Преглед на Dreamhost

Със своята 97-дневна гаранция за връщане на парите и широка гама от хостинг пакети, DreamHost е солидно влизане на австралийския пазар за уеб хостинг.


Броят им на ъптайм се движи около 99,96 процента, а със скорост от 719 ms определено са поставяне на някои впечатляващи числа.

DreamHost този, който сте чакали? Ако е възможно, стига да не търсите базирана на Windows платформа. Иначе има какво да харесате на този ветеран от уеб хостинг сцената.

Професионалисти

 • Средна продължителност на 99,96 процента през последните месеци
 • Бързо зареждане на страницата
 • Неограничена честотна лента
 • Знаещ екип за поддръжка
 • Добри опции за хостинг на WordPress
 • 97 дневна гаранция за връщане на пари

Против

 • Достъпът до поддръжка на клиенти може да изглежда ограничен
 • Миграциите на уебсайтове често са достъпни само на база заплащане

DreamHost работи от около две десетилетия. Те предлагат a 100 процента гаранция за продължаване и 24/7 поддръжка на клиенти. Компанията твърди, че проявява страст към софтуера с отворен код и WordPress. Като мощност зад 1,5 милиона уебсайтове, DreamHost е популярен избор за уебмастъри по целия свят.

Преглед на уеб хостинга на DreamHost

DreamHost наистина се опитва да отстрани усложненията и предположенията от изграждането на уебсайт. Те предоставят a персонализиран контролен панел, който е интуитивно проектиран. Тук не се изискват знания за напреднало ниво, ако сте за първи път уеб администратор.

Ако трябва да създадете уебсайт, тогава DreamHost може да ви помогне и тук. Те имат лесен за навигиране уеб конструктор, който разполага с много добре изглеждащи теми. Хората, които предпочитат WordPress, ще се радват да намерят любимата си платформа, изцяло поддържана от DreamHost, всъщност, DreamHost е един от препоръчаните уеб хостове на WordPressс.

Разбира се, изграждането на уебсайт не е специалността на DreamHost. Ако искате наистина да излезете от обикновения уебсайт, тогава ще искате да разгледате някои от най-добрите създатели на уебсайтове, които са на разположение.

Когато изберете DreamHost, винаги ще имате възможност да общувате с хора, които предоставят знаеща техническа поддръжка. Просто не очаквайте да можете да им се обадите по телефона, защото тази опция не е налична.

С над средната скорост и продължителност на работа можете да се доверите на DreamHost, за да дадете на уебсайта си ефективността, от която се нуждае, за да успее. Плюс това ще откриете множество приложения и приставки, които ще подобрят функционалността на вашия уебсайт. Потърсете полезни добавки като Joomla, Tumblr, Shopify, Drupal и други.

Цени за уеб хостинг на DreamHost

Тази компания предлага много възможности за избор на хостинг. Независимо дали вашата организация е голяма или малка, ще намерите опция, която отговаря на вашите нужди.

DreamHost споделен хостинг

Плановете за споделен хостинг на DreamHost могат да бъдат закупени месечно, едногодишно или тригодишно.

Разбира се, тригодишният пакет ще ви осигури най-големите спестявания на разходи. Ако тепърва започвате и смятате, че три години е прекалено голям ангажимент, някой от по-късите варианти вероятно ще се получи добре и не струва ръка и крак.

Едно нещо, което трябва да знаете е, че ако отидете с опцията за месец на месец, ще трябва да купувате и регистрирайте вашето име на домейн за около AU $ 9,99 С по-дългосрочните опции името на домейна се включва безплатно.

DreamHost споделен

Както се казва на уебсайта на DreamHost, техните споделени хостинг планове са идеално място за начало на начинаещия уебмастър. Те са прости, ясни и достъпни.

Потребителският интерфейс е приятелски и достъпен, и има многобройни опции за водене на блог, бизнес уебсайт или дори онлайн магазин. Голяма част от персонализирани теми и съвместими приставки правят това универсален, но лесен за използване избор. Редовните актуализации и 24/7 поддръжка са съществени характеристики.

DreamHost ще мигрира съществуващия ви уебсайт на WordPress, ако имате такъв. Независимо дали това е така за вас или не, ще оцените достъпен администраторски панел, безплатно име на домейн, безплатни имейл адреси, безплатна защита на поверителността и инсталация с едно щракване. Резервните копия са автоматизирани и безплатен SSL сертификат запазва трафика си сигурен и сигурен.

Когато изберете споделен хостинг с DreamHost, получавате неограничени бази данни MySQL и достъп до множество съвременни инструменти. Сред характеристиките са защитен достъп до черупките, пълен черупка на Unix, достъп до необработени лог файлове и поддръжка за Python, Perl и Rails.

В момента DreamHost предлага два споделени хостинг плана.

Споделен начинаещ

Започвайки от само 2,59 долара на месец за тригодишния абонамент, този пакет включва един уебсайт с безплатен домейн.

Трафикът е неограничен и получавате SSD съхранение заедно с предварително инсталиране на WordPress.

Ако желаете, можете да добавите имейл към този пакет за номинална месечна сума. За справка, месечният разход за този пакет е AUS $ 4,95.

Споделено неограничено

Планът за неограничен брой започва от AU 5,95 долара на месец за въвеждащия период от три години. След това цената излиза до 7.95 щатски долара на месец.

Този пакет ви предоставя неограничен брой уебсайтове, неограничен трафик и неограничен имейл адрес за вашия домейн без допълнително заплащане. Ако решите да избирате с опция „Месец на месец“, ще ви се начислява 10.95 щатски долара всеки месец.

DreamHost VPS хостинг

VPS хостинг от DreamHost е крачка от споделените хостинг пакети. Подобно на други планове за VPS, вие получавате ресурси, които са посветени само на вашия уебсайт. Това означава подобрена скорост и производителност, показатели, които наистина се броят с нарастващия уебсайт.

Въпреки повишената функционалност, клиентите на това ниво все още получават невероятно лесен интерфейс, че е възможно уебсайтът да бъде създаден и работещ за минути.

DreamHost-VPS

Ако вашият уебсайт и неговите нужди растат, можете да увеличите мащаба до повече памет и RAM за секунди. С тези VPS пакети получавате всичко необходимо, включително имейл, SSL, SSD дискове, функции за поверителност и неограничени домейни.

с неограничена честотна лента и 100-процентова гаранция за продължаване, вашият уебсайт е на път към успех. Дори получавате неограничени бази данни MySQL и неограничени имейл акаунти.

Dreamhost VPS

В момента DreamHost предлага четири VPS плана. Всеки от тях може да бъде закупен на база месечно, едногодишно или тригодишно.

VPS Basic

Този е за уебсайта, който тепърва започва. Той се предлага с един GB RAM, 30 GB SSD съхранение, неограничен брой сайтове и неограничен трафик. Месечният план струва 15 щатски долара на месец. Едногодишен пакет струва AU $ 13,75 на месец, а тригодишната сделка е AU $ 10.

VPS Business

Създадени за малки фирми, тези пакети включват два GB оперативна памет, 60 GB SSD памет и същите неограничени опции, които са включени в основния план. Месечно, този пакет струва AU $ 30 на месец. Едногодишните планове намаляват цената до 27,50 AU на месец, като три години струват AU $ 20 на месец.

VPS Professional

Този пакет може да се похвали със същите неограничени функции като предишните два.

Той обаче разширява оперативната памет до четири GB, а SSD паметта – до 120 GB.

От $ 60 на месец, цената за този пакет пада до $ 55 на месец за една година и $ 40 на месец за три години.

VPS Enterprise

Това е предназначено за уебсайтове, които изискват много повече по пътя на ресурсите.

Включвайки осем GB оперативна памет и 240 GB SSD памет, този план за 120 долара на месец е добра сделка за разрастващ се бизнес.

Записването за една година намалява цената до 110 долара на месец, докато тригодишен абонамент струва 80 долара на месец.

Специализиран хостинг на DreamHost

Напълно управляван, посветен хостинг на сървър от DreamHost е предназначен за бизнес уебсайта, който изисква изцяло ангажирани ресурси и подобрена сигурност.

Клиентите могат да избират от месечни или годишни планове, които предлагат най-модерния хардуер и софтуер.

Ефективността на уебсайта определено се надгражда с тези планове. DDoS защитата и 2N + 2 резервирането на мощност предлагат спокойствие, както и 100% гаранцията за продължаване. Въпреки всички възможности, които се предлагат с тези пакети, интерфейсът остава удобен за потребителя.

dedocated-DreamHost

Клиентите получават пълен достъп до корен и черупки и възможност да зареждат или рестартират сървъра си, когато това е необходимо. Други функции включват Ubuntu Linux, OPcache, RAID 1 съхранение, Node.js, PHP7, Ruby, Python, Perl и много други.

DreamHost предоставя два пакета за специализиран хостинг.

стандарт

Цените AU $ 169 на месец или AU $ 149 на месец за цяла година, този пакет включва Intel Xeon 4-Core 8-Thread сървър, четири GB RAM, един TB HDD и другите вече споменати функции.

Засилено

На месечна база този план ще струва 299 долара. Ако се регистрирате за една година, ще плащате 279 AU на месец. Така ще получите Intel Xeon 12-Core 24-Thread сървър с 16 GB RAM и два TB HDD. Дори и за уебсайт, който преживява сериозен растеж, това трябва да е достатъчно мощно.

DreamHost WordPress хостинг

Ако сте стриктно посветени на уебсайтовете на WordPress, тогава може да искате да проверите DreamHost WordPress хостинг.

Струва си да се отбележи, че WordPress одобрява DreamHost като хост за своята платформа, така че най-вероятно ще намерите цялата персонализация и мощност, които са ви необходими тук.

Всички планове за хостинг на WordPress включват незабавна настройка за уебсайтове на WordPress, безплатен домейн и удобен за потребителя панел.

DreamHost-WordPress

Актуализациите на WordPress са автоматични и е включена много защита на поверителността. с безплатен хостинг по имейл и включен SSL сертификат, това е лесен и достъпен вариант за предания WordPress.

DreamHost осигурява както споделен, така и управляван хостинг на WordPress. Освен това можете да отидете с VPS опция. Пакетите за споделяне и VPS са същите като тези, разгледани по-горе. Това оставя управлявания хостинг на WordPress като единствената останала услуга, която трябва да бъде подробно описана.

WordPress управляван хостинг

Известна като DreamPress, тази хостинг услуга се предлага на три нива и на месечна или годишна база. Основният абонамент за DreamPress позволява приблизително 100 000 посетители месечно. То има немерирана честотна лента и 30 GB SSD съхранение. Това струва AUS $ 19.95 на месец или AU $ 16.95 на месец за една година.

Обновеният пакет DreamPress Plus разполага с неограничен CDN и 60 GB SSD памет за приблизително 300 000 посетители на месец. Месечно този месец струва $ 29,95, като едногодишен абонамент намалява месечната цена до 24,95 AU на месец.

DreamPress Pro е създаден за уебсайтове с повече от един милион посетители всеки месец. Разполага със 120 GB SSD памет и неограничен CDN. При AUS $ 79.95 на месец или AU $ 71.95 на месец за една година, това е сравнително достъпен пакет.

Как плановете на DreamHost подреждат конкуренцията?

DreamHost се представя добре в сравнение с други уеб хостове в Австралия. Въпреки това, заслужава да се отбележи това те не предлагат хостинг, базиран на Windows. Това означава, че вместо това трябва да използвате Linux. Това не е прекъсвач на сделката за някои хора, но за други е така.

Ценово е хубаво да видим, че разликата между встъпителните разходи на DreamHost и редовните разходи не е огромна. Вероятно няма да изпитате неприятен шоков стикер, когато вашият промоционален период приключи и започнете да плащате редовни цени.

Въпреки това може да не ви хареса, че безплатните миграции на уебсайтове не винаги са достъпни чрез DreamHost. Ако имате уебсайт, хостван на друго място, който искате да преместите в DreamHost, това може да ви струва.

Поддръжка за клиенти на DreamHost

обслужване на клиентиАко имате нужда от помощ, докато използвате DreamHost, тогава ще можете да го поискате по имейл, онлайн чат или система, базирана на билети. въпреки това, не можете да се свържете с тях по телефона, което може да е малко главоболие, когато смятате, че би било по-ефективно да говорите с някого. Независимо от това изглежда, че функцията за онлайн чат работи добре. Средно време за реакция по-малко от една минута.

Също така трябва да се отбележи огромната база знания на DreamHost. Ако имате някои общи въпроси или притеснения, вероятно можете да намерите отговорите, които са ви необходими там.

The Upshot

Макар DreamHost да не измерва до най-добрите от най-добрите уеб хостове в Австралия, той все още обещава доста добра стойност. Броят и скоростта на ъптайм изглеждат добре. Плюс това, той има лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове и множество опции, що се отнася до хостинг пакетите.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map