Ucraft Преглед

Най-накрая е време да създадете първия си уебсайт. Не сте програмист или уеб дизайнер, така че знаете, че се нуждаете от строител на уебсайтове, за да извършите тежкото повдигане. Най-трудната част от процеса може да бъде избора на най-добрия създател на уебсайт, който да отговаря на вашите нужди, което е важно точно като избора на уеб хост.


Ucraft е солиден избор, ако трябва изграждане на уебсайт това изглежда страхотно и е тежко за изображения.

За съжаление Ucraft не е перфектен. Има по-гъвкави опции, които се отличават с повече функции и са еднакво лесни за използване.

В полза на Ucraft е безплатният им пакет. Ако потапяте пръста на крака, за да бъдете уебмастър, това е идеалната възможност. Ucraft също е лесен за използване. Дори и да не разбирате технология, няма да имате много проблеми с навигацията в редактора. Може би най-важното е, че Ucraft подчертава образите. Креативните професионалисти могат да обичат тази платформа.

Ucraft: Общ преглед

Ucraft се описва като конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, но това не е абсолютно вярно. По-точно може да се опише като базиран на блок. Тази платформа е почти толкова лесна за използване. Въпреки това, той също е много по-малко гъвкав. При ограничени възможности, има малък шанс да бъдете затрупани с избор. Вместо това може да се почувствате затрупани от ограничения.

въпреки това, Шаблоните на Ucraft изглеждат фантастично, и създаването на вашия уебсайт е сравнително лесно. Нямате нужда от технически знания или умения, за да изграждане на функционален и атрактивен уебсайт. Възможно е дори да добавите блог, инструменти за електронна търговия и други.

Професионалисти

 • Безплатен план за бюджета
 • Сигурността и анализите идват с всеки пакет
 • Красиви шаблони, особено за уеб сайтове с тежки изображения
 • Интеграция с Ecwid за електронна търговия
 • Хубави инструменти за блогове

Против

 • Опциите за поддръжка на клиенти са ограничени
 • Съдържателните блокове обикновено изглеждат твърде много
 • Някои потребители може да искат повече контрол върху дизайна на своите страници
 • Не е толкова лесен за използване като истински строител на уеб сайтове за draganddrop

Ucraft на шаблони

Ucraft осигурява над 60 шаблона, от които да изберете. В сравнение с други създатели на уебсайтове, които разполагат със стотици опции, това не е голямо поле. Независимо от това, някои хора оценяват възможността да имат по-малко възможности за избор, тъй като това избягва да се затрупва с твърде много решения.

ucraft шаблон

От лявата страна на екрана „Шаблони“ ще видите категории, включително събития, блог, бизнес, лично, ресторанти и други. Това улеснява пресяването на опциите.

Много от тях шаблоните са красиви.

до тръпнене

Преглеждането през тях разкрива колко тежък е акцентът върху привличащи вниманието изображения.

Стейси

Ако сте художник или фотограф, има голяма вероятност да намерите идеалния шаблон за показване на работата си.

digart

Полезно е, че Ucraft дава възможност за визуализация на всеки от техните шаблони. Това ви позволява да кликнете върху, за да проучите различни опции, преди да направите избор. Всъщност е важно да бъдете внимателни на този етап. След като направите избор и започнете да редактирате, не можете да се върнете и да превключвате шаблони.

Лесен за използване е Ucraft?

Нещата са ясни с Ucraft, макар че не е толкова лесно да се използва като истински създател на уебсайтове с плъзгане и пускане.

Започването е ветрец. Просто кликнете върху бутона “Започнете изработка” на началната страница на Ucraft. Получавате 14-дневен безплатен пробен период, и не е нужно да въвеждате информация за кредитна карта.

Насочени сте към страницата, където можете да изберете вашия шаблон. След като изберете правилния, вие избирате своя поддомейн. Това е временен URL адрес под формата на “tvojeitename.ucraft.net.”

изберете поддомейн

Ucraft ви позволява да знаете, че можете да се свържете свой собствен домейн винаги, когато е удобно.

След това въведете вашето име и имейл и изберете парола. Ако предпочитате да се регистрирате чрез Facebook или Google, можете.

ucraft регистрация

Това е всичко, което трябва да направите. Сега влизате в редактора. Тук работите върху „блоковете“, които в крайна сметка ще станат компоненти на вашия уебсайт.

Редакторът прави възможно това добавете елементи като блог, бюлетин или форма за контакт. Имайте предвид, че всеки елемент се съдържа в блок. За съжаление, те не могат да бъдат преместени навсякъде, както могат с други създатели на уебсайтове. Почти сте заключени, където и да се намира блокът на вашата страница. Независимо от това, можете да подреждате елементи един върху друг, за да създадете богат на съдържание уебсайт.

Интерфейсът за редактора има наистина голи кости, оголен. Без много претрупване на екрана е доста лесно да видите какви са вашите опции. Лявата странична лента съдържа всички основни функции за редактиране, като останалата част от екрана е запазена за визуализация на уебсайта ви.

Когато щракнете или щракнете два пъти върху обект на уебсайта си, Ucraft ви дава възможност да редактирате този компонент. Можете да въведете нов текст, да промените неговото форматиране, да замените изображения и дори да добавите някаква основна анимация.

Предварително зададените блокове могат да бъдат преместени и пуснати на страницата. В момента Ucraft предлага около 100 от тези блокове, които съдържат заглавия, оформления на тялото, блогове, хедъри, колички за пазаруване и онлайн магазини. Тези блокове обхващат основите, но няма много опции, от които да изберете.

Освен това много от блоковете изглеждат наистина сходни помежду си, което не се поддава точно на висока степен на персонализиране. Можете да се сблъскате с препятствие, когато се опитате да промените шрифта или да играете с размера на колоната, като Ucraft ви предупреждава да надстроите, преди да можете да изпълните тези задачи. Това означава просто инсталиране на дизайнерски инструменти приложение, което е безплатно. Защо не е активиран автоматично е загадка.

Като цяло Ucraft е малко по-труден за използване от другите създатели на уебсайтове. След като редакторът стане по-запознат, всичко е доста ясно. Докато не очаквате много опции и персонализиране, можете да сте доволни от тази платформа. Освен това е лесно да се изгради страхотен уебсайт на тази платформа.

Характеристики на Ucraft

Основните характеристики на Ucraft са фантастични. Всеки уебсайт има SSL сертификат за да защитите вашите данни и да уведомите посетителите си, че вашият уебсайт е надежден и надежден. Ще намерите също и оптимизация за търсачки или SEO, инструменти, които ще гарантират, че уебсайтът ви ще бъде забелязан от всички основни търсачки.

Ucraft няма собствено приложение за анализи. Това е добре, защото можете да интегрирате Google Analytics във вашия уебсайт, и това е чудесна новина за проверка на процента на отпадане, броя на посетителите на вашия сайт и много други.

Интеграцията в социалните медии по подобен начин е основна част от пакета. Ако използвате Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn или други платформи за социални медии, те могат да бъдат обвързани с вашия уебсайт.

Освен това, тъй като Ucraft поставя такава премия върху висококачествени изображения, не трябва да е изненада, че те предлагат изчерпателни инструменти за редактиране на изображения. Освен това ще намерите видео фонове, за да придадете на уебсайта си по-интерактивно усещане.

ucraft приложения

Всеки от Шаблоните на Ucraft са оптимизирани за мобилно гледане. Това означава, че няма да е необходимо да създавате втори уебсайт или да се притеснявате, че посетителите няма да имат добро изживяване, когато сърфират в уебсайта си от мобилно устройство.

Ако стартирате бизнес и се нуждаете от лого, можете да помолите Ucraft за помощ. Те ще изработят лого за вас, след като отговорите само на няколко въпроса.

Няколко интеграции на трети страни също са достъпни с уебсайтове на Ucraft. От Disqus до zendesk chat, имате много възможности да направите уебсайта си по-функционален.

Цени на Ucraft

Ucraft предлага няколко опции за ценообразуване. Те включват безплатен уебсайт, който всъщност представлява целева страница, която включва SEO приложение, Google Analytics, SSL сертификат и други.

Най- Pro уебсайт пакетът струва $ 10 на месец, когато се плаща на годишна база. Ако вашият онлайн магазин продава до 50 продукта, този пакет може да е перфектен. Получавате няколко приложения, многоезичен уебсайт, 24/7 поддръжка, Google Шрифтове, защитени с парола страници и повече от 70 опции за плащане и доставка.

Най- Pro Shop опцията може да бъде за вас, ако вашият онлайн уебсайт за търговия на дребно носи повече от 1000 продукта. Той струва $ 21 на месец на годишна база и съдържа всичко в плана на Pro Website. Освен това получавате талони, приложение за управление на магазина, възможност за редактиране на фактури и други.

Най-големият пакет на Ucraft е План на BigCommerce при $ 39 на месец при плащане за една година предварително. Допълнителните възможности включват продажба в eBay, Amazon, Facebook и Yandex в допълнение към емисия за пазаруване от Google.

Ucraft поддръжка на клиенти

Би било добре, ако клиентите могат да се свържат с Ucraft по телефон или имейл, но вие получавате чат на живо, който трябва да свърши работа. Повечето хора така или иначе няма да трябва да се обаждат. За щастие, те също имат блог и няколко онлайн ръководства, които обхващат повечето основни въпроси и проблеми, ако не искате да използвате функцията за чат. Скоростта на Ucraft да отговаря на заявки от чат на живо беше доста бърза от нашите тестове, ако имате спешна нужда.

Ucraft заслужава ли си?

Ако търсите основен уебсайт, който има достатъчен брой камбани и свирки и изглежда фантастично, тогава Ucraft може да е идеален за вас. Той има лесен интерфейс и достъпни цени. С 14-дневна безплатна пробна версия ще имате време да тествате услугата преди да купите.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map