Κριτική θεμάτων BuddyBoss 2020

Contents

Θέμα BuddyBoss: Μια επισκόπηση

Εάν θελήσατε ποτέ να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας, το θέμα BuddyBoss είναι το μόνο θέμα που θα χρειαστείτε ποτέ. Είναι ένα μοναδικό θέμα σε ένα δικό του πρωτάθλημα και συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρόσθετο που ονομάζεται BuddyBoss Platform.


Όταν χρησιμοποιείται μαζί, το θέμα και η πλατφόρμα BuddyBoss μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε, ακόμη και μη τεχνολογικό, να δημιουργήσει έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που είναι ο ίδιος με τους σύγχρονους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Θα έχετε προηγμένες λειτουργίες που αγοράζονται συνήθως ξεχωριστά σε άλλα θέματα και θα μπορείτε να το ενσωματώσετε σε πολλά πρόσθετα WordPress καθώς οι ανάγκες σας επεκτείνονται και εξελίσσονται.

Σε αυτήν την κριτική, θα μιλήσουμε για:

 1. Θέμα Buddy Boss και Πλατφόρμα Buddy Boss: Σύντομο ιστορικό
 2. Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Buddy Boss Combo
 3. Ρύθμιση της πλατφόρμας Buddy Boss
 4. Στοιχεία κοινότητας στο Διαδίκτυο
 5. Προσαρμογή του θέματος σας
 6. Πουλήστε το περιεχόμενό σας με το BuddyBoss + LearnDash
 7. Ενσωματώστε με περισσότερες προσθήκες WordPress
 8. BuddyBoss: Τιμολόγηση
 9. BuddyBoss: Υποστήριξη
 10. Κριτική BuddyBoss: Τι μου αρέσει
 11. Κριτική BuddyBoss: Τι δεν μου αρέσει
 12. Κριτική BuddyBoss: Τελικές σκέψεις

Θέμα Buddy Boss και Πλατφόρμα Buddy Boss: Σύντομο ιστορικό

Ας δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας λίγο: πώς υλοποιήθηκε το θέμα και η πλατφόρμα BuddyBoss?

Το θέμα και η πλατφόρμα Buddy Boss είναι στην πραγματικότητα αντικατάσταση του BuddyPress, ενός plugin WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Αν και καινοτόμο, το BuddyPress είχε πολλούς περιορισμούς και έχει μια ολόκληρη κοινότητα προσθηκών τρίτων για μερικές πιο προηγμένες λειτουργίες όπως η δημιουργία ενός φόρουμ. Η χρήση πολλών πρόσθετων όχι μόνο περιπλέκει τα πράγματα, αλλά αυξάνει και το κόστος των χρηστών.

Έτσι, οι δημιουργοί του BuddyBoss Theme σκέφτηκαν, τι γίνεται αν έχουμε όλα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά κάτω από μια στέγη; Αυτό θα διευκόλυνε τα πράγματα!

Και το έκανε. Τώρα, με το σύνθετο BuddyBoss, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συζητήσεις στο φόρουμ και κοινωνικές ομάδες χωρίς πρόσθετο πρόσθετο, μαθήματα δωρεάν και επί πληρωμή φιλοξενίας και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να διευκρινίσω τι κάνει ο καθένας από αυτούς. ο Πλατφόρμα BuddyBoss προσθέτει λειτουργίες στο WordPress για να διευκολύνει τη δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ χρηστών, κοινωνικών ομάδων, φόρουμ, προσκλήσεων μέσω email και ούτω καθεξής.

ο Θέμα BuddyBoss διασφαλίζει ότι όλα φαίνονται ωραία και όμορφα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέμα WordPress με την πλατφόρμα BuddyBoss, αλλά δεν θα φαίνεται τόσο υπέροχο όσο όταν χρησιμοποιείτε το θέμα BuddyBoss.

Για παράδειγμα, δείτε πώς φαίνεται ένα προφίλ χρήστη όταν δεν χρησιμοποιείτε το θέμα BuddyBoss:

προφίλ χρήστη χωρίς θέμα BuddyBoss

Εξακολουθείτε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη με την πλατφόρμα Buddy Boss, αλλά δεν φαίνεται τόσο υπέροχο.

Τώρα συγκρίνετε αυτό με το πώς το θέμα του Buddy Boss το κάνει:

προφίλ χρήστη με το θέμα BuddyBoss

Τώρα που μοιάζει με ένα πραγματικό κοινωνικό προφίλ.

Για να ανακεφαλαιώσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με την πλατφόρμα Buddy Boss, μια δωρεάν προσθήκη, αλλά αν θέλετε τα πάντα να φαίνονται ωραία και όμορφα έξω από το κουτί, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το θέμα BuddyBoss. Τα δύο είναι καλά ενσωματωμένα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και άλλες ρυθμίσεις σε ένα μέρος.

Είναι επίσης συμβατά με το παλιό BuddyPress, οπότε αν χρειαστεί να μετεγκαταστήσετε κοινωνικά προφίλ και άλλα δεδομένα, θα λειτουργήσει χωρίς εμπόδια.


Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Buddy Boss Combo

 1. Ένα κοινωνικό δίκτυο / κοινότητα πλήρης με προφίλ χρήστη, ροές ειδήσεων, χρονοδιαγράμματα, ιδιωτικά μηνύματα, κοινωνικές ομάδες, φόρουμ, σύνδεση μελών, ακόμη και προσκλήσεις e-mail σε μη μέλη. Δεν απαιτείται επιπλέον προσθήκη για κανένα από αυτά!
 2. Πουλήστε το περιεχόμενό σας. Το Buddy Boss ενσωματώνεται στο LearnDash και το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να πουλάτε περιεχόμενο με συνδρομή ή με εφάπαξ χρέωση.
 3. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο eLearning. Μπορείτε να δημιουργήσετε, να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε τα μαθήματά σας με την ενσωμάτωση του LearnDash.
 4. Ενσωματώστε με άλλες προσθήκες WordPress για να αξιοποιήσετε την εμπειρία των μελών σας, να δημιουργήσετε θέσεις εργασίας, να δημιουργήσετε εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή αποκλειστικές εκδηλώσεις κ.λπ..

Ρύθμιση της πλατφόρμας Buddy Boss

Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το σύνθετο Buddy Boss, το μόνο δυνατό μειονέκτημα είναι να το ρυθμίσετε όλα μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο. Οι διάσπαρτες ρυθμίσεις και επιλογές και όλα αυτά (τα οποία θα εξηγήσω αργότερα) επίσης δεν βοηθούν. Αλλά για να αποφύγετε να χαθείτε στην πολυπλοκότητα της διεπαφής backend, προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τις περιηγήσεις του βίντεο εδώ.

Αυτά τα βίντεο δείχνουν τα πάντα, από τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση της πλατφόρμας έως την τροποποίηση του θέματος για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν τέλεια και φαίνεται υπέροχα.

Σε αυτήν την ενότητα, θα αναφερθώ σε μερικά από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε / ξέρετε για να καταλάβετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.


Κατανόηση της πλατφόρμας BuddyBoss

Όπως είπα και πριν, η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά ορισμένες από τις ρυθμίσεις αισθάνονται αρκετά διάσπαρτες και παντού. Έχει να κάνει με τον τρόπο οργάνωσης της πλατφόρμας. Η ενεργοποίηση μιας δυνατότητας, η ρύθμισή της και ο σχεδιασμός της γίνονται όλα σε διάφορα μέρη.

Ας πάρουμε για παράδειγμα σελίδα σύνδεσης / εγγραφής.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα σύνδεσης / εγγραφής στο BuddyBoss > επιλογές θέματος > Είσοδος / Εγγραφή. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε ένα λογότυπο, να αλλάξετε το μέγεθος του λογότυπου, να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα φόντου, να προσθέσετε έναν τίτλο και περιγραφή και πολλά άλλα.

Αλλά πάρτε αυτό: μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της σελίδας σύνδεσης / εγγραφής στο Στυλ, μια ξεχωριστή ενότητα στις Επιλογές θέματος.

Μου φάνηκε κοινή λογική ότι θα έπρεπε να έχετε όλες τις ανάγκες στυλ μιας σελίδας κάτω από μια στέγη για να το πείτε, αλλά δεν είναι έτσι οργανωμένα τα πράγματα στην πλατφόρμα BuddyBoss.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να δώσω ένα στιγμιότυπο για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πλατφόρμα:

διαφορετικά μέρη της πλατφόρμας BuddyBoss

Καθώς περνάμε από αυτήν την κριτική, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλές εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών περιοχών της πλατφόρμας μόνο για να προσαρμόσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία. Στην αρχή, θα είναι λίγο συντριπτικό και μπερδεμένο, αλλά σύντομα θα το πιάσετε και θα αρχίσετε να το γνωρίζετε σαν το πίσω μέρος του χεριού σας.

Επιλογή των στοιχείων σας

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, πρέπει πρώτα να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να έχει ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν πάτε BuddyBoss > Συστατικά, θα δείτε μια λίστα στοιχείων που μπορείτε να ενεργοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Αυτό πρέπει να δείτε:

συστατικά

Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο του στοιχείου που θέλετε να ενεργοποιήσετε για τον ιστότοπό σας, επιλέξτε Θέτω εις ενέργειαν μεταξύ των μαζικών ενεργειών στην κορυφή και πατήστε Ισχύουν.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε οι χρήστες να μπορούν να στέλνουν προσωπικά μηνύματα μεταξύ τους, πρέπει να ενεργοποιήσετε Ιδιωτικά μηνύματα πρώτα. Εάν θέλετε τα μέλη να μπορούν να στείλουν προσκλήσεις μέσω email σε μη μέλη για συμμετοχή στο δίκτυο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το στοιχείο εδώ και ούτω καθεξής.

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις για κάθε στοιχείο, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις ακριβώς κάτω από αυτό. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις ρυθμίσεις στο BuddyBoss > Ρυθμίσεις.

Ρύθμιση στοιχείων και σελίδων εγγραφής

Θα πρέπει επίσης να αντιστοιχίσετε σελίδες WordPress στις σελίδες των στοιχείων που μόλις ενεργοποιήσατε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο BuddyPress > Σελίδες, και θα πρέπει να δείτε δύο ενότητες: Σελίδες συστατικών και Σελίδες εγγραφής.

Για τις σελίδες συστατικών, αυτές δημιουργούνται αυτόματα από το WordPress μόλις ενεργοποιήσετε τα στοιχεία, οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα εδώ στην αρχή. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να αντιστοιχίσετε μια νέα σελίδα στις κοινωνικές ομάδες, μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας μια νέα σελίδα και επιλέγοντας τη νέα σελίδα στο αναπτυσσόμενο μενού:

προσθήκη μιας νέας σελίδας σε μια συστατική σελίδα

Για το Σελίδες εγγραφής, πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα για τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου και να τις συνδέσετε με τις αντίστοιχες ενότητες εγγραφής. Εάν χάνετε τι πρέπει να κάνετε σε αυτό το σημείο, μπορείτε να δείτε ένα σεμινάριο βίντεο στο οποίο συνδέθηκαν προσεκτικά στο κάτω μέρος της ενότητας:

σύνδεσμος προς ένα σεμινάριο για τη ρύθμιση των σελίδων εγγραφής

Θα βρείτε αυτούς τους συνδέσμους σεμιναρίου διασκορπισμένους σε όλες τις ενότητες της πλατφόρμας, μια πολύ ωραία πινελιά που κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολο για τους νέους χρήστες.

Διαμόρφωση των ρυθμίσεών σας

Θέλετε επίσης να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας για τον έλεγχο της πρόσβασης στον ιστότοπο, των προφίλ χρηστών, των κοινωνικών ομάδων και άλλων ρυθμίσεων. Παω σε BuddyBoss > Ρυθμίσεις και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε επιλογή. Ξεκινήστε με τις γενικές ρυθμίσεις και ακολουθήστε κάθε μία από τις κατηγορίες.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο των ρυθμίσεων:

Ρυθμίσεις BuddyBoss Platofrm

Εάν δημιουργείτε μια διαδικτυακή κοινότητα, είναι λογικό να επιτρέπετε σε μη μέλη να εγγράφουν νέους λογαριασμούς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επιτρέψετε στα μέλη να διαγράψουν τα προφίλ τους και να επιλέξετε σε ποιον θα εμφανιστεί η γραμμή εργαλείων.

Υπό Μυστικότητα, Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας σε μόνο συνδεδεμένα μέλη, αλλά οι σελίδες σύνδεσης / εγγραφής θα εξακολουθούν να είναι ορατές σε όλους.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι να εξαιρέσετε ορισμένες διευθύνσεις URL από το να είναι ιδιωτικές. Μπορεί να θέλετε ορισμένες σελίδες, όπως για παράδειγμα σελίδες μάρκετινγκ, να είναι ορατές στο κοινό και να το κάνετε αυτό, απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL της σελίδας στο Δημόσιο περιεχόμενο κουτί και χτύπημα Αποθήκευσε τις αλλαγές.

Επίσης, σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε ρυθμίσεις για τα ενεργοποιημένα στοιχεία σας, όπως προφίλ, ομάδες, φόρουμ, δραστηριότητα, πολυμέσα, συνδέσεις, προσκλήσεις και αναζήτηση.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ορίσετε τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες μέσα στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μπορούν να ανεβάζουν μια φωτογραφία προφίλ και μια φωτογραφία εξωφύλλου για τα προφίλ χρηστών τους, απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση BuddyBoss > Ρυθμίσεις > Προφίλ και επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο.

Εισαγωγή δεδομένων επίδειξης

Ένα άλλο πράγμα που θέλετε να κάνετε πριν παίξετε με το θέμα είναι να εισαγάγετε δεδομένα επίδειξης. Εκτός του πλαισίου, ο ιστότοπος θα είναι κενός και δεν θα έχετε δείγματα προφίλ χρήστη ή κοινωνικών ομάδων για να παίξετε. Για να δείτε πώς μοιάζουν τα πράγματα στη διεπαφή, είναι καλύτερο να εισαγάγετε δεδομένα επίδειξης.

Για εισαγωγή δεδομένων επίδειξης, μεταβείτε στο Φίλε αφεντικό > Εργαλεία. Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με Προεπιλεγμένα δεδομένα μπορείτε να εισαγάγετε. Μπορείτε να εισαγάγετε μέλη επίδειξης, ομάδες και φόρουμ. Για να διευκολύνετε τα πράγματα στο δρόμο, σας προτείνω να εισαγάγετε τα πάντα ταυτόχρονα. Κάντε κλικ σε κάθε ένα από τα πλαίσια και πατήστε Εισαγωγή επιλεγμένων δεδομένων.

εισαγωγή δεδομένων επίδειξης

Μόλις ολοκληρωθεί, θα δώσετε στη συνέχεια μερικά δείγματα προφίλ χρηστών, κοινωνικών ομάδων και φόρουμ για εργασία.

Ακολουθούν παραδείγματα κοινωνικών ομάδων επίδειξης:

demo κοινωνικές ομάδες

Στοιχεία κοινότητας στο Διαδίκτυο

Τώρα, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε την διαδικτυακή κοινότητα που πάντα οραματίσατε. Όπως είπα και πριν, ο συνδυασμός BuddyBoss παρέχει ενσωματωμένες ισχυρές δυνατότητες για τη δημιουργία προηγμένων διαδικτυακών κοινοτήτων όπως το Facebook ή το Twitter.

Στην προσωπική μου εμπειρία μέχρι στιγμής, είναι σίγουρα απλούστερο να δημιουργήσω έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με τη βοήθεια του BuddyBoss. Δεν απαιτούνται πρόσθετα πρόσθετα για οποιαδήποτε από τις λειτουργίες. Έχουν επίσης λεπτομερείς περιηγήσεις βίντεο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης κάθε δυνατότητας, ώστε να μην αφήνετε μόνοι σας να καταλάβετε τα πράγματα.

Προφίλ χρήστη

Ενσωματωμένο με το BuddyBoss είναι η δυνατότητα προσαρμογής των προφίλ χρηστών. Εάν πάτε BuddyBoss > Προφίλ, θα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα πεδία όπως διεύθυνση email, αριθμό επικοινωνίας, γενέθλια και άλλα. Εξαρτάται πραγματικά από εσάς και από το τι θέλετε να μοιράζονται οι χρήστες για τον εαυτό τους.

προφίλ χρηστών

Τα πράγματα γίνονται λίγο μπερδεμένα εδώ, καθώς μπορείτε να προσθέσετε πεδία στα προφίλ χρηστών στο backend, αλλά για να αναδιατάξετε τα στοιχεία σε ένα προφίλ χρήστη, θα πρέπει να πάτε Πλοήγηση προφίλ που σας βγάζει από το BuddyBoss.

Όταν κάνετε κλικ, το Πλοήγηση προφίλ ανοίγει σε μια νέα καρτέλα και με οδηγεί στο εργαλείο προσαρμογής θέματος frontend. Αυτό είναι άβολο εάν δεν ήθελα να φύγω από τη σελίδα ρυθμίσεων του παρασκηνίου. Θα προτιμούσα αν ανοίξει σε μια νέα καρτέλα αντ ‘αυτού, ή, ακόμη καλύτερα είναι να βρεθεί αυτή η επιλογή στον επεξεργαστή backend μαζί με οτιδήποτε άλλο.

Ιδιωτικά μηνύματα

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τα ιδιωτικά μηνύματα εάν θέλετε οι χρήστες να μπορούν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς μεταβείτε στο BuddyBoss > Συστατικά και ενεργοποιήστε Ιδιωτικά μηνύματα.

Η δυνατότητα ιδιωτικών μηνυμάτων περιλαμβάνει προηγμένες επιλογές. Για ένα, τα μέλη μπορούν να πληκτρολογήσουν ένα όνομα απευθείας στα εισερχόμενά τους, ώστε να μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα σε οποιονδήποτε χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν το δικό τους προφίλ.

Μπορούν επίσης να στείλουν φωτογραφίες, emoji και GIF μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων, αλλά πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς μεταβείτε στο Φίλε Μπόσι > Ρυθμίσεις > Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Εκεί, θα δείτε αυτές τις επιλογές:

ενεργοποίηση πολυμέσων σε ιδιωτικά μηνύματα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει όλα αυτά τα πλαίσια και αποθηκεύστε τις αλλαγές.

Αυτό που μου αρέσει στη λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων είναι η διεπαφή που μοιάζει πολύ με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, έτσι οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβουν πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα, να αναζητήσουν τα μηνύματά τους και να χρησιμοποιήσουν ενσωματωμένα emoji. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι μπορείτε να αλλάξετε τους τόνους του δέρματος των emoji.

Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι θα το βελτιώσει ακόμη περισσότερο είναι να υπάρχει τρόπος για τους χρήστες να αναζητούν ένα emoji πληκτρολογώντας.

Μια άλλη μικρή ταλαιπωρία που βρήκα είναι ότι δεν μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα πατώντας enter. Στην πραγματικότητα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή, το οποίο είναι κακό αν είστε στην επιφάνεια εργασίας σας και δεν θέλετε να ενοχλείτε με ποντίκι ή track pad.

Επίσης, δεν ξέρω αν είναι μόνο εγώ, αλλά τα GIF δεν θα φορτωθούν.

Ακολουθεί μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών μηνυμάτων:

ιδιωτικά μηνύματα

Κοινωνικές Ομάδες

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του BuddyBoss είναι η δυνατότητα δημιουργίας κοινωνικών ομάδων με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο BuddyBoss > Συστατικά και ενεργοποιήστε Κοινωνικές Ομάδες.

Εάν έχετε εισαγάγει τα δεδομένα επίδειξης, θα έχετε ένα σύνολο δειγμάτων κοινωνικών ομάδων και έτσι θα φαίνεται ο κατάλογος κοινωνικών ομάδων:

demo κοινωνικές ομάδες

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ρυθμίσεις για αυτήν τη δυνατότητα BuddyBoss > Ρυθμίσεις > Ομάδες. Εδώ, μπορείτε να επιτρέψετε σε όλους τους χρήστες να δημιουργούν κοινωνικές ομάδες, να επιτρέπουν στους διαχειριστές να ανεβάζουν μια φωτογραφία εξωφύλλου και avatar, να ενεργοποιούν τους τύπους ομάδων κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να ορίσετε την προεπιλεγμένη εικόνα εξωφύλλου για κοινωνικές ομάδες, καθώς και το πλάτος και το ύψος της εικόνας εξωφύλλου BuddyBoss > επιλογές θέματος > Εικόνα εξωφύλλου.

Στο backend, μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλες τις κοινωνικές ομάδες μεταβαίνοντας στο BuddyBoss > Ομάδες. Μπορείτε να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε ή να δείτε κοινωνικές ομάδες από εδώ.

Συζητήσεις στο φόρουμ

Ένα άλλο ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του BuddyBoss είναι η δυνατότητα δημιουργίας συζητήσεων στο φόρουμ, μια δυνατότητα που ήταν εφικτή μόνο με προσθήκες τρίτων. Σε συζητήσεις στο φόρουμ, τα μέλη μπορούν να μιλούν μεταξύ τους σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, όπως το Reddit, το οποίο είναι πραγματικά χρήσιμο εάν θέλετε τα μέλη να μπορούν να αλληλοβοηθούνται ή να συζητούν μεταξύ τους..

συζήτηση φόρουμ

Για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία φόρουμ, απλώς μεταβείτε στο BuddyBoss > Συστατικά και ενεργοποιήστε Συζητήσεις στο φόρουμ. Εάν πάτε BuddyBoss > Ρυθμίσεις > Συζητήσεις στο φόρουμ, θα μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερους κανόνες, όπως να μην επιτρέπετε την επεξεργασία σχολίων ή αναρτήσεων μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, να επιτρέπετε στους επισκέπτες επισκέπτες χωρίς λογαριασμούς να δημιουργούν συζητήσεις ή σχόλια, επιτρέποντας στα μέλη να εγγραφούν σε φόρουμ και πολλά άλλα.

Είναι πραγματικά ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που μπορεί να μεταφέρει το κοινωνικό σας δίκτυο σε άλλο επίπεδο. Είναι χρήσιμο ειδικά για ιστότοπους ηλεκτρονικής μάθησης όπου θέλετε οι μαθητές σας να μπορούν να συζητούν μαζί θέματα.

Σε επιλογές θέματος > Φόρουμ, θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα φόρουμ αλλάζοντας τη διάταξη, χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη εικόνα banner, προσθέτοντας τίτλο και περιγραφή φόρουμ κ.λπ..

Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι ότι κάθε κοινωνική ομάδα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της φόρουμ και να δημιουργήσει περισσότερα από ένα. Για παράδειγμα, για την κοινωνική ομάδα “Γραφιστική”, μπορούν να κάνουν τις ακόλουθες συζητήσεις στο φόρουμ:

συζητήσεις φόρουμ κοινωνικών ομάδων

Συνδέσεις μελών

Τα μέλη μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους στέλνοντας ένα αίτημα σύνδεσης όπως στο Google+ ή το αίτημα φιλίας στο Facebook.

Κάθε προφίλ μέλους θα έχει ένα Συνδέω-συωδεομαι κουμπί δίπλα στη φωτογραφία προφίλ. Τα μέλη μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτό το κουμπί για να στείλουν ένα αίτημα σύνδεσης.

μπλε κουμπί σύνδεσης στα προφίλ χρηστών

Μόλις ένα μέλος στείλει ένα αίτημα σύνδεσης, θα υπάρχει η επιλογή να το ακυρώσετε.

Τα μέλη θα δουν μια ειδοποίηση όπως αυτή όταν κάποιος έχει στείλει ένα αίτημα σύνδεσης:

ειδοποίηση πρόσκλησης για σύνδεση

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο BuddyBoss > Συστατικά > Συνδέσεις μελών.

Αναζήτηση δικτύου

Ένα άλλο πραγματικά βολικό χαρακτηριστικό είναι η αναζήτηση δικτύου όπου οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρο το δίκτυο για αναρτήσεις σε μία γραμμή αναζήτησης.

αναζήτηση δικτύου

Μπορείτε να επιλέξετε ποιοι τύποι αναρτήσεων μπορούν να αναζητηθούν. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο BuddyBoss > Ρυθμίσεις > Αναζήτηση. Εδώ, μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες αναρτήσεις ή πληροφορίες για αναζήτηση, όπως ονόματα μελών, διεύθυνση email, όνομα χρήστη, κείμενο παραγράφου, αριθμούς, συζήτηση, απαντήσεις και άλλα.

Προσκλήσεις μέσω email

Το BuddyBoss επιτρέπει επίσης στα μέλη να στέλνουν προσκλήσεις μέσω email σε οποιονδήποτε θέλουν να συμμετάσχουν στο δίκτυο, είτε πρόκειται για συνάδελφο, φίλους ή οικογένειά τους. Το μόνο που χρειάζεται να έχουν είναι το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προσκεκλημένου.

Δείτε πώς τα μέλη μπορούν να στείλουν προσκλήσεις μέσω email:

αποστολή προσκλήσεων μέσω email

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε τα μέλη να μπορούν να αλλάξουν τον τίτλο και το σώμα του email σας μεταβαίνοντας στο BuddyBoss > Ρυθμίσεις > Προσκαλεί.


Προσαρμογή του θέματος σας

Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσετε να προσαρμόζετε το θέμα σας ώστε να μοιάζει ακριβώς όπως το θέλετε. Το θέμα BuddyBoss παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε μια επώνυμη, ευχάριστη εμπειρία στα μέλη σας.

Δημιουργία μενού πλοήγησης

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να δημιουργήσετε είναι τα μενού πλοήγησής σας, διότι αυτός είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο θα περιηγηθούμε στον ιστότοπο.

Υπάρχουν δύο κύρια μενού που μπορείτε να δημιουργήσετε με το θέμα Buddy Boss: το μενού της γραμμής τίτλου και το μενού BuddyPanel.

γραμμή τίτλου και μενού BuddyPanel

Μενού γραμμής τίτλου

Το μενού της γραμμής τίτλου είναι το μενού στην κεφαλίδα σας. Για να δημιουργήσετε ένα μενού γραμμής τίτλου, μεταβείτε στο Υποστήριξη WordPress, δείξτε το ποντίκι σας πάνω Εμφάνιση, και κάντε κλικ Μενού. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα πεδίο όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα Όνομα μενού. Πληκτρολογήστε το όνομα του μενού, όπως “Τίτλος γραμμής μενού” και κάντε κλικ στο Δημιουργία μενού.

πώς να δημιουργήσετε ένα μενού

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια λίστα με σελίδες που μπορείτε να προσθέσετε στο μενού σας. Επιλέξτε τα πλαίσια αυτού που θέλετε να προσθέσετε και να πατήσετε Προσθήκη στο μενού. Στη συνέχεια, θα δείτε γραμμές κάτω από τον τίτλο του μενού που μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε για αναδιάταξη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα υπο-στοιχείο για κάθε σελίδα με εσοχή στη γραμμή.

Στο Ρυθμίσεις μενού στο κάτω μέρος, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ Μπάρα τίτλου.

δημιουργία μενού γραμμής τίτλου

Με τα περισσότερα άλλα θέματα, δεν θα έχετε μεγάλη ελευθερία ως προς την εμφάνιση της κεφαλίδας, αλλά το θέμα Buddy Boss σάς προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής για την κεφαλίδα και επίσης το υποσέλιδο.

Μπορείτε να βρείτε επιλογές προσαρμογής για την κεφαλίδα BuddyBoss > επιλογές θέματος. Σε αυτήν την ενότητα, θα μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπό σας, να αλλάξετε τη διάταξη της κεφαλίδας και ακόμη και να αλλάξετε το χρώμα του. Θα σας δείξω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες τα διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις Επιλογές θέματος.

Μενού BuddyPanel

Το μενού BuddyPanel είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό αυτού του θέματος που προσθέτει στην κοινωνική εμπειρία του ιστότοπου. Για να δημιουργήσετε ένα μενού BuddyPanel, μεταβείτε στο Πίνακας ελέγχου WordPress > Εμφάνιση > Μενού. Προχωρήστε για να δημιουργήσετε ένα νέο μενού και να του δώσετε έναν τίτλο.

Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο Φίλε αφεντικό και επιλέξτε τα πλαίσια των στοιχείων που θέλετε να εμφανίζονται στο μενού BuddyPanel. Κάντε κλικ Προσθήκη στο μενού, και στο Ρυθμίσεις μενού Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να εμφανίζεται αυτό το πλαίσιο τόσο στους συνδεδεμένους χρήστες όσο και στους αποσυνδεδεμένους χρήστες. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο λογικό να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο για αυτούς τους δύο τύπους χρηστών. Έτσι, σε αυτό το παράδειγμα, θα το δείξω μόνο στους συνδεδεμένους χρήστες.

Το BuddyPanel φαίνεται εκπληκτικό από προεπιλογή και υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να το προσαρμόσετε.

Για ένα, μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο των στοιχείων του μενού σας στο BuddyPanel ακριβώς μέσα στο Μενού Ενότητα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού του στοιχείου μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο με πολλά εικονίδια για να διαλέξετε. Πρόκειται για μια πολύ ωραία προστιθέμενη δυνατότητα από την πλατφόρμα BuddyBoss που καθιστά τόσο εύκολο να προσαρμόσετε το μενού BuddyPanel.

αλλαγή εικονιδίων μενού BuddyPanel

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του BuddyPanel και θα το δείξω σε μια μεταγενέστερη ενότητα.

Ρύθμιση των σελίδων του σπιτιού και του ιστολογίου σας

Μόλις ολοκληρωθούν τα μενού, θα θέλατε επίσης να ορίσετε τις σελίδες στο σπίτι και το ιστολόγιό σας. Η αρχική σελίδα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν τα μέλη μόλις συνδεθούν στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται η ροή ειδήσεων, το χρονοδιάγραμμα, ο κατάλογος μελών, το ιστολόγιο ή η λίστα μαθημάτων.

Για να ορίσετε μια αρχική σελίδα και μια σελίδα ιστολογίου, μεταβείτε στο Πίνακας ελέγχου WordPress > Ρυθμίσεις > ΑΝΑΓΝΩΣΗ. Μόλις είστε εκεί, επιλέξτε Μια στατική σελίδα ως αρχική σελίδα και ορίστε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε ως αρχική σελίδα και σελίδα ιστολογίου.

ρύθμιση αρχικής σελίδας και σελίδας ιστολογίου

Για παράδειγμα, αν το επιλέξετε Ροή ειδήσεων ως αρχική σελίδα σας, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν τα μέλη μόλις συνδεθούν:

ροή ειδήσεων ως πρώτη σελίδα

Τώρα έχετε έναν τοίχο δραστηριότητας τύπου Twitter που συμπληρώνεται αυτόματα με τις πρόσφατες δραστηριότητες στον ιστότοπό σας. Τα μέλη μπορούν να πληκτρολογήσουν μια κατάσταση και να αναφέρουν κάποιον χρησιμοποιώντας @, να ανεβάσουν μια φωτογραφία ή GIF και να επισυνάψουν emoji. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να το δημοσιεύσουν στο προφίλ τους ή σε μια ομάδα. Είναι πολύ ωραίο.

Φυσικά, μπορείτε να ορίσετε μια διαφορετική σελίδα ως πρώτη σελίδα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Υπάρχουν επίσης μερικά ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την πρώτη σας σελίδα. Εάν μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ Σελίδες, θα δείτε μια λίστα με όλες τις σελίδες σας, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας αρχικής σελίδας. Κάντε κλικ σε αυτήν τη σελίδα για να μπείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας του Gutenberg.

εξώφυλλο

Μόλις μπείτε, αν κάνετε κλικ Χαρακτηριστικά σελίδας, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού που δείχνει τρεις επιλογές προτύπου:

αλλαγή διάταξης σελίδας

Η σελίδα πλήρους οθόνης θα αφαιρέσει την κεφαλίδα και την πλευρική γραμμή ενώ η Όχι πλευρική γραμμή αφαιρεί προφανώς την πλευρική γραμμή. Παίξτε με αυτές τις επιλογές μέχρι να βρείτε τη διάταξη που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με όλες τις άλλες σελίδες σας. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα μάρκετινγκ όπου δεν υπάρχει απόσπαση της προσοχής, όπως κεφαλίδες και πλευρικές γραμμές, η λειτουργία πλήρους οθόνης είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια πλευρική γραμμή στην πρώτη σας σελίδα (ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα στην πραγματικότητα), απλώς μεταβείτε στη σελίδα Πίνακας ελέγχου WordPress > Εμφάνιση > Widgets.

widgets και πλευρικές γραμμές

Για να προσθέσετε ένα widget σε μια πλευρική γραμμή, απλώς σύρετε και αποθέστε το μέσα στην πλευρική γραμμή. Μπορείτε να του εκχωρήσετε ένα όνομα και να κάνετε άλλες τροποποιήσεις.

Σε αυτό το παράδειγμα, θέλω να προσθέσω μια πλευρική γραμμή στην πρώτη σελίδα της ροής ειδήσεων. Οι πλευρικές γραμμές για αυτήν τη σελίδα φέρουν ετικέτα Δραστηριότητα -> Αριστερά καταλόγου (η πλευρική γραμμή εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά) και Δραστηριότητα -> Δικαίωμα καταλόγου (η πλευρική γραμμή εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά). Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις δύο πλευρικές μπάρες αν θέλω. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς να το κάνετε αυτό:

προσθήκη πλευρικών γραμμών

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν τη διαδικασία είναι ότι δεν επιβάλλει έναν νέο τρόπο να κάνουμε πράγματα. Εάν έχετε ήδη συνηθίσει να χρησιμοποιείτε το WordPress, τα γραφικά του και το πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου, θα μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα από αυτά εύκολα. Παρόλο που είναι ακόμη καλύτερο να έχετε όλες αυτές τις δυνατότητες προσαρμογής σε μία μόνο ενότητα για κάθε σελίδα, τουλάχιστον η πλατφόρμα δεν επιβάλλει μια νέα διεπαφή στους χρήστες που θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να μάθουν.

Όσο για τη σελίδα του ιστολογίου (και οποιαδήποτε σελίδα), μπορείτε σχεδόν να κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μπορείτε να προσθέσετε μια πλευρική γραμμή (αλλά μπορείτε να προσθέσετε μόνο μία πλευρική γραμμή) και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε widget θέλετε.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη της σελίδας του ιστολογίου σας, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνετε μέσα στο BuddyBoss. Παω σε BuddyBoss > επιλογές θέματος > Ιστολόγιο. Στο Διάταξη αρχείου ιστολογίου, θα δείτε τρεις επιλογές: Λίστα, τοιχοποιία ή πλέγμα.

διάταξη αρχείου ιστολογίου

Προσωπικά μου αρέσει το καλύτερο τεκτονικό, αλλά εξαρτάται πραγματικά από εσάς. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς διαφέρουν οι τρεις διατάξεις:

διαφορετικά πρότυπα σελίδων ιστολογίου

Μπορείτε να κάνετε περισσότερη προσαρμογή ακόμη και με τις μεμονωμένες σελίδες αναρτήσεων ιστολογίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη της επιλεγμένης εικόνας, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το πλαίσιο συντάκτη και να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα τακτοποιημένο επειδή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόσθετο για κοινωνική κοινή χρήση. Παρόλο που τα ίδια τα κουμπιά δεν μπορούν να τροποποιηθούν, είναι καλύτερο από το τίποτα και είναι λιγότερο ανησυχητικό.

Απλώς εξερευνήστε το Ιστολόγιο ενότητα κάτω επιλογές θέματος, δοκιμάστε τα πράγματα και δείτε ποιες ρυθμίσεις λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

επιλογές θέματος

Έχω αναφέρει τις Επιλογές θέματος μερικές φορές στις προηγούμενες ενότητες, και εδώ μπορείτε να αναλύσετε τα κομμάτια και να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας από την τυπογραφία στα χρώματα. Δεν θα σας δείξω ό, τι μπορείτε να κάνετε εδώ, αυτά τα μαθήματα υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αλλά θα δώσω μια επισκόπηση των ενδιαφέρων τρόπων με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σας.

Απλά πηγαίνετε στο BuddyBoss > επιλογές θέματος για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής θέματος.

Λογότυπο

Η ενότητα μεταφόρτωσης λογότυπου εδώ είναι πολύ φιλική προς το χρήστη, καθώς περιλαμβάνει διάφορες επιλογές. Με τα περισσότερα θέματα, οι επιλογές σας για προσαρμογή του λογότυπου είναι πολύ περιορισμένες, αλλά με το θέμα BuddyBoss, μπορείτε να κάνετε μερικά διαφορετικά πράγματα.

προσθήκη λογότυπου

Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα λογότυπα για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να είναι μια επιλογή, αλλά ορισμένοι δεν θέλουν να έχουν το λογότυπό τους στο κινητό, επειδή είναι υπερβολικά μεγάλο και αποσπά την προσοχή του χρήστη.

Με το BuddyBoss, εάν ενεργοποιήσετε το λογότυπο του κινητού, θα μπορείτε να ανεβάσετε ένα διαφορετικό με μικρότερες διαστάσεις. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθός του.

Επί κεφαλής

Είπα πριν ότι μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με την κεφαλίδα σας, και εδώ μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές διάταξης, κάτι που τα περισσότερα άλλα θέματα δεν σας δίνουν. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το λογότυπό σας στην αριστερή πλευρά της κεφαλίδας, στο κέντρο ή στο BuddyPanel. Το BuddyPanel είναι μια καλύτερη τοποθεσία για το λογότυπό σας εάν είναι ψηλό και χρειάζεστε περισσότερο χώρο.

προσαρμογή της κεφαλίδας

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την κολλώδη κεφαλίδα, η οποία είναι μια κεφαλίδα που κολλά στην κορυφή της σελίδας ενώ οι χρήστες κάνουν κύλιση.

Το άλλο πράγμα που μπορείτε να προσαρμόσετε είναι το ύψος της κεφαλίδας, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τη σκιά και να αλλάξετε τα κουμπιά που εμφανίζονται στη δεξιά γωνία της κεφαλίδας.

Το μόνο πράγμα που λείπει είναι η δυνατότητα εκχώρησης διαφορετικής κεφαλίδας σε διαφορετικές σελίδες, επειδή μερικές φορές θέλετε να μπορείτε να το κάνετε αυτό.

BuddyPanel

Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το BuddyPanel. Λάβετε υπόψη ότι θα είναι ορατό μόνο εάν έχετε δημιουργήσει ένα μενού για αυτό Εμφάνιση > Μενού.

Μπορείτε επίσης να το εμφανίσετε στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Μπαρ

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη θέση των πλευρικών γραμμών διαφορετικών σελίδων, εδώ μπορείτε να το κάνετε. Έχετε την επιλογή να εμφανίσετε την πλευρική γραμμή των σελίδων στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά με ένα μόνο κλικ.

Τυπογραφία

Η αλλαγή της τυπογραφίας του ιστότοπού σας απαιτεί προσθήκες τρίτων για πολλά θέματα, αλλά το θέμα BuddyBoss έρχεται με ένα ενσωματωμένο εργαλείο προσαρμογής τυπογραφίας Google Fonts όπου μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες γραμματοσειρές για τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μια τυπογραφία για τον τίτλο του ιστότοπου (εάν το λογότυπο είναι απενεργοποιημένο), το σώμα και τις επικεφαλίδες (H1 έως H6). Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το βάρος και το στυλ της γραμματοσειράς, τα υποσύνολα και το μέγεθος της γραμματοσειράς. Και δεδομένου ότι μπορείτε να ορίσετε μια διαφορετική τυπογραφία για κάθε επικεφαλίδα, σας δίνει πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής.

Στυλ

Το στυλ είναι όπου μπορείτε να αλλάξετε το συνδυασμό χρωμάτων, καθώς και το χρώμα της κεφαλίδας, του BuddyPanel, του υποσέλιδου και των στοιχείων του αμαξώματος. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού σας, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολο να παραμείνετε πιστοί στα χρώματα της επωνυμίας σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα της κεφαλίδας σας:

αλλάζοντας το χρώμα της κεφαλίδας

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας και νομίζω ότι θα διασκεδάσετε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Ιστολόγιο

Έχω δείξει προηγουμένως ότι μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διατάξεων σελίδων ιστολογίου. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές άλλες διαθέσιμες επιλογές για την προσαρμογή της σελίδας του ιστολογίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης της επιλεγμένης εικόνας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε σχετικές αναρτήσεις, να περιορίσετε τον αριθμό των σχετικών δημοσιεύσεων, να απενεργοποιήσετε / ενεργοποιήσετε το πλαίσιο συγγραφέα ιστολογίου και να προσθέσετε έναν σύντομο κωδικό.

Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές, ορισμένες από τις δυνατότητες εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Για παράδειγμα, οι επιλογές εμφάνισης επιλεγμένων εικόνων δεν είναι αρκετά ευέλικτες. Δεν υπάρχει επιλογή να εμφανιστεί ο τίτλος της ανάρτησης πάνω από την επιλεγμένη εικόνα ή να προσθέσετε μια επικάλυψη.

Για το σώμα της ανάρτησης ιστολογίου, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το διάστημα μεταξύ γραμμών ή να προσαρμόσετε το πλάτος της περιοχής περιεχομένου.

Δεν υπάρχει επίσης τρόπος να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης σχετικών άρθρων. Επομένως, εάν θέλετε να τις εμφανίσετε ως λίστα με μικρές επιλεγμένες εικόνες, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την ενεργοποίηση πλωτών κοινωνικών συνδέσμων, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε μια προσθήκη τρίτου μέρους για αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των εικονιδίων. Φαίνεται αρκετά τακτοποιημένο όπως είναι έτσι κι έτσι δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά αν μπορούν να προσθέσουν περισσότερες επιλογές προσαρμογής για τα εικονίδια κινητών κοινωνικών μετοχών, αυτό θα ήταν υπέροχο.

Σελίδα σύνδεσης / εγγραφής

Ένα άλλο πολύ ωραίο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα προσαρμογής της σελίδας σύνδεσης / εγγραφής σας έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας και όχι μόνο τη συνηθισμένη περιοχή σύνδεσης / εγγραφής WordPress.

Η σελίδα σύνδεσης / εγγραφής μπορεί να έχει στυλ ώστε να έχει μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου που φαίνεται υπέροχη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επικεφαλίδα και μια περιγραφή κειμένου ως επικάλυψη στην εικόνα. Ένας περιορισμός με τις ρυθμίσεις νομίζω ότι μπορείτε να εμφανίσετε το ίδιο μήνυμα μόνο για τις σελίδες σύνδεσης και εγγραφής, ενώ μερικές φορές μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε διαφορετικά μηνύματα για αυτές τις διαφορετικές σελίδες. Για παράδειγμα, αντί να πείτε “Ελάτε μαζί μας!” στη σελίδα σύνδεσης, είναι πιο λογικό να πείτε “Καλώς ήλθατε πίσω!”

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα σύνδεσης:

προσαρμογή της σελίδας σύνδεσης

Άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις Επιλογές θέματος:

 • Προσαρμόστε τη σελίδα 404 σας
 • Παίξτε με το υποσέλιδο (μπορείτε να προσθέσετε widget, να αλλάξετε χρώματα, να προσθέσετε έναν σύντομο κωδικό όπως εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο, κοινωνικούς συνδέσμους, να αλλάξετε την ετικέτα (λευκή ετικέτα) κ.λπ.)
 • Προσθέστε προσαρμοσμένους κωδικούς
 • Ελαχιστοποιήστε το CSS και το Javascript
 • Ενεργοποίηση λειτουργίας συντήρησης
 • Ορισμός προεπιλεγμένων εικόνων εξωφύλλου για προφίλ χρηστών
 • Προσαρμογή φόρουμ (αλλαγή διάταξης, χρήση εικόνας banner, προσθήκη τίτλου και περιγραφής φόρουμ κ.λπ.)

Συνολικά, οι επιλογές προσαρμογής που διατίθενται στις Επιλογές θέματος είναι αρκετά προχωρημένες αλλά είναι απλές στην τροποποίηση. Δεν χρειάζονται πρόσθετα πρόσθετα ή κωδικοποίηση για να αλλάξετε την τυπογραφία σας, να τροποποιήσετε τις κεφαλίδες, να αλλάξετε χρώματα και άλλα.


Πουλήστε το περιεχόμενό σας με το BuddyBoss + LearnDash

Εκτός από την ύπαρξη διαδικτυακής κοινότητας, μπορείτε επίσης να πουλήσετε το περιεχόμενό σας στον ιστότοπό σας ενσωματώνοντας το θέμα BuddyBoss στο LearnDash.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το LearnDash, τα καλά νέα είναι ότι το BuddyBoss έχει λάβει επιπλέον μέτρα για να βεβαιωθεί ότι η πλατφόρμα και το θέμα τους είναι απόλυτα ενσωματωμένα στο LearnDash. Αυτό το καθιστά τόσο εύκολο να πουλάτε περιεχόμενο και να δημιουργείτε μια κοινότητα γύρω από αυτό το περιεχόμενο.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το LearnDash, είναι μια προσθήκη WordPress συστήματος διαχείρισης μάθησης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε διαδικτυακά μαθήματα σε ένα μέρος. Αυτό είναι ένα premium πρόσθετο που πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά. Με την ενσωμάτωσή του στο WooCommerce, μπορείτε να πουλήσετε τα μαθήματά σας με εφάπαξ χρέωση ή σε συνδρομή.

Το LearnDash είναι από μόνο του ένα καταπληκτικό πρόσθετο. Διαθέτει ένα ισχυρό ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα μαθήματά σας από το μηδέν, να δημιουργήσετε κουίζ και εργασίες, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πιστοποιητικά και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσφέρετε μαθήματα δωρεάν ή με εφάπαξ ή επαναλαμβανόμενη χρέωση. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με το LearnDash.

Αν και δεν πρόκειται να αναλύσω σε βάθος πώς να δημιουργήσω ένα μάθημα στο LearnDash (μπορείτε να ελέγξετε την κριτική μου για το LearnDash εδώ), αυτό που θέλω να σας δείξω είναι πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η σελίδα λίστας μαθημάτων και το μεμονωμένο μάθημα οι σελίδες μοιάζουν.

Ενσωμάτωση του LearnDash

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το LearnDash, μεταβείτε στο Πρόσθετα > Προσθεσε νεο και εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το LearnDash.

Μετά την εγκατάσταση του LearnDash, θα δημιουργηθεί αυτόματα μια νέα σελίδα με τη διεύθυνση URL “yourdomain.com/courses”.

Σε αυτήν τη σελίδα, τα μέλη θα μπορούν να δουν όλα τα διαθέσιμα μαθήματα στον ιστότοπό σας. Δεν πρόκειται να αναλύσω σε βάθος πώς να δημιουργήσω ένα μάθημα στο LearnDash (μπορείτε να ελέγξετε την κριτική μου για το LearnDash εδώ), αλλά αυτό που θέλω να σας δείξω είναι πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η σελίδα λίστας μαθημάτων και το μεμονωμένο μάθημα οι σελίδες μοιάζουν.

Αλλά πριν από όλα τα άλλα, πηγαίνετε στο Μάθετε Dash > Ρυθμίσεις και βεβαιωθείτε ότι το Ενεργό πρότυπο στο LearnDash είναι LearnDash 3.0 και ΔΕΝ κληρονομιά. Το LearnDash 3.0 είναι μια έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα και κάνει κάθε σελίδα μαθήματος να φαίνεται καταπληκτική από το ρόπαλο, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εκτεταμένη προσαρμογή.

Προσαρμογή της σελίδας λίστας μαθημάτων

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί το LearnDash, αν πάτε BuddyBoss > επιλογές θέματος, θα δείτε ότι υπάρχει μια νέα ενότητα που ονομάζεται LearnDash:

LearnDash στις Επιλογές θέματος

Εδώ μπορείτε να παίξετε με την εμφάνιση της σελίδας λίστας μαθημάτων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φίλτρο κατηγοριών, το οποίο θα επιτρέπει στα μέλη να βλέπουν μαθήματα σε μία κατηγορία. Στο πεδίο Ταξινόμηση, μπορείτε να επιλέξετε εάν οι χρήστες θα μπορούν να φιλτράρουν κατά κατηγορία ή ετικέτες.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το φίλτρο εκπαιδευτών που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλα τα μαθήματα ενός εκπαιδευτή. Εάν είστε ο μόνος εκπαιδευτής, μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό το φίλτρο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εμφανίσετε τον συγγραφέα του μαθήματος και την ημερομηνία δημιουργίας σε μαθήματα, μαθήματα ή θέματα.

Δείτε πώς φαίνεται μια σελίδα ευρετηρίου μαθημάτων και οι διάφορες επιλογές φίλτρου και προβολής που διατίθενται στους χρήστες:

σελίδα ευρετηρίου μαθημάτων

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δουν σε ποια μαθήματα είναι εγγεγραμμένα και όχι σε ποια μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Εμφανίζονται επίσης οι γραμμές προόδου.

Σε αυτό το σημείο, είναι καλή ιδέα να προσθέσετε αυτήν τη σελίδα στο μενού κεφαλίδας, ώστε τα μέλη να μπορούν εύκολα να πάνε εδώ.

Προσαρμογή της σελίδας του μαθήματος

Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση κάθε μεμονωμένης σελίδας μαθήματος μέσα στο LearnDash. Μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο, μια σύντομη περιγραφή, μια εικόνα εξωφύλλου, μια επιλεγμένη εικόνα και πολλά άλλα.

Για να προσαρμόσετε μια σελίδα μαθημάτων, μεταβείτε στο Μάθετε Dash > ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και κάντε κλικ στο μάθημα που θέλετε να προσαρμόσετε. Θα μεταφερθείτε στον συντάκτη Gutenberg όπου θα μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τον τίτλο και την περιγραφή του μαθήματος.

Στη δεξιά πλευρά, εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε επιλογές για τη μεταφόρτωση μιας εικόνας εξωφύλλου και μιας επιλεγμένης εικόνας. Αυτοί είναι εξαιρετικοί τρόποι για να βελτιώσετε τη σελίδα των μαθημάτων και να την κάνετε πιο ελκυστική για τους μαθητές σας.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό από το BuddyBoss είναι η δυνατότητα να ορίσετε ένα βίντεο προεπισκόπησης αντί για μια επιλεγμένη εικόνα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

ρύθμιση προεπισκόπησης μαθημάτων βίντεο

Μόλις τα μέλη ξεκινήσουν ένα μάθημα, θα μεταφερθούν στη σελίδα μαθημάτων. Το LearnDash έρχεται με μια λειτουργία που ονομάζεται Focus Mode, η οποία αφαιρεί όλες τις περισπασμούς όπως τα μενού και τις πλευρικές γραμμές, ώστε οι μαθητές να μπορούν να επικεντρωθούν στο μάθημα. Όταν χρησιμοποιείται με το BuddyBoss, έτσι φαίνεται η λειτουργία Focus Mode:

Λειτουργία εστίασης LearnDash

Παρατηρήστε ότι το μενού της γραμμής τίτλου εξαφανίστηκε, καθιστώντας τη σελίδα χωρίς ακαταστασία.

Μέσα στη σελίδα του μαθήματος υπάρχουν πολλές εκπληκτικές επιλογές για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας των μαθητών. Μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας για να ταιριάζουν σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και να εισέρχονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης για ακόμη πιο διεπαφή χωρίς περισπασμούς.

Σύνδεση μαθημάτων με κοινωνικές ομάδες

Ένα άλλο πραγματικά ωραίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με το BuddyBoss και το LearnDash είναι να δημιουργήσετε μια ρύθμιση τύπου τάξης συνδέοντας μαθήματα Learndash με κοινωνικές ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, μια κοινωνική ομάδα μπορεί να λειτουργήσει ως τάξη όπου οι χρήστες (μαθητές) μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μαθήματά τους σε ένα μέρος.

Θα μπορείτε να ορίσετε διοργανωτές / καθηγητές για κάθε κοινωνική ομάδα και μπορείτε να συνδέσετε περισσότερα από ένα μαθήματα σε μια κοινωνική ομάδα.

Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή και εύκολη. Εάν σας ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιεκτική φροντιστήριο δημιουργήθηκε από το BuddyBoss για να μάθει πώς γίνεται.


Ενσωματώστε με περισσότερες προσθήκες WordPress

Το θέμα BuddyBoss είναι επίσης συμβατό με τις περισσότερες καλώς κωδικοποιημένες προσθήκες WordPress, δίνοντάς σας πολλές δυνατότητες σε ό, τι μπορείτε να κάνετε με τον ιστότοπό σας.

Εμπειρία χρήστη Gamifying

Η εμπειρία των χρηστών στο παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τη συνεχή χρήση και αφοσίωση της διαδικτυακής σας κοινότητας. Για παράδειγμα, για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να συμμετέχουν σε συζητήσεις στο φόρουμ, μπορείτε να απονέμετε πόντους για κάθε απάντηση ή συζήτηση που ξεκινούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε αυτά τα σημεία εξαργυρώσιμα με κάποιο τρόπο.

Αν θέλετε να παίξετε την εμπειρία των μελών σας, μπορείτε να ενσωματώσετε το BuddyBoss με το GamiPress. Το GamiPress είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που σας βοηθά να απονέμετε πόντους σε χρήστες για αλληλεπίδραση με τον ιστότοπό σας, να τους απονέμετε σήματα για επιτεύγματα και να επιτρέψετε σε ένα σύστημα κατάταξης να παρακινεί τους χρήστες να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις.

Τμήμα δημοσίευσης εργασίας

Εάν δημιουργείτε μια κοινότητα επαγγελματιών σε μια εξειδικευμένη ή συγκεκριμένη κατηγορία, η ύπαρξη ενότητας απόσπασης εργασίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία στα μέλη σας. Είναι ένας μεγάλος μαγνήτης χρηστών και θα παρακινήσει τους χρήστες να συνεχίσουν να επιστρέφουν στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το BuddyBoss με το WP Job Manager, ένα δωρεάν πρόσθετο, για να δημιουργήσετε μια ενότητα απόσπασης θέσεων εργασίας στον ιστότοπό σας.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το WP Job Manager, θα δείτε ένα νέο πεδίο στο αριστερό σας πλαίσιο στο WordPress Λίστα εργασιών. Εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της προσθήκης.

Η προσθήκη δημιουργεί αυτόματα τρεις σελίδες: έναν πίνακα εργαλείων εργασίας, μια σελίδα δημοσίευσης εργασίας και μια σελίδα εργασιών. Δείτε πώς μοιάζουν αυτές οι σελίδες, καθώς και ένα δείγμα ανάρτησης εργασίας:

λίστες εργασίας

Εάν θέλετε οι αιτούντες να μπορούν να υποβάλουν αίτηση με μια φόρμα, πρέπει να αγοράσετε ένα πρόσθετο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα πρόσθετα στο Λίστα εργασιών > Πρόσθετα.

Δημιουργία ημερολογίων εκδηλώσεων

Εάν πραγματοποιείτε τακτικές εκδηλώσεις για την κοινότητά σας, η δημιουργία ενός ημερολογίου που θα δείχνει τα προγραμματισμένα συμβάντα σας είναι μια καλή ιδέα να διατηρήσετε τους χρήστες του δικτύου ενήμερους. Για να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων, θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο WordPress ημερολογίου όπως το Events Calendar Pro.

Με το Events Calendar Pro, όχι μόνο θα μπορείτε να δημιουργήσετε ημερολόγια εκδηλώσεων, αλλά μπορείτε επίσης να πουλήσετε εισιτήρια και να κάνετε κράτηση απευθείας στον ιστότοπό σας.

Δημιουργήστε μια εφαρμογή για κινητά

Με στενή ενοποίηση με το AppBoss, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά για τον ιστότοπό σας κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα δεδομένα από τον ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές συγχρονίζονται με την εφαρμογή, οπότε όταν οι χρήστες πρέπει να εγκαταλείψουν μια συνεδρία επιτραπέζιου υπολογιστή, μπορούν να παραλάβουν από εκεί που έφυγαν από την εφαρμογή. Θα μπορείτε επίσης να στέλνετε ειδοποιήσεις push.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους ιστότοπους ηλεκτρονικής μάθησης για να κάνουν τα μαθήματά τους πιο προσβάσιμα σε χρήστες κινητών και να αυξήσουν τα ποσοστά αφοσίωσης των χρηστών.


BuddyBoss: Τιμολόγηση

Όταν κοιτάζετε όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το BuddyBoss και όταν κοιτάτε την τιμή του, είναι δύσκολο να μην εκπλαγείτε με το τι κλέβει. Με ετήσια χρέωση 228 $, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για την επωνυμία σας. Προσθέστε μόλις 60 $ και θα μπορείτε να δημιουργείτε 5 ιστότοπους το χρόνο. Και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του θέματος – δεν χρειάζονται πρόσθετα.

Τιμές BuddyBoss

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε τη ρύθμιση, τη σχεδίαση ή τη μετεγκατάσταση ιστότοπου για εσάς, θα πρέπει να πληρώσετε ένα εφάπαξ τέλος συντήρησης 00 / μήνα. Αν θέλετε να μεταφέρετε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για κινητά, η εφάπαξ χρέωση ρύθμισης ανέρχεται στα 8000 $ και η μηνιαία χρέωση στα 249 $.

Εάν θέλετε να μπορείτε να το δοκιμάσετε για να το δείτε μόνοι σας και να διαπιστώσετε ότι δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.


BuddyBoss: Υποστήριξη

Η υποστήριξη παρέχεται μόνο μέσω ενός καναλιού, του Help Desk. Προς το παρόν δεν προσφέρουν υποστήριξη μέσω άλλων καναλιών, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε ο μόνος τρόπος για να λάβετε βοήθεια είναι να υποβάλετε ένα εισιτήριο στο Γραφείο Βοήθειας.

Αυτό είναι λίγο απογοητευτικό καθώς είναι ήδη το 2019, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν υποστήριξη πολλαπλών καναλιών που να ανταποκρίνεται στους πελάτες όπου βρίσκονται. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές ζωντανής συνομιλίας παρέχουν πολύ πιο γρήγορο τρόπο για τους πελάτες να λάβουν βοήθεια από την υποβολή εισιτηρίου.

Έτσι, από την άποψη της υποστήριξης, το BuddyBoss μπορεί να βελτιωθεί αλματωδώς προσθέτοντας περισσότερους τρόπους στους πελάτες να λάβουν βοήθεια.


Κριτική BuddyBoss: Τι μου αρέσει

 • Ενοποίησε ισχυρές δυνατότητες ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, όπως ιδιωτικά μηνύματα και κοινωνικές ομάδες κάτω από μια στέγη, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την οικοδόμηση μιας διαδικτυακής κοινότητας.
 • Ενσωματώνεται τέλεια με το LearnDash και πολλά άλλα πρόσθετα WordPress, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών σελίδων όπως το Elementor Pro.
 • Η προσαρμογή θεμάτων είναι εκτεταμένη με πολύ περισσότερες δυνατότητες από άλλα premium θέματα.
 • Είναι πολύ φθηνό λαμβάνοντας υπόψη το πόσο προηγμένες είναι οι δυνατότητες που παρέχει.

Κριτική BuddyBoss: Αυτό που δεν μου αρέσει

 • Μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε τα σχοινιά και θα πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα για να μάθετε πώς λειτουργεί.
 • Οι ρυθμίσεις αισθάνονται παντού στην αρχή, δεν φαίνεται να βρίσκετε πού είναι κάτι, προσθέτοντας το συναρπαστικό συναίσθημα για τους νέους χρήστες.
 • Ορισμένες λειτουργίες δεν διαθέτουν επιλογές προσαρμογής.

Κριτική BuddyBoss: Τελικές σκέψεις

Το θέμα BuddyBoss είναι το κορυφαίο θέμα WordPress για τη δημιουργία ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην αγορά.

Η ενσωμάτωσή του με την πλατφόρμα BuddyBoss, ένα πρόσθετο που αναπτύχθηκε από την ίδια εταιρεία, ενοποιεί κάθε δυνατότητα και στοιχεία σε ένα μέρος και εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετα και πρόσθετα. Εάν αναζητάτε τον ευκολότερο αλλά πιο προηγμένο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να επεκτείνετε στο δρόμο, το θέμα και η πλατφόρμα BuddyBoss είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map