Καλύτερη φιλοξενία μεταπωλητών

εικόνα που δείχνει πώς λειτουργεί η φιλοξενία μεταπωλητώνΩς μεταπωλητής φιλοξενίας, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια επιχείρηση όπου πουλάτε άλλους χώρους στο Διαδίκτυο. Είστε αυτός που υπαγορεύει την τιμή. Είστε αυτός που εμπορεύεται και πουλάει σε πελάτες. Είστε αυτός που είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση των σχέσεων που έχετε με τους πελάτες σας.


Ωστόσο, η εταιρεία από την οποία αγοράζετε την υπηρεσία φιλοξενίας είναι υπεύθυνη για θέματα υλικού, ζητήματα λογισμικού και για την αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών ζητημάτων. Νοικιάζετε βασικά τον χώρο του διακομιστή. Πληρώνετε χονδρική τιμή, επομένως μπορείτε να την μεταπωλήσετε σε τιμή λιανικής και να κερδίσετε κέρδος.

Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγοντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα μεταπωλητών θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας θα μείνουν μαζί σας για 2-3 χρόνια.

Σε αυτόν τον οδηγό θα καλύψουμε ορισμένα προγράμματα μεταπωλητών και θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα το καθένα.

Contents

Υπάρχει αγορά για υπηρεσίες φιλοξενίας?

Ναί. Απλώς σκεφτείτε, το 2016, υπήρχαν περίπου ένα δισεκατομμύριο ζωντανές ιστοσελίδες. Το 2020, μόλις τρία χρόνια αργότερα, έχουμε σχεδόν δύο δισεκατομμύρια ζωντανές ιστοσελίδες. Κάθε μέρα νέοι ιστότοποι έρχονται στο Διαδίκτυο. Όταν μεταπωλείτε τη φιλοξενία, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτήν την αυξανόμενη τάση. Για να είστε επιτυχημένοι σε αυτήν την επιχείρηση, πρέπει να έχετε μια καλή κατανόηση των άλλων παικτών του γηπέδου. Πρέπει να γνωρίζετε από ποιον πρέπει να νοικιάσετε τους διακομιστές σας, καθώς και τις εταιρείες που πρέπει να αποφύγετε. Πρέπει να γνωρίζετε τα κριτήρια που θέλει η πλειονότητα των ατόμων που θέλουν να ξεκινήσουν έναν νέο ιστότοπο και πρέπει να γνωρίζετε τις προδιαγραφές που πρέπει να έχουν οι διακομιστές σας για να μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας μια αξιοπρεπή εξυπηρέτηση.

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας πραγματοποιούν τα κέρδη τους κατά το δεύτερο έως το τρίτο έτος της φιλοξενίας, τα κέρδη του πρώτου έτους καταναλώνονται γενικά από τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Οι ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας διασφαλίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε αυτήν την κερδοφορία δύο-τριών ετών.

Τι ψάχνουμε στους μεταπωλητές

Θα εξετάσουμε μερικές περιοχές που θεωρούμε σημαντικές για την επιλογή φιλοξενίας μεταπωλητών.

Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι μεταπωλητές προσφέρουν πολύ παρόμοιο πακέτο, η συσκευή είναι συχνά στις λεπτομέρειες. Θα θελήσετε να μάθετε τι ακριβώς προσφέρουν δωρεάν, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε πώς να τιμολογήσετε την προσφορά φιλοξενίας σας και να αυξήσετε την επιχείρησή σας.

Εδώ είναι μερικά. Εάν χρειάζεστε πιο συγκεκριμένες προτάσεις για περισσότερους τεχνικούς ιστότοπους (ας πούμε εφαρμογές web), τότε στείλτε μου ένα email ([email protected]) για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ!

Ώρα και αξιοπιστία

εικόνα της ταχύτητας του ιστότοπουΈνας άλλος τομέας που εξετάσαμε ήταν ο χρόνος λειτουργίας και η αξιοπιστία. Δεν θέλετε τίποτα λιγότερο από 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας θα μπορούσαν να βλέπουν έως και μία ώρα διακοπής λειτουργίας κάθε μήνα. Αυτή η μία ώρα θα μπορούσε να είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας της επιχείρησης του πελάτη σας ή της αποτυχίας.

Κάτι από το οποίο θα θέλουν οι πελάτες σας από εσάς, και επομένως θα πρέπει να το ζητήσετε από την εταιρεία από την οποία αγοράζετε την υπηρεσία φιλοξενίας, είναι SSD storage και HTTP / 2 διακομιστές. Όπως θα δείτε, οι εταιρείες που θα εξετάσουμε αργότερα σε αυτόν τον οδηγό παρέχουν καλή ταχύτητα και καλό χρόνο λειτουργίας. Μερικοί προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν ο χρόνος λειτουργίας τους πέσει κάτω από το όριο του 99,9%.

Μπορείτε να δείτε μας ζωντανή παρακολούθηση φιλοξενίας για να δείτε ποιοι οικοδεσπότες έχουν καλή / κακή απόδοση.

Τεχνική υποστήριξη

Ακόμα και σε έναν τέλειο κόσμο με τους καλύτερους διακομιστές, τα πράγματα θα πάνε στραβά. τεχνική υποστήριξηΌταν το κάνουν, οι πελάτες στους οποίους έχετε πουλήσει την υπηρεσία σας θα σας ζητήσουν βοήθεια. Με τη σειρά σας θα κοιτάξετε στην εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Γι ‘αυτό θέλετε την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιείτε για την παροχή έγκαιρων απαντήσεων και την εξειδίκευση τεχνικών. Οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους της εταιρείας φιλοξενίας στην παροχή απαντήσεων ή διόρθωσης ζητημάτων σημαίνει καθυστέρηση στους πελάτες σας να ενεργοποιήσουν ξανά τον ιστότοπό τους.

Η υποστήριξη 24/7 είναι απόλυτη ανάγκη για την επίλυση τυχόν τεχνικών ζητημάτων. Μην θεωρείτε καν φιλοξενία μεταπωλητών που χρησιμοποιεί σύστημα εισιτηρίων. ��‍♂️

Τιμή

Ο τελευταίος παράγοντας που θα εξετάσουμε είναι η τιμή. Όπως αναφέραμε, αυτή είναι μια επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις έχουν να κάνουν χρήματα. κουμπαράς γουρουνάκιΌσο φθηνότερα μπορείτε να αγοράσετε τη χονδρική φιλοξενία, τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα κερδίσετε όταν μεταπωλήσετε την υπηρεσία. Όλες οι εταιρείες που πρόκειται να αναθεωρήσουμε έχουν μια τιμή που είναι αρκετά χαμηλή για να σας επιτρέψει να κερδίσετε λίγα δολάρια και να έχετε λίγο περιθώριο για να μεγαλώσετε.

Τώρα που έχουμε τα προκριματικά εκτός δρόμου, ας βυθίσουμε και να συζητήσουμε τις επιλογές μας για τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων μεταπωλητών. Τα έχουμε καταχωρήσει με τη σειρά των προτιμήσεών μας.

Οι καλύτεροι μεταπωλητές φιλοξενίας ιστοσελίδων

HostGator – Καλύτερο σχέδιο απόδοσης

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστοι τομείς
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών / χρέωσης WHMCS
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%

Πλεονεκτήματα

 • Φιλοξενία λευκής ετικέτας
 • Πλήρης έλεγχος των πόρων
 • Λογαριασμός ResellerClub χωρίς επιπλέον κόστος

Μειονεκτήματα

 • Λείπει χώρος αποθήκευσης SSD

Το HostGator προσφέρει αυτό που νιώθουμε μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα σχέδια μεταπωλητών στην αγορά. Τα σχέδια που προσφέρουν διευκολύνουν τους μεταπωλητές να παρέχουν τις απαραίτητες δυνατότητες στους πελάτες τους και να διαχειρίζονται τους πελάτες τους. Θα σας επιτρέψει ως μεταπωλητής να διαθέσετε νέες δυνατότητες στους πελάτες σας όταν συνδεθούν στο διαδίκτυο και οι πελάτες σας έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών. Όλα αυτά γίνονται σε σχετικά φθηνή τιμή.

Έκπτωση στην εγγραφή ��

Όλα τα παραπάνω αναφερόμενα προγράμματα σας προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό ResellerClub. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε 70 συν gTLD και ccTLDs στους πελάτες σας. Υπάρχει ένα 80% έκπτωση στο κόστος εγγραφής. Είστε σε θέση να πουλήσετε ονόματα τομέα στους πελάτες σας. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να μετεγκαταστήσουν τον ιστότοπό τους από τον τρέχοντα διακομιστή τους στον δικό σας. Δεδομένου ότι αγοράζετε όλες τις υπηρεσίες με κόστος, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα όταν τις μεταπωλείτε.

Το HostGator διαθέτει μια σειρά από μοναδικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να επισημάνετε την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, Το HostGator διαθέτει ένα μοναδικά σχεδιασμένο cPanel που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο και τη δική σας επωνυμία.

Το HostGator δημιούργησε μια σειρά από βίντεο και σεμινάρια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τους πελάτες σας και να τα επισημάνετε, ώστε να φαίνεται ότι όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από την επιχείρησή σας.

Έχετε 100% έλεγχο του εύρους ζώνης, του χώρου αποθήκευσης, της μνήμης RAM κ.λπ. Μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο κατανομής των πόρων σας. Το HostGator σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αναβάθμιση σε μια άλλη βαθμίδα στα μισά του μήνα, εάν αισθάνεστε ότι είστε στα πρόθυρα να εξαντληθούν οι πόροι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνετε πιθανούς πελάτες.

Αξιόπιστα & # x1f600;

Επιλέξαμε το HostGator ως την πρώτη μας επιλογή λόγω του πόσο αξιόπιστα είναι. Εχουν ένα 99,9 τοις εκατό εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Βλέπετε αυτόν τον τύπο εγγύησης με πολλές εταιρείες φιλοξενίας. Αυτό που μας αρέσει στο HostGator είναι ότι ακολουθούν με την εγγύησή τους. Εάν οι διακομιστές τους δεν πληρούν αυτό το όριο κατά τη διάρκεια του μήνα, το HostGator θα σας αποζημιώσει για ολόκληρο τον μήνα.

Όπως αναφέραμε, οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν το cPanel με την επωνυμία σας. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το cPanel. Το HostGator έκανε καλή δουλειά στον επανασχεδιασμό του cPanel έτσι ώστε να είναι εύκολο στη χρήση. Έχει πολλή δύναμη πίσω από αυτό. Εσείς και οι πελάτες σας θα έχετε όλες τις επιλογές που θα περιμένατε από το cPanel με έναν μοναδικό επανασχεδιασμό που δεν μπορεί να νικήσει.

Όταν διαβάζετε κριτικές HostGator, είναι σαφές να καταλάβετε γιατί κατατάσσονται ως ένας από τους καλύτερους παρόχους εκεί έξω σήμερα. Εχουν εξαιρετικές ταχύτητες, εκπληκτικό χρόνο λειτουργίας και ένα εύκολο στη χρήση cPanel. Το HostGator χτυπά κάθε σημαντικό σημείο που θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία φιλοξενίας σε αυτήν την κατηγορία τιμών.

Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, ώστε οι πλήρεις αρχάριοι να μπορούν να το αποκτήσουν γρήγορα. Ωστόσο, διαθέτει τη δύναμη και τις δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες ενέργειας να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες ασφαλείας. Μερικά από αυτά περιλαμβάνονται και άλλα κοστίζουν επιπλέον. Γιατί να μην το κάνετε μόνοι σας; Το HostGator προσφέρει επί του παρόντος εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

A2 Hosting – Premium Reseller Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν λογαριασμός μεταπωλητή eNom
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δωρεάν SSL & SSD
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • 1000 γιγαμπάιτ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 • 20Χ γρηγορότερα Επιλογή Turbo

Πλεονεκτήματα

 • Ενσωμάτωση cPanel
 • Επιλέξτε μεταξύ διακομιστών Linux ή διακομιστών Windows
 • Δύο δωρεάν λογισμικά χρέωσης για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα

 • Όχι πολύς αποθηκευτικός χώρος

Επιλέξαμε το A2 Hosting ως το νούμερο δύο επιλογής μας, επειδή, όπως το HostGator, είναι σε θέση να παρέχουν στους πελάτες τους σχεδόν όλα όσα θα χρειαστούν. Τα σχέδια μεταπωλητών τους είναι μερικά από τα καλύτερα στην αγορά. Περιλαμβάνουν:

 • Ενσωμάτωση cPanel
 • Αποθήκευση SSD
 • WHMCS ή Blesta για τη διαχείριση λογαριασμών

Πλήρες σύνολο δυνατοτήτων & # x1f4c3;

Σχεδόν όλα τα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών, ανεξάρτητα από την εταιρεία, διαθέτουν κάποιο είδος λογισμικού χρέωσης. Το A2 Hosting είναι διαφορετικό, δεδομένου ότι έχετε δύο επιλογές. Εάν αγοράσετε το λογαριασμό “Silver”, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ WHMCS και Blesta. Το WHMCS έχει αποκτήσει αναγνώριση μεταξύ πολλών ως εργαλείο επίλυσης προβλημάτων. Το Blesta προτιμάται επειδή είναι ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το προσαρμόσουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Μπορείτε να επιλέξετε διακομιστή Linux ή διακομιστή Windows. Το λειτουργικό σύστημα που θα επιλέξετε θα καθορίσει τις διαθέσιμες επιλογές λογισμικού για εσάς. Αυτή η επιλογή γίνεται με βάση τις υπηρεσίες που θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας. Για παράδειγμα, το Linux χρησιμοποιεί cPanel και PHP. Τα Windows θα χρησιμοποιούν πυρήνες Plesk και.NET.

Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα σας δοθεί ένα αξιοπρεπές ποσό πόρων. Το χαμηλότερο επίπεδο που προσφέρει η A2 Hosting υποστηρίζει έως και 40 λογαριασμούς. Μπορείτε να συνεχίσετε να μεγαλώνετε από εκεί. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, μπορείτε να επιλέξετε λογαριασμούς υψηλότερου επιπέδου που προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Ένας από τους γρηγορότερους οικοδεσπότες Ιστού & # x1f686;

Μας εντυπωσιάστηκαν με την ταχύτητα του A2 Hosting. Είναι μεταξύ οι ταχύτεροι οικοδεσπότες Ιστού που έχουμε δοκιμάσει. Η βασική τους ταχύτητα είναι γρήγορη, αλλά αυτό βελτιώνεται μόνο χάρη στην αποθήκευση SSD. Υπάρχουν πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για την παράδοση περιεχομένου. Έχετε την επιλογή να αποκτήσετε διακομιστή “turbo”. Αυτός ο διακομιστής προσφέρει ταχύτητες 20X γρηγορότερες από τις κανονικές.

Το A2 Hosting προσφέρει εκπληκτική υποστήριξη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Τηλεφωνική υποστήριξη

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καλά υποστηριζόμενη βάση γνώσεων. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να απαντήσουν σε βασικές ερωτήσεις και να ξεκινήσουν να φιλοξενούν τον ιστότοπό τους.

Η A2 Hosting προσφέρει συνεπή υπηρεσία για περισσότερα από 15 χρόνια. Αυτό τους βοήθησε να δημιουργήσουν ένα όνομα ποιότητας στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

Η φιλοξενία A2 είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στο να κάνει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο προσαρμόσιμα. Μπορεί να χρειαστεί λίγο για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζουν τα πράγματα, αλλά μόλις αποκτήσετε μια αίσθηση για αυτό, θα έχετε έναν φθηνό και γρήγορο οικοδεσπότη Ιστού που έχει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών. Διαβάστε την πλήρη κριτική φιλοξενίας Α2.

InMotion – Εξαιρετική απόδοση λιγότερες δυνατότητες

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 100G + Diskspace
 • Δωρεάν αποκλειστική IP
 • Απεριόριστα cPanels
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου

Πλεονεκτήματα

 • Αποθήκευση SSD
 • Φιλοξενία λευκής ετικέτας
 • Εξαιρετική ασφάλεια ιστότοπου

Μειονεκτήματα

 • Περιστασιακή διακοπή λειτουργίας

Όταν κοιτάζετε όλα τα προϊόντα που προσφέρει το InMotion, βλέπετε ότι μερικά από αυτά είναι πολύ ωραία και άλλα φαίνεται ότι δεν διαθέτουν χαρακτηριστικά. Ευτυχώς, τα σχέδια μεταπωλητών τους είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν. Το InMotion σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές διαμορφώσεις. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν με τη χρέωση και τα αντίγραφα ασφαλείας.

Διαφανής υπηρεσία ��

Για εμάς, Το νούμερο ένα πλεονέκτημα του InMotion είναι η διαφάνεια του. Ως προϊόν λευκής ετικέτας, όταν χρησιμοποιείτε τους πόρους του, η επωνυμία σας ή το όνομά σας είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Το InMotion λειτουργεί στο παρασκήνιο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει σύγχυση μεταξύ της επιχείρησής σας και της δικής τους. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία σας.

Οι πόροι που προσφέρετε είναι εντυπωσιακοί. Οι διακομιστές μεταπωλητών είναι εξοπλισμένοι με αποθήκευση SSD καθώς και προστασία δεδομένων RAID – 6. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα γρηγορότερες ταχύτητες διαθέσιμες για μεταφορά δεδομένων. Ταυτόχρονα, μπορείτε να διατηρήσετε τον πλεονασμό.

Υπάρχουν μερικά άλλα προνόμια που θα λάβετε από αυτά ως μεταπωλητής. Για παράδειγμα, θα λάβετε έναν δωρεάν λογαριασμό με την Enom. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσφέρετε εγγραφή SSL και ονόματα τομέα στους πελάτες σας. Θα λάβετε λογισμικό χρέωσης WHMCS. Αυτό το λογισμικό είναι δημοφιλές επειδή διευκολύνει τα αυτόματα τιμολόγια, τη συλλογή πληρωμών και την παρακολούθηση των πελατών σας.

Εξαιρετική ομάδα υποστήριξης & # x1f4de;

Το InMotion προσφέρει μια σειρά από άλλα καλούδια στους πελάτες τους. Το ένα είναι η ομάδα υποστήριξης που έχουν. είναι ένα από τα καλύτερα με τα οποία έχουμε αλληλεπιδράσει. Το προσωπικό τους χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα. Αυτό σας διευκολύνει να βρείτε την απάντηση στην ακριβή ερώτηση που μπορεί να έχετε εσείς ή οι πελάτες σας. Πολλά από τα στελέχη τους είναι εκπαιδευμένα. Ίσως μιλάτε σε έναν πωλητή, αλλά θα μπορούν επίσης να παρέχουν τεχνική υποστήριξη.

Το InMotion σας προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων ασφαλείας. Η προστασία κακόβουλου λογισμικού Patchman σημαίνει ότι ο διακομιστής σας αναζητά συνεχώς κακόβουλο λογισμικό. Οτιδήποτε αποδειχθεί αμφισβητήσιμο θα καραντίσει και θα αφαιρεθεί. Η προστασία Corero DDoS υπάρχει για την προστασία του διακομιστή σας από επιθέσεις με βίαιη δύναμη.

Το InMotion προσφέρει στους πελάτες τους σχεδόν όλα όσα χρειάζονται. Πρόσθετο λογισμικό μπορεί να περιλαμβάνεται δωρεάν ή θα διατίθεται για αγορά. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε πόσο εντυπωσιασμένοι είμαστε με τις δυνατότητες που διαθέτουν.

Η υποστήριξη του WordPress είναι υπέροχη. Έχουν μια ομάδα υποστήριξης που ανταποκρίνεται και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών ασφαλείας. Το InMotion προσφέρει στους πελάτες τους εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, ώστε να μπορείτε να τους δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

SiteGround – Μεγάλη φιλοξενία μεταπωλητών Cloud

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Χαμηλό έως 42 $ / έτος
 • Καλύτερη Υποστήριξη Hands Down
 • Δωρεάν SSL
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Πολλές τοποθεσίες διακομιστή

Πλεονεκτήματα

 • Αποθήκευση SSD
 • Φτηνή τιμή
 • Φαινομενική υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Μπορείτε να αγοράσετε μόνο ετήσια φιλοξενία

Συζητήσαμε συχνά τι μας αρέσει για το SiteGround. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας για το WordPress. Όλοι οι λόγοι που έχουμε αναφέρει και περισσότεροι είναι οι λόγοι που τους προσθέσαμε σε αυτήν τη λίστα. Το SiteGround είναι μια γρήγορη επιλογή φιλοξενίας με χαμηλή τιμή. Προσφέρουν εκπληκτική υποστήριξη.

Σας παρέχει πιστώσεις

Το SiteGround έχει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταπωλητών διαφορετικό από αυτό που λαμβάνετε με τους περισσότερους άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Με τους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες, θα αγοράσετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα ή ένα ετήσιο πρόγραμμα που μπορείτε να μεταπωλήσετε. Το SiteGround σας δίνει πιστώσεις. Κάθε πίστωση σάς παρέχει ένα χρόνο υπηρεσίας μεταπωλητή. Μπορείτε να αγοράσετε όσες πιστώσεις θέλετε ανά πάσα στιγμή. Αυτό που είναι υπέροχο γι ‘αυτούς είναι ότι δεν λήγουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανανεώσετε τον λογαριασμό ενός πελάτη ή να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό όποτε θέλετε.

Για πολλούς, αυτός ο τρόπος αλληλεπίδρασης λειτουργεί καλύτερα από τα σχέδια που περιορίζουν την πρόσβασή σας σε πόρους, ανάλογα με το επίπεδο του προγράμματος που αγοράζετε. Με το SiteGround, κάθε λογαριασμός είναι για έναν ιστότοπο. Έτσι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Ένας πελάτης μπορεί να θέλει να φιλοξενείται ένας ιστότοπος για τρία χρόνια. Έτσι αγοράζετε τρεις μονάδες. Ή ένας διαφορετικός πελάτης μπορεί να θέλει να φιλοξενηθούν επτά ιστότοποι για ένα έτος, οπότε αγοράζετε και τους δίνετε επτά μονάδες.

Για μεταπωλητές που έχουν συνηθίσει να ασχολούνται με άλλες εταιρείες φιλοξενίας, αυτός ο τρόπος αλληλεπίδρασης μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργος. Ωστόσο, πολλοί γρήγορα εκτιμούν την ευελιξία που προσφέρει αυτός ο τύπος προγράμματος. Αντί να έχει έναν καθολικό λογαριασμό, κάθε σχέδιο μπορεί να τροποποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη που πρόκειται να τον λάβει.

Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας & # x1f193;

Εκτός από τον μοναδικό τρόπο προσέγγισης της φιλοξενίας μεταπωλητών, το SiteGround έχει πολλά να προσφέρει. SiteGround προσφέρει φιλοξενία λευκής ετικέτας. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται όλη η επωνυμία τους και μπορείτε να τοποθετήσετε την επωνυμία σας στη θέση της.

Οι πελάτες σας λαμβάνουν μια σειρά από ελκυστικές δυνατότητες. Κάθε ένας από τους ιστότοπούς του μπορεί να δημιουργείται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά δωρεάν. Τριάντα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται στο αρχείο. Οι πελάτες σας θα λάβουν ένα δωρεάν CDN Cloudflare. Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει τις ταχύτητες, αλλά θα βοηθήσει τους πελάτες σας να καταπολεμήσουν τις επιθέσεις DDoS.

Κάθε διακομιστής είναι ενεργοποιημένος HTTP / 2. Όλα είναι εξοπλισμένα με αποθήκευση SSD. Οι πελάτες σας έχουν την εμπιστοσύνη να γνωρίζουν ότι αποκτούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Κατά τη γνώμη μας, SiteGround είναι από τις καλύτερες επιλογές μεταπώλησης. Έχουν ολοκληρωμένα σχέδια. Το προσωπικό τους προσφέρει εκπληκτική υποστήριξη. Προσφέρουν σταθερές ταχύτητες. Υπάρχουν πολλά για αυτόν τον οικοδεσπότη που είναι ελκυστικός. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών.

Σχετίζεται με: Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας

Τελικές λέξεις

Το να είσαι μεταπωλητής φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια επιχείρηση με απεριόριστες δυνατότητες. Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας και η ευτυχία των πελατών σας εξαρτάται από τον οικοδεσπότη Ιστού από τον οποίο ενοικιάζετε την υπηρεσία σας. Καθώς έχετε κάνει τη δική σας έρευνα, πιθανότατα έχετε δει ότι δεν υπάρχουν πολλοί πάροχοι που αφήνουν χώρο στους διακομιστές τους για να μεταπωληθούν από άλλους. Και πολλοί από αυτούς που υποστηρίζουν μεταπωλητές δεν προσφέρουν τα καλύτερα εργαλεία ή υπηρεσίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να συμπεριλάβουμε αυτό που θεωρήσαμε ότι ήταν οι καλύτεροι πάροχοι.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν επίσης σχέδια μεταπωλητών σε ένα κλάσμα της τιμής.

Έχετε συνεργαστεί με άλλους μεταπωλητές; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συμμετοχής σε αυτήν την επιχείρηση; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς. Πείτε μας τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις άλλες κριτικές μας, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σας ευχαριστούμε, όπως πάντα, που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε τους οδηγούς μας.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map