Αναθεώρηση CartFlows 2020

Contents

Επισκόπηση CartFlows

Εάν πουλάτε πράγματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το WordPress και το WooCommerce, τότε θα συμφωνήσετε όταν το λέω αυτό: η διαδικασία πληρωμής με το WooCommerce είναι χάλια.


Δεν υπάρχει τρόπος προσαρμογής της εμφάνισης της σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς και τρόπος προσφοράς συμπληρωματικών προϊόντων. Χωρίς βελτιστοποιημένη διοχέτευση πωλήσεων, η επιχείρησή σας χάνει χρήματα καθημερινά.

Αυτό θέλω να λύσω εγώ και ο σύντροφός μου. Με τον καλό μου φίλο Sujay Pawar, τον δημιουργό του θέματος Astra, θέλαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο πρόσθετο διοχέτευσης πωλήσεων για το WordPress, αλλά αυτό που εξελίχθηκε το CartFlows τώρα είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι μακράν η καλύτερη περίοδος λογισμικού διοχέτευσης πωλήσεων και δεν το λέω μόνο επειδή το δημιούργησα.

Το CartFlows προσφέρει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που θα βοηθήσουν οποιονδήποτε με οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων να δημιουργήσει οποιοδήποτε είδος διοχετεύσεων μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα χρησιμοποιείται σε 10.000+ ιστότοπους και οι χρήστες το λατρεύουν επειδή είναι τόσο εύκολο στη χρήση και κάνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς καλύτερα – τελικά, κάνοντας τους ιδιοκτήτες ιστότοπων περισσότερα χρήματα, πράγμα που είναι ο τελικός στόχος εδώ.

Σε αυτήν την κριτική, θα καλύψουμε:

 1. CartFlows: Πώς διαφέρει από τα ClickFunnels
 2. CartFlows: Πώς διαφέρει από το ThriveArchitect
 3. Διαφορετικά είδη διοχετεύσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το CartFlows
 4. Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν χρησιμοποιήσετε το CartFlows
 5. Cartflows: Βασικά χαρακτηριστικά
 6. Τιμολόγηση CartFlows Pro
 7. CartFlows Δωρεάν Vs. Pro: Ποια έκδοση πρέπει να λάβετε?
 8. CartFlows: Υποστήριξη πελατών
 9. CartFlows: Αυτό που μου αρέσει
 10. CartFlows: Αυτό που δεν μου αρέσει
 11. CartFlows: Τελικές σκέψεις

CartFlows: Πώς διαφέρει από τα ClickFunnels

Το ClickFunnels είναι ένα φοβερό λογισμικό δημιουργίας διοχέτευσης που δημιουργήθηκε από τον Russell Brandon και την ομάδα του. Και ενώ έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που έχουν δημιουργήσει, υπάρχουν μερικά πράγματα για τα ClickFunnels που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Αρχική σελίδα Clickfunnels

Πρώτον, οι σελίδες που δημιουργείτε με ClickFunnels δεν φιλοξενούνται στον δικό σας τομέα, οπότε σας αρέσει να νοικιάζετε ακίνητα εδώ. Δεν έχετε τίποτα. Το περιεχόμενο και τα δεδομένα σας είναι κλειδωμένα στα ClickFunnels, κάτι που θα είναι τεράστιο πόνο εάν στο μέλλον αποφασίσετε να μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Δεδομένου ότι τεχνικά δεν έχετε τίποτα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσετε τη χοάνη σας για την οποία έχετε εργαστεί τόσο σκληρά και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό.

Δεύτερον, η δημιουργία σελίδων του ClickFunnels είναι φρικτή. Είναι clunky, δύσκολο στη χρήση και εξαιρετικά περιορισμένο.

Η φιλοξενία του περιεχομένου σας σε διαφορετικό τομέα εκτός από τη δική σας είναι πάντα επικίνδυνη και αναμένεται να βλάψει μακροπρόθεσμα τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος για τον οποίο το CartFlows έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί μέσα στο WordPress. Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε τη διοχέτευση στον τομέα σας και να τη δημιουργείτε από το μηδέν ακριβώς μέσα στο WordPress.


CartFlows: Πώς διαφέρει από το ThriveArchitect

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναρωτιούνται: «Λοιπόν, το ThriveArchitect σας επιτρέπει επίσης να φιλοξενείτε τη διοχέτευση στον δικό σας τομέα. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά; “

Η σύγκριση του ThriveArchitect και του CartFlows μοιάζει πολύ με τη σύγκριση ψωμιού και ρυζιού: και οι δύο μπορούν να κάνουν κάτι για την πείνα σας, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους.

Ευδοκιμήστε τον αρχιτέκτονα

Με το ThriveArchitect, θα δημιουργήσετε τη διοχέτευσή σας εκτός του WordPress. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό λογισμικό και να μάθετε μια εντελώς νέα διεπαφή και τρόπο να κάνετε πράγματα.

Το CartFlows, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη διοχέτευσή σας ακριβώς μέσα στο WordPress. Δεν χρειάζεστε ξεχωριστό λογισμικό. Αυτό έχει πολλά οφέλη, μερικά από τα οποία έχουν ως εξής:

 1. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για να μάθετε νέο λογισμικό. Πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το WordPress που πιθανότατα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν κοιμάστε.
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα πρόσθετα πάνω από το CartFlows, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας.
 3. Το CartFlows βρίσκεται στην κορυφή του WooCommerce, οπότε οτιδήποτε λειτουργεί για το WooCommerce πρέπει να λειτουργεί για το CartFlows.
 4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον εργαλείο δημιουργίας σελίδων και όχι κάποιο νέο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Αυτά τα οφέλη μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και προβλήματα στο δρόμο. Τώρα ας δούμε πώς να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το CartFlows και τι έχει να προσφέρει το CartFlows από άποψη λειτουργιών και λειτουργιών.


Διαφορετικά είδη διοχετεύσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το CartFlows

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη διοχετεύσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το CartFlows. Δεν περιορίζεστε σε μια απλή διοχέτευση πωλήσεων με μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις ακόλουθες διοχετεύσεις:

 • Δωρεάν προϊόν / υπηρεσία / διαβούλευση / χοάνη προσφοράς
 • Διοχέτευση λίστας Webinar
 • Χωνί μολύβδου μαγνήτη
 • Διοχέτευση μέλους
 • Χωνί tripwire 2 βημάτων
 • Ζωντανή διοχέτευση
 • Διοχέτευση ακύρωσης αγοράς
 • Διοχέτευση εφαρμογής πελάτη
 • Χοάνη κυκλοφορίας προϊόντων

Δεν πρόκειται για εξαντλητική λίστα με κανέναν τρόπο. Είναι απλώς για να σας δώσει μια ιδέα για τις δυνατότητες που προσφέρει το CartFlows. Για ορισμένες από αυτές τις διοχετεύσεις, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προσθήκες τρίτων. Η δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε καλώς κωδικοποιημένης προσθήκης WordPress αυξάνει ακόμη και το εύρος των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με το CartFlows.


Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν χρησιμοποιήσετε το CartFlows

Θα σας δείξω πώς λειτουργεί το CartFlows σε λίγο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν χρησιμοποιήσετε το CartFlows.

Πρώτον, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το WooCommerce. Τώρα, εάν το κατάστημά σας είναι νέο και το WooCommerce δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη, το CartFlows θα το κάνει για εσάς στον οδηγό εγκατάστασης. Ας ρίξουμε μια ματιά στον διαισθητικό οδηγό εγκατάστασης του CartFlow που κάνει τη ρύθμιση τόσο εύκολη όσο και τέσσερα κλικ:

Οδηγός ρύθμισης CartFlows

Εάν είναι η πρώτη σας φορά που χρησιμοποιείτε το WooCommerce, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πρώτα.

Πρώτα, πρέπει να προσθέσετε ένα προϊόν. Μην με κάνεις λάθος. Μπορείτε να δημιουργήσετε διοχετεύσεις με το CartFlows ακόμα και αν δεν έχετε ακόμη προϊόν, αλλά για να λειτουργήσει σωστά η σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, πρέπει να τη συνδέσετε με ένα προϊόν.

Για να προσθέσετε ένα προϊόν, απλώς μεταβείτε στο Προϊόντα στον αριστερό πίνακα του πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ Προσθεσε νεο.

Δώστε στο προϊόν σας ένα όνομα, ορίστε την κανονική τιμή, προσθέστε μια σύντομη περιγραφή και μια εικόνα προϊόντος. Αυτές είναι οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε, αλλά μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μια τιμή πώλησης που μπορείτε να προγραμματίσετε, το SKU, την κατάσταση των αποθεμάτων, τις διαστάσεις και πολλά άλλα.

Μόλις τελειώσουν όλα, χτυπήστε Δημοσιεύω, και τώρα έχετε το πρώτο σας προϊόν.


CartFlows: Βασικά χαρακτηριστικά

Το CartFlows έχει πολλά κόλπα στα μανίκια του, με δυνατότητες που είναι αρκετά ισχυρές για να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε προηγμένες διοχετεύσεις. Είτε πρόκειται για διοχετεύσεις πωλήσεων είτε για χωνί οικοδόμησης λίστας email, μπορείτε να το δημιουργήσετε με το CartFlows. Αυτή η ενότητα παραθέτει τις μοναδικές δυνατότητές της με σημειώσεις εάν είναι διαθέσιμες στην δωρεάν ή επαγγελματική έκδοση.

Πρότυπα έτοιμα προς χρήση (δωρεάν και επαγγελματικά)

Το CartFlows παρέχει 4 δωρεάν πρότυπα και 6 πρότυπα υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την πρώτη ροή / διοχέτευση το συντομότερο δυνατό. Αυτά τα πρότυπα λειτουργούν για τους περισσότερους δημιουργούς σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder, Divi Builder, Thrive Architect, και σύντομα επίσης ο Gutenberg.

Και ναι, αυτά τα πρότυπα θα λειτουργήσουν ακόμη και για τις δωρεάν εκδόσεις, οπότε αν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μια premium έκδοση ενός δημιουργού σελίδων, δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε μια ροή με τα πρότυπα του CartFlows:

Πρότυπα διοχέτευσης CartFlows

Μόλις εισαχθούν τα πρότυπα, μπορείτε εύκολα να κάνετε μεταφορά και απόθεση για να τα αναδιατάξετε. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ή να αντιγράψετε ένα βήμα.

Ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα προϊόν με τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Επεξεργασία, μετακινηθείτε προς τα κάτω και προς τα κάτω Διάταξη ολοκλήρωσης αγοράς, θα πρέπει να το δείτε:

συνδέστε ένα προϊόν με τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς

Κάντε κλικ Αναζητήστε ένα προϊόν, πληκτρολογήστε το όνομα του προϊόντος σας και επιλέξτε το.

Με την έκδοση Pro, υπάρχουν επιπλέον επιλογές εδώ, όπως η εφαρμογή κουπονιού και η ενεργοποίηση παραλλαγών προϊόντων και η ενεργοποίηση επιλογών ποσότητας προϊόντος.

Μόλις είστε εντάξει με αυτό που έχετε, κάντε κλικ Εκσυγχρονίζω.


Συνεργάζεται με το WordPress Page Builders (Δωρεάν και Pro)

Κάθε πρότυπο μπορεί να επεξεργαστεί με τους περισσότερους δημιουργούς σελίδων, οπότε αν χρησιμοποιείτε ήδη ένα, μπορείτε να προχωρήσετε και να επεξεργαστείτε κάθε σελίδα της διοχέτευσης με το εργαλείο δημιουργίας σελίδων σας.

Για παράδειγμα, για τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα προϊόντος, να επεξεργαστείτε κείμενα και να παίξετε με τη διάταξη με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα επεξεργασίας ενός προτύπου σελίδας αγοράς του CartFlow με το Elementor:


Προσαρμοσμένα πεδία ολοκλήρωσης αγοράς (μόνο για επαγγελματίες)

Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων θέλουν να μπορούν να προσθέσουν επιπλέον πεδία φόρμας ολοκλήρωσης αγοράς, όπως την επιλογή εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο, την ηλικία, το φύλο και άλλα.

Το CartFlows Pro σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό με λίγα μόνο κλικ. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Πεδία ολοκλήρωσης αγοράς. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Ενεργοποίηση προσαρμοσμένου επεξεργαστή πεδίου, και θα πρέπει να δείτε πρόσθετες επιλογές για να επεξεργαστείτε τα πεδία πληρωμής και χρέωσης.

Με αυτές τις επιλογές, μπορείτε να αναδιατάξετε τη θέση κάθε πεδίου, να αλλάξετε την ετικέτα, να αλλάξετε το πλάτος και να απαιτήσετε οποιοδήποτε πεδίο της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο πεδίο με λίγα μόνο κλικ.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αναδιατάξετε τα πεδία και να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο πεδίο:


Παγκόσμιο ταμείο (μόνο για επαγγελματίες)

Υπάρχει επίσης μια επιλογή να αντικαταστήσετε την παραδοσιακή σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς WooCommerce με μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που κάνατε με το CartFlows. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει τα προϊόντα σας, θα κατευθύνεται στη δική σας προσαρμοσμένη σελίδα του CartFlows αντί για τη συνηθισμένη σελίδα του WooCommerce.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να δημιουργήσετε μια νέα ροή με το CartFlows. Το πρώτο βήμα σε αυτήν τη ροή θα πρέπει να είναι η σελίδα πληρωμής σας, αλλά ΜΗΝ εκχωρείτε ένα προϊόν σε αυτήν. Αυτό πρέπει να μείνει κενό. Δώστε του ένα όνομα που θα αναγνωρίζατε, για παράδειγμα “Παγκόσμια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς” Σε αυτό το παράδειγμα, το ονόμασα «Global Checkout Page».

παγκόσμια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε upsell, downsells, bumps κ.λπ. στα επόμενα βήματα.

Μόλις τελειώσετε με τη ροή σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του CartFlow και κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη επιλογή Global Checkout. Επιλέξτε τη ροή αγοράς που μόλις δημιουργήσατε και κάντε κλικ Αποθήκευσε τις αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από αυτό λειτουργεί, θα πρέπει να έχετε εκχωρήσει τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς WooCommerce. Ολοκλήρωση παραγγελίας αυτό το σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο εκχώρησης σελίδων WooCommerce.

Μόλις γίνει αυτό, όποτε κάποιος προσπαθήσει να κάνει check out, θα δει την προσαρμοσμένη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που δημιουργήσατε με το CartFlows.


Εύκολα στην προσθήκη χτυπήματα παραγγελίας (μόνο για Pro)

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό premium είναι η δυνατότητα προσθήκης παραγγελιών στις σελίδες αγοράς. Με μια αύξηση παραγγελίας, θα μπορείτε να προσφέρετε σχετικά προϊόντα σε μειωμένη τιμή, όπως προγράμματα κατάρτισης, συναφή μαθήματα, εκτεταμένες εγγυήσεις κ.λπ. Αυτό τελικά θα αυξήσει τη συνολική αξία αγοράς ενός πελάτη.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια παραγγελία:

Η δυνατότητα εντοπισμού παραγγελιών θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από πολλές επιλογές. Μπορείτε να προσθέσετε το χρέος σας πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς, μετά τα στοιχεία χρέωσης, μετά την παραγγελία ή μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα, να αλλάξετε τα κείμενα και να αλλάξετε το φόντο, το περίγραμμα και το χρώμα κειμένου ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα να προσθέσετε ένα μεγάλο μέρος παραγγελίας σε μια σελίδα πληρωμής ενός δωρεάν προϊόντος. Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο ως βασικό μαγνήτη, αλλά ενδεχομένως να κερδίσετε μέσω μιας παραγγελίας.


Upsells / Downsells με ένα κλικ (Μόνο για Pro)

Τα Upsells και Downsells είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την αξία συναλλαγής ενός πελάτη και συνήθως χρησιμοποιούνται για την πώληση των ακόλουθων:

 • Προσφορές μίας χρήσης
 • Μαθήματα Mastermind
 • Υψηλότερες τιμές για λογισμικό
 • Μεγάλες ποσότητες προϊόντων
 • Προσφορές Tripwire

Το CartFlows συνοδεύεται από πρότυπα για σελίδες upsell και downsell και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να εισαγάγετε τις δικές σας.

Για να προσθέσετε μια σελίδα upsell ή downsell, επεξεργαστείτε τη ροή και κάντε κλικ στο Προσθήκη νέου βήματος. Στη συνέχεια, θα δείτε πρότυπα για σελίδες πώλησης και πώλησης. Για να δημιουργήσετε τη δική σας σελίδα, απλώς κάντε κλικ Δημιούργησε δικό σου.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα χρήσης ενός προτύπου Elementor που πωλείται:

Το CartFlows υποστηρίζει PayPal και Stripe για upsell με ένα κλικ.


Εγκατάλειψη καλαθιού (Μόνο υπέρ)

Η εγκατάλειψη του καλαθιού είναι ένα εξαιρετικά συχνό φαινόμενο, με ηλεκτρονικά καταστήματα αναφορά ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού από 60% έως 80%. Τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια είναι ουσιαστικά χαμένα χρήματα και πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να τα ανακτήσετε.

Το CartFlows προσφέρει μια λύση ενσωματώνοντας στο CRM σας για να ενεργοποιήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που κάποιος παρέχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, αλλά δεν ολοκληρώνει την ολοκλήρωση της αγοράς.


Υποστήριξη Custom Script (Δωρεάν και Pro)

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιοδήποτε προσαρμοσμένο σενάριο που θα χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε τη διοχέτευση πωλήσεων, όπως ένας σύντομος κώδικας ζωντανής συνομιλίας, προσαρμοσμένα pixel, bots και άλλα.

Για να το κάνετε αυτό, επεξεργαστείτε ένα βήμα / σελίδα και μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα. Θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται Προσαρμοσμένο σενάριο. Κάντε κλικ σε αυτό και επικολλήστε τον κωδικό σας στο πλαίσιο.

προσαρμοσμένο σενάριο

Τιμολόγηση CartFlows Pro

Το CartFlows Pro διαθέτει επί του παρόντος ένα πακέτο το οποίο έχει ετήσια χρέωση 299 $ συμπεριλαμβανομένων όλων των δωρεάν και επί πληρωμή λειτουργιών, ενημερώσεων προσθηκών, τεχνικής υποστήριξης, μιας διαδικτυακής κοινότητας χρηστών και της συμμετοχής στο SkillJet Training Academy. Η ακαδημία SkillJet βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά ο στόχος εδώ είναι να παρέχουμε κορυφαία εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας διοχετεύσεων πωλήσεων με το CartFlows και πολλά άλλα.


CartFlows Δωρεάν Vs. Pro: Ποια έκδοση πρέπει να λάβετε?

Η δωρεάν έκδοση του CartFlows προσφέρει αρκετές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια απλή διοχέτευση πωλήσεων με μια σελίδα πληρωμής και σελίδα ευχαριστώ. Εάν αυτό είναι το μόνο που θέλετε να δημιουργήσετε αυτήν τη στιγμή, η δωρεάν έκδοση θα είναι αρκετή.

Αν όμως θέλετε να δημιουργήσετε προηγμένες διοχετεύσεις με πλήρεις παραγγελίες, upsell και downsells, η αγορά της premium έκδοσης είναι η καλύτερη. Εάν είστε καθιερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ή επιχείρηση και θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, αυτές οι λειτουργίες είναι απαραίτητες.


CartFlows: Υποστήριξη πελατών

Προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη για να κάνουμε την εμπειρία όλων των χρηστών μας να μην είναι καθόλου φοβερή. Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα μέσα σε μια μέρα και προχωρούμε πάνω και πέρα ​​γράφοντας προσαρμοσμένα σενάρια μοναδικά για τις ανάγκες του χρήστη.

Αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις τη λέξη μας για αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επαινούν την υποστήριξή μας εδώ ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε αν σας ενδιαφέρει.


CartFlows: Αυτό που μου αρέσει

 • Το CartFlows είναι εύκολο να μάθει και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές ροές αναζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί ακριβώς μέσα στο WordPress, ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε νέο λογισμικό.
 • Λειτουργεί με μεγάλους δημιουργούς σελίδων, ώστε να μπορείτε εύκολα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πρότυπα ή να δημιουργήσετε τα δικά σας.
 • Η υποστήριξη πελατών ανταποκρίνεται και είναι πραγματικά χρήσιμη.
 • Λειτουργεί τέλεια με το WooCommerce. Ό, τι λειτουργεί για το WooCommerce λειτουργεί για το CartFlows.
 • Η ομάδα μας πίσω από το CartFlows είναι ευέλικτη και εργάζεται συνεχώς για να προσθέσει περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες.

CartFlows: Αυτό που δεν μου αρέσει

 • Η βάση γνώσεων εξακολουθεί να στερείται περισσότερων σε βάθος οδηγών και άρθρων αντιμετώπισης προβλημάτων. Αυτό είναι σημαντικό για να βοηθήσουμε τους χρήστες να επιτύχουν αυτό που θέλουν σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

CartFlows: Τελικές σκέψεις

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό δημιουργίας διοχέτευσης που είναι τόσο εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό όσο το CartFlows. Χτισμένο για να λειτουργεί ακριβώς μέσα στο WordPress, δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο των δεδομένων και του περιεχομένου τους και διευκολύνει την κατασκευή της διοχέτευσης χρησιμοποιώντας τη γνωστή διεπαφή του WordPress.

Τους επόμενους μήνες, θα παρουσιάσουμε πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως δοκιμές A / B, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης και πολλά άλλα που θα φέρουν την εμπειρία των χρηστών σε ένα νέο επίπεδο. Το CartFlows είναι μια βολική, ισχυρή, αλλά εύχρηστη διοχέτευση που δημιουργεί το WordPress plugin που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε με οποιοδήποτε είδος επιχείρησης και δεξιοτήτων για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του και να αυξήσει το εισόδημά του.

Συχνές Ερωτήσεις

Καθώς κάνετε ερωτήσεις στα σχόλια, θα προσπαθήσω να τις απαντήσω εδώ στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις.

Λειτουργεί το CartFlows με τον Thrive Architect

Ναι Το CartFlows λειτουργεί με το Thrive Architect και έχουν επίσης κάποιο πρότυπο που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε με το Thrive Architect

Το CartFlows έχει μια συμφωνία για όλη τη ζωή?

Το CartFlows έχει μια ιδιωτική προσφορά διάρκειας ζωής διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάντε κλικ ΕΔΩ

Προαιρετικά, μπορείτε να πληρώσετε ξεχωριστά. Κάντε κλικ ΕΔΩ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map