Αναθεώρηση SiteGround 2020

SiteGround: Επισκόπηση

Ένας δοκιμασμένος και αξιόπιστος οικοδεσπότης θα κρατήσει και τα δύο πόδια σας στο έδαφος. Γι ‘αυτό δεν υπάρχει έκπληξη ότι το SiteGround είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι διάσημο για την ταχύτητα, την αξιοπιστία, τη σταθερή υποστήριξη και ένα σύνολο ισχυρών χαρακτηριστικών. Εμπιστεύονται περίπου δύο εκατομμύρια κάτοχοι τομέα και μια επίσημα προτεινόμενη εταιρεία φιλοξενίας από το ίδιο το WordPress. Επιπλέον, ενσωματώνεται επίσης καλά με τα Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, WooCommerce και Weebly.


SiteGround Συνιστώμενη Εταιρεία Φιλοξενίας από το WordPress

Για να προσδιορίσουμε εάν το SiteGround είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες φιλοξενίας σας, θα μιλήσουμε για τις βασικές του δυνατότητες, τι μας άρεσε, τι δεν μας αρέσει και τιμολόγηση σε αυτήν την κριτική SiteGround.

Συνηθισμένα ζητήματα με παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων

Με πολλούς οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που προσφέρουν διάφορα είδη ρυθμίσεων φιλοξενίας, η επιλογή ενός κατάλληλου προγράμματος θα μπορούσε να κατακλύσει τους αρχάριους και τους ενδιάμεσους χρήστες. Οι υποψήφιοι πελάτες πρέπει να λάβουν υπόψη πολλούς παράγοντες πριν φτάσουν σε τελική απόφαση, όπως εύρος ζώνης, αποθήκευση, χρόνος λειτουργίας, ταχύτητα, τιμολόγηση και τοποθεσία διακομιστή.

Το SiteGround αντιμετωπίζει τέτοιες ερωτήσεις αρκετά καλά. Διαθέτει πολλά σχέδια φιλοξενίας που θα ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών. Διαθέτει υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά σε λογικές τιμές και είναι γνωστή για τη φιλική εξυπηρέτηση πελατών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το SiteGround είναι συνήθως κορυφαίο σε έρευνες, όπως αυτές οι ανεπίσημες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται από τρεις ομάδες του Facebook.

SiteGround Tops Facebook Group Survey 1
SiteGround Tops Facebook Group Survey 2
SiteGround Tops Facebook Group Survey 3

Βασικά χαρακτηριστικά του SiteGround

1. Εύχρηστη διεπαφή

Έξω με το παλιό, με το νέο. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο SiteGround και μια νέα Αρχική σελίδα θα σας χαιρετήσει. Το SiteGround έχει ανανεώσει τη διεπαφή του, το οποίο βρίσκω πιο ομαλό και πιο διαισθητικό.

Αρχική σελίδα SiteGround

Αυτή η αρχική σελίδα είναι το αντίστοιχο του λογαριασμού μου του SiteGround στην παλιά διεπαφή. Περιέχει περιγραφές και συντομεύσεις σε κοινά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, καθώς και τις πρόσφατες δημοσιεύσεις ιστολογίου. Εκτός από την Αρχική σελίδα, θα δείτε πέντε άλλες καρτέλες στο επάνω μενού — Ιστότοποι, Υπηρεσίες, Χρέωση, Παραπομπές και Marketplace.

Διαχείριση ιστοσελίδων

Μεταβείτε στην καρτέλα Ιστότοποι και θα βρείτε δύο δευτερεύουσες καρτέλες εδώ: Ιστότοποι και Συνεργασία. Οι συνδρομητές των υψηλότερων σχεδίων GrowBig και GoGeek μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Συνεργασία για να παρέχουν πρόσβαση σε σχεδιαστές και προγραμματιστές.

Συνεργασία SiteGround

Στην υποκαρτέλα Ιστοσελίδες, θα βρείτε τη συλλογή ιστότοπων που έχετε τοποθετήσει στο SiteGround. Κάθε πλαίσιο είναι για έναν ιστότοπο και κάθε πλαίσιο έχει τρία κουμπιά: Εργαλεία ιστότοπου, κιτ WordPress και Διαχείριση.

SiteGround Οι ιστότοποί μου και τα εργαλεία ιστότοπου

Τα Εργαλεία ιστότοπου είναι το τρέχον ισοδύναμο του προηγούμενου cPanel του Siteground. Κάθε εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων περιέχεται εδώ, οπότε θα το συζητήσουμε λεπτομερώς.

Εργαλεία ιστότοπου

Για να μπείτε στα Εργαλεία ιστότοπου, επιλέξτε έναν από τους αναφερόμενους ιστότοπους και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία ιστότοπου. Θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου του πίνακα ελέγχου.

Πίνακας ελέγχου SiteGround

Ο πίνακας ελέγχου παρέχει γρήγορες πληροφορίες σχετικά με τον επιλεγμένο ιστότοπο. Υπάρχουν οκτώ βασικές καρτέλες εδώ: Site, Security, Speed, WordPress, Domain, Email, Statistics και Devs.

Η καρτέλα Ιστότοπος μπορεί να συμπτυχθεί σε δευτερεύουσες καρτέλες, με το App Manager και τη MySQL να αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.

Στην εφαρμογή App Manager, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που έχετε επιλέξει, ας πούμε, WordPress, WordPress με WooCommerce ή Weebly.

Διαχειριστής εφαρμογών SiteGround

Το SiteGround προσφέρει απεριόριστη δημιουργία βάσεων δεδομένων στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να διαχειριστείτε στην υποκαρτέλα MySQL.

SiteGround MySQL

Το SiteGround επιτρέπει επίσης απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων email στην υποκαρτέλα Email.

Ιστότοπος SiteGround

Η υποκαρτέλα Στατιστικά θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, καθώς και άλλα στατιστικά στοιχεία, καθώς και αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και πρόσβασης. Η υποκαρτέλα Devs περιέχει εργαλεία προγραμματιστών, όπως το Git repository, το Cron Jobs tool, το PHP και τα SSH κλειδιά διαχειριστές.

Οι άλλες υποκαρτέλες – Ασφάλεια, Ταχύτητα, WordPress και Τομέας – θα συζητηθούν ξεχωριστά στις επόμενες ενότητες.

2. Ασφάλεια

Το SiteGround λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Περιέχει λειτουργίες απαραίτητες για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του ιστότοπού σας.

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στους ιστότοπους> Ιστότοποι> Εργαλεία ιστότοπου> Ασφάλεια. Τρεις ζωτικές υπηρεσίες ασφαλείας που θα βρείτε εδώ είναι: Backups, SSL Manager και SiteScanner.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εάν ξεχάσετε να εκτελέσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας, μην ανησυχείτε. Το SiteGround σας κάλυψε με τα αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SiteGround

Διαχειριστής SSL

Εδώ, μπορείτε να εγκαταστήσετε, να εισαγάγετε και να διαχειριστείτε τα πιστοποιητικά SSL. Τα πιστοποιητικά SSL είναι κατάλληλα για ιστότοπους καθώς κρυπτογραφούν την εισερχόμενη επισκεψιμότητα και μπορούν να προστατεύσουν τους κωδικούς πρόσβασης, τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Εάν δεν έχετε ακόμα, μπορείτε να λάβετε δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL με οποιοδήποτε από τα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround.

SiteGround SSL Manager

SiteScanner

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να ελέγχετε για κακόβουλο λογισμικό και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για απειλές, ώστε να μπορείτε να ενεργείτε ανάλογα. Ωστόσο, το SiteGround δεν μπορεί να αφαιρέσει τέτοιες απειλές.

SiteGround SiteScanner

Το SiteGround διαθέτει άλλα εργαλεία για την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Υπάρχει μια λύση anti-bot AI κατά των botnets. Υπάρχει επίσης ένα εσωτερικό εργαλείο παρακολούθησης διακομιστή για τον έλεγχο της κατάστασης του τομέα σας.

Εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης ιστότοπου SiteGround

3. Ταχύτητα και αξιοπιστία

Καθώς σε κανέναν δεν αρέσει ένας αργός ιστότοπος, χαιρόμαστε που γνωρίζουμε ότι το SiteGround διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες ταχύτητας για βελτιστοποιημένη απόδοση και γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

Τεχνολογίες SiteGround Speed

Δύο πρόσθετες λειτουργίες ταχύτητας – δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) και προσωρινή αποθήκευση – είναι προσβάσιμες στο λογαριασμό σας στο SiteGround. Συνδεθείτε και, στη συνέχεια, μεταβείτε στους ιστότοπους> Ιστοσελίδες> Εργαλεία ιστότοπου> Ταχύτητα.

Cloudflare CDN

Το Cloudflare είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες CDN. Εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί CDN, αντίγραφα των ιστοσελίδων σας θα αποθηκευτούν σε πολλούς διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το πλεονέκτημα: Ο επισκέπτης σας θα μπορεί να φορτώνει γρήγορα τον ιστότοπό σας από τον πλησιέστερο διακομιστή.

SiteGround Cloudflare CDN

Προσωρινή αποθήκευση

Το SuperCacher είναι η ισχυρή λύση προσωρινής αποθήκευσης του SiteGround. Μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των επισκέψεων που μπορεί να χειριστεί ο ιστότοπός σας, καθώς και να βελτιώσει την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας.

SiteGround SuperCacher

Εκτός από τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας, το SiteGround διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να διατηρούν σχεδόν τέλειο χρόνο λειτουργίας 99,9%. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας αιχμής LXC (κοντέινερ Linux) και την ασφαλή απομόνωση λογαριασμών στους κοινόχρηστους διακομιστές της.

4. Υποστήριξη πελατών

Ανέφερα στην αρχή ότι το WordPress συνιστά επίσημα το SiteGround. Υποθέτω ότι αυτό δεν είναι μόνο για την ταχύτητα του Siteground αλλά και για την εξυπηρέτηση πελατών του. Έχει νόημα ότι οι εκπρόσωποι υποστήριξης του SiteGround είναι ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν, όπως επιβεβαιώνουν οι ακόλουθοι χρήστες του Twitter.

SiteGround Tweet Υποστήριξη πελατών 1
SiteGround Tweet Υποστήριξη πελατών 2
SiteGround Tweet Υποστήριξη πελατών 3

Το προσωπικό υποστήριξης του SiteGround θα σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον ιστότοπό σας. Είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας.

Κανάλια υποστήριξης πελατών SiteGround 1

Επίσης, το SiteGround παρέχει άφθονα μαθήματα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών φιλοξενίας του.

Κανάλια υποστήριξης πελατών SiteGround 2

5. Χαρακτηριστικά ειδικά για το WordPress

Ως ένας από τους προτεινόμενους παρόχους φιλοξενίας του WordPress, το SiteGround πρέπει να έχει εξαιρετικές λειτουργίες ειδικά για το WordPress. Όπως αναμενόταν, η εταιρεία παρέδωσε καλά. Μπορείτε να δείτε αυτές τις δυνατότητες πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας και μεταβαίνοντας στους Ιστότοπους> Ιστοσελίδες> Εργαλεία ιστότοπου> WordPress.

Εγκατάσταση και διαχείριση

Κάθε νέος ιστότοπος μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα με τους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων του SiteGround, συμπεριλαμβανομένου του WordPress. Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο βάσει ενός υπάρχοντος προγράμματος φιλοξενίας ή μπορείτε να λάβετε ένα νέο πρόγραμμα. Το Siteground θα επιβλέπει την εγκατάσταση του WordPress και μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress με αυτό το εργαλείο Εγκατάσταση και διαχείριση.

SiteGround WordPress Installation Manager

Σκαλωσιά

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε έναν νέο κώδικα ή σχέδιο, αλλά φοβάστε ότι οι αλλαγές ενδέχεται να καταστρέψουν τον ιστότοπό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ιστότοπου σε ξεχωριστή περιοχή στάσης. Εάν οι αλλαγές λειτουργούν καλά, μπορείτε στη συνέχεια να προωθήσετε τις αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Σταδιοποίηση SiteGround

WordPress Μφθορά

Η μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας είναι μια ταλαιπωρία. Το SiteGround σας προσφέρει δύο τρόπους για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από τον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή στην πλατφόρμα του SiteGround. Μπορείτε να ζητήσετε την επαγγελματική βοήθεια του SiteGround, αλλά αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές του προγράμματος GrowBig και GoGeek. Ή μπορείτε να κάνετε τη μετεγκατάσταση μόνοι σας με το δωρεάν εργαλείο Migrator.

Εργαλείο μετεγκατάστασης SiteGround

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετεγκατάστασης του SiteGround, πρέπει να κάνετε λήψη της προσθήκης Migrator από τον ιστότοπο του WordPress.org. Ενώ η μη αυτόματη μετεγκατάσταση απαιτεί κάποια εργασία, μπορείτε να μετακινήσετε όσους ιστότοπους θέλετε.

Πρόσθετο SiteGround Migrator

6. Διαχείριση τομέα

Εάν δεν έχετε ακόμα όνομα τομέα, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του SiteGround με μόλις 15,95 $ ετησίως. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όταν εγγραφείτε σε λογαριασμό SiteGround. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ονόματα τομέα πραγματοποιώντας είσοδο και μεταβαίνοντας στο Marketplaces> Υπηρεσίες τομέα.

Υπηρεσίες τομέα SiteGround

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το παλιό σας όνομα τομέα μέσω αυτής της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε τον τομέα και τον ιστότοπό σας από μία τοποθεσία.

Τιμολόγηση SiteGround

Εάν έχετε έναν μικρό προϋπολογισμό για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, τότε τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι τα πρώτα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σε αυτήν τη ρύθμιση, αποθηκεύονται αρκετοί ιστότοποι σε έναν μόνο διακομιστή και μοιράζονται τους πόρους αυτού του διακομιστή. Για έναν κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας, το SiteGround σίγουρα προσφέρει χαμηλό κόστος, αλλά δεν επιδιώκει να προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και βέλτιστη απόδοση.

SiteGround Επιλέγοντας ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας

Σημειώστε ότι τα τρία πρώτα κουτιά θα δείχνουν στο ίδιο σύνολο κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας. Εσείς αποφασίζετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με το Weebly, το WordPress ή το WordPress με το WooCommerce.

Προσοχή όμως κατά την επιλογή του δημιουργού ιστότοπων. Κάθε περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει εκτός του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων που έχετε επιλέξει θα διαγραφεί. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μόνο σε νέο λογαριασμό ή εάν είναι εντάξει να χάσετε το υπάρχον περιεχόμενό σας.

Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας

Ακολουθούν τα τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround.

Σχέδια κοινής φιλοξενίας SiteGround

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε στον πρώτο σας ιστότοπο, το Ξεκίνα το σχέδιο είναι τέλειο. Καλύπτει έναν ιστότοπο και έχει ανώτατο όριο 10.000 επισκέψεων ανά μήνα. Έχει μια ειδική τιμή 3,95 $ το μήνα (αρχικά 11,95 $).

Για την ανάπτυξη του ιστού σας, υπάρχει GrowBig σχέδιο. Περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με όριο 25.000 επισκέψεων μηνιαίως. Παίρνετε επίσης premium χαρακτηριστικά εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά. Το GrowBig ξεκινά από 5,95 $ το μήνα (από την αρχική του τιμή στα 19,95 $).

Εν τέλει, GoGeek, το καλύτερο σχέδιο για πραγματικούς geeks Ιστού. Μπορείτε να λάβετε πολλούς ιστότοπους, 100.000 επισκέψεις κάθε μήνα και όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε το web geek μέσα σας. Η ειδική τιμή κυμαίνεται στα 11,95 $ ανά μήνα (από την κανονική τιμή των 34,95 $).

Χαρακτηριστικά του sσχέδια φιλοξενίας

Και τα τρία προγράμματα φιλοξενίας μοιράζονται τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν CDN Cloudflare
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Απεριόριστη MySQL
 • 24/7 υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τα σχέδια GrowBig και GoGeek έχουν premium χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου από ειδικούς
 • Τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας
 • Δωρεάν επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας
 • SuperCacher
 • Σταδιοποίηση WordPress
 • Συνεργασία
 • Προηγμένα αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση

Οι προηγμένες δυνατότητες “geeky” διατίθενται μόνο στο πρόγραμμα GoGeek:

 • Περισσότερη ισχύς διακομιστή (λιγότεροι λογαριασμοί, περισσότερη ταχύτητα)
 • Διακομιστές συμβατοί με PCI (χρήσιμοι αν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα)
 • Στάδιο WordPress και Joomla
 • Δημιουργία αποθετηρίου Git με ένα κλικ

Το SiteGround δέχεται πληρωμές μέσω σημαντικών πιστωτικών καρτών.

Cloud και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας

Το SiteGround δεν αφορά μόνο την κοινή φιλοξενία. Προσφέρει επίσης cloud hosting…

Σχέδια φιλοξενίας SiteGround Cloud

… Και αποκλειστικοί διακομιστές.

Αφιερωμένη φιλοξενία SiteGround

Ωστόσο, αυτές οι τιμές είναι ήδη πολύ μεγάλες για μεμονωμένους χρήστες και μικρότερες επιχειρήσεις. Το SiteGround δεν προσφέρει φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS).

SiteGround: Αυτό που μου άρεσε

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας αρέσουν στο SiteGround. Υπάρχουν τα δωρεάν πιστοποιητικά SSL και CDN, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, αυτόματες ενημερώσεις, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, 99,9% χρόνος λειτουργίας, γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, απεριόριστες διευθύνσεις email και βάσεις δεδομένων και το εύχρηστο εργαλείο μετεγκατάστασης. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι καθόλου εξαιρετική. Η ανανεωμένη διεπαφή φαίνεται επίσης καλύτερη.

Οι αρχάριοι θα ήθελαν την ιδέα να μπορούν να χρησιμοποιούν απλούς κατασκευαστές drag-and-drop όπως το Weebly. Το SiteGround θα λειτουργήσει επίσης άψογα με τα WordPress, Joomla, Drupal και πολλές εφαρμογές. Οι προγραμματιστές και οι πιο προηγμένοι χρήστες έχουν επίσης κάτι να τους αρέσει εδώ. Υπάρχει προεγκατεστημένο το Git σε υψηλότερα σχέδια, μαζί με άλλα εργαλεία dev. Υπάρχει ένα καλό εργαλείο σταδιοποίησης για να δοκιμάσετε νέες λειτουργίες πριν τις προωθήσετε στον πραγματικό ιστότοπο.

SiteGround: Αυτό που δεν μου αρέσει

Πρώτον, το SiteGround έχει παραπλανητικές εκπτώσεις τιμολόγησης. Ενώ η τιμή γνωριμίας είναι περίπου 70% έκπτωση στην αρχική τιμή, όταν ανανεώνετε, οι όροι θα έχουν ανέβει σε δαπανηρά επίπεδα. Για παράδειγμα, η μηνιαία τιμή 3,95 $ του StartUp θα αυξηθεί έως και 11,95 $ κατά τη διάρκεια της ανανέωσης. Εάν πρόκειται να λάβετε τις προσφορές, λάβετε τη μεγαλύτερη διάρκεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την μειωμένη τιμή για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεύτερον, υπάρχει η έννοιά μου για το όριο των μηνιαίων επισκεπτών και την περιορισμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Λαμβάνοντας ξανά το πρόγραμμα StartUp ως παράδειγμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο και να λάβετε μόνο 10 GB χώρο στο Web για να δεχτείτε μόνο 10.000 μηνιαίες επισκέψεις. Ενώ μικρότεροι ιστότοποι με λίγη επισκεψιμότητα δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτό το πρόβλημα, οι ιστότοποι που μεγαλώνουν πιθανότατα θα υποφέρουν.

Τέλος, ενώ άλλες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για τουλάχιστον ένα χρόνο, το SiteGround δεν το προσφέρει. Εάν δεν έχετε ακόμα όνομα τομέα, είτε πληρώνετε Siteground για εγγραφή τομέα είτε εγγραφείτε σε ξεχωριστό καταχωρητή.

SiteGround: Τελικές σκέψεις

Το Siteground χαιρετίζεται ως ένας εξαιρετικός κοινός πάροχος φιλοξενίας. Γιατί όχι. Έχει σταθερή αξιοπιστία και κορυφαία υποστήριξη. Η ταχύτητά του είναι εξαιρετική, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες ταχύτητας, το δωρεάν Cloudflare CDN και ένα εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν πιστοποιητικά SSL σε όλα τα προγράμματα.

Καθώς το WordPress αναγνωρίζει επίσημα το SiteGround, η αναγνώριση αποτελεί σφραγίδα εμπιστοσύνης στην ικανότητα του SiteGround να δημιουργεί και να διαχειρίζεται ιστότοπους WordPress. Οι εγκαταστάσεις συνήθως λαμβάνουν μερικά κλικ και τα κανονικά αντίγραφα ασφαλείας θα σας απαλλάσσουν από ανησυχίες. Εάν είστε χρήστης Joomla ή Drupal, θα χαρείτε να μάθετε ότι δεν θα χάσετε έδαφος στο SiteGround.

Οι τιμές γνωριμίας είναι λογικές εάν σκοπεύετε να λάβετε το μακροπρόθεσμο πακέτο. Εάν όχι, θα καταλήξετε υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης νωρίτερα. Πρέπει επίσης να λάβετε πρώτα ένα όνομα τομέα, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για ένα τέλος εγγραφής. Να είστε προσεκτικοί εάν το μηνιαίο όριο για τους επισκέπτες και ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετοί για τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας. Τέλος, εάν ένας μεγάλος χώρος στο δίσκο, διακομιστές που βασίζονται σε Windows ή φιλοξενία VPS είναι αυτό που θέλετε, θα πρέπει να έχετε καλύτερη τύχη με άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector