Teljes útmutató az SSL-hez

ssl tanúsítványokHa soha nem fordítottál nagy figyelmet erre SSL (Secure Sockets Layer) technológia korábban ez lehet az ideje, hogy elkerüljék a gag reflexet egy újabb technikai rövidítéssel.


Ha a Google más oka miatt 2018 végéig nem fogja biztonságossá tenni az Ön webhelyét, ha nem’nincs ez a titkosítási szint Biztonság telepítve.

Az átlagos online vállalkozó vagy marketingszakember számára az a probléma, hogy komoly összehasonlítást végez az SSL és az SSL vásárlásakor web hosting szolgáltatók Annyira szórakoztatónak tűnik, mint a hüvelykujjával háromszor egymás után kalapáccsal törni.

Két általános kérdés van:

 • Milyen típusú SSL-igazolást kell kapnom?
 • Ingyenesek rendben?

Ne aggódjon, szelíd olvasó, mi’Mindezt és még sok minden mást megválaszol, mellyel szinte mindent megtudhat, amit tudnia kell az SSL tanúsítványokról, és szinte semmit, amit nem’t. Hogy’Ez a régóta gondolkodásmódunk’Megpróbálom ragaszkodni a fontos dolgokhoz.

Mi az SSL tanúsítvány??

ssl tanúsítvány

Ez nem’t az a bizonyítvány, amelyet a falon lóg a munkavégzés során egy jól elvégzett munkaért.

Az ilyen típusú tanúsítványokat csak a számítógép és a szerver olvassa, amikor az adatokat oda-vissza továbbítják. Ez hozzáad egy szintet Titkosítás ez azt jelenti, hogy az interneten két pont között mozog az információ biztonságos a kíváncsiságtól.

Képzelje el az Amazon vásárlását. Még jobb, ha gépelje be az Amazon.com böngészőt, és keresse fel az oldal bal felső sarkában, az URL-sávban.

Látnod kellene a szót ‘BIZTONSÁGOS’ zöld színű, és a HTTPS-vel kezdődő cím.

Ez az extra ‘S’ azt jelenti, hogy az SSL technológia a helyén van és működik ezen a weboldalon, a háttérbe szorítva védje meg hitelkártya számát és személyes adatok azonosítása azoktól, akik esetleg az adatlopás üzletben vannak.

Ha olyan webhelyen landol, amely nem’nincs szó ‘BIZTONSÁGOS’ vagy egy ‘S’ a HTTP-t követően hosszú és erőteljesen kell gondolkodnia, mielőtt bármilyen információt megadna az ott található űrlapokba. Végül a Google megkeresi az összes ilyen weboldal piros jelölését ‘NEM BIZTONSÁGOS’ amíg a tulajdonos érvényes SSL-tanúsítványt nem telepít.

SSL előnyei – a nyilvánvaló mellett

Az SSL-tanúsítványnak a webhelyén történő használatának nyilvánvaló előnye, hogy az ügyfelek nem kapják el hitelkártya-számukat. Hurrá! Azokat, akik hitelkártya-információkat gyűjtenek egy weboldalon, az iparági felügyeleti szervezet kötelezi Fizetési kártya ipar (PCI), ha azonnal, ha nem hamarabb, érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik.

Nem meglepő, ha azt gondoljuk, hogy a weboldal tetején található nagy, piros, „NEM BIZTONSÁGOS” üzenet nem sokat tesz a látogatók megnyugtatása érdekében az elvárt élményt illetően. Azt akarja, hogy melegen, kényelmesen és biztonságban érezzék magukat az adathalász rendszerek és a hackerek egyéb rosszindulatú magatartása ellen.

Végül, és nem utolsósorban, még akkor is, ha A Google nem költözött hogy a nem SSL weboldalakon teljes mértékben eltakarja a keresőmotor óriása SEO erősítés azok számára, akik már megfelelnek az SS-nekL. A keményen küzdött játékban, amelyben a legjövedelmezőbb kulcsszavak első oldalát biztosítja, ragadjon meg minden rendelkezésre álló előnyt..

Milyen típusú SSL tanúsítványra van szüksége?

Mivel a számítógépekkel vagy az internettel való kapcsolatnak soha nem lehet egyszerű, tudnia kell, hogy az SSL-megfelelés földje felé vezető útja során három különféle típusú SSL-tanúsítvány létezik:.

A domain érvényes

Az ilyen típusú SSL-tanúsítványt, amelyet általában alacsony bizonyosságúnak neveznek, egy nagyon alapvető biztonsági szintre van szükség, amelyben a tanúsítványkibocsátó általában csak a WHOIS rekordot ellenőrzi annak biztosítása érdekében, hogy a tanúsítványt kérelmező személy valóban a weboldallal rendelkezik..

Ez a legolcsóbb típusú SSL-megfelelés, és rendszerint kérelemre adják ki. Az olyan látogató számára, aki figyelmet fordít erre a fajta dologra, az alacsony bizonyosságú bizonyítvány nem más, mint bizonyíték arra, hogy a webhely biztosításának kezdeményezésein keresztülmentek. Ez az SSL ízlése, amelyet a legtöbb ember kap, aki nem online, hogy pénzt keressen. Hobbista bloggerekről stb. Beszélünk.

A szervezet érvényes

Noha az ilyen típusú tanúsítványok beérkezésének folyamata hasonló a domain érvényesítéséhez kapcsolódó folyamathoz, több információ gyűjtésre kerül, ami az oka ezeket magas bizonyosságú bizonyítványoknak nevezik. A domain érvényesítésén túl a társaságnak dokumentációt kell szolgáltatnia az identitásról, nevezetesen:

 • Név
 • Város
 • Állapot
 • Ország

A szervezet által jóváhagyott SSL-tanúsítvány által nyújtott kiegészítő biztonság többet nyújt a potenciális webhely látogatói számára, mint amennyit a hosszabb feldolgozási idő (néhány nap) és a többletköltségek tesznek szükségessé. Ha vállalkozása vagy vállalkozása van webhellyel, akkor ezt a tanúsítványt szeretné.

Bővített érvényesítési tanúsítvány

Mivel az új gyerek a blokkban, a kiterjesztett érvényesítési tanúsítvány mindent megtesz a szervezet érvényesítési folyamatába és egy kicsit.

Alapvetően nemcsak bizonyítania kell, hogy jogos névvel és címmel rendelkezik, hanem azt is, hogy tényleges társaság vagy az üzleti célok elérése érdekében.

Néhány hétbe telhet, amíg megkapja az ilyen típusú tanúsítványt – amelyet az URL-sávon egy zöld lakat jelez -, de ha’e-kereskedelmi vállalkozás, Don’nem zavarja a másik kettőt. Szerezd meg ezt!

Végső gondolatok

Szeretnénk foglalkozni a következő gondolattal: ingyenes SSL tanúsítványok mielőtt készen lennénk. Az interneten megtalálható bármilyen ingyenes probléma az, hogy a mögötte lévő entitás futtathatja a skálát attól, hogy bolond, rosszindulatú rosszindulatú kereskedőktől egészen egy srácig vagy galigálódni akar. A lényeg az, hogy a Google nem nagy rajongója az ingyenes tanúsítványoknak, és valószínűleg figyelmeztető üzenetet küld a webhely látogatójának, amely két lehetőséget kínál nekik:

 • “Továbblép mindenképp.”
 • „Vissza a biztonsághoz”

Néhányan közülük az utóbbit választja, és ez nem jó az üzleti élet számára. Amikor eljön az ideje, hogy a gumi megfeleljen az útnak, egy szempontot kell figyelembe venni. Havonta 5–10 dollárba kerül egy legitim igazolás megszerzése, amely megéri a megnövekedett eladásokat, amelyeket valószínűleg keresni fog? Fogunk kitalálni egy vad kitalálást, és azt akarjuk mondani: “Fene, igen!”

Néhány legitim SSL-tanúsító eladó az induláshoz: GeoTrust, DigiCert, Symantec és a mindenütt jelen lévő GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector