Αναθεώρηση Wix

Το Wix έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Εάν χρησιμοποιείτε το Youtube συχνά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε στοχεύσει επανειλημμένα με την επιθετική διαφήμισή τους.


Ενώ έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό στη δημοτικότητα, είναι το Wix αξίζει τον κόπο ή απλά ένας άλλος δημιουργός ιστότοπων.

Σε αυτήν την κριτική θα κοιτάξουμε το Wix από πάνω προς τα κάτω για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιος είναι καλός και ποιος δεν είναι.

Ας μπει σε αυτό.

Επισκόπηση Wix

Το Wix λειτουργεί με την ιδέα ότι όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια λεία, λειτουργική, επαγγελματική ιστοσελίδα. Επιπλέον, όλοι θα πρέπει να μπορούν να δημιουργούν αυτόν τον ιστότοπο μόνοι τους χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια σε έναν προγραμματιστή ή σχεδιαστή ιστότοπου.

Ως επί το πλείστον, το Wix πετυχαίνει. Έχετε δύο επιλογές για τη δημιουργία ιστότοπου. Η εξαιρετικά εύκολη διαδρομή είναι η χρήση Wix Artificial Design Intelligence, ένα πρόγραμμα που σας θέτει μια σειρά ερωτήσεων πριν δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο μόνο για εσάς. Εάν δεν έχετε χρόνο και δεν χρειάζεστε τίποτα που να είναι πολύ περίπλοκο, τότε αυτή μπορεί να είναι η ιδανική λύση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix. Απίστευτα απλό και διαισθητικό, ο επεξεργαστής διαθέτει λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο και να λειτουργήσει μέσα σε μόλις μία ή δύο ώρες ακόμα κι αν ξεκινάτε από το μηδέν.

TDLR: Το Wix είναι ένα τέλειο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για κάποιον που θέλει μια απίστευτα εύκολη στη χρήση εμπειρία. Δεν θα λάβετε απόλυτη προσαρμογή με αυτό ή δεν θα δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό ιστότοπο εξαιρετικά εύκολα.

Πρέπει να αναφέρω, επίσης διπλασιάζεται ως αξιοπρεπής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου δεύτερος μετά Αγοράστε.


Εικόνα

Τότε, υπάρχει Corvid από τον Wix. Αυτή είναι η επιλογή για webmaster που έχουν κάποια εμπειρία κωδικοποίησης και θέλουν ο ιστότοπός τους να μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτά που προσφέρουν τα πρότυπα και οι εφαρμογές στο Wix. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, οπότε αν θέλετε να εξασκηθείτε στις μπριζόλες κωδικοποίησης, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε.

Το Wix σας παρέχει περισσότερα από 500 πρότυπα που είναι έτοιμα για προσαρμογή. Διαθέσιμο σε μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, θα μπορείτε να βρείτε ένα πρότυπο που ταιριάζει απόλυτα στον προσωπικό σας ιστότοπο ή στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μερικές από τις δυνατότητες που θα μπορείτε να συμπεριλάβετε είναι ιστολόγια, γκαλερί πολυμέσων και διαδικτυακά καταστήματα. Επιπλέον, όλα τα πρότυπα Wix είναι βελτιστοποιημένα για προβολή σε κινητά, κάτι που είναι κρίσιμο στη σημερινή αγορά.

Εκτός από την καθοδήγησή σας στη διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου, το Wix παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων. Εάν λάβετε το σωστό πακέτο, μπορείτε να έχετε και το δικό σας όνομα τομέα. Με εξαιρετικές δυνατότητες SEO, αυστηρά μέτρα ασφάλειας που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης του ιστότοπού σας ή μεμονωμένων σελίδων του ιστότοπού σας και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που είναι γνωστό για την απόκριση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix

Η χρήση του Wix είναι εξαιρετικά εύκολη. Ακόμα και άτομα που δεν έχουν σκεφτεί ποτέ την κατασκευή ενός ιστότοπου στο παρελθόν θα εκπλαγούν με το πόσο γρήγορα μπορούν να δημιουργήσουν έναν υπέροχο και λειτουργικό ιστότοπο.

Εάν υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, είναι ότι μπορεί να αναλάβει το αίσθημα της συγκλονισμού από τις επιλογές. Όπως προαναφέρθηκε, το Wix έχει κυριολεκτικά εκατοντάδες πρότυπα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 200 εφαρμογές και υπηρεσίες που ενδέχεται να προστεθούν στον ιστότοπό σας. Είναι σχεδόν πάρα πολλές επιλογές. Για μερικούς αρχάριους, η διασκέδαση μπορεί γρήγορα να εξαντληθεί για να αντικατασταθεί από μια αίσθηση σύγχυσης και μετά από απογοήτευση.

Πώς λειτουργούν τα πρότυπα Wix

Τα καλά νέα είναι ότι είστε ελεύθεροι να πάρετε ένα πρότυπο για μια σύντομη περιστροφή για να δείτε όλες τις δυνατότητές του. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει αφού έχετε παίξει για λίγο, αλλάξτε το για άλλο. Τα πρότυπα έχουν μια περιοχή προεπισκόπησης όπου μπορείτε να δείτε όλα τα διάφορα παραδείγματα και σελίδες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.

Για να αποφύγετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι με αυτήν τη διαδικασία, προσπαθήστε να περιορίσετε τις επιλογές προτύπων αρχικά σε αυτές που στοχεύουν στον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε. Με λιγότερες επιλογές, είναι λιγότερο πιθανό να αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Η συνολική επεξεργασία προτύπων Wix είναι πολύ πιο εύκολη από την επεξεργασία αυτών Ιστότοποι WordPress.

Τα κακά νέα είναι ότι μόλις ο ιστότοπός σας δημοσιευτεί, θα κολλήσετε με αυτό το πρότυπο. Η εναλλαγή σε διαφορετικό πρότυπο σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν ξανά. Γι ‘αυτό είναι κρίσιμο να είστε βέβαιοι ότι το πρότυπο που επιλέγετε είναι το σωστό πριν αρχίσετε να το προσαρμόζετε.

Προσπαθήστε να μην πάρετε μια γρήγορη απόφαση σχετικά με το πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να μην χάσετε έναν τόνο εργασίας. Εναλλακτικά, απλώς χρησιμοποιήστε το Wix Artificial Design Intelligence και αφήστε έναν αλγόριθμο να κάνει πολλές από τις επιλογές σας.

Δεν θα βιώσουν όλοι την αίσθηση ότι είναι συγκλονισμένοι καθώς ξεκινούν με το Wix. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι δεν το βιώνουν ποτέ ή καταλήγει να είναι μια φευγαλέα αίσθηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που σχεδιάζουν έναν ιστότοπο με το Wix αναφέρουν ότι είναι μια διασκεδαστική, δημιουργική και ικανοποιητική εμπειρία. Με μια αίσθηση ολοκλήρωσης, η κατασκευή ενός ιστότοπου Wix μπορεί να είναι ένα καθησυχαστικό πρώτο βήμα προς το άνοιγμα μιας επιχείρησης.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Wix?

Εάν δεν διευθύνετε μια πολυεθνική εταιρεία, είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι η Wix δεν θα μπορούσε να σας προσφέρει πολλά στον τρόπο ισχύος, ευελιξίας και λειτουργικότητας για τον ιστότοπο της εταιρείας σας. Ενώ μερικοί άνθρωποι περιστασιακά αμφισβητούν εάν το Wix είναι αρκετά επεκτάσιμο ή όχι για να καλύψει τις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτός ο δημιουργός ιστότοπων είναι περισσότερο από ικανός, εκτός εάν η εταιρεία σας είναι συγκρίσιμου μεγέθους με την Amazon.

Τούτου λεχθέντος, θα βρείτε όλα τα είδη πακέτων στο Wix που έχουν σχεδιαστεί για σχεδόν οποιονδήποτε μπορεί να χρειαστεί έναν ιστότοπο. Τα άτομα που θέλουν να διαχειριστούν ένα blog μόδας ή να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για το γάμο τους θα βρουν πολλές επιλογές. Εάν χρησιμοποιείτε εστιατόριο ή ξενοδοχείο, το Wix διαθέτει πρότυπα για εσάς.

Παρέχονται επίσης μουσικοί, φωτογράφοι, γραφίστες, χορευτές, ηθοποιοί και καλλιτέχνες παράστασης. Θα ανακαλύψετε ακόμη και πρότυπα που είναι κατάλληλα για έναν δικηγόρο ή ένα CPA δίπλα σε διατάξεις που είναι ιδανικές για στούντιο γιόγκα και προπονητές ζωής.

Όποιος σκέφτεται να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παρόμοια μπορεί να θέλει να δει τι έχει να προσφέρει η Wix. Διατίθενται πολυάριθμα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου και με πολλά πρόσθετα με επιχειρηματικό πνεύμα, είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπου μπορούν να πωληθούν τα προϊόντα σας 24/7.

Ουσιαστικά, το Wix είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να είναι μια ιδανική πλατφόρμα για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο.

Είναι Wix με δυνατότητα κλιμάκωσης?

Με την πάροδο του χρόνου, ο ιστότοπός σας μπορεί να απολαμβάνει αυξανόμενη επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερες ιστοσελίδες, περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μεγαλύτερο εύρος ζώνης και βελτιωμένη ικανότητα πώλησης. Τα καλά νέα είναι ότι ο ιστότοπός σας Wix είναι έτοιμος να αναπτυχθεί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το App Market για να βρείτε περισσότερες από 200 εφαρμογές που κάνουν τον ιστότοπό σας Wix πιο λειτουργικό και ισχυρό από ποτέ. Εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές από αυτές που μπορείτε να λάβετε με μια εφαρμογή, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα πακέτα που προσφέρει το Wix. Με βελτιωμένο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης και όλα τα είδη πρόσθετων, αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, σκεφτείτε ένα πακέτο “Enterprise”, το οποίο συζητείται παρακάτω. Σχεδιασμένο για μεσαίες επιχειρήσεις, αυτό το πακέτο είναι ανθεκτικό, ισχυρό και ευέλικτο. Με τις σωστές εφαρμογές, θα μπορούσε εύκολα να εξυπηρετήσει τους σκοπούς σας για χρόνια.

Προσαρμογή

Τα πρότυπα που δημιουργήθηκαν από το Wix φαίνονται υπέροχα άμεσα. Μπορείτε να κάνετε κάποια ελαφριά προσαρμογή σε λίγα λεπτά και να καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που μοιάζει να ξοδέψατε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δολάρια σε αυτόν.

Φυσικά, αν θέλετε πραγματικά ο ιστότοπός σας να ξεχωρίζει από το πλήθος, πρέπει να τον προσαρμόσετε. Το Wix κάνει αυτό το έργο όχι μόνο απλό αλλά και ευχαρίστηση. Τα πρότυπα είναι προφορτωμένα με εικονικό κείμενο που προφανώς θα θέλετε να αντικαταστήσετε. Απλώς κάντε κλικ στο κείμενο και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε. Είναι τόσο εύκολο. Εάν θέλετε το κείμενο να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο, σύρετε το εύχρηστο ρυθμιστικό.

Εάν προτιμάτε να μην εισαγάγετε το κείμενό σας απευθείας στο Wix, τότε μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Η μεταφόρτωση περιεχομένου από το Instagram ή το Facebook είναι εξίσου απλή.

Για να κάνετε τον ιστότοπό σας πραγματικά ζωντανό, χρησιμοποιήστε μια λειτουργία όπως το κουμπί κινούμενης εικόνας για να κάνετε το κείμενο να ξεθωριάσει, να μεγεθύνετε ή να επιδείξετε άλλες εντυπωσιακές συμπεριφορές. Μη διστάσετε να ανεβάσετε ένα φόντο βίντεο, να συμπεριλάβετε μια διαδραστική παρουσίαση διαφανειών ή να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας. Το Wix το καθιστά όλα δυνατό.

Αναγνωρίζοντας ότι οι εικόνες μπορούν να είναι εξαιρετικά σημαντικές για την προσέλκυση επισκεπτών σε έναν ιστότοπο, το Wix διαθέτει μια βιβλιοθήκη εικόνων και γραφικών μετοχών. Για να τα προσθέσετε στο πρότυπό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε drag and drop. Εναλλακτικά, ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες για να δώσετε στον ιστότοπό σας μια προσαρμοσμένη πινελιά.

Πρότυπα

Ένα από τα πράγματα που κάνει το Wix τόσο ευχάριστο στη χρήση είναι τα εργαλεία που παρέχει. Παρόλο που λείπουν οι δυνατότητες SEO, το Wix έκανε τεράστια βήματα για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα γίνει αντιληπτός από το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Τα εργαλεία SEO της πλατφόρμας σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις διευθύνσεις URL, να επεξεργαστείτε μετα-περιγραφές και να προσθέσετε alt κείμενο σε εικόνες μεταξύ πολλών άλλων λειτουργιών.

Το Wix μπορεί επίσης να ενσωματώσει τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να μπορούν οι πελάτες σας να αλληλεπιδρούν μαζί σας. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης επισημάνσεων “μου αρέσει”, ροές δεδομένων, κοινόχρηστων στοιχείων και κοινωνικών μέσων.

Το Wix παίρνει επίσης υψηλά σημάδια για την ασφάλεια. Τα πιστοποιητικά SSL είναι ενσωματωμένα σε κάθε ιστότοπο Wix. Κατά συνέπεια, όλοι όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας θα γνωρίζουν ότι η σύνδεσή τους είναι ασφαλής χάρη στο εικονίδιο λουκέτου που βρίσκεται δίπλα στη διεύθυνση URL.

Ένα άλλο κρίσιμο εργαλείο είναι η δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που συχνά ξεχνούν να σώσουν την εργασία σας, τότε αυτό είναι το χαρακτηριστικό που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Επειδή το Wix αποθηκεύει περιοδικά και αυτόματα την εργασία σας, η ανάκτηση του τελευταίου αποθηκευμένου αντιγράφου του ιστότοπού σας δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Το Wix περαιτέρω είναι εξαιρετικά χρήσιμο χάρη στα μυριάδες εικονίδια ερωτηματικών που είναι διάσπαρτα σε ολόκληρο τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου σας. Κάντε κλικ στο ερωτηματικό για να αποκαλύψετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές, οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται απευθείας από το κέντρο βοήθειας του Wix. Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα ερωτηματικά που έχουν επισυναφθεί σεμινάρια βίντεο. Είναι τόσο βολικό να μην χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση αλλού όταν χρειάζεστε απλώς μια γρήγορη απάντηση.

Μεγάλη αγορά εφαρμογών

Ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του Wix είναι το App Market. Φορτωμένο με περισσότερες από 200 εφαρμογές, μερικές από τις οποίες είναι δωρεάν, η αγορά είναι το ενιαίο κατάστημα για όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Υπάρχει η Wix Pro Gallery, ώστε να μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας και το Site Booster που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να βρεθεί σε μηχανές αναζήτησης.

Άλλες αξιόλογες εφαρμογές περιλαμβάνουν τις φόρμες Wix, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μιας απίστευτης ποικιλίας φορμών και των εκδηλώσεων Wix για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εκδηλώσεών σας στο διαδίκτυο. Το Wix Music καθιστά δυνατή τη ροή και πώληση των δικών σας μουσικών συνθέσεων και άλλες εφαρμογές επιτρέπουν την online κράτηση ραντεβού, χειρίζονται την τιμολόγηση και τη λογιστική και διευκολύνουν τις διαδικτυακές πληρωμές. Όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, θα βρείτε πολλές επιλογές και θα μπορείτε να συνδεθείτε με όλες τις ροές κοινωνικών μέσων, το κατάστημα Etsy και την αγορά eBay.

Μιλώντας για το μάρκετινγκ, το Ascend by Wix ουσιαστικά είναι ένα πακέτο λύσεων μάρκετινγκ all-in-one για τον πολυάσχολο επαγγελματία. Επιλέξτε από τρία σχέδια Ascend ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και το πού βρίσκεστε στην ανάπτυξή της. Το Ascend περιλαμβάνει χρήσιμα εργαλεία για τη διαχείριση επαφών και για την απόκριση σε επισκέπτες ιστότοπων μέσω ζωντανής συνομιλίας ή messenger.

Το Ascend καθιστά επίσης δυνατή τη δημιουργία αυτοματοποιημένων διαδικασιών όπως εγγραφές νέων μελών.

αυτοματισμός wix

Περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας και αποστολής τιμολογίων σε πελάτες.

τιμολόγιο wix

Περαιτέρω περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι πράγματα όπως το SEO Wiz για να βοηθήσουν τους webmasters να βελτιώσουν τα παιχνίδια SEO και τα εργαλεία μάρκετινγκ email. Διατίθεται επίσης δημιουργία Social Post.

κοινωνική θέση

Το Wix διαθέτει εκατοντάδες πανέμορφα πρότυπα που περιμένουν να προσαρμοστούν από εσάς. Ομαδοποιούνται σε μια ποικιλία κατηγοριών όπως Επιχειρήσεις, Ηλεκτρονικό Κατάστημα, Φωτογραφία, Βίντεο, Μουσική, Εστιατόρια & Τρόφιμα, Ταξίδια & Τουρισμός, Υγεία & Ευεξία, Μόδα & Ομορφιά, Κοινότητα & Εκπαίδευση και άλλα. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για μια εκδήλωση, υπάρχουν πρότυπα για αυτό. Χρειάζεστε ένα χαρτοφυλάκιο ή να συνεχίσετε την ιστοσελίδα; Αυτά είναι επίσης διαθέσιμα. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog, θα βρείτε πολλές έτοιμες επιλογές. Το θέμα είναι ότι είναι πιθανό να βρείτε ένα πανέμορφο πρότυπο στο Wix που είναι ιδανικό για οποιεσδήποτε ανάγκες σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ταξιδιωτικού ιστολογίου:

Αυτό είναι για μια επιχείρηση:

Ένα δικηγορικό γραφείο μπορεί να έλκει προς αυτό το πρότυπο:

Ένας φωτογράφος μπορεί να ερωτευτεί μια διάταξη γκαλερί όπως αυτή:

Είτε είστε καλλιτέχνης απόδοσης είτε χρειάζεστε έναν συντηρητικό ιστότοπο για την εταιρεία CPA, το Wix θα πρέπει να μπορεί να σας φιλοξενήσει. Η επιλογή προτύπων τους είναι σχεδόν ασυναγώνιστη και πιθανότατα θα εντυπωσιαστείτε από όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που περιλαμβάνονται σε καθένα.

Τιμολόγηση Wix

Το Wix διαθέτει δύο ευρείες βαθμίδες πακέτων: Ιστότοπος και Επιχείρηση και ηλεκτρονικό εμπόριο. Τα άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν προσωπικό ιστότοπο μπορούν να πληρώσουν μόλις 13 $ το μήνα με το “Συνδυασμός“Σχέδιο. Για την τιμή, λαμβάνουν δύο GB εύρους ζώνης, 3 GB αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητα χωρίς διαφημίσεις, 30 λεπτά βίντεο και δωρεάν τομέα για ένα έτος.

Το επόμενο βήμα στα πακέτα διατίθεται προς τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Κοστίζει 17 $ ανά μήνα, αυτό το πακέτο είναι γνωστό ως “Απεριόριστος.”Κατά συνέπεια, τα άτομα με αυτό το πρόγραμμα λαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Εκτός από τις δυνατότητες του προγράμματος Combo, οι συνδρομητές λαμβάνουν μία ώρα βίντεο, 300 $ κουπόνια διαφημίσεων, την εφαρμογή Site Booster και την εφαρμογή Visitor Analytics.

Ο Wix λέει ότι το επόμενο πακέτο τους, το οποίο ονομάζουν “Υπέρ,”είναι η καλύτερη αξία τους στα 22 $ το μήνα. Περιλαμβάνει τα πάντα στα δύο πακέτα χαμηλότερης βαθμίδας, εκτός από 20 GB αποθηκευτικού χώρου, δύο ώρες βίντεο, ημερολόγιο εκδηλώσεων, επαγγελματικό λογότυπο και αρχεία λογότυπων κοινωνικών μέσων.

Το μεγαλύτερο πακέτο ονομάζεται “πολύ σπουδαίο πρόσωπο.”Κοστίζει 39 $ ανά μήνα και συνοδεύεται από όλα όσα περιλαμβάνονται στα τρία μικρότερα πακέτα. Επιπλέον, οι συνδρομητές λαμβάνουν απόκριση προτεραιότητας και υποστήριξη VIP, πράγμα που σημαίνει ότι οι κλήσεις τους πηγαίνουν στο προσκήνιο όταν έχουν κάποια ερώτηση ή πρόβλημα.

Επιχειρηματικά και ηλεκτρονικά εμπορικά σχέδια για αποδοχή πληρωμών μέσω του ιστότοπού σας

Όποιος θέλει να μπορεί να δέχεται πληρωμές μέσω του ιστότοπού του πρέπει να εγγραφεί σε ένα από τα προγράμματα Business & eCommerce, τα οποία είναι δωρεάν προμήθειας. Αυτό περιλαμβάνει το “Βασική επιχείρηση,”που κοστίζει μόλις 23 $ το μήνα. Εκτός από τη δυνατότητα αποδοχής διαδικτυακών πληρωμών, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης 20 GB, χωρίς διαφημίσεις Wix, πέντε ώρες βίντεο, Google Analytics, δωρεάν τομέα για ένα έτος, διαφήμιση 300 $ κουπόνια, την εφαρμογή Site Booster και την εφαρμογή Visitor Analytics.

Το επόμενο μεγαλύτερο πακέτο Business & eCommerce είναι “Απεριόριστη επιχείρηση,”και διαρκεί 27 $ το μήνα. Περιλαμβάνει τα πάντα στο πακέτο Basic, εκτός από το ότι διαθέτει επίσης αποθηκευτικούς χώρους 35 GB, 10 ώρες βίντεο, επαγγελματικό λογότυπο και αρχεία λογότυπων κοινωνικών μέσων.

Με το “Επιχείρηση VIPπακέτο, οι πελάτες πληρώνουν 49 $ το μήνα για να λαμβάνουν όλες τις δυνατότητες των δύο λιγότερο ακριβών πακέτων συν 50 GB αποθηκευτικού χώρου, προτεραιότητα απόκρισης και υποστήριξη VIP.

Εάν κανένα από αυτά τα πακέτα δεν είναι αυτό που ψάχνετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα πλήρως προσαρμόσιμο “Επιχείρηση“πακέτο που κοστίζει 500 $ ανά μήνα. Σχεδιασμένο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν μεγαλύτερο και ισχυρότερο ιστότοπο, αυτό είναι ένα κλιμακούμενο πακέτο που προορίζεται να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών σας.

Αν ψάχνετε για φθηνότερες επιλογές, ρίξτε μια ματιά στο καλύτεροι φτηνοί οικοδεσπότες.

Υποστήριξη πελατών

υποστήριξη πελατώνΌσον αφορά την υποστήριξη πελατών, το Wix είναι εξαιρετικό. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ανακαλύψετε το Κέντρο βοήθειας Wix, όπου μπορείτε να βρείτε έτοιμες απαντήσεις πληκτρολογώντας μια ερώτηση ή περιηγηθείτε σε συγκεκριμένα θέματα. Με όλα τα είδη άρθρων, είναι σχετικά εύκολο να λάβετε άμεση βοήθεια με κοινές ερωτήσεις και ανησυχίες χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών.

Το Wix Blog είναι ένας ακόμη χρήσιμος πόρος που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνουν τους βασικούς τρόπους δημιουργίας ενός ιστότοπου και ακόμη και τα πιο προηγμένα θέματα που θα πρέπει να προσεγγίσετε καθώς ο ιστότοπός σας ωριμάζει.

Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, επισκεφθείτε το Wix Arena. Εδώ μπορείτε να βρείτε και να συνδεθείτε με εκατοντάδες σχεδιαστές ιστοσελίδων Wix που θα χαρούν να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο μόνο για εσάς. Περιηγηθείτε στις γκαλερί για να βρείτε γρήγορα έναν σχεδιαστή του οποίου το στυλ σας αρέσει.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μέσω email ή τηλεφώνου. Αυτοί οι επαγγελματίες είναι γενικά γρήγοροι, αποτελεσματικοί και εξυπηρετικοί. Εάν ανησυχείτε ότι πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για να λάβετε απαντήσεις όταν τις χρειάζεστε γρήγορα, απλώς εγγραφείτε σε ένα από τα πακέτα που προσφέρει απόκριση προτεραιότητας και υποστήριξη VIP. Αυτές οι λειτουργίες σας βάζουν πάντα στο προσκήνιο.

Τελικές σκέψεις

Το Wix μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που είναι διαθέσιμο σήμερα. Διαθέτει εκατοντάδες πρότυπα εκτός από περισσότερες από 200 εφαρμογές. Με όλες αυτές τις επιλογές και δυνατότητες, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ονείρου.

Παρ ‘όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεκινήσουν με το Wix απλώς και μόνο επειδή παρουσιάζονται με τόσες πολλές επιλογές. Συνιστάται στους νέους πελάτες να προσπαθούν να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιλογές προτύπων τους για να αποφύγουν ενδεχομένως αυτό το πρόβλημα. Στη συνέχεια, οι εφαρμογές μπορούν να προστεθούν με την πάροδο του χρόνου καθώς ο webmaster ανακαλύπτει τι είναι απαραίτητο και χρήσιμο.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο που δεν θα σπάσει την τράπεζα, είναι δύσκολο να πάει στραβά με το Wix. Είναι απίστευτα διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map