A CartFlows Review 2020

A CartFlow áttekintése

Ha online dolgokat árusított a WordPress és a WooCommerce segítségével, akkor egyetért azzal, amikor ezt mondom: a WooCommerce-val történő fizetési folyamat szar.


Nincs mód arra, hogy testreszabjuk a pénztár oldalának kinézetét, és nem kínálhatunk kiegészítő termékeket. Optimalizált értékesítési tölcsér nélkül vállalkozása minden nap pénzt veszít.

Ez az, amit én és a társam megpróbáltam megoldani. Jó barátommal, Sujay Pawarval, az Astra téma alkotójával akartuk létrehozni a legjobb értékesítési csatornát tartalmazó bővítményt a WordPress számára, de ennél sokkal több, amit a CartFlows mostanra fejlesztett ki. Ez messze a legjobb értékesítési csatorna szoftver időszaka, és ezt nem mondom csak azért, mert én létrehoztam.

A CartFlow sok csodálatos funkciót kínál, amelyek bármelyik képzettségi szinttel rendelkezőknek percek alatt bármilyen csatornát elkészíthetnek..

Most már több mint 10 000 webhelyen használják, és a felhasználók imádják, mert olyan könnyű használni, és ez még jobbá teszi a fizetési folyamatot – végül több pénzt keres a webhelyek tulajdonosaira, ami itt valóban a végcél.

Ebben az áttekintésben a következőkre terjed ki:

 1. CartFlow: Hogyan különbözik a ClickFunnels-től
 2. CartFlow: Hogyan különbözik a ThriveArchitectől
 3. Különböző típusú csatornák, amelyeket a CartFlows segítségével létrehozhat
 4. Teendők a CartFlows használata előtt
 5. Cartflow: Főbb jellemzők
 6. CartFlows Pro árképzés
 7. CartFlows Free Vs. Pro: melyik verziót kell kapnia?
 8. CartFlows: Ügyfélszolgálat
 9. CartFlow: Amit tetszik róla
 10. CartFlow: Amit én nem szeretek róla
 11. CartFlow: Végső gondolatok

CartFlow: Hogyan különbözik a ClickFunnels-től

A ClickFunnels egy fantasztikus tölcsérépítő szoftver, amelyet Russell Brandon és csapata készített. És bár hatalmas tisztelettel tartom azt, amit létrehoztak, vannak olyan dolgok a ClickFunnels kapcsán, amelyek nem igazán szeretek.

A Clickfunnels kezdőlapja

Először is, a ClickFunnels segítségével létrehozott oldalakat nem a saját domainjében tárolják, tehát olyan vagy, mint itt ingatlan bérbeadása. Nem birtokolsz semmit. Tartalmadat és adatait a ClickFunnels zárolja, ami hatalmas fájdalmat fog okozni, ha a jövőben úgy dönt, hogy másik oldalkészítőre vált. Mivel technikailag nem rendelkezik semmivel, mindig fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti a csatornáját, amelyért olyan keményen dolgozott, és nem fog megtenni semmit.

Másodszor, a ClickFunnels oldalkészítője szörnyű. Nehéz, nehéz használni, és rendkívül korlátozott.

Tartalmának tárolása nem a saját domainjén kívül, mindig kockázatos, és hosszú távon bizonyosan sérti a marketing erőfeszítéseit. Ez elsősorban a CartFlows célja, hogy a WordPressen belül működjön. Úgy készült, hogy a csatornát tárolja a domainjén, és a nulláról a WordPress belsejében építheti fel..


CartFlow: Hogyan különbözik a ThriveArchitectől

Néhányan kíváncsi lehet: „Nos, a ThriveArchitect azt is lehetővé teszi, hogy a tölcsért saját domainjén tárolja. Szóval mi a különbség? “

A ThriveArchitect és a CartFlow összehasonlítása nagyon hasonlít a kenyér és a rizs összehasonlításához: mindkettő meg tud tenni valamit az éhségért, de teljesen más módon.

Virágzik építész

A ThriveArchitect használatával a tölcsért a WordPressen kívül fogja felépíteni. Tehát különféle szoftvereket kell használnia, és meg kell tanulnia egy teljesen új felületet és a dolgok elvégzésének módját.

A CartFlows viszont lehetővé teszi, hogy a tölcsért közvetlenül a WordPress-ben felépítse. Nincs szüksége külön szoftverre. Ennek számos előnye van, amelyek közül néhány a következő:

 1. Nem kell időt töltenie új szoftver tanulására. A WordPress programot fogja használni, amelyet valószínűleg még alvás közben is használhat.
 2. Más beépülő modulokat is használhat a CartFlows tetején, így könnyedén felépítheti webhelyét.
 3. A CartFlow a WooCommerce tetején helyezkedik el, tehát bármi, ami a WooCommerce számára működik, működnie kell a CartFlows számára.
 4. Használhatja a meglévő oldalkészítőt, és nem egy új nehézkes oldalkészítőt.

Ezek az előnyök sok időt és pénzt takaríthatnak meg az út mentén. Most nézzük meg, hogyan kezdjük el használni a CartFlow-ot, és mit kínál a CartFlow a szolgáltatások és funkciók szempontjából.


Különböző típusú csatornák, amelyeket a CartFlows segítségével létrehozhat

Olyan sokféle tölcsér létezik, amelyeket a CartFlows segítségével létrehozhat. Nem korlátozódik egy egyszerű értékesítési csatornára egy fizetési oldallal, de a következő csatornákat is létrehozhat:

 • Ingyenes termék / szolgáltatás / konzultáció / ajánlatcsatorna
 • Webinárium-csatorna
 • Ólommágneses tölcsér
 • Tagsági csatorna
 • Kétlépcsős vezetékes tölcsér
 • Élő bemutatócsatorna
 • Beszerzési törlési csatorna
 • Ügyfél-alkalmazáscsatorna
 • Termékindító tölcsér

Ez semmiképpen sem kimerítő lista. Ez csak arra szolgál, hogy betekintést nyújtson a CartFlows által kínált lehetőségekbe. A fenti csatornák némelyikéhez valószínűleg harmadik féltől származó bővítményeket kell használnia. Bármely jól kódolt WordPress-bővítmény használatának lehetősége még növeli a CartFlow-okkal kapcsolatos dolgok körét.


Teendők a CartFlow használata előtt

Megmutatom neked, hogyan működik egy időben a CartFlow, de van néhány tennivaló, mielőtt felhasználná a CartFlow-ot.

Először is telepítenie kell a WooCommerce szoftvert. Most, ha az üzlete új, és a WooCommerce még nincs telepítve, a CartFlows ezt megteszi a telepítővarázslóban. Vessen egy pillantást a CartFlow intuitív beállítóvarázslójára, amely négy kattintással megkönnyíti a beállításokat:

A CartFlows beállítóvarázsló

Ha ez az első alkalom, hogy a WooCommerce-t használja, előbb néhány dolgot kell tennie.

Először hozzá kell adnia egy terméket. Ne érts félre. A CartFlows segítségével csatornákat is létrehozhat, ha még nem rendelkezik termékkel, de ahhoz, hogy a fizetési oldal megfelelően működjön, össze kell kapcsolnia azt egy termékkel.

Termék hozzáadásához csak lépjen a következő oldalra: Termékek a WordPress irányítópultjának bal oldali panelen, és kattintson az OK gombra Új hozzáadása.

Adjon nevet a termékének, állítsa be a rendes árat, adjon hozzá egy rövid leírást és a termék képét. Ezek az alapvető információk, amelyeket Önnek megadnia kell, de további részleteket megadhat, például az ütemezhető eladási árat, az SKU-t, a készlet állapotát, a méreteket és egyebeket.

Miután minden megtörtént, nyomja meg közzétesz, és most megvan az első terméke.


CartFlows: Főbb jellemzők

A CartFlow sok trükköt készít a hüvelyéből, olyan funkciókkal, amelyek elég erősek ahhoz, hogy fejlett csatornákat készítsen. Legyen szó értékesítési csatornákról vagy e-mail listát tartalmazó csatornákról, a CartFlows segítségével létrehozhatja. Ez a szakasz felsorolja egyedi tulajdonságait és megjegyzéseit, ha ezek elérhetőek ingyenes vagy pro verzióban.

Használatra kész sablonok (ingyenes és Pro)

A CartFlows 4 ingyenes sablont és 6 prémium sablont kínál, amelyek segítenek az első folyamat / tölcsér mielőbbi létrehozásában. Ezek a sablonok a legtöbb oldalépítő számára működnek, köztük az Elementor, a Beaver Builder, a Divi Builder, a Thrive Architect és a hamarosan Gutenberg is..

És igen, ezek a sablonok még az ingyenes verziókban is működnek, tehát ha jelenleg nem egy oldalkészítő prémium verzióját használja, akkor nem lehet probléma.

Így könnyű létrehozni egy folyamatot a CartFlow sablonjaival:

CartFlows tölcsérsablonok

Miután a sablonok importáltak, könnyen áthúzhatja és átszervezheti azokat. Törölhet vagy másolhat egy lépést is.

Az egyik dolog, amit tennie kell, hogy összekapcsol egy terméket a pénztár oldalával. Ehhez kattintson a gombra szerkesztése, görgessen le és le Pénztár elrendezése, ezt látnod kell:

kapcsolja össze a terméket a pénztár oldalával

kettyenés Keressen egy terméket, írja be a termék nevét, és válassza ki.

A Pro verzióval további lehetőségek találhatók itt, például egy kupon alkalmazása, a termékváltozatok engedélyezése és a termékmennyiség engedélyezése.

Ha már jól van azzal, amit megszerez, kattintson a gombra frissítés.


Együttműködik a WordPress oldalkészítőkkel (ingyenes és Pro)

Minden sablon szerkeszthető a legtöbb oldalkészítővel, tehát ha már használ egy, akkor továbbléphet, és a tölcsér minden oldalát szerkesztheti az oldalkészítőjével..

Például a pénztár oldalához hozzáadhat egy termék képet, szerkesztheti a szövegeket és az oldalkészítővel eljátszhatja az elrendezést..

Íme egy példa a CartFlow pénztár oldalsablonjának szerkesztésére az Elementor segítségével:


Pénztár egyedi mezők (csak Pro)

Az áruháztulajdonosok gyakrabban szeretnének további pénztár-mezőket hozzáadni, például hírleveleik, életkoruk, nemük és egyéb feliratkozásuk lehetőségét..

A CartFlows Pro néhány kattintással lehetővé teszi ezt. A pénztár oldalszerkesztőben görgessen le és kattintson a gombra Pénztár mezők. Jelölje be a melletti négyzetet Az egyedi mezőszerkesztő engedélyezése, és további lehetőségeket kell látnia a Számlázási és a szállítási fizetési mezők szerkesztéséhez.

Ezekkel az opciókkal átrendezheti az egyes mezők helyzetét, megváltoztathatja a címkét, megváltoztathatja a szélességet és megkövetelheti a választott mezőket. Néhány kattintással hozzáadhat egyéni mezőt is.

Íme egy példa arra, hogy miként szerkesztheti és átrendezheti a mezőket, és hozzáadhat egyéni mezőket:


Globális fizetés (csak Pro)

Lehetőség van arra is, hogy a hagyományos WooCommerce fizetési oldalt kicserélje egy olyan fizetési oldalra, amelyet a CartFlows segítségével készített. Tehát minden alkalommal, amikor valaki megvásárolja az Ön termékeit, a szokásos WooCommerce pénztár oldal helyett a rendelésre készített CartFlows pénztár oldalra irányítja..

Ehhez csak létre kell hoznia egy új folyamatot a CartFlows segítségével. Ennek a folyamatnak az első lépésének kell lennie a pénztár oldalán, de NE rendeljen hozzá egy terméket. Ezt üresen kell hagyni. Adjon nevet, amelyet felismerne, például „Globális fizetési oldal”. Ebben a példában „globális fizetési oldalnak” neveztem.

globális fizetési oldal

A következő lépésekben hozzáadhat eladásokat, eladásokat, rendelési pontokat stb.

Miután elkészült az áramlással, lépjen a CartFlow beállításaiba, és kattintson a Globális fizetés legördülő menüre. Válassza ki az éppen létrehozott fizetési folyamatot, majd kattintson a gombra Változtatások mentése.

JEGYZET: Mielőtt ez működne, rendelje hozzá a WooCommerce pénztár oldalát. Nézd meg ez az oktatóprogram a WooCommerce oldalak hozzárendeléséről.

Ha ez megtörtént, bárki megpróbál kijelentkezni, látni fogja a CartFlows által létrehozott egyéni pénztár oldalt.


Könnyen hozzáadható megrendelési gömbök (csak Pro)

Egy másik kiváló prémium szolgáltatás az a lehetőség, hogy megrendelési pontokat adjunk a pénztárakhoz. Megrendelés-bombázással kedvezményes áron kínálhat kapcsolódó termékeket, például képzési programokat, kapcsolódó tanfolyamokat, kiterjesztett garanciákat stb. Ez végül növeli az ügyfél teljes beszerzési értékét.

Így adhat hozzá megrendelés-összeomlást:

A megrendelés-bump funkció számos lehetőség közül választhat. Felveheti az árut a fizetés előtt, a számlázás részleteit, a megrendelést vagy a pénztár után. Felvehet egy képet, megváltoztathatja a szövegeket, és megváltoztathatja a háttér, a szegély és a szöveg színét, hogy megfeleljen a márkájának.

Nagyon jó ötlet egy megrendelés hozzáadása egy ingyenes termék fizetési oldalához. Például adhat el egy ingyenes e-könyvet vezető mágnesként, de valószínűleg kereshet egy megrendelésen keresztül.


Egy kattintással értékesített eladások / eladások (csak Pro)

Az eladások és az eladások szintén hozzájárulnak az ügyfél tranzakciós értékének növeléséhez, és általában az alábbiak eladására szolgálnak:

 • Egyszeri ajánlatok
 • Mastermind tanfolyamok
 • Magasabb ár a szoftverek számára
 • Nagy mennyiségű termék
 • Tripwire ajánlatok

A CartFlow sablonokat tartalmaz az eladási és az eladási oldalak számára, valamint létrehozhat vagy importálhat saját.

Értékesítési vagy eladási oldal hozzáadásához módosítsa a folyamatot, majd kattintson a gombra Új lépés hozzáadása. Ezután megjelennek az eladási és az eladási oldalak sablonjai. Saját oldal létrehozásához kattintson a gombra Készítsd el a saját.

Íme egy példa egy upsell Elementor sablon használatára:

A CartFlow támogatja a PayPal és a Stripe eszközöket az egyetlen kattintással történő eladásokhoz.


Kosár elhagyása (csak Pro)

A kosárról való lemondás rendkívül gyakori előfordulás az online boltokban jelentés a kocsi elhagyásának aránya 60% és 80% között mozog. Az elhagyott kocsik alapvetően elveszített pénz, és mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze őket.

A CartFlows egy megoldást kínál, ha integrálja a CRM-hez, és e-mailt vált ki minden alkalommal, amikor valaki megadja e-mail címét, de nem fejezi ki a pénztárt.


Egyéni szkript-támogatás (ingyenes és Pro)

Hozzáadhat bármilyen egyéni szkriptet, amelyet az értékesítési csatorna működtetésére használ, például egy élő csevegő rövid kódot, egyedi pixeleket, botokat és egyebeket.

Ehhez szerkesszen egy lépést / oldalt, és görgessen lefelé az oldalon. Lát egy opciót Egyéni szkript. Kattintson erre, és illessze be a kódját a dobozba.

egyedi szkript

CartFlows Pro árképzés

A CartFlows Pro jelenleg egy csomagot tartalmaz, amelynek éves díja 299 USD, amely tartalmazza az összes ingyenes és fizetett funkciót, plugin-frissítéseket, technikai támogatást, online felhasználói közösséget és a SkillJet Training Academy tagságát. A SkillJet akadémia még folyamatban van, de a cél ennek a legmagasabb szintű képzésnek a biztosítása, hogy hogyan építsenek értékesítési csatornákat a CartFlows segítségével és még sok más.


CartFlows Free Vs. Pro: melyik verziót kell kapnia?

A CartFlow ingyenes verziója elegendő funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével egyszerű értékesítési csatornát készíthet egy fizetési oldallal és a köszönőoldallal. Ha ez minden, amit éppen szeretne létrehozni, akkor elegendőnek kell lennie az ingyenes verziónak.

De ha fejlett tölcséreket szeretne létrehozni megrendelési pontokkal, eladásokkal és eladásokkal, a legjobb a prémium verzió megvásárlása. Ha ön már működő online üzlet vagy vállalkozás, és maximális profitot szeretne elérni, ezek a szolgáltatások nélkülözhetetlenek.


CartFlows: Ügyfélszolgálat

Arra törekszünk, hogy csillagszintű támogatást nyújtson annak érdekében, hogy minden felhasználónk tapasztalata semmi félelmetes legyen. Megpróbálunk egy napon belül válaszolni a lekérdezésekre, és túlmutatunk egyéni szkriptek írásával, amelyek a felhasználó igényeihez igazodnak.

De nem kell, hogy szóljunk. Nagyon sok ember dicséri a támogatást itt így érdeklődhet ezen, ha érdekli.


CartFlow: Amit tetszik róla

 • A CartFlows könnyen megtanulható, és percek alatt elképesztő megjelenésű áramlásokat hozhat létre.
 • Úgy tervezték, hogy közvetlenül a WordPress-ben működjön, így nem kell új szoftvert tanulnia.
 • Nagyobb oldalépítőkkel működik, így könnyen elkezdi használni a sablonokat, vagy létrehozhat sajátkat is.
 • Az ügyfélszolgálat érzékeny és igazán hasznos.
 • Tökéletesen működik a WooCommerce-lal. Bármi működik is, a WooCommerce működik a CartFlows számára.
 • A CartFlow mögött álló csapatunk mozgékony és folyamatosan dolgozik azért, hogy további funkciókat és funkciókat bővítsen.

CartFlow: Amit én nem szeretek róla

 • A tudásbázistól még hiányoznak mélyebb oktatóanyagok és hibaelhárítási cikkek. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a felhasználók a lehető legrövidebb időn belül elérjék azt, amit akarnak.

CartFlow: Végső gondolatok

Nehéz kitalálni más olyan tölcsérkészítő szoftvert, amely ugyanolyan egyszerűen használható és hatékony, mint a CartFlows. Éppen úgy, hogy a WordPress belsejében működjön, és teljes körű ellenőrzést biztosít a felhasználók számára az adatok és a tartalom felett, és megkönnyíti a csatorna felépítését az ismerős WordPress interfész segítségével.

Az elkövetkező hónapokban olyan lenyűgöző funkciókat fogunk bevezetni, mint például az A / B tesztelés, a visszaszámlálás időzítői és még sok más, amelyek új szintre teszik a felhasználók tapasztalatait. A CartFlow egy kényelmes, nagy teljesítményű, mégis könnyen használható tölcsérépítő WordPress plugin, amelyet bárki használhat bármilyen üzleti és képzettségi szinttel, hogy maximalizálja profitját és növelje jövedelmét.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ahogy feltesz kérdéseket a megjegyzésekben, megpróbálom megválaszolni őket itt, a GYIK részben.

A CartFlows együttműködik-e a Thrive Architect-rel

Igen, a CartFlows együtt működik a Thrive Architecttel, és rendelkeznek néhány sablonnal, amelyet letölthet és használhat a Thrive Architectnél

Van-e a CartFlow életre szóló üzlet??

A CartFlow magánélet-ajánlata csak korlátozott ideig érhető el. Kattints ide

Opcionálisan meg is oszthat fizetést érte. Kattints ide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map