Mi az a Bullet-Proof Hosting?

Míg a kifejezés “golyóálló” jónak tűnik, valójában nem. A webipar biztonsági emberei a nevet használják olyan hostolási szolgáltatásokra való hivatkozásra, amelyek elégtelennek bizonyulnak abban, ami lehetővé teszi ügyfeleik számára, hogy feltöltsék és terjesszék a saját webhelyükön..


A megbízhatóbb webtárhely-szolgáltatók általában szigorú iránymutatásokkal és hosszú szabályok listájával rendelkeznek, amelyek szabályozzák, amit ügyfeleik tehetnek és mit nem tehetnek a webhelyükre..

Ezenkívül a legtöbb webtárhely-üzemeltető társaság tudatosan nem fogadna el hackereket és rosszindulatú szervezeteket, akik a törvények megszegésére vagy az adatok és a pénz ellopására törekszenek.. Golyóálló házak, büszkék lehetnek azonban arra, hogy biztonságos menedéket biztosítanak az ilyen típusú bűnözők számára.

Mi történik a golyóálló házigazda szerverekkel?

Gyakran ezek a golyóálló webgazda olyan országokban található, amelyek enyhébbek a bűnüldözés terén számítógépes bűncselekmények. Ez termékeny talajt biztosít az árnyékos szervezetek és a hackerek számára egyaránt, amikor tudják, hogy “Don’ne kérdezd, Don’nem mondom” A házigazda megközelítése lehetővé teszi számukra, hogy büntetlenül működjenek, és mentesek legyenek az adatlopások, megvesztegetések, illegális kereskedelem és zsarolás ellen..

Forrás: McAfee / CSIS 2018 jelentés

A golyóálló házigazda fő célja az, hogy online maradjon tartsa meg az ügyfelet’Az adatok és a hitelesítő adatok biztonságosak még akkor is, ha a bűnüldöző szervek megkeresik őket. Valójában ez a kifejezés “golyóálló” származik, amikor elpusztíthatatlannak mutatják magukat.

te’valószínűleg hallott a bot támadásokról, ransomware, malware és adathalász támadásokról. Amit nem lehet tudni, van-e földalatti hálózat, amely támogatja, elősegíti és üzemelteti ezeket a hackereket. Ezeknek a golyóálló gépeknek a beállítása ugyanúgy van beállítva, mint a törvényes tárhelyszolgáltatók számára, ám nagyon engedékenyek abban, amit lehetővé tesznek, hogy kiszolgálóikon üzemeltessék őket..

A golyóálló házigazdák kihasználják a különféle országokban hatályos törvényeket, hogy elrejtsék a rendszert, és profitálhassanak az általuk otthont adó hackerek mögöttes, tiltott tevékenységeiből..

Ezek a kíméletlen szervezetek, amelyek szabálytalan szabályaikkal és állítólagos védelmükkel védik a bűnüldözéstől, táptalajt jelentenek mindazok számára, amelyek csúnyaak az interneten. Hackereket, bűnözőket és tiltott tartalmat tárolnak. Itt’Csak egy kis ízelítő annak, amit találhat egy golyóálló házigazdán’szerverei.

Rosszindulatú

A hackereknek otthonukra van szükségük a legjövedelmezőbb eszközökhöz, és ezek közül a legfontosabb a rosszindulatú program, amely segít támadni a számítógépeket és a webhelyeket. A hackerek rosszindulatú programokat használnak adatok sérülése, felhasználói gépek átvétele, váltságdíj kiváltása és webhelyek feltörése a szoftver sebezhetőségén keresztül. Az adathalászat kiváló példa egy olyan hackeléstechnika, amely segít a rosszindulatú programoknak a számítógépbe való belépésében.

Fekete Piac weboldalak

Minden olyan webhelyet, amely elősegíti az illegális magatartást vagy az adatok, csempészet vagy ellopott termékek tiltott kereskedelmét, valószínűleg golyóálló szerver üzemelteti. Ezeken a webhelyeken illegális szerencsejátékok, gyermekpornográfia, emberkereskedelmi hálózatok, terroristák, erőforrások feltörése, ellopott hitelkártya-adatok, drogok, hamis útlevél és sok más feketepiaci anyag és tevékenység található meg. Ha nevezhet illegális vagy tiltott tevékenységet, akkor valószínűleg ezen webhelyek egyikén zajlik.

Bot Networks

A robotok a hackerek egy másik eszköze a webkiszolgálók támadására a szolgáltatásmegtagadási (DDoS) rendszerekben, ahol több száz, ezer vagy akár millió távoli számítógép is veszélybe került, és lényegében tudattalanul egy “bot” a rosszindulatú programok által használt webhelyek összeomlására használhatók. Ez a hackerek egy másik kedvenc eszköze, amely gyakran összeomlik a weboldalakkal, és milliókat veszít a kiskereskedőknek, a vállalkozásoknak és a szervezeteknek a bevétel vagy forgalom elvesztéséből..

A tudás hatalom

Annak ellenére, hogy elég könnyű elkerülni a golyóálló tárhelyszolgáltatás használatát, ha csupán egy jól ismert, jól áttekintett tárhelyt választ, az nem távolítja el vagy enyhíti a fokozott biztonsági intézkedések szükségességét. Ez sem azt jelenti, hogy a golyóálló házigazdákkal kereskedő hackerek elmennek. A lépések és a biztonsági intézkedések elősegítik a biztonság szigorítását és a webhelyek biztonságát napközben, amikor úgy tűnik, hogy támadások érkeznek minden oldalról.

A hackerek és a golyóálló tárhely elleni küzdelem legjobb módja az, ha eltávolítja webhelyét célpontként, és a lehető legbiztonságosabbá teszi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector