Βασική κριτική φιλοξενίας ιστοσελίδων

Κρίσιμη φιλοξενία ιστοσελίδωνΗ Crucial είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 2003. Η αποστολή αυτής της εταιρείας ήταν πάντα να διευκολύνει τις μικρές επιχειρήσεις στην Αυστραλία να βρουν επιτυχία στο διαδίκτυο.


Στα 16 χρόνια ύπαρξής του, το Crucial έχει αναπτυχθεί σε σημείο που έχει πάνω από 7.000 VPS που διαχειρίζεται και αναπτύσσει.

Σε καθημερινή βάση, το δίκτυό τους χειρίζεται πάνω από 8,8 TB δεδομένων. Η Crucial ακολουθεί σταθερά στην Αυστραλία.

Είναι γνωστοί ότι είναι καινοτόμοι και επίμονοι. Επί του παρόντος, είναι σύνδεση περισσότερων από 50.000 επιχειρήσεων στην Αυστραλία στον Ιστό. Αυτή τη στιγμή έχουν περισσότερους από 6.000 ευτυχείς πελάτες.

Για αυτό που έχουν αρχίσει να κάνουν, δηλαδή βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις στην Αυστραλία να αποκτήσουν παρουσία στον Ιστό, η Crucial έκανε μια αξιέπαινη δουλειά. Είναι ένας αξιοπρεπής οικοδεσπότης.

Ωστόσο, όταν τα συγκρίνετε με αυτά που είναι διαθέσιμα στην παγκόσμια σκηνή, βλέπετε ότι οι ταχύτητες, οι διακομιστές τους και τα χαρακτηριστικά τους είναι απλώς μέσες. Δεν το κάνουν’να κάνω κάτι λάθος, αλλά αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι εκεί’Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο που θα τους έκανε να ξεχωρίζουν σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας.

Στην πραγματικότητα, για την τιμή που θα πληρώνατε με το Crucial, μπορείτε να λάβετε υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από οικοδεσπότες ιστού υψηλότερου επιπέδου.

Ενώ Σημαντικές χρεώσεις 19,99 $ για την τακτική κοινή φιλοξενία, μπορείτε να πάρετε τα παρόμοια πακέτα για 3,99 $ από SiteGround ή ακόμη και 0,80 $ / μήνα από Hostinger.

Το Crucial θα σας χρεώσει επίσης για μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, SSL (που είναι δωρεάν προϊόν) και έχει απαλλαγεί από την 24ωρη ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας που αποτελεί το πρότυπο για τους περισσότερους σύγχρονους οικοδεσπότες Ιστού.

Αγαπάμε το γεγονός ότι η Crucial είναι αυστραλιανή εταιρεία. ����

Μειονεκτήματα

 • Τιμή: Πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό
 • Χωρίς δωρεάν μετεγκατάσταση: Το Crucial θα σας χρεώσει για τη μετεγκατάσταση του υπάρχοντος ιστότοπου και του λογαριασμού σας cPanel.

Μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία

Φιλική προς το περιβάλλονΤο Crucial κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία φιλοξενίας. Η δέσμευσή τους να βοηθήσουν το περιβάλλον φαίνεται από την προσφορά υπηρεσιών ουδέτερου άνθρακα. Επιπλέον, φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε νέο πελάτη που εγγράφεται στην υπηρεσία φιλοξενίας του. Είναι μια νίκη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Κάθε χρόνο, επιλέγουν συγκεκριμένες αιτίες στις οποίες συμβάλλουν εντός της Αυστραλίας ή σε άλλα μέρη του κόσμου. Για το ημερολογιακό έτος 2013/2014, η Crucial μπόρεσε να αντισταθμίσει ολόκληρο το έτος των εκπομπών άνθρακα.

Τώρα που έχετε μια βασική επισκόπηση του τι είναι αυτή η εταιρεία και ποια είναι, ας’αφιερώστε λίγο χρόνο και ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρει αυτή η εταιρεία και ποιες υπηρεσίες μπορούν να ταιριάζουν.

Επεξήγηση κρίσιμης τιμής

Μας εξέπληξε αυτό που είδαμε όταν εξετάσαμε τις τιμές της Crucial. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο φθηνά όσο μερικά από τα άλλα μεγάλα ονόματα της επιχείρησης. Ωστόσο, ήμασταν έκπληκτοι με το πόσο ζητούσαν υπηρεσίες που οι Αυστραλοί μπορούν να βρουν για ένα κλάσμα της τιμής που πηγαίνει με άλλες αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας.

Βασική κοινόχρηστη φιλοξενία

Η Crucial προσφέρει τη βασική φιλοξενία ιστοσελίδων για 19,90 δολάρια το μήνα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε 16 τοις εκατό με μια ετήσια συνδρομή, η οποία καταλήγει να είναι 199 $.

Κατά την περιγραφή του πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν, η Crucial εστιάζει την υπηρεσία 24x7x365. Θεωρούν αυτό το πακέτο ως έναν τρόπο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις με έδρα την Αυστραλία να αποκτήσουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτό το σημείο τιμών:

 • Υποστήριξη όλο το 24ωρο. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες του ηρεμία και βοήθεια όταν τη χρειάζονται.
 • 50 GB αποθηκευτικού χώρου. Προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή αποθήκευση για τον ιστότοπό σας και το email σας.
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email και μεταφορές. Σε αυτό το σημείο τιμών, προσφέρουν απεριόριστα email και δυνατότητα μεταφοράς απεριόριστου όγκου δεδομένων.

Φιλοξενία απόδοσης

Το πρόγραμμα Performance Hosting παρουσιάζεται ως τρόπος για να αυξήσετε την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού σας. Αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για να χρησιμεύσει ως σημείο μεταξύ της κοινής φιλοξενίας και του Σχέδια VPS.

Το κύριο χαρακτηριστικό πώλησης είναι η βελτιωμένη κατανομή πόρων. Έτσι, στη θεωρία, Αυτό το σχέδιο πρέπει να επιτρέπει στον ιστότοπό σας να χειρίζεται περισσότερους επισκέπτες. Έρχεται με έναν πλήρως εξοπλισμένο πίνακα ελέγχου καθώς και 24ωρη υποστήριξη. Ένα κέντρο δεδομένων με έδρα το Σίδνεϊ φιλοξενεί τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.

 • Παρόμοιο με το βασικό πρόγραμμα, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 50 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Η λειτουργία ενίσχυσης ταχύτητας σάς παρέχει πρόσβαση σε μνήμη RAM 4 GB, αύξηση 400% στο όριο CPU, 40 διαδικασίες CPU, καθώς και 6 MB ανά δευτερόλεπτο Δίσκος I / O.
 • Παρόμοιο με το βασικό πρόγραμμα, το Performance Hosting προσφέρει απεριόριστο email και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων μέσω email.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Φιλοξενία μεταπωλητών σας επιτρέπει να το κάνετε δημιουργία λογαριασμών και διαχείριση λογαριασμών για 50 ή περισσότερους πελάτες. Έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει έλεγχο. Οι τιμές κυμαίνονται από 39,90 $ έως 89,90 $. Έρχεται με πολλές από τις δυνατότητες που θα περιμένατε από τη φιλοξενία μεταπωλητών, όπως:

 • Πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • 99,9 τοις εκατό εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Κέντρο δεδομένων του Σίδνεϊ
 • 24 ώρες την ημέρα υποστήριξη με βάση την Αυστραλία
 • Πράσινη φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Η φιλοξενία VPS είναι ένα κεντρικό μέρος του Crucial’επιχείρηση. Από την έναρξη της εταιρείας, έχουν αναπτύξει περισσότερα από 7.000 σχέδια VPS, ξεκινώντας από μόλις 10 $ το μήνα και έως και 2.100 $ το μήνα.

Το Crucial έχει δημιουργήσει τρία προσαρμοσμένα προϊόντα VPS με στόχο να καταστούν πιο προσβάσιμα για διαφορετικές επιχειρήσεις. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • Το cPanel διαχειρίστηκε VPS

Μερικά από τα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν:

 • Όπως και οι υπηρεσίες που έχουμε ήδη συζητήσει, το VPS τους εξυπηρετείται σε έναν Αυστραλό διακομιστή και χρησιμοποιεί μια εγκατάσταση υψηλής απόδοσης που ανήκει στην APDC
 • Προσφέρουν υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα
 • Έρχονται με εγγύηση λειτουργίας 99%

Blaze Business SSD VPS

Η Crucial προσφέρει στους πελάτες τους το Blaze Cloud VPS. Αυτό έρχεται με όλα Αποθήκευση SSD που ήταν προηγουμένως μόνο μια επιλογή με έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Το Blaze VPS αναπτύσσεται άμεσα και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι επεκτάσιμο για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης. Τα σχέδια ξεκινούν από 164,95 $ το μήνα και φτάνουν τα 579,95 $ το μήνα.

 • Τα σχέδια κυμαίνονται από μια επιλογή RAM δύο GB έως μια επιλογή RAM 12 GB
 • Το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει δύο πυρήνες CPU και το υψηλότερο επίπεδο προσφέρει έξι πυρήνες
 • Τα σχέδια ξεκινούν με αποθηκευτικό χώρο SSD 50 GB και συμπληρώνουν χώρο αποθήκευσης SSD 100 GB
 • Όλα τα σχέδια σάς επιτρέπουν να ανεβάζετε ή να κατεβάζετε 500 GB ανά μήνα
 • Όλα τα σχέδια προσφέρουν 100 MBIT

Το Blaze VPS υποστηρίζεται από την ίδια εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% που προσφέρει η Crucial με τα άλλα σχέδιά της. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Ετοιμότητα IPv6
 • Υποδομή cloud χωρίς ένα μόνο σημείο αποτυχίας
 • Αυτόματη ανακατεύθυνση

Η εφαρμογή “Κρίσιμο κινητό” έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στο cloud VPS τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 25 συν λειτουργικά συστήματα. Η εφαρμογή συνοδεύεται από υποστήριξη και πρόσθετα. Ο στόχος είναι να διευκολυνθεί η διαχείριση ενός διακομιστή μικρών επιχειρήσεων.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό VPS για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Μπορούν να επιλέξουν την ποσότητα μνήμης RAM που θέλουν, πόσους πυρήνες υπολογιστών, πόσα gigabyte αποθήκευσης SSD χρειάζονται, καθώς και το λειτουργικό σύστημα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Η τιμή για την υπηρεσία θα κυμαίνεται ανάλογα με τις επιλεγμένες δυνατότητες.

cPanel VPS

Αυτό το σχέδιο προορίζεται για άτομα που θέλουν VPS αλλά απολαμβάνουν την απλότητα της χρήσης του cPanel. Η Crucial διαθέτει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που καταλαβαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το cPanel για να εξισορροπήσουν τη διαμόρφωση καθώς και την απόδοση του VPS για να λειτουργούν καλά με τους περισσότερους ιστότοπους.

Τα cPanel VPS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοξενία ιστοσελίδων ή για φιλοξενία μεταπωλητών. Ένα μειονέκτημα με αυτό το σχέδιο είναι ότι η τεχνική υποστήριξη είναι περιορισμένη. Επομένως, ο χρήστης πρέπει να έχει προηγούμενες τεχνικές γνώσεις κατά την επιλογή αυτού του σχεδίου.

Αυτά τα προγράμματα ξεκινούν από 109 $ το μήνα με την επιλογή να πληρώνουν 2.135 $ για ένα διετές πρόγραμμα. Αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από διάφορες δυνατότητες, όπως:

 • 99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Προστασία DDoS
 • Χώρος για ανάπτυξη
 • Πράσινη φιλοξενία

Είναι το Crucial Hosting εύκολο στη χρήση?

Το Crucial έχει έναν ωραίο συνδυασμό λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχουν μια ποικιλία πακέτων διακομιστών. Κάτι που βρήκαμε εκπληκτικό ήταν το γεγονός ότι προσφέρουν μόνο ένα κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας all-inclusive.

Το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες και πόρους. Θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που αναζητά διακομιστή με έδρα την Αυστραλία.

Το μειονέκτημα αυτής της ρύθμισης, ωστόσο, είναι ότι δεδομένου ότι έχουν μόνο ένα κοινό πακέτο φιλοξενίας, δεν έχετε καμία επιλογή για τις δυνατότητες που έχετε εάν χρησιμοποιείτε το Crucial. Για παράδειγμα, τι γίνεται αν δεν χρειάζεστε 50 GB αποθηκευτικού χώρου?

Τι γίνεται αν δεν χρειάζεστε απεριόριστα email ή απεριόριστη μεταφορά δεδομένων; Δεν υπάρχει απλή επιλογή για τη φιλοξενία ενός βασικού ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι καταλήγετε να πληρώνετε για επιπλέον δυνατότητες και πόρους που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Επίσης, αυτό’Είναι σαφές ότι στοχεύουν αρχάριους και όσους ξεκινούν μια μικρή επιχείρηση στην Αυστραλία. Αυτό είναι υπέροχο. Αλλά δεν το κάνουν’Έχω εργαλεία φιλικά για αρχάριους. Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης και άλλα εργαλεία σχεδιασμένα για να βοηθήσουν κάποιον που’είναι καινούργιο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αναβαθμίστε τον ιστότοπό τους και λειτουργεί γρήγορα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά και το κόστος τους

Ακολουθούν μερικές άλλες περιοχές που πιστεύω ότι πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν ενδεχομένως την εγγραφή τους στο Crucial.

Τιμές εγγραφής ονόματος τομέα

Κρίσιμος επιτρέπει τη δωρεάν μεταφορά αυστραλιανών ονομάτων τομέα στην υπηρεσία τους. Το όνομα τομέα μεταφοράς θα πρέπει να καταχωριστεί εκ νέου μόλις εμφανιστεί η υπάρχουσα εγγραφή για ανανέωση.

Η καταχώριση ονομάτων domain κυμαίνεται από 20,90 $ για δύο χρόνια για domain .com.au και 89,90 $ για δύο έτη για domain.mobi.

Πιστοποιητικά SSL

πιστοποιητικά SSLΕκείνοι που έχουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πιθανότατα ενδιαφέρεται να αγοράσει πιστοποιητικά SSL. Τα πιστοποιητικά SSL παρέχουν στους πελάτες πρόσθετη ηρεμία.

Η Crucial πωλεί μια σειρά πιστοποιητικών SSL. Το Rapid SSL τους προσφέρει προστασία σε επίπεδο εισόδου και πωλείται για 99 $ ετησίως. Το Wildcard SSL, που έχει σχεδιαστεί για πολλαπλούς υποτομείς, πωλείται με 549 $ ετησίως.

Όταν κοιτάζεις το Crucial’τα προγράμματα τιμολόγησης και τις υπηρεσίες που προσφέρουν με αντικειμενικό τρόπο, είναι’Είναι σαφές ότι είναι ένας αξιοπρεπής οικοδεσπότης που διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων για να προσφέρει στους πελάτες του.

Ωστόσο, μια απλή σύγκριση αυτών που προσφέρουν με άλλους οικοδεσπότες Ιστού όπως το InMotion, το SiteGround ή το HostGator δείχνει ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι σεβαστές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας, καλύτερη υποστήριξη πελατών, περισσότερες δυνατότητες και πιο ανταγωνιστική τιμή.

Δεν λέμε ότι το Crucial είναι κακό. Έχουν θέση στην Αυστραλία’αγορά. Για επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν διεθνή εμβέλεια και που θέλουν να επωφεληθούν από ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών, το Crucial μπορεί να μην είναι το καλύτερο στοίχημά τους.

Υποστήριξη και εμπειρία πελατών

υποστήριξη πελατώνΗ Crucial ήταν διαφανής σχετικά με την αγορά-στόχο τους. Αυτοί είναι ψάχνει να στοχεύσει μικρές επιχειρήσεις στην Αυστραλία.

Οι τιμές τους και τα σχέδια που προσφέρουν αντικατοπτρίζουν αυτό. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι πελάτες προτού αποφασίσουν εάν το Crucial είναι η σωστή επιλογή για αυτούς.

Κρίσιμο, όπως πολλοί άλλοι οικοδεσπότες Ιστού, προσφέρει “απεριόριστη φιλοξενία.” Αυτό ακούγεται ωραίο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει απεριόριστη φιλοξενία.

Με το Crucial, η εμπειρία φιλοξενίας σας είναι απεριόριστη μόνο εφόσον δεν υπερβαίνετε τους πόρους της CPU που έχουν διατεθεί για τον λογαριασμό σας. Το Crucial δεν έχει σαφή οδηγία ως προς το πότε ή πώς θα αναστείλει έναν λογαριασμό.

Ωστόσο, οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών τους δηλώνουν ότι κατά τη διακριτική τους ευχέρεια μπορούν να τερματίσουν πλήρως ή εν μέρει την εξυπηρέτηση πελατών και να το πράξουν χωρίς προειδοποίηση. Ένας από τους λόγους που δίνουν για τη λήψη αυτής της απόφασης είναι η υπερβολική κατανάλωση χωρητικότητας δικτύου, κύκλων CPU ή δίσκου I / O.

Υποστήριξη
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ζωντανή συζήτηση, τεχνική υποστήριξη: 24 έως 7, 365 ημέρες το χρόνο
 • Πωλήσεις & χρέωση: 9 π.μ. – 5 μ.μ. καθημερινές (AEST)
 • Τηλέφωνο: 9πμ – 5μμ καθημερινές (AEST): 1300 884 839 ή +61 2 8202 9999
 • Mail: Crucial Cloud Hosting, P.O. Πλαίσιο 1, Surry Hills 2010

Η Crucial προσπάθησε να βελτιώσει την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν. Πριν από μερικά χρόνια, υπήρχαν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τις ώρες που λειτούργησε η υποστήριξη πελατών τους.

Τώρα, για τα περισσότερα σχέδια, προσφέρουν υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα. Όταν υποβάλλετε εισιτήριο, είναι πιθανό να λάβετε απάντηση εντός 15 λεπτών. Οι κρίσιμοι τεχνικοί έχουν τη φήμη να συνεργάζονται με τους πελάτες τους έως ότου επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο πελάτης.

Έχουν αποδειχθεί ότι είναι ευέλικτοι. Εάν χρειάζεστε κάτι που έχει αλλάξει στον διακομιστή σας ή έχετε εγκαταστήσει και επικοινωνήσετε μαζί τους, θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να το ολοκληρώσουν.

Γρήγορα αποκρίνονται όταν υπάρχουν τεχνικά ζητήματα και παρέχουν βοήθεια σε θέματα χρέωσης. Είναι ευέλικτοι με τους πελάτες τους και συνήθως πρόθυμοι να παρέχουν βοήθεια σε όσους χρειάζονται μερικές επιπλέον ημέρες για να πληρώσουν ένα εκκρεμές τιμολόγιο.

κρίσιμη υποστήριξη πελατών

Όταν μιλάτε σε πελάτες που συνεργάζονται με την Crucial από την αρχή, συχνά σχολιάζουν την εταιρεία’αξιοπιστία. Δεν είναι ασυνήθιστο να ακούμε τους ανθρώπους να λένε ότι αν δεν ήταν για την αξιοπιστία τους, θα είχαν αφήσει το Crucial για μια λιγότερο ακριβή επιλογή. Όταν φιλοξενείτε με κάποιον, πρέπει να τον εμπιστευτείτε.

Ένα παράπονο που έχουν οι άνθρωποι για την εξυπηρέτηση πελατών τους είναι ότι η τηλεφωνική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 5 μ.μ.. Δυστυχώς, τα προβλήματα με τον ιστότοπό σας δεν περιορίζονται σε αυτές τις ημέρες ή ώρες. Επιπλέον, ο αριθμός 130-088-4839 κλείνει στις 4 μ.μ. την τελευταία Παρασκευή του μήνα.

Εμπειρία πελατών

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι πελάτες έχουν δει μείωση των υπηρεσιών που προσφέρει η Crucial. Πολλοί συνδέουν αυτήν την αλλαγή υπηρεσίας με την απόκτηση της Crucial από την Digital Pacific. Κάτω από τον νέο κάτοχο, καταργήθηκαν πράγματα όπως η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και μια 24ωρη ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες παρουσίασαν επίσης αυξημένους χρόνους μείωσης.

Το επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνετε από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της Crucial θα εξαρτηθεί από την ημέρα που καλείτε και από ποιον θα απαντήσει. Φαίνεται ότι προσλαμβάνουν συχνά νέα τεχνική υποστήριξη. Εάν έχετε κάποιον με λιγότερη εμπειρία ή κάποιον που δεν διαβάζει προσεκτικά το εισιτήριό σας, ενδέχεται να μην λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Το Crucial είναι ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιδρούν γρήγορα σε τυχόν μηνύματα που αποστέλλονται στη σελίδα τους στο Facebook και δημοσιεύουν συνεχώς πληροφορίες για να εκπαιδεύσουν τους χρήστες τους σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων στο σύνολό τους ή για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Τα τελευταία χρόνια, η Crucial έχει ξεθωριάσει μερικά από τα παλαιά προϊόντα τους. Ωστόσο, υποστηρίζουν πελάτες που αγόρασαν αυτά τα προϊόντα στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί πελάτες που απολαμβάνουν τα προϊόντα που έχουν εδώ και χρόνια δεν αναγκάζονται μέχρι να είναι έτοιμοι να κάνουν αυτήν την αλλαγή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 τοις εκατό

Η Crucial είναι πεπεισμένη ότι το υλικό και η υποστήριξη πελατών τους θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών τους. Ωστόσο, εάν οι πελάτες θέλουν να ακυρώσουν την υπηρεσία τους τις πρώτες 10 έως 30 ημέρες, μπορούν να το κάνουν και λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων από την τιμή που πλήρωσαν για την υπηρεσία τους. Υπόσχονται ότι δεν υπάρχει γραφειοκρατία και αλιεύματα.

 • Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας μεταπωλητών και της φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Σχέδια φιλοξενίας VPS έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 10 ημερών

Αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% δεν αφορά πιστοποιητικά SSL, καταχωρίσεις ονομάτων τομέα ή μετεγκαταστάσεις ιστότοπων. Ούτε εφαρμόζονται σε αναβαθμίσεις. Ισχύει μόνο για το βασικό προϊόν.

Τεχνικά θέματα

Η Crucial φιλοξενεί τα δεδομένα της σε μια εγκατάσταση υψηλής απόδοσης APD που βρίσκεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Δεδομένου ότι δεν αποθηκεύουν δεδομένα υπεράκτια, τα δεδομένα τους προστατεύονται από τους νόμους περί απορρήτου της Αυστραλίας.

Έχουν τεχνικούς στο προσωπικό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο. Αυτοί οι υπάλληλοι παρακολουθούν την υποδομή και διατηρούν τα πράγματα ομαλά. Το Crucial έχει το δικό του πλήρως ανεξάρτητο δίκτυο. Έχουν ιδιωτική υποδομή. Προσκαλούν ακόμη και τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις τους.

Τελικές σκέψεις – αξιοπρεπής οικοδεσπότης αλλά πάρα πολύ ακριβό

Από το 2003, η Crucial προσπάθησε να δημιουργήσει μια ισχυρή μάρκα με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας στους πελάτες τους. Έχουν τον απλό στόχο να κάνουν όλους να επιτύχουν στο διαδίκτυο κάνοντας web hosting εύκολη και αξιόπιστη. Με κάποιους τρόπους, μπορείτε να πείτε ότι πέτυχαν σε αυτόν τον στόχο. Προσφέρουν συνεχώς νέες τεχνολογίες για να διευκολύνουν τους πελάτες τους να έχουν μια διαδικτυακή εμπειρία.

Όταν τα συγκρίνετε με αυτά που είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία, λέμε ότι το Crucial προσφέρει εξαιρετική απόδοση, εύκολη ρύθμιση και καλή υποστήριξη. Ωστόσο, εάν τα συγκρίνετε με τις άλλες επιλογές φιλοξενίας που είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως το SiteGround, το οποίο προσφέρει αστρική υπηρεσία σε επιχειρήσεις στην Αυστραλία, θα παρατηρήσετε ορισμένες διαφορές αμέσως. Το πρώτο πράγμα που θα δείτε είναι αυτό Το Crucial είναι έως και 75% ακριβότερο από άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Η κρίσιμη υπερηφανεύεται για το ότι είναι μια αυστραλιανή εταιρεία για τους Αυστραλούς. Και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά το μειονέκτημα αυτού είναι ότι αυτοί δεν έχετε παγκόσμια κέντρα δεδομένων. Έχουν μόνο ένα στο Σίδνεϊ.

Το Crucial προσφέρει μια σειρά από σχέδια φιλοξενίας, αλλά αυτό που δεν βλέπουμε είναι ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που εστιάζει στο WordPress. Αυτό είναι ένα πρόβλημα επειδή περισσότερο από το ένα τέταρτο του Διαδικτύου λειτουργεί στο WordPress. Είναι πιθανό ότι άτομα που δημιουργούν έναν νέο ιστότοπο θα χρησιμοποιούν επίσης το WordPress.

Σημαντικό θα πρέπει να επαινεθεί για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Είναι ένα παράδειγμα που ίσως επιθυμούν να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Το Crucial είναι ένας αξιοπρεπής οικοδεσπότης. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι μέτριες. Για την ίδια τιμή, θα μπορείτε να βρείτε έναν οικοδεσπότη όπως το SiteGround που θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης σε φθηνότερη τιμή.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map