Как да печелите пари онлайн – идеи, съвети и често задавани въпроси за онлайн предприемачите

правят пари онлайнВ модерната ера вече не е нужно да удряте по тротоара, за да намерите и задържите работа лично, за да я направите. Всъщност все повече и повече хора осъзнават, че това’е възможно да се правят много пари онлайн: достатъчно, за да оцелеят и дори процъфтявам.


Като се казва, тънкостите и сложността на онлайн печеленето на пари все още са малко мътни – тези, които правя карайте често да бъдете майки за това как успяват да загребват с много пари чрез онлайн работа.

С COVID-19, който се разраства през икономиката, решихме, че сега е подходящ момент да обясним как можете да печелите пари онлайн и да ви предоставим някои съвети в случай, че трябва да се възползвате максимално от времето си на закрито. Позволявам’започнете.

Свързани: Най-добрият уеб-домакин за малкия бизнес

# 1 Започнете блогове


започнете блогванеБлогът е един от най-разпространените начини, по които можете да печелите пари онлайн, и то с добра причина: това’s също е един от най-лесните. Всичко, от което се нуждаете, е качествен уеб хост за да поддържате уебсайта си и сте добре да отидете.

Страхотното в блоговете е, че можете да пишете за почти всичко. Можете да имате хобистки блог, образователен блог или друг вид онлайн пространство, съобразено с вашите интереси или бизнес.

Свързани: Как да започнете блог

Но по-важното е, че има няколко начина да печелите пари чрез блогове. Например, можете да си осигурите приходи от блоговете си “цена на кликване” или “плащане на кликване” реклами.

Това са по същество банери или други реклами, които поставяте в съдържанието си или в страничната лента на блога си. Всеки път, когато потенциален читател кликне върху рекламата, получавате заплащане за клика! Естествено, този модел за осигуряване на пари подхожда на някои стилове на блогове по-добре от други.

Можете също така да продавате частни реклами, особено ако имате бизнес партньорство с друго онлайн присъствие или организация. Или можете да използвате партньорски маркетинг в блога ви’s съдържание – повече за това по-късно.

Има още повече начини, по които можете да печелите от своите блогове. Например, ако управлявате онлайн бизнес, можете да използвате съдържанието си, за да пускате на пазара свои собствени продукти или услуги. Или можете да продадете членство за вашата организация или бизнес. Блоговете могат да ви помогнат да изградите достоверност, пренасочете хората към вашия онлайн магазин, и да произвеждате много повече реализации от клиенти, отколкото ако сте разчитали на традиционните методи за реклама.

Като цяло, блоговете са на първо място в нашите най-добри начини да печелим пари онлайн, защото това’е най-универсалният и нещо, което можете да прикачите към почти всеки друг метод за печелене на пари. Добавяне на блогове към вашия списък от “неща, които правите за вашата онлайн марка” винаги е умна идея.

Докато го’не е вероятно вие’Ще мога да използвам вашия блог, за да спечелите достатъчно пари, за да живеете от само себе си, блогването е толкова повсеместно, защото то’е критична част от всяко цифрово начинание.

Препоръчителен уеб-домакин: HostPapa

За да поддържате блога си „жив“, ви е необходим уеб хост. Дори и най-добрите безплатни уеб хостове не са достатъчно добри за уебсайт, който прави тонове пари.

Въпреки това, има някои страхотни сделки, когато погледнете първокласни хостове.

Ние от Aussie хостинг препоръчваме HostPapa на блогърите, които тепърва започват поради стартовата си отстъпка и лекотата на използване.

Препоръчителен Builder на уебсайтове: Wix

Когато става въпрос за управление на съдържанието ви и за проектиране на вашия блог, може да искате да вземете един от най-добрите създатели на уебсайтове там.

Възможно е да се заобиколи тази стъпка, но не без обширни дизайнерски и SEO познания.

# 2 Стартиране на подкаст!


стартирайте подкастПодкастингът може да не е толкова често срещано, колкото блоговете още, но’със сигурност ще се изравните скоро. Все повече и повече хора в наши дни започват свои подкасти по много същите причини, както биха направили блог: да говорят за техните интереси, да популяризират своите онлайн бизнеси и да събират последователи за своята всеобхватна цифрова марка.

Подкастите са чудесен начин да се свържете с вашата потребителска база и да съберете потенциални нови посетители за вашия основен уебсайт или бизнес в електронната търговия. Така че можете да осигурите приходи от подкаст по много от същите начини, по които можете да си осигурите приходи от блог.

Партньорският маркетинг е един пример, или можете използвайте своя подкаст, за да говорите за платеното си съдържание и вземете нови абонати или членове за вашата марка.

Но подкастингът идва със собствени методи за осигуряване на приходи, от които потенциално можете да се възползвате. Например, подкастингът ви позволява да директно получаване на плащане чрез спонсори и рекламни кампании. Ако ти’Слушал ли си някога подкаст, който е бил доста успешен, шансовете са, че също така си ги чул да включват друг бизнес или продукт някъде по време на епизода..

Това е реклама или спонсорство в замяна на плащане от друг онлайн бизнес или марка. То’е нещо, което трябва да прецизирате доставката си с течение на времето, така че да’не чувствам “закупени и платени” от вашите слушатели или от вашите лоялни абонати. Но това е добър начин да донесете някакъв допълнителен доход и да изградите успешни бизнес партньорства с други организации.

Можете също да използвате своя подкаст, за да осигурете услуга или образователен курс. Тези подкасти ще бъдат платени, а не безплатни, така че вероятно ще ви трябва куп членове или абонати, за да направите сериозна драскотина с помощта на този метод. Но все пак това е добър начин да печелите пари, ако се интересувате преди всичко от образованието на хората или продажбата на вашия опит в по-директен формат.

накрая, подкастингът също може да донесе доходи чрез коучинг и консултантски епизоди. Отново това ще ви накара да направите епизоди на подкаст, които хората плащат в замяна на директен съвет или опит за консултации. Така че трябва да имате умение или опит, за които хората са готови да разделят пари в брой. Но като цяло подкастингът може да бъде чудесен начин да печелите пари онлайн, ако се наслаждавате на медийния формат и искате да установите по-директна връзка с вашата потребителска база

# 3 Използвайте Freelancing платформи


платформи на свободна практикаВ наши дни работната сила е включена песен да бъде съставен от около 50% работници на свободна практика а не традиционно наети работници в близко бъдеще. Това е потресаваща промяна от предишните тенденции в заетостта и то’s нещо, от което можете да се възползвате… при условие че имате умение, за което може да са готови да плащат и други.

Платформи като Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour и много други са онлайн пазари, където фрийлансъри и наематели могат да се събират и търсят една друга.

Фрилансерите могат създават портфейли, демонстриращи своята експертиза или завършени проекти във всяка област, за която имат умения, и работодателите могат да търсят квалифицирани фрийлансъри, които да завършат работата си.

Това е атрактивна опция за мнозина в сравнение с традиционната заетост, като се има предвид трудността да се пробият в някои работни места или области. То’също така начин работниците да поемат отговорността за ежедневния си график и да ръководят собствен бизнес, без да се чувстват като в тях’не им се плаща това, което те’си заслужава.

Можете да намерите работа на свободна практика за:

 • писане
 • Уеб разработка
 • кодиране на стоките
 • обучение
 • Живопис или рисуване
 • Много повече

Номерът, разбира се, е, че работата онлайн като фрийлансър носи и цялата отговорност за успех или неуспех на вашите плещи. Най- живот на свободна практика’t за всички, но това е жизнеспособен начин да печелите пари онлайн в дългосрочен план и дори като кариера, ако успеете да изградите платформа и портфолио, които да ви свържат с постоянна работа. То’е привлекателна опция за мнозина поради своята гъвкавост, свобода и отчетност.

Всички горепосочени платформи имат своите позитиви и негативи, но имайте предвид, че много от тях вземат малки такси или съкращения от печалбите ви като разходи за използване на тяхната платформа за връзка с работодатели. С натрупването на опит и достоверност, това’е вероятно, че вие’Ще можете да избягвате изцяло да използвате тези платформи и да разчитате на вашите собствени връзки във вашата индустрия. Това отнема време обаче.

# 4 Преподавайте английски онлайн


преподавайте английски онлайнТам’s цяла онлайн индустрия за тези, които имат умения и желание да преподават английски на другите. Тъй като английският (заедно с идващия китайски) е най-важният търговски език в света’s огромен брой международни хора, които искат да се научат как да четат, пишат и говорят английски по-добре.

Стартирането на онлайн кариерата ви по английски език е много по-лесно, отколкото може да си мислите. Очевидно е, че трябва да владеете добре езика и да можете да докажете това при кандидатстване за онлайн преподавателска работа.

Вие’Вероятно ще се наложи да се сертифицирате, поне ако искате да кацнете на концерт в реномирана английска учителска компания, вместо на сенчест сайт. Има няколко различни Английски програми за сертифициране можете да вземете, най-популярното същество TEFL, TESL и TESOL, които означават преподаването на английски като чужд език, втори език и съответно на говорителите на други езици.

След като сте сертифицирани и имате страхотен компютър със стабилна интернет връзка и уеб камера, можете да кандидатствате за преподавателски задачи. Има много качествени сайтове, които ще наемат тези с владеене на английски език и бакалавър’s градуси, като Преподавайте на гости или VIPKID.

Колко можеш да направиш? Зависи от вашия опит и колко сте готови да преподавате. Някои онлайн платформи като Dada (която наема преподаватели по английски език да инструктират китайски студенти) плащат до 25 долара на час в зависимост от нивото на опит. Други могат да плащат по-малко, но осигуряват по-последователна работа.

Страхотното в преподаването на английски език онлайн е, че вие ​​до голяма степен отговаряте за собствения си график и имате свободата да пътувате, докато работите. То’със сигурност е много по-малко стресиращо от преподаването в реална среда в класната стая! В зависимост от вашите жизнени условия, това’е напълно възможно да спечелите достатъчно пари, за да живеете, като преподавате английски език онлайн, поне след като имате достатъчно опит и надеждност с даден сайт.

# 5 Правете платени проучвания


направете платени проучванияОт друга страна, има повече методи за печелене на пари, които се базират онлайн, които могат’t наистина да се използва като единствен източник на доходи. Но правенето на платени проучвания е чудесен начин да спечелите малко странични пари, особено ако дейностите, които извършвате’ще бъдат платени за тези, които вие’ще се занимавам така или иначе по време на престоя си.

С две думи компании като Swagbucks, Toluna и OnePoll всички организации, които наемат хора за извършване на анкети и извършване на други задачи, като например да гледат видеоклипове или да разглеждат с помощта на определени приложения, с цел събиране на данни и анализ на пазара.

След това тези фирми приемат отговорите на анкетата или зрителните навици на своите потребители и получават пари от рекламни агенции и маркетингови компании.

Колко можеш да направиш? Не много. Всички тези сайтове, които вземат проучвания, ви дават собствени точки или „звезди“ или нещо подобно, което след това може да бъде включено за подаръчни карти на Amazon или дори директни пари чрез платформа за разпространение като PayPal. Повечето от схемите за ориентиране към долар имат наистина високи съотношения; например 1000 на платформа’s точки може да добавят само около $ 10. Като се има предвид, че понякога анкетите могат да отнемат повече от половин час, това означава, че може да получите не по-малко от 10 долара или по-малко на час, когато попълвате анкети с помощта на тези платформи.

Това се казва, Попълването на споменатите проучвания е жизнеспособен начин да спечелите допълнителен доход, ако имате’отново ми е скучно и вече отговаряте на анкети и по друг начин въртите колелата си онлайн. То’е по-добре да направим малко странични пари, отколкото да не правим нищо, поне в нашите очи. Освен това много от тези уебсайтове имат допълнителни бонуси и други награди, от които можете да се възползвате, ако ги използвате последователно.

Ключът към изкарването на добра сума пари, използвайки уебсайтове за проучвания, е да се направят най-кратките и ефикасни проучвания, които можете да намерите и попълните колкото се може повече в рамките на определен период от време – да речем, половин час. Правете това няколко пъти седмично и ще имате достатъчно пари, за да изядете допълнително време седмично, и то без да влагате прекалено много усилия.

# 6 Електронна търговия – Продайте неща онлайн


Дизайн на електронната търговияКакто споменахме преди с блоговете и подкастинга, и вие можете да използвате електронната търговия като основен метод за печелене на пари в интернет.

Фактът е, че онлайн пазарите са бума по отношение на възможностите и потенциала, особено в сравнение с пазарите за тухли и хоросани (и особено в светлината на COVID-19).

Можете да стартирате магазин за електронна търговия, който продава почти всичко – от тениски по поръчка до колекцията ви от стария модел до рисунки по поръчка, ако имате някаква художествена способност.

Можете също грим а най-добрата платформа за електронна търговия сравнително лесно чрез WordPress или други безплатни уебсайтове, много от които идват Функционалността на електронната търговия, вградена в техните дизайни. Те могат също така да използват приставки, които ви помагат да анализирате потребителския трафик и навиците на посетителите, така че да можете по-добре да оптимизирате уебсайта си за реализации (т.е. посетители, които приключват с харченето на пари).

Разбира се, трикът към всеки бизнес, в който продавате нещо, е, че трябва да имате нещо, което си струва да купите. Това означава сами да направите своето съдържание или продукти или да сключите бизнес договор с производител, като вие действате като вид посредник или търговец.

освен това, Вашият магазин за електронна търговия винаги ще се нуждае от известно излагане и маркетинг, дори да направите нещата сами. Това означава, че плащате за реклами, които се разпространяват в Интернет, или чрез използване на гореспоменатите платформи като блогове и подкасти за рекламиране на вашия собствен уебсайт. Ако ти’като направите някакъв вид онлайн магазин в какъвто и да е капацитет, трябва да укрепвате своята онлайн марка и да разпространявате присъствието си колкото е възможно по-широко и широко.

То’също е добра идея да се съсредоточим върху една ниша продукти, като рисунки на хора в определен стил или нещо подобно. Интернет е а голям езерце и вие’има по-голяма вероятност да се изгубите, ако продадете нещо общо или нещо, което всички останали също могат да направят лесно.

Там’s друга алтернатива за печелене на пари чрез електронна търговия: използване на съществуваща платформа като Etsy, особено ако продавате артистични или домашни продукти. Има много производители на бижута, дърводелци, майстори на мебели и художници, които използват платформи като Etsy изключително като единствен източник на доходи.

Това може да бъде много жизнеспособна опция, ако винаги сте искали да отворите собствен магазин, но не’нямате желание или доходи да осигурите физическо местоположение или ако смятате, че имате по-голям шанс да продадете своите стоки през цифровия пазар на Интернет.

Препоръчителна eCom платформа и хостинг: Shopify

Не само най-добрата платформа на eCom, но и абсолютната най-добрият домакин на eCom там – препоръчваме Shopify.

Той е бърз, надежден и перфектно проектиран за всеки, който търси да отвори онлайн магазин, без значение какви стоки продават.

# 7 Научете търговия – Уеб дизайн


научете уеб дизайнУеб дизайнът е една от най-търсените сделки, които можете да научите, но това’s също е един от най-трудните за печелене на пари, защото полето е малко залято с нови професионалисти.

Че’Ето защо много уеб дизайнери търсят платформи на свободна практика като Upwork и изчезват сами.

Учене на уеб дизайн, ако не’вече знам как да го направя, все още е добра идея и то’е чудесен начин да спечелите пари онлайн.

Въпреки че има много нови уеб дизайнери, всички рекламират своите умения, това’също толкова вярно е, че има много нови клиенти, които се появяват всеки ден, нуждаещи се от талантливи уеб дизайнери.

Научавайки тази търговия, можете поне да спечелите малко странични пари в допълнение към основния си източник на доходи или евентуално дори да преминете към това да станете уеб дизайнер на пълен работен ден.

Печеленето на пари по този начин изисква много от същите умения и почти същата решителност като всеки вид фрийлансър. Вие’Ще трябва да се свържете с клиентите проактивно и евентуално да изградите мрежа от надеждни клиенти, така че да имате постоянна работа, идваща по всяко време.

Можете също да използвате много от същите методи по-горе, за да разпространите думите на своите умения или да създадете портфолио. Създаване на блог, демонстриращ всичките ви умения за уеб дизайн е добра идея, тъй като дава потенциални клиенти прозорец за това, което могат да очакват за своя собствен проект.

Освен това можете да правите пари като уеб дизайнер от продажба на графики. Ако не’в момента нямате работа, за която да се грижите за клиент, винаги можете да изготвяте графики за акции и да ги продавате на собственици на малък бизнес или уебсайтове за изображения, като Unsplash. Страхотното нещо за стоковите графики или други шаблони е, че те винаги са необходими за нови уебсайтове и можете да ги препродавате отново и отново. Те не’t непременно нетна голяма печалба за всяка продажба, разбира се, но това’все още е добър страничен източник на доходи.

# 8 Научете търговия – уеб разработка


научете уеб разработкаПо подобен начин можете да се научите да бъдете уеб програмист, което е друга от най-търсените сделки, които можете да намерите в наши дни. Вие’Ще трябва да се присъедините към безплатни платформи, за да стартирате в повечето случаи, освен ако по някакъв начин нямате здравословна колекция от готови да отидете клиенти под колана си, когато напуснете ежедневната си работа.

Това е особено вярно, ако сте’преподайте уеб разработка от нулата или трябва да вземете онлайн класове или курсове в колеж, за да получите необходимите умения в главата си. Независимо от това, можете да спечелите доста пари онлайн чрез уеб разработка.

То’е в търсенето навсякъде, където търсите, тъй като постоянно се появяват нови уебсайтове. Още по-добре е търсенето на висококвалифицирани и компетентни уеб разработчици е много по-голям, отколкото може би си мислите.

Спомняте ли си глупостта, която споменахме? Че’s се състои най-вече от евтини уеб дизайнери и разработчици. Това често води до работа с подпарти, затова много собственици на малки фирми и дори по-големи агенции са готови да плащат по-високи цени за страхотни резултати.

За тази цел ние’Ще препоръчам да се специализирате в нещо като уеб програмист, независимо дали’s определена платформа, няколко различни кодиращи езика или определен тип уебсайт. Със сигурност трябва да направите блог, демонстриращ вашите умения в портфолио, особено след като, разбира се, уменията ви могат да бъдат показани чрез как въпросният блог е създаден.

Живеенето на живота на свободна практика като уеб разработчик или дизайнер със сигурност идва с предизвикателствата си, въпреки че има много предимства (като способността да се събуждате, когато пожелаете). Вие’Ще трябва да поддържате постоянна дисциплина и да бъдете в състояние да се справите със задачата, дори когато работата ви е трудна.

Освен това вие’Вероятно ще се наложи да отделите много допълнителни часове “извън часовника” за да изградиш успешна клиентела и да придобиеш достатъчно “уличен кредит” че в крайна сметка получавате повторен бизнес, вместо да се налага да използвате споменатите по-рано безплатни платформи.

Като цяло, да печелите пари онлайн за това, че сте уеб разработчик или дизайнер е напълно възможно и вероятно доста изгодно, ако се включите в работата и имате умения да постигнете успех. Учене на тези сделки сега е чудесна идея, тъй като тези умения вероятно ще станат по-ценни с течение на времето.

# 9 Партньорски маркетинг


амазонска партньорска програмаПо-рано говорихме за това как можете да използвате партньорски маркетинг чрез вашия блог или подкаст, за да печелите пари. Позволявам’s потопете се по-дълбоко в този метод за печелене сега.

С две думи, партньорски маркетинг означава, че рекламирате или обсъждате по друг начин продукт от продавача на вашата уеб платформа или блог и предоставяте връзка към посочения продукт.

Ако посетител кликне върху линк към този продукт / прави продажба, получавате много малко намаляване на печалбата. Рекламите с плащане на кликване са вариации на партньорски маркетинг, тъй като печелите пари в зависимост от това колко посетители пренасочвате към уебсайта на рекламодателя.

Партньорските програми са споразумения между по-големи пазари като Amazon, където ви плащат, за да изпращате хора на техните продукти. Присъединяване към тези програми е доста лесно и не’не поемате много усилия, но да направите последователни пари чрез партньорски програми е малко по-трудно.

Като за начало клиентите са много наясно колко наводнена е мрежата в наши дни с ниски усилия “мнения” от продукти, които са предназначени само за генериране на кликвания. То’s много по-добър залог да бъдете търпеливи и само да рекламирате или преглеждате продукти или услуги на вашия сайт, които си заслужават времето… и са тези, които всъщност смятате за полезни.

Освен това вие’Ще трябва да направя някои маркетингови изследвания и еоткрийте какви продукти или отрасли са понастоящем търсени. Няма смисъл да съставяте блог за лятно оборудване за задния двор, когато го’есента и скоро ще бъде зима.

Вие’Също така ще трябва постоянно да измисляте нови партньорски връзки, които да обвързвате с вашия рекламодател или маркетингов уебсайт. Винаги излизат нови продукти, а това, че вашият блог има достатъчно ново съдържание, за да накара хората да кликват и да проверяват препоръчаните продукти, означава това’Ще трябва да харчите пари, за да печелите пари, като наемате копирайтъри или медийни мениджъри или по друг начин сами да измислите съдържанието.

Общо взето’е малко вероятно, че вие’Ще можете да превърнете партньорски маркетинг в единствения си източник на доходи, освен ако не ръководите множество блогове, посветени на този тип доходи. Можете обаче да използвате партньорски маркетинг във връзка с вашия блог, магазин за електронна търговия или подкаст, за да привлечете слушатели, читатели и клиенти в едни и същи основни канали за съдържание. Този модел на многопоточни доходи е много успешен за тези, които искат да изкарат добри пари онлайн.

# 10 Станете мениджър на социалните медии


станете мениджър на социалните медииИ накрая, можете да правите пари онлайн, ако използвате знанията си за социалните медии и продажба това умение за тези, които не са’не умеят да боравят с техните онлайн присъствия или платформи.

Днес социалните медии са едни от най-добрите двигатели за конвертиране на клиенти и поддържане на успешна репутация онлайн. В резултат управлението на социалните медии е умение при търсенето. Това не’не означава, че трябва да знаете как да работите собствената си страница във Facebook.

Трябва да имате значителни познания за маркетинг и връзки с обществеността – степен в тези области със сигурност помага при търсене на една от тези позиции.

Вие’Ще трябва да знаете как да жонглирате няколко акаунта в социалните медии наведнъж и да измислите маркетингови кампании или кампании за връзки с обществеността.

Но’е много път към добри пари, ако знаете какво’правите и ако вече се радвате да се занимавате с въпроси в социалните медии. Социалните медии наистина са завладяваща тема, когато се гледат през обектива на човешката психология.

Повечето успешни мениджъри на социални медии изберете няколко платформи, в които да се специализирате и рекламират своите умения чрез портфолио, както при повечето други видове фрийлансъри. Но свободното управление на социалните медии не е така’t единственият ти път към успеха. Можете също да намерите това като “традиционна работа” ако имате квалификацията и необходимата степен на колеж (което обикновено е в комуникациите, маркетинга или нещо подобно).

Това е ефективен начин да печелите пари онлайн, защото работата ви почти изцяло се осъществява в Интернет. Вие’Вероятно ще имате много гъвкав работен график независимо дали излизате на свободна практика или традиционно и вие’Ще изпълня по-голямата част от работата си от комфорта на вашия компютърен стол. Като цяло, това е метод за печелене на пари, който вероятно ще стане още по-често срещан и търсещ, тъй като компаниите продължават да преминават онлайн и получават повече от своите клиенти от цифрови канали.

5 съвета за печелене на пари онлайн


Всички горепосочени стратегии са страхотни идеи, независимо от вашето ниво на опит, въпреки че, разбира се, хората с малко опит ще имат малко крак нагоре. Независимо от това, има няколко съвета, които можете да използвате, когато се опитвате да печелите пари онлайн.

 • Работете чрез множество потоци от доходи. Докоснахме се до това малко преди, когато говорихме за печелене на пари чрез анкети, но е много вярно, че е малко вероятно да спечелите достатъчно пари, за да оцелеете чрез един метод по-горе. Това остава вярно, дори след като сте били на него за малко. Номерът на вземането последователен парите онлайн са чрез преследване на няколко потока доходи едновременно, получавайки по малко от всеки. Всичко това може да доведе до повече от очакваното.
 • Винаги трябва да преследвате следващата си възможност. Не може да се отрече, че работата в интернет е икономика на концерта – тоест винаги има друга работа, която трябва да търсите, и друга възможност да спечелите драскотина, която трябва да затваряте. Много е рядко да успеете да спечелите толкова пари от една работа или с един блог или подкаст, че можете да почивате на лаврите си. Ако нямате нищо против да бързате и работите пет дни в седмицата (или повече), работата онлайн може да бъде доста доходоносна.
 • Поддържайте всичките си профили и акаунти взаимосвързани. Това не означава да използвате една и съща парола за всички ваши акаунти или уебсайтове (всъщност винаги трябва да правите точно обратното!). Но това означава, че трябва да използвате всяка възможност, за да свържете различните си начинания онлайн един с друг. Например, вашите профили в социалните медии трябва да имат връзки помежду си на главната си страница. Но също така трябва да включите връзки към вашия блог, подкаст, магазин за електронна търговия или друга онлайн страница, на която сте поставили името си. Ако хората харесват това, което правите на едно място, шансовете са добри, че ще проверят другите ви сайтове и може би дори ще ви дадат бизнес.
 • Останете професионални. Противно на общоприетото схващане, Интернет не е изтриваем. Отнасяйте се с всичко, което пишете, както е написано с мастило, тъй като репутацията може да ви следва дълго време. Ние силно препоръчваме да поддържате професионален маниер на всяка цена, независимо от начинанието, което печелите пари решите да следвате. По-лесно е да започнете повторен бизнес, да получите работа от референции и да започнете нов подкаст или развлекателно начинание, ако репутацията ви е професионална, приятелска и уважавана. 
 • Винаги учете нови умения. Интернет е много по-податливо и разнообразно работно място от реалния свят поради изобилието от съдържание и чистото ниво на иновации, които движат неговата еволюция. Винаги трябва да изучавате нови умения и да ги използвате, за да печелите пари и да увеличите вашия онлайн успех. Не се научавайте просто да кодирате; винаги се научете как да кодирате на нови езици и да сте в крак с новите разработки на кодирането. 

Често задавани въпроси


Плащате ли данъци при работа онлайн или на свободна практика?

плащането на данъци като на свободна практикаДа! Много онлайн работници или фрийлансъри се спъват, когато започнат да печелят пари предимно чрез интернет, защото данъците им не са’не се приспада автоматично от заплатите им, както обикновено.

Но само защото вашият работодател не го прави’не изваждате данъците си автоматично’означава, че не’не дължа правителството в края на годината.

Вместо това, всички пари, които печелите онлайн, чрез независимо предприятие или чрез работа на свободна практика, трябва да бъдат докладвани на IRS и трябва да се приспадне подходяща сума на данъка..

Най-лесният начин да направите това е просто изчакайте до края на годината и подайте данъците си. Вие’Ще съобщя за общия си доход, а IRS ще ви цитира това, което им дължите, идва февруари. Това обаче вероятно е доста значителна сума.

Вие’Ще трябва да спестявате парите през цялата година и да живеете далеч под средствата си, поне за първата година, когато го направите’не знам точно колко си’Ще се облага с данък. Това може да бъде сложно за мнозина, особено след като повечето хора са свикнали да имат достъп до всички пари в банковата си сметка, защото данъците се изтеглят автоматично на повечето места на работа.

Или можете да плащате тримесечни данъци, което ще ви накара да съберете всичко, което сте спечелили през дадено тримесечие (да речем, от януари до март) и да плащате IRS на всеки няколко месеца. В крайна сметка плащате една и съща сума, но всяко плащане е по-малка хапка от вашата банкова сметка и то’е малко по-лесно да се справя.

ние’d препоръчвам да направите това, ако можете да го управлявате. Всъщност, дори и да платите на IRS погрешно сума, ти’Все още вероятно ще плащате по-малко като цяло, защото сте спечелили’не се удари с “закъсняло плащане” такса в края на облагаемата година.

Можете да намерите работен лист, за да научите как да изчислявате своите тримесечни данъци и как да извършвате плащания директно към IRS чрез директен депозит чрез уебсайта им.

Кои са най-успешните онлайн бизнеси?

Има няколко ключови онлайн бизнес модела, които можете да опитате да подражавате, ако искате да увеличите паричния си успех.

Първият от тях безспорно е основен блог бизнес модел, или дори модела на блоговата мрежа. С две думи, управлението на онлайн бизнес, в който поддържате множество блогове, които текат със съдържание, може да ви осигури нетен значим месечен доход само от партньорска печалба.

Това означава, че трябва или да напишете тонове съдържание, или да наемете копирайтъри, за да свършите написаното вместо вас, но това може да доведе до сериозен успех, ако намерите правилната маркетингова ниша и в крайна сметка генерирате много кликвания.

Нещото в блоговите мрежи е, че можете лесно да ги свързвате помежду си, задвижвайки трафика в самоподдържащ се цикъл през вашите уебсайтове.

Можете също да правите пари чрез блогове с маркетингови или промоционални кампании, или си партнирайте с други блогъри и корпоративни организации. Воденето на блогове като бизнес се превръща във все по-голяма идея за кариера. Почти всеки може да скочи и да намери успех, поради което е така’s една от най-популярните опции там.

Но можете да управлявате и онлайн бизнес, като продавате цифрови продукти. ние’отново говорим електронни книги, песни, плъгини за WordPress, теми, изкуство и др. Хората наистина влагат много усилия, за да направят най-добрите онлайн пространства, които могат, и ако можете да предоставите съдържание за тези пространства, можете да спечелите печалба.

Разбира се, това не е точно пасивен доход, тъй като трябва да положите работата, за да създадете всички продукти, описани по-горе. Но това е страхотна потенциална кариера и онлайн бизнес, ако искате да създавате на първо място.

И накрая, ръководенето на собствен бизнес на свободна практика с писане или друго умение като кодиране или уеб дизайн е чудесна идея. Това е най-добрият онлайн бизнес, който можете да изберете, ако имате независим дух и искате да поемете отговорност за всичките си успехи.

Засегнахме идеята по-задълбочено малко по-рано, но тя може да доведе до големи награди, ако вложите време и имате умения да архивирате портфолиото си.

Как да намеря доказани онлайн бизнес модели?

Накратко, можете да откриете добри модели от Googling, каквото и да сте вие’мислите да започнете и да погледнете най-добрите резултати.

Алгоритмите за търсене на Google автоматично филтрират най-успешните уебсайтове до върха. Естествено, че уебсайтовете, които щракнете първо, ще работят през добри онлайн бизнес модели. Направете малко икономическо затопляне и разгледайте какво правят сайтовете от най-висок ранг и помислете как може да се справят.

Можете също така да продължите да четете ръководства като този, които разбиват различни онлайн бизнес модели и идеи за печелене на пари. Но по-често, да се разбере кои онлайн бизнес модели са тези, които трябва да подражавате, е толкова просто, колкото да мислите какво работи за вас и какви уебсайтове. Вие обичате да прекарвате време с.

Например, виждали ли сте някога портфолио за уеб програмист на свободна практика, което наистина сте харесали? Вижте техния модел на ценообразуване или дори им изпратете имейл за запитване, за да попитате за бизнес предложение. Можете да вземете какво отговарят и да помислите как този бизнес модел може да се превърне в успех за тях.

Какъв онлайн бизнес трябва да започнете без пари за инвестиране?

Там’s разнообразни онлайн бизнеси, които можете да започнете без никакви пари за инвестиране:

 • Писане на свободна практика е лесен пример; всичко, от което се нуждаете, е английско образование и основни умения за писане. Можете да се присъедините към платформа като Upwork и да кандидатствате за писане на работа там. Или можете да използвате сайтове като Textbroker, които са наистина безплатно в това, което правят’не изисквам от вас “предложение” за работни места.
 • Можете също да станете а уеб дизайнер и започнете собствен бизнес чрез подобен формат, използвайки платформи на свободна практика, за да получите работа. Технически, първоначално е необходимо да похарчите малко пари, за да получите образование в уеб разработка или дизайн.
 • Стани художник чрез Etsy или друга платформа. Ако имате артистични способности, тя спечели’не ви струва нито стотинка, за да започнете да използвате това умение и да започнете да продавате своите стоки в интернет.
 • Осъществяване на блог бизнес да започне може теоретично да се направи без да харчите пари, въпреки че вие’Ще трябва да търсите високо и ниско за страхотна уеб хостинг платформа, която има безплатен пакет без прикачени слабости или низове. Вероятно сте’В крайна сметка ще трябва да заложите малко пари, за да надстроите възможностите за съхранение или изграждане на уебсайт, но вие мога започнете без долар за вашето име.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map