Ποιες είναι οι επιλογές φιλοξενίας μου;

τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδωνΕίτε διευθύνετε μια επιχείρηση, έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή ένα ιστολόγιο, μία από τις πρώτες σκέψεις σας προτού προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία είναι ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.


Υπάρχουν δεκάδες πάροχοι, μεγάλοι και μικροί. Κάθε τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας έχει τα οφέλη και τα μειονεκτήματά του, και καμία λύση δεν είναι κατάλληλη για όλους. Ποια είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας?

Τι είναι οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων?

φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις 1Μερικοί άνθρωποι συγχέουν τις πλατφόρμες φιλοξενίας Ιστού με τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP). Ο οικοδεσπότης Ιστού σας είναι ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε και διαχειρίζεστε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας και ο ISP είναι ο τρόπος με τον οποίο εσείς και οι επισκέπτες το βλέπετε μετά τη ζωντανή του μετάδοση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου όπως WordPress, που είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας από μόνη της, για να δημιουργήσει ένα blog ή ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου. Όμως, εάν πρόκειται να αναπτύξετε μια ακμάζουσα επιχείρηση, χρειάζεστε μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Η επιλογή της πλατφόρμας φιλοξενίας σας είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα λάβετε. Η επιλογή σας εξαρτάται από τη λειτουργία του ιστότοπού σας, τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλει και τον αριθμό της επισκεψιμότητας που περιμένετε, μεταξύ άλλων.

Θέλετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει ιδιωτικό απόρρητο, ασφάλεια και αρκετό εύρος ζώνης, ταχύτητα και χώρο για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να διατηρείτε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία και να λειτουργεί σε βέλτιστα επίπεδα.

Δείτε την αρχική μας σελίδα για να κατανοήσετε καλύτερα το καλύτεροι οικοδεσπότες στην Αυστραλία.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας υπηρεσίας Web Hosting

Αν θέλετε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, χρειάζεστε επαγγελματική φιλοξενία για να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας με τρόπο οικονομικό και χωρίς προβλήματα. Η εναλλαγή της φιλοξενίας ιστού σας σε εταιρεία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ασφαλή πλατφόρμα χωρίς να ανησυχείτε για επεκτασιμότητα και αναβαθμίσεις ή να διατηρείτε εξοπλισμό και λογισμικό. Προσφέρουν επίσης ένα επίπεδο ασφάλειας και λειτουργικότητας που είναι δύσκολο για όλους εκτός από τις μεγαλύτερες εταιρείες να παρέχουν.

Επιπλέον, θα απολαύσετε:

 • Καλύτερη απόδοση του ιστότοπου
 • Τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που σχετίζεται με τομέα
 • Αξιοπιστία και αυξημένος χρόνος λειτουργίας

Τι γίνεται με τις δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας?

Θυμάστε το ρητό ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε; Δωρεάν ή χαμηλού κόστους υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι διαθέσιμες σε όλο το Διαδίκτυο, με νέους παρόχους να εμφανίζονται κάθε εβδομάδα. Είναι πιθανό να βρείτε ένα καλό εάν τα αναζητήσετε όλα, αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα για να προσπαθήσετε να τα περάσετε δωρεάν.

φιλοξενία cloud

Χρειάζονται χρήματα για υπηρεσίες φιλοξενίας για τη διατήρηση του είδους της τεχνολογίας και της ασφάλειας που είναι απαραίτητες για να ανταγωνιστούν. Η εύρεση ενός αξιόπιστου και αξιόπιστου οικοδεσπότη πρέπει να εξεταστεί και να γίνει επένδυση.

Άλλα μειονεκτήματα των υπηρεσιών φιλοξενίας δωρεάν ή χαμηλού κόστους περιλαμβάνουν:

 • Λιγότεροι πόροι όπως εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος
 • Απότομες αλλαγές ή τερματισμοί λειτουργίας χωρίς προειδοποίηση, όπως συμφωνίες TOS ή επιπέδου υπηρεσίας
 • Διαρροές δεδομένων και παραβιάσεις
 • Πολλές διακοπές λειτουργίας και χαμηλότερες ταχύτητες
 • Δυνατότητα πωλήσεων τρίτων ή κοινοποίηση των πληροφοριών σας

Διαβάστε τον οδηγό μας για καλύτερη δωρεάν φιλοξενία να μάθω περισσότερα.

Τεχνικοί όροι που πρέπει να θυμάστε

Ένα από τα πιο συγκεχυμένα πράγματα σχετικά με την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας είναι η κατανόηση του λεξιλογίου. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν προσπαθείτε να συγκρίνετε τους παρόχους και σας θαμπώνουν με πολλές τεχνολογικές συζητήσεις. Πώς μπορείτε να γνωρίζετε πόσο εύρος ζώνης χρειάζεστε εάν δεν ξέρετε γιατί αυτό επηρεάζει την απόδοση και τους χρόνους φόρτωσης των ιστότοπών σας?

Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί όροι του εμπορίου που θα σας επιτρέψουν να συζητήσετε τις επιλογές φιλοξενίας σας από την προοπτική ενός εκπαιδευμένου καταναλωτή.

Τομέας πρόσθετου: Αυτός είναι ένας ξεχωριστός ιστότοπος που μοιράζεται τους πόρους σας και μερικές φορές προστίθεται ως μέρος του σχεδίου σας.

Αντιγράφων ασφαλείας: Ένα επιπλέον αντίγραφο όλων των αρχείων και των δεδομένων σας. Θα πρέπει ήδη να εκτελείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος, αλλά ορισμένοι διακομιστές φιλοξενίας τους προσφέρουν ως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Εύρος ζώνης: Το εύρος ζώνης σας είναι το ποσό της μεταφοράς δεδομένων κατά την προσχώρηση του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιείτε εύρος ζώνης μέσω δημιουργίας επισκεψιμότητας, email, μεταφορτώσεων και λήψεων. Ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε το υψηλότερο ποσό που απαιτείται για τις απαιτήσεις σας.

φιλοξενία wordpressΣύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS): Η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας. Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές, αλλά άλλες πλατφόρμες περιλαμβάνουν το Joomla, το Drupal και άλλα. Βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας υποστηρίζει το CMS σας.

cPanel: Αυτό είναι το Πίνακας Ελέγχου χρησιμοποιείτε για να διαμορφώσετε ρυθμίσεις στον διακομιστή σας.

Αφιερωμένη IP: Μια διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται μόνο από τον ιστότοπό σας. Θα χρειαστείτε μια ειδική IP εάν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας SSL για την επεξεργασία πληρωμών σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χώρος στο δισκο: Ο χώρος που παρέχεται με το σχέδιό σας για την αποθήκευση αρχείων, ιστοσελίδων κ.λπ..

Τομέα: Ο τομέας σας είναι η διεύθυνση URL που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Είναι μια αναγνώσιμη από τον άνθρωπο έκδοση της διεύθυνσης IP που λέει στον διακομιστή πελάτη πού να δρομολογήσει την κυκλοφορία.

Σύστημα ονομάτων τομέα (DNS): Αυτή η υπηρεσία μεταφράζει το όνομα τομέα σε μια αριθμητική συμβολοσειρά χαρακτήρων που αντιπροσωπεύει την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο. Όταν καταχωρίζετε τον τομέα σας, ο οικοδεσπότης Ιστού δημιουργεί μια εγγραφή DNS που τη συνδέει με μια διεύθυνση IP.

Χρόνος αργίας: Το χρονικό διάστημα που ένας διακομιστής ιστού ή ένας ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας λόγω σφάλματος, εισβολής ή άλλης διακοπής υπηρεσίας, που αντιπροσωπεύεται ως ποσοστό. Θα πρέπει να στοχεύσετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο διακοπής.

Πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων (FTP): Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μεταφορτώσεων και των λήψεων αρχείων. Ελέγξτε αν το επιτρέπει η υπηρεσία φιλοξενίας σας και αν περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες όπως ανώνυμο FTP ή εκχώρηση λογαριασμών.

Διεύθυνση IP Μια αναγνώσιμη από μηχανή διεύθυνση που επιτρέπει στους διακομιστές να δρομολογούν την κυκλοφορία στον σωστό ιστότοπο.

Υποστήριξη γλώσσας Οι γλώσσες προγραμματισμού που υποστηρίζονται από την υπηρεσία φιλοξενίας σας. Τουλάχιστον, η υπηρεσία σας πρέπει να είναι συμβατή με PHP και Perl.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία: Πληρώνετε για την υπηρεσία και η εταιρεία φιλοξενίας διαχειρίζεται τα πάντα για εσάς.

MySQL: Ένα σύστημα βάσης δεδομένων που περιλαμβάνεται στις περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Χρησιμοποιείται με μια σειρά εφαρμογών.

POP 3: Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο email που σας επιτρέπει να ανακτάτε email από έναν διακομιστή. Το Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) είναι ένα παρόμοιο πρωτόκολλο που σας επιτρέπει να στέλνετε email από τον διακομιστή. Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα φιλοξενίας σας, αλλά πολλοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σας περιορίζουν να χρησιμοποιείτε μόνο τις υπηρεσίες αλληλογραφίας τους. Το Internet Protocol Access Protocol (IMAP) είναι ένα παρόμοιο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται από άτομα που εργάζονται από πολλούς υπολογιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Μαλακό: Αυτό το πρόγραμμα αυτόματης εγκατάστασης σάς επιτρέπει να μεταφέρετε πλατφόρμες CMS όπως το Drupal και το WordPress στην πλατφόρμα φιλοξενίας σας με ένα κλικ αντί να εκτελέσετε μη αυτόματη εγκατάσταση.

Secure Socket Layer (SSL): SSL είναι ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ταυτότητας και την ασφαλή μεταφορά δεδομένων σε ένα δίκτυο. Οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέγετε θα πρέπει να διαθέτει αυτήν την τεχνολογία.

Αποθήκευση Ο εκχωρημένος χώρος που επιτρέπεται να αποθηκεύει τα δεδομένα σας. Ορισμένες υπηρεσίες περιορίζουν την αποθήκευση ανά πακέτο, ενώ άλλες προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που παρέχει επαρκή χώρο αποθήκευσης για τις ανάγκες σας.

Λειτουργία: Το χρονικό διάστημα λειτουργίας του ιστότοπού σας και λειτουργίας σωστά. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας συνήθως το εμφανίζουν ως ποσοστό, οπότε μην απευθύνεστε σε κανένα πάροχο που εμφανίζει λιγότερο από 99% χρόνο λειτουργίας.

Τώρα που είστε σαφείς σχετικά με το τι είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού, γιατί χρειάζεστε έναν και ορισμένους από τους όρους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν καλό, εδώ είναι οι πέντε πρώτοι τύποι υπηρεσιών φιλοξενίας που είναι διαθέσιμοι. Υπάρχουν και άλλα είδη φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά είναι ελάχιστα χρησιμοποιούμενα ή απλά παραλλαγές σε μία από αυτές τις πλατφόρμες.

1. Κοινή φιλοξενία

Με την κοινή χρήση φιλοξενίας, σας παρέχεται ένας καθορισμένος χώρος σε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους. Η κοινή φιλοξενία είναι μια οικονομική επιλογή για αρχάριους. Με εύρος τιμών 5 $ – 20 $ ανά μήνα, η τιμή είναι σωστή αν είστε μικρός ή μόλις ξεκινήσετε. κοινόχρηστη φιλοξενία

Ωστόσο, η κοινή χρήση πόρων με δυνητικά χιλιάδες άλλους ιστότοπους ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν αναμένετε ανάπτυξη επιχειρήσεων, αντιμετωπίζετε τακτικές αυξήσεις της κυκλοφορίας ή χρειάζεστε αυστηρότερη ασφάλεια. Εάν ένας άλλος ιστότοπος στο διακομιστή δημιουργεί πολλή κίνηση, μπορεί να προκαλέσει επιβράδυνση ή μείωση της απόδοσής σας.

Η κοινή φιλοξενία είναι συνήθως αυτό που παίρνετε φθηνή φιλοξενία λύσεις.

Ποιος χρησιμοποιεί Κοινόχρηστη φιλοξενία?

Πρόκειται για καλές επιλογές για όσους έχουν μικρό προϋπολογισμό λειτουργίας ή περιορισμένο χώρο για υλικό και υποδομή, για αρχάριους με περιορισμένες τεχνολογικές γνώσεις και για μικρούς ιστότοπους με λιγότερη επισκεψιμότητα και χωρίς σχέδια επέκτασης.

Πλεονεκτήματα
 • Οι φθηνότερες επιλογές
 • Διανέμει το κόστος λειτουργίας διακομιστή μεταξύ πολλών πελατών
 • Εξαλείφει το κόστος εγκατάστασης, συντήρησης και αναβαθμίσεων
Μειονεκτήματα
 • Τα προβλήματα με τον διακομιστή κοινοποιούνται επίσης
 • Οι αυξήσεις της κυκλοφορίας από άλλους πελάτες ενδέχεται να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας
 • Όρια πόρων

2. Αφιερωμένη φιλοξενία

Όταν λαμβάνετε ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας, έχετε όλο τον διακομιστή μόνοι σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλη κίνηση που θα σας επιβραδύνει ή θα αντιμετωπίσετε κινδύνους ασφαλείας. Έχετε επίσης μεγαλύτερο πλάτος όσον αφορά την επιλογή του λειτουργικού σας συστήματος και τη διαμόρφωση του διακομιστή σας. Η αποκλειστική φιλοξενία είναι οι προτεινόμενες λύσεις όταν πρόκειται φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων.

αποκλειστική φιλοξενία

Αυτή η επιλογή απαιτεί επίσης μεγαλύτερο επαναλαμβανόμενο κόστος, το οποίο μπορεί να είναι έως και 350 $ το μήνα ή περισσότερα, εάν χρειάζεστε πολύ χώρο αποθήκευσης, ταχύτητα και εύρος ζώνης. Ωστόσο, το ποσό των διαθέσιμων πόρων εξαρτάται από τον πάροχο και εξακολουθείτε να πρέπει να πληρώσετε για το πλήρες ποσό των πόρων, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούνται. Εάν το υλικό πάει, ολόκληρος ο διακομιστής σας είναι εκτός λειτουργίας και είστε υπεύθυνοι για όλες τις εργασίες συντήρησης και αναβαθμίσεων.

Μάθε περισσότερα για αποκλειστική φιλοξενία εδώ.

Ποιος χρησιμοποιεί Αφιερωμένη φιλοξενία?

Αυτή η επιλογή είναι πραγματικά μόνο για όσους έχουν πολύ εξειδικευμένες ανάγκες, μεγάλους προϋπολογισμούς και κανένα σχέδιο για εκθετική ανάπτυξη. Σκεφτείτε εταιρείες ή άτομα που χρειάζονται μεγάλο απόρρητο, αλλά δεν ανησυχούν για την επεκτασιμότητα.

Πλεονεκτήματα
 • Όλοι οι πόροι είναι αφιερωμένοι στις ανάγκες του πελάτη
 • Σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στη διαμόρφωση και την τεχνολογία του συστήματος
 • Μεγαλύτερος έλεγχος της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
Μειονεκτήματα
 • Οι πιο ακριβές επιλογές
 • Χρειάζεστε τεχνογνωσία ή ομάδα IT για εγκατάσταση, διαμόρφωση και διαχείριση
 • Δεν είναι επεκτάσιμο οι διαθέσιμοι πόροι είναι ό, τι έρχεται με τη σύμβαση.

3. Φιλοξενία βάσει cloud

φιλοξενία cloudΜε τη φιλοξενία που βασίζεται σε σύννεφο, έχετε ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών που συνεργάζονται όλοι. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας διακομιστής κατεβαίνει, οι άλλοι διακομιστές μπορούν να πάρουν το φορτίο.

Σας επιτρέπει επίσης να πληρώνετε μόνο τους πόρους που χρησιμοποιείτε και μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε αμέσως. Δεν υπάρχει επίσης υποδομή ή υλικό για αγορά και συντήρηση.

Φιλοξενία VPS είναι μια από τις πιο κοινές μορφές φιλοξενίας cloud.

Ποιος χρησιμοποιεί το Cloud Hosting?

Όποιος μπορεί να χρειαστεί να αυξήσει τις δυνατότητές του γρήγορα και όσους χρειάζονται απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και άλλους πόρους κατ ‘απαίτηση. Είναι επίσης μια καλή λύση για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να χρειάζονται μεγαλύτερη χωρητικότητα για εποχιακές ή άλλες προσωρινές αυξήσεις της κυκλοφορίας, αλλά δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για πόρους που δεν χρησιμοποιούν με πλήρη απασχόληση. Προβλέπεται ότι αυτή η επιλογή θα αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς αποκλειστικούς και κοινόχρηστους διακομιστές εγκαίρως.

Πλεονεκτήματα
 • Χωρίς υλικό ή φυσικό χώρο αποθήκευσης για συντήρηση
 • Πληρώνετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε.
 • Άλλη κίνηση ή προβλήματα στο διακομιστή δεν θα σας επηρεάσουν
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχουν πάγια έξοδα, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον προϋπολογισμό
 • Το κόστος θα μπορούσε να ανέλθει στα ύψη εάν έχετε απότομη αύξηση της κυκλοφορίας
 • Είστε ακόμα κολλημένοι εάν έχετε παραβίαση δεδομένων, επίθεση DDoS ή κακό PHP και ανασφαλείς προσθήκες τρίτων.

4. Φιλοξενία VPS

Για πολλούς ιδιοκτήτες ιστότοπων, αυτό γίνεται η προτιμώμενη επιλογή. Είναι βασισμένο σε σύννεφο, οπότε απολαμβάνετε τα οφέλη που συνοδεύουν τη δυνατότητα κλιμάκωσης κατά παραγγελία. Τα σχέδια VPS είναι επίσης πιο ιδιωτικά και ασφαλή.

Φιλοξενία VPSΔεδομένου ότι τόσοι πάροχοι προσφέρουν VPS, οι αγορές για μια προσαρμοσμένη λύση σάς προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός φιλικών προς τον προϋπολογισμό σχεδίων στη διάθεσή σας.

Ποιος χρησιμοποιεί τη φιλοξενία VPS?

Όποιος χρειάζεται αξιόπιστες, ασφαλείς λύσεις φιλοξενίας μπορεί να εξυπηρετηθεί καλά με ένα VPS. Επίσης, μια καλή επιλογή εάν πρέπει να κλιμακώσετε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανάπτυξης.

Πλεονεκτήματα
 • Προσιτό και ευέλικτο
 • Μεγάλη ασφάλεια έναντι κατασκοπείας και παραβιάσεων δεδομένων
 • Προστατεύει το απόρρητο
Μειονεκτήματα
 • Εξακολουθείτε να μοιράζεστε πόρους με άλλους πελάτες.
 • Εάν λάβετε έναν κακό παροχέα υπηρεσιών, εξακολουθείτε να είστε ευαίσθητοι σε διακοπή λειτουργίας, απότομες αυξήσεις τιμών και κοινή χρήση ή πωλήσεις τρίτων.

5. Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών σάς προσφέρει ό, τι παίρνετε από μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας με πρόσθετα στοιχεία. Παίρνετε περισσότερη λειτουργικότητα και μεγαλύτερο έλεγχο της διαμόρφωσής σας από ό, τι με την αποκλειστική φιλοξενία, αλλά χαμηλότερο κόστος επειδή οι πόροι είναι κοινόχρηστοι.

πώς λειτουργούν οι μεταπωλητέςΜε αυτά τα σχέδια, μπορείτε επίσης να μεταπωλήσετε ένα τμήμα του διακομιστή σας σε άλλους πελάτες. Σκεφτείτε το σαν να αγοράσετε ένα διώροφο ή μια πολυκατοικία και να νοικιάσετε τις άλλες μονάδες για να καλύψετε την πληρωμή της υποθήκης σας. Αυτά τα σχέδια έρχονται συχνά με οφέλη όπως η αυτόματη τιμολόγηση πελατών, οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP και οι δωρεάν τομείς.

Μάθε περισσότερα για φιλοξενία μεταπωλητών εδώ.

Ποιος χρησιμοποιεί τη φιλοξενία μεταπωλητών?

Κάποιος που θέλει να μπει στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς να χρειάζεται να αγοράσει όλη την υποδομή και το υλικό. Όσοι θέλουν να αγοράσουν τη φιλοξενία ως επένδυση χωρίς τα καθήκοντα συντήρησης και ασφάλειας καθημερινά.

Πλεονεκτήματα
 • Άμεσο κέρδος για επενδυτές
 • Η εταιρεία φιλοξενίας φροντίζει για την ασφάλεια και τη συντήρηση
 • Παρέχονται δωρεάν εργαλεία διαχείρισης και τεχνολογίας
 • Τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο
 • Διατηρεί τα έξοδά σας χαμηλά
Μειονεκτήματα
 • Μπορεί να ενεργείτε ως διαχειριστής μόνιμων κατοίκων, που σημαίνει ότι είστε συνεχώς διαθέσιμοι
 • Η ποιότητα της υπηρεσίας εξαρτάται ακόμα από την εταιρεία φιλοξενίας

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων αυτές τις μέρες. Αυτό διευκολύνει κάθε ιδιοκτήτη ιστότοπου να βρει τη σωστή λύση. Το κλειδί για να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε είναι να γνωρίζετε τη γλώσσα και να έχετε μια σαφή εστίαση στους στόχους σας για αγορές για μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map