Αναθεώρηση Squarespace

Η χρήση του Squarespace ως δημιουργού ιστότοπων σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο.


Τα τελευταία χρόνια η Squarespace έχει εξελιχθεί πραγματικά ως εταιρεία. Το αρχικό προϊόν ήταν μια εκδοχή με πολύ barebones για ό, τι έμοιαζε με το πρόγραμμα επεξεργασίας Dreamweaver WYSIWYG παλιού σχολείου (ένα πολύ παλιό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων).

Έκτοτε, επεκτείνεται τόσο στη λειτουργικότητα των κατασκευαστών, δίνοντας στο περιβάλλον εργασίας του μια πλήρη αναθεώρηση και επενδύοντας σε εκατοντάδες δωρεάν θέματα και οδηγούς.

Με το Squarespace αποκτάτε έναν ισχυρό δημιουργό ιστότοπων και έναν επεξεργαστή που μπορείτε να μάθετε εύκολα και αποτελεσματικά. Αντί για την καμπύλη μάθησης αρκετών εβδομάδων που θα χρειαστείτε για το WordPress, μπορείτε να μάθετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε σε μια εβδομάδα.

Αυτή η λειτουργικότητα κάνει το Squarespace ιδανικό για νέους μπλόγκερ ή επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν απλό ιστότοπο με γνώμονα τις πληροφορίες. Υπάρχουν κάποια είδη ιστότοπων και λειτουργιών για τις οποίες πιστεύουμε ότι το Squarespace δεν είναι το καλύτερο.

Σε αυτήν την κριτική θα δούμε πώς το Squarespace ανεβαίνει στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική κατηγορία καλύτερων δημιουργών ιστότοπων.

Η γρήγορη κατανομή μας

Το Squarespace σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο γρήγορα και εύκολα χωρίς σχεδόν καμία καμπύλη εκμάθησης.

Το κάνουν αυτό προσφέροντάς σας την επιλογή να επιλέξετε από μια σειρά από εκπληκτικά πρότυπα. Μόλις επιλεγεί το πρότυπό σας, μπορείτε να ανεβάσετε πολυμέσα, να γράψετε κείμενο και να προσθέσετε μια χούφτα άλλων χρήσιμων αντικειμένων. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να αναδιατάξετε αυτά τα διαφορετικά στοιχεία μέσα στο θέμα.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο για προσαρμογή – θα είναι δύσκολο. Το Squarespace ευδοκιμεί στον κόσμο. Εκτός αυτού του κόσμου, εμφανίζονται εμπόδια. Άλλες επιλογές για τη δημιουργία ιστότοπων είναι καλύτερες από το Squarespace εάν η προσαρμογή είναι αυτό που ψάχνετε.

Πολλοί άνθρωποι είναι εντάξει με τη δημιουργία ενός όμορφου ιστότοπου γρήγορα και εύκολα, χωρίς σχεδόν καμία καμπύλη μάθησης μέσα σε ένα πρότυπο. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.

Το Squarespace προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για άτομα που θέλουν να το δοκιμάσουν. Υπόδειξη – βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει πριν από τις 14 ημέρες, διαφορετικά θα χρεωθείτε. 

Συνοψίζοντας λοιπόνΤο Squarespace είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να χτίσουν ένα απίστευτα εύκολο κάθισμα χωρίς πολλή προαιρετικότητα. 

Πώς λειτουργεί το Squarespace

Όταν ξεκινάτε στο Squarespace σας παρουσιάζονται δύο επιλογές.

  1. Ξεκινήστε απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις.
  2. Ξεκινήστε με την αναζήτηση προτύπων.

Αν εσύ’είμαστε εύκολα συγκλονισμένοι, προτείνουμε να κάνετε κλικ στην πρώτη επιλογή. Βασικά, αυτό που θα κάνει το Squarespace είναι να σας ρωτήσει τι σκοπεύετε να κάνετε με τον ιστότοπό σας και στη συνέχεια να σας τοποθετήσει σε μια κατηγορία προτύπων για να δείτε.

Εδώ, απάντησα στη μία ερώτηση που είχαν. Τους είπα ότι ήθελα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο για το χαρτοφυλάκιό μου. Ανάλογα με το τι απαντάτε, το Squarespace σας μεταφέρει στη συνέχεια σε μια κατηγορία προτύπων και προτείνει ένα πρότυπο για εσάς.

προσωπικές ιστοσελίδες

Μου δόθηκε η πρόταση του προτύπου Jasper. Το πρότυπο Jasper δημιουργήθηκε ειδικά για να προβάλλει άτομα’χαρτοφυλάκια. Εάν είχατε απαντήσει σε άλλη κατηγορία, ο Squarespace θα πρότεινε ένα διαφορετικό πρότυπο. Αποφάσισα να επιλέξω τον Jasper και να προχωρήσω.

Boom, έχετε έναν ιστότοπο και εσείς’ξανά στη δωρεάν δοκιμή σας. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αμέσως. Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι ότι θα μπορούσα να ανεβάσω μερικές εικόνες και να γίνω αμέσως με τον ιστότοπό μου. Λίγο περισσότερη προσαρμογή είναι πάντα καλή, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει’μπορείς να κάνεις πολύ κίνηση.

Ζείτε και πεθαίνετε από το πρότυπο.

Αυτό δεν είναι’να πω ότι μπορείτε’να χτίσω έναν όμορφο ιστότοπο. Εδώ είναι ένα παράδειγμα ιστότοπου χτισμένο στο Squarespace που δείχνει τι είναι δυνατό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για ποιον είναι το Squarespace (Συμβουλή – Ιστότοποι με εικόνες)

Το Squarespace είναι πιο κατάλληλο για άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν φωτογραφίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος ατόμου, αλλά είναι πραγματικά κατάλληλο για άτομα που παρουσιάζουν φωτογραφία και άλλα έργα τέχνης. Όπως μπορείτε να δείτε από τα παρακάτω πρότυπα, η δημιουργία μιας όμορφης βιτρίνας είναι πολύ δυνατή στο Squarespace.

πηγάδια

Πέρα από αυτό, το Squarespace είναι επίσης για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, αλλά δεν θέλει να είναι δύσκολο. Δεν είναι υπερβολή να πείτε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα πρότυπο και απλώς να ανταλλάξετε εικόνες και κείμενο σε 30 λεπτά και να έχετε τον εαυτό σας έναν πλήρη ιστότοπο.

Δεν προτείνω τη χρήση του Squarespace για το ηλεκτρονικό εμπόριο, εκτός εάν πουλάτε λιγότερα από πέντε προϊόντα και δεν σας ενδιαφέρει επιπλέον λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρουν άλλες πλατφόρμες.

Τι μας αρέσει για το Squarespace

Στην επόμενη ενότητα θα αναφερθούμε σε μερικά από τα χαριτωμένα στοιχεία της υπηρεσίας για να επισημάνουμε τι μας αρέσει και δεν μας αρέσει.

Ευκολία στη χρήση

Υπάρχουν πολλά κατασκευαστές ιστοσελίδων με περισσότερες επιλογές από το Squarespace. Επιστρέφοντας στην αναλογία επίπλων κρεβατοκάμαρών μου – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων όπου μπορείτε να επιλέξετε από ένα ολόκληρο κατάστημα επίπλων και ακόμη και να επιλέξετε το δωμάτιό σας στο σπίτι σας. Αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Wix, προσφέρουν πλήρη προσαρμογή.

Με αυτήν την πλήρη προσαρμογή έρχεται περισσότερο από μια καμπύλη μάθησης και μεγαλύτερη δυσκολία. Squarespace δεν’Έχω πραγματικά μια καμπύλη μάθησης και δεν είναι’καθόλου δύσκολο.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από έναν δημιουργό ιστότοπων, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας έπιπλα, σπίτι, δωμάτιο και γειτονιά. Οτι’είναι αυτό’σαν τη χρήση του WordPress. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML, εσείς’ξαναχτίζετε το σπίτι και τα έπιπλα σας από το μηδέν.

Η ομορφιά του Ίντερνετ του σήμερα είναι ότι προσφέρει υπηρεσίες όπως το Squarespace την ευκαιρία να επιτρέψετε σε άτομα σαν κι εσάς τη δυνατότητα να χτίσουν υπέροχους ιστότοπους.

Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι πόσο διαισθητικά είναι όλα. Μπορείτε να μετακινηθείτε στα διάφορα στοιχεία για να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις αυτού του στοιχείου.

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό που τοποθετείται στην ιστοσελίδα και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να κυνηγήσετε αυτό που ψάχνετε.

Πρότυπα Squarespace

Η μαγεία του Squarespace βρίσκεται στο πρότυπο. Αυτό από μόνο του θα ήταν ένας λόγος για να επιλέξετε το Squarespace από ανταγωνιστές όπως το Wix. Είναι πραγματικά τα καλύτερα πρότυπα στην αγορά όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων. Θα μπορούσα να διαλέξω οποιοδήποτε από τα πρότυπα που προσφέρθηκαν και να είμαι σίγουρος ότι μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για τον οποίο θα μπορούσε να είναι περήφανος.

Το Squarespace διαχωρίζει τα πρότυπά τους σε κατηγορίες. Ο ιστότοπός σας πιθανότατα εμπίπτει σε μία από τις κατηγορίες – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μία.

Μόλις το περιορίσετε υπάρχουν συνήθως δύο επιλογές για να διαλέξετε. Στην κατηγορία γάμου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της Τζούλια ή της Σόννι.

Αφού περάσετε τους δύο πρώτους, ίσως νιώθετε σαν να έχετε καταφύγιο’έχουν δοθεί αρκετές επιλογές. Λοιπόν, σε κάθε κατηγορία υπάρχει επίσης μια ενότητα που ονομάζεται “άλλοι που μπορεί να σας αρέσουν”. Στην κατηγορία γάμου, θα βρείτε 6 ακόμη πρότυπα που ονομάζονται Anya, Naomi, Sonora, Charlotte, Aubrey και Kin.

Τι δεν μας αρέσει για το Squarespace

Προσαρμογή

Τα πλεονεκτήματα του Squarespace επηρεάζουν άμεσα τα μειονεκτήματα του Squarespace.

Εάν κάτι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, συνήθως σημαίνει ότι δεν παρέχει πάρα πολλές επιλογές. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο τώρα που δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα στρογγυλό μανταλάκι σε μια τετράγωνη τρύπα.

Το Squarespace απλά δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως δημιουργός ιστότοπων όπου δημιουργείτε ό, τι θέλετε. Ολόκληρος ο σκοπός του είναι να εργαστείτε μέσα σε ένα πρότυπο που σας εξασφαλίζει ότι έχετε έναν αισθητικά ευχάριστο ιστότοπο.

Υπάρχουν επιλογές – είναι απλώς ότι αυτές οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Blogging και SEO

Η λειτουργικότητα του Blogging είναι καλή στο Squarespace. Προφανώς δεν το κάνει’Κρατήστε ένα κερί στο WordPress όταν πρόκειται για λειτουργικότητα, αλλά εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά.

Ειλικρινά, αυτό’Είναι καλύτερα από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, καθώς διαθέτει λειτουργίες όπως συμπαθεί, σχόλια και ένα εικονίδιο κοινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια ροή RSS και να ρυθμίσετε μια ενσωμάτωση podcasting.

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν blogger να προγραμματίζει δημοσιεύσεις για δημοσίευση αργότερα. Αυτό είναι υπέροχο για άτομα που τους αρέσει να γράφουν λίγες αναρτήσεις ιστολογίου. Τους δίνει τη δυνατότητα να συγκλονίζουν τις ημέρες δημοσίευσης αντί να βομβαρδίζουν άτομα με νέες δημοσιεύσεις ιστολογίου.

Όσον αφορά το SEO, δεν υπάρχουν πρόσθετα που σας βοηθούν να αξιολογήσετε πόσο καλά είστε’βελτιστοποιήσατε μια σελίδα. Σε άλλες πλατφόρμες, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο για να σας πω τι εσείς’έκανα λάθος και σωστό.

Το Squarespace σας επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε δομές και τίτλους διευθύνσεων URL που θα προχωρήσουν πολύ στην οργάνωση των μηχανών αναζήτησης. Πολλοί απλοί κατασκευαστές ιστότοπων και πλατφόρμες δεν χρησιμοποιούν’επιτρέψτε τόσο πολύ.

Εάν το SEO είναι ο κύριος στόχος σας, αλλά μπορείτε κυριολεκτικά’να χρησιμοποιήσω το WordPress – Το Squarespace είναι μια καλή επιλογή. Αν εσύ’σχεδιάζετε να βγείτε έξω στο SEO, αλλά μπορεί’για να χρησιμοποιήσετε το WordPress, πιθανότατα κερδίσατε’να μπορέσω να βγάλω τα πάντα στο SEO. Το WordPress εξακολουθεί να είναι βασιλιάς στον κόσμο του blogging και του SEO.

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε τελικά έναν πολύ επικεντρωμένο ιστότοπο SEO από ό, τι θα πρέπει να σκεφτείτε οικοδεσπότης wordpress.

Υποστήριξη πελατών

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι το Squarespace’Η υποστήριξη πελατών δεν είναι κακή.

Είναι όμως ενοχλητικό.

Το Squarespace διαθέτει μια καταπληκτική βάση γνώσεων, κέντρο βοήθειας, κατάλογο φροντιστηρίων και παρουσία στο φόρουμ. Αυτό είναι από το σχεδιασμό και το ξέρουν αυτό. Το Squarespace είναι απλό – οι ερωτήσεις πρέπει’να είναι πολυάριθμα. Ωστόσο, εάν θέλετε να μιλήσετε με έναν άνθρωπο, είναι δύσκολο.

Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσετε όλο το υλικό βοήθειας πριν επικοινωνήσετε μαζί τους. Αυτό είναι κατανοητό καθώς εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, δείχνοντας τους χρήστες προς την κατεύθυνση ήδη δημιουργημένου υλικού για να απαντήσουν σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις.

Μερικές φορές, πρέπει να μιλήσετε με κάποιον. Όταν θέλετε να το κάνετε αυτό, αυτό’είναι μια ταλαιπωρία. Ο ιστότοπος σάς κάνει να κάνετε κλικ σε πολλές επιλογές λέγοντας γιατί πρέπει να μιλήσετε με κάποιον. Αν και αυτό είναι χρήσιμο με κάποιους τρόπους, κυρίως επειδή σας δείχνει το ακριβές άρθρο βοήθειας, το βίντεο ή άλλους πόρους που μπορείτε, είναι ακόμα ενοχλητικό.

Ό, τι συνέβη και ήταν σε θέση να ζητήσει βοήθεια? ��‍♂️

Το κατάλαβα, μερικοί άνθρωποι κάνουν κατάχρηση του συστήματος. Για όσους από εμάς θέλουμε μια ερώτηση μόνο μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι, μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να πληρώνουμε για μια υπηρεσία και να μην έχουμε πλήρη πρόσβαση σε ένα προσωπικό υποστήριξης πελατών όταν χρειάζεται.

Τιμές Squarespace

Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι ότι προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Με τη δοκιμή, μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας και να δείτε πώς σας αρέσει το λογισμικό. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει πραγματικά να χρησιμοποιείτε το Squarespace.

Μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, σας παρουσιάζονται τέσσερις διαφορετικές επιλογές. Δύο για έναν κανονικό ιστότοπο και δύο για το ηλεκτρονικό εμπόριο

ΠροσωπικόςΕπιχείρησηΒασικό ηλεκτρονικό εμπόριοΠροηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο
Κόστος εάν πληρώνετε μηνιαία16 $26 $30 $46 $
Κόστος εάν πληρώνετε ετησίως12 $18 $26 $40 $
ΧαρακτηριστικάΑπεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος, ιστότοπος βελτιστοποιημένος για κινητά, μετρήσεις ιστότοπου, δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας, ασφάλεια SSL, 24/7 υποστήριξη πελατών, 2 συνεισφέροντεςΌλα σε Προσωπικούς, απεριόριστους συντελεστές, επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Google, πίστωση 100 $ Google Ads, αναδυόμενα παράθυρα προώθησης, πλήρως ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο, απεριόριστη προστασία, αποδοχή δωρεών, χρέωση συναλλαγής 3%, γραμμή πληροφοριών για κινητά, δυνατότητα CSS και JavaScript, αποκλεισμοί premium και ενοποιήσεις και μια γραμμή ανακοινώσεωνΤα πάντα στην επιχείρηση, χωρίς χρεώσεις συναλλαγών, πληρωμή βελτιστοποιημένη για κινητά, μετρήσεις εμπορίου, απόθεμα, παραγγελίες, φόρος, κουπόνια, εκτύπωση ετικετών, ολοκληρωμένη λογιστική, ολοκλήρωση αγοράς στον τομέα, λογαριασμούς πελατών, προϊόντα στο InstagramΤα πάντα στο Βασικό ηλεκτρονικό εμπόριο, συνδρομές, προηγμένη αυτόματη ανάκτηση καλαθιού, ευέλικτες εκπτώσεις, δωροκάρτες και API παραγγελιών

Εάν πληρώνεται ετησίως – οι συνδρομές του Squarespace είναι σύμφωνες με τους ανταγωνιστές. Εάν πληρώνεται κάθε μήνα – το κόστος είναι σχετικά υψηλό. Όπως και με οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για ευκολία χρήσης και μια λύση all in one.

Ιστορία Squarespace

Ο Anthony Casalena δημιούργησε το Squarespace από την ανάγκη. Ήθελε να φιλοξενήσει το δικό του blog και ανακάλυψε ότι υπήρχε’t οποιεσδήποτε αυτο-φιλοξενούμενες επιλογές blogging για κανονικά άτομα. Αυτό ήταν το 2004 και οι επιλογές για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου ήταν σπάνιες.

Ένα αρχικό δάνειο από τους γονείς του του έδωσε δύο διακομιστές, τους οποίους διατηρούσε στον κοιτώνα του στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Ο Άντονι ήταν ο μόνος υπάλληλος μέχρι το 2007 και ήθελε να διασφαλίσει ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν το Squarespace είχαν έναν ιστότοπο για τον οποίο θα μπορούσαν να είναι περήφανοι. Κατά την οικοδόμηση της επιχείρησης τα επόμενα χρόνια, ο κύριος στόχος ήταν να παράσχει έναν αισθητικά ευχάριστο τρόπο για τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιστότοπους.

Το 2014, η Squarespace ανανέωσε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδας στην όμορφη πλατφόρμα σχεδιασμού που υπάρχει σήμερα. Έπρεπε να το κάνουν για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να προσφέρουν βελτιστοποίηση για κινητά. Αυτή η αλλαγή επιτρέπει σε όλα τα πρότυπα και τα σχέδια στο Squarespace να εμφανίζονται στο κινητό εξίσου εύκολα με την έκδοση του ιστότοπου για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Τώρα, η εταιρεία είναι αξίας σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για να ακούσετε την ιστορία του Squarespace και τον Anthony Casalena’Το ταξίδι για να χτίσετε αυτό που είναι σήμερα το Squarespace, δείτε το Πώς έχτισα Αυτό το επεισόδιο που περιλαμβάνει τον ιδρυτή. Εάν είστε οπαδός του web design, είναι απαραίτητο να ακούσετε.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Squarespace καλύτερο από το WordPress?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μεγάλη απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι. Δείτε τις παραπάνω ερωτήσεις για αναφορά. Το Squarespace είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από το WordPress και έχει περίπου το ένα εικοστό της καμπύλης μάθησης. Ως αρχάριος το WordPress μπορεί να είναι τρομακτικό.

Είναι δωρεάν Squarespace?

Το Squarespace προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Αυτό θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε την υπηρεσία για να λάβετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση σχετικά με το εάν θέλετε ή όχι να πληρώσετε για την υπηρεσία με πλήρη απασχόληση.

Ποιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι καλύτερο?

Συνολικά, το Wix είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ωστόσο, το Squarespace είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και μπορεί να δημιουργήσει τον πιο όμορφο ιστότοπο στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό μας για καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων.

Είναι δύσκολο το Squarespace?

Όχι, το Squarespace είναι μια από τις ευκολότερες υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων. Υπάρχουν μερικά που είναι ευκολότερα, αλλά προέρχονται’τόσο καλό όσο το Squarespace.

Είναι το Squarespace καλό για αρχάριους?

Το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αισθάνεστε ότι είστε αρχάριος και έχετε λίγο άγχος όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Το Wix είναι επίσης μια φανταστική επιλογή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται αν αισθάνεστε λίγο πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας να μάθετε το λογισμικό. Χρησιμοποιήστε το Squarespace εάν εσείς’Ψάχνω για την πιο απλή προσέγγιση για τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Για να δείτε μερικές άλλες επιλογές δείτε μας καλύτερος οδηγός πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είναι το Squarespace καλό για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Το Squarespace είναι καλό για ένα απλό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό, τότε το Shopify είναι η καλύτερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πόσο ακριβό είναι το Squarespace?

Για κανονικούς ιστότοπους, υπάρχουν δύο επιλογές τιμολόγησης. Μπορείτε να πληρώσετε 12 $ ανά μήνα 18 $ ανά μήνα.

Είναι το Squarespace καλύτερο από το Wix?

Και οι δύο επιλογές παρέχουν οφέλη. Το Squarespace προορίζεται για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν όμορφο ιστότοπο μέσα από ένα φανταστικό πρότυπο, ενώ το Wix είναι για άτομα που αναζητούν περισσότερη προσαρμοστικότητα.

συμπέρασμα

Αν εσύ’ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο, τότε το Squarespace είναι η κορυφαία επιλογή για εσάς. Εάν δεν το κάνετε’Σχεδιάστε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας και χρησιμοποιώντας το WordPress, περιορίζετε σε μια χούφτα επιλογές στο χώρο δημιουργίας ιστότοπων. Εδώ είναι οι επιλογές μας ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού.

Οτι’s όπου μπαίνει το Squarespace. Εάν εσείς’Ψάχνω να χτίσω έναν φοβερό ιστότοπο μέσα σε όμορφα πρότυπα, τότε το Squarespace δεν είναι “brainer”. Προβλήματα προκύπτουν όταν θέλετε να προσαρμόσετε εκτός των παρεχόμενων προτύπων.

Δεν είναι έξω από τη σφαίρα της δυνατότητας να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τον οποίο είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, χρησιμοποιώντας το Squarespace, εντός μίας ώρας.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector