Решаващ уеб хостинг преглед

Решаващ уеб хостингCrucial е компания за уеб хостинг, която е основана през 2003 г. Мисията на тази компания винаги е била да улеснява малките предприятия в Австралия да намерят успех онлайн.


За 16-годишното си съществуване, Crucial е нараснал до момента, в който разполага с над 7000 VPS, които управлява и използва.

Ежедневно тяхната мрежа обработва над 8,8 TB данни. Най-важното е следването в Австралия.

Те са известни с това, че са иновативни и устойчиви. В момента те са свързване на над 50 000 предприятия в Австралия с мрежата. В момента те имат над 6000 щастливи клиенти.

За това, което са си поставили за цел, а именно да помогне на малкия бизнес в Австралия да получи присъствие в мрежата, Crucial свърши похвална работа. Те са достоен домакин.

Когато обаче ги сравнявате с това, което е достъпно на световната сцена, виждате, че скоростта им, техните сървъри и техните функции са просто средни. Те не’не правя нещо нередно, но това, което забелязахме, е, че има’няма нищо особено, което би ги накарало да изпъкнат в сравнение с другите хостинг услуги, работещи на мелницата.

Всъщност, за цената, която бихте платили с Crucial, можете да получите по-качествена услуга от по-висок клас уеб хостове.

Докато Най-важните такси $ 19.99 тъй като това е редовен споделен хостинг, можете да получите подобни планове за $ 3,99 от SiteGround или дори $ 0,80 / месец от Hostinger.

От решаващо значение ще ви таксувате за миграции на сайтове, SSL (който е безплатен продукт) и се е отървал от 24/7 поддръжка за чат на живо, което е стандарт за повечето съвременни уеб хостове.

Обичаме обаче факта, че Crucial е австралийска компания. ����

Екологично отговорна компания

екологиченРешаващо е да си създаде име като аноним екологично чисти хостинг услуги. Ангажираността им да помагат на околната среда се вижда от предлагането на услуги, които не са въглеродни. Освен това, те засаждат по едно дърво за всеки нов клиент, който се регистрира за хостинг услугата си. Това е печеливша печалба за всички участващи.

Всяка година те избират определени каузи, за които допринасят в рамките на Австралия или в други части на света. За календарната 2013/2014 година Crucial успя да компенсира цялата си година на въглеродните емисии.

Сега, когато имате основен преглед за това какво представлява тази компания и за какво се отнасят, нека’Отделете малко време и се потопете в това, което предлага тази компания и кои са услугите им.

Основно обяснено ценообразуване

Бяхме изненадани от видяното, когато разгледахме цените на Crucial. Не очаквахме те да са толкова евтини, колкото някои от другите големи имена в бизнеса. Въпреки това се изненадахме колко много искат услуги, които австралийците могат да намерят за част от цената, която върви с други реномирани хостинг компании.

Основен споделен хостинг

Решаващо предлага основния си уеб хостинг за $ 19,90 на месец. Можете да спестите 16 процента с годишен абонамент, който в крайна сметка е 199 долара.

Когато описва пакета за уеб хостинг, който предлагат, Crucial фокусира 24x7x365 услугата. Те разглеждат този пакет като начин да помогнат на базираните в Австралия фирми да получат присъствието си в Интернет. Някои от функции в тази ценова точка включват:

 • Денонощна поддръжка. Това е създадено, за да даде спокойствие на клиентите си и да помогне, когато имат нужда.
 • 50 GB място за съхранение. Те предлагат бързо и сигурно съхранение за вашия уебсайт и имейла ви.
 • Неограничени имейл акаунти и преводи. В този ценови момент те предлагат неограничени имейли и възможност за прехвърляне на неограничен обем данни.

Хостинг на производителността

Планът за хостинг на ефективността е представен като начин да увеличите скоростта и ефективността на вашия сайт. Този план е предназначен да служи като точка между споделен хостинг и VPS планове.

Нейната основна функция за продажба е подобрено разпределение на ресурсите. И така, на теория, този план трябва да даде възможност на вашия сайт да обработва повече посетители. Той се предлага с напълно оборудван контролен панел, както и 24-часова поддръжка. Базираният в Сидни център за данни е дом на вашите съхранени данни.

 • Подобно на основния план, този план включва 50 GB хранилище.
 • Функцията за увеличаване на скоростта ви дава достъп до 4 GB оперативна памет, 400-процентово увеличение на лимита на процесора, 40 процесора, както и 6 MB в секунда дискови входове / изходи.
 • Подобно на основния план, хостингът на ефективността предлага неограничен имейл и неограничен трансфер на данни по имейл.

Хостинг на реселлери

Хостинг на дистрибутори ви дава възможност да го направите създаване на акаунти и управление на акаунти за 50 или повече клиенти. Той е създаден, за да ви даде контрол. Цените варират от 39,90 долара до 89,90 долара. Той предлага много от функциите, които бихте очаквали от хостинг на дистрибутори, включително:

 • Множество опции за съхранение
 • Неограничен трансфер на данни
 • 99,9 процента гаранция за продължаване
 • Център за данни в Сидни
 • 24 часа на ден поддръжка, базирана в Австралия
 • Зелен хостинг

VPS хостинг

VPS хостингът е централна част от решаващо значение’s бизнес. От старта на компанията те са внедрили повече от 7000 VPS планове, като се започне от 10 долара на месец и стигне до 2100 долара на месец.

Решаващо е създало три пригодени VPS продукта с цел да ги направят по-достъпни за различни бизнеси. Те включват:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • cPanel управлява VPS

Някои от техните функции включват:

 • Подобно на услугите, които вече обсъдихме, техният VPS се обслужва на австралийски сървър и използва високопроизводително съоръжение, собственост на APDC
 • Те предлагат 24 часа на ден седем дни в седмицата поддръжка
 • Те идват с 99 процента гаранция за продължаване

Blaze Business SSD VPS

Решаващо предлага на клиентите си Blaze Cloud VPS. Това идва с всички SSD съхранение това преди беше само опция със специален сървър.

Blaze VPS се използва незабавно и е проектиран така, че да бъде мащабируем, за да отговори на нарастващите нужди на бизнеса. Плановете започват от $ 164.95 на месец и стигат до $ 579.95 на месец.

 • Плановете варират от опция от два GB RAM до 12 GB RAM
 • Планът с най-ниско ниво предлага две ядра на процесора, а планът за най-нисък слой предлага шест
 • Плановете започват с 50 GB SSD съхранение и завършват на 100 GB SSD съхранение
 • Всички планове ви позволяват да качвате или изтегляте 500 GB на месец
 • Всички планове предлагат 100 MBIT

Blaze VPS е подкрепена от същите 99,9 процента гаранция за продължаване, която Crucial предлага с другите им планове. Други функции включват:

 • Готовност за IPv6
 • Облачна инфраструктура без нито една точка на повреда
 • Автоматично отказване

Приложението “Решаващ мобилен телефон” е създаден, за да предостави на потребителите повече контрол върху облачния VPS. Потребителите могат да избират от 25 плюс операционни системи. Приложението се предлага с поддръжка и добавки. Целта е да се улесни управлението на сървъра за малък бизнес.

Клиентите имат възможност да създадат свой собствен уникален VPS, за да отговорят на техните нужди. Те могат да избират желаното количество оперативна памет, колко компютърни ядра, колко гигабайта SSD памет, както и операционната система, която искат да използват. Цената за услугата ще се колебае в зависимост от избраните функции.

cPanel VPS

Този план е за хора, които искат VPS, но се наслаждават на простотата на използване на cPanel. Crucial има екип от експерти, които разбират как да използват cPanel за балансиране на конфигурацията, както и производителността на VPS, за да работят добре с повечето сайтове.

cPanel VPS могат да се използват за уеб хостинг или за хостинг на дистрибутори. Недостатък на този план е, че техническата поддръжка е ограничена. Така че потребителят трябва да има предварителни технически познания при избора на този план.

Тези планове започват от $ 109 на месец с възможност за плащане на 2135 долара за двугодишен план. Този план се предлага с редица функции, включително:

 • 99 процента гаранция за продължаване
 • DDoS защита
 • Стая за отглеждане
 • Зелен хостинг

Важен хостинг е лесен за използване?

Най-важното е добра комбинация от уеб хостинг решения. Те имат най-различни сървърни пакети. Нещо, което намерихме изненадващо, е фактът, че те предлагат само един споделен хостинг пакет, включващ всичко.

Пакетът за споделен хостинг предлага страхотни функции и ресурси. Това може да бъде добър вариант за някой, който търси сървър, базиран в Австралия.

Недостатъкът на тази настройка обаче е, че тъй като те имат само един споделен хостинг пакет, нямате избор за функциите, които получавате, ако използвате Crucial. Например, какво ще стане, ако нямате нужда от 50 GB място за съхранение?

Ами ако не се нуждаете от неограничени имейли или неограничен трансфер на данни? Няма прост вариант за хостинг на основен уебсайт. Това означава, че в крайна сметка плащате за допълнителни функции и ресурси, които просто няма да използвате.

Също така’е ясно, че те са насочени към начинаещи и тези, които тепърва започват малък бизнес в Австралия. Това е страхотно. Но те не го правят’не разполагат с начинаещи приятелски инструменти. Ще се радваме да видим конструктор на уебсайтове с плъзгане и пускане и други инструменти, предназначени да помогнат на някой, който’новият в уеб дизайна стартира сайта си и работи бързо.

Допълнителни функции и тяхната цена

По-долу има няколко други области, които мисля, че хората трябва да са наясно, когато гледат потенциално да се регистрират с Crucial.

Цени за регистрация на домейни

решаващ позволява безплатно прехвърляне на австралийски имена на домейни към тяхната услуга. Името на домейна за прехвърляне ще трябва да бъде пререгистрирано, след като съществуващата регистрация се появи за подновяване.

Регистрирането на имена на домейни варира в цената от $ 20,90 за две години за .com.au домейни и $ 89,90 за две години for.mobi домейни.

SSL сертификати

ssl сертификатиТези, които имат онлайн магазин вероятно ще се интересува от закупуване на SSL сертификати. SSL сертификатите дават спокойствие на клиентите.

Решаващо продава редица SSL сертификати. Техният Rapid SSL предлага защита от входно ниво и се продава за 99 долара годишно. Wildcard SSL, проектиран за множество поддомейни, се продава за $ 549 годишно.

Когато погледнете решаващо’s ценови планове и услуги, които предлагат по обективен начин, то’Ясно е да се види, че те са достоен домакин, който има разнообразие от продукти, които да предложи на своите клиенти.

Обаче просто сравнение на това, което предлагат с други уеб хостове като InMotion, SiteGround или HostGator, показва, че в повечето случаи тези уважавани хостинг компании предлагат по-високо качество на услугата, по-добра поддръжка на клиенти, повече функции и по-конкурентна цена.

Не казваме, че решаващото е лошо. Те имат място в Австралия’s пазар. За бизнесите, които искат да имат международен обхват и които искат да се възползват от по-широк спектър от услуги, Crucial може да не е най-добрият им залог.

Поддръжка и опит на клиентите

поддръжка на клиентиОт решаващо значение е прозрачен по отношение на целевия им пазар. Те са търси да се насочи към малкия бизнес в Австралия.

Цените им и плановете, които предлагат, отразяват това. Има някои неща, които клиентите трябва да обмислят, преди да решат дали решаващо е или не най-подходящият вариант за тях.

Решаващи, като много други уеб хостове, оферти “неограничен хостинг.” Това звучи хубаво, но реалността е, че неограничен хостинг не съществува.

С решаващо значение вашият хостинг опит е само неограничен, стига да не надвишите ресурсите на процесора, които са разпределени за вашия акаунт. Най-важното няма ясна насока за това кога или как ще прекрати сметка.

В Общите им условия обаче се посочва, че по тяхна преценка те могат да прекратят изцяло или частично услугата на клиента и да го правят без предизвестие. Една от причините, които те дават за вземането на това решение, е прекомерната консумация на мрежов капацитет, цикли на процесора или дискови I / O.

поддържа
 • Имейл & Чат на живо, Техническа поддръжка: 24 до 7, 365 дни в годината
 • Продажби и таксуване: 9:00 – 17:00 делнични дни (AEST)
 • Телефон: 9:00 – 17:00 делнични дни (AEST): 1300 884 839 или +61 2 8202 9999
 • Поща: решаващ облачен хостинг, P.O. Каре 1, Surry Hills 2010

Решаващо се е постарало да подобри поддръжката и обслужването на клиентите, които предлагат. Преди няколко години имаше някои притеснения относно часовете, в които работеше поддръжката на клиентите им.

Сега, за повечето планове, те предлагат 24 часа на ден седем дни в седмицата поддръжка. Когато изпратите билет, има вероятност да получите отговор в рамките на 15 минути. Решаващите техници имат репутацията да работят със своите клиенти, докато какъвто и проблем да бъде решен клиентът.

Те са се доказали като гъвкави. Ако имате нужда от нещо, променено на вашия сървър или инсталирано и се свържете с тях, те ще направят всичко необходимо, за да го направят.

Те бързо реагират, когато има технически проблеми, и да предоставят помощ при проблеми с фактурирането. Те са гъвкави с клиентите си и обикновено желаят да окажат помощ на тези, които се нуждаят от няколко допълнителни дни, за да платят неизплатена фактура.

решаваща поддръжка на клиенти

Когато разговаряте с клиенти, които работят с Crucial от самото начало, те често коментират компанията’s надеждност. Не е необичайно да чуваме хората да казват, че ако не беше тяхната надеждност, те щяха да оставят решаващо за по-малко скъп вариант. Когато хоствате с някого, трябва да им се доверите.

Едно оплакване, което хората имат относно обслужването на клиентите си, е, че телефонната услуга е достъпна само от понеделник до петък от 9 до 17 часа. За съжаление проблемите с уебсайта Ви не се ограничават до тези дни или времена. Освен това, номерът 130-088-4839 се затваря в 16:00 в последния петък на месеца.

Клиентски опит

През последните няколко години клиентите наблюдават намаление на предлаганите от Crucial услуги. Мнозина свързват тази промяна в услугата с придобиването на Crucial от Digital Pacific. При новия собственик бяха премахнати неща като функционалност за чат на живо и 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Клиентите също са преживели увеличени пъти.

Нивото на обслужване, което получавате от екипа за техническа поддръжка на Crucial, ще зависи от деня, в който се обаждате и кой отговаря. Изглежда, че често наемат нова техническа поддръжка. Ако получите някой с по-малък опит или някой, който не чете внимателно билета ви, може да не получите помощта, която ви е необходима.

Решаващо е активно в социалните медии. Те бързо реагират на всякакви съобщения, които се изпращат на тяхната страница във Facebook и непрекъснато публикуват информация, за да обучават своите потребители за уеб хостинг като цяло или за услугите, които предлагат.

През последните години Crucial избледня някои от техните Legacy продукти. Все пак те подкрепят клиентите, които са купували тези продукти в миналото. Това означава, че много клиенти, които се наслаждават на продуктите, които са имали от години, не са принудени, докато не са готови да направят тази промяна.

100 процента гаранция за връщане на парите

Изключително е уверен, че техният хардуер и поддръжката на клиентите им ще отговарят на очакванията на техните клиенти. Ако обаче клиентите искат да анулират услугата си през първите 10 до 30 дни, те могат да направят това и получите пълно възстановяване от цената, която са платили за услугата си. Обещават, че няма документи и няма улов.

 • Споделените хостинг планове, включително хостинг на дистрибутори и уеб хостинг, имат 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • VPS хостинг планове имат 10-дневна гаранция за връщане на парите

Тази 100-процентова гаранция за връщане на пари не е за SSL сертификати, регистрации на имена на домейни или миграция на сайтове. Нито се прилагат за надстройки. Приложимо е само за базовия продукт.

Технически съображения

Решаващо е домакин на техните данни във високопроизводително съоръжение APD, разположено в Сидни, Австралия. Тъй като те не съхраняват данни в чужбина, техните данни са защитени от австралийските закони за поверителност.

Те имат техници на персонала 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и 365 дни в годината. Тези служители наблюдават инфраструктурата и поддържат нещата безпроблемно. Crucial има собствена напълно независима мрежа. Имат инфраструктура в частна собственост. Те дори канят гости да обиколят техните съоръжения.

Финални мисли – приличен домакин, но твърде скъп

От 2003 г. насам Crucial се стреми да изгради силна марка с цел да предложи надеждни хостинг решения на своите клиенти. Те имат простата цел да направят успеха на всички онлайн, като правят уеб хостинга лесен и надежден. По някакъв начин можете да кажете, че те са успели в тази цел. Те постоянно предлагат нови технологии, за да улеснят клиентите си да имат онлайн опит.

Когато ги сравнявате с това, което се предлага в Австралия, казваме, че Crucial предлага страхотна производителност, лесна настройка и добра поддръжка. Ако обаче ги сравните с другите опции за хостинг, достъпни по целия свят, включително компании като SiteGround, която предлага звездни услуги за бизнеса в Австралия, ще забележите редица разлики веднага след прилепа. Първото нещо, което ще видите е това Решаващо е до 75 процента по-скъпо от другите хостинг компании.

Решаващо се гордее с това, че е австралийска компания за австралийци. И това е чудесно Недостатъкът на това е, че те нямат глобални центрове за данни. Те имат само един в Сидни.

Решаващо предлага редица хостинг планове, но това, което не виждаме, е хостинг план, фокусиран върху WordPress. Това е проблем, защото повече от една четвърт от Интернет работи на WordPress. Вероятно хората, които изграждат нов сайт, ще използват и WordPress.

От решаващо значение трябва да се похвалят усилията, които полагат, за да намалят въздействието си върху околната среда. Това е пример, който други хостинг компании могат да пожелаят да следват.

Решаващо е достоен домакин. Услугите, които предлагат, са средни. За същата цена ще можете да намерите хост като SiteGround, който ще предлага повече функции, по-добро обслужване на клиентите и по-високо качество на услугата за по-евтина цена.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map