυτό’αρχικά εμφανίζεται, αντί για τη ροή ιστολογίου σας (η οποία είναι η προεπιλογή).

Εμείς’δ προτείνω επίσης να ρυθμίσετε το “Για κάθε ανάρτηση σε μια ροή, συμπεριλάβετε…” επιλογή για “Περίληψη”. Αυτό αναγκάζει τη συνοπτική παρουσίαση των αναρτήσεών σας, η οποία βοηθά τους χρήστες να κάνουν κύλιση στο περιεχόμενό σας πιο γρήγορα και βοηθά τη φόρτωση της σελίδας πιο γρήγορα. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι σας “ορατότητα της μηχανής αναζήτησης” δεν είναι επιλεγμένο, ώστε η Google να μπορεί να βρει τον ιστότοπό σας για λόγους κυκλοφορίας.

Πέρα από αυτά τα βασικά, υπάρχουν πολλές άλλες ρυθμίσεις με τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε αυτή τη σελίδα. Εμείς’προτείνω να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, καθώς σας επιτρέπει να διαλέξετε μια σελίδα απορρήτου που δημιουργείται αυτόματα από το WordPress. Αυτό είναι ανεκτίμητο εάν σκοπεύετε να έχετε διεθνή κίνηση υπό το φως του GDPR.

Χρήστες – Προσθήκη και κατάργηση

Αφήνω’s δίπλα στο μενού Χρήστες, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια αριστερή κονσόλα. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα προφίλ χρηστών ή να επεξεργαστείτε τα προφίλ χρηστών όλων των ατόμων που βρίσκονται στο σύστημα. Αυτό σας επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιος έχει ορισμένα προνόμια και πληροφορίες σύνδεσης.

Τα κουμπιά είναι αρκετά αυτονόητα. “Προσθήκη νέου χρήστη” σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν νέο χρήστη στον ιστότοπο και απαιτεί να συμπληρώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτά, συμπεριλαμβανομένου ενός ονόματος χρήστη και μιας διεύθυνσης email. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ρόλο τους και να τους δώσετε ορισμένα προνόμια χρησιμοποιώντας το “ρόλος” έλεγχος στο κάτω μέρος.

Wordpress-add-new-user

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε προφίλ χρηστών και να προσαρμόσετε προνόμια ή διαχειριστικούς ελέγχους εάν αποφασίσετε να μεταφέρετε περισσότερα άτομα στον ιστότοπο για σκοπούς δημιουργίας ή επεξεργασίας περιεχομένου. Προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το μενού εάν εσείς’φέρνω κάποιον έτσι ώστε να μην το κάνετε’Τους παρέχετε κατά λάθος πλήρη δικαιώματα διαχειριστή, εκτός εάν τα εμπιστεύεστε 100%.

Τέλος, αυτό το τμήμα του ιστότοπου σάς επιτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας και μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης εάν θέλετε κάποια βοήθεια. Δεδομένου WordPress’είναι περιστασιακά προβλήματα ασφάλειας’Είναι υπέροχη ιδέα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον έλεγχο, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας μερικές φορές το χρόνο.

Θέματα θεμάτων

Τώρα αυτό’ήρθε η ώρα να μπείτε στο διασκεδαστικό μέρος της προσαρμογής του WordPress: θέματα!

Ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας ή το πρόγραμμα WordPress’επιλέξατε, εσείς’Θα έχω πρόσβαση σε αρκετές δεκάδες ή χιλιάδες θέματα. Αυτή η πληθώρα δημιουργικών ευκαιριών μπορεί να είναι λίγο συντριπτική.

Μπορείτε να τροποποιήσετε ή να επιλέξετε ένα θέμα έως πηγαίνω σε “Εμφάνιση” στην αριστερή πλευρά του ταμπλό σας. Το WordPress εγκαθιστά αυτόματα θέματα στο σύστημά σας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μενού για αναζήτηση νέων θεμάτων κάνοντας κλικ “προσθέστε νέο θέμα”.

Προσθέστε νέο θέμα στο WordPress

Οποιαδήποτε δωρεάν θέματα έχετε ήδη στη συλλογή σας. Μπορείτε να βρείτε θέματα από τρίτους παρόχους στο λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο “λήψεις” αυτί.

Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες στο επάνω μέρος της οθόνης για να αναζητήσετε χειροκίνητα θέματα ή να τις επιλέξετε από συλλογές όπως “Δημοφιλής”, “Αργότερο”, ή “Αγαπημένα”.

Μόλις εσύ’Βρήκατε ένα θέμα που σας αρέσει, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία και να επιστρέψετε στο WordPress. Αφού προσθέσετε το θέμα σας, μπορείτε “Μεταφόρτωση θέματος” χρησιμοποιώντας το κουμπί στο πάνω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα πλαίσιο μεταφόρτωσης αρχείων, επιτρέποντάς σας να αφήσετε τα αρχεία WordPress στο χώρο. Το WordPress εγκαθιστά και ενεργοποιεί αυτόματα το θέμα σε αυτό το σημείο.

Πώς να ανεβάσετε ένα θέμα στο WordPress

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Προσαρμόστε” υπό “Εμφάνιση”; Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το θέμα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το εργαλείο’Τα χειριστήρια και η εμφάνιση θα φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά ανάλογα με το τι σας επιτρέπει κάθε θέμα, αλλά η γενική διάταξη είναι ίδια. Οι επιλογές προσαρμογής του WordPress βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης και η προεπισκόπηση βρίσκεται απευθείας στο κέντρο.

Η ταυτότητα του ιστότοπού σας είναι ο τίτλος του ιστότοπου και εμφανίζεται αν δεν το κάνετε’Έχω ένα λογότυπο στη θέση του. Το εικονίδιο του ιστότοπου δεν είναι’το λογότυπο, ωστόσο? αυτό είναι το μικρό εικονίδιο που εμφανίζεται στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης (δηλαδή το “σολ” για Google).

Το λογότυπο, αντ ‘αυτού, βρίσκεται κάτω “Επί κεφαλής”. Μπορείτε να επιλέξετε το λογότυπό σας από μια συσκευή ή υπολογιστή, αν και βεβαιωθείτε ότι το φόντο είναι διαφανές, ώστε να εμφανίζεται ανεξάρτητα από το χρώμα φόντου που επιλέγετε.

Μιλώντας για το χρώμα, μπορείτε να αλλάξετε τις καθολικές αποχρώσεις που είναι διαθέσιμες στο θέμα και τον ιστότοπό σας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στον αριστερό πίνακα ελέγχου. Το χρώμα του φόντου είναι αυτονόητο. Το χρώμα φόντου κεφαλίδας και υποσέλιδου σάς επιτρέπει να διακρίνετε διαφορετικούς τομείς της σελίδας του ιστότοπού σας.

ο “Παγκόσμια” Το κουμπί σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις καθολικές ρυθμίσεις σύμφωνα με την επωνυμία σας ή προκαθορισμένο θέμα. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως τα μεγέθη των γραμματοσειρών ή τις διατάξεις διαφόρων σελίδων. Μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε μια ματιά σε όλες αυτές τις ρυθμίσεις ακόμα κι αν αποφασίσετε να τις διατηρήσετε ουσιαστικά ίδιες με βάση το τι παρέχει το θέμα από προεπιλογή.

Τελικά, εάν έχετε αγοράσει ένα θέμα premium WordPress, ενδέχεται να έχετε επιπλέον επιλογές προσαρμογής στα αριστερά και το ταμπλό. Αυτά βρίσκονται σε ένα κουμπί που ονομάζεται από το ίδιο το θέμα.

Για παράδειγμα, “Astra” Οι επιλογές θα εμφανίζονται ενώ ονομάζονται οι ίδιες, αν και ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από την εμφάνιση αντί για τον πίνακα ελέγχου ως τη δική τους κατηγορία.

Αυτά σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε πρόσθετα πρόσθετα ή να αλλάξετε πτυχές που σχετίζονται με αυτά τα θέματα. Σας συνιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να πειραματιστείτε με όλες τις επιλογές σας, καθώς αυτή είναι μια από τις πιο εμπεριστατωμένες πτυχές της εμπειρίας προσαρμογής του WordPress.

Πρόσθετα και SEO

Οι προσθήκες είναι εξαιρετικές προσθήκες σε οποιονδήποτε ιστότοπο και μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα, την απόδοση και τις δυνατότητές της για τους επισκέπτες σας. Ταυτόχρονα, θέλετε να διαλέξετε και να επιλέξετε προσεκτικά τα plugins σας, ώστε να μην το κάνετε’t υπερφορτώστε κατά λάθος τον ιστότοπό σας’s όριο εύρους ζώνης ή αποθηκευτικού χώρου, ή κάντε τον ιστότοπό σας να φορτώνει πολύ αργά για τους επισκέπτες σας.

Υπάρχουν πολλά “πρέπει να έχω” τύποι προσθηκών εμείς’προτείνω. Αυτά περιλαμβάνουν πρόσθετα για ασφάλεια, όπως Wordfence, που προστατεύει τον ιστότοπό σας από βίαιες επιθέσεις και κακόβουλα προγράμματα. Εσείς’Θα θέλω επίσης κάποια πρόσθετα για βελτιστοποίηση εικόνας εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πολλά οπτικά μέσα στον ιστότοπό σας. Σμίσε είναι μια καλή επιλογή, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης χωρίς να επιβραδύνετε πολύ τα πράγματα.

Εσείς’Θα θέλαμε επίσης πιθανώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για το plugin, ακόμα κι αν ο πάροχος φιλοξενίας σας περιλαμβάνει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας ως προνόμιο. Τα αντίγραφα ασφαλείας σάς επιτρέπουν να διατηρείτε τα δεδομένα σας αποθηκευμένα αλλού σε περίπτωση που παρουσιαστεί σφάλμα ή κάτι καταστροφικό στον ιστότοπό σας’ζωντανή έκδοση.

Τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα. Αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπό σας WordPress να αισθάνεται πιο ευαίσθητος, παρέχοντας τον ιστότοπό σας και τα δεδομένα σας στους επισκέπτες σας λίγο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα. Συνολική προσωρινή μνήμη W3 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Μόλις εντοπίσετε τις προσθήκες που θέλετε να εγκαταστήσετε (είτε αυτές είναι’σχετικά με τα παραπάνω ή ξεχωριστά), μπορείτε να τα εγκαταστήσετε και να τα ενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στο “Πρόσθετα” κουμπί στα αριστερά και το ταμπλό και κάνοντας κλικ “Προσθεσε νεο”.

Προσθέστε νέα προσθήκη στο WordPress

Αυτή η οθόνη σας μεταφέρει επίσης στη δωρεάν συλλογή πρόσθετων WordPress. Μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν προσθήκες πληκτρολογώντας το όνομα στο πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά πλευρά. Μόλις εσύ’Βρήκατε τα πρόσθετα που θέλετε, κάντε κλικ “Εγκατάσταση τώρα” και η προσθήκη θα εγκατασταθεί αυτόματα. Κάντε κλικ “Θέτω εις ενέργειαν” Μόλις γίνει αυτό για να ξεκινήσει τα αποτελέσματά του στον ιστότοπό σας. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεστε, αλλά θυμηθείτε να διατηρήσετε το συνολικό όριο προσθηκών όσο το δυνατόν χαμηλότερο για να διευκολύνετε την καλύτερη χρήση πόρων ιστότοπου.

Τα πρόσθετα Premium λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αν και εσείς’Θα πρέπει να αγοράσετε και να κατεβάσετε τα αρχεία προσθηκών στον υπολογιστή σας πριν τα ανεβάσετε στο “Προσθήκη προσθήκης” σελίδα που αναφέρεται παραπάνω.

Διαμόρφωση

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε μεμονωμένες ρυθμίσεις και δυνατότητες διαφόρων προσθηκών μόλις εγκατασταθούν στον ιστότοπό σας WordPress. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες προσθήκες θα σας προσφέρουν μια περιήγηση στις δυνατότητές τους κατά την εγκατάσταση, επομένως σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε κάθε προσθήκη εάν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει πριν.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τον πίνακα ελέγχου στην αριστερή πλευρά και να δείτε νέα μενού για κάθε προσθήκη που έχετε εγκαταστήσει. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε χειροκίνητα τις λειτουργίες όποτε χρειάζεστε. Ωστόσο, σημειώστε ότι ορισμένα πρόσθετα είναι κρυμμένα κάτω από διάφορα γενικά ονόματα, όπως το “Performance” για το W3 Total Cache. Ίσως χρειαστεί επίσης να βρείτε διάφορα πρόσθετα κρυμμένα σε μενού υψηλότερου επιπέδου. 

Στοιχεία SEO

Το δεύτερο μισό σε αυτό το βήμα είναι εστιάζοντας στις προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για υψηλή κατάταξη στο Google και συγκέντρωση επισκεψιμότητας επισκεπτών είναι το δικό του άρθρο, ας το αφήσουμε’Βουτήξτε πώς να το φροντίσω μόνο για εμάς την προοπτική προσαρμογής του WordPress.

Χρησιμοποιήστε τον παραπάνω οδηγό προσθήκης για να βρείτε Yoast SEO; το’είναι το πιο καλά χρησιμοποιούμενο πρόσθετο SEO για τους χρήστες του WordPress. Σας επιτρέπει να συλλέγετε δεδομένα λέξεων-κλειδιών και να τα χρησιμοποιείτε για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας και τις πρακτικές SEO.

Πρόσθετο WordPress Yoast SEO

Μόλις το’Εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο, εντοπίστε το μενού του στον πίνακα εργαλείων της πλαϊνής γραμμής. Θα πρέπει να μοιάζει με στυλιζαρισμένη “Γ” με “SEO” διπλα σε ΑΥΤΟ.

Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Yoast από μόνο του. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό διαμόρφωσης που εμφανίζεται κατά την πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα για να ξεκινήσει η χρήση όλων των παρεχόμενων συνδέσμων για να ξεκινήσετε τη βελτιστοποίηση SEO. Η προσθήκη θα σας κάνει πολλές ερωτήσεις.

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό “ο ιστότοπος είναι ζωντανός και έτοιμος για ευρετηρίαση” όταν σας ζητηθεί. Αυτό διασφαλίζει ότι η Google θα ευρετηριάσει εύκολα τον ιστότοπό σας μόλις δημιουργηθεί και δημοσιευτεί το περιεχόμενό σας. Περισσότερες ερωτήσεις θα σας ζητήσουν να απαντήσετε ιστότοπος που δημιουργείτε, καθώς και να συμπληρώσετε κρίσιμες πληροφορίες όπως τη διεύθυνση URL σας, τυχόν συσχετισμένες διευθύνσεις URL με την επωνυμία ή την εταιρεία σας, και τέλος εάν οι σελίδες, οι αναρτήσεις και τα πρότυπα σας θα πρέπει να εμφανίζονται όλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθμιστεί σε “Ναί” για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πρόσθετες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες όπως να καθορίσετε εάν υπάρχει ένας συντάκτης ή ένας συντάκτης για διάφορες αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας και αρκετές ρυθμίσεις τίτλου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αφήνω’Δημιουργήστε μια σελίδα επαφής στη συνέχεια προτού εμβαθύνουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι της προσαρμογής του ιστότοπού σας στο WordPress: δημιουργία περιεχομένου.

Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ σε ένα προκατασκευασμένο “Επικοινωνία” σελίδα που συνοδεύει σχεδόν κάθε θέμα WordPress, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα δωρεάν θέματα. Πρέπει να συμπληρώσετε αυτήν τη σελίδα με τις λιγότερες βασικές πληροφορίες σας και να συμπεριλάβετε αρκετούς συνδέσμους προς σχετικές πληροφορίες, όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας πολιτικής απορρήτου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Επικοινωνήστε με την προσθήκη φόρμας 7 για να δημιουργήσετε μια ειδική φόρμα επικοινωνίας, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε τη φόρμα με τη σελίδα επικοινωνίας σας. Παρέχει στους ανθρώπους έναν απλοποιημένο τρόπο για να σας στείλουν ένα σχόλιο ή παράπονο, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο από το να διαλέξετε όλα τα σχόλια που μπορεί να έχετε στις διάφορες δημοσιεύσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο για να στείλετε προ-γραπτά μηνύματα στον χρήστη που στέλνει επίσης το μήνυμα.

Επικοινωνήστε με την προσθήκη φόρμας 7

Τελικά, η λειτουργία της σελίδας επαφών σας σε λειτουργία και η συσχέτιση φόρμας επικοινωνίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας αισθάνονται ότι ακούγονται και να διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους σε περίπτωση τεχνικής δυσκολίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο εάν εσείς τρέξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και πρέπει να χειριστούμε πράγματα όπως οι επιστροφές χρημάτων από καιρό σε καιρό.

Δημιουργία περιεχομένου

Ο ιστότοπός σας στο WordPress έχει ήδη δημιουργήσει μερικές βασικές σελίδες και είναι εύκολα προσβάσιμες από τον αριστερό πίνακα εργαλείων. Αυτά ονομάζονται πράγματα όπως “Σπίτι”, “Σχετικά με” και ούτω καθεξής.

Μπορείτε και πρέπει να συμπληρώσετε αυτές τις σελίδες πρώτα και κύρια, και οι δύο για να αποκτήσετε μια λαβή στη διεπαφή του WordPress, εάν έχετε καταφύγιο’Το χρησιμοποιούσα πριν και για να βεβαιωθώ ότι εμφανίστηκαν’t κενό σε σύγκριση με τις άλλες σελίδες περιεχομένου σας.

Αλλά όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα, μπορείτε να το κάνετε μέχρι κάνοντας κλικ “Σελίδες” στον αριστερό πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, “Προσθήκη νέου”. Το WordPress θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενδεικτική σελίδα, σελίδα απορρήτου ή μια νέα σελίδα συνολικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να διαγράφουν το δείγμα σελίδας, FYI.

Προσθέστε νέα σελίδα στο wordpress

Μόλις εσύ’αποφασίσατε να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα, εσείς’Θα μεταφερθώ στο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστολογίων WordPress, το οποίο περιλαμβάνει την προεπισκόπηση στα αριστερά και κεντρικά τμήματα της οθόνης και διάφορες ρυθμίσεις στη δεξιά πλευρά. Ένα πρόσθετο δημιουργίας σελίδων θα αλλάξει αυτό το πρότυπο.

Μπορείτε να ονομάσετε τη σελίδα όπου θέλετε και να προσθέσετε έναν μόνιμο σύνδεσμο, όπως απαιτείται. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε το σχεδιασμό και τη διάταξη χρησιμοποιώντας το μπλοκ ή εξερευνώντας τις επιλογές προτύπου μέσω των δεξιών χειριστηρίων. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε την πλειονότητα της σελίδας με περιεχόμενο που γράφετε απευθείας στο μπλοκ WordPress ή στο Word μέσω αντιγραφής / επικόλλησης.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το “αποθηκεύσετε το σχέδιο” κουμπί αρκετά συχνά, έτσι δεν το κάνετε’να διαγράψετε κατά λάθος το περιεχόμενό σας.

Τα περισσότερα πρότυπα ή προσθήκες θα περιλαμβάνουν επίσης ένα “Προσθήκη μέσων” κουμπί ή κάτι παρόμοιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε εικόνες ή βίντεο στο περιεχόμενο. Αυτό προστίθεται συνήθως μέσω ξεχωριστής συσκευής ή του υπολογιστή σας. Επιπλέον, πολλές προσθήκες δημιουργίας σελίδων σάς επιτρέπουν να προσθέσετε νέα μπλοκ στη σελίδα για να συνεχίσετε το περιεχόμενο έως ότου εσείς’ξανά.

Βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress

Το WordPress Editor είναι το πιο εύκολο παράδειγμα και συνοδεύεται από μια λίστα μπλοκ από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε κάνοντας κλικ στο “+” κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος επεξεργασίας.

Μετά την ανάρτηση κάθε σελίδας, εμείς’Σας προτείνω να εκμεταλλευτείτε το πρόσθετο Yoast πριν δημοσιεύσετε τη σελίδα. Το’Θα πρέπει να προσθέσετε διάφορα σημεία δεδομένων αναζήτησης, όπως τη λέξη-κλειδί εστίασης και τη μετα-περιγραφή σας, πριν βαθμολογήσετε πόσο καλά βελτιστοποιείτε αυτό το περιεχόμενο για σκοπούς SEO.

Κάνοντας αυτό με κάθε κομμάτι περιεχομένου που θα δημιουργηθεί θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται σε υψηλότερη βαθμολογία στο Google σε μακροπρόθεσμη βάση και θα σας εμποδίζει να ξοδεύετε δαπανηρό χρόνο κάνοντας αλλαγές περιεχομένου αργότερα.

Πριν δημοσιεύσετε, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι αεροστεγή και ότι εσείς’ορίσατε μια επιλεγμένη εικόνα που αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το περιεχόμενο. Μην ξεχάσετε τις κατηγορίες και τις ετικέτες εάν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου! Μπορείτε επίσης να ορίσετε την αρχική σας σελίδα στη σελίδα σας’φτιάχτηκε πηγαίνοντας στο “Ρυθμίσεις”, τότε “ΑΝΑΓΝΩΣΗ”, στη συνέχεια κάνοντας κλικ “μια στατική σελίδα” και επιλέγοντας την επιθυμητή σελίδα από τη λίστα.

Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας “λειτουργία συντήρησης” στην καρτέλα Σελίδα. Αυτό εμποδίζει τους χρήστες να βλέπουν τον ιστότοπό σας και την ημιτελή του κατάσταση.

Widgets

Widgets (βρίσκονται επίσης κάτω “Υποσέλιδο”) μπορείτε να βρείτε στις κύριες ρυθμίσεις. Αυτά είναι ουσιαστικά προσαρμόσιμα μπλοκ που μπορείτε να τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτοί’σχετικά με τις πλευρικές γραμμές, πρόσθετα μενού και ούτω καθεξής που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την προσβασιμότητα του ιστότοπού σας για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Ασύρματα WordPress

Παω σε “Εμφάνιση”, τότε “Widgets” για να ξεκινήσετε. Σας δείχνει τα διαθέσιμα widget στην αριστερή πλευρά της οθόνης και η δεξιά σας δείχνει τα μέρη που μπορείτε “θυρίδα” αυτά τα widget. Ορισμένοι από αυτούς τους χώρους μπορεί να έχουν ήδη συμπληρωθεί, αλλά μπορείτε να ανταλλάξετε πράγματα όπως απαιτείται.

Μπορείτε να αλλάξετε τις διάφορες δυνατότητες κάθε widget, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της λειτουργικότητάς τους. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα από αυτά θέλετε. Το’εξαρτάται από εσάς!

Μενού

Εμείς’Συνιστούμε να αποθηκεύσετε αυτό το μέρος της διαδικασίας έως ότου έχετε ρυθμίσει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου σας, καθώς χρειάζεστε πράγματα για να τα συνδέσετε στα μενού σας. Παω σε “Εμφάνιση”, τότε “Μενού”.

Μενού WordPress

Μπορείτε να δημιουργήσετε μενού από αυτήν τη σελίδα και εκεί’Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό που μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν μόνο έναν, φυσικά. Πρέπει να ονομάσετε το μενού κάτι απλό. το όνομα του μενού isn’Εμφανίζεται οπουδήποτε μπορεί να δει ο επισκέπτης.

Αφού δημιουργήσετε το μενού, μπορείτε να καθορίσετε πού θέλετε να πάτε μέσω των επιλογών που παρέχονται στο “Ρυθμίσεις μενού” οθόνη. “Αποθήκευση μενού” όταν εσύ’είμαι ικανοποιημένος.

Τέλος, διατηρήστε την ενότητα αυτόματα “προσθέστε νέες σελίδες ανώτερου επιπέδου σε αυτό το μενού” μη επιλεγμένο, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε χειροκίνητα νέες σελίδες στο μενού στο κατάλληλο σημείο καθώς τις δημιουργείτε.

Μπορείτε να προσθέσετε νέες σελίδες στο μενού κάνοντας κλικ στα πλαίσια ελέγχου στην αριστερή πλευρά από κάτω “προσθήκη στοιχείων μενού”, στη συνέχεια κάνοντας κλικ “προσθήκη στο μενού”. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε μεταφορά και απόθεση σελίδων μενού στην κατάλληλη θέση τους.

Ακόμα καλύτερα, κάθε σελίδα μενού μπορεί να ανοίξει και οι ρυθμίσεις της να προσαρμόζονται περαιτέρω, όπως απενεργοποίηση συνδέσμου, πλάτος στήλης και ετικέτα πλοήγησης.

Σύνδεση Google

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ προσαρμογής σας: σύνδεση με το Google!

Μετά τη δημιουργία ενός Google Analytics λογαριασμός και σύνδεση στον ιστότοπό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας’κίνηση και άλλα δεδομένα από τον πίνακα ελέγχου του Google Analytics. Αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Search Console, το οποίο κάνετε μεταβαίνοντας στο Search Console ιστοσελίδα και κάνοντας κλικ “Ξεκίνα τώρα”.

Η διαδικασία ρύθμισης είναι αρκετά απλή και σας ζητά να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία του λογαριασμού σας. Μόλις επαληθευτεί, το Search Console θα το κάνει επίσης συλλέξτε δεδομένα στον ιστότοπό σας, επιτρέποντάς σας να υπερφορτώσετε τις προσπάθειές σας SEO!

Μεταβείτε στο Google Analytics και δημιουργήστε μια σύνδεση και στο Search Console. κάντε το μέσω “διαχειριστής”, τότε “Ιδιοκτησία”, τότε “Ρυθμίσεις ιδιοκτησίας”.

Καρτέλα διαχειριστή του Google Analytics

Μετά από όλα αυτά, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Yoast SEO και κάντε κλικ στο “Χαρακτηριστικά” καρτέλα στο επάνω μέρος της οθόνης. Το Yoast δημιουργεί ήδη “χάρτες ιστοτόπου”, τα οποία είναι δεδομένα που το Google Search Console μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αυξήσει την κατάταξή σας στο SEO και να δημιουργήσει νέα δεδομένα για τα εργαλεία σας. Κάνοντας κλικ στο “?” Πάνω από τους χάρτες ιστότοπων θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος που μπορείτε να μεταφέρετε στον πίνακα ελέγχου του Search Console.

συμπέρασμα

Συνολικά, η προσαρμογή του ιστότοπού σας στο WordPress είναι μια τεράστια προσπάθεια και πιθανότατα θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες ή μήνες για να κατανοήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες για να παίξετε. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, ωστόσο, και θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον ιστότοπο ιστότοπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map