Tema til schema Pro: Sådan vises rige uddrag i WordPress

At supplere rige uddrag og skema-markup på dit WordPress-websted formidler den “ekstra personlighed”, der gør det skiller sig ud på Googles resultatsider (SERP). Du har måske set Google-resultater med bedømmelsesstjerner, priser, produktspecifikationer eller opskriftsoplysninger. Disse smarte visuelle signaler i Google øger ofte dine chancer for at få klikket på, så din side opnår forbedret trafik og konverteringsfrekvens.


Synd, andre synes det er forvirrende at tilføje rige uddrag, men sandheden er, at det er let at bruge. Især hvis du bruger det rigtige værktøj, vil du være i stand til at maksimere fordelene ved at vise “rige resultater.”

Hvad er Rich Snippets og Schema Markup?

Rich uddrag og skema-markering har det samme koncept, men de har helt forskellige roller. Også kendt som “rige resultater”, dette er strukturerede data, der kan føjes til en sides HTML for at hjælpe webcrawlere og Google med at forstå dit indhold bedre. Det er også vigtigt, hvis du ønsker, at dit websted skal være synligt med søgefunktioner.

Rige uddrag

Husk, at når du søger på Google, og nogle links viser stjernevurderinger? Det er et af eksemplerne på et rigt uddrag.

Used for at præsentere bedre resultater, med rige uddrag giver brugerne mulighed for let at finde de oplysninger, de leder efter. Når dit websted vises på søgemaskiner som Google, og der tilføjes rige kodestykker, kan Google vise ekstra information om det faktiske resultat.

Du skal også forstå, at tilføjelse af rige uddrag på dit websted ikke automatisk betyder højere placering af søgemaskinerne. Men det hjælper med at få dit websted til at skille sig ud, hvilket betyder, at det øger chancen for, at mange seere vil gennemse din side.

Der er mange rige uddragstyper, du kan bruge, og her er de mest almindelige:

Anmeldelse – Det viser en stjerneklassificering, og hvem der foretog anmeldelsen. Det kan være fra en individuel korrekturlæser eller brugeres kumulative anmeldelser.

video – Det kan bruges til at indikere varighed, licens, produktionsselskab og / eller skaberen af ​​videoen.

Opskrift – Det inkluderer ernæringsmæssige oplysninger såsom serveringsstørrelse, kalorier, fedtindhold og mere.

musik – Det inkluderer information om musik, såsom albumudgivelsesdato, længde, genre og producent.

Produkt – En af de mest populære søgninger er produkter, især hvis du er i e-handelsbranchen. IT inkluderer nødvendige oplysninger om produktet, såsom pris eller produktbillede.

Erhverv og organisation – Det inkluderer tilgængelige egenskaber, herunder virksomhedsnavn, adresse (fysisk og URL), telefonnummer, geolocation (breddegrad og længdegrad) og logo.

Top historier – Dette er boksen “Top Stories” i søgeresultaterne, men du kan kun se dette, når Google Nyheder godkender webstedet.

Bortset fra disse kan du også tilføje begivenheder, stillinger, kursuslister, bøger, artikler og mange flere. For at opsummere det kan rige uddrag hjælpe dig med at få flere klik og gøre din placering højere.

Skema Markup

Skema-markering er en af ​​grundene til, at Google producerer sådanne nyttige resultater. Det er en af ​​de nyeste former for optimering og regnes som en af ​​de mest dominerende former for SEO. Det kan øge dit websteds ydelse i SERP’erne, da det fungerer som koden bag kulisserne, der hjælper Google med at oprette rige uddrag.

Skema-markering hjælper også med andre søgesynlighedsfunktioner såsom:

 • SiteLinks – Dette er ekstra links i søgeresultaterne, hvis nogen søger på dit websted.
 • Brødskrummer – I stedet for at vise din rå URL, viser Google brødkrummer.
 • SiteLinks-søgefelt – Det giver folk mulighed for at søge på dit websted fra selve Google-søgeresultatsiden.

Desuden kan du forbedre din SEO-ydelse yderligere, hvis du kombinerer skema med de bedste WordPress SEO-værktøjer i 2019.

Sådan føjes skema-markering til dit WordPress-websted

Som jeg har nævnt tidligere, tager det ikke meget tid at tilføje rige uddrag og skema-markering, så længe du bruger det rigtige værktøj. Nu kan nogle plugins hjælpe dig med at gøre det, men jeg kan sige, at Schema Pro er den bedste, du kan stole på.

Hvad gør det til et fantastisk plugin til at automatisere dit skema-markup?

 • Brugervenlig grænseflade, så det fungerer godt, selvom du er en ikke-tekniker
 • Gør det muligt at kortlægge eksisterende indhold og tilføje kode til datafelter
 • Arbejder bag kulisserne og bruger JSON-LD format anbefalet af Google til at tilføje skema
 • Opret skemamarkering kun en gang, og Schema Pro indsætter automatisk koder til andre relevante indlæg og sider.

Schema Pro koster $ 79 pr. År eller $ 249 for livstidsadgang. Hvis du er et agentur, kan du få det for $ 249 pr. År eller $ 699 for livstidsadgang.

Besøg Schema Pro

Installation og konfiguration af Schema Pro

Så når du har downloadet Schema Pro-plugin, skal du gå til dit WordPress-dashboard og klikke på Tilføj nyt i menuen Plugins. Upload Schema Pro-plugins zip-fil, installer og aktiver. Hvis du har problemer med installation af plugin, skal du læse gennem vores omfattende guide til fejlfinding af WordPress.

Skema Pro-konfiguration

Gå til menuen Indstillinger, og du finder Schema Pro.

På fanen Konfiguration finder du knappen Start opsætningsguide, hvor du kan konfigurere de grundlæggende oplysninger på dit websted.

Klik på Start-knappen for at starte opsætningen.

Vælg dit logo og definer, om dit websted repræsenterer en virksomhed eller en person. Klik derefter på Næste.

Forbind dine sociale medieprofiler til dit websted. Klik på Næste.

Konfigurer indstillinger for brødkrum, SiteLinks, SiteLinks-søgefelt, og på hvilken side du gerne vil anvende skemaet. Jeg anbefaler, at du aktiverer alle funktioner. Klik på ‘Næste’.

Opsætningen er som at gå på en picnic, ikke? Men hvis du er forvirret, kan du klikke på ikonet [?] Med spørgsmålstegnet for at få flere instruktioner.

Og nu er det tid til at tilføje dit skema.

Schema Pro understøtter 13 større skematyper og tilføjer stadig flere. De schemaoplysninger, du kan tilføje, afhænger af den type skema, du vælger. Hvis du for eksempel vælger en opskriftsskema-type, kan du tilføje kalorier, klargøringstid, tilberedningstid, kategori, opskriftudbytte osv..

Hvis du vælger en skematype for stillingsopslag, kan du tilføje titel, bogført dato, ansættelsestype, adresse, løn og anden relateret information.

De fleste bloggere kunne sandsynligvis også drage fordel af at bruge artikel-skematypen.

Oprettelse af et nyt skema

Hvis det er din første gang, du opretter et skema, kan du klikke på knappen Opret første skema eller gå til Schema Pro under menuen Indstillinger. Klik på Tilføj nyt på fanen Skemaer.

Vælg en skematype. Klik derefter på Næste.

Vælg det indhold, du gerne vil anvende skematypen. Du kan også tilføje AND- og OR-regler. Klik på Næste.

Og du er færdig!

Som jeg har nævnt, afhænger de oplysninger, du kan tilføje, af den skematype, du vælger. Så på det næste skærmbillede finder du alle de relaterede oplysninger, og Schema Pro vil automatisk kortlægge disse oplysninger til dit WordPress-websides oplysninger.

I vores eksempel er skemtypen artikel. Så kortlægger Schema Pro forfatternavnet som WordPress-forfatternavnet og den udgivne dato som WordPress-udgivelsesdato.

Hvis du vil justere ting manuelt, kan du gøre det ved hjælp af brugerdefinerede felter og kortlægge oplysningerne med skema-markering. Du kan derefter vælge disse oplysninger i rullemenuen.

Nyt brugerdefineret felt

Apropos tilpassede felter er der tilfælde, hvor Schema Pro ikke kan finde de nødvendige oplysninger, der skal kortlægges med skema-markering. For eksempel er der i artikelskema-typen markeringer for vurdering og gennemgangstælling, men disse data er ikke tilgængelige som standard i dit WordPress-indlæg eller -side.

Hvad Schema Pro gør, er at det tilføjer nye brugerdefinerede felter under WordPress-editoren, så du kan udfylde dem, hvilket dog er valgfrit.

Føjelse af forskellige skemaer til en bestemt side eller indlæg

Hvis du skriver et mere specifikt indhold, f.eks. En produktanmeldelse (ikke kun en generel artikel), kan det være en god ide at bruge evalueringsskema-typen. Du kan ganske enkelt gå tilbage til Schema Pro’s installationsguide og tilføje skemaet Gennemgang.

Sagen her er, at i stedet for at aktivere det i Alle indlæg, kan du aktivere det til specifikke sider / indlæg / arkiver osv. Du kan enten tillade det til et specifikt indlæg ved at søge på dets postnavn og manuelt tilføje nye indlæg i fremtiden eller til et specifikt mærke eller kategori. For eksempel kan du tilføje et “Review” -mærke eller -kategori, som evalueringsskema-typen kan anvendes på.

Så hvis du opretter et indlæg og indstiller dets tag eller kategori som “Gennemgang”, viser afsnittet Schema Pro under WordPress-editoren Review-skematypen.

Sådan bruges struktureret datatestningsværktøj til at teste dit skema-markup

Efter opsætning og al konfiguration skal du sørge for, at al din indsats fungerer så fint, som vi ønsker. Test af det kan virke vanskeligt, men Google tilbyder sit bedste værktøjskit til at kontrollere for efterbehandling. Det kaldes en Struktureret datatestningsværktøj.

Dette værktøj kontrollerer og registrerer, om Schema Markup er til stede på dit websted, og det hjælper dig med at kontrollere, om der er fundet nogen fejl i konfigurationen af ​​din schema markup.

Gå bare til værktøjet og indtast dit indholds URL. Klik på knappen Kør test, så finder Google, om der er nogen skema-markering.

Når Google finder ud af, at du har dit skemamarkup på plads, betyder det, at du er klar, da Google har alt, hvad det har brug for for at producere rige uddrag til dit websted.

Konklusion

Tilføjelse af rige kodestykker og skema-markering på dit WordPress-websted kan virke lidt vanskelig. Hvis du er en ikke-tekniker, kan det virke skræmmende i starten. Men det kan være næsten ubesværet, hvis du bruger det rigtige plugin til at hjælpe dig med dette.

Schema Pro-plugin er meget brugervenligt og et af de bedste værktøjer, jeg har stødt på, når det kommer til at tilføje rige uddrag og skema-markering på autopilot. Det fungerer på 99% af de ting, du har brug for for at forbedre brugeroplevelsen. Bare konfigurer et par indstillinger, og tilføj manuelt nogle oplysninger om de brugerdefinerede felter, og du er god til at gå. Desuden kan du kombinere det med en læseprogressionslinje for bedre engagement.

Så hvis du ønsker at få dit websted til at skille sig ud på søgeresultatsiden og øge dine klikfrekvenser, kan du omfavne fordelene ved at have rige uddrag og skema-markeringer.

Schema Pro

Schema Pro giver dig mulighed for at tilføje skema til dit websted, der hjælper søgemaskiner med at forstå dit websted og dit indhold bedre.

Key Schema Pro-funktioner:

 • Tilføj effektivt skema via regler
 • Brug data i brugerdefinerede felter

Schema Pro er en fantastisk mulighed for at tilføje skema til dit WordPress-websted.

Det større spørgsmål er, om du vil drage fordel af det mere, end hvad din SEO-plugin allerede giver.

Yoast og RankMath, de 2 mest udbredte SEO-plugins til WordPress, tilbyder begge meget af den samme funktionalitet, som Schema Pro tilbyder. Dette var ikke tilfældet, da Schema Pro først blev frigivet, men i dag kan meget af dit skemabehov blive opfyldt med det, du allerede har.

Tjek Schema Pro

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map