21 κόλπα για την ενίσχυση της ταχύτητας του ιστότοπού σας

αργή φόρτωσηΗ ταχύτητα του ιστότοπού σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και τα έσοδα. Ως μέτρηση απόδοσης, η ταχύτητα δεν πρέπει να υποτιμάται. Σύμφωνα με Ακάμι, σχεδόν οι μισοί από όλους τους χρήστες του Διαδικτύου αναμένουν ότι μια ιστοσελίδα φορτώνει σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και το 40% των χρηστών θα κάνουν κλικ από έναν ιστότοπο εάν χρειάζονται πάνω από τρία δευτερόλεπτα για τη φόρτωση.


Σε “Γιατί έχει σημασία η απόδοση Ιστού: Ο ιστότοπός σας οδηγεί τους πελάτες μακριά?”, μια μελέτη του 2010 από τον Gomez, η οποία ερεύνησε 1.500 διαδικτυακούς αγοραστές σχετικά με το πώς η απόδοση του ιστότοπου επηρεάζει τη διαδικτυακή συμπεριφορά τους, μαθαίνουμε τα εξής:

 • “Η αύξηση του χρόνου φόρτωσης ιστότοπου από 2 σε 10 δευτερόλεπτα αύξησε το ποσοστό εγκατάλειψης σελίδας κατά 38%.”
 • “Κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής, περισσότερο από το 75% των καταναλωτών έφυγαν για έναν ανταγωνιστή’ιστοσελίδα αντί να υποστεί καθυστέρηση.”

Για να υπογραμμιστεί περαιτέρω ο αντίκτυπος που έχει η ταχύτητα του ιστότοπου στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σύμφωνα με τη μελέτη Ομάδα Aberdeen αποκαλύπτει ότι η καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης αποφέρει μείωση κατά 7% στις μετατροπές ιστότοπων. Επιπλέον, οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11% και η ικανοποίηση των πελατών μειώνεται κατά 16%. Σαν να μην ήταν’αρκετά για να φτάσουμε στο σπίτι μας και να έχουμε αγώνες για τη βελτιστοποίηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού μας, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η Google χρησιμοποιεί την ταχύτητα του ιστότοπου ως παράγοντα κατάταξης του ιστότοπού σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Συνοπτικά, ένας αργός ιστότοπος θα έχει ως αποτέλεσμα:

 • Λιγότερη προβολή και επισκεψιμότητα σελίδας
 • Μειωμένες μετατροπές
 • Σταγόνες πωλήσεων
 • Μια εικόνα επωνυμίας που έχει αρνητικές επιπτώσεις

Ως κορυφαίος πόρος για το πώς να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο, το HostingFacts.com παρουσιάζει τις ακόλουθες συμβουλές και κόλπα για το πώς να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Η ταχύτητα του ιστότοπού σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και τα έσοδα. Ως μέτρηση απόδοσης, η ταχύτητα δεν πρέπει να υποτιμάται. Σύμφωνα με Ακάμι, σχεδόν οι μισοί από όλους τους χρήστες του Διαδικτύου αναμένουν ότι μια ιστοσελίδα φορτώνει σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και το 40% των χρηστών θα κάνουν κλικ από έναν ιστότοπο εάν χρειάζονται πάνω από τρία δευτερόλεπτα για τη φόρτωση.

Στην ενότητα “Γιατί η απόδοση στο Web: Ο ιστότοπός σας οδηγεί τους πελάτες μακριά;”, μια μελέτη του 2010 από τον Gomez, η οποία ερεύνησε 1.500 διαδικτυακούς αγοραστές σχετικά με το πώς η απόδοση του ιστότοπου επηρεάζει τη συμπεριφορά τους στο διαδίκτυο, μαθαίνουμε τα εξής:

 • “Η αύξηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπου από 2 σε 10 δευτερόλεπτα αύξησε το ποσοστό εγκατάλειψης σελίδας κατά 38%.”
 • “Κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής, περισσότερο από το 75% των καταναλωτών έφυγαν για έναν ιστότοπο ενός ανταγωνιστή αντί να υποστούν καθυστέρηση.”

Για να υπογραμμιστεί περαιτέρω ο αντίκτυπος που έχει η ταχύτητα του ιστότοπου στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σύμφωνα με τη μελέτη Ομάδα Aberdeen αποκαλύπτει ότι η καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης αποφέρει μείωση κατά 7% στις μετατροπές ιστότοπων. Επιπλέον, οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11% και η ικανοποίηση των πελατών μειώνεται κατά 16%. Σαν να μην ήταν αρκετό για να φτάσουμε στο σπίτι και να έχουμε αγώνες για τη βελτιστοποίηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού μας, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η Google χρησιμοποιεί την ταχύτητα του ιστότοπου ως παράγοντα κατάταξης του ιστότοπού σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Συνοπτικά, ένας αργός ιστότοπος θα έχει ως αποτέλεσμα:

 • Λιγότερη προβολή και επισκεψιμότητα σελίδας
 • Μειωμένες μετατροπές
 • Σταγόνες πωλήσεων
 • Μια εικόνα επωνυμίας που έχει αρνητικές επιπτώσεις

Ως κορυφαίος πόρος για το πώς να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο, το HostingFacts.com παρουσιάζει τις ακόλουθες συμβουλές και κόλπα για το πώς να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναφερθούμε στα ακόλουθα σημεία:

Contents

Βήμα 1: Εξαλείψτε τα περιττά πρόσθετα και πρόσθετα

Εξετάστε τη μελέτη περίπτωσης του Mike, στην οποία ανέλυσε την ταχύτητα του ιστότοπού του και το βελτιστοποίησε έτσι ώστε να πήγε από έναν χρόνο φόρτωσης 4,23 δευτερόλεπτα σε μόλις 1,33 χρόνο φόρτωσης. Γιατί ο ιστότοπός του ήταν τόσο αργός; Μια λέξη. Πρόσθετα.

απεγκαταστήστε το pluginΤα περιττά πρόσθετα και πρόσθετα μπορούν να επηρεάσουν δραματικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Στο Μάικ’Στην περίπτωση, διαπίστωσε ότι ένα εκπληκτικό 86% του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού του οφείλεται σε προσθήκες. Εάν χρησιμοποιείτε χρήση CMS όπως το WordPress (οι χρήστες μπορεί να θέλουν να εγκαταστήσουν το P3 ή Plugin Performance Profiler, που θα σαρώσει τις προσθήκες WordPress για να εντοπίσει σημεία συμφόρησης και να δημιουργήσει μια αναφορά για το πώς κάθε προσθήκη επηρεάζει την απόδοση του ιστότοπού σας), Drupal ή Joomla, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε προσθήκες και πρόσθετα που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

Κατά την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, είναι σημαντικό να μην εστιάζετε μόνο στον αριθμό των πρόσθετων που έχετε εγκαταστήσει, αλλά και στο ποιότητα αυτών των προσθηκών. Δώστε προσοχή σε προσθήκες που φορτώνουν υπερβολικά σενάρια και στυλ. Επίσης, εξαλείψτε προσθήκες που εκτελούν πολλά απομακρυσμένα αιτήματα, καθώς και προσθήκες που αυξάνουν τον αριθμό των ερωτημάτων βάσης δεδομένων σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας.

Κατώτατη γραμμή: χρησιμοποιήστε πρόσθετα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας. Απορρίψτε τα υπόλοιπα.

Εξετάστε τη μελέτη περίπτωσης από Μικρόφωνο, στην οποία ανέλυσε την ταχύτητα του ιστότοπού του και το βελτιστοποίησε, έτσι ώστε να περάσει από τον χρόνο φόρτωσης 4,23 δευτερόλεπτα σε μόλις 1,33 χρόνο φόρτωσης. Γιατί ο ιστότοπός του ήταν τόσο αργός; Μια λέξη. Πρόσθετα.

Τα περιττά πρόσθετα και πρόσθετα μπορούν να επηρεάσουν δραματικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Στην περίπτωση του Mike, διαπίστωσε ότι ένα εκπληκτικό 86% του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού του οφείλεται σε προσθήκες. Εάν χρησιμοποιείτε χρήση CMS όπως το WordPress (οι χρήστες μπορεί να θέλουν να εγκαταστήσουν το P3 ή Plugin Performance Profiler, που θα σαρώσει τις προσθήκες WordPress για να εντοπίσει σημεία συμφόρησης και να δημιουργήσει μια αναφορά για το πώς κάθε προσθήκη επηρεάζει την απόδοση του ιστότοπού σας), Drupal ή Joomla, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε προσθήκες και πρόσθετα που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

Κατά την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, είναι σημαντικό να μην εστιάζετε μόνο στον αριθμό των πρόσθετων που έχετε εγκαταστήσει, αλλά και στο ποιότητα αυτών των προσθηκών. Δώστε προσοχή σε προσθήκες που φορτώνουν υπερβολικά σενάρια και στυλ. Επίσης, εξαλείψτε προσθήκες που εκτελούν πολλά απομακρυσμένα αιτήματα, καθώς και προσθήκες που αυξάνουν τον αριθμό των ερωτημάτων βάσης δεδομένων σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας.

Κατώτατη γραμμή: χρησιμοποιήστε πρόσθετα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας. Απορρίψτε τα υπόλοιπα.

Βήμα 2: Μειώστε, ή εξαλείψτε, το ποσό των κοινωνικών κουμπιών κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας

μείωση κουμπιών κοινής χρήσηςΜην εμπιστεύεστε την εσφαλμένη αντίληψη ότι το πλήθος κουμπιών κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας είναι πάντα καλό. Είναι n’τ. Υπάρχουν λίγες, αν υπάρχουν μελέτες, που αποδεικνύουν κάθε είδους σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας ιστότοπων λόγω του ότι έχουν κουμπιά κοινής χρήσης. Το μόνο που κάνει είναι να μπερδέψει τους επισκέπτες σας.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα κουμπιά κοινής χρήσης χρησιμοποιούν JavaScript, η ύπαρξη πάρα πολλών κουμπιών μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα απόδοσης ιστότοπου. Όταν ένας ιστότοπος κοινωνικών μέσων έχει διακοπή λειτουργίας, μπορεί να υπάρξει σημαντική διακλαδώσεις για ιστότοπους με εγκατεστημένο αυτό το κουμπί.

Αντί να έχετε μια ποικιλία κουμπιών, επεξεργαστείτε τα στα βασικά ή αλλιώς ρυθμίστε τα ώστε να φορτώνουν ασύγχρονα, έτσι ώστε οι διακοπές λειτουργίας να μην επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Μην εμπιστεύεστε την εσφαλμένη αντίληψη ότι το πλήθος κουμπιών κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας είναι πάντα καλό. Δεν είναι. Υπάρχουν λίγες, αν υπάρχουν μελέτες, που αποδεικνύουν κάθε είδους σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας ιστότοπων λόγω του ότι έχουν κουμπιά κοινής χρήσης. Το μόνο που κάνει είναι να μπερδέψει τους επισκέπτες σας.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα κουμπιά κοινής χρήσης χρησιμοποιούν JavaScript, η ύπαρξη πάρα πολλών κουμπιών μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα απόδοσης ιστότοπου. Όταν ένας ιστότοπος κοινωνικών μέσων έχει διακοπή λειτουργίας, μπορεί να υπάρξει σημαντική διακλαδώσεις για ιστότοπους με εγκατεστημένο αυτό το κουμπί.

Αντί να έχετε μια ποικιλία κουμπιών, επεξεργαστείτε τα στα βασικά ή αλλιώς ρυθμίστε τα ώστε να φορτώνουν ασύγχρονα, έτσι ώστε οι διακοπές λειτουργίας να μην επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Βήμα 3: Διαμόρφωση όλων των κωδικών παρακολούθησης του Analytics και κωδικών δικτύων διαφημίσεων για φόρτωση ασύγχρονα

Κώδικες παρακολούθησης του Analytics και δίκτυα διαφημίσεων’ κωδικοί μπορούν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Μερικές φορές οι απομακρυσμένοι διακομιστές είναι αργοί ή κατεβαίνουν και το αποτέλεσμα είναι ένας μεγάλος χρόνος φόρτωσης για τον ιστότοπό σας. αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου

Ωστόσο, εάν διαμορφώσετε τους κωδικούς για ασύγχρονη παράδοση, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι κερδίζει ένας διακομιστής κάτω ή αργός’να επηρεάσει αρνητικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε τις κεφαλίδες λήξης

κεφαλίδα ιστότοπουΌπως γνωρίζετε, η ταχύτητα του διακομιστή είναι βασικός συντελεστής στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Περισσότερα αιτήματα διακομιστή σημαίνει πιο αργό ιστότοπο. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τις κεφαλίδες λήξης.

Λήγει Οι κεφαλίδες μειώνουν το χρόνο φόρτωσης για τους επισκέπτες που επιστρέφουν λέγοντας στο πρόγραμμα περιήγησής τους πότε να ζητήσουν αρχεία από το διακομιστή ή πότε να φορτώσουν το αρχείο από την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε την κεφαλίδα λήξης μόνο για να ζητήσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο μία φορά κάθε μήνα και μέχρι τότε, το αρχείο θα αποθηκευτεί και να φορτωθεί από την προσωρινή μνήμη.

Ο ιστότοπός σας θα επωφεληθεί από τη χρήση κεφαλίδων λήξης με δύο τρόπους. Πρώτον, θα μειώσει τον αριθμό αιτημάτων HTTP στον διακομιστή. Δεύτερον, επειδή το ίδιο αρχείο δεν ζητείται ξανά και ξανά, η φόρτωση στον διακομιστή σας θα είναι μικρότερη.

Για να χρησιμοποιήσετε τις κεφαλίδες λήξης στον ιστότοπό σας, ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο από το GTmetrix.

Όπως γνωρίζετε, η ταχύτητα του διακομιστή είναι βασικός συντελεστής στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Περισσότερα αιτήματα διακομιστή σημαίνει πιο αργό ιστότοπο. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τις κεφαλίδες λήξης.

Λήγει Οι κεφαλίδες μειώνουν το χρόνο φόρτωσης για τους επισκέπτες που επιστρέφουν λέγοντας στο πρόγραμμα περιήγησής τους πότε να ζητήσουν αρχεία από το διακομιστή ή πότε να φορτώσουν το αρχείο από την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε την κεφαλίδα λήξης μόνο για να ζητήσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο μία φορά κάθε μήνα και μέχρι τότε, το αρχείο θα αποθηκευτεί και θα φορτωθεί από την προσωρινή μνήμη.

Ο ιστότοπός σας θα επωφεληθεί από τη χρήση κεφαλίδων λήξης με δύο τρόπους. Πρώτον, θα μειώσει τον αριθμό αιτημάτων HTTP στον διακομιστή. Δεύτερον, επειδή το ίδιο αρχείο δεν ζητείται ξανά και ξανά, η φόρτωση στον διακομιστή σας θα είναι μικρότερη.

Για να χρησιμοποιήσετε τις κεφαλίδες λήξης στον ιστότοπό σας, ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο από το GTmetrix.

Βήμα 5: Ενεργοποίηση προσωρινής αποθήκευσης ιστότοπου

Προσωρινή αποθήκευση ιστότοπουΗ προσωρινή αποθήκευση μειώνει σημαντικά το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας αποθηκεύοντας μια έκδοση του ιστότοπού σας στον επισκέπτη’πρόγραμμα περιήγησης και φόρτωση αυτής της έκδοσης κάθε φορά που επιστρέφουν. Στη συνέχεια, η προσωρινή μνήμη αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται έως ότου ενημερωθεί ο ιστότοπος ή ορίσετε την ανανέωση.

Σύμφωνα με έρευνα, η χρήση πλήρους προσωρινής μνήμης για έναν ιστότοπο έχει εκπληκτικό αντίκτυπο στο χρόνο φόρτωσης: από 2,4 δευτερόλεπτα έως 0,9 δευτερόλεπτα!

Για να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις παρακάτω προσθήκες εάν χρησιμοποιείτε το WordPress:

Ένα από τα καλύτερα προηγμένα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και βελτιστοποίησης απόδοσης εκεί έξω στην αγορά είναι τώρα Πύραυλος WP. Απαιτεί μια επένδυση, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Εάν χρησιμοποιείτε το Drupal ως πλατφόρμα, ακολουθήστε αυτό οδηγός για τις τεχνικές βελτιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της προσωρινής αποθήκευσης, ακολουθήστε αυτά τα εξαιρετικά μαθήματα:

Η προσωρινή αποθήκευση μειώνει σημαντικά το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας αποθηκεύοντας μια έκδοση του ιστότοπού σας στο πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη και φορτώνοντας αυτήν την έκδοση κάθε φορά που επιστρέφουν. Στη συνέχεια, η προσωρινή μνήμη αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται έως ότου ενημερωθεί ο ιστότοπος ή ορίσετε την ανανέωση.

Σύμφωνα με έρευνα, η χρήση πλήρους προσωρινής μνήμης για έναν ιστότοπο έχει εκπληκτικό αντίκτυπο στο χρόνο φόρτωσης: από 2,4 δευτερόλεπτα έως 0,9 δευτερόλεπτα!

Για να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις παρακάτω προσθήκες εάν χρησιμοποιείτε το WordPress:

Ένα από τα καλύτερα προηγμένα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και βελτιστοποίησης απόδοσης εκεί έξω στην αγορά είναι τώρα Πύραυλος WP.  Απαιτεί μια επένδυση, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Εάν χρησιμοποιείτε το Drupal ως πλατφόρμα, ακολουθήστε αυτό οδηγός για τις τεχνικές βελτιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της προσωρινής αποθήκευσης, ακολουθήστε αυτά τα εξαιρετικά μαθήματα:

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται σε διακομιστές των Η.Π.Α. φορτώνουν γρηγορότερα για χρήστες στις Η.Π.Α. (ή επισκέπτες με υπηρεσία VPN των ΗΠΑ). Ωστόσο, οι χρήστες από άλλα μέρη του πλανήτη θα βιώσουν έναν πιο αργό ιστότοπο. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου ή ένα CDN, το οποίο θα αναδιανείμει τα αρχεία του ιστότοπού σας σε ένα δίκτυο διακομιστών που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τον ιστότοπό σας για χρήστες σε άλλες χώρες.

Σε ένα μελέτη περίπτωσης από τον Matthew Woodward, Η χρήση CDN αποδείχθηκε ότι αυξάνει την ταχύτητα ενός ιστότοπου έως και 60%.

Ακολουθούν δύο από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές CDN:

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται σε διακομιστές των Η.Π.Α. φορτώνουν γρηγορότερα για χρήστες στις Η.Π.Α. (ή επισκέπτες με υπηρεσία VPN των ΗΠΑ). Ωστόσο, οι χρήστες από άλλα μέρη του πλανήτη θα βιώσουν έναν πιο αργό ιστότοπο. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου ή ένα CDN, το οποίο θα αναδιανείμει τα αρχεία του ιστότοπού σας σε ένα δίκτυο διακομιστών που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τον ιστότοπό σας για χρήστες σε άλλες χώρες.

Σε ένα μελέτη περίπτωσης από τον Matthew Woodward, Η χρήση CDN αποδείχθηκε ότι αυξάνει την ταχύτητα ενός ιστότοπου έως και 60%.

Ακολουθούν δύο από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές CDN:

Βήμα 7: Απορρίψτε τον οικοδεσπότη Ιστού σας για έναν καλύτερο

επιλέξτε webhostΠρέπει να ειπωθεί ότι μερικές φορές απλά πρέπει να πάτε με ένα καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και έχετε εξαντλήσει όλες τις άλλες δυνατότητες, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αργό χρόνο φόρτωσης, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε τον οικοδεσπότη Ιστού σας.

Ο Marcus Taylor, στο περιοδικό Smashing, συζήτησε πώς δύο από τους πελάτες του, που και οι δύο είχαν παρόμοιες ιστοσελίδες, χρησιμοποιούσαν διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας και αντιμετώπισαν δραστικές διαφορές στους χρόνους απόκρισης ιστότοπων.

Ο πελάτης που χρησιμοποιούσε έναν αξιόπιστο, αποκλειστικό διακομιστή για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό του αντιμετώπισε χρόνο απόκρισης DNS 7 χιλιοστών του δευτερολέπτου και ο πελάτης που χρησιμοποιούσε έναν φτηνό διακομιστή αντιμετώπισε χρόνο απόκρισης DNS 250 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Οι προσθήκες και οι τροποποιήσεις θα σας προσφέρουν μόνο μέχρι στιγμής χωρίς έναν ποιοτικό οικοδεσπότη Ιστού.

Λόγω της σημασίας του επιλέγοντας έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού, Συνιστάται να διαβάσετε σχόλια φιλοξενίας για να προσδιορίσετε ποιος οικοδεσπότης Ιστού θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον ιστότοπό σας’ανάγκες. Θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε τους οικοδεσπότες Ιστού, ώστε να μπορείτε να λάβετε την πιο ενημερωμένη απόφαση.

Εδώ στο HostingFacts.com, κάναμε την εργασία μας και βρήκαμε τους τρεις καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για να αποδώσει χρόνο φόρτωσης μικρότερο από 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου:

 1. Φιλοξενία Α2 – περίπου 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 2. SiteGround – περίπου 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 3. HostGator Cloud – περίπου 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου

Η χρήση οικοδόμων όπως το Wix εξαλείφει την ανάγκη εύρεσης ενός ποιοτικού οικοδεσπότη Ιστού, αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, είναι σημαντικό να κάνουμε την εργασία μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογή.

Πρέπει να ειπωθεί ότι μερικές φορές απλά πρέπει να πάτε με έναν καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και έχετε εξαντλήσει όλες τις άλλες δυνατότητες, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αργό χρόνο φόρτωσης, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε τον οικοδεσπότη Ιστού σας.

Ο Marcus Taylor, στο περιοδικό Smashing, συζήτησε πώς δύο από τους πελάτες του, που και οι δύο είχαν παρόμοιες ιστοσελίδες, χρησιμοποιούσαν διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας και αντιμετώπισαν δραστικές διαφορές στους χρόνους απόκρισης του ιστότοπου. Ο πελάτης που χρησιμοποιούσε έναν αξιόπιστο, αποκλειστικό διακομιστή για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό του αντιμετώπισε χρόνο απόκρισης DNS 7 χιλιοστών του δευτερολέπτου και ο πελάτης που χρησιμοποιούσε ένα φθηνός διακομιστής αντιμετώπιζε χρόνο απόκρισης DNS 250 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Οι προσθήκες και οι τροποποιήσεις θα σας προσφέρουν μόνο μέχρι στιγμής χωρίς έναν ποιοτικό οικοδεσπότη Ιστού.

Λόγω της σημασίας της επιλογής ενός καλού οικοδεσπότη Ιστού, συνιστάται να διαβάσετε σχόλια φιλοξενίας για να προσδιορίσετε ποιος οικοδεσπότης Ιστού θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Πρέπει επίσης συγκρίνετε τους οικοδεσπότες Ιστού ώστε να μπορείτε να λάβετε την πιο ενημερωμένη απόφαση.

Εδώ στο HostingFacts.com, κάναμε την εργασία μας και βρήκαμε τους τρεις καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για να αποδώσει χρόνο φόρτωσης μικρότερο από 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου:

 1. Φιλοξενία Α2 – περίπου 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 2. SiteGround – περίπου 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 3. HostGator Cloud – περίπου 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου

Χρησιμοποιώντας οικοδόμοι όπως το Wix εξαλείφει την ανάγκη εύρεσης ενός ποιοτικού οικοδεσπότη Ιστού, αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, είναι σημαντικό να κάνουμε την εργασία μας για να βρούμε την καλύτερη επιλογή.

Βήμα 8: Αλλάξτε το θέμα του ιστότοπού σας

Το θέμα μιας ιστοσελίδας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ταχύτητα αυτού του ιστότοπου. Ο κωδικός bloat, ή ο υπερβολικά μεγάλος και κακώς γραμμένος κώδικας, θα μειώσει την απόδοση του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα πόσο διαφορά μπορεί να κάνει το θέμα ενός ιστότοπου στην ταχύτητά του, διαβάστε τη μελέτη περίπτωσης του Julian Fernandes, στην οποία μπόρεσε να μειώσει τον χρόνο φόρτωσής του από 630ms σε 172ms αλλάζοντας απλώς το θέμα του σε καλύτερα γραπτά ένας.

Κατώτατη γραμμή: μην εστιάζετε μόνο στην εμφάνιση ενός θέματος όταν επιλέγετε ένα για τον ιστότοπό σας. σκεφτείτε πώς αυτό το θέμα θα επηρεάσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Βήμα 9: Χρησιμοποιήστε το Google Pagespeed

Το PageSpeed ​​είναι μια ενότητα διακομιστή ανοιχτού κώδικα που βελτιώνει την ταχύτητα του ιστότοπού σας πραγματοποιώντας αλλαγές και προσαρμογές στον διακομιστή και τα αρχεία σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.

Εγκατάσταση Σελίδα ταχύτητας ο εαυτός σας απαιτεί λίγη τεχνογνωσία, αλλά μπορεί να γίνει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει πάντα να μπορείτε να ζητήσετε από τον κεντρικό υπολογιστή / προγραμματιστές ιστού σας να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.

Το PageSpeed ​​είναι μια ενότητα διακομιστή ανοιχτού κώδικα που βελτιώνει την ταχύτητα του ιστότοπού σας πραγματοποιώντας αλλαγές και προσαρμογές στον διακομιστή και τα αρχεία σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.

Εγκατάσταση Σελίδα ταχύτητας ο εαυτός σας απαιτεί λίγη τεχνογνωσία, αλλά μπορεί να γίνει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει πάντα να μπορείτε να ζητήσετε από τον κεντρικό υπολογιστή / προγραμματιστές ιστού σας να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.

Βήμα 10: Χρησιμοποιήστε μικρότερα αρχεία εικόνας

Μεγάλα μεγέθη εικόνων (1 mb ή υψηλότερο) έχουν ως αποτέλεσμα τη σύνδεση πόρων διακομιστή και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για φόρτωση. Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα εργαλεία για να βελτιστοποιήσετε τα αρχεία εικόνας στον ιστότοπό σας για να τα κάνετε μικρότερα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η ποιότητα της εικόνας δεν διακυβεύεται:

Βήμα 11: Συμπίεση των αρχείων του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το Gzip

Τα αρχεία μικρότερου μεγέθους οδηγούν σε γρηγορότερο χρόνο φόρτωσης. Παρόμοια με τη συνηθισμένη συμπίεση αρχείων υπολογιστή, το Gzip μειώνει το μέγεθος των αρχείων του ιστότοπού σας συμπιέζοντας τα σε αρχεία zip.

Το Smashing Magazine επισημαίνει την περίπτωση ενός ιστότοπου από 68 KB έως 13 KB, ενεργοποιώντας το Gzip.

Χρησιμοποίησε αυτό οδηγός από GTmetrix για να ενεργοποιήσετε το Gzip στον ιστότοπό σας.

Βήμα 12: Καθαρίστε τη βάση δεδομένων σας σε τακτική βάση

Καθαρισμός βάσης δεδομένωνΟρισμένα CMS όπως το WordPress και επίσης προσθήκες αποθηκεύουν δεδομένα στη βάση δεδομένων σας, γεγονός που με τη σειρά του επιβραδύνει τον ιστότοπό σας με την πάροδο του χρόνου.

Λειτουργίες στο WordPress, όπως η ενεργοποίηση αναθεωρήσεων μετά, pingback και trackback βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη βάση δεδομένων σας για αποθήκευση. Επίσης, προσέξτε τις προσθήκες που αποθηκεύουν στατιστικά στοιχεία και δεδομένα χρήστη και αρχεία καταγραφής.

Για να το διορθώσετε, καθαρίστε τακτικά τη βάση δεδομένων σας χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες προσθήκες όπως WP-Βελτιστοποίηση (για WordPress). Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, χρησιμοποιήστε αυτός ο πόρος για να καθαρίσετε τη βάση δεδομένων σας με μη αυτόματο τρόπο. Αυτά τα μέτρα παραβλέπονται συχνά από τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, αλλά μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας.

Ορισμένα CMS όπως το WordPress και επίσης προσθήκες αποθηκεύουν δεδομένα στη βάση δεδομένων σας, γεγονός που με τη σειρά του επιβραδύνει τον ιστότοπό σας με την πάροδο του χρόνου. Λειτουργίες στο WordPress, όπως η ενεργοποίηση αναθεωρήσεων μετά, pingback και trackback βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη βάση δεδομένων σας για αποθήκευση. Επίσης, προσέξτε τις προσθήκες που αποθηκεύουν στατιστικά στοιχεία και δεδομένα χρήστη και αρχεία καταγραφής.

Για να το διορθώσετε, καθαρίστε τακτικά τη βάση δεδομένων σας χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες προσθήκες όπως WP-Βελτιστοποίηση (για WordPress). Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, χρησιμοποιήστε αυτός ο πόρος για να καθαρίσετε τη βάση δεδομένων σας με μη αυτόματο τρόπο. Αυτά τα μέτρα παραβλέπονται συχνά από τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, αλλά μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας.

Βήμα 13: Μειώστε τον αριθμό αρχείων Javascript και CSS στον ιστότοπό σας

Το πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη μπορεί να αντιμετωπίζει όλα τα αρχεία JavaScript και CSS στον ιστότοπό σας ως μεμονωμένα αρχεία. Αυτό, με τη σειρά του, δημιουργεί πολλαπλά αιτήματα, γεγονός που επιβραδύνει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας. Μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό αυτών των μεμονωμένων αρχείων ή να τα ελαχιστοποιήσετε τοποθετώντας τα σε ένα μέρος.

Βήμα 14: Εξάλειψη πολλαπλών εικόνων φόντου

Έχοντας πολλές εικόνες φόντου οδηγεί σε πολλαπλά αιτήματα στον διακομιστή σας για φόρτωση των εικόνων. Περισσότερα αιτήματα οδηγούν σε βραδύτερο χρόνο φόρτωσης. Μπορείτε να το διορθώσετε συνδυάζοντας τις εικόνες φόντου σε ένα μόνο αρχείο. Χρησιμοποιήστε τα sprite εικόνας για να διασφαλίσετε ότι τα προγράμματα περιήγησης πρέπει να υποβάλουν μόνο ένα αίτημα για τη φόρτωση της εικόνας φόντου.

Πολλά πρότυπα ιστότοπου αποτελούνται από πολλές διαφορετικές εικόνες φόντου. Όταν τα συνδυάζετε σε ένα, επιτυγχάνετε τρία πράγματα. Αρχικά, ελαχιστοποιείτε τον αριθμό των αιτημάτων που υποβάλλονται στον διακομιστή σας. Επίσης, μειώνετε τον αριθμό των byte που πρέπει να κατεβάσει το πρόγραμμα περιήγησης. Τέλος, μειώνετε τις καθυστερήσεις μετ ‘επιστροφής που προκαλούνται όταν ο διακομιστής σας πρέπει να κάνει λήψη από άλλα μέρη.

Κάντε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας SpriteMe. Αυτό Το άρθρο του περιοδικού Smashing κάνει καλές προτάσεις επίσης.

Έχοντας πολλές εικόνες φόντου οδηγεί σε πολλαπλά αιτήματα στον διακομιστή σας για φόρτωση των εικόνων. Περισσότερα αιτήματα οδηγούν σε βραδύτερο χρόνο φόρτωσης. Μπορείτε να το διορθώσετε συνδυάζοντας τις εικόνες φόντου σε ένα μόνο αρχείο. Χρησιμοποιήστε τα sprite εικόνας για να διασφαλίσετε ότι τα προγράμματα περιήγησης πρέπει να υποβάλουν μόνο ένα αίτημα για τη φόρτωση της εικόνας φόντου.

Πολλά πρότυπα ιστότοπου αποτελούνται από πολλές διαφορετικές εικόνες φόντου. Όταν τα συνδυάζετε σε ένα, επιτυγχάνετε τρία πράγματα. Αρχικά, ελαχιστοποιείτε τον αριθμό των αιτημάτων που υποβάλλονται στον διακομιστή σας. Επίσης, μειώνετε τον αριθμό των byte που πρέπει να κατεβάσει το πρόγραμμα περιήγησης. Τέλος, μειώνετε τις καθυστερήσεις μετ ‘επιστροφής που προκαλούνται όταν ο διακομιστής σας πρέπει να κάνει λήψη από άλλα μέρη.

Κάντε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας SpriteMe.  Αυτό Το άρθρο του περιοδικού Smashing κάνει καλές προτάσεις επίσης.

Βήμα 15: Χρησιμοποιήστε μια ενιαία ανοιχτή σύνδεση για να κάνετε αιτήματα διακομιστή

χρήση-httpΣυνήθως, τα αιτήματα αρχείων διακομιστή ολοκληρώνονται σε ατομική βάση. Ανοίγει μια σύνδεση, αρπάσσεται το αρχείο, κλείνει η σύνδεση και ανοίγει μια νέα σύνδεση για την επόμενη λήψη του αρχείου. Αυτό είναι αναποτελεσματικό, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη χρήση μνήμης και βραδύτερο χρόνο φόρτωσης ιστότοπου.

Χρησιμοποιήστε το HTTP keep-live για να κάνετε όλα τα αιτήματα αρχείων μέσω μιας ανοιχτής σύνδεσης. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα στο αρχείο .htaccess:

Σετ κεφαλίδας Η σύνδεση διατηρείται ζωντανή

Ανάλογα με τον διακομιστή σας, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα εδώ ή εδώ για να ενεργοποιήσετε το ζωντανό.

Συνήθως, τα αιτήματα αρχείων διακομιστή ολοκληρώνονται σε ατομική βάση. Ανοίγει μια σύνδεση, αρπάσσεται το αρχείο, κλείνει η σύνδεση και ανοίγει μια νέα σύνδεση για την επόμενη λήψη του αρχείου. Αυτό είναι αναποτελεσματικό, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη χρήση μνήμης και βραδύτερο χρόνο φόρτωσης ιστότοπου.

Χρησιμοποιήστε το HTTP keep-live για να κάνετε όλα τα αιτήματα αρχείων μέσω μιας ανοιχτής σύνδεσης. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα στο αρχείο .htaccess:

Σετ κεφαλίδας Η σύνδεση διατηρείται ζωντανή

Ανάλογα με τον διακομιστή σας, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα εδώ ή εδώ για να ενεργοποιήσετε το ζωντανό.

Βήμα 16: Σάρωση για κατεστραμμένους συνδέσμους στις διευθύνσεις URL JavaScript, CSS και εικόνας

Εάν έχετε κατεστραμμένους συνδέσμους στο JavaScript, το CSS ή τις διευθύνσεις URL εικόνας, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει απογοητευτικά αργούς χρόνους φόρτωσης. Πρέπει να σαρώσετε αυτούς τους κατεστραμμένους συνδέσμους και να τους επιλύσετε για να δώσετε στους επισκέπτες σας μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Ενώ βρίσκεστε σε αυτόν, αναζητήστε όλους τους άλλους σπασμένους συνδέσμους, οι οποίοι δεν επηρεάζουν απαραίτητα την ταχύτητα του ιστότοπού σας, αλλά επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία χρήστη.

Βήμα 17: Φιλοξενήστε όλες τις εικόνες στον δικό σας ιστότοπο

Hotlinking εικόνας ή “inline σύνδεση” είναι όταν αποφεύγετε τη φόρτωση εικόνων στον δικό σας διακομιστή απλώς συνδέοντας μια εικόνα σε άλλον ιστότοπο. Θεωρητικά, αυτό σας εξοικονομεί εύρος ζώνης, αλλά μπορεί πραγματικά να μειώσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας, ειδικά εάν αυτός ο ιστότοπος φιλοξενίας εικόνων είναι εκτός λειτουργίας ή είναι αργός φόρτωση.

Ένας καλός κανόνας είναι να φιλοξενήσετε πρώτα τις εικόνες στον δικό σας ιστότοπο προτού τις συνδέσετε.

Βήμα 18: Φιλοξενήστε όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία στον δικό σας διακομιστή

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο ο ιστότοπός σας να βασίζεται σε άλλους ιστότοπους για αρχεία, όπως ενσωματωμένα βίντεο και άλλα πολυμέσα. Ωστόσο, εάν υπάρχουν πάρα πολλά εξωτερικά αιτήματα ή ζητάτε από αργούς ιστότοπους, η ταχύτητα του ιστότοπού σας θα επηρεαστεί αρνητικά.

Περιορίστε αυτήν τη δυνατότητα φιλοξενώντας όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία στον δικό σας διακομιστή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει την αξιοπιστία των ιστότοπων από τους οποίους ζητάτε.

Βήμα 19: Ελέγξτε την ποιότητα του CMS σας

Ως πλαίσιο ολόκληρου του ιστότοπού σας, ένα CMS μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Τα αξιόπιστα CMS όπως το WordPress και το Drupal καθώς και το απλό HTML είναι απόλυτα κατάλληλα για τη βελτιστοποίηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας. Τα λιγότερο αξιόπιστα CMS θέτουν τον ιστότοπό σας σε κίνδυνο για βραδύτερους χρόνους φόρτωσης. Είναι ζωτικής σημασίας να εκτελείτε δοκιμές και να κάνετε την εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι το CMS σας είναι καλύτερο για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας.

Ως πλαίσιο ολόκληρου του ιστότοπού σας, ένα CMS μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Τα αξιόπιστα CMS όπως το WordPress και το Drupal καθώς και το απλό HTML είναι απόλυτα κατάλληλα για τη βελτιστοποίηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας. Τα λιγότερο αξιόπιστα CMS θέτουν τον ιστότοπό σας σε κίνδυνο για βραδύτερους χρόνους φόρτωσης. Είναι ζωτικής σημασίας να εκτελείτε δοκιμές και να κάνετε την εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι το CMS σας είναι το καλύτερο για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας.

Βήμα 20: Δώστε προσοχή στο εάν τα αρχεία Php σας επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας

Παρόλο που η PHP δεν επιτρέπει παρά να εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες στον ιστότοπό σας ξανά και ξανά, μπορεί επίσης να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να κάνετε ένα από τα δύο πράγματα για να το διορθώσετε: αντικαταστήστε τα αρχεία PHP με στατικά αρχεία HTML ή αν μπορείτε’Κάντε αυτό, χρησιμοποιήστε έναν επιταχυντή PHP.

Οι επιταχυντές PHP είναι χρήσιμοι για ιστότοπους που πρέπει να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην PHP. Αυτό Άρθρο Wikipedia είναι χρήσιμο στην καταχώριση μερικών καλών επιταχυντών PHP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Παρόλο που η PHP δεν επιτρέπει παρά να εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες στον ιστότοπό σας ξανά και ξανά, μπορεί επίσης να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να κάνετε ένα από τα δύο πράγματα για να το διορθώσετε: αντικαταστήστε τα αρχεία PHP με στατικά αρχεία HTML ή εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε έναν επιταχυντή PHP.

Οι επιταχυντές PHP είναι χρήσιμοι για ιστότοπους που πρέπει να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην PHP. Αυτό Άρθρο Wikipedia είναι χρήσιμο στην καταχώριση μερικών καλών επιταχυντών PHP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 21: Απενεργοποιήστε την Εξωτερική Hotlinking των δικών σας εικόνων

Όταν άλλοι ιστότοποι κάνουν hotlink στις δικές σας εικόνες, ουσιαστικά καταργούν το εύρος ζώνης σας. Κάθε φορά που ένας από τους επισκέπτες του προσπαθεί να δει τις εικόνες, υποβάλλεται ένα αίτημα στον διακομιστή σας. Απενεργοποιήστε το hotlinking για να αποτρέψετε κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται σε αυτό άρθρο για το Hongkiat για να αποφευχθεί η σύνδεση των εικόνων σας. Επιπλέον, αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο .htaccess για να αποτρέψετε την καυτή σύνδεση των εικόνων σας.

Όταν άλλοι ιστότοποι κάνουν hotlink στις δικές σας εικόνες, ουσιαστικά καταργούν το εύρος ζώνης σας. Κάθε φορά που ένας από τους επισκέπτες του προσπαθεί να δει τις εικόνες, υποβάλλεται ένα αίτημα στον διακομιστή σας. Απενεργοποιήστε το hotlinking για να αποτρέψετε κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται σε αυτό άρθρο για το Hongkiat για να αποφευχθεί η σύνδεση των εικόνων σας. Επιπλέον, αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο .htaccess για να αποτρέψετε την καυτή σύνδεση των εικόνων σας.

Ξεκινήστε τώρα δοκιμάζοντας την ταχύτητα του ιστότοπού σας!

Τώρα που ακολουθήσατε τις παραπάνω συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσετε την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας για να δείτε τον αντίκτυπο που έχουμε κάνει. Φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω εάν σας έχουμε βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε την ποιότητα της εμπειρίας του ιστότοπού σας.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου εργαλεία για την αξιολόγηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας:

Δοκιμή ταχύτητας ιστότοπου Pingdom: Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να εστιάζετε στην ελαχιστοποίηση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας και στη μείωση του αριθμού των αιτημάτων διακομιστή που υποβάλλονται. Επιπλέον, διαθέτει ένα εργαλείο σύγκρισης που σας επιτρέπει να βλέπετε την απόδοση του ιστότοπού σας σε σχέση με άλλους ιστότοπους.

GTMetrix: Εδώ σας δίνεται βαθμολογία από το Α έως το F μετά από αναλύσεις από το Google Pagespeed Insights και το Yslow. Παρέχονται προτάσεις βελτιστοποίησης.

Αναλυτής ιστοσελίδας: Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της σελίδας και τον χρόνο λήψης. Παρέχονται προτάσεις βελτίωσης.

Πληροφορίες για το Google Pagespeed: Εδώ λαμβάνετε βαθμολογία έως και 100. Ένα δροσερό χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα του κινητού.

Yslow: Αυτό το εργαλείο για τη μέτρηση της ταχύτητας του ιστότοπου απορρίπτεται από τους κανόνες του Yahoo!.

Δοκιμή ιστοσελίδας: Εδώ η ταχύτητα του ιστότοπού σας αξιολογείται σε κλίμακα που φτάνει τα 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector